עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by amit1242,

שלום...ביום חמישי אני מתכנן לקנות משחק ב100 שקל. יש לי 4 אפשרויות: RAINBOW SIX VEGAS NEED FOR SPEED:PRO STREET HITMAN: BLOOD MONEY SPILNTER CELL : DOUBLE AGENT איזה משחק עדיף? תודה רמאש...

• 45 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by redead,

armed assault או RAINBOW SIX VEGAS ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כאמור, מכרתי WORLD OF WARCRAFT DWARF PRIEST 60 "משוכלל" בEBAY ב1722 שקל, הבחור שמכרתי לו WOW שלח לי בדואר SC: CT בחינם בגלל שהייתי נחמד והוא קיבל אותו עם הנייד שלו של ALIENWARE. סתם שאלתי אותו בפוקס אם יש לו, אמרתי מה יש להפסיד.... פתאום הוא אומר לי שיש לו ואין לו מה לעשות בו כי הוא לא אוהב את הג'אנר הזה וזה עוד ארוז ויושב אצלו במדף כמה חודשים, אז הוא שלח, והגיע לי שלשום, פשוט משחק הירואי ! סיימתי את הראשון, ההרחבה והשני, כל הסדרה פשוט מדהימה ! כמה חיכיתי למשחק הזה שניייייייייים, אני ממליץ לכולם לקנות אותו ולהנות ממנו ברשת, איזה כיף זה, יש 2 מצבי רשת, אחד זה שאתה ועוד מישהו מהעולם עושים MISSIONS מול המחשב ועוזרים אחד לשני לדוגמא לטפס עם חבלים (אחד תופס למעלה השני מטפס וכ…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  4. Started by amirn,

מבין: DIRT NFS SA MOTO GP RACE 07 GTR 2 עדיף לכזה שתומך ב GAMEPAD תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. איזה משחק לדעתכם הכי טוב? בא לי על איזה מירוץ מכוניות, ואני מתלבט מה לשחק...

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. איזה משחק מכות אתם יכולים להמליץ לי חדש אבל נגיד כמו מורטאל קומבט אבל שיהיה חדש וגם נורא אהבתי את WWF.... יש עוד דברים כאלה בסגנון למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by eliil1,

http://www.mindjolt.com/games/cube-field המקס' שהגעתי זה רק 400K חחח אבל לא מוותר.... נראלי שיחקתי בזה שעה שלמה =SS

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אם יש משהו שמייחד את המשחק משאר הסידרה ציינו זאת אני מעדיף משחקיות טובה מאשר גרפיקה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ועוד אני חשבתי שהוא יהיה יפה... תראו מה קרה לי (כמה פעמים!): פעם אחת היה לי מחנה חזק מלא מבנים תוקפים ואנשים והכול ואיזה 6-7 מבנים יורים באוויר, ואז באה לי איזה מתקפה של SCRIN עם הדברים המעופפים הענקיים האלה ששולחים חלליות קטנות והרגו לי מלא ובסוף הרגתי אותם. ליריב היה 3 בניינים שמייצרים אותם וכל אחד זה 320 שניות, ותוך 2 דקות באה לי איזה מתקפה של 10 כאלה והם רצחו אותי (למרות שבינתיים בניתי איזה 10 מבנים נגד אוויר ומלא אנשים נגד זה. זה פשוט משחק מפגר! אפשר לבנות צבא גדול מאיש 1 בלבד ולהרוג לגמרי את היריב שלך, לא משנה כמה הוא מנסה!!!!!!!!!! גם עכשיו עוד פעם, הייתי מצויין ואז באו לי ה-VENROM המעופפים האלה של NOD כל פעם איזה 5-6 ולמרות כל מה שניסיתי הם הרגו אותי.. זאת אומרת ש…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. תמליצו לי על משהו...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. איזה משחקים מתאימים לשלט ? איזה משחקים מאפשרים לשחק 2 על המחשב - יש לי 2 שלטים אלחוטיים ומתאם למחשב... תודה...

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by ^Z^,

שלום אני רוצה לצאת בקרוב לקנות משחק טוב, ורציתי לשאול אותכם איזה משחק עדיף לדעתכם. בלי הגבלות תקציב [למשחק :lol: ] ^Z^

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כדי לשחק ב-CS:S אני צריך לקנות CZ? ואם יש לי HALF-LIFE2 אני יוכל גם לשחק ב-CS:S?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. Started by Raul,

חבר'ה... הנושא הוא פשוט אנא הצביעו לטובת משחק הפעולה החביב עליכם מהאפשרויות הנ"ל

15. Started by davidcohen,

יש לי את swat 4 יש לו אחלה גרפיקה ונהנתי מאוד... רציתי לדעת איזה משחק יותר טוב כי לא אהבתי כל כך את זה שאתה בכלל לא הורג ... רציתי משחק באותו סגנון רק עם יותר להיות רוצח עם הקבוצה שלי... בבקשה תפרטו למה המשחק שאתם בוחרים יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by dani,

:AR15:

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  17. החורף זהו הזמן הכי משעמם בעולם!!! אי אפשר לצאת לשחק כדורגל אף אחד לא רוצה לצאת כי קר בחוץ ועוד אם יש לכם YES אתם יכולים להשתגע בכלל שלפעמים אין שידורים בגלל הגשם אני מחפש פתרון לבעיה והפתרון הוא איזשהו משחק רשת המוני וחינמי שאפשר להנות ממנו איזה משחקים יש שאפשר להנות מהם?? :s05: שפכו את הלב אני מת לעשות משהו :-X

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. סתם בא לי לדעת מה המשחקים שכולם התמכרו אליהם הכי הרבה ולכמה זמן, אז מה המשחק ששיחקתם הכי הרבה בחיים שלכם וכמה זמן זה היה?

• 200 תגובות
    • 20.7k צפיות
  19. 1. איזה משחק של need for speed הכי טוב שקיים לPC ולגבי המחשק Mortal Kombat Vs Dc Universe האם הוא מתאים גם ל PS2 תודה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני חושב שהכי אהבתי את וורמס ארמגדון...בגלל החידוש שהוא הביא וסתם כי הוא העביר לי הרבה שיעורים בבצפר מה אתכם? איזה הכי אהבתם? אני אישית התאכזבתי מוורמס מייהם החדש, אני חושב שכל ה"קטע" במשחק זה שהוא בדו מימד...תלת מימד סתם הורס אותו... ועוד שאלה, מה עדיף מבין השניים וורמס ארמגדון או וורלד פארטי?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yotam360,

איזה משחקי דפדפן אתם מכירים??? אני מכיר מפקד צבאות, ogame, הגורל (שזה משחק דפוק) ועוד כמה ששחכתי. אז אם אתם מכירים תנו את הלינק לאתר בבקשה.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by alonkl,

כותרת.. תדוה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  23. אני חושב לקנות MADDEN NFL לא יודע זה נראה די מגניב, אבל שמעתי זה מסובך מאוד, אבל גם אנשים אומרים ש NFL הוא אחד המשחקים היותר מושקעים של EA, אז מה דעתכם ? וכמה זמן שיחקתם במשחק שבחרתם בלי שהוא ימאס לכם ומחקתם אותו?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by freesoul23,

בסגנון:Knights of the Old Republic 2,Elder Scrolls 3,Gothic 2?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.