עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by w0w,

***צונזר ע"י TheReaper****

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי חברים! קוראים לי אורון ואני בן 25 מהמרכז. אוהב משחקים ועם התלהבות אמיתית אליהם מאז שאני מכיר את עצמי. החלטתי לפתוח ערוץ יוטיוב ולשתף אתכם במשחקים כיפים ומעניינים שאני אוהב -- ולא משחקים מפגרים כמו Call of duty ושיט חסר עומק ומשעמם שכזה. מדי פעם חברים טובים שלי מצטרפים אליי ונכנסים איתי לעולם - אז תצפו לצעקות, התרגשות, ויכוחים ולבטים הא. ובנוסף לזה, יש לי מחשב די מפלצתי. מה שאומר שההגדרות גראפיקה הן מקסימליות בכל המשחקים חעחע. יש כבר עוקבים ומגיבים קבועים. אשמח אם תצטרפו, תצפו, תעשו סאסקרייב. אני מעלה סרטון אחד - 2 בשבוע. ככל שיהיה יותר ביקוש אעלה עוד. בקרוב אתחיל להעלות מדי פעם גיימפליים רנדומלים שלי ושל חבר עושים שטויות ב GTA 5. הערוץ: https://www.youtube.…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני צריך למחוק משחק לצמיתות שלא תישאר תיקייה אחת שלו במחשב ואמרו לי למחוק כל מה שיש בריג'סטרי אבל אני לא מבין איפה התיקייה הזאת נמצאת בבקשה תגידו לי איפה היא נמצאת תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by netamp5k,

http://community.callofduty.com/thread/200397140#205674719 Confirmed. you wont get banned from it. download: http://rapidshare.com/share/3911FB584A246D473147270C77C430BE and http://www.mapmodnews.com/filemgmt/index.php?id=290 , need to wait for confirmation from esl inorder to use it in their cup. other wise do not use it when running ESL wire. They refuse to talk about it in public and they twitted that its considered none-legit but they are still discussing about it, go read the STEAM COD forums and you'll understand. its still uncertain that its allowed at all in ESL or in general but they said they will announce it in the near future. also they already banned people …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by IlanF,

אני צריך לפרוץ לאיזשהו בית, אבל נגמרו לי הLOCKPICS. יש לי את הכישוף שפותח מנעולים ברמה הכי קלה, אבל זה מנעול ברמה קלה... איך אני יכול ללמוד איזשהו כישוף או משהו בשביל שאני יוכל לפרוץ את המנעול?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shaniyakov,

אני לא מצליח להפעיל את הסונקר cue club על sp2 אני משחק עד לשלב שאני מכניס כדור לחור ואז זה יוצא..... ורושם הודעת שגיאה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Gery Gorenshtein,

היי, אני ועוד 2 חברים משחקים בזה, המשחק הוא חינאמי למי שלא יודע, המשחק הוא בדמוי World of Tanks אם נשמע לכם מוכר - משמעות היא tactical team arena, משחקים בצוות של 5 נגד 5 - הקטע המעניין במשחק לעומת WoT זה שאתה צריך ליצור לעצמך את המכונת קרב הכי אפקטיבית שאתה יכול והכי יצירתי שאתה יכול - אם מישהו מעוניין - תגיבו פה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by stone cold,

זה משחק להורדה בתשלום (כניראה גם ימכר בגירסת דיסק זולה )שזכה לשבחים ב360 עכשיו כמו הרבה "בלעדים" של ה360 הוא מגיע באיחור אופנתי למחשב http://www.gamespot.com/news/6206899.html?tag=latestheadlines;title;1 תמונות מה360 וביקורת של גימספוט מגירסת ה360 http://www.gamespot.com/xbox360/action/braid/review.html אותי זה בעיקר מעניין כי טרולים של 360 זיינו לי במוח על המשחק והשוו אותו למשחקי 2D של נינטנדו אז מעניין אותי לראות איך הוא באמת

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by SiaTex,

*כותרת* מי זורם? אני מארגן הכל. חוקים: כנראה הראשון ל 25 במתכונת ESL. מפה תקבע על ידי יהיה מחזורים לפי כמות הקבוצות הנרשמות כלומר X קבוצות נרשמות יהיה 8 מחזורים. פרסים: אני מנסה לארגן כמה סידיקיס למשחקים וכנראה שאם אני אצליח אז יהיו תחרויות יותר מעניינות. טיטל בטים ספיק עד העונה הבאה. החוקים המלאים יפורסמו בהמשך אבל בכללי זה כמו ליגה בכדורגל רק של קוד לענות על הסקר בבקשה ולרשום תגובה מי יזרום.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Bug2000,

מאיפה אפשר להוריד את הדמו ? חג שמח ושנת משחקיות מדהימה לכולם ! עריכה - טוב, נראה לי מצאתי אותו. הוא 23 מגהבייט נכון ? ובכלל יש לכם איזה המלצות למשחקי אסטרטגיה טובים ?? חוץ מ WarCraft\Sarcraft .... תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Vidati,

משהו יכול להפנות אותי לאתר (כמובן אם יש כזה) שכולל בתוכו תסריטים או סקריפטים למשחקי מחשב? אני רוצה לדעת איך נראה תסריט של משחק מחשב.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by crak100,

שלום לכולם אני משחק ב mw2 דרך alterIWnet כבר כמעט שנה (דירוג 70) השאלה שלי אם ידוע לכם על קבוצות ישראליות שגם משחקות שם ? ואם כן איך אפשר להצטרף לקבוצות האלה ? תודה לעוזרים ושבוע טוב .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. איך מורידים את זה?! ניסיתי הכל הגדרות להתקין דרייברים כלום בבקשה אנשים עיזרו!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by itai_1813,

יש לי את המשחק הזה די המון זמן. כששיחקתי בו במחשב הישן המשחק היה רץ על מינימום ולפעמים גם די לאט אבל הבעיה שאני אזכיר בהמשך לא הייתה קיימת. כרגע במחשב הדי חדש שלי (מפרט בצד) המחשב כמובן מריץ את המשחק חלק רק שיש בעיה קטנה בסאונד, הבעיה היא שיש קטעים מסוימים (בד"כ שיורד גשם במשחק) שאני לא שומע את האנשים שמדברים או את הצעדים שלי, גם ביריות אני שומע רק את הבס... מוזר. תעירו לי אם לא הייתי כל כך מובן. לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. וואיי זה כבר נהיה מגעיל המשחקים דום 3 והאלף לייף 2 לא רוצים לצאת. והדרישות מערכת הם מפלצתיות! מחשב שקניתי לפני שנה לא יפעיל את שני המשחקים האלה! אני עכשיו צריך לקנות מחשב חדש בשובי של איזה 8 אלף שקל בשביל להפעיל את המשחקים האלה נורמלי! nvidia ן ati כל יום מוציאים כרטיס מסך חדש! תראו מזה איך הכל מתישן בשניות! לפני שנה בדיוק ההיתי אומר למישהו את המילה ג'י פורס 4 הוא היה בהלם! איזה מאיץ תותח וכל החרטות האלה..היום כבר אי אפשר להפעיל איתו כלום! לדעתי בקרוב כל החברות יאכלו אותה! אני אישית חיכיתי למשחקים האלה הרבה זמן עכשיו אני מבין שאני לא יוכל להנות מזה. :-\ רוצה תגובה שלכם בבקשה על הבעיה הזאת.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לאחרונה אני משחק הרבה Air superiority כדי להתאמן על dog fights אבל פשוט קורעים אותי למישהו יש טיפים לשחקן מתחיל ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by The Grey Matter,

Preview מעניין של MaxPayne2 מוצג באתר Gamespot.. מומלץ לקרוא ולראות את התמונות החדשות. ניתן לראות בבירו בתמונות החדשות ששיפרו מעט את המנוע הגראפי, למרות שלפי התמונות (ובאמצעות עין חדה) ניתן להבחין שהמשחק עדיין סובל ממספר מהבעיות שהיו גם במשחק הראשון. אבל אולי הבשורה הכי גדולה היא ששינו לו את הפנים, ועכשיו הוא נראה סתם מעוצבן ולא במצב של עצירות תמידית.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. גם לאחר שעבר יותר מחצי עשור מאז ההשקה המקורית, מותחן הבלשים מבית החברה שהביאה לנו את סדרת GTA מצליח להוכיח שהוא לא ממש דומה לשום דבר אחר בעולם המשחקים לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by kikkler,

אחקי ההורדה, כשהוא מנסה לעשות update אני מקבל הודעה בסיגנון של server is temporarily unavailable, please try later זה עובד על מחשבים אחרים, כך שאני מאמין שזאת לא בעיה שלהם יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by klips,

שלום לכולם. רכשתי משחק דרך ההאינטרנט והגיע לי הסידי'קי התקנתי את המשחק ובדקתי שבאמת לא היה שימוש בסידיקי ולאחר מכן שיניתי את הסיסמא והגדרתי שם מייל...המשחק עבד כמו שצריך והתחלתי את הרקוד מהתחלה .. לאחר שבוע שאני מנסה להתחבר הוא טוען שהסידיקי בשימוש הכנסתי שם את הפרטים הנכונים וזה מבקש ממני לתת בנוסף CD KEY כמו שקיבלתי בהתחלה וזה עדיין לא עובד . מבקש את עזרתכם ,למי אוכל לפנות ומה לעשות כל עזרה שתתקבל אודה לכם מאוד...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/10/16/left4dead-available-for-pre-purchase/1 10 אחוז הנחה למי שיזמין מראש. זה משחק מבית VALVE, החברה שהביאה לנו את HL, וזה משחק אימה - יש למה לצפות. אפא קרירין שיגיד לנו כמה משחקים יקרים וקשים להשגה בארץ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by goma,

כמה זיכרון כדאי לי לקנות? של כמה mb? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by sheff2k1,

המפרט שלי הוא כזה: amd 64 3000; 1gb ram; geforce 7600gt אני מריץ את המשחק על medium detail; רזולוציה של 1024*768 על 16 ביט; draw distance של פחות מ50 אחוז. בלי AA. למרות הקונפיגורציה הנמוכה אני מקבל דיטייל ממוצע של בערך 50FPS. לטעמי זה מאד לא מספק...האם לדעתכם זה FPS נורמלי למפרט שלי, או שאולי יש בעיה כלשהי?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by M_G_N_U_M,

בבקשה תהנו הנה הלינק : http://www.macgamer.com/features/publish.php?id=844 אני מביא הרבה חדשות משחקים לאתר הא ;D ;D ;D ;D

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by AKULA,

אני כל הזמן שומע על המשחק הזה ורציתי לדעת מה זה בדיוק? והאם רדאון 9700(לא פרו )יריץ אותו חלק ובכלל לכמה זמן יספיק לי כרטיס כזה,מתי יהיו המשחקים שיהיו כבדים עליו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים