עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ashkii,

נהיגה\הפצצה בטנקים במלחמה. משהו כמו "סימולטור לטנקים". יש למישהו רעיון?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by liav12,

איך אפשר להרוויח שחקנים במשחק tekken 5? עברתי מלא שלבים במצב של הסיפור וזה לא נותן שום שחקן.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Aviv C,

יש לי כל הזמן לאגים במשחקי רשת. למה זה קורה? יש לי מודם USB. יכול להיות שזאת הבעיה?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. השאלה בכותרת...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Vidati,

ממש בהתחלה (אני חושב שזה אפילו השלב של הדמו) יש איזה נזיר שכל הזמן מדליק את האור בחדר ואני צריך לסגור אותו ואז הוא לא רואה אותי לכמה שניות ואני צריך לעשות משהו אבל אני לא יודע מה.. אם אני יורה עליו זה לא עוזר יש לו מגן..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני מחפש משחק טוב אשר יש לו תמיכה טובה במשחק אינטרנט. כמה דגשים: א. עדיף פעולה, אבל גם אסט' זה נחמד. ב. דרישות מערכת סבירות (לדוגמה UT3 לא עובד אצלי). ג. יש שרתים בארץ- ומשחקים בהם אנשים (חשוב מאוד). ד. עדיפות למחיר לא גבוה. ה. המחשק יהיה כיפי. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Daniel Balilti,

http://www.twitch.tv/archangelsc2:bounce::bounce:

8. Started by Sarm1x,

עדכון לגבי מצב השרתים: מה קורה קהילת CS:GO השרתים הגיעו והם בתחזוקה . האחראי קהילה יעדכנו אותכם כבר בהמשך ויעשו אשכול מסודר חוזרים לפעילות מלאה ! שיהיה חופש גדול נעים לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. חנות ה-Green Man Gaming המקוונת מציעה הנחות נאות על כל כותריה של המפתחת האהובה Rockstar, כולל מחיר אטרקטיבי במיוחד ללהיט העדכני האדיר שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/הזדמנות-שכדאי-לנצל-gta-v-זמין-לרכישה-ב-38-דול/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by spiidx117,

http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=HALO3PC&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=201 אני מפספס משהו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ה-AA לא יכול לעבוד שיש את האפקט הזה, ולדעתי זה נראה מגעיל (גם מוריד לי בביצועים). ניסיתי לבטל אותו בקובץ Hardware.ini בתוך התיקיה של המשחק וזה לא הלך... אז אם למישהו יש מושג, או רעיון איך אפשר להיפתר ממנו שיכתוב כאן. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by nat64x,

היי, תבדקו את המשחק החדש Q.U.B.E - משחק הגיון 3D שממוקם בעולם קוביתי מרתק. הזכיר לי את בולו חשיבה למי שמכיר מימי ה-386. המשחק מבוסס מנוע UNREAL, ועכשיו קצת תמונות: משימת אתגר: זהו משחק קצר, גמרתי אותו בכ-3~3.5 שעות, אז אני מעמיד אתגר זמן למי שמסוגל לעקוף אותי (לאחי לקח 5 שעות). משחק קטן, בערך 500MB, מי שצריך עזרה למצוא לינק יכול לפנות בפרטי. לא חסר יצירתיות במשחק, היחלצו מהקוביה! נ.ב. לא יודע אם זה רק אני, אבל חטפתי תחושת בחילה רצינית וסחרחורת במהלך המשחק מתנועת המצלמה או מהעולם המוזר, קחו את זה בחשבון.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן חבר'ה! ניצלתי את הרגילה שלי בשביל לקנות מחשב חדש, E6300, 7600GS, GB-DS3, אמור להיות מחשב מכובד בהחלט, הלא כן? אז ככה, עד עכשיו הייתה לי גרוטה P41700 256RDRAM עם כרטיס מסך סוססס R9000 64 MB!!!!! המצב שנוצר הוא, שבערך מאז GTA3 לא שיחקתי במשחקים, זה אומר משהו כמו 4 שנים, אני מאמין שפספסתי הרבה מאוד מאוד!!! HL2 הייתי חייב לשחק, אז סיימתי אותו אצל חבר, אבל חוץ מזה, כלום!!! אז חברה, אני חייב המלצות למשחקים טובים, דגש על משחקים אם אופציה לDEATHMATCH\SKIRMISH בגלל שאני בצבא, אז אם אני ישחק משחקים טובים עם עלילה טובה, זה יגרום לי לדפוק נפקדות, ואני לא רוצה להיות בכלא סתם, קיצר שפכו חברה!!!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורום , קיבלתי מטלה מהמנחה באוניברסיטה על מידע שיכול להיות מאד מעניין צריך לבדוק מה גודל שוק משחקי הרשת באינטרנט , כמות משתמשים , גילאי המשתמשים מצאתי חומרים משנת 2006 בגוגל , על השוק בארה"ב , אבל אני בטוח שהרבה השתנה מאז גם זכור לי שמישהו פעם זרק לי שלWOW יש 16 מיליון משתמשים (הזוי משהו) ולא מצאתי שום מאמר או מסמך שתואם לזה ברשת . אני מנסה לאתר מידע קצת יתר רלוונטי , אבל הכל כ"כ מפוזר ת'אמת , אחרי שהייתי מכור לCS ולעוד משחק רשת פחות מוכר (לפני הצבא) לא חזרתי לזה ואני מרגיש ממש חלוד אם תוכלו לעזור לי לרשום את עשרת המשחקים המצליחים ואת כמות המשתמשים שלהם או איזה לינק לאתר שיכול לעזור לי , אני ממש אשמח ...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

משחק פעולה מרובה משתתפים חדש. משחזר את אירועי "מלחמת השושנים" באנגליה.יש הרשמה לבטא.יוצא לקראת סוף השנה. http://www.paradoxplaza.com/games/war-of-the-roses http://www.waroftherosesthegame.com/?ref=06bc4c45a93 דרך אגב,http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. פתיחתה של החנות הדיגיטלית המובילה למשחקי מחשב למכירה של מודים, כשמשחק התפקידים Skyrim מוביל את הדרך, מעוררת דיון סוער ברחבי הרשת לכתבה: http://hwzone.co.il/steam-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%94/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%99%d7%94-%d7%95%d7%91%d7%95%d7%a2%d7%98%d7%aa-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-baldurs-gate-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a4%d7%95%d7%aa%d7%97/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by DDDDPJ,

יש לי דום 3 איפה רושמים את הקודים במשחק? אני רוצה שיהיה לי את כול הרובים יש לי מלא קודים רק איפה רושמים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by e-d-a,

הקיצר יש לי אותו (מוכר דרך אגב) ואין לי כבר מאיפה להשיג משחקים, ופעם היה לי אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים של N64 למחשב עצמו ולשחק בו במחשב אבל הוא אבד לי למישהו יש את האתר המדובר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. צריך עזרה בלדבר במיקרופון ב UT2004 קודם כל יש לי את המשחק המקורי (מחנות) ויש לי מיקרופון והוא בסדר גמור (הוא פועל...) בהגדרות של המשחק = setting אני אישרתי את voice chat כשאני משחק בשרתים אחרים אני בוחר עם מי אני רוצה לדבר בתפריט באות V ואחר כך אני לוחץ על האות F ואני מדבר אבל כשאני פותח שרת אני לא מצליח לדבר = אפילו לא מופיע לי המד בצד שמאל של עוצמת הקול של המיקרופון וכך גם חברים שלי = כשהם משחקים איתי בשרת שלי הם גם לא מצליחם לדבר (גם להם לא מופיע אפילו מד המיקרופון ) למה זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לסוני לשקול הורדת מחיר משמעותית בשנה הבאה האם מחירה הגבוה של קונסולת הפלייסטיישן 3 יכניס את סוני לצרות במלחמת הקונסולות? בכירי Sega ו-Ubisoft, שתיים מחברות המשחקים הגדולות והמצליחות בעולם, חוששים שכן, והם אינם מתביישים עוד להביע את דעתם לאחר שהאנליסטים המוסמכים של חברת DFC פרסמו דוח' יוצא דופן בנושא. איוו גלמונט, מנכ'ל Ubisoft, סיפר לכתבי סוכנות הידיעות האמריקאית Bloomberg כי 'לאחר המשלוחים הראשונים, מחיר הפלייסטיישן 3 חייב לרדת כדי לא להפוך למכשול'. גלמונט מאמין, אם כן, כי כבר בתחילת 2007 חייבת לבוא ההנחה הראשונה. מנכ'ל חטיבתה האמירקאית של Sega, סקוט סטיינברג, אמר דברים דומים בראיון לאתר המשחקים GameDaily. 'עבור משפחות רבות, המחיר גבוה מידי'. גם סקוט מזהיר את סוני שלא לי…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מישהו מכיר משחק שנחשב טוב ובעל גרפיקה טובה של מרוצי אופנועי שטח? (מוטוקרוס)?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ItachiSan,

אחרי שאני נהיה מבוקש, מה אני יכול לעשות כדי שהשומרים/bounty hunters יפסיקו לרדוף אחרי? אני עדיין יחסית בשלב מוקדם של המשחק אז אני לא יכול לשחד את השומרים, ולא מתחשק לי לשבת בכלא... אגב ניסיתי להיכנס לכלא ואז לברוח אבל הם עדיין מנסים לתפוס אותי גם כשאני יוצא. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. משחק הפעולה הנהדר של המפתחת Monolith מוצע בחנות ה-Green Man Gaming בגירסת ה-Game of the Year המעודכנת והמקיפה שלו, ובמחיר של פחות מ-45 שקלים פינוק גיימינג נוסף לרגל סוף השבוע: אם משחקי אינדי פחות מעניינים אתכם, כדאי שתכירו את המבצע העדכני המרשים של החנות המקוונת Green Man Gaming, שמציעה את משחק הפעולה Shadow of Mordor: Game of the Year Edition בעבור 11.25 דולר בלבד. הכותר, שמתרחש בעולם העלילתי של 'שר הטבעות' ופותח בידי הסטודיו שהביא לנו בעבר את F.E.A.R ו-No One Lives Forever, הושק במקור בסוף שנת 2014 וזה לשבחים רבים על מנגנוני המשחקיות המקוריים שלו – והושק באפריל 2015 בגירסה השלמה עליה מדובר כאן, אשר כוללת את התוכן המקורי ועוד שלושים משימות, חפצים ותוספים שהושקו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. המשחק החביב Dungeon 2 מחולק ללא עלות כלל למהירי החלטה - ויש גם שלל מבצעי גיימינג נוספים שכדאי לכם להכיר לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.