משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
כאן רשום שהוא יצא ביוני 2007 http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/index.html?q=Resident%20Evil%204 אני רואה עכשיו שהוא נפרץ... והוא לא קיבל ניוק WTF?!
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אז יצא הפאטץ' החדש 1.6, כמובן סטים לא איחר ועדכן את המשחק. אבל מה, כרגיל כבר, הפאטץ' החדש הורס לי את המשחק. אז בזבזתי את ה12 שעות האחרונות במחיקת והתקנת מודים בנסיון למצוא את המקור לקריסה שלי. המשחק קורס ברגע שאני יוצא החוצה לעולם הפתוח, ואפילו כשאני מתחיל משחק חדש. כל זה לא הלך כשהמשחק קרס גם כשהתחלתי משחק חדש *בלי מודים בכלל*, אז כבר אמרתי לעצמי שזה כנראה משהו בהגדרות, נבדוק מה קורה אם אני מפעיל את המשחק על ההגדרות הכי נמוכות. ואיזה פלא! המשחק לא קורס! מיד התחלתי להעלות את ההגדרות אחת אחת ולראות איזה מהן גורמת לקריסה. מה מסתבר? ההגדרה שגורמת לקריסה היא איכות טקסטורות. ברגע שאני מגדיר אותה לגבוה - קריסה. נמוך או בינוני המשחק עובד... מה שמעצבן עוד יותר ששיחקתי עד עכשי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחודש נובבר יוצא משחק החדש wwe 2007 למשחק יש גריפקה מדימה ואפשר לילכם בקהל ןלקפוץ מהיציאה אחד הסוסים יש סרטון ג'ון סינה נגד קורט אנגל ותמונות מהקרב של ג'ון סינה נגד ריי מסטריו http://media.ps3.ign.com/media/775/775530/vids_1.html
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
יש לי תמשחק אבל גם כשאני בוחר את כל הנשקים שיהיו אין לי במשחק את הבננה שמתפצלת לבננות ואחר כך מפוצצות חזק או החמור שהיה נופל מהשמיים והיה עושה חור ??
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכל הגיימרים הישראלים. אילו ביניכם שחובבים משחקי בליזארד בעיקר. הקמנו ביחד קבוצת גיימרים ישראלים את האתרים הבאים למשחקי בליזארד. www.Blizzard.co.il בבקשה תעירו, תגיבו, תבקרו. אנחנו ממש נשמח לשמוע איפה ואיך אפשר להשתפר. אילו ביניכם שרוצים לעזור בבנייה בבקשה ליצור איתי קשר. האתרים, התכנים, התכנות והגרפיקה נבנו על ידי גיימרים בשביל גיימרים. לכן כל אחד שמעוניין בלכתוב, לתרגם, לצייר, לעצב מוזמן. תודה רבה לכולם.
-
- 125 תגובות
- 32.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי פעם במקרה באתר מאד חביב שלקח לי זמן רב למוצאו שנית וכמעט אף אחד לא שמע עליו, למרות הרעיון המאד יעיל שלו. מדובר באתר שמכיל רשימה של משחקים (הרשימה די עדכנית). כשאתה בוחר משחק מהרשימה, הוא משווה את דרישות המשחק עם מפרט המערכת שלך (כדי שיוכל לעשות זאת, יש בפעם הראשונה לאשר התקנת רכיב DIRECTX) ואז מציג את התוצאה לפי דרישות המינימום והדרישות המומלצות. יותר אין צורך לנחש אם משחק כלשהו ירוץ על המחשב שלכם ואם יעשה זאת בצורה טובה... מקווה שהוא יהיה יעיל עבורכם: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
-
- 2 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
הx-box, עם כל הכבוד, במפרט שלו, נראה מאוד חלש (יחסית... :-\) celeron 700, nforce, ge force 3) עכשיו כמה שזה נחשב למחשב טוב יחסית זה לא חומרה אופטימלית ל"פצצת משחקים" וזה גם מה שאני האמנתיף אבל בזמן האחרון אני שם לב שעדיין לא ניצלו יותר מחצי מכוחה של הקונסולה (לעומת הplaystation 2 שכבר הגיעה לסופה), אל מה אני מדבר? מישהו פה ראה תמונות halo... ? או קיף מדהים נכון? עכשיו בונים את Halo 2, שזה מנוע חדש לגמרי שאמור להיות עם פי 2 יותר פולגיומים ויותר לכל אדם ופול שטויות של מנועים שבעצם אומר שהוא הולך להראות פי 4 יותר מדהים מהמשחק המקורי, דומגא: זה לא מדהים? טוב תמונה לא טובה... מה אם זאת !!! וזה עוד מוקטן, זה הרבה יותר יפה... עכשיו קחו את project gothem... מדהים? עכשיו …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה לעזאזל משחקי X-com חסומים ב Steam?? :s05: יש איזה דרך לעקוף את זה או להוריד אותם ממקום אחר?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לכל אחד מהם יש כמה גרסאות: 3 ל X-COM, יותר מ 4 ל DUNE, אולי 2-3 ל Diablo, ו-5(?) ל CIV. מישהו זוכר לאילו מערכות הפעלה הם מתאימים? איך להרכיב מחשב שיתמוך בכולם? הבנתי ש DosBox נותן פתרון למשחקים הדוסיים. מה עם המשחקים של 98, XP?איך מריצים אותם ב XP או חלונות 7? או שאצטרך מולטי בוטינג?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בואנה משחק מצויין , פשוט כיפי הדבר היחיד שמאכזב אותי זה הגרפיקה ! הדבר שיאכזב את כל האנשים המורכבים והלא שטחיים פה שזה משחק ללא מורכבות אלא פשוט חיתוך אנשים והנאה טהורה. ואותי מאכזב זה הגרפיקה - שהיא לא רעה - אבל הייתי רוצה אחת שתאמץ קצת את המחשב , שאני אשמע את הכרטיס מסך עושה רוח בקיצור ממליץ לכל האנשים שהם לא יומרניים במורכבות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק נותן לנו לשלוט על Wolverine המוטנט בעל הלהבים הקטלניים שיוצאים לו מהידיים,חוש הריח המפותח,והיכולת להירפא. במשחק ככל שנהרוג יותר אוייבים נעלה יותר רמות,ובכך נוכל לשפר את היכולות של וולברין,והמתקפות המיוחדות שלו,נוכל לבצע מתקפות שונות ומגוונות,תוכלו לתפוס את האוייבים ולזרוק אותם,לבצע קומבואים בעזרת הלהבים של וולברין,ולהשתמש בחפצים שנמצאים באזור כנגד האוייבים,תוכלו לבצע גם Stealth Attack פשוט להתגנב מאחורי האוייב ולהרוג אותו בעזרת מתקפות מגוונות. במשחק המיוחד ביותר בקרבות הוא מתקפות הסיום שתוכלו לעשות לאוייבים,כל אוייב שתתקפו תוכלו לראות בסוף קטע קצר של וולברין שוחט את האוייב, ממש אכזרי! המשחק מאפשר לנו גם לבצע מהלכים של התחמקות,ומתקפות מיוחדות שיעזרו לנו להתחמק ממתקפו…
-
- 161 תגובות
- 21.5k צפיות
-
-
-
יש לי את המשחק, וניסיתי לשחק בו למשל איזו שעה או שתיים, זה נראה משחק עם הרבה פוטנציאל אבל מאוד קשה להיכנס אליו ויש הרבה מאוד דברים שלא ברורים לי. הרבה בהרבה מהמשימות לא ברור בכלל איך אפשר לעשות אותם. לדוגמה - במשימה השניה אני צריך לעשות Space Jump אבל הוא אומר לי שאין לי מספיק אנרגיה בשביל זה, אז ניסיתי לקנות כמה Energy Cells אבל אז הוא אומר לי שאני לא יכול לקנות אותם מסיבה שהיא לא כל כך ברורה לי. אז בקיצור, אם למישהו יש איזה מדריך (לא Walkthrough) שיכול להסביר בערך על הבסיס (מסחר, תיקונים, Targeting נורמלי וכו...) אני מאוד אשמח כי אני רוצה באמת לנצל את הפוטנציאל של המשחק הזה קצת תודה!
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
x9race חברי הקבוצה: devilo - אביאל jarven - אושרי dahaxon - דור yevke - איבגני equix - שי devilo - steam_0:0:26445064 jarven - STEAM_0:1:26284522 dahaxz - STEAM_0:0:24950024yevke - STEAM_0:0:18114593 equix - STEAM_0:1:12619649 http://www.*צונזר*/my/yz0nmmwwkjnb.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני קונה Xbox (כי מצאתי אחד ב 200ש"ח ממישהו שעוזב לחו"ל ורוצה להיפטר ממנו) אין לי שמץ איך עובדים איתו, עם ה XBOX. קראתי את הטרדים שפורסמו כאן. הרבה הזכירו כאן את הצ'יפ מוד אבל הם יצאו מנקודת הנחה שכולם יודעים מה זה. מישהו יכול להסביר לי קצת יותר דרך האתר? או דרך Messenger: spesho@walla.com
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
אחרי שקראתי הרבה על הXBOX החדש גיליתי ש: 1-יש 2 גירסאות ורק היקרה באמת שווה משהו והיא עולה 400 דולאר בחול(יש לה ארד דיסק ועוד דברים וברגילה אין אפילו כרטיס זיכרון=40 דולאר) 2-רוב הציוד של הXBOX הישן לא פועל על החדש וזה כולל ידיות מישחק וכרטיסי זיכרון=עוד כסף(לא שיש לי תישן) 3-כדי לשחק ברשת (XBOX LIVE )צריך לעשות מנוי בתשלום(זה יוצר גם בעיה רצינית לשחק אונלין מישראל) 4-מישחק חדש ממוצע עולה בחול 60 דולאר בימקום 50 בדור הנוכחי 5-יש מקום שבו אפשר ליקנות כל מיני תוספות למישחקים ובהרבה מיקרים זה יעלה כסף בקיצור למרות שחשבתי פעם שאני יקנה תXBOX 360 כי הוא יוצא הרבה ליפני האחרות וחשבתי שמיקרוסופט תימכור אותו בזול כדי להרוס תמיתחרות (סוני ונינטנדו)אני רואה שמיקרוסופט חזרה להיות ג…
-
- 31 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
what is better to buy new pc with conore or xbox 360 with normal tv
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12993 . p.s !
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ראיתי את התמונה הזאת:http://assets.xbox.com/en-us/support/_images/VGAHDAVCableTvHookup.jpg אבל במסך שלי אין את הCABLE הלבן והאדום :-X מישהו מוכן להסביר לי את זה?
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לפני שנה התקלקל לי המשדר שלו ( מה משחברים ל USB ) החלפתי לאחד חדש וזה עבד. עכשיו שוב פעם המשדר לא עובד לי , לעוד מישהו זה קרה ? מה עושים ? אני באמצע Medal of honor ...
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7393 איזה כיף ליפנים הם יכולים ליקנות 360 משומש ב128 דולאר ומישחקים משומשים ב30 דולאר במחירים האלה גם אני היתי קונה 360 אבל שמיסתקלים על התמונה המלאה חוץ מהמישחקים היפנים שמיקרוסופט תיתמוך בהם בכסף כדי שהם יהיו על ה360 הרבה מישחקים יפנים פשוט לא יגיעו ל360 :'( למזלי אני בונה על WII ואיך שזה ניראה בינתים יהיו לי מספיק RPG יפנים ונסיכות להציל בWII
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-