משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
היי, הורדתי שמירה למשחק NINJA BLADE מכיוון שהשמירה נמחקה לי. עכשיו שמתי תשמירה החדשה במסמכים שלי בתיקייה של המשחק. ועכשיו כשאני נכנס למשחק ומנסה לטעון אותה המשחק קורס ורושם שגיאת "אל תשלח".. מישהוא יודע מה לעשות? :-\
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעייה אם המשחק Call Of Duty Modern Warfare 2 וכשאני מנסה להכנס עליו הוא כותב לי את ההודעה הזאת + (תמונה) Error during initialization: Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Modern Warfare 2 is run from the correct folder. יש לי את גירסאת הריפ של המשחק בשפה הרוסית שחבר שלי הביא לי. אצלו הוא התקיין את המשחק ועובד לו בליי בעיות ולא כתב לו שום דבר בכניסה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מצטער מראש על כך שאני פותח דיון על משחק כלשהו ולא עושה דיון ראשי מושקע..לצערי אין לי טיפת זמן לעשות זאת כרגע.. אבל בכל מקרה,רציתי "להכיר" לכם משחק קטן ומגניב,שיצא לפני קצת יותר מחצי שנה לבוקס בלי הרבה רעש וצלצולים,יצא לפני כחודש למחשב באנונימיות כמעט מוחלטת..ניגשתי אליו בלי הרבה ציפיות או תקוות,מתוך סקרנות טהורה..ולהפתעתי גיליתי משחק קטן-גדול,כיפי,מרשים ועשוי טוב. המשחק מרגיש לי כמו שילוב בין אונימושה ודוויל מיי קריי..האקשן מהיר,קליל ומהנה למדי,ומתובל בהרבה מאוד QTE-QUICK TIME EVENTS,אממה,שבניגוד לרוב המשחקים,שבהם הקטעים הללו מונוטוניים,משעממים,עלובים או סתם מייאשים-כאן ישנו שימוש בהן בכדי להציג סצינות אקשן מרהיבות שפשוט תענוג לצפות בהן,ומה שהופך אותן לעוד…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
רוב המשחקים הטובים הם בעצם פורטים (לא כ'כ טובים) מהקונסולות, יש למישהו רשימה של משחקית שפותחו ספציפית לPC (ואולי גם לקונסולות בנפרד) ואינם פורטים?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
בשקט בשקט, בלי ששמנו לב יצא השבוע פרק הסיום לטרילוגיית RUNAWAY. לדעתי סדרת הקווסטים ה"קלאסיים" מהטובות של העשור האחרון. המשחק הראשון בסדרה -RUNAWAY: A ROAD ADVENTURE היה קווסט בסגנון "הצבע והקלק" של תחילת\אמצע שנות התשעים. עם גרפיקה "מצויירת" ועלילה מעניינת ומלאת טוויסטים המשחק ממש מצא חן בעיני בזמנו. החלק השני המשיך עם אותם סממנים ועלילה קצת יותר "דימיונית". עכשיו הגיע החלק השלישי לרכישה דיגיטלית. אני אישית מתכנן לשים עליו יד ברגע שיהיה לי זמן. לדעתי משחק חובה לכל חובב קווסטים באשר הוא. אתר המשחק: http://www.runaway-thegame.com/
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אותי מעניין רק הMP כי את הSINGLE מיציתי לחלוטין , השאלה שלי זה האם עדין קיימים שרתים שאוכל לשחק בהם במידה וארכוש את המשחק ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והוא פועל והכל אבל יש לו באגים ענקיים לפעמים האקדח נעלם ולא רואים טוב את האוייבים שלך אני לא יודע למה זה קורה כי יש לי מחשב טוב מאוד דווקא אם מישהו יודע את הבעיה ויכול לעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש אולי למישהוא פיתרון? לא יצא לי לשחק במשחק... תודה.!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול סיימתי את ברייד ובאמת שלמרות שהוא קצר אני חושב שזה אחד המשחקים שיותר נהניתי מהם בזמן האחרון. אם אתם לא מכירים את המשחק אז זה משהו בסגנון הזה : http://armorgames.com/play/4918/the-company-of-myself פשוט שברייד יותר מגוון כי יש 5 עולמות וכל עולם זה משהו שונה, אבל העיקרון ברור, משחקי 2D שצריך לחשוב ואפשר להבין אותם מהר. אני מבקש המלצה למשחק רגיל או פלאש, לא אכפת לי. ד"א, הייתי ממליץ לכולם לשחק את המשחק פלאש הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סטאר וורס חדש למחשב זה תמיד דבר מרגש בזמנו, שחקני המחשב מאוד התעצבנו מהעובדה שב- LucasArts החליטו להוציא את המשחק לכל מכשיר בשוק, חוץ מהמחשב האישי. התירוץ של החברה: "דרישות המערכת גבוהות מדי". זה נשמע כבר אז כתירוץ מגוחך, ועכשיו זה נשמע מגוחך עוד יותר, כי LucasArts מתכוונת להוציא את המשחק ל- PC בסוף השנה הקרובה, באיחור של יותר משנה. כדי לכפר עלהאיחור ההיסטרי, הגרסה שתגיע למחשב נקראת Ultimate Sith Edition ותכלול, לצד המשחק המלא, גם את כל חבילות התוכן הנוסף (DLC) ששוחררו עד כה, כולל משימה חדשה לגמרי שמתרחשת בסוף אלטרנטיבי למשחק ובה, בתפקיד ה"שוליה הסודית" של דראת' ויידר, אנחנו נלחמים באובי ואן קנובי ובלוק סקייווקר בכבודם ובעצמם לא בטוח שזה צריך לעניין אותנו במיוחד. כי …
-
- 25 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום כפי שאתם רואים אני חדש פה ויש לי בעיה במשחק אני מתקין את המשחק ובינתיים הכל בסדר עד שאני נכנס למשחק עד עכשיו גם הכל בסדר עד שזה מגיע לתפריט המשחק ופשוט לא מגיב אני לא יודע למה זה קורה אם בבקשה תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איך לפתור את הבעיה אני אשמח תודה
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי רדיאון 5850 על ההגדרות המקימליות של המשחק הכל עובד מושלם וחלק.. הבעיה היחדיה היא הצל.. הצל נראה באיכות ירודה ומקפץ ולא יציב.. יש ממש לפעמים הבהובים של הצל על הדמויות.. למישהו יש מושג מה קורה עם זה? אני די מתחיל להתבאס על זה שרכשתי את הכרטיס הזה כי לחבר שלי עם גי פורס אין את זה..
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בחיפוש אחרי האיש זאב הזה, במקום שנקרא LOWER RUIN במבנה ביער, אחרי שהורגים את האישה רוח הזאת יש מדרגות עולים ויש מזבח כזה ובאמצע יש ארון קבורה שבתוכו יש שיריון כסוף מגניב כזה. הרגתי את כולם ואני לא מצליח לצאת משם כי הדלת נעולה. אני גם לא מוצא את המפתח. מי זוכר את החלק הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, צירפתי קובץ עם הודעת השגיאה שמתקבלת ברגע שאני מנסה להעלות את המשחק, מישהו יודע מדוע זה קורה? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ז'אנר: Sports פיתוח והפצה: Konami תאריך שחרור: 17.10.2008 שחקנים: 1-4 מקומי או ברשת תאור: Pro Evolution Soccer, או Pro Evo בקיצור, מאז שנות התשעים הייתה הרף בכל הנוגע לריאליזם במשחקי כדורגל, למרות שהיו ביקורות על גרסת 2008 על כך שלא הייתה גרסת הדור הבא שחשבו שתהיה בשל הכניסה של הסדרה למכשירי הפלייסטיישן 3 אבל Konami שמעו את האנשים והפעם מביאים לנו משחק כדורגל שעבר ליטוש והפעם הוא מציג גרפיקה ותאורה יוצאת מן הכלל , עומק ומשחקיות רבה עם שחקנים חכמים יותר ופיזיקה מציאותית יותר כראוי למשחק הדור הבא. בניגוד למספר הגרסאות הקודמות בהן רוב השיפורים עמדו על דברים קטנים וליטושים שהשחקן המזדמן יכל שלא לשים לב אליהם בקלות, הפעם Pro Evo יוצא עם מספר שינויים, לא דרסטיים במובן של ל…
-
- 378 תגובות
- 49.4k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את המישחק וכשאני בא להיכנס למישחק זה רושם לי שגיאה כזאת מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה error seculauncher : failed to start application. [2000[ אבל באמצע ההתקנה של המישחק הייתה לי שגיאה כזאת גם.. microsoft visual c++ 2005 redistributable command line option syntax error. type command /? for help
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה הבעיה עשיתי את העדכון האחרון למשחק ואז הוא בכלל לא נתן לי להכנס למשחק... למישהו יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 14:47:30 מקפיץ משהו מכיר בבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעייה במשחק במחשב הנייד שלו קרה למישהו גם ?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בדיון הזה תוכלו "להשוויץ" בשלל הבלאק פריידי ושאר מבצעים דומים. משחקים בלבד כמובן, זהו פורום משחקים אחרי הכל... מקומות בהם יש מבצעי בלאק פריידי(או משהו דומה): באג Steam השלל שלי עד עכשיו: מSteam: Batman: Arkham Asylum ב50% הנחה(רק לעוד 8 שעות!) - 25 דולר במקום 50! 95 ש"ח! THQ Complete Pack ב50% הנחה(רק לעוד 8 שעות!) - 50 דולר במקום במקום 100! 190 ש"ח! - החבילה הזאת כוללת את: Company of Heroes - כולל כל ההרחבות(Opposing Fronts, Tales of Valor) - משחק אדיר. אדיר אדיר. קונה בשביל ההרחבות Frontlines: Fuel of War - לא אוהב מולטיפלייר. Full Spectrum Warrior - מה זה? Juiced 2: Hot Import Nights - לא אוהב מרוצים. Red Faction - הראשון - משחק ישן אך מצויין Red Faction 2…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עכשיו כשיש לי 2 ג'ויסטיקים למחשב, הייתי רוצה למצוא עוד משחקים למחשב שאני יכול לשחק עם אחי או עוד חבר, כמובן מלבד PES2010 שדי מאכזב אותי. אם יש משחקי מכות בסגנון TEKKEN זה יהיה מצויין (לא להמליץ על SSF4)
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע בבקשה מכאלה שבאמת מביים כי חיפשתי תשובות באינטרנט ומצאתי רק בלבולי מוח! מה יותר יעיל למשחקיםבלבד!!! WINDOWS 7 32 BIT או 64 BIT???
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
ז'אנר: First-Person Shooter פיתוח המשחק: Techland הפצה: Ubisoft מנוע: Chrome Engine 4 מודים: Single Player/ Multi Player תאריך יציאה: 30.06.2009 פלטפורמות: Windows XP SP3/VISTA, XBOX360, PS3 על המשחק: הרוח החמה נושפת בפניכם, הסוס מתנוענע מצד לצד בעצלנות ואתם מנסים להסתכל על עבר האופק. מישורים פתוחים, קקטוסים, שיחים מתגלגלים והרבה הרבה אקדחים. במשחק הקודם אנחנו שנחקנו עם בילי הנר שחיפש את אביו האמיתי ואת רוצח אימו, עברנו על אין ספור דמויות מרתקות, אזורים מדהימים ואווירה אמיתית של מערב פרוע לחלוטין. במשחק ההמשך אנחנו נשחק למעשה בארועים שקדמו למשחק הקודם, תזכו להכיר את בילי ואחיו יותר לעומק ולהבין את היחסים המוזרים בין שני הקאובוים, תפגשו דמויות מהמשחק הקודם כג…
-
- 232 תגובות
- 23.4k צפיות
-
-
משחקים שאסור לפספס. מכל הסוגים.! תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחי הקטן משחק בזומבי מוד שמה ומתי שהוא שם ליזרים יש לאגים אחושרמוטה... (ואני לא מFXP!)
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
NFS החדש וCOD החדש, ברשותי פחות משנה כרטיס מסך שך CLUB3D ATI 4870HD, קניתי אותו אפילו בעקבות ביקורות ממש טובות שהיו כאן באתר, כרגע אני מתעצבן משתי המשחקים האלה מאותן בעיות תצוגה, עידכנתי דרייבר, ניסיתי לשחק עם הפרמטרים וכמובן שהחזרתי לDEFAULT בסוף. בכל אופן, אחרי זמן משחק שהכל עובד טוב ויפה פתאום מופיעים לי ריבועים ומשולשים מרצדים כזה על המסך, וזה לא משנה מה אני עושה יש בעיות תצוגה בכל המשחק, (הכתב עם נקודות מרצדות ולפעמים קצת מקוטע) הדבר היחיד שעוזר זה לעשות ריסט למחשב. אחרי כן שוב יש לי זמן מוקצב מסוים עד שהבעיות האלה מופיעות שוב, יש לי מסך 22 אינצ' של אסוס MW221U וכן מארז של ANTEC P182את זה. אם למישהו זה מוכר בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק בשום משחק. אין לי מושג אם זו בעי…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-