עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני לא מביען למה זה קורה??? לפני כמה חודשים הייתי משחק ב need for speed בלי בעיות על האיכות הכי גבוהה והיום הסימן של העכבר זז לאט וכאלה ויש את זה בעוד כמה משחקיםם אז למה זה קורההההה?? ומה צריך לעשות כדי שזה יפתרר(חוץ מפרמוטטט)???

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by STRENGTH,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=86094 אם כן אז מתי.. קוראים למשחק JAWS משהו.. ואני תמיד חיכיתי למשחק בסגנון כזה. אם זה יוצא ל PC אז אפשר לדעת גם מתי?

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  3. חבר אידיוט שלי בא אלי התחיל לשחק ובטעות מחק לי את השמירה! מה אני עושה עכשיו???

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  4. החבילה הבסיסית, מהחנות השכונתית, 220 ש"ח (העטיפה בעברית). 5 דיסקים + עלון עם המקשים וכמובן הCD-Key שמודבק שם. אני אמור לקבל עוד משהו ? תודה.

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  5. הורדתי את הדמו Stalker.Alpha.Build1096 וכשאני נכנס למשחק עולה לי מסך אפור (MS DOS ) וכתוב שם את כל זה

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by idan1836,

יש לי כרטיס מסך Nvidia Fx 5700 והדמויות במשחק לא נראות שלמות ממש. הם כאלו חלקות ואין לחלקם ראש, מישהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לשנות רזולוציה ועוד כמה דברים בהגדרות ולא נפתרת הבעיה, מה עושים ? תודה ושב"ש..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם שבוע הבא אני נוסע לפריז ועוד כמה חלקים בצרפת ואני מעוניין לקנות שם את ה PSP רציתי לדעת אם יש למישהו מושג כמה זה עולה שם והאם זה כדאי דבר שני רציתי לדעת האם ניתן לחבר את זה לטלוויזיה! ואם וכאשר אני אקנה האם יש חלקים נלווים שהם חובה!

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by STRENGTH,

טוב אז לא מזמן התחלתי לנסות קווסטים ודווקה אני מאד אוהב את זה אז שיחקתי בכמה משחקים: MONKEY ISLAND 1 MONKEY ISLAND 2 FULL THRTLE SAM & MAX ועוד כמה שאני לא זוכר. אז מישהו יכול להמליץ לי על עוד משחקי קווסטים,אבל שיהיה טוב של החברה LUCAS או משהו דומה.

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by LIOR42,

במשחק GTA רציתי לדעת איך יורים מתוך הרכב

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  10. שלום לכולם, לאחרונה, אחרי כמה לבטים קצרים, החלטתי לקנות XBOX (ולא פלייסטיישן). העניין הוא שאני לא כל כך מבין בזה - ככל הנראה אני קונה את המכשיר בארה"ב, השאלה היא היא לגבי הצ'יפ - מה צריך לשים לו כדי שיוכל לעבוד עם משחקים ו DVD של הארץ (PAL) ושיקרא דיסקים צרובים. אם מישהו מבין בעניין הצ'יפים אשמח לעזרה כי אני ממש לא מבין בזה, ורציתי לדעת אם זה חוסך לי כסף לקנות את זה שם או שכדאי כבר בארץ. תודה מראש, שלומי.

11. Started by yonib5,

איפה אני יכול למצוא את המשחק Quake הישן והטוב? חיפשתי באתר "מסע אל העבר" והוא לא נמצא שם... כמובן אני מדבר על המשחק הישן הישן זה שהיה מקביל ל"דום" ול"טירת הנצים" תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by jeyjey,

אני חושב שזה הז'אנר היחיד שעוד לא שיחקתי בו אז חשבתי אולי לנסות משהו חדש מישהו מכיר סימולטורים טובים? לא משנה לי סימולטור קרבי או לא כל סימולטור יהיה טוב

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by Avivo,

יש לי כמה שאולות לגבי הpsp: 1) אם אפשר פרטים כלליים על הנגן 2) האם יש הבדל בין הגרסה האמריקאית לאירופאית, ובמה ההבדל הזה מתבטא? 3) איזה פורמטים של סרטים הוא קורא? (divx;avi;xvid וכו') 4) שמעתי שפרצו את הגרסאות היותר ישנות של המכשיר (גרסה 1.5 ומטה), מה זה בעצם אומר? 5) אם יש אפשרות להוריד לזה משחקים (לכרטיס זיכרון נלווה או לצרוב איכשהו?) 6) איך הוא בתור נגן? (סרטים ווידאו) (: תודה מראש לכל העוזרים

14. bet on soldier: blood sport single-player demo http://dlx.gamespot.com/pc/betonsoldier/moreinfo_6132457.html?tag=boxcar_pc_download_image

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by slim_shady,

קניתי הרחבה מקורית כדי לשחק בבטל נט ואני מקבל את השגיעה הזאת- ואני לא ממש הבנתי מה אני צריך לעשות, כיביתי את הפיירוול וניסיתי לחפש באתר של בליזרד אבל לא מצאתי שם כלום , תעזרו בבקשה.

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by raiden77,

חבר'ה... למי שיש battlefield 2 מקורי... שיצור איתי קשר... נריץ משחקון קטן... או שנעשה קבוצה... נפתח לנו סקוואד משהו טוב.. אז הנה.. : ICQ- 299283576 MSN messenger: avikma@hotmail.com תודה!

17. Started by zuk666,

אם כן, יצא לכם להפעיל משחק ברשת?? משום מה, אני לא מצליח למצוא עוד משתמשים ברשת.. המשחקים שאני מנסה הם: WORLD TOUR SOCCER CHALLENGE EDITION UNTOLD LEGEND: BROTHERHOOD OF THE BLADE משחקים מקוריים.. זה מוזר, כי הWEB עובד לי ואני גולש ב PSP ופשוט ה MULTIPLAYER לא רואה עוד שחקנים.. אגב, אם מישהו מעוניין, אפשר לקבוע איזה יום למשחק..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כל מי שרוצה להישתתף שישאיר איסי קיו אנחנו נדבר איתו כבר! *כמובן שחייב להיות אצלכם מותקן מישחק ההרחבה* מחר(שבת) נארגן עוד מישחק בשעות הבוקר צוהריים וכבר נדבר איתכם!! יאללה בואו נחזור לימי הביניים!!! חחח בהצלחה. תשאירו איסי. פורסם גם בגיימר. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=654897 מי שלא נירשם שישאיר איסיקיו!!! כנסוו לגיימר שם הדיון האמיתי.

19. PRONCE OF PARSIA SANDS OF TIME יעבוד על GEFORCE 4 64MB WITH AGPX8

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by KermitShor,

אני לא מוצא את כל 7 הפסלים הסמוראים האלה![מצאתי רק 4.. 2 כחולים, כתום וורוד איפה לעזזל נמצאים כל הפסלים? חיפשתי בכל חור במפה ולא מצאתי ( כשהם מסודרים, אלו ה 3 משמאל והשני מימין עזרה..

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by aldema,

כל פעם שאני מנסה להתחבר במולטיפלייר לשרת בבאטלפיד הוא מגיע לאמצע הטעינה ואז יוצא.. מה אני אמור לעשות ואיך אני יכול לתקן את זה??? ד"א למישהו יש קוד שהחייל ירוץ בלי הפסקות??

22. Started by -JobNick-,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת התקנתי את המשחק והכל והוא עובד בלי בעיות אבל מה איך לעזעזל אני משנה בו רזולוציה ואיך אני מחליף בו מקשים אין את האופציות האלה אני משתגעה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

פתאום, בלי שום הודעה מוקדמת, לאחר ששינית מספר מקשים בQ3A נמחקה לי האפשרות להחליף נשקים עם הסקרולר של העכבר, הסקרולר עובד, מן הסתם, ורק במשחק נמחקה האופציה לזה. ניסיתי להגדיר אותו מחדש ע"י הזזת הסקרולר למעלה ולמטה, אבל ללא הועיל, פשוט ההגדרה נדפקה. משהו יודע איך אמורים להחזיר אותה? כי לא נראה לי שהדבר בכלל קשור לזה שמזיזים את הסקרולר בזמן שעושים REMAP למקשים, אלא צריך ללחוץ על איזה קומבינאציה של מקשים או משהו כזה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by X-_PLOSIVE,

?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ETB,

כשהגעתי לשלב השלישי במשחק, קורה משהו מעוד מוזר. אחרי שהוא טוען את השלב, הקומנדר נופל מהשמיים ומת. וזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש. מה יכול לגרום לבעיה כזאת? למישהו היה את הבעיה הזאת? זה פעם שני שאני מוריד את הדיסק הראשון, כי בפעם הראשונה המשחק היה נתקעה בהתקנה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.