עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Oranili,

יש לי את הכרטיס X1950P של GECUBE... עכשיו זה בסדר שזה פועל על המקסימום רזולציה ההגדרות הכי גבוהות בלי Anti Alassing וקצת מקרטע לי ?... אני חושב שהכרטיס הזה חזק.. ויכול להריץ גם AA אבל זה לא סוחב עם AA זה איטי... האם זה בסדר ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by huber,

http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~127541,00.html SUNNYVALE, Calif. -- August 12, 2008 --AMD (NYSE: AMD) today announced that it has entered into an agreement with Blizzard Entertainment® that will allow AMD to bundle Blizzards best games across all ATI Radeon graphics products, to deliver a superior gaming experience

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by M_G_N_U_M,

בבקשה תהנו הנה הלינק : http://www.macgamer.com/features/publish.php?id=844 אני מביא הרבה חדשות משחקים לאתר הא ;D ;D ;D ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by FatherBoard,

אני צריך לשים patch שנקרא Q306676, כדי לשחק ב-GTA 3. הבעיה היא, שיש PATCH רק לגרסה האנגלית של XP, ולי יש את הגרסה העברית. בדקתי במייקרוסופט, ולא מצאתי את הקובץ להורדה בעברית. מישהו יודע על מה אני מדבר? איפה אפשר למצוא אצ ה-PATCH?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Battlefield 4,

שלום לכולם. בזמן האחרון אני מנסה לשחק Battlefield 4 אבל Origin לא מראה לי את ה"Launching" ותקוע על Joining Server וBattlefield 3 עובד מצוין. https://www.youtube.com/watch?v=dgxlq4O6jV8 סרטון שצילמתי כדי להראות לכם את הבעיה וניסיתי כמעט כל דבר ולא הצלחתי להיעזר מOrigin Live help בקיצור אני מאוד רוצה לקנות את המשחק אבל אני מפחד שיקרה אותו דבר במשחק הרגיל ואני לא רוצה שייגרס לי הכסף

6. Started by mMmSaK,

אני בתוך טנק יוצא ממנו וצריך לרוץ לאן שהוא וזה לא אומר לאן ואין לי מושג ואני מת תוך שניות.. מזה החוסר הסבר הזה למה לא עושים חץ עם כיוון התנועה כמו בשאר המשחקים מדובר ב GHOST

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני בזמן האחרון צופה ב youtube סרטונים של theRadBrad צופים בו מתחילת המשחק עד הסיום של המשחק בסרטונים אני אפילו מעדיף לצפות מאשר לשחק בעצמי כי זה חוסך לי זמן

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yossi555555,

מה אני עושה אם יש לי בעיה עם השירות של STEAM? שלחתי להם יותר מחמישה מכתבים והם פשוט לא עונים לי. לגבי החלפת משחק MW2 ל MW3 הם ענו לי בחיוב אבל ביקשו ממני לאשר את הזיכוי לארנק שלי שלחתי אישור והם פשוט לא עונים כבר שלושה ימים מה עושים? יש רשות מחוקקת באינטרנט שנמצאת מעל האתרים הללו אם מישהו מקבל שירות לקוי כמו בעולם האמיתי? בנוסף הדרך היחידה לתקשר איתם היא דרך האתר שלהם מישהו מכיר דרך ישירה אגב פניתי ל VALVE והם כתבו לי תודה שפנית אלינו יש לנו מאות אלפי פניות ביום נקווה שנוכל לעלות לך.... עיזרו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן התופעה מתרחשת בעיקר בשרתים ישראלים (פינג נמוך), בדרך כלל כשאני נהרג, אני מרגיש כאילו יורים בי בנשק של 5000RPM בלי שום אפשרות להתחמק. ניסיתי לשחק עם הNETWORK SMOOTHER (כרגע הוא כבוי), הפינג שלי מעולה (10-15 בארץ), הFPS לא נופל מ100 (משחק על LOW), הפורטים פתוחים (עם DMZ ופתוח בפיירוול של הווינדוס- הורדתי גם תוכנה לוודא שהם אכן פתוחים). יש למישהו הצעה ? חיפשתי בפורומים של באטל-לוג וראיתי שהתופעה די נפוצה אבל אף אחד לא הציע לה פתרון. אגב מה שמוזר - אם יש לי וליריב פינג נמוך מאוד, אמור להיות לי זמן להתחמק. אם יש לי וליריב פינג גבוה, אני כבר אסיים להרוג אותו עד שהוא יקבל ממני את המידע ... ומה שקורה לי בפועל הוא ההפך .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by אמיר בושרי,

שלום לכולם. אני בתהליך של קניית מחשב גיימינג חזק מאוד הכולל מסך 4k אני דיי חדש בתחום והשאלה שלי לא קשורה למחשב אלא למשחקים שאשחק בו. השאלה היא: האם כל משחק {כבד נגיד} זקוק להגדרות משלו? אם כן, זה רשום איפה שהו? או אולי הוא "מתכוונן" אוטומטית ע"פ החומרה הקיימת שמותקנת? איך אני מוציא את המיטב מהמשחק? *אפשר לתת לדוגמא את הgta5 בכרטיס מסך it ומסך 4k? תודה מראש לעונים?

11. Started by sdrum177,

שלום רב חברים התקנתי על מחשב את המשחק שרשמתי בנושא. ההתקנה עברה בסדר, אך הוא לא מצליח להריץ אותו ומוציא הודעה שווינדווס מנסה למצוא פתרון. כמובן ללא תוצאה. המחשב שלי הוא DUAL CORE 2 E6600 כאמור סוקט 775 כרטיס מסך GT9400 מערכת הפעלה ווידוס 10 64 ביט עם 8 GB ראם זכרון בדרישות המשחק כתבו שצריך כרטיס GTX460 ומעבד I3 האם לדעתכם מכאן נובעת הבעיה? כלומר אי תאימות של הכרטיס מסך? או גם המעבד?! האם יש טעם לדעתכם לרכוש רק כרטיס מסך תוך תקווה שזה יספיק... כמו כן, האם הכרטיס GTX יתאים לתושבת PCI שיש לי בלוח אם? הלוח אם הוא GIGABYTE דגם GA-P35-DS3R ויש עליו PCI EXPRESSX16 סלוט תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הי חברים, אשמח לעזרה איך ניתן לסדר מחשב שאינו תומך במשחקי מיינקרפט ופורטנייט? אשמח לעזרה

13. Started by HuGeMouTh,

פותח על ידי: Hothead Games מופץ על ידי: EA ג'אנר: ACTION RPG, indie מצבי משחק: SP ו LOCAL CO-OP תאריך יציאה: PC - 26/10/2010, MAC - TBA מחיר: 15$ ב - STEAM ממוצע ביקורות: 79 (לגירסת הקונסולות) המשחק עוקב אחרי DeathSpank, משלח הצדק, כובש הרשע, גיבור המדוכאים, במסעו למציאה חפץ רב עוצה בשם "החפץ" (). החפץ, שנוצר על ידי ידיים לא ידועות, למטרה לא ידועה ולפני זמן לא ידוע, נמצא בהישג ידו של DeathSpank! מה הוא החפץ? מה הם כוחותיו? שחקו במשחק וגלו בעצמכם. System Requirements o OS: Windows XP/Vista/Windows 7 o Processor: Intel Pentium 4 (or equivalent) running at 1.7 GHz or greater o Memory: 1 GB of ram, 1.5 GB (Vista and Windows 7) o Hard…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by huber,

מישהו ניסה ויכול להגיד מה האפקט על הביצועים? שווה להריץ על I7 ו GTX 1080 ב 4K?

15. טוב אז ראיתי את WOW בחנות דומה לאופיס דיפו באשדוד ב100 ש"ח.. ואז נזכרתי שיש למשחק החדש גם כמה חודשים חינם וראיתי שבאמת כתוב באותיות קטנות למטה שהמשחק מגיע עם שלושה חודשים חינם. אז השאלות הן כדקלמן: 1: אני זוכר שקראתי איפשהו שהמשחקים שנמכרים עכשיו מגיעים עם חודש חינם, האם זה נכון? ואם כתוב על הקופסא 3 אז זה יכול להשתנות פתאום לחודש? 2. אני זוכר שקראתי איפשהו שהפינגים לאחרונה ממש גרועים, האם זה נכון? למישהו יש netvision בADSL ויכול להגיד לי מה הפינגים שלו במהלך היום? 3.ובכלל נראה לכם עסקה טובה? בתודה ;-)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by musari,

חיפשתי ואני לא מוצא טרינר לפאטץ החדש 1.05 גוגל נתן לי תוצאה רשום שם שזה ל1.05 הורדתי וזה ל1.04 שקרנים שם...גוגל תוצאה ראשונה היא שיקרית...תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קודם כל זו הפעם הראשונה שאני משחק משחק ברשת. 1 מה המטרה במשחק ? 2 שאני למשל הקב' הכחולה ואני רואה מרחוק חיילים אלו הם החיילים מהקב' שלי או האוייבים ? יש בכלל מצב לראות אותם מרחוק ? 3 בא לי רכב עם מישהו מהקב' שלי וציפצף לי שאני יעלה עליו,איך עושים את זה ? (לא ידעתי אז קפצתי לו על המכסה מנוע,נפלתי ונדרסתי חחחח ) 4 אם אני רואה למשל רכב שעומד אני יכול לנהוג בו או שתלוי איזה שחקן אני בוחר ? 5 לפעמים אחרי שאני בוחר תפקיד (בד"כ אני בוחר בחייל עם ה-M16) ומקום במפה אני מוצא את עצמי במקום מבודד ולוקח לי שעה להגיע לאיפה שכולם נמצאים,למה זה קורה לי ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. http://www.gametrailers.com/player/32515.html :lol: :lol:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. איפה טעינו כצרכנים? מדוע בSTEAM משחק כמו XCOM2 מקבל Very Positive בסיכום ביקורות על ידי הצרכנים שרכשו את המשחק? חיכיתי 3 חודשים לפני שהתחלתי היום לשחק בXCOM2 כי שמעתי שהמשחק מלא באגים, והמתנתי בכוונה מספר חודשים עד שיתקנו את המשחק. לאחר כמה עדכונים, ולאחר שסיימתי את רוב המשחקים האחרים, החלטתי היום להפעיל לראשונה את המשחק, בתקווה שאהנה ממנו. מכל ה-400 משחקים שיש לי ב-STEAM, זה המשחק בין היחידים שפשוט יצאתי ממנו אחרי רבע שעה בתקווה שלא אחזור לשחק בו. ולצערי, אני עומד רק בתנאי אחד מבין 2 התנאים ש-VALVE הציבה על מנת לקבל החזר: 1. פחות משעתיים זמן משחק. 2. פחות משבועים מרגע הקניה. אז מה הייתה בעצם הבעיה שבגללה פרשתי מהמשחק לאחר 15 ד…

20. Started by Blue Cheese,

אני לא רוצה לקנות את המשחק מהסטים,כי אני פשוט לא משתמש בו,האם ניתן יהיה לקנות את המשחק בגרסאת RETAIL? בדקתי עכשיו ב PC GAMES ויש להם אותו בהזמנה,אבל הוא עדיין לא במלאי,העניין הוא שהוא עולה 200 ש"ח,נראה לי ממש יקר,מישהו נמצא מקום יותר זול לקנות ממנו את המשחק? http://www.pcgames.co.il/pc-Battlefield_Bad_Company_2_Vietnam-20282.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1

21. Started by דובי770,

היי שלום לכם! אני מחפש משחקים בסגנון DECSENT ו FREELANCER בשבילי ובשביל אמא שלי (גיימרים בנשמה ) (קצת היסטוריה: המשחקים הנ"ל הם מסוף המאה הקודמת ותחילת הנוכחית {בזמנו היינו צריכים לקנות את הכרטיס הטוב ביותר דאז VOODOO 3 , ובשביל DECSENT 3 החלפנו את כל המחשב בשבילו }) תודה מראש וכל המלצה תתקבל בברכה, דובי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. גם לאחר שעבר יותר מחצי עשור מאז ההשקה המקורית, מותחן הבלשים מבית החברה שהביאה לנו את סדרת GTA מצליח להוכיח שהוא לא ממש דומה לשום דבר אחר בעולם המשחקים לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הכותר הגדול הראשון של חברת Ubisoft לשנה החדשה ידרוש חומרה מודרנית ומתקדמת מהממוצע בכדי להיראות ולעבוד במיטבו לכתבה

24. תמונות שהתחבאו בתוך האתר הרשמי של סדרת משחקי הפעולה מאשרות את מה שחשבנו: Crysis Remastered עומד להיחשף בקרוב מאוד עבור המחשבים האישיים ושלושת הקונסולות המודרניות המרכזיות, עם טכנולוגיית עקיבת קרניים שתוכל לפעול על כל סוג חומרה לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by RAPIDFIRE,

שלום רכשתי את המשחק MAX PAYNE 3 רק עכשיו ,מאיזה מוכר בהודו ( עלה לי 94 ש"ח ) בצעתי התקנה + אימות הקוד הסודי שעבר בהצלחה. כאשר אני מתחיל לשחק ויש את סרטון הפתיחה ממש בהתחלה- שמראים את מקס פיין נכנס לחדר - התמונה קופאת ואני חייב לבצע RESTART זה נראה כמו בעיה בכרטיס המסך , אבל יש לי משהו טוב יחסית HD5850 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים