עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היום בבוקר סיימתי את EP2 (למעשה אתמול בלילה ועשיתי SAVE ממש לפני סירטון הסיום ורק היום ראיתי אותו). ממה שראיתי בוויקיפדיה אז עוד אין תאריך יציאה אבל אולי זה לא מעודכן שם...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Bashash,

מה הדרך הכי מהירה לקנות\להוריד את FAR CRY 2 בצורה חוקית(!)? להוריד הכוונה למשהו בסגנון STEAM... וזו נראה הדרך הכי מהירה... (אם כן הייתי שמח להסבר איך לעשות זאת ואם לא אז באיזו חנות יהיה הכי כדאי?) עריכה: ראיתי עכשיו את האתר direct2drive... נשמע משהו טוב רציתי קצת הסבר עליו ואיך בדיוק הקניה וקבלת המשחק מתנהלים... תודה רבה לכל העונים!!!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by DS,

בדקתי וראיתי שנוסף עוד טריילר בנוסף לקודם. בנוסף יש עוד תמונות. www.rockstargames.com/bully יש גם פרוספקט או משהו כזה שמסביר על הדמויות

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by AmitDanan,

אני צריך להתחיל מירוץ אבל לא יודע על מה ללחוץ???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by fano,

http://www.twitch.tv/paraaa

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by danield51,

אהלן חברה אני כרגע משתמש באימיול להוריד משחקים אם יש לכם אתר להורדה מהירה של המשחקים דרך האמיול אני אשמח אם יש לכם תוכנה אחרת שאתם מורידים איתה שהיא מהירה יותר אני גם אשמח לקבל ואם אפשר להמליץ על כמה משחקים.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. השאלה בכותרת, האם יש אפילו שמועות שהולך לצאת משחק חדש נוסף בסדרה? האחרון היה פשוט גרוע ברמות. קצר מאוד ולא מספק. ספויילר: כמו כן, לפי הסוף. כנראה שאמור להיות. מה אתם אומרים? והכי גרוע, עדיין לא הבנתי למה הוא הרג את לוסי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by tomerm55,

שלום בסינגל פלייר הרגיל כבר פעמיים התחלתי מחדש את המשחק , כל פעם שאני מגיע לשלב מסוים ויוצא מהמשחק , אז כשאני נכנס שוב לאחר כמה ימים הוא לא מראה שיש אפשרות להמשיך אלא רק להתחיל מחדש... כאילו שלא שמר את ההתקדמות. כמובן שהוא שומר "אוטומטית" חלק מההתקדמות , כשאני יוצא זה דרך "save & quit" וכו' כך שאין סיבה לכאורה לכך שלא שומר. אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by --Shadow--,

נראה משחק נחמד למולטי פלייר ויקי: http://en.wikipedia.org/wiki/Bionic_Commando_(2009_video_game) Genre(s):action, Platformer Mode(s):single-player,Multiplayer http://www.gametrailers.com/player/43857.html http://www.gametrailers.com/player/43855.html יוצא בחודש הבא למחשב ולקונסולה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

קרה לי כבר פעמיים, כשכאשר עברתי במהלך המשחק בין קבוצת ה CT לקבוצת ה T, בטבלת רכישת הנשק והציוד הופיעו לי הנשקים שיש לקבוצה השניה כגון : M16, Defuse Kit, Advanced Sniping Rifles ועוד... לא רק שאני לא יכול לרכוש את הקלצ'ניקוב ואת שאר הנשקים והציוד, אני גם לא יכול לרכוש את הנשקים שמופיעים לי בטבלה. אני חייב לסגור ולהפעיל מחדש את המשחק. קרה לכם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by m_k,

??? ??? ??? אני רוצה לדעת עם זה אותו משחק ( לפי שמועה מחברים )! :

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מכיוון שאני מאמין שרבים מכם ישאלו (שוב, ושוב) ברצוני לעדכן אותכם בבעיה נפוצה ב SimCity4. אם ברשותכם כרטיס מסך המבוסס על שבב ה geforce של nVidia אך מיוצר על ידי חברות חיצוניות כמו ASUS לדוגמה, והנכם משתמשים בדרייברים של אותה חברה יש סיכוי כי תתכן בעיה במשחק. על מנת לתקן את הבעיה התקינו את ה Refrence Drivers מהאתר הרישמי של nVidia

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yoel83,

שלום חברים , התקנתי את המשחק , בסוף ההתקנה קופצת לי הודעה כדי לשחק במשחק אתה צריך לקנות אותו , מה אפשר לעשות שהמשחק יעלה ? יום טוב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. אני מוכר את החשבון שלי **צונזר** תתקשרו לפרטים נוספים ** אני לא מצליח לפתוח הודעת מכירה בלוח יד שנייה אז אני פותח פה יפתח

