עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by STRENGTH,

טוב אז לא מזמן התחלתי לנסות קווסטים ודווקה אני מאד אוהב את זה אז שיחקתי בכמה משחקים: MONKEY ISLAND 1 MONKEY ISLAND 2 FULL THRTLE SAM & MAX ועוד כמה שאני לא זוכר. אז מישהו יכול להמליץ לי על עוד משחקי קווסטים,אבל שיהיה טוב של החברה LUCAS או משהו דומה.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  2. שלום לכולם מי יודע אך לעשות קודים במשחק Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East פשוט אני לא מצילח לעבור שם משימה תודה!@@@@@@@@@

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Googleness,

במסגרת ההשלמות שלי למשחקים שלא עבדו על המחשב הישן אני התקנתי לאחרונה את The Witcher 2. המשחק ממש ממש ממש מאכזב, כרגע הגעתי לעיר הראשונה אחרי שבורחים מהכלא ואני חייב לציין שממש פישלו כאן. כמה נקודות עיקריות: 1. הממשק עצמו מוזר, התנועה של גראלט כאילו הוא שיכור או משהו מעצבנת. בזמן הקרב קרה לי לא פעם שבמקום להכות עם החרב הוא מכבה לפיד או פותח דלת בלי שום קשר למציאות. גם סיבוב במקום כדי להסתכל אחורה ודברים כאלה ממש קיצוני. 2. מערכת הקרב מחורבשת לחלוטין ברגע ששינו את כל השיטה מהמשחק הקודם היא פשוט מעצבנת! אין התאמה של Stances כמו שהיו וכמעט כל קרב אתה מוקף אויבים וחייב להשתמש ב'סימנים' כדי לבודד אחד ולהכות בו כל פעם אחרת אין סיכוי. 3. למה אני צריך להיכנס למדיטציה בשביל לשתות …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by LIOR42,

במשחק GTA רציתי לדעת איך יורים מתוך הרכב

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  5. קבוצת פורצים שלישית החלה לקרוא תיגר על הגנת הקבצים האוסטרית, ונראה כי כותרים חדשים נמצאים בסכנה ממשית להפצה פיראטית ברשת במהירות חסרת תקדים לכתבה

6. Started by Guarding angel,

http://www.commandandconquer.com/ אחרי כלכך הרבה שנים והרבה מודים מצוינים...2013 זה רחוק מדי!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by YoShow,

אוקיי המפרט שלי בחתימה. קודם כל, כשאני עושה benchmark באמצעות 3dmark05 אני מקבל 4900 שזה מתאים לכרטיס מסך שלי. אז הבעיה שלי מתעוררת רק במשחקים (וניסיתי כל דריבר אפשרי). לדוגמא: בblack and white 2 הפריימים הם 20 עד 30. בAOE 3 אני גם מרגיש כאלה קפיצות מוזרות (לא בדקתי FPS). המשחק היחיד שאולי פועל לי כמו שצריך זה Battlefield 2 שרץ על FPS שנע בין 50 ל70. כרגע אני משתמש בדריבר 78.01 FORCEWARE של NVIDIA. הטמפרטורות מצוינות ואני לא רואה כל סיבה למקרים אלה.

8. Started by shimon956,

בבקשה תעזרו לי יש למישהו את המספר הסידורי של UT2003

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by sheff2k2,

מחיפוש קצר בגוגל עולה שניתן לקנות משחקים הרבה יותר בזול מאשר דרך STEAM. למעניין העניין נתקלתי במשחק הזה: http://www.gameholds.com/company-of-heroes-2-pc-game.html?a_aid=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop# דרך סטים הוא עולה הרבה יותר. העניין הוא שאני קצת חשדן: האם ייתכן שסטים לא דאגו למנוע תחרות? יכול להיות שמדובר ב"חתול בשק" כלשהו שרק יעשה בעיות? אשמח לשמוע ממישהו מנוסה לפני שאני קונה..

10. לפי מה שמתפרסם באתר של UBI החברה חתמה על זכויות למשחק מחשב {מקווה שלא ילך תחילה לאיזה קונסולה מחורבנת ולא יהיה איזה פרויקט ממוסחר מאשר משחק } אין הרבה פרטים כרגע אבל טוב לדעת שחברה שהביאה לנו המון כותרים מעולים בשנים האחרונות ונכנסה אל עומק השוק עם כותרים מובלים שאין כוח להתחיל לפרט כמה מהם {CELL.FAR-CRY וכו } אוקיי בגלל גודל הלינק נתתי פה את הקיצור ואי אפשר לפספס את הידיעה http://www.ubisoftgroup.com/ הנה ההתחלה UBISOFT AND TOUCHSTONE TEAM UP TO CREATE LOST VIDEO GAME Interactive Game Based on ABCs Emmy Award-Winning Hit Series to Debut in 2007 Paris, FRANCE May 22, 2006 Today Ubisoft, one of the worlds largest video game publishers, announced a long-term worl…

