משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,405 דיונים בפורום זה
-
המשחק שהושק שבור ל-PC ונבלם לרכישה לאחר מכן, לא יחזור להימכר בחודשיים הקרובים לכל הפחות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/batman-arkham-knight-לא-יחזור-למחשבים-האישיים-לפחות-עד/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במסגרת תערוכת E3 שתתקיים בלוס אנג\'לס במהלך חודש יוני הקרוב, נקבל סוף כל סוף טעימה ראשונה מהפרק החדש בסדרת משחקי הפעולה האגדית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%9c-doom/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי עושה הכי הרבה שישמור תמונה אחרי שהוא עושה.. אני בינתיים עשיתי 75 שניות שזה המקסימום שלי..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Preview מעניין של MaxPayne2 מוצג באתר Gamespot.. מומלץ לקרוא ולראות את התמונות החדשות. ניתן לראות בבירו בתמונות החדשות ששיפרו מעט את המנוע הגראפי, למרות שלפי התמונות (ובאמצעות עין חדה) ניתן להבחין שהמשחק עדיין סובל ממספר מהבעיות שהיו גם במשחק הראשון. אבל אולי הבשורה הכי גדולה היא ששינו לו את הפנים, ועכשיו הוא נראה סתם מעוצבן ולא במצב של עצירות תמידית.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה...! התקנתי כרטיס מסך חדש GEFORCE 6600 ויש לי מחשב P4 2.8 . 512 RAM עכשיו במשחק עשיתי AUTO DETECT PREFOMENCE סבבה? הוא בדק ושם לי הכל HIGH. הפעלתי..חצי שעה טעינה ואז סרטון. ופתאום המחשב נכנס למצב של STAND-BY הוא כאילו כבוי, אבל הוא דלוק...והבעיה שאי אפשר לעשות כלום...רק ריסט. שיניתי הכל ל-MEDUIUM ועוד פעם זה קרה... עכשיו שמתי על LOW והוא פועל כמו שצריך... השאלה היא : מה הבעיה, מה גורם לזה, מה ניתן לעשות, זה בסדר?????
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני משחק בג'נרלס אחרי מספר דקות מתחילות להיות תקיעות קטנות לשבריר שניה וזה נורא מעצבן. אני משחק על רמת פרטים בינונית. יש לי ATI Radeon 9500 Pro 128 MB של הרקולס ( תוך יומיים מיום ההזמנה הוא היה אצלי ). יש למישהו מושג למה יש תקיעות ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תהנו: Online Alternative Shooting Game ___________________________________ / ______________________________ / / / ______ __ __ __ __ / / / / /___ / / / / / / \ / / / / / /______/ / / /__/ / / /\ \/ / / /__ \__________/ /______/ /_/ \__/ /____/ The Duel Advanced Techniques FAQ GunZ: The Duel Advanced Techniques FAQ Version 1.1 (Complete) --- By: Kevin Dino Copyright: June 28, 2005 (Dinosaur on GameFAQs - Linaus/Lenaus in-game) ============================================================================== Table of Contents ============================================================================== 1) Vers…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/10/16/left4dead-available-for-pre-purchase/1 10 אחוז הנחה למי שיזמין מראש. זה משחק מבית VALVE, החברה שהביאה לנו את HL, וזה משחק אימה - יש למה לצפות. אפא קרירין שיגיד לנו כמה משחקים יקרים וקשים להשגה בארץ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: amd 64 3000; 1gb ram; geforce 7600gt אני מריץ את המשחק על medium detail; רזולוציה של 1024*768 על 16 ביט; draw distance של פחות מ50 אחוז. בלי AA. למרות הקונפיגורציה הנמוכה אני מקבל דיטייל ממוצע של בערך 50FPS. לטעמי זה מאד לא מספק...האם לדעתכם זה FPS נורמלי למפרט שלי, או שאולי יש בעיה כלשהי?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אמורה לצאת הרחבה למשחק הזה בקרוב או בכלל תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפרק האלים והמדמם הבא בסדרת משחקי הקרבות מתקרב - ולצידו הנחות משמעותיות מאוד על כותרי העבר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מתקין את המשחק הוא מבקש ממני דיסק מספר 4 אני מכניס אותו הוא מתקין טיפה ואז הוא נתקע ומראה לי שגיאה שחסר קובץ hl2.ico1 בתקיה hl24.CAB ויוצא מההתקנה. הקובץ hl2.ico1 נמצא בתקיה hl25.CAB מה לעשות? אגב... המשחק הוא מקורי! פעם התקנתי אותו והוא עבד דיי בסדר עכשיו אני מתקין והוא לא...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק ב mw2 דרך alterIWnet כבר כמעט שנה (דירוג 70) השאלה שלי אם ידוע לכם על קבוצות ישראליות שגם משחקות שם ? ואם כן איך אפשר להצטרף לקבוצות האלה ? תודה לעוזרים ושבוע טוב .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איך מורידים את זה?! ניסיתי הכל הגדרות להתקין דרייברים כלום בבקשה אנשים עיזרו!!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי משחק דרך ההאינטרנט והגיע לי הסידי'קי התקנתי את המשחק ובדקתי שבאמת לא היה שימוש בסידיקי ולאחר מכן שיניתי את הסיסמא והגדרתי שם מייל...המשחק עבד כמו שצריך והתחלתי את הרקוד מהתחלה .. לאחר שבוע שאני מנסה להתחבר הוא טוען שהסידיקי בשימוש הכנסתי שם את הפרטים הנכונים וזה מבקש ממני לתת בנוסף CD KEY כמו שקיבלתי בהתחלה וזה עדיין לא עובד . מבקש את עזרתכם ,למי אוכל לפנות ומה לעשות כל עזרה שתתקבל אודה לכם מאוד...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חנויות הגיימינג הפופולריות של פלטפורמות ה-Steam וה-GOG מציעות לכם מבצעים מעניינים משלהן לרגל חג הקניות המקוון הגדול לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה (או שלא?) עם מערכת ה Steam של Valve . אתמול התקנתי שוב את ה HL2 המקורי שלי (אם יש בעיות אני יצלם בפלא ויעלה לפה תמונה של הקופסא) ולאחר ההתקנה הסטים ישר עושה לעצמו אפדייט.הבעיה היא שההורדה מהשרת הדפוק שלהם היא על 2קילובייט אם בכלל.אני כבר מאתמול בלילה עד עכשיו מוריד וזה על 31 אחוז..פעם זה היה בחצי שעה מגיע ל100%. יכול להיות שזה ממש איטי אצלי בגלל שיש לי כרגע בעיות עם בזק ואני גולש על מהירות הורדה של 750.אם למישהו יש את החבילה של העדכון בHTTP-תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב חברים , כפי שכולם יודעים אני (דני) משנה כל הזמן ניקים .... אז החלטתי שיהיה לי אחד קבוע. חשבתי שאולי אתם תוכלו להציע לי ניק וחברה תיהיו קצת יצירתיים ולא כמו CENTIX שרושם לי KILLER123
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחקי ההורדה, כשהוא מנסה לעשות update אני מקבל הודעה בסיגנון של server is temporarily unavailable, please try later זה עובד על מחשבים אחרים, כך שאני מאמין שזאת לא בעיה שלהם יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני בדיוק רוכש מחשב חדש שהולך להיות חזק מאוד ויוכל להריץ כל משחק כבד שיש היום. בזמן האחרון די התרחקתי ואני לא מעודכן בכלל במה שהולך בעולם הגיימינג, והדבר היחיד בערך שעניין אותי זה Watchdogs. בכל מקרה אני צריך המלצות למשחקים, לא באמת משנה אם הם כבדים או לא, אבל משחקים טובים שיעבירו את הזמן, לא מעניין אותי הז'אנר, באמת שהכל תופס, העיקר שיהיה משחק שמעביר זמן וכיף לשחק בו. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי אתר can you run it - לא אוכל להריץ את המשחק כי זה מתחת למינימום. מה אתם אומרים? [TABLE=width: 650] [TR] [TD][/TD] [TD=class: details-grp-name, bgcolor: #ECEEF5]VIDEO CARD[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 619] [TR] [TD][TABLE=width: 615] [TR] [TD][TABLE=class: details-table] [TR] [TD]Minimum: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870 or better[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: you-have-text]You Have: GeForce GT 640[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]Click here for the latest Video Card drivers.[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD=colspan: 2]Upgrade Suggested[/TD] [TD=align: center][TABLE=class: noborder] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה אתר שמצאתי גם את החבילת הרחבה כדאי לקנות מכאן ? או שכדאי רק את המשחק עצמו בלי ה LE ? http://www.offgamers.com/Battlefield/battlefield-3-global/battlefield-3-global-cd-key-c-5997-12705-12706.ogm
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך אתר טוב שבודק אם המשחקים יפעלו אצלי במחשב. עד עכשיו נתנו לי שתיים ושניהם לא היו טובים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כשאני מחבר את הנייד שלי למסך גדול יותר ומשחק איתו על 1080*1920 אני מתחיל לשחק על 60 fps ואז אחרי 15 דקות זה מתחיל לרדת בהדרגה. יש לציין שהמחשב לא מתחמם יתר על המידה וזה לא קורה כמשחקים עם המסך הרגיל שלו ברזולוציה 768*1366. דגם כרטיס מסך: nvidia gefore gt525m אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-