עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לדעתי, ישנן חמש מפות שפשוט לוקחות חלק גדול בהצלחה של המשחק והן : Kubra Dam Gulf of Oman (מפת ההיכרות מהדמו המשובח) Mashtuur City Sharqi Peninsula והמפה ה-מ-ו-ש-ל-מ-ת -----> Strike @ Karkand מה אתכם?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. היי חברה התחלתי לשחק במשחק אחרי שהעברתי כמה מאות שעות על Rome (אחח, איזה משחק) וחשבתי על ת'רד של קרבות ממש גדולים שהשתתפתם בהם (וגם ניצחתם ). אם אפשר print screen. רק מקווה שיש הרבה אנשים שמשחקים פה אז אני אתחיל: הם עשו לי מצור (מיצרו?) על הטירה, בטירה היה 400~ איש. להם היה קו מלא (1000+) הבאתי תגבורת של 200 איש ותקפתי אותם ישירות, משום שלא היתה לי טירת אבן אפילו (טירה שלא הספקתי לפתח אותה, רק חומת עץ מסכנה). ידעתי שאם הם יתקיפו את הטירה שלי עם אייל ניגוח לא יהיה לי סיכוי (בקרב הקודם הייתי 400 על 300 והם קרעו לי את התחת עם אייל ניגוח (לא בצורה הזאת ;D)). התחלתי את הקרב, וראיתי שאני שולט רק על 300 חיילים והAI שולט על ה415 האחרים (אינטלגנציה-AI<נעל). הAI והאויבים נעמ…

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by cleric,

רשימה ענקית של משחקי הPC שעתידים לצאת ב2008\2009: http://www.systemwars.com/forums/showthread.php?t=69169

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by sir f,

אז חשבתי לראות מהי החברה שאנשים חושבים שהיא הטובה ביותר. אני בוחר בBioware ואחריה Ubisoft, כאשר שתיהן לקחו את המקום מBlizzard שפשוט נמאסה עלי עם הזמן שלוקח להם להוציא משחק, לא משנה כמה הוא טוב. Bioware פשוט עושים יצירות אומנות, אין מה לדבר בכלל, אני נפעם מכל משחק שלהם... אז מה דעתכם? (אם יש חברה שאתם חושבים שראויה להיווסף לסקר, רק תגידו..)

• 134 תגובות
    • 22.5k צפיות
  5. עריכה @ ספטמבר 2009: הדיון כבר לא ממש אקטואלי יותר - אי שם לפני חודש או חודשיים כל העסק גווע עקב חוסר היענות של עוד שחקנים ועקב טיסה של אחד מ-2 השחקנים הקבועים שלנו לארה"ב לתקופה לא קצרה ולעיסוק שלא משאיר לו יותר מדי זמן למשחקים משם כרגע. (עד שייצא SC2 כמובן) מי שמעוניין בכל זאת לשחק איזה משחק או 2 או יותר של SC לזכר ימים עברו- מוזמן תמיד לנסות להחיות את הדיון הזה ולהגיב בו וע"י כך אולי בכל זאת כן למצוא פרטנר למשחק (אני תמיד מוכן למשל) ==================== (מקו זה והלאה מתחיל הדיון כפי שהיה במקור לפני העריכה) ==================== התחלנו (חזרנו) לשחק קצת StarCraft בימים האחרונים. אין ליגה - סתם משחקים בשביל הכיף, אחד על אחד או קבוצות, מה שבא. אנחנו לא הרבה - רק 2-…

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by Fighter,

ואני לא מבין איך נתנו ציון גבוה ומלא פרסום למשחק כזה משעמם בטירוף אלוהים ישמור מצד אחד יש שם אלמנטים כמו של דם וכו' אבל מצד שני הכל נראה מנקודת מבט ילדותית אמרתי אולי זה סתם הרגשה של פעם ראשונה ויצאתי היום אני נכנס משחק איזה שעתיים כבר עשיתי כמה משימות בתור נער עם חרב ברזל כזאת ואז אמרתי זהו זה ובעטתי את המשחק לקיבינימט יש משחקים כמו וויטצ'ר וסדרת גותיק שהם באמת יפים, במיוחד גותיק 3 למרות המנוע המעפן שלו שגורמים לי לרצות לראות עוד ועוד אבל הפייבל הזה רק רצה לגרום לי לעשות QUIT GAME כבר תגידו גם פייבל 2 אותו דבר או ששם זה שונה? אני מקווה ששונה...

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. וואלב החליטו ליהיות שוב נדיבים והפילו עלי עוד ערמה של הזמנות לדוטה 2 אז... יש מישהו שעוד לא קיבל הזמנה?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  8. אני מקבל כל מיני לינקים למבצעים והטבות בסטים ודעו לכם שאורבים שם בפינה כל מיני חוליגנים שפורצים לחשבונות היום שלח לי מישהו לינק (שלא כדאי שאפרסם כאן ) למשחקים בחינם מסטים והלינק נראה בדיוק כמו האתר של סטים.(תמונה) כמובן שנכנסתי דרך דפדפן הנסיונות שלי שלא זוכר או שומר שום דבר וישר הבנתי שמדובר ב FAKE אז תיזהרו [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by dannyboy,

שלום רב, קנו לי psp בהונג קונג שכתוב עליו (ובספר הדרכה) שהוא תומך במשחקים מאיזור 3 ומאיזור all , בנוסף לpsp קנו לי גם משחק שכתוב עליו איזור 1 והוא עובד. האם הכוונה ב-ALL שהpsp תומך ב umd מכל מקום? אני שואל כי עוד שבועיים אני טס לארה"ב ואני פוחד לקנות שם משחקים שלא יפעלו לי. תודה מראש (ולילה טוב...תראו מה השעה ) דניאל

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  10. הבן שלי משחק בחדרו עם דלת סגורה. יש לו קול חזק מאד. גם כשלא בהתלהבות אלא סתם מדבר תו"כ משחק שומעים אותו חזק. ביקשנו שכשמשחק ידבר בקול שקט בהרבה. אמר שניסה כמה פעמים, האחרים לא שומעים אותו. האם יש אזניות עם מיקרופון שמאפשר הגברה מיוחדת של עוצמת הקול של הדובר? תודה

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  11. תחרות פוטושופ שחבר'ה מכל העולם יוצרים עטיפות של משחקים שמעולם לא יוצרו.... Grand Mother Auto: Crossing Broadway הרג אותי! חחחחח - Sims 2: Out of Business אוי וזה ענק! Need for Speed: Amish Horsepower קיצר - Check it out! http://www.worth1000.com/cache/contest/contestcache.asp?contest_id=11213&display=photoshop#entries

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  12. bloodrayne שמו, הורדתי את הדמו שלו אתמול ומאז שיחקתי בו כ 10 פעמים הוא פשוט כיף אתם משחקים ערפדה סקסית במיוחד ואתם נלחמים נגד הנצים, גרפיקה מדהימה קומבואים אדירים מומלץ לכולם! האתר הרשמי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. טים שייפר האגדי מנסה לשדרג את פלטפורמת מימון ההמונים החדשה שסייע להקים עם ההכרזה על Psychonauts 2, עבור מעריצים ומשקיעים כאחד יש סיכוי לא קטן שלא התנסיתם בו ואולי אפילו מעולם לא שמעתם עליו, אך עם זאת Psychonauts, משחק האקשן-פלטפורמה שהושק בשנת 2005 למחשב האישי ול-Xbox המקורית, בכל זאת נחשב בעיני לא מעט אנשים כאחד מהכותרים שהכי ראויים להערכה אשר נוצרו מאז ומעולם, וכאחד מהשיאים המשמעותיים ביותר בקריירה של טים שייפר, המפתח שסייע ליצור כותרים קלאסיים כמו סדרת אי הקופים,יומו של הטנטקל ו-Grim Fandango. Psychonauts מעולם לא היווה הצלחה מסחרית גדולה, אך נראה כי צבר קבוצת אוהדים רחבה מספיק – וכעת מגיע ניסיון מעניין ליצור עבורו המשך מודרני, גדול וטוב יותר, בעזרתה של פלטפו…

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  14. התמכרתם למשחקי Dark Souls חסרי הרחמים? יש סיכוי גדול שתאהבו גם את Nioh, שינחת ב-Steam במהלך החודש הבא לכתבה

15. Days Gone, שנראה כמו שילוב בין המתים המהלכים לילדי האנרכיה, יגיע רק בחודש אפריל בשנה הבאה לכתבה

16. Race Driver: GRID, היצירה הנהדרת של חברת Codemasters, מחולקת במהלך היממה הקרובה לכל דורש שיסכים לבצע רישום חינמי לחנות ה-Humble Store לכתבה

17. זוכרים את Titan Quest הנהדר? הוא חוגג עשור וזמין עתה בפלטפורמת הגיימינג בגירסה מעודכנת ובמחיר מבצע לכתבה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. אחותי ממש רוצה את המשחק של הסנטה קלאוס שקופץ מגג לגג ואוסף מתנות.. אם מישהו יודע איפה אני מוריד דחוף תודה!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. שלום אנשים יצאה סימס 2??? עם כן בבקשה לחג תביאו לי קישורים להורדה שעובדים בבקשה למי שיצליח להשיג SIMS 2 וחג שמח וכשר לכל היהודים הטובים

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. בתודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by Evil RoyBoy,

FIGHTING FORCE 1 או איך שכותבים את זה.. תודה מראש!

22. Started by joelittle,

שלומות , אני לא ממש גיימר למרות שאני משחק במשחק או שניים בצורה קבועה . בקרוב אני עושה מעבר לכונן SSD (קטן יחסית 500GB) , ורציתי להתייעץ האם כדאי לי לאחסן את המשחקים בכונן נפרד ? בגדול לא הייתי שואל , אבל אחד מהמשחקים שבהם אני משחק זה משחק רשת MMO שיש בו גם PVP , וזה מצריך כל חלקיק של שנייה ... (במיוחד עם האינטרנט שיש לנו בארץ) -- לכן אני לא סגור מה לעשות . האופציה ששקלתי זה לשים את שאר המשחקים בכנון נפרד (WD כחול) , ואת משחק הרשת על כונן C . מסכימים ? לא מסכימים ? אשמח לשמוע !

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by talisman,

סיימתי את gta: san andreas (כן.. באיחור של כמה שנים.... אין הרבה זמן לשחק כשאת הסטודנט ) יש טעם לשחק גם ב vice city?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by icebreak,

http://www.gamers-depot.com/interviews/agiea/001.htm מאיץ מנוע פיסיקלי בחומרה, שאמור להוריד את העומס מהמעבד בעתיד.. נראה מבטיח ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.