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

http://www.youtube.com/user/GridlokShock אני מחכה למשהו כזה שיצא כבר שנים. רק שאני לא מוצא מידע מדויק על זה...ואם זה מוד לאיזה משחק זה שייך?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. איזה משחקים טובים הולכים לצאת בזמן הקרוב! כי לא רק שהשנה הייתה ממש חרא במשחקים [במיוחד הFPS] אז התקופה עכשיו.... פשוט אין לי כבר המה לשחק! איזה משחקים טובים [במיוחד FPS] יהולכים לצאת בזמנן הקרוב[חודשים שלוש הקרובים............]?

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  13. זה פשוט לא נורמלי.. מאז שקניתי את המשחק בשבוע שעבר, כל 10-20 דקות הוא פשוט קורס שוב ושוב. או שהמשחק פשוט נתקע והסאונד נשמע בלופ או שהמשחק קורס במסך שחור ומופיע בבאטלוג (ERROR Could not join server (1. אין שעה אחת שהמשחק פשוט עובד. הבנתי שיש איתו בעיות, אבל לא יודע כבר אם זה נורמלי בתדירות כזאת. יש משהו שכדאי לנסות אצלי על מנת לטפל בזה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by MISTER WEB,

מישהו מוכן לעזור לי למצוא קראק NOCD למשחק YURIS REVENGE?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מה קורה וזה? (מומלץ לצפות על האיכות הכי גבוהה) תראו ולא תתחרטו. עצות ותגובות יתקבלו בשמחה רבה!

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. עכשיו הבעיה היא לא במהירות המחשב ... לוקח לזה 3 ..4...דקות עד שרואים את המסך הראשוני ! אבל ההרדיסק לא טוען או משהו ! ... ?

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by razoli,

מישהוא מוכן למכור או למסור לךלידים טובות ונאמנות...או לצרוב או להעביר לי בדרך כלשהיא או למסור פרטים על מקום קניה יבורך

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by Rise<3,

מקווה שנהנתם ! אם כן.. פרגנו בלייק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ראיתי באיזה שרת שעשו את זה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני משחק במשחק ושמעתי שאפשר להוסיף אליו כל מיני דברים... כמו למשל מטוסים של אל-על, את השדות בתעופה בישראל ועוד... מישהו יכול להביא לי אתר ובו יש לינקים לדברים כאלה? ואיך מוסיפים אותם למשחק? חוץ מישראל, אם מישהו מכיר עוד תוספות מגניבות, אני אשמח. או סתם אתרים שיש בהם אוסף של תוספות כאלו. תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 6.1k צפיות
  21. במפה GULF OF OMAN ובמפות עם 64 שחקנים יש לי איטיות מעצבנת. המפרט שלי זה לוח אם סיני זבל ב100 שקל מעבד core i5 3470 3.20Ghz זיכרון 6GB ddr3 ssd 256 כרטיס מסך msi 280X 3GB אני משחק הכל על אולטרה ורזולוציה 1920:1200

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by The_Matrix,

מתי?? ??? Hitman 1 היה כזה טוב!! :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תקופת המבחנים החלה! מי כאן מכיר משחק מחשב למשחק הלוח סטרטגו (או בוורסיות השונות שלו - טקטיקו, סופר טקטיקו וכו') הכולל משחק רשת (LAN ו/או אינטרנט)? יש לי גרסה של סטרטגו: www.hwzone.co.il/newspics/mor/save/strat.zip אבל אין שם משחק רשת נראה לי. יש עצה?

• 8 תגובות
    • 11.8k צפיות
  24. Started by Jeka90,

כדי לשחק בFIFA 2007 אונליין, כתוב שצריך Patch, ככה כתוב כשאני מנסה להיכנס לפיפא 2007 אונליין. הורדתי את ה- Patch מהאתר הרשמי של המשחק והוא נותן לי שגיאה. תראו בתמונות. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by kobibo,

התקנתי את המשחק והגדרתי אותו בהגדרות הגבוהות שיש ( יש לי את ה GTO2 עם O.C ל XTPE ). לאחר איזה 10-15 דק' המשחק נתקע לעיתים. האם הכרטיס לא חזק מספיק עבור המשחק? מה כדאי לשנות כדי להמשיך ולהנות מהמשחק כיוון שהתקיעות האלו דיי מרגיזות.

• 8 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.