עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by aradgonen,

שלום, אני מחפש משחק טוב של סימולטור טיסה שממש ידמה לי טיסה שתהיה אפשרות לדברים של השדה תעופה ושלא יהיה כבד מדי ושיהיה אפשרות להוספת מטוסים. מפרט המחשב שלי: מעבד- AMD PHENOM X4 9650 זיכרון- 2G PTRIOT 800MHZ כרטיס מסך- ATI GIGABYTE 3750 512MB DDR3 כונן- DVD 20X לוח אם- CHIPEST- NVIDEA GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 מקווה שתעזרו לי ארד גונן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. השנה החולפת הייתה עמוסה משחקים יוקרתיים עם תקציבי עתק שהיו טובים יותר ופחות, אך מה בנוגע לפנינים הנהדרות והראויות שכמעט אף אחד לא שמע עליהן? אנחנו כאן כדי לעשות צדק ולהכיר לכם את הכותרים האיכותיים ביותר שכנראה לא הכרתם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9e%d7%a9%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הפינגים עכשיו פשוט בילתי ניסבלים המינימום שאני מצליח להוציא כשכלום דלוק,ואני אומר כלום! אני משיג 180 פינג בלחץ! זה בילתי ניסבל עם אני מצליח להרוג 3 במישחק אחד אני שמח! מה עושים? אני מחובר לזהב!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by roes,

UT 2007 יוצא בקרוב מאוד, נכון ? אם כן: יש על זה כבר איזה ידיע על תאיריך מדויק?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Rumikdan,

מה המצב חברים , כפי שכולם יודעים אני (דני) משנה כל הזמן ניקים .... אז החלטתי שיהיה לי אחד קבוע. חשבתי שאולי אתם תוכלו להציע לי ניק וחברה תיהיו קצת יצירתיים ולא כמו CENTIX שרושם לי KILLER123

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by IPIP,

היה לי XP ועכשיו עברתי ל 7 ובכל המשחקים שהתחלתי לשחק הפרטים ,חפצים נעלמים וחוזרים למשל : ב Kane and Lynch Dead Men דשא ועצים (עד כמה שראיתי) ב Crysis Warhead דשא ,חלקים בבניינים , עצים , ארגזים וכל מיני פרטים של כלי הרכב ועוד... ב GTA IV Episodes from Liberty City כביש , עמודים , חלקים בבניינים , פרטים של כלי הרכב , עצים ולפעמים גם בני האדם התקנתי את ההעדכונים האחרונים של WINDOWS וזה לא עזר מה הבעיה ? דרייבר ? צריך אולי להתקין משהו ? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. משחקי המשך, חידושים, קאמבקים למותגים וותיקים ויצירות מקוריות - כולם כיכבו בתערוכת הגיימינג הגדולה ביותר של השנה לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כיצד נדע באילו אתרים לקנות משחקים? אני שואל זאת מכיוון שאני רוצה לקנות את המשחק SUBNAUTICA ואינני יודע כיצד אוכל לדעת שהמקור שממנו אני קונה את המשחק, לא יוכל לגנוב את פרטי האשראי שלי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by hadarK,

שיחקתי לפני כ-7 שנים בערך במשחק שהייתי רוצה לשחק בו שוב. המשחק הוא דו-ממדי ואתה ילד עם רוגטקה שמנסה להציל או לעזור לאבא/סבא שלו. המשחק נע כמו chicken invaders החלק התחתון נעלם ואתה לא יכול לחזור. זה יהיה ממש נחמד אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את המשחק

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. התקנתי את DIABLO 2 ועכשיו אני רוצה להתקין את ההרחבה... הבעיה היא שאני כבר באמצע ההתקנה הוא מבקש נראה לי בפעם האחרונה להחליף לדיסק של ההרחבה ומשום מה הוא לא ממשיך בהתקנה ושוב מבקש את אותו דיסק... (ההחלפה הזאת קוראת בערך באמצע ההתקנה) הדיסק של ההרחבה הוא מקורי מהחברה.... אני לא יודע מה לעשות !!!!! אה אם זה עוזר הקובץ האחרון שכתוב הוא d2exp.mpq אשמח לקבל עזרה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי חברי הפורום, כאשר אני מנסה בתקופה האחרונה להיכנס למשחק Call Of Duty MW3: Multiplayer דרך הסטים אני מקבל את ההודעה שמופיעה בתמונה המצורפת. ניסיתי כבר לכבות את הראוטר ולהדליק, ניסיתי לעבור ל- Offline בסטים ואז שוב Online אחרי ריסט לראוטר וכמובן גם המחשב עבר כבר המון פעמים כיבוי הדלקה מאז שזה התחיל, בנוסף לזה שזה מראה לי את ההודעה בשתי מחשבים שונים (כאשר אחד מחובר השני מנותק, כרגע אחד מהם בכלל לא עובד). וכלום לא עזר לי... :s05: מישהו יודע איך לפתור את זה או מה הבעיה? תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מקבל עוד כמה ימים את המחשב החדש. ורציתי לשאול איזה משחקים כבדים (וטובים) שווה להתקין בו? (אני כבר משחק ב OBLIVION ו C&C3)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by netamp5k,

http://community.callofduty.com/thread/200397140#205674719 Confirmed. you wont get banned from it. download: http://rapidshare.com/share/3911FB584A246D473147270C77C430BE and http://www.mapmodnews.com/filemgmt/index.php?id=290 , need to wait for confirmation from esl inorder to use it in their cup. other wise do not use it when running ESL wire. They refuse to talk about it in public and they twitted that its considered none-legit but they are still discussing about it, go read the STEAM COD forums and you'll understand. its still uncertain that its allowed at all in ESL or in general but they said they will announce it in the near future. also they already banned people …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shai265,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT המחשק Need for Speed Underground 2 אמור לעבוד בו בהגדרות הכי גבוהות ולמרות הכל הוא לא עובד בהגדרות הכי טובות. הוא רושם לי גם שגיאה:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Overwatch, משחק הפעולה החדש של המפתחת המצליחה, מסיים את תקופה מבדקי הבטא הסגורה שלו בדרך להשקה מלאה בחודש הבא ובטא פתוח אחרונה וחביבה שתהיה זמינה לכולם בכל פעם שבליזארד (Blizzard) משיקה משחק חדש, זו סיבה למסיבה עבור מיליוני המעריצים האדוקים שלה ברחבי הגלובוס. כשמדובר על משחק חדש שהוא גם מותג חדש לחלוטין, הראשון מסוגו מאז StarCraft ב-1998 – נראה שהסיבה לחגוג היא כפולה ומכופלת. זה בדיוק המצב בו נמצא כעת Overwatch, משחק הפעולה המקוון החדש של החברה אשר מגיע במטרה לכבוש אתהז'אנר הצומח במהירות של משחקים שמשלבים בין פעולה מגוף ראשון לאלמנטים הקבוצתיים והתחרותיים של יקום ה-MOBA, ליצירת תמהיל ממכר במיוחד שיקרוץ גם לשחקנים חובבים ומתחילים וגם לעולם הספורט האלקטרוני…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by daniel123,

שלום, אני לא מזמן התחלתי לשחק ב GRID Autosport ונתקלתי בבעית גרפיקה שלא ידוע מה גורם לה, הרי המשחק עובד חלק על רמת גרפיקה בינונית בלי תקיעות. אשמח לחוות דעת בנושא. *והדריברים של כרטיס מסך מעודכנים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בקיצור, אני בשלב בו צריך להרוס את המצודה של Fanja בצפון כדי להכניע אותו. הבעיה שיש לי הגבלה של 20 אנשים וגם אחרי שהפכתי את כולם לDragon Warriors אני לא מצליח להביס אותו. איך שאני נכנס לשטח שלו באה חמולה ענקית של חיילים (נראה לי משהו פי שניים מהחיילים שיש לי) ומחסלים לי את כולם. חרשתי כבר את כל המפה בנסיון למצוא דרך אחרת (מצאתי שביל צר בצד שמאל שהולך לאותו מקום אבל שוב, אותה תוצאה). אם מישהו שיחק בזה ועבר את השלב הזה, אנא, תנו לי טיפים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. פרטים מלאים על התוכנה ניתן למצוא בדיון שפתחתי לפני מספר שבועות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511104.0 מכיוון ששכתבתי חצי מהקוד, החלטתי לפתוח דיון חדש ונקי, על מנת לתת תקציר לתוכנה, סרטון המדגים את פעולתה, וכמובן קישור להורדה. מטרת התוכנה להציג תוכן חדש (DLC) למשחק, ולאחר שהמשתמש בוחר מה הוא רוצה להתקין מתוך הרשימה, התוכנה עושה את כל העבודה: 1. הורדת התוכן. 2. מציאת מיקום המשחקים. 3. התקנת התוכן בלי שום התערבות מהמשתמש. איזה משחקים נתמכים? Left4Dead2 Alien Swarm Armed Assault 2 איזה משחקים יהיו נתמכים בקרוב? Fallout New vegas Oblivion Left4Dead1 (אני תמיד פנוי להצעות לתמיכת משחקים נוספת במייל Zeevs86@gmail.com) למה לי להשתמש בתוכנה? - Dow…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by life5252,

שלום חברים מישהו יודע איפה אפשר לרכוש special edition ? אשמח לקישור

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלב אני חושב אחרון מראים לך שני סוגים של זמן אחד מהם אחרי כמה זמן לא זז אני לא יודע איך עוברים מי שאבין איזה שלב אני מתכון שיענה .ואם לא הבנתם אני יסביר ביותר ברור פשוט מחקתי את המשחק כי יתיאשתי אבל השמירות קימות .אם יש מישהו שיודע ועבר את כל השלבים רק שהוא לא הבין על איזה שלב אני מתכון שיגיד לי ואני יתקין את המשחק ואני ינסה למצוא עוד רמזים לשלב

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בליזארד ממשיכה לכבוש את השחקנים בכל פעם מחדש. משחק הפעולה המקוון החדש שלה, Overwatch, חוגג השקה מוצלחת ביותר עם מעל לשבעה מיליון שחקנים שרכשו והחלו לשחק בו בתוך כעשרה ימים מאז הושק רשמית - מה שהופך את תחילת הדרך שלו לאחת מהמוצלחות ביותר מאז ומעולם, על אחת כמה וכמה כאשר מדובר במותג חדש לגמרי. https://goo.gl/n2ZqM3

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המשחק שהושק שבור ל-PC ונבלם לרכישה לאחר מכן, לא יחזור להימכר בחודשיים הקרובים לכל הפחות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/batman-arkham-knight-לא-יחזור-למחשבים-האישיים-לפחות-עד/

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי בערך חודש עד שאוכל להתארגן על PC חדש ואני תקועה עם הלפטופ העתיק שלי. אני מתה משעמום, אז כל רעיון למשחק שיכול לרוץ על לפטופ רגיל (כרטיס מסך ג'נרי, 2GB זיכרון ומעבד T6400) יתקבל בברכה! כרגע יש לי ANGRY BIRDS ומונופול ;D

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי וינדוס 7 לא יודע אם זה קשור אבל הנה זה מה שזה מביא [ ואם זה קשור אז זה גם לא מביא לי להתקין דירקטס דרך המשחק .. יענו זה כן מותקן על המחשב אבל דרך המשחק זה לא נותן תמונה : [

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by blabla2002,

אני רוצה להתקין cs ובשביל זה צריך hl אז התקנתי את hl מדיסק צרוב והוא מראה את ההודעה :AR15: :AR15:Service Pack 3 לפני זה הורדתי מהאינטרנט וזה אותו דבר יש לי windows 2000 pro אם מישהו יכול לעזור לי ואם אני יקנה hl אז יעבוד ???? עזרה ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים