עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התחרות מתקרבת לסיום ונשארו רק עוד 3 תמונות שיכריעו מי יהיה הזוכה המאושר שייקח אליו הביתה את ה- Steelseries QCK Heavy Mouse Pad!!! מכיוון שיש 7 אנשים בתיקו על המקום בראשון החלטתי שהפעם החידות יהיה קשות קצת יותר ויפרידו בין החובבנים למקצוענים. הפעם כל תשובה נכונה תזכה אתכם ב-3 נקודות. צריך יהיה לתת הסבר קצר על כל תשובה רק כדי לראות שלא ניחשתם. תשובות נכונות אבל לא מנומקות עד הסוף ייזכו אתכם רק בנקודה אחת. 1) http://i.imgur.com/64Sdd.jpg 2) http://i.imgur.com/iwXkH.jpg 3) http://i.imgur.com/lkHYI.jpg יש לשלוח תשובות אלי בפרטי או במייל עם השם שלכם עד ל-15/1/12

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. ראיתי את ההגה G25/7 של לוגיטק נראה ממש טוב וגם יקר בהתאם חח איזה משחקים יש למחשב שאפשר להשתמש גם בקלץ שיש בארכה? או בכלל בכללי משחקי סימולטור שמדמים עד כמה שאפשר נהיגה אמיתית תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by GameGems,

מה קורה שגיימרים מחליטים ליצור מחווה לכותרים האהובים עליהם? התשובות בפנים, והן עשויות להפתיע אתכם לכתבה

4. במסגרת תערוכת E3 שתתקיים בלוס אנג\'לס במהלך חודש יוני הקרוב, נקבל סוף כל סוף טעימה ראשונה מהפרק החדש בסדרת משחקי הפעולה האגדית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%9c-doom/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. התקנתי תמשחק והוא עובד בסדר... הגעתי לקטע שמישהו מכבה תאור בבניין ונותנים לי משימה להחזיר את אספקת החשמל (ממש 5-10 דקות מתחילת המשחק) קיצור אז אומרים לי ברדיו\טלפון כזה להיזהר כי יש מישהו על סם חדש או משהו כזה בלה בלה ואני רואה אותו רץ מולי בדלת עכשיו אני יוצא מהחדר והורג אותו ואז 10 שניות אחרי זה או משהו כזה המחשב מתחיל לי מחדש... הבעיה הזאת מוכרת לי ממלא משחקים בעבר וזה ממש תחת!!! זה קרה לי פעמיים פעם אחת אחרי שהרגתי אותו והתקשרו אלי....זה עשה RESTART באמצע השיחת טלפון הזאתי פעם שניה זה קרה משהו כמו דקה אחרי...אולי פחות בדרך כלל אם אני זוכר נכון הפיתרון הוא להוריד פאטץ'...חיפשתי באתר MEGAGAMES ואין פאטצקים למשחק הזה...אני לא ממש מכיר אתרים אחרים מישהו יודע מאיפה? אפשר ל…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by AvielGames,

שלוםם חברה ! כאן אביאל בסרטון נוסף אתמול ירד גשם בעיר שלי וקרו לי כמה מקרים שברצוני ליידע אתכם.. את והמקרים אני יספר בסרטון. בבקשה בלי העלבות קללות וכדומה צפייה מהנה ! http://www.youtube.com/watch?v=a3fyBrWd6Q4&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by poi212003,

לכל אלה שכרטיס המסך שלהם לא מתאים למשחק,בימים אלו עובדים על פאץ' למשחק ניתן לעקוב אחר ההתקדמות כאן: http://s127802461.websitehome.co.uk/bf2shaders/doku.php הפאץ כבר חצי מוכן!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. וגם אני רוצה לדעת איך אני עושה את המשימה עם ריידר הזה שאחרי שעשיתי משימה עם מכונית משוריינת כזאת והלכנו לבית שיש בו מישה ישן ואסור להרעיש יותר מידי ואז לקחתי משם את התחמושת ושסיימתי את המשימה הכנסתי את המשאית למוסך כזה ואז אמרו לי שאני יכול לשדוד בתים בלילה וגם אם אני רוצה לעשות משימה עם ריידר בקשר לשוד כלשהו עם המכונית הזאת איך אני עושה את כל הדברים האלה בבקשה עזרה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Moty_p,

יש לי Windows XP עם כרטיס מסך GTX550TI 4 זיכרון 4GB והמשחק עובד על 1080P ללא בעיות כאשר ברקע רץ מכונה ווירטואלית אני שואל: איך זה הגיוני שהמשחק יעבוד חלק עם מערכת ישנה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by verynoti,

אני לא שומע כלל במשחק מההתחלה שמתחילים במים אבל את הסרט הראשון אני כן שומע ולפי מה שראיתי יש בעיות למשחק עם ווינדוס ויסטה 64 ביט (כל שאר המערכות עובדות נפלא) מישהו נתקל בבעיה יש לזה פתרון?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by SyndromE,

http://www.pes2007.com/ נשמע מעניין, התחשק לי לשתף אולי מחר אני יראה את השינויים מקרוב.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Zeev86,

חזרתי לשחק לאחר כמה חודשים של הפסקה. שמחתי נורא לראות שמלא אנשים אומרים שהמשחק תוקן. ו.. הוא עובד לי כל כך על הפנים שהייתי שמח לחזור לתקופה של הקריסות, בערך כשהוא יצא. מה זה החרא הזה?! המשחק כל - כך - לא שחיק שאני לא יכול אפילו לכוון עם הטנק או הנשק. FRAME RATE על הפנים אפילו בHIGH כששנה שלמה שיחקתי על ULTRA. WTF?!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני מחפש בנרות ולא מוצא גיטר הירו שכולל משחק + גיטרה למחשב בחנות שנמצאת בארץ, עדיפות לחיפה. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by 888,

מאיפו אפשר להוריד את הדמו של באטפילד 2?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הכותר הגדול הראשון של חברת Ubisoft לשנה החדשה ידרוש חומרה מודרנית ומתקדמת מהממוצע בכדי להיראות ולעבוד במיטבו לכתבה

16. Started by naoriko,

אז ככה כמו כל בנאדם שמבין קצת במשחקים גם אנ ימתגעגע לתקופת ההירוס 3 אני מת לחזור לשחק ברשת עם העולם ואין אני לא יודע איך יש איזושה דרך לשחק עם העולם ברשת בהירוס 3? , פעם הייתה לי איזושהי תוכנה.....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by WRX,

מי עושה הכי הרבה שישמור תמונה אחרי שהוא עושה.. אני בינתיים עשיתי 75 שניות שזה המקסימום שלי..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. איפה טעינו כצרכנים? מדוע בSTEAM משחק כמו XCOM2 מקבל Very Positive בסיכום ביקורות על ידי הצרכנים שרכשו את המשחק? חיכיתי 3 חודשים לפני שהתחלתי היום לשחק בXCOM2 כי שמעתי שהמשחק מלא באגים, והמתנתי בכוונה מספר חודשים עד שיתקנו את המשחק. לאחר כמה עדכונים, ולאחר שסיימתי את רוב המשחקים האחרים, החלטתי היום להפעיל לראשונה את המשחק, בתקווה שאהנה ממנו. מכל ה-400 משחקים שיש לי ב-STEAM, זה המשחק בין היחידים שפשוט יצאתי ממנו אחרי רבע שעה בתקווה שלא אחזור לשחק בו. ולצערי, אני עומד רק בתנאי אחד מבין 2 התנאים ש-VALVE הציבה על מנת לקבל החזר: 1. פחות משעתיים זמן משחק. 2. פחות משבועים מרגע הקניה. אז מה הייתה בעצם הבעיה שבגללה פרשתי מהמשחק לאחר 15 ד…

19. שמתי לב במשחקים שיוצאים לאחרונה על המנוע הזה הפיזיקה לא זזה באנימציה חלקה 100%. ז"א המשחק יכול לרוץ על 60FPS אבל אובייקטים שזזים (כגון גופות וחפצים דוממים אחרים) כאילו זזים בקיטועים כאלה וזה ממש מבאס אותי, עם כל ההיפ על המנוע הזה. לדעתי הסיבה היא שהמנוע תומך ב-Ageia PhysX, ואם לא משתמשים בכרטיס הזה הפיסיקה תהיה לא חלקה בכוונה. (בדיוק כמו ב-CellFactor אם שמתם לב) ישנם משחקים ישנים יותר עם פיזיקה הרבה יותר משכנעת - אולי בגלל שהיא מיושמת באנימציה שלא נופלת מה-FPS הכללי בו רצים המשחקים (למשל CSS / Doom3) וללא צורך בשום כרטיס פיזיקה. מה אתם חושבים ? האם אנחנו בדרך ל- "אם אין ageia הפיזיקה תהיה גרועה יותר ממה שהיתה פעם" ? או שבכלל אין קשר ל-ageia והפיזיקה סתם מאכזבת ? (שוב אני…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. סוף סוף Vgames פתחה את השרת Ranked שלה.... עד 40 שחקנים, אם יהיה צורך היא תרחיב את זה ל-64 שחקנים!!! לפרטים נוספים: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1006190 Server IP: 213.8.254.38:16568

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by goma,

כמה זיכרון כדאי לי לקנות? של כמה mb? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by almog1620,

אשמח לקבל המלצה למשחק של מסע בין כוכבים ל-PC שדרישות החומרה שלו לא גבוהות במיוחד... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אוקי,זה ממש הזוי,אבל אמיתי. Splinter cell:Conviction -עכשיו השמועות עליו נכונות. מסתבר שיש משחק חדש תחת פיתוחה של UBISOFT MONTREAL המשחק החדש ייקח צעד אחד ענקי קדימה ויעביר את כל הסדרה לסוג חדש לחלוטין של משחקיות בשילוב עם סביבות פתוחות. המשחק החדש ימשיך מנקודת הסיום של המשחק הקודם,כאשר סאם נרדף על ידי ה-FBI מבלי שאלו יודעים על מצבו בתור סוכן UNDER COVER. את המשחק עצמו נשחק ב-2 ערים מרכזיות: ניו יורק וושינגטון. עכשיו,מה חדש במשחקיות אתם שואלים? WELL,תשכחו מכל הגאדג'טים,הפעם זה נטו שימוש בסביבה עם הרבה יותר אינטנסיביות...מרבית המשחק יתרחש באור יום ובסביבות הומות אדם,כאשר לסאם תהיה היכולת החדשה להשתמש בכל אוביקט שנמצא בסביבה. רוצים להרים כיסא על שומר? תהנו. רוצים לקח…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. גם החנות המקוונת שדוגלת בביטול הגנות ה-DRM בעולם הגיימינג מציעה לכם מבצעים על כותרים נבחרים, למשך השעות הקרובות בלבד אם המבצעים של Origin מבית EA לא הספיקו לכם – אולי תתעניינו לבדוק גם את המבצעים של פלטפורמת הגיימינג GOG, מבית החברה שהביאה לנו את סדרת The Witcher וללא שום הגנות קבצים כמיטב המסורת. לרגל השקת חבילת ההרחבה החדשה עבור משחק התפקידים הקלאסי Baldur's Gate, כ-16 שנים לאחר השקתו במקור, ב-GOG מציעים לכם לצלול אל הנוסטלגיה ולרכוש את גירסת ה-Enhanced Edition המעודכנת של Baldur's Gate המדובר בעבור 5 דולר, את גירסת ה-Enhanced Edition המעודכנת של כותר ההמשך Baldur's Gate 2 ב-8 דולר, ואת הגירסת המעודכנת של Icewind Dale הקלאסי בזכות עצמו ב-8 דולר. Ice…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MODY69,

שלום, אני עומד לסיים את הקמפיין invasion to normandy. האם ישנם עוד קמפיינים שבאים אחרי זה או שאני קרב לסוף המשחק? האם יש חבילות הרחבה למשחק הזה או משהו דומה? האם יהיו בעתיד? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים