עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום, רכשתי את PES 2012, אני מחובר לתשתית הוט 5 מגה, ספק בזק בינלאומי 5 מגה. (מחובר ללא חייגן) ללא ראוטר רק מודם שחור של מוטורולה. יש לי בעיית התחברות למשחק האונליין, אני מקבל הודעות: An Error has Occured ואז Lost connection to server מידי פעם אני מצליח להתחבר ולשחק אונליין. בעקבות הבעיות הללו החלטתי לרכוש חבילת גיימר של בזק בינלאומי.. אך הבעיה רק החמירה... חבילת הגיימר מחייבת שימוש בחייגן.. וכאשר אני משתמש בחייגן אני מקבל את ההודעה הבאה: Unable to communicate through UDP Port 5739 דיברתי עם בזק בינלאומי הם ינסו לפתור את הבעיה... האם מישהוא ניתקל בבעיה? או האם מישהוא משחק אונליין ב- PES 2012 ללא בעיות... אם כן אשמח אם תייצנו מי התשתית וספק האינטרנט???

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. הזמנה קבוצתית - The Elder Scrolls V: Skyrim - בלעדי לחברי HWzone בהמשך לניסיון הטוב שלנו מול חנות ארקדיה, גם הפעם הם מציעים מחיר אטרקטיבי. עבור משחק שמתומחר 60$ (כ-220 ש"ח) קיבלנו הנחה קבוצתית ומחיר עותק עומד על 175 ש"ח. המכירה כוללת השקת חצות ביום תאריך השחרור. לאלה שלא התנסו במכירות קודמות: בחצות הלילה של השחרור, בין חמישי לשישי (10-11/11/11) החנות תהיה פתוחה במיוחד עבור המכירה, כאשר יוגש כיבוד קל לנוכחים, יהיה ניתן לאסוף את העותק ולטוס הבייתה להתקין ולהלן תנאי המכירה: * המחיר עומד על 175 ש"חלעותק. * החנות מקצה לHWzone כמות של 50 עותקים מוזלים. * מדובר בגירסה הרגילה של המשחק. * הפצת עותקים ביום שחרור המשחק, ה11/1…

• 131 תגובות
    • 19.7k צפיות
  3. http://www.facebook.com/games4gamer אמרו שבשעה 9 יפרסמו כל מי שאין יכול לנסות את מזלו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by comablack,

לא יאמן שיחקתי בו היום וכל כך התאכזבתי לא שהמשחק לא טוב אבל הוא פשוט הפך למשחק קונסוליה מס**ח מה שקרה לגוטיק קרה ל אלדר סקרולס הקונסוליות הרסו את ה פי.סי גועל נפש בא לי להקיא

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by AiXC,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבדוק את הביצועים שלו... תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by WarNet,

ממש מוזר... http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3 1.6 מתוך 10 !!

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by nucleo,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4145827,00.html

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shemiraz,

היום ניסיתי לשחק בסינגל פלייר והוא לא נותן לי קופצת לי שגיאה :This game is currently unavailable. Please try again at another time" ניסיתי לחפש פתרון ברשת ללא הצלחה יש למישהו רעיון או נתקל בשגיאה הזו? ודרך אגב במולטי הוא כן נותן לי לשחק אז זה ממש מוזר...

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  9. Started by HuGeMouTh,

לכבוד המעבר ל F2P ולכבוד זה שמדובר במשחק הרבה יותר טוב ממה שחשבתי הגיע הזמן שיהיה עליו סוג של דיון למי שלא ראה ניתן לשחק בחינם כמה שרוצים ועד איזה רמה שרוצים, ההגבלות היחידות הן בתוכן נוסף ובמספר הסלוטים שיש (ב INVENTORY וכו'). ממליץ לכם לנסות את המשחק, אני וסיימון שיחקנו אתמול והיה נחמד מאוד, חבל שלא מצאנו אחד את השני במפה P= נעשה כמו בדיון של BATTLEFIELD: שם: כינוי של הדמות/דמויות במשחק: סוג שרת: (PVE או PVP) דמות: הגיבור שעליו אתם בססתם את הדמות - hero/villain ======================================================================== שם: נעם שם משