עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש ברשותי אביזר הגה של SPEEDLINK שמתחבר ל PC, הדרייבר מותקן ועובד תקין . הבעיה שלא הצלחתי למצוא אף משחק מחשב שההגה עובד תקין . אשמח לעזרתכם .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Daerdevil,

תבחרו ... ;D :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by shimronfio,

היי חברים. קניתי משחק בשבוע האחרון דרך humble bundle, ושאני מנסה להתקין את המשחק הוא נתקע על 1% וטוען שיש בעיה 2 (error 2), שאני נכנס לאתר התמיכה של סטים רשום שזה קשור למערכת קבצים fat32 שגורמת לבעיה למרות שהדיסק הקשיח שלי הוא NTFS. מה שיותר מעצבן מזה הוא דף הכניסה של סטים לתמיכה שם אני לא מצליח להיכנס למרות שאני מקליד נכון את הסיסמא שלי (וידאתי לאחר שעשיתי יציאה בתוכנה במחשב) וב-100% אני מקליד נכון את התמונה. משהו פה ממש מסריח ומעצבן.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by B.D.B,

2 hours qued downloading the 1.36BG file at the amazing rate of 45KB/s (25% of my downstream bandwide) after 8 hours I have it a 350 and something megabyte corrupted file thanks a lot fileplanet! fileplanet really pisses me off every new demo/beta that comes out they buy and make an exclusive. if that's not enough they hardly have any servers with hardly any bandwide (per user anyway) and lets not forget the stupid quing thing. the funny thing is that they think anybody will pay 36$ a year for their fast servers. sound like a good deal right? let me remind you those servers serve demos and betas. like what the fuck?! anyway did anybody see the file planetside_beta.exe hos…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by assaf181,

היי, נזכרתי במשחק שממש אהבתי כשהייתי קטן ואני לא חושב שידעתי אי פעם איך קוראים לו.. זה משחק חשיבה בדו-מימד שבו אתה משחק גמד שצריך לאכול את כל הלבבות שנמצאים על המסך, כשבשביל לעשות את זה צריך להזיז כל מיני מכשולים ולהזהר לא להתקע. זה כל מה שאני זוכר.. מישהו זוכר משחק כזה? תודה =]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by WHITE_ZOMBIE4,

גרסא 1.3..האם היא משפרת\מתקנת משהו בsingle player או שהפאטץ' הזה מתקן בעיות רק במולטי? מישהו התקין בכלל?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by matan1806,

אז כמו שכולם יודעים יש לנו בעיה בבחירת המפות בגאטרים , נוצר מצב שיש שלושה מפות שנבחרות שוב ושוב ושוב ונותר 2 מפות שאף פעם לא נבחרות לכן אני עושה את הסקר הזה בשביל שאתם תבחרו איזו שיטה אתם מעדיפים . שיטה 1 : המריץ בוחר את המפה בתחילת הגאטר והוא מדווח בתחילת הגאטר איזו מפה נבחרה . שיטה 2 : המפה נבחרת באופן רנדומלי על ידי שימוש באתר : http://chooser.willz.org/ מקווה שהרבה יצביעו כי זה הולך להשפיע על בחירת המפות בקהילה .

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nimrods,

האם יכולים להוריד משחקי פלאשטיישן למחשב ואז לצרוב את זה בדיסק DVD ולשחק במשחק בפלאשטיישן??

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by onagadori,

שלום שאני לוחץ על שתי הלחצנים של המשחק עולה לי הודעת שגיאה מה יכולה להיות הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - ההודעה http://srv2.jpg.co.il/6/5329e9f271ef1.png

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by nokobik,

הייתי רוצה להתרשם איך המשחק רץ על המחשב שלי לפני שאני קונה אותו. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by IlanF,

זאת תופעה מוזרה ביותר ששמתי לב שקוראת ברוב המשחקים שיש לי בסטים... משחקים רשת נתקעים במסך הMOTD, וסינגל נתקעים... מתי שבא להם, בזמנים שנראים לי רנדומליים לגמרי... חשבתי זה בעיה עם הווינדוס, פרמטתי וזה עדיין קורה. (וכאן כבר אפשר לשלול בעיות דרייברים לא מעודכנים, הורדתי והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שמצאתי) חשבתי שאני יוכל להפתר מהתקיעות אם אני יעשה DEFRAG לדיסק. ישבתי 5-6 שעות, חיכיתי שיסיים את הDEFRAG, והמשחקים עדיין נתקעים. יש הצעות מה עוד אני יכול לנסות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מישהו מצא פתרון נורמלי לבאג המעצבן הזה בפולאאוט 4? אני סיימתי את הקרב האחרון והמכניסט סתם תקוע בעמדה שלו. אין לי אפשרות לצאת או להמשיך.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by bennash,

רק למי שיש PC נכנסתי לתוך מערה כזאת ואז נתעתי בכיר, הלכתי אחורה וקדימה ואני לא מוצא את היציאה, אין את כולם הרגתי, כולם מתים. אין אף אחד חי שצריך להרוג. מי שיכול להסטרים לי על איכות Ultra ב PC כדי שאדע איפה היציאה? אני מאוד יודה לו (לא שיחקתי הרבה שלבים אולי עברתי 2 שלבים אולי אחד, אני חושב שזה שלב לא יותר מ 5)

14. איך מתקינים ב- SA את הטלאי של הסקס Hot Coffee הזה ואיך אני משתמש בו?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, פרשתי מתחום משחקי המחשב ב- 2,3 שנים האחרונות... אני מעוניין בהמלצה על המשחקים החדשים/ישנים בתחומים: אסטרגיה, ספורט (כדורגל), מירוצים, אקשן, פעולה, ילדים (לאחים שלי..) רק לא Quests תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by myDGB blws,

17. Started by The_Matrix,

אוקיי אז ככה - יש לי את המשחק המלא... הפעלתי את Gamespy...נכנסתי לאיזה שרת וזה מפעיל את המשחק ואז זה כותב Connceting ואחרי כמה שניות זה פשוט חוזר לתפריט של המשחק! למה???? :-\ נ.ב ~~ למי שלא יודע... אפשר להוריד את המשחק המלא + חוקי מכאן: http://www.nvidia.com/view.asp?IO=army_download תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by mMmSaK,

קניתי כרטיס מסך שאיתו קיבלתי cd-key לכמה משחקים לבחירה ובחרתי DIRT 3... המשחק עובד והכל טוב חוץ מדבר אחד: זה פשוט לא על מסך מלא- גם לא דרך ה STEAM וגם לא רגיל מישהו יודע למה זה ככה ואיך אני פוטר את זה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Roeebaeloha,

.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מרגישים שהפרק העדכני בסדרת Grand Theft Auto לא נראה משכנע מספיק? מוד חדש מתיימר לספק לכם מראה שומט לסתות שתתקשו להבדיל בינו לבין המציאות לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-המוד-שרוצה-להעניק-ל-gta-v-מראה-אולטרה-רי/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. עדיין יקר, אבל כבר לא השלוש וחצי אלף שרוב החנויות רוצות עליו http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=111 אם אני משיג במחיר הזה, גרסת פירימיום קורא צרובים אני לוקח! אם מישהו יודע אם אפשר להשיג, אני אשמח

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. תודה =]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ז'אנר הגיימינג שנולד מתוך Diablo חווה רנסנס אמיתי - רעב השחקנים וביקוש השוק מובילים למבול גדול של כותרים חדשים ושאפתניים לכתבה

24. המשחק החדש של Ubisoft שובר שיאי פופולריות עבור הסדרה, גם כאשר לא כולם אוהבים את הכיוון העדכני לכתבה

25. Started by ori24,

התקנתי את המשחק אך אני לא מצליח לשמור את השלבים. התקנתי את WINDOWS GAMES LIVE אך עדיין זה לא אפשרי. שאני מעלה את המשחק לא נפתח לי שום תפריט של הWINDOWS LIVE וגם בסמל הLIVE בתפריט המשחק לא מוביל לשום מקום. אשמח לעזרה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים