עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bennnn,

היי,המשחק הזה עתיד לצאת למחשב??? עכשיו ראיתי ביקורת עליו וזה מסוג המשחקים שאני מתבאס שאין לי קונסולה מישהו יודע אם יוצא?בדקתי בגוגל והיו כמה פורומים בחול שאמרו שהוא כן אמור לצאת..תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by oren99,

מהשנתיים האחרונות. גוף שלישי\ראשון לא זוכר את השם שלו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by TicTacToe,

לאחרונה התקנתי את MW2 כדי להסיר טיפה חלודה לקראת BO .. בים הראשון הכל עבד פיקס אבל יום אחרי הופיע לי שהNAT STRICT למרות שהUPNP מאושר.. ולמרות שפתחתי פורטים. חשוב לי לציין שכשאני מבטל לגמרי את הFIREWALL המשחק עובד רגיל. (לא שינתי הגדרות כלל). מישהו עוד נתקל בבעיה? פתרונות? (תציעו הכל מעבר להמתין לBO). תודה

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  4. שלום. יש לי את FAR CRY 2 . והמשחק קורס בלי שום הודעה כל איזה 10 דקות. לפעמים סתם, לפעמים כאשר אני בתהליך שמירה. המפרט שלי הוא: ati radeon 5850 i5 8 gb ram win 7 64 bit זה לא בעיה של ראם / כרטיס מסך. אני דיי בטוח שפשוט צריך פיקס למשחק. אני עם דרייברים הכי חדשים, ועדכון 1.03 למשחק'. בבקשה עזרה, אני מתחרפן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. החלטתי לפתוח שרת אשר ימשיך את דרכו של השרת הקודם זכרונו לברכה (: RESURRECTED בשרשור הנוכחי תעודכן כדרך קבע רשימת משתמשי השרת (אותם תוכלו לצרף לרשימת החברים שלכם), כמו-כן יעודכנו פרטים נוספים הנוגעים לפעילות השוטפת של השרת והמשחק באופן כללי. הערה חשובה: כדי לשחק בשרת צריך קודם כל למחוק אותו מרשימת המועדפים או ההיסטוריה ולהוסיף אותו מחדש פעולה זו צריכה להתבצע רק פעם אחת אם עוד לא שיחקתם בשרת הזה מאז שהשרת הקודם שלנו ירד בשרת ישוחקו שני סגנונות המשחק הרלוונטיים לקיבולת של 32 שחקנים - Conquest ו Rush המפות במצב Rush הן - Valparaiso, Isla Inocentes, Arica Harbor, Nelson Bay, Port Valdez, Laguna Presa המפות במצב Conquest הן - Panama Canal, Lag…

• 442 תגובות
    • 57.8k צפיות
  6. Started by EyalOnn,

שלום, יש לי בעיה בהרצת המשחק הישן והאהוב Call of Duty version 1.5, אני שיחקתי בוא ולפני בערך כחודש עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס לגרסא חדשה, היום עדכנתי שוב ל10.10 של ATI והמשחק עדיין לא פועל, הוא נותן לי את ה-Error הזה: Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site. מפרט המחשב שלי בצד, כרטיס המסך שלי הוא HD4850 512mb, בכל מקרה המשחק עבד עם הדרייברים הקודמים, אבל הייתי צריך לעדכן את הדרייברים בשביל שלא יהיו לי בעיות טקסטורה כי התקנתי Gothic 4 Arcania, ועכשיו עם הדרייברים העדכניים המשחק לא עובד..יש הצעות? זה הלוג המלא של הבעייה: COD MP 1.5 build win-x86 Nov 10 2004 ----- FS_Startup ----- Current langu…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני ממש שובר את הראש בזמן האחרון בניסיון להוריד משחקים וכאלה.... הבנתי שאני חייב להשיג הזמנה כלשהי או למצוא דרך מסויימת להירשם לאתרים כמו torrentbites torrent leench וכל אלה בקיצור אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by german103,

[glow=red,2,300]http://www.frontlineswar.com/[/glow] שם המשחק : Frontlines : Fuel Of War ז'אנר : Sci-Fi First-Person Shooter פיתוח : Kaos Studios הפצה : THQ תקציר/תאור: בעולם שנהרס על ידי משברי אנרגיה עולמיים, ריקבון סביבתי, ודיכאון כלכלי, השחקנים מקבלים על עצמם את החוק של חיילי העלית בצבא המערבי במסע צלב כנגד ברית הכוכב האדום. כוח המלחמה מערב משחק קולנועי לא קונבנציונאלי עם כוח אש של הדור הבא וחזית צבאית רבולציונית שתביא להנאה ותשלב FDS עדכני. מאפייני המשחק: מאבק בסביבת עולם פתוחה. מאתגר עד 64 שחקנים במקביל. מערכת קרב בחזית להצטרף לכוחות בחזית ולהזיז אותם קדימה. התאמה אישית. להילחם באמצעות כלי נשק מהדור הבא. מקור : http://www.eth8.net/modules.php?&am…

• 36 תגובות
    • 8.1k צפיות
  9. Started by sashakrik,

GTA 4 אמור לעבוד בסדר על windows 7 64bit ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by esaly,

היי! רציתי לשאול האם אתם מכירים משחקי אסטרטגיה כדוגמת המשחקים שציינתי בכותרת. המיוחד במחשחקים האלה היא הבניה מאפס של הקלוניה כולל כל ההמרות שצריך על מנת לייצר אוכל ,נשקים וכו'. המון תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Blue Cheese,

בזמן אחרון ממש אין במה לשחק,ממש נהנתי מהמשחק הראשון,אבל בזמנו אמרתי שאין מצב שאני יקנה את השני,כי זה בעצם אותו המשחק... אני ממש משועמם מהמשחק הראשון,גם כשלא שחקתי בו כבר מעלה משנה,אני שוקל לקנות את השני שעולה היום גרושים,אבל השאלה שלי האם יש הרבה ישראלים שמשחקים? ואיך הפינג בשרתים בחו"ל?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by עידןאופיר,

אתמול קניתי מחשב חדש הכרטיס מסך שלי nvidia geforce 220gt 1g-3 HDMI P.O.VIEW אמרו לי שבקלות יהיה לי 100 fps בקאנטר סטרייק זה מגיע לי ל-100 אבל זה יורד כל פעם שאני ליד אנשים ל-30 fps איך אני יכול לסדר את זה שה-fps יהיה קבוע על 100?תודה

13. Started by n_aviv1,

על המחשב עם הXP הוא עבד מצויין ובמחשב הזה עם 7 אולטימייט 64BIT חסר לו קובץ DLL כלשהו. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by wow,

מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד אותם ? תודה. .

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  15. Started by HuGeMouTh,

פותח על ידי: Hothead Games מופץ על ידי: EA ג'אנר: ACTION RPG, indie מצבי משחק: SP ו LOCAL CO-OP תאריך יציאה: PC - 26/10/2010, MAC - TBA מחיר: 15$ ב - STEAM ממוצע ביקורות: 79 (לגירסת הקונסולות) המשחק עוקב אחרי DeathSpank, משלח הצדק, כובש הרשע, גיבור המדוכאים, במסעו למציאה חפץ רב עוצה בשם "החפץ" (). החפץ, שנוצר על ידי ידיים לא ידועות, למטרה לא ידועה ולפני זמן לא ידוע, נמצא בהישג ידו של DeathSpank! מה הוא החפץ? מה הם כוחותיו? שחקו במשחק וגלו בעצמכם. System Requirements o OS: Windows XP/Vista/Windows 7 o Processor: Intel Pentium 4 (or equivalent) running at 1.7 GHz or greater o Memory: 1 GB of ram, 1.5 GB (Vista and Windows 7) o Hard…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Bebush,

לינק לאתר הראשי, http://ruse.uk.ubi.com/ לינק לטריילר, כתבה על הדמו שניתן להשיג בסטים, http://ruse.uk.ubi.com/index.php?page=news&newsid=11840 לפי מה שקראתי זה משחק אסטרטגיה על מלחמת העולם השניה. נראה מגניב לא?

17. Started by EazyEMan,

שלום, אני חדש פה אבל רציתי להגיד לכם שבמשחק זה השרתים מחולקים ע"י gameservers.com אשר לא יחלקו סרברים לישראל עד שיראו כמה בקשות אנו נשלח לכן אני מבקש מכם להכנס לאתר זה: http://www.gameservers.com/blackops/ ולבחור למטה suggest a location ולבחור ISRAEL ולשים אימייל תודה רבה ולהתראות.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני כבר על סף ההתיאשות, פשוט לא מצליח להפעיל את המשחק קרייסיס! שבגללו, אפשר להגיד, קניתי את המחשב. קניתי מחשב, עכבר, ומקלדת במיוחד בשביל להנות כמה שיותר מהמשחק ומה שקורה זה שאני יושב ומבזבז את כל הזמן הפנוי (שגם ככה אין) בלהילחם עם המחשב. בהתחלה עוד הייתי משחק בצורה סבירה עם ניתוקים כל 20-30 דקות שזה היה מתסכל, אבל לפחות היה אפשר לשחק. כרגע אני לא מצליח להפעיל את המשחק השמור בכלל. בזמן המחשק המחשב נתקע וכשאני נכנס ל - task manager אני רואה את השורה הבאה: - Crysis Dx10 - mar 11 2008 (19:40:48) -not responding לאחר חיפושים רבים וחפירות בכל מיני אתרים ברשת נתקלתי באנשים עם בעיה דומה אך ללא פתרון בשום מקום. התיאשתי מלנסות להפעיל את המשחק, ורציתי לעבור לשחק ב crysis wa…

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by falcor,

עזרה ברמות 30 סולו אני נמצא בנורת' דאונס, והיה כתוב שהחבילה מכילה משימות עד רמה 40, כרגע אני ברמה 29 ואני נאלץ לעשות משימות של רמה 34, ונתקעתי. ברמה 28 עשיתי של 30, ואז 32,.. פשוט אין מספיק משימות כדי לעלות רמות. מה עושים? יש דרכים אחרות לעשות אקספריינס?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by sooliman,

קניתי את הראשון ממש איך שיצא ולא יצא לי לקנות את ההרחבות בגלל הצבא והכל.. עכשיו אני רוצה.. ואני רואה שאפשר לקנות את כל המשחקים ב150 ש"ח שזה הרבה יותר זול מאשר לקנות את ההרחבות.. אפשר לקנות את כל החבילה ולהשתמש בהרחבות כדי להמשיך את החשבון שיש לי כבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Blue Cheese,

אני לא רוצה לקנות את המשחק מהסטים,כי אני פשוט לא משתמש בו,האם ניתן יהיה לקנות את המשחק בגרסאת RETAIL? בדקתי עכשיו ב PC GAMES ויש להם אותו בהזמנה,אבל הוא עדיין לא במלאי,העניין הוא שהוא עולה 200 ש"ח,נראה לי ממש יקר,מישהו נמצא מקום יותר זול לקנות ממנו את המשחק? http://www.pcgames.co.il/pc-Battlefield_Bad_Company_2_Vietnam-20282.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1

22. שלום, אני חדש בפורומים ובכלל בדברים מסוג זה. אני פשוט אוהב לשחק וזהו כמעט ולא משתמש בשאר הדברים מסביב. מה גם שאני לא מוצא סיבה להיכנס לאתרים כאלו.... אבל יש לי חברים שלא מפסיקים להציק לי ולהגיד לי שאני חייב לבקר באתר שנקרא זרגלינג אתר ישראלי של סטארקראפט. בכתובת www.blizzard.co.il עכשיו אני לא מבין מה האנשים הללו ומה לעזאזל הם עושים- הרי הם לא יוצרים את המשחק. מה הקשר שלהם לבליזארד? ולמה בכלל צריך אותם? מותר להם בכלל לעשות כזה אתר? לא נרשמתי לשם רק כי אני מפחד, אני לא יודע מה ומי האנשים הללו? יש למישהו תשובות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום יש לי 2 גירסאות של Medal Of Honor ואת שניהם אני לא מצליח להתקין עולה לי החלון של ההתקנה אני לוחץ אינסטל מופיע לי להכניס סיריאל אני מכניס סיריאל עושה נקסט ואז לא קורה כלום לא ממשיך לי להתקנה מה הבעיה? יש לי ווינדוס 7 5) Starting at Win7: Disables DEP. (Go to Start -> where the search, write cmd -> right click - Run as Administrator -> in the command prompt write bcdedit.exe / set nx AlwaysOff; - Reboot; Who gives an error EC: 5571, delete the file paul.dll!! 6) Play! זה הוראות כנראה מישהו יכול לעזור לי?לתרגם?ניסיתי לעשות ולא הצלחתי לא ממש הבנתי אפשר פירוט?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by raorian,

שלום, אני מחפש משחק שחמט טוב ואיכותי. שני היתרונות שאני מחפש הם מחשב חכם מאוד (שיהיה לי קשה מאוד לנצח) וגרפיקה טובה. אם אתם יודעים איפה אפשר להוריד את EMPIRE CHESS תגידו לי. על מה אתם ממליצים?

25. Started by mc_elad,

באי השלישי מההתחלה יש תוקי באמצע בית קברות מה צריך לעשות שם??... תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים