עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by פריק,

** המודעה צונזרה **

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  2. חברים יקרים מחר בחצות ישוחק טורניר הלייט נייט פריידיי של הקהילה הישראלית לסטרקראפט 2. רציתי לשתף אותכם בכך שיהיה שידור חי באינטרנט לכל הטורניר בערוץ – http://www.own3d.tv/live/264 השידור מיועד לכל מי שאוהב משחקי מחשב ולא רק לשחקני סטרקראפט בבקשה ממכם תנו הזדמנות !! פשוט לוחצים על הקישור מחר ב12 בלילה ותוכלו להביט במשחקים. חשוב לספר לחברים שלכם על מנת שגם יתחילו לראות ואולי לבוא לשחק יחד איתנו סטרקראפט 2 ! בבקשה מכם כל מי אשר מעוניין להירשם ולשחק יותר ממוזמן. דרכי הרשמה 1. לחצו על הקישור -> www.the-isl.co.il שם יש ללחוץ על הלייט נייט פריידיי – יש כפתור מיוחד. ואז הרשמה. 2. בערוץ המירק של הקהילה הישראלית בקווייקנט. – irc://eu.quakenet.org/zergling 3. בהודעה …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. כותרת =] חשוב לי שהוא ירגיש די ריאלסטי [הכוונה שזה לא ירגיש כאילו שהמכוניות מרחפות וכד'] אך לא חובה שיהיה מדוייק למציאות. עריכה: שיניתי את הקריטריונים לפרארי בלבד, לא משנה איזה דגם.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AtR,

אהלן, רציתי לדעת האם למישהו יש מידע כלשהו אודות הכותר הבא של elder scrolls ? חיפשתי בגוגל כל מיני דברים אך לא הגעתי למסקנה חד משמעית לגבי המשחק... לכל מי שיש מידע ורוצה לדבר על הכותר הבא של המשחק מוזמן לעשות זאת כאן

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by huber,

שלום חברים. בימים האחרונים משום מה אינני מצליח להיכנס לביקורות הווידאו של IGN. אני מצליח להעלות את מסך הפתיחה, מבקשים ממני להזין תאריך לידה לויידוי גיל הולם, אבל השדות עצמם לא מופיעים כפי שתוכלו לראות בתמונה שצירפתי מהביקרות הבאה: http://www.ign.com/videos/2010/09/29/castlevania-lords-of-shadow-video-review?objectid=14275421&show=HD יש למישהו רעיון למה זה קורה? ד"א, ניסיתי גם ב FF וגם ב IE, דרייברים מעודכנים, פלאש מעודכן וכו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Zeus710,

שלום חברים. רציתי לשאול אתכם, האם $60 שבסטים זה מחיר הזול ביותר לארץ? אם אני קונה משחק ב EBAY אני משלם מכס ומע"ם? תודה מראש על תשובתכם. מאוד רוצה לנסות אותו אבל $60 זה יקר מאוד בשבילי

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by (G),

ז'אנר: ז'אנר: פעולה, מדע בדיוני, FPS פיתוח: 2K Marin and Irrational Games תאריך יציאה: feb-09-2010 עלילת המשחק: עלילת המשחק מתרחשת כעשור לאחר המשחק הראשון, כאשר העיר Rapture מנוהלת על ידי Big Sister, אחת מה-Little Sisters מהמשחק הראשון, שיצרה עולם בעל איזון מושלם, אבל יש בעיה שכאשר מישהו מנסה להפר את השלווה הזו היא משליטה אימה ומעלימה את מי שמפר את הסדר. במשחק אתם לא מגלמים את Jack, שהיה דמותכם במשחק הראשון, אלא את Big Daddy, שהוא למעשה אחד מה Big Daddies ששרד את עלילת המשחק הראשון. עליכם לפתור את התעלומה של הילדות שנעלמות ולהשליט סדר ב Rapture. תודה ל-games.co.il ביקורת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3852232,00.html דרישות מערכת: Intel Processor - …

• 90 תגובות
    • 18.8k צפיות
  8. Started by עידןאופיר,

הגעתי לרמה 50 ושאני צריך לעלות לרמה 1 זה לא עולה לי אמרו לי שאני צריך לעשות פריסטיג ואני לא יודע איך עושים מי יכול להגיד לי איך ואם אני לא רוצה לעלות ואני רוצה שזה יישאר לי רמה 50 האם זה אפשרי? ומה זה שווה אם כל פעם שאני מגיע לרמה 50 זה צריך לרדת לי לרמה 1 יש דרך אחרת שאפשר לעשות שזה לא יקרה כי אני רוצה להמשיך מרמה 50

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ychig,

יש לי WIN7, HD6800 התקנתי AC2 , איך אני יודע שהוא רץ בDX10 ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by RoNi0,

שלום, לפני כשבוע רכשתי את המחשב הבא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e Cooler Master Elite 310 Blue ספק Seasonic 430 80 bronza plus Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22 SATA x 22 Black קרור למעבד V1 Thermaltake בהתחלה הייתה מותקנת עליו גרסה זמנית של WIN7 HOME. אני מעדיף את XP על WIN7 ולכן התקנתי את XP 64 BIT בשביל לנצל את כל הזיכרון שרכשתי. להפתעתי בעת הפעלת משחק (SETTLERS 7 לצורך העניין) צצו הבדלים בין שתי מערכות ההפעלה. כשהמשחק פעל ב WIN7 הוא איפשר לי להגדיר את הגדרות הוידאו על הרזולוציה הכי גבוהה …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by --Shadow--,

ז'אנר: First-Person Shooter פיתוח המשחק: CryTEK הפצה: Electronic Arts מנוע: CryENGINE 2 תאריך יציאה: 16.09.2008 תאור: חבילת הרחבה לאחד ממשחקי היריות המדוברים ביותר לשנת 2007. ב- Crysis Warhead אנחנו נכנסים לנעליו של סמל "פסיכו" סייקס, שהוא בידיוק ההפך מנומאד, הדמות המרכזית בcrysis, בזמן שנומאד היה שקט וחשאי, סייקס, כמו הכינוי שלו, הוא לוחם אכזרי שלא יהסס לקפוץ לקרב חמוש עד השיניים באין ספור נשקים חדישים ורכבים קטלניים. ההרחבה תציג בפנינו את כל מה שקרה לסייקס על הצד השני של האי בזמן שנומאד נלחם בטרוריסטים הקוריאנים והחייזרים הפולשים. במהלך המשחק נקבל נשקים חדשים ורכבים חדשים שנוכל להשתמש בהם כדי לטפל במזיקים הרבים שמסתובבים על האי (ציטוט של סייקס עצמו). ה…

• 1.7k תגובות
    • 171.6k צפיות
  12. Hexen, אחד מהמשחקים הראשונים שיצאו מהשיתוף בין ID SOFTWARE ו RAVEN, זוכה לחידוש. המשחק המחודש יצא כמוד ל DOOM3 וקיבל שדרוג גרפי רציני. http://kotaku.com/5689995/this-shooter-doesnt-use-guns הורדה http://hexenmod.com/ כל מה שצריך זה DOOM 3 בגירסה 1.3.1, כמו כן לבעלי כרטיסי מסך של ATI מומלץ לכבות את Catalyst A.I.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם, רכשתי גם את modern warfare 2 וגם את black ops. רציתי לשאול, על כמה מחשבים מותר להתקין את המשחק לפי הרשיון? פשוט גם אני וגם אח שלי רוצים לשחק באונליין עם אותו עותק.. אותו סיריאל.. האם זה אפשרי או שחייבים לקנות עותק נוסף? אם זה עוזר אנחנו על אותו רשת ביתית ויוצאים דרך אותו WAN (עם אייפי של בזב"ל אחת לכולנו)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום ברשותי עותק מקורי של המשחק ואני לא מצליח להתחבר לאפשרויות האון ליין ההודעה שאני מקבל : "Unable to connect to Connection Test Server. The server may be too busy or taken down for maintenance work....." ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס ואת ההגנה של האנטיווירוס "Avira" . הספק של האינטרנט זה אורנג' והחיבור Ethernet מישהו נוסף אולי נתקל בבעיה הנ"ל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by GooG,

אז בקיצור היה לי XP ואחר כך רציתי כבר WIN 7 אז אחר כך התקנתי את זה ולפני שהתקנתי עשיתי פרמטתי את C ואז שכבר היה לי WIN 7-32bit אז כמובן המשחקים לא נפתחו לי מכוון שהם מותקנים בשביל הXP. אז יש איזה דרך לסדר אותם שהם יפעלו לWIN 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by liran324,

לא יודע איזה מספר שלב זה, אבל זה השלב שאתה יושב עם המשקפי לייזר וצריך לסמן משאיות לפני שהם עוברות את המסלול נחיתה או משהו, הבעיה שאפשר לסמן רק את המשאיות שבחלק השמאלי של המסך ואת אלה שבימני צריך לסמן מהשמאלי ימינה וזה כמעט לא אפשרי...... WTF מה עושים למה זה קשה לא הגיוני?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by vacuuuum,

שלום, בעקבות דיסק קשיח קטן מאוד, אני צריך המלצה למשחקים טובים שאפשר לשחק בהם הרבה שעות, אבל שהנפח שלהם הוא לא גדול יותר מ 1 או 1.5 ג'יגה. רצוי שהמשחקים לא יהיו ישנים. יכול להיות מכל ג'אנר, רק לא קווסטים או משחקי פאזל (ולא משחקים מטומטמים כמו טטריס או זומה.) משחקים שאני מכיר ולא צריך: europa universalis mount and blade civilization משחקי פאזל משחקים של PARADOX INTERACTIVE. משחקים ישנים מאוד שמסתמכים על גרפיקה ופרזנטיישן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by YAHOOGEEK,

*מודע לכך שיש דיון ראשי של המשחק אבל רציתי שזה יקבל קצת תשומת לב ושיהיה ניתן להפריד אותו מהדיון הענקי של Black Ops, שלא יבלע בין ים הטקסט שם*. רכשתי שרת Black Ops לחצי שנה מראש עבור הקהילה הישראלית (כולם מוזמנים)... השרת הינו Ranked עם 18 מקומות >> ממוקמם בלונדון אנגליה, מבדיקות שלי קיבלתי את הפינג הכי נמוך לשם, אם וכאשר יהיה צורך תמיד אפשר לשנות מיקום, אבל נראה מה יהיה (עד שנקבל שרתים בישראל, אם זה יקרה ). שם השרת: [israel Gaming Forces] [Ranked] [Default] כתובת השרת: 173.199.73.52:3074 כנסו בהמוניכם, תוסיפו למועדפים - והעיקר שיהיה בכיף ;D

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by David_K,

בתור פאנבוי מושבע של הסידרה אני חייב לציין WOW ,האתר שנחשב בין הנוקשים יותר נתן למשחק הזה 10 ! http://www.eurogamer.net/articles/2010-11-16-assassins-creed-brotherhood-review?page=1 אני כבר לא יכול לחכות לשים את ידי על המשחק הזה ... לדעתי AC2 היה המשחק הכי טוב שיצא עד היום ,כבר לא יכול לחכות לשחק בזה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שולם לכולם אתם אולי מכירים את השרת שלי אבל רציתי להגיד לגם שהפכתי את השרת שלנו ל 32 אנשים אז יאלה מקווה לראות אותכם בטוח כנסו ותיתמכו נ.ב : אנחנו עושים טסטים לקלאן למי שרוצה טסט להיכנס לשרת הטיימספיק 84.95.240.200:9904 הזה או להוסיף אותי בסקייף Lidor_Hasan

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by -Tal-,

שלום לכולם אני לא ידעתי איפה מתאים לפרסם את הבעיה, בפורום כרטיסי מסך או פה, לכן אם טעיתי אני מצטער ואשמח שיעבירו את הדיון הזה. הבעיה היא כזאת - התקנתי BLACK OPS , עובד אחלה אבל מדי פעם יש מין "לאגים" לשניה והמשחק לא רץ בצורה חלקה... זה קורה לי גם בפיפא 2011. יש מצב שצריך להגביר את מהירות השעון בכרטיס מסך? מה אפשר לעשות? מפרט בצד ימין! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by lavi1172,

הורדתי COD :black ops , ההתקנה הלכה בסדר המשחק עולה ואני נכנס לstory mode עד פה הכל בסדר... עכשיו כשאני משחק בהגדרות אוטמאטיות - הכל נתקע... דבר שלא נראלי כל כך הגיוני כי יש לי מחשב דיי חזק יחסית (רשום לי במפרט הכל). אז שיניתי את ההגדרות לרמה בינונית בערך על פי הערכה (רזולוציה טבעית של המסך 1920*1200 וכל השאר על medium-low והורדתי לגמרי את האנטיאליזינג הזה ). עכשיו המסך מתחיל להבהב בצהוב כל הזמן ולא ניתן לשחק, אתחול המחשב, אתחול המשחק לא עוזרים... את המשחק הורדתי בביטורנט http://torrentz.com/49840f73f2b2a6cbd2cfc8723fe61fd03c01f3b1 רק ביקורות שזה לא זיוף או משו בסגנון עזרה בבקשה מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by SendaRider,

אהלן, התקנתי אתמול את המשחק SBK 2010, הכל טוב ויפה עד שהתחלתי לשחק ושמתי לב שאין את הרעש מנוע שלי... כל הרוכבים האחרים כאילו על המסלול שומעים את המנוע רק את שלי לא שומעים... יש למישהו מושג ? תודה מראש.

24. Started by huber,

שלום אנשים. אני משחק כרגע במהדורה המשופצת של Divinity II שיצא בימים האחרונים ויש לי כמה שאלה. בלשונית SKILLS אני רוצה לשפר תכונות תחת אופציית "לוחם", אבל משום מה הוא תקוע על הלשונית "קוסם" ואני לא מוצא דרך לדפדף בין הלשוניות. מישהו יודע משהו לגבי זה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. החלפתי כרטיס מסך לATI HD5770 והGENERALS ZH לא רוצה להיכנס ורושם לי שאני צריך DIRECTX 8.1 או יותר גבוהה ויש לי מותקן 11 ואני לא מצליח להתקין DIRECTX 9 או גירסא אחרת..רק 11 מצליח.. http://eliad.org/viewer.php?id=1289659090.jpg

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים