משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש משחק ישן (בערך יצא בשנת 1995) שנראה כמו טטריס אבל קצת שונה.. המסך מפוצל ל-2 חלקים,חלק אחד המחשב משחק וחלק אחר השחקן. במשחק הזה צריך לעשות התאמה של 3 צבעים (אולי 4) ושיש רצף של אותו צבע וצורה אז החלקים מתפוצצים ואז זה מפנה לך מקום בטבלה. המטרה היא לשרוד כמה שיותר זמן עד שהשחקן השני או המחשב נפסל. אבל בגלל ששיחקתי במשחק הזה ממזמן שכחתי את השם שלו ועכשיו אני רוצה שוב לשחק במשחק הזה מישהו כאן מכיר את המשחק הזה ואולי במקרה זוכר גם את השם שלו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לחבר מתנה משחק בסגנון IGI2 (משחק שאהוב עליו מאוד). הבעיה היא שהמחשב שלו די חלש: כרטיס מסך (כנראה מובנה): NVIDIA GeFORCE 7025 / NVIDIA nFORCE a630 מעבד: AMD Athlon64 X2 dual core 4000+ 2.10 Ghz זכרון: 2GB (מדווח כ-1.87GB, אני מניח שהשאר מוקצה לכרטיס המסך) האם יש משחק עכשווי בסגנון הזה (tactical shooter?) שייאפשר לו לשחק באופן סביר, כלומר רזולוציה של 1280x1024, ללא AA, ועם fps סביר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש כמה נושאים שהתפתחו בתעשית משחקי המחשב שאני רוצה לדבר אליהם קודם כל עלית מחירי חלק מהכותרים מה שהיה פעם 50$ (בארצות הברית ) היום כבר חלק מהמשחקים זה 60$ ואני מדבר על משחקים רגילים ולא גרסאות מיוחדות למעשה האלו מחירים בחלק מהמשחקים לרמת המחיר בקונסולות הHD רק שבקונסולות חברות משלמות עמלה ליצרניות הקונסולות אבל במחשב השוק חופשי שנית DLC בתשלום שנימצא כבר בדיסק המשחק וזה לא באמת DLC אלה פתיחת תוכן חסום בתשלום לדוגמה יש דיווחים שביושוק 2 קיבל DLC כזה (DLC=תוכן להורדה ) שלישית הגנות דוקרניות -כמו AC2 לדוגמה לטעמי כל הדברים האלו הולכים להזיק מאוד בטווח הארוך לתעשית משחקי המחשב אנשים פשוט צריכים לשלם יותר כסף על פחות תוכן ועוד ל"הנות" מהגנה דרקונית במקום …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדמו אמור לצאת אוטוטו, המשחק המלא מתקרב ליציאה . חשבתי נעשה דיון לכבודו : Enemy Territory Quake wars המשחק שפותח כבר 4 שנים ולפני יומיים הזהדב ונשלח לשיכפול ,יצא לאירופה ובאוסטרליה ב28 בספטמבר ו2באוקטובר בארה"ב בשאר העולם המשחק אמור לשלב בין המשחקיות של ET ושל Quake וכך ליצור שילוב מעניין ומאתגר ברשת. למשחק היו כמה גירסאות בטא : אחת סגורה, ושתיים פתוחות. למבחר גדול של טריילרים וסירטוני גיימפלי: http://www.gametrailers.com/game/1981.html לקהילה הראשית של המשחק: http://community.enemyterritory.com/ לעלילה של המשחק יש בפריק: http://www.freak.org.il/sg_product~1201410~15~70.htm דרישות : * SOFTWARE REQUIREMENTS Microsoft® Windows® XP/Vista (Windows 95/98/ME/2000 a…
-
- 217 תגובות
- 21.5k צפיות
-
-
עד היום סגנון המשחקים האהוב עלי ביותר הוא קווסטים, סגנון שלצערי דעך כמעט לחלוטין בעשור האחרון. החלטתי לרכז בדיון הזה חידושים חינמיים לקלאסיקות הללו מתוך מטרה לחשוף שחקנים צעירים יותר לזאנר המעולה הזה. King's Quest King's Quest I: Quest for the Crown King's Quest II: Romancing the Throne King's Quest III: To Heir Is Human King's Quest IV: The Perils of Rosella - לפי הפורומים הפרוייקט עדיין בחיים למרות שהעמוד הראשי לא עודכן לאחרונה ניתן לרכוש את KQ4+KQ5+KQ6 (המקוריים) בפחות מ10$ בGOG Quest for Glory Quest for Glory II Leisure Suit Larry Larry Leisure Suit Larry Goes Looking For Love (In Several Wrong Places!) Space Quest Space Quest II: Vohaul's Revenge - לפי הפורומים הפרוי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרטי השרת המלאים : כתובת : 212.150.254.12:19567 שם השרת לאיתור באמצעות ה Browser של המשחק : HWzone.co.il BC2 Public Ranked Server מס' הסלוטים : 32 Server Administrators : AlphaCygni / B.D.B סטטוס השרת : פרטי שרת ה Mohawk (שרת Voip, בדומה ל Ventrilo/TS - עד 20 חיבורים) : כתובת : 212.150.254.3:9156 את ה Client של ה Mohawk יש להוריד מכאן - http://www.mohawkvoice.com/downloads.html להלן רשימת השחקנים הפעילים, אותם תוכלו להוסיף לרשימת החברים שלכם, נכון ל 13.3 : 1. כינוי בפורום : ™ALÞHÃ כינוי במשחק : AlphaCygni 2. כינוי בפורום : Ironhide כינוי במשחק : Jaggernaut 3. כינוי בפורום : rroonnii כינוי במשחק: IL-RROONNII 4. כינוי בפו…
-
- 74 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
המחשב שלי, נייד: lenovo T60 T5600 @1.83Ghz 1GB of Ram : מה משחק הפעולה הכי חדש שירוץ על המחשב שלי? אני לא מצפה פה לcrysis או משו.. אבל לפחות hitman... תגידו לי שמות של משחקים, אני מאוד ישמח. תודה! =)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
iso ע"י ultraiso ועשיתי לו דימוי ל cd כאשר אני עושה לו התקנה הוא עושה מסך דוסי שחור למאית שניה ויוצא החוצה לחלון ההתקנה וזהו... מה הסיבה? המחשב הוא : p4 intel duel core e6750 .לוח asus p5k .כ.מסך geforce 8800gt 512 . זכרון 2gb . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
אף פעם לא הצלחתי לסיים את המשחק, למרות שיש לו פתרון, מישהו שיחק פעם וזוכר?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אתם מוזמנים להיכנס לשרת של הקלאן Real people, פתוח לכולכם. כל שאלה ובקשה אפשר להגיב פה, אני ישתדל לענות ולעזור במה שאוכל. פרטים: Real People clan Public server Israel IP Address: 212.150.254.11 Port: 19567 mohawk: 212.150.254.3:9153
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי את המשחק TEST DRIVE UNLIMITED ולאחרונה אני משחק בו. התקדמתי המון במשחק(כתוב בבית אצלי 50%) ואז בטעות באמצע המשחק בESC נלחץ לי NEW GAME וחשבתי שזה QUIT ועשיתי YES. ואז הלך לי כל הפרופיל. יש אפשרות להציל את זה? או שזה אבוד? אריאל
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן אני משחק במשחק וקצת הסתבכתי עם הכפתורים והשליטה, נגיד: איך אני שודד מישהו ? איך אני עושה חסימה בקרב חרבות? האם יש כמה דרכים לתת מכה עם החרב ? תודה ...
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
Lord of Ultima הוא משחק אסטרטגיה בשיטת שיווק של BF heroes (ז"א משחק חינמי בדפדפן) יש עכשיו בטא סגורה שאפשר להירשם אליה עם חשבון של BF heroes. אני רק עכשיו אנסה אותו, אז אין לי חוות דעת. מה דעתכם? בצורה שטחית הוא נראה לא רע דווקא...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אז כמו שאומרת הכותרת , אני לא מצליח להתקין את הפאטצ' האחרון לGTA IV לקראת סוף ההתקנה, המחשב מודיע ש "GTAIV_TU5.exe has stopped working" עם כל הפאטצ'ים על לאחרון לא הייתה שום בעיה. את המשחק הורדתי מאתר שבו רכשתי סיריאל מה שאומר שהוא חוקי ויש לי חשבון והכל. זה ממש מבאס והמשחק כרגע עובד פריים אחר פריים בצורה מעצבנת בעליל מה שלא קרה לפני התקנת הפאטצ'ים הקודמים. כל עזרה תתקבל בברכה! מצורף מידע מערכת System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: G41M-ES2L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz Memory: 3070MB RAM Page File: 1785MB used, 4582MB available Dir…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מריץ משחקים הם לא פועלים בצורה חלקה כמו שהם אמורים ויש לי יחסית מעט FPS אפילו אם אני מריץ משחק כמו BIOSHOCK על HIGH DETAIL יש לי FPS נמוך והמשחק לא רץ חלק המפרט שלי אמור בהחלט להספיק בשביל להריץ אותו: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום...למי ששיפץ את המשחק בפאצ'ים כמובן..כמו כל בן אדם הגיוני... יש בעיה שברגע שהמשחק עובר בלוח השנה לעונת העברות של עונת 2011 2012 הוא נתקע.המוזיקה ממשיכה לנגן אבל מסך המעבר תקוע.אפשר לחכות יום שלם וזה ישאר ככה. קראתי על עוד אנשים באינטרנט עם הבעיה...אבל אין שום פיתרון,אף אחד לא ענה להם. מישהו נתקל בבעיה?יודע לסדר?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
לא נראה לי יפתח שרשור למשחק הזה התחלתי לשחק בו אז נרשום עליו קצת ונעלה תמונות כי עושה רושם שהוא די נחמד קודם כול המשחק סימולטור טהור שמנסה לשקף מציאות כמה שיותר לדוגמא במרחקים והזמן שאתה עובר במשחק יש לך מפה גדולה של כל אירופה או העולם לא זוכר צריך להתסכל שוב ואתה יכול לסמן נקודות ולתכנן לך מסלול והנסיעה עצמה נעשת בזמן אמת ויכולה לקחת שעות אבל יש כפתור האצת זמן שהולך מ X1 עד X6000 ומעלה ככה שאפשר להאיץ עניינים ולראות בזמן אמת את ההתקדמות בין במפה או ממבט של הצוללת בכל זמן נתון אפשר לשחק דרך המסך של המפה ולתת WAYPOINTS בזמן אמת שהצוללת בתנועה או שאפשר להחליף למבט דרך העיניים של הקפטן על הצוללות ולהסתכל ולשחק משם אפשרי ללכת עם הקפטן בכל רחבי הצוללות איך שמת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני אשמח להמלצה למשחק חדש עם גרפיקה טובה כמה שניתן ומשחקיות מהנה בסגנון דיאבלו. את טורצ'לייט ניסיתי והוא די מעאפן. אשמח להמלצות נוספות. בתודה מראש לעונים.
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HTPC חדש (עם ATI 4770) שמחובר ל LCD 47 בסלון. למישהו יש רעיון למשחקים שיכול להיות נחמד שיהיו במחשב בסלון? (החל מטטריס ועד DIRT). תודה על העצות!
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
http://store.steampowered.com/app/40140 דרישות מערכת מינימליות: * OS: Windows XP/Vista/Windows 7 * Processor: 3.0 GHz or better, AMD or Intel CPU * Memory: 1GB RAM (XP) 1.5GB RAM (Vista / Win 7) * Graphics: 256 MB VRAM with Pixel Shader 3.0 * DirectX®: DirectX 9.0 * Hard Drive: 4-5 GB for full install & DirectX * Sound: No accelerated sound hardware required * Other requirements: Internet Connection with Cable / Broadband דרישות מערכת מומלצות: * OS: Windows XP/Vista/Windows 7 * Processor: 2.6 GHz or better, Dual Core AMD or Intel CPU * Memory: 2GB RAM (XP) 2GB RAM (Vista / Win 7) * Graphics: 256 MB VRAM DX9 compliant with Pixel Sh…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
Valve פשוט לא מפסיקים, אחרי שהוסיפו למשחק Portal כל מיני קבצי מוזיקה ורמזים למשהו שאף אחד לא עלה עליו עדין, עכשיו הם גם שינו את הסוף של המשחק. האם מדובר במשחק המשך לPortal? או בפרק השלישי בממשחק Half-Life? את זה תחליטו אתם. סירטון של הסוף החדש בהמשך הכתבה. http://www.fanboy.co.il/2010/03/04/portal-מקבל-סוף-חדש/
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אז EA לא שכחה אותכם. EA announces Battlefield 1943, Bad Company 2 EA has launched DICE's Battlefield sequels Battlefield 1943 and Battlefield: Bad Company 2 games on XBOX 360, PS3 and PC Electronic Arts has revealed two new Battlefield sequels from DICE currently titled as Battlefield 1943 and Battlefield: Bad Company 2. Battlefield 1943 will take gamers one year ahead in the World War II from Battlefield 1942. No specific date has been set, but both games are scheduled for release on Xbox 360, PlayStation 3, and PC. As the name suggests, Bad Company 2 is powered by Frostbite game Engine used in the first Bad Company and will be its direct sequel. The d…
-
- 2.2k תגובות
- 160.7k צפיות
-