עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tomerm55,

שלום בסינגל פלייר הרגיל כבר פעמיים התחלתי מחדש את המשחק , כל פעם שאני מגיע לשלב מסוים ויוצא מהמשחק , אז כשאני נכנס שוב לאחר כמה ימים הוא לא מראה שיש אפשרות להמשיך אלא רק להתחיל מחדש... כאילו שלא שמר את ההתקדמות. כמובן שהוא שומר "אוטומטית" חלק מההתקדמות , כשאני יוצא זה דרך "save & quit" וכו' כך שאין סיבה לכאורה לכך שלא שומר. אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ניב1,

נסיתי להתקין את הדרייברים שלי מחדש כי היה נראה לי שהם עושים קצת בעיות בהתחלה התקנתי אותם מדיסק אבל זה לא היה התקנה מעודכנת מספיק אז הורדתי את הקובץ התקנה מהאינטרנט. עכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הגרפיקה כל משחק שאני מנסה להפעיל ועובד על תלת מימד או דו זה לא משנה אז או שאני רואה תמונה קופצת כזאת או שהוא יוצא לי מהמשחק ומופיעה לי הודעת שגיאה על ddhelp ו nvdd32.dll . אני כמעט בטוח שיש בעיה בdirectx בל אין לי מושג מה לעשות, ניסתי להתקין אותו מחדש ואין לי אפילו בקשה להפעיל את המחשב מחדש. דרך אגב יש לי כרטיס מסך של nvidia tnt2 . אני מקווה שתצליחו לעזור לי כי זה דחוף :-[

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by fragon,

אז לקח למשחק הזה שנה וחצי כמעט כדי שנוכל לחזות באגדה! זה בערך קורה אולי פעם בעשור אבל זה קרה היום!! קרדיט לs4kit z3v3l על התמונה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. המבקרים המקצועיים מהללים את הפרק החדש - אבל במקביל המעריצים עצמם זועמים, בעיקר בשוק ה-PC, עם בעיות שרתים בהשקה אשר לא מאפשרות גישה למשחק כלל לכתבה

5. לאחר הצלחתנו בסרטון באסים בבאגז', ישבנו וחשבנו בצוות הערוץ מה אפשר לעשות ? איזה דמות אפשר לקחת שהרבה מכירים ולהעתיק אותה לBF ? אז מצאנו את הדמות, והיא יניר האחמ"ש (לראות את המקורי למי שלא מכיר לפני שרואים את שלנו) דעה אישית שלי בתור מנהל הערוץ, הסרטון לפי דעתי יצא נחמד ולא יותר, אך זה לא יקרה יותר ומעטה והלאה נפציץ בסרטונים אך אני מפרסם בכל מקרה על מנת לקבל תגובות בונות מכם, הצופים צפייה מהנה -

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by m_k,

??? ??? ??? אני רוצה לדעת עם זה אותו משחק ( לפי שמועה מחברים )! :

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Gotze,

חבל שיש הרבה מאוד צבעים אבל לא נורא בכללי נחמד

8. Started by shimmi1982,

היי, קיבלתי כמתנה שני בקרי GAME PAD XBOX FOR WINDOWS. עשיתי חיפוש בפורום - התוצאות מאוד ישנות. אני מחפש משחקים שניתן לשחק בהם 2 אנשים בין אם בCO-OP ובין אם אחד נגד השני. אני יודע שקיים די מחסור בכותרים משובחים אך עדיין יש. דגשים: לא HOTSEAT למיניהם - שתהיה משמעות לעובדה שיש שני בקרים. לא אמולטורים למיניהם , המשחקים שם מאוד ישנים , וגם החדשים באיכות ויזואלית ירודה. אפשר גם משחקי CASUAL כל עוד יהיו ברמה גראפית מסבירת פנים (לא תמיכה ברזולוציה של עד 800X600 שתימרח על 37"). משחקים שכבר נתקלתי בהם: PES למיניהם (שונא כדורגל לכן הם לא רלונטיים). GEARS OF WAR גרסאות הLEGO למיניהם (אינדיאנה ג'ונס/מלחמת הכוכבים וכו'). שמעתי שיש איזה משחק טניס לשינ שחקנים NFS הישנים (לא רלונטיים, ישנ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by assaf990,

שאפשר להתקין אותו ברשת ביתית, ולשחק מחשב מול מחשב תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by David :o,

5V5 ODC 3# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by L-E,

מישהו יכול לתת לי הסבר מדוייק איך אני מפעיל את הנסיך הפרסי החדש בבקשה? רשום בקובץ ה - nfo ככה: Remove all IDE drives and Play מה זאת אומרת תעזרו לי בבקשה שבוע טוב שיהיה לכם!!!!!!!!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Lynch,

הגמר של טורניר הארצות, בין רוסיה לגרמניה יוצא לדרך צפייה מהנה ! http://de.esl.tv/channel/kazam/

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by liram21,

שלום לכולם, אני תמיד משחק במשחק הזה והוא תמיד קורס לי, כל משחק אחר כן עובד .. והמחשב שלי כן צריך לסחוב אותו ואפילו על גבוהה .. (הפעלתי את GEFORCE EXPERIENCE ) והוא שם לי את ההגדרות הכי טובות. והמשחק עדיין קורס!</blockquote> </blockquote>קראתי בגוגל שלא רק לי זה קורה, יש פיתרונות ייעול ?</blockquote>

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by 00000,

טוב אני לא גיימר בגרוש, אבל יש לי מחשב חדש אז החלטתי קצת לחרוש אותו. יש לי Intel Pentium 4 3Gh'z ( 2MB) 64bit NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) וג'יגה הרץ זיכרון(שתי זיכרונות 512 ddr2 של kingstone) המלצות? (600 ג'יגה פנויים..)

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. טוב אז ב 4 בינואר,1994 נולדתי בשעה 3 לפנות בוקר, טוב לא משנה בקיצור: נותנים לי מתנה לבחור אז הנה זה: 1. שידרוג כרטיס המסך+זיכרון ועוד שידרוגים 2. PS2+CHIP 3.XBOX 360 עכשיו מה כדאי? PS3 לא עולה לי בכלל לראש למה אני שונא סוני. רציתי את PS2 לשחק קצת ולמכור אותו אחר כך

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. סדרת האסטרטגיה ההיסטורית גדולת המימדים מחפשת לעצמה שדות קרב חדשים בעולם הפנטזיה הפופולרי של Warhammer לכתבה: http://hwzone.co.il/total-war-warhammer-%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%94-%d7%98%d7%95%d7%98%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%a4%d7%99/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כי יש לי 100% EVIL! :s05:

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום! האם מישהו במקרה יודע כיצד אפשר להגדיר את המשחק למסך מלא, לבעלי מסך רחב? כי בהגדרות זה לא משנה את התמונה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. תשלום של 55 שקלים יעניק לכם גישה ל-14 משחקים שונים ומגוונים שמבוססים כולם על העולם האהוד שטווה ג'ורג' לוקאס לכתבה

20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/dark-souls-2-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%a2%d7%9d-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91-directx-11-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%a9%d7%91/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by עמוס ז,

כן כן. סוף סוף יש שרת מדורג ל2142 ואתם מוזמנים להתעדכן בכל הפרטים. כנסו לכאן - http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1032047

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. נראה שהטראנד של המשחקים האיכותיים הזולים רק ממשיך. זה התחיל עם FAR CRY בסניפי רשת "באג" וכנראה עובר טרנספורמציה למלחמה כוללת. המשחק Prince of persia:Sands of time המעולה [מעולה מעולה מעולה] שמתומחר בתגית מחיר של 100 ש"ח בכל הארץ,עכשיו נמכר ב29 ש"ח ברשת חנויות "פריק" http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=1209078&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 נחיה ונראה,אולי באג גם יחליטו להוזיל אותו בעקבות כך... מה שלא יהיה-מי שלא שיחק במשחק-זה ממש מומלץ...משחק מעולה פשוט חבל"ז.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by HaimMazor,

משהו פה משחק במשחק הזה ? בשרת US ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by hattricking,

מישהו מכיר משחק פול שמתנהג על פי חוקי הפיסיקה בעולם האמיתי ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולכם, אתם מוזמנים להיכנס לשרת של הקלאן Real people, פתוח לכולכם. כל שאלה ובקשה אפשר להגיב פה, אני ישתדל לענות ולעזור במה שאוכל. פרטים: Real People clan Public server Israel IP Address: 212.150.254.11 Port: 19567 mohawk: 212.150.254.3:9153

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים