עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Eli100,

שלום, קניתי את המשחק מאיזה אתר בחול (אני וחבר) הורדתי אותו דרך EADM התקנתי עידכנתי וכל מה שצריך כמובן גם את punk buster עכשיו יש לי בעיות בחיבור... אני נכנס למשחק רושם שם סיסמא נכנס וזה מגיע עד לאיפה שהרשימה של הסרברים ושאני לוחץ "serch" הוא טוען מלא זמן בלי להפסיק שאני עושה cancel ואז שוב serch זה ממשיך כמו מיקודם או שהוא רושם לי "failed to connect to ea online" מה שמוזר פה זה שבלילה תמיד אני מצליח להתחבר (בסביבות 00:00) וגם בבוקר לפעמים - ובצהריים כבר 3 ימים אני לא מצליח יש לי ראוטר חבר שלי נכנס למשתמש שלי ואצלו זה לא כככה בזק חוסמים פורטים?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  2. היי חבר'ה. דוד שלי שכרגע גר בארה"ב, השיג מפתחות למשחק והוא מוכר אותם בזול! הינה הלינק: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170509412757&ssPageName=STRK:MESELX:IT הוא הביא לי גם מפתח ואין איתו בעיות, תהנו! עריכה: הוא הוריד את המחיר ל-15 שקל!!!

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by TheHungryOne,

http://pc.ign.com/objects/830/830474.html חברים, סופסוף! יש למה לחכות!! מישהו מארגן קבוצת רכישה למכירה מוקדמת?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by nirzx,

שהייתי קטן הייתי משחק במשחק עם חבר. זה היה משחק ל2 או ליחיד, משחק דו מימדי. היינו זורקים נבוטים או עצמות על מפלצות או דינוזאורים. היינו יכולים לטעון את המכה הרבה זמן על ידי לחיצה ממושכת כדי ליצור מכה חזקה. אם מישהו בצורה מופלאה מזהה את המשחק מהפרטים הדלים והלא מובנים שרשמתי כאן אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  5. טוב, אז אחרי 3 שנים בצבא ללא הרבה זמן לשחק (ובלי חומרה מתאימה להריץ את זה) השתחררתי וגם הזמנתי מחשב חדש, ועכשיו אני מעוניין בהמלצות למשחקים טובים שיצאו ב-3 שנים (פלוס-מינוס) האחרונות. אין העדפה לז'אנר מסויים כזה או אחר, אני מוכן לשחק בערך בהכל, מלבד משחקי מירוצים שמשעממים אותי למוות... בכל מקרה, תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  6. Started by uriel_237,

שם המשחק: prince of persia the forgotten sands (מקורי) הוא מודיע לי: "Attempting to restore network connection. The game will resume once the connection has been re-established. please wait". מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה זה דחוף חיכיתי הרבה זמן ולא קורה כלום

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. בילדותי נהנתי מאוד ממשחק ארקייד בדו מימד אך לצערי איני זוכר את שמו. במשחק היית לוקח שליטה על חללית (מבט מלמעלה) ועובר שלבים שונים (מזכיר את raptor). אני זוכר שבכל סוף משימה היה ניתן לשדרג את החללית בכלי נשק שונים ושהבוס של סוף המשחק היה מעיין חללית ירוקה ומסביבה כדורים ירוקים גדולים שהיו נעים במגעל ומספקים לה הגנה. מה שכן, ברגע שעברת את המשחק פעם אחת, היית מתחיל מחדש רק עם חללית בצורת בננה (!?). יותר מזה לא זוכר יותר..רק שמדובר באחד ממשחקי הארקייד הכיפים ביותר שיצא לי לשחק בהם, והפלוס הרציני שניתן היה לצרף לחוויה חבר נוסף שהיה יכול לשלוט בחללית שניה. גם הגרפיקה היתה נהדרת ( יחסית לזמנו). אם מישהו יודע על מה מדובר אשמח לעזרה. אני זוכר שהשם היה משהו כמו sybena 2000 או משהו …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום מקווה שזה המקום הנכון. בשלב מסוים במשחק Singularity נתקעתי ואינני יודע איך להמשיך משם הוספתי סרטון שיתאר את המקום בו נתקעתי: תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by Los,

APB All Points Bulletin היה אמור להיות משחק מרענן מבחינת הרעיון,דבר שלא השאיר לי ברירה אלה לרכוש אותו אך לאחר מספר שעות משחק אני רק רוצה לקבל את ה50 דולר שלי חזרה. רעיון המשחק די פשוט,לאחר כניסה ראשונית למשחק אתה בוחר איך לעצב את הדמות/והאם להיות בצד של הטובים או בצד הפשע. לאחר מכן אתה עובר מדריך קצרצר ואז תהיה לך האפשרות כל פעם מחדש באיזה עיר לשחק [יש שני ערים]. בדקות הראשונות של המשחק [עד שעה] אתה בקלות אומר לעצמך זה משחק שלא אעזוב זמן רב. רעיון המשימות די פשוט מלהדליק X בניין או לקחת מזוודה מXלY שהצד של "הרעים/הטובים" תלוי היכן אתה אמורים למנוע מאחד מהשני לעשות זאת. את המשימות יהיה אפשרי לעשות בקבוצה [שאותה המערכת יוצרת אוטמאטית] אך כמובן יש באפשרות השחקן ליצור בעצמו ק…

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by saar200,

התקנתי את המשחק משני דיסקים שהורדתי המשחק עולה יפה בלי קראק או פאצ ישר ככה אחורי התקנה, אבל המשחק זז עם מן תקיעות כאלו מרגיזות ועם fps נמוך ואין לזה שום קשר למערכת שלי כי חזקה מספיק בכל מקרה הבנתי שצריך לשים פאצים הורדתי אותם אבל אי אפשר להתקינם יש יזהrockstar games socieal not found error משהו כזה בכל מקרה הבנתי שצריך לשנות משהו regedit ונכנסתי כמו שכתבו ואין בכלל את הספרייה של rockstar מה עושים אני רוצה לשחק חלק ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by amirx19,

אמור לצאת היום לא?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by 3pac,

מאז שעברתי לwindows 7 הייתה לי הבעיה הזאת. כשיש הוראות בתחילת המשחק, כמו על איזה כפתור לוחצים כדי לקפוץ, לירות, להתכופף וכו', המשחק מציג את הכפתורים בג'יבריש במקום באנגלית. אני חושב שהמשחקים מנסה להציג את המקשים בעברית אבל בגלל שהם לא תומכים בעברית אז... עכשיו אני משחק ב GTA4 LCS והבעיה קיימת, וגם ברוב המשחקים זה ככה. הבעיה ממש מציקה שיש quick time event. איך אני מסדר את זה? למשיהו יש שמץ? תודה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  13. מעבר לדלת יש את המוטות הארוכים שמסתובבים ונפסלתי שם ואז חזרתי למחוץ לדלת ואני לא מצליח לפתוח אותה שוב. יש את המוט מעליי אבל אני לא מצליח להגיע אליו. תודה לעוזרים! מצ"ב תמונה בקישור. http://i997.photobucket.com/albums/af99/ORI24242/2ff0f246.jpg

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  14. אני צריך המלצות לסתם משחקים פשוטים וקלילים להעביר תזמן עם עוד מישהו... יכול להיות רק ל2 יכול להיות גם ליותר. אפילו מייפל סטורי היה לרגע אופציה ככה שכל מה שתציעו יהיה טוב...תודה! [אני יודע שזה כללי מדי...אבל זה באמת כללי]

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by k22,

אני משחק בUnreal Tournament 3 אוף לין אני לא מצליח לעשות save לא יודע איך עושים פעם שיחקתי בזה וכן עשיתי save שאלתי היא איך אפשר לעשות save במשחק אני משחק כמה שעות ושוב פעם מתחיל מתהחלה

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by matan22,

הורדתי משחקים מהיו טורנט חילצתי התקנתי אפילו שמתי בדימון טולס הכל טוב ויפה.הוא כבר פותח לי את החלון של המשחק אממה כשאני לוחץ על פליי הוא אומר לי שאני צריך להכניס את הcd/dvd המקורי.מה אני עושה לא נכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by rani,

יש משחק מסויים שראיתי אותו בזמן של האיפון הראשון שיש פצצות שנדלקות וצריך ללחוץ על פצצה אחר פצצה לפני שהיא מתפוצצת אני מחפש ךהוריד את המשחק הזה רק אני צריך את שמו. אשמח אם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  18. Started by miaoo673,

TBS מודרני (היו טנקים, מטוסים, ונראה לי שגם ספינות) יצא בסביבות 1994-95 המשחק עצמו היה 2D למעט הקרבות שהוצגו בסרטוני 3D מוכר למישהו?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by BaR151,

יש לי splinter cell conviction פרוץ (אם אסור לשאול על פרוץ אז בבקשה רק תנעלו) ואני לא יכול להתחבר לFRIEND כל הזמן הוא עושה לי שאי אפשר לשחק כרגע ולנסות שוב מאוחר יותר.. מישהו יודע איך לסדר את זה? אין אני משתגע כבר אני מת לשחק בזה עם חברים.. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  20. לפני כשנה בערך קניתי את המשחק הנ"ל, במהלך השנה פירמטתי את המחשב 3 פעמים, השבוע אחרי הפירמוט הרביעי ניסיתי להתקין את המשחק והוא פשוט לא נותן לי הוא כותב שהיה שימוש בסיריאל יותר מ-3 פעמים, ולכן לא ניתן להתקין, התקשרתי לתמיכה שכתוב בדיסק אמרו שאני צריך לשלוח מייל עם צילום של הקופסא והסיריאל, ולבקש סיריאל חדש, ואולי יחליטו לתת לי חדש. 1. מזה צריך להיות, זאת חוצפה מדרגה ראשונה שבן אדם קונה משחק ב220 שקל ומגבילים אותו ל3 התקנות בחיים ואז הוא צריך להתחנן לפאקינג סיריאל כאילו הוא איזה הומלס שעושים לו טובה, כמובן שהמשחק נקנה ממיטב כספו. 2. למישהו יש מושג מה עושים במצב הזה, נגיד במידה ואני יקבל סיריאל חדש, האם יש אפשרות לגבות את המשחק ולא להתקין אותו עוד פעם בשביל לשמור על הסדיקיי…

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by deathil93,

שלום, התקנתי את ההרחבה ל-GTA שניקראת EPISODES FROM LIBERTY CITY. הבעיה היא שאחרי כמה משימות, אני מגיע למשימה שניקראת NO.3 ב-BALLAD OF GAY TONY, שמסך הטעינה בה נתקע ולא טוען את משחק. ניסיתי לשים פאטצ'ים, להתקין דרייברים, להתקין מחדש את המשחק אבל שום דבר לא עוזר. גם פניתי לתמיכה טכנית של ROCKSTAR אבל עדיין לא החזירו לי תשובה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Borat,

שלום התקנתי את המשחק Batman Arkham Asylum אבל כשה אני מנסה להפעיל את המשחק יש הודעת שגיאה 9000 תודה מראש לפותרי התעלומה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ראיתי טריילרים של המשחק מדגם הבטא שלא יצא בגלל ההדלפה, עד היום לא ידעתי שהיה בטא למשחק הזה, והשלבים שם נראים ממש טובים, אפילו יותר מהגרסה הסופית של HL2. עניין אותי לדעת האם יש את השלבים האלו איפשהו להורדה אל המשחק הרגיל? כמובן חוקי. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by mrbig,

לא מצאתי מידע מתי המשחק הזה ישוחרר ל PC , בנתיים ראיתי שיש אותו ב XBOX והוא נראה ממש טוב יש למישהו מושג מתי זה יוצא ל PC ?

• 22 תגובות
    • 5.5k צפיות
  25. Started by ronen_z90,

שלום, רציתי לשאול לגבי סרבר בקונטר סטרייק הפרוץ... אני יודע שיש אתרים שמציעים בתשלום פתיחת סרבר שזמין כל הזמן מכל מקום עם כתובת מסויימת... ואני יודע שיש קובץ בפריצה (HLDS.EXE) שמאפשר לפתוח סרבר...אבל חייבים להשאיר את המחשב שממנו פתחת את הסרבר כל הזמן דלוק עם התוכנה... השאלה שלי היא האם יש דרך חינמית לפתוח סרבר שישאר פתוח גם שאני לא בבית והמחשב שלי לא דלוק?? תודה לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים