משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
חלוקת הכותרים החינמיים של פלטפורמת ה-Humble Bundle מתחדשת - אז אל תפספסו את ההזדמנות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
- 1 follower
-
-
בואו להכיר את אחד מהרעיונות המקוריים ביותר למשחק שבהם נתקלנו בתקופה האחרונה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק האימה המדובר סובל מבעיות טכניות רבות בגרסת ה-PC שלו - ומביקורות חיוביות לרוב שעדיין לא עונות על הציפיות הגדולות שנבנו עבורולכתבה
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני ראיתי אתמול באתר של ToysRuS האמריקאי מכירה מוקדמת לGTA IV. אני יודע שהוא יצא באמריקה ב20 לנובמבר ובאירופה ב28 לנובמבר. אתם מכירים איזשהי חנות בארץ שגם מוכרת את ה-GTA IV במכירה מוקדמת?? (אגב בToysRus זה עולה 50$) תודה מראש ברק גונן ??? ;D
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי , מישהו מכיר את האימולטור הזה ? mame32 ? יש בו כל מיני משחקי מכות נוסטלגים כאלה , אקס מן נגד סטריט פייטר וסטריט פייטר זרו וכל מיני , בכל מקרה היה לי את זה לפני כמה שנים ואני זוכר שהמשחקים היו צריכים להיות מכווצים בזיפ בתקית roms כדי להפעיל אותם , הורדתי כמה משחקים מכווצים והכנסתי לתקיה , אבל זה לא מראה לי שום משחק שאני יכול להפעיל.. יש למישהו אולי לינק לגרסה טובה של התוכנה שמתאימה לחלונות וקישור לאתר של משחקים ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול להביא קישור לתוכנה אימולטור שמפעילה משחקי פלייסטיישן על המחשב??? תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש אימולטור לc&c 95 שקיבלתי את כול הסידרה המלאה יש לי אקס פי
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רכשתי לעצמי gamePad (זול ומגניב) כמתנת יומולדת. אני נהנה מאוד לגלוש איתו מהמיטה ללא צורך בעכבר ולהגיע לרמות עצלות לא נתפסות באמצעות הישומון הקטן הזה: JoyToKey. ואני יכול כמובן לשחק באותו האופן במשחקים שיודעו ל-PC. אבל במשחקים שיועדו מראש לסוג כזה של שליטה ההנאה המובטחת רבה יותר... בזמנו הייתי די מכור לאימולטורים שכאלה (עצם הרעיון של אימולציה מעביר בי רטט קל). יש כמובן את MAME האלמותי. ואני זוכר שהיה לי איזה אימולטור טוב של SEGA ו- NES. אבל אני לא ממש זוכר כרגע איזה. מישהו יכול להמליץ על אימולטורים מוצלחים? ואולי (פחות סביר או מוצלח למיטב זכרוני) אפילו כאלה שמדמים קונסולות מודרניות יותר כגון PS2 , GameCube או XBOX ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איך אני מאמן שם? יש לי את כול החדרים,ובחדר של האימון יש לי את הבובות! סימנתי ב MINIONS שיאמן לוחמים אבל כלום לא קורה
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
המפיצה ומפתחת המשחקים THQ Nordic אינה מפסיקה להתחמש - ומכריזה על רכישתם של 11 אולפני פיתוח חדשים שיצטרפו אל המערך המשמעותי שכבר פעיל תחתיהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את הFEAR דמו, אבל אין לי שם רזולוציה של 1280*1024
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האחרון שיצא זה Tomb Raider Underworld משחקקק פצצצצצה מטורפת!!! הנה טרילר: אני מקווה שיוצא חדש אני גם מקווה שיצא Roller Coaster Tycoon 4...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל אימון אז אני רוצה לשנות את סוג האימון, למשל אימון של פנדלים, קרנות, וכו' אז כאשר אני לוחץ על שינוי סוג האימון לאחר שלחצתי ESC אני מקבל את ההודעה הבאה only the active controller can access this option איך בכל זאת אני יכול לשנות את סוג האימון?
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני לא מוצא אותו בשום מקום אחרי ששיחקתי במשחק הזה דיי הרבה..אין אותו שם?? הוא לא מופיע לא באול סטררס ולא באגדות...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי תמישחק ואין אפשרות לשחק נגד בוטים זה רק אני שלא מצאתי?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
וואי אין במה לשחק כל המשחקים כבר נטחנו... יש הצעות למשחקים מעניינים?..
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2174759,00.asp זה הבדל ששווה 20FPS? אני אישית לא רואה שום הבדל!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קרה לכם פעם שאיבדתם את החשק לשחק במשחק כלשהוא או בכלל בהרבה משחקים? אתם יודעים למה פתאום זה קרה לכם? אני שואל את השאלה הזו כי בזמן האחרון ממש אין לי חשק לשחק משחקים מסוימים "השגתי" כבר 6 משחקים חדשים... ואין חשק לשחק בהם! זה קרה לי מייד אחרי שהפסקתי לחרוש את nfsu :need for speed underground, יצאתי לסוף שבוע במצפה רמון שיחקתי שם מלא סנוקר ופינג-פונג באמיתי.... ושחזרתי לבית לא רציתי לשחק כלום! פעם ראשונה בחיים שלי :
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הפרק החדש והמבטיח בסדרה הפוסט-אפוקליפטית דור מעבדים מרובעים מודרניים בתור ברירת מחדל על מנת לפעול לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה לגבי SUPER PATCH 0.31 ..מישו כאן מעודכן?הוא על המחשב שלי אבל אחרי ההתקנה לא נותן לעשות ATTACH...יש על זה דיונים ברשת אבל לא מצאתי תשובות נורמאליות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק לי ככה בכיף בשרת שהוא רנקד כעבור 5 שעות משחק ניכנסתי לתפריט של הדרגות שלי ליראות לאן היתקדמתי וזה התוצאה מישו יודע מה בדיוק ניסגר איתם איפה התוצאה האמיתית שלי??? עבדתי עליהה כל כך קשה :'( לא פייר!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
למה לעזאזל באטמן ארקהם נייט חסום ב30 FPS?!?!?!?!?! ולמה הביצועים כל כך גרועים?!?!?!?!?!?! זה פאקאינג באטמן!!!!!!!
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו גירסא פרוצה שצרבו לי.. אז קניתי את המחשק אתמול ואין לי קונסול בHL2 וCS:S ...מישהו יודע למה..?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-