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by naki,

קיבלתי המלצה עליו כי אהבתי את דיאבלו, וממש אוהב את גיבורי מארוול.. אבל המשחק הזה ממש מסובך! לא מבין איך הדברים עובדים שם.. ניסיתי להעלות תמונה, כנראה שקשה לצלם ממשחק עצמו.. בכל מקרה שאלתי היא: 1) איך משדרגים את המוכרים, מעלים את הרמה שלהם? 2)ממש בתחילת המשחק קיבלתי איזה אייקון עגול של שילד, הבנתי שזה 400 נקודות, מהסוג הכחול שאפשר לקנות גיבורים... אני לא מצליח להמיר את זה לנקודות בפועל.. איך עושים את זה? 3) כשהגעתי למגדל של שילד, ראיתי שיש תיבה שאפשר להשתמש בה (stash) ויש עוד תיבה של הצוות שלך, לא הבנתי מזה בדיוק. אני ממש בהתחלה.. דברים נהיים ברורים יותר בהמשך? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Asaf.Y,

ערב טוב (: ברשותי ווינדוס 7 , עם דרייברים מעודכנים , אבל המשחק לצערי מסרב לעבוד. ניסיתי לעשות תאימות גם לXP וגם לויסטה . אך ללא הועיל. אשמח אם תעזרו לי בנידון , אסף (: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by natan805,

קניתי לפני 4 שנים את המשחק עם zh ושיחקתי בonline עם שם משתמש שפתחתי היום לאחר 4 שנים התחשק לי לשחק שוב באונליין אבל לא הצלחתי להתקין את המשחק ,הדיסק היה שרוט לגמרי... אז הורדתי את המשחק מאיזה אתר של הורדות ושמתי את הסריאל המקורי שקיבלתי עם הדיסק והפעלתי עם הדיסק שקניתי {וללא קראק} ,עכשיו שאני מנסה להתחבר זה לא נותן לי כי גם שכחתי את השם משתמש והסיסמא שלי,אבל שאני מנסה לפתוח שם משתמש וסיסמא חדשים אני לא מצליח ,השאלה למה? אי אפשר לפתוח שם משתמש חדש? מה קורה אם שכחתי? . הסריאל בהתקנה מקורי. יש למישהו פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. משחק הפעולה המבטיח מאמץ נשקים וגישה מסדרת Doom במטרה לספק לנו עולם פוסט-אפוקליפטי ממכר שלא נרצה להתנתק ממנו - החל מאמצע החודש הבא לכתבה

19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/dark-souls-2-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%a2%d7%9d-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91-directx-11-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%a9%d7%91/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by X-_PLOSIVE,

מישו יודע מתי יוצא serius sam 2? כי שמעתי שהוא הזדהב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by GRiM,

כן, עוד משחק מכוניות מציאותי והפעם מבית SimBin. הורדתי את הדמו, בו יש 2 מכוניות (Seat Leon ו- BMW 320i) ומסלול אחד (Brands Hatch, UK). אני חייב לציין שהוא מאוד מזכיר את GTR2 (אותו מנוע?), רק יותר כיפי ועם גראפיקה קצת טובה יותר (לדעתי) - נהנתי מאוד בהגדרות Novice, יותר מזה עדיין לא ניסיתי. את הדמו ניתן להוריד מכאן או מכאן, שניהם מהירים. http://www.race-game.org - אתר הבית של המשחק. http://www.youtube.com/watch?v=RJbmI-cd3p4 - סרטון.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Gnome,

הנה התנונים של המחשב שלי אז תגידו לי אם זה מספיק למשחק NEVERWINTER NIGHTS: windows xp ge-force 2 mx/mx400 32 MB זכירון של 128 MB 866 MHZ ו DIRECT X 8.1

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Lynch,

הגמר של טורניר הארצות, בין רוסיה לגרמניה יוצא לדרך צפייה מהנה ! http://de.esl.tv/channel/kazam/

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Infection,

אהלן חברים אני מחפש משחק ישן ששכחתי את השם שלו ואני מקווה שמישהו יעזור לי פה אני זוכר שבמשחק היו 4 דמויות גבר גדול, אישה, גבר גמד עם משקפיים ועוד גבר רגיל ועוד משהו שאני זוכר שבמשחק יש משהו שקשור לשעונים D: מקווה שמישהו מכיר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shimmi1982,

היי, קיבלתי כמתנה שני בקרי GAME PAD XBOX FOR WINDOWS. עשיתי חיפוש בפורום - התוצאות מאוד ישנות. אני מחפש משחקים שניתן לשחק בהם 2 אנשים בין אם בCO-OP ובין אם אחד נגד השני. אני יודע שקיים די מחסור בכותרים משובחים אך עדיין יש. דגשים: לא HOTSEAT למיניהם - שתהיה משמעות לעובדה שיש שני בקרים. לא אמולטורים למיניהם , המשחקים שם מאוד ישנים , וגם החדשים באיכות ויזואלית ירודה. אפשר גם משחקי CASUAL כל עוד יהיו ברמה גראפית מסבירת פנים (לא תמיכה ברזולוציה של עד 800X600 שתימרח על 37"). משחקים שכבר נתקלתי בהם: PES למיניהם (שונא כדורגל לכן הם לא רלונטיים). GEARS OF WAR גרסאות הLEGO למיניהם (אינדיאנה ג'ונס/מלחמת הכוכבים וכו'). שמעתי שיש איזה משחק טניס לשינ שחקנים NFS הישנים (לא רלונטיים, ישנ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים