משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
Umbra הוא משחק חדש שמשלב את היכולות הגראפיות המרשימות של מנוע ה-CryEngine עם עולם ה-HackN\'Slash המוכר והממכר של דיאבלו ודומיו, והוא בדרך אליכם תודות לקמפיין קיקסטארטר מוצלח לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%93%d7%99%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%91%d7%a0%d7%99%d7%97%d7%95%d7%97-crysis/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כאן אנשים שמשחקים civilization v ומרוצים אולי שנפתח משחק בין חברי הפורום?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם לפתוח טורניר כזה? אני מוכן לנהל אותו
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
של המשחק Quake 3 Arena מישהו מכיר אתר וארז עם לינק טוב של המשחק??? רועי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת שיחקתי ב D2/1, ב TITAN QUEST ובא לי לחזור למשחק כזה כיפי. נמאס לי לחזור לדיאבלו 2 חח. מה אפשר להמליץ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים עבדתי על משחק בשם "תימנינג'ה": דמיינו Fruit Ninja לתימנים. יש כמעט את כל מה שיש במשחק המקורי, מלבד בונוסים, מכות קריטיות (שזה לא בעיה... אבל שכחתי P: ) ולהבים בצבעים שונים. יש מצב Zen וארקייד שבו יש מאכלים שמשנים קצת את המשחק (סחוג נותן X2 נקודות, ביצה מאטה את המשחק ורסק מביא לזריקת המון מאכלים מהצדדים של המסך) ועוד כמה שינויים מהמשחק המקורי. אסור לחתוך גפילטפיש. המשחק תוכנת בC# (וXNA). הורדה: תצטרכו להתקין את הספריות של XNA כדי להריץ את המשחק. ו... הנה ההורדה. אשמח לקבל חוות דעת ולשמוע מה אפשר לשפר =)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ביום רביעי בתאריך 13.11.13 התקיימה תחרות אירופאית ב ESL. תחרות זו הינה התחרות הראשונה של ESL במשחק זה, לכן כך שמו release cup. המשחקים שוחקו במתכונת של 2 מפות והקבוצה הראשונה ל 25 נקודות מנצחת. בעוד שהמפות לא נגמרות ברגע שקבוצה מסוימת מגיעה ל 13 סיבובים. 122 קבוצות נרשמו, מתוכן 4 ישראליות. קבוצה אחת עברה ל- 32 הגדולות ותשחק את המשך התחרות(rush into movement), קבוצה אחרת הגיעה ל- 64 הגדולות (make your wings), ולצערנו יתר הקבוצות נפלו בשלב הראשון."נצחנו את המשחק שלנו, אך עקב בעיות ב ESL WIRE הפסדנו טכנית" אומר המנהל של NG,destiny. התגובות בפורום ESL היו בעד החוקים התחרותיים למרות שלפי דעתי יש יותר מידי מפות. ישנם 12 מפות חוקיות אך לא הרבה אנשים העירו בפורום ש…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני משחק ב UT וזה אחלה משחק אבל רציתי גם לראות את המתחרה שלו Q3A. התקנתי , אבל שאני לוחץ בשביל להעלות את המשחק או עושה לי כזה חלון כחול שרץ מהר ואני בקושי יכול להספיק לראות מה כתוב שם. ואז המשחק כאילו ממשיך לעלות ואז יוצא עוד לפני שאני רואה משהו... :\ help?!?!?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מה המצב אחים שלי רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות Ps2 או xbox במחיר של עד 800 ש"ח אפשר חנויות גם מהארץ וגם מחו"ל,אבל עדיפ מהארץ תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו משחק ב DLC הזה לא יודע מה קרה לי , אבל נתקעתי כבר על ההתחלה בספריה לא ברור לי מה עליי לעשות עם ה ספרים ואינדקס הספרים מישהו יכול לתת טיפ ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש משחק מחשב, לא משנה החברה, של סימולטרים של מטוסי קרב. הגרפיקה חייבת להיות טובה (משהו מהחצי שנה - שנה האחרונה). אם למישהו יוש המלצות, תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את המסחק 1.6, למי עוד יש אותו?? מי יודע איך משחקים ברשת עם חבר?? (אני מצליח לשחק בסרברים, אבל לא מצליח להתחבר לחבר שלי והוא אלי) למי יש את 1.5 - אפשר לערגן משחק רשת! (למי יש) - כאן או ב ICQ שלי תכתבו מתי אתם יכולים - אני יערגן "סרבר" ! או תזמינו אותי לסרבר שלכם!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחק חזק ביותר,מעולה. גראפיקה מושקעת בצורה בלתי רגילה. משחק יותר טוב מג'נרלס לדוגמא. חובה להוריד/לקנות מה שבא לכם... מה שכן צריך הרבה מקום (6גיגה) ומחשב חזק מה שלצערי אין לי כ"כ בקיצור מומלץ!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
By rroonnii30 at 2012-08-26 מפתחים:Mercenary Technologies מוציא לאור:Activision תאריך יציאה:24 Aug 2012 ז'אנר: פעולה ,גוף שלישי. המשך ל-War for Cybertron שמגולל את המשך עלילות מלחמת הרובוטריקים בשרקניקים על עולם הבית שלהם, בעוד המלחמה מתקרבת לנקודת האל חזור שאילצה את הגזע הרובוטי לחפש בית אחר ביקום - כדור הארץ. דירשות מערכת: OS: Windows® XP/Vista/7 Processor: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz or AMD Phenom X3 8750 Memory: 2 GB system RAM Hard Disk Space: 8.4 GB Free Space Video Card: GeForce 8800 GT series with 512 MB RAM or ATI Radeon HD 4850 with 512 MB RAM DirectX®: DirectX 9.0c or DirectX 10 Sound: DirectX compatible Sound card $ ממליץ למי שמחפש ק…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקרון אנחנו רוצים להתחיל ולהריץ את הענינים, משחק היכרות כולל מקרופונים. ובנוסף: אנחנו צריכים להרגן אתר להמשך הדרך. לידר שיקח אותנו בידיו החמות . (רצוי אחד שהיה כבר בעבר ושיודע מה לעשות) שרת בהמשך הדרך. מי שמוכן להשקיע קצת בקלאן החדש הזה , מבורך. רעיונות מעשים ופיתרונות יתקבלו בברכה. יש לציין ששום דבר לא נעשה בכסף אלא מרצון טוב ובכייף.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן, עוד משחק מכוניות מציאותי והפעם מבית SimBin. הורדתי את הדמו, בו יש 2 מכוניות (Seat Leon ו- BMW 320i) ומסלול אחד (Brands Hatch, UK). אני חייב לציין שהוא מאוד מזכיר את GTR2 (אותו מנוע?), רק יותר כיפי ועם גראפיקה קצת טובה יותר (לדעתי) - נהנתי מאוד בהגדרות Novice, יותר מזה עדיין לא ניסיתי. את הדמו ניתן להוריד מכאן או מכאן, שניהם מהירים. http://www.race-game.org - אתר הבית של המשחק. http://www.youtube.com/watch?v=RJbmI-cd3p4 - סרטון.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
רכשתי את המשחק מסטים התקנתי עברתי את שלב הטעינה המסך מתחיל בסרטון עם הבהובי ניידות אך אחרי שתי שניות אני מקבל הודעה SOCIAL CLUB ERROR 1005 לחצתי אוקיי ואני מועבר לדף עם הוראות של רוקסטאר לבעיה זו אך עשיתי את כולן ושומדבר לא הועיללל...מה עושיםםם שילמתי על החרא הזה 240 שקל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז עכשיו אחרי שהמשחק כבר לא בבטא (אישית אני משחק מהALPHA), יש שחקנים חדשים שרוצים לשחק פה ושם? תוסיפו2833 # DarkCowMoo
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זוכר לפני שנים ששחקתי במשחק שנקרה Medal of Honor ,אני מתכוון לפחות 7 שנים ואני זוכר שזה היה משחק טוב והיה שמה שלב שדומה לסרט להציל את טוראי ראיין ולפני כמה ימים התקנתי משחק שקיבלתי מחבר שנקרה גם Medal of Honor חדש וזה לא Medal of Honor2 כי לא כתוב וגם ראיתי שאמור לצאת גם Medal of Honor2 בקרוב. אז קודם כל אני לא טועה שיצא שני גירסאות? כי אולי לפני 7 שנים זה לא היה בMedal of Honor אלא משהו עם שם דומה וטעיתי? ואם לא אז למה לא קראו לו Medal of Honor2 ? יש תשובה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,תהיתי לעצמי,עכשיו שאנחנו בעידן מאוד מתקדם טכנולגית,ושיש שלטי אקס בוקס 360 למחשב חוטיים אלחוטיים ומה לא,מדוע משחקים כמו WWE כל המשחקי מכות תלת מימד,מכות מתקדם וכו לא יוצאים גם למחשב,הרי זה ידוע שניתן לשחק במחשב כאילו היה אקס בוקס עם טלויזיה וגיים פאד,זה דיי מעצבן שכל הארקיידים המגניבים יוצאים לקונסולות,בעוד שאנשים קונים מחשבי על ב 7000 וכו (כמוני בזמנו).לפני 8 חודשים בערך. השאלה הנשאלת היא האם זה בכדי שרוצים למשוך אנשים לקונסולות?או שפשוט מפתחות המשחקים אומרות לעצמן למי שיש מחשב,לא משחק במשחקים של ילדים וכו? דוגמא נחמדה,יצא המשחק SHANK שממש נהניתי ממנו והחזיר אותי קצת לילדות עם המשחקי מכות, למה לא עוד משחקים כאלה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קיבלתי כמתנה שני בקרי GAME PAD XBOX FOR WINDOWS. עשיתי חיפוש בפורום - התוצאות מאוד ישנות. אני מחפש משחקים שניתן לשחק בהם 2 אנשים בין אם בCO-OP ובין אם אחד נגד השני. אני יודע שקיים די מחסור בכותרים משובחים אך עדיין יש. דגשים: לא HOTSEAT למיניהם - שתהיה משמעות לעובדה שיש שני בקרים. לא אמולטורים למיניהם , המשחקים שם מאוד ישנים , וגם החדשים באיכות ויזואלית ירודה. אפשר גם משחקי CASUAL כל עוד יהיו ברמה גראפית מסבירת פנים (לא תמיכה ברזולוציה של עד 800X600 שתימרח על 37"). משחקים שכבר נתקלתי בהם: PES למיניהם (שונא כדורגל לכן הם לא רלונטיים). GEARS OF WAR גרסאות הLEGO למיניהם (אינדיאנה ג'ונס/מלחמת הכוכבים וכו'). שמעתי שיש איזה משחק טניס לשינ שחקנים NFS הישנים (לא רלונטיים, ישנ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6239401.html?tag=latestheadlines;title;2 ממש מתנה לתקופת החגים בארה"ב לכל העובדים :-X בגדול מה שהם אומרים זה שהם מבטלים כל מה שלא עוקב אחרי נוסחה קיימת ומצליחה = נמשיך לראות מהם בעיקר Need for Speed 45235 ואת שאר משחקי הספורט שזוכים לשיפור מינורי בכל שנה ושנה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום בבוקר סיימתי את EP2 (למעשה אתמול בלילה ועשיתי SAVE ממש לפני סירטון הסיום ורק היום ראיתי אותו). ממה שראיתי בוויקיפדיה אז עוד אין תאריך יציאה אבל אולי זה לא מעודכן שם...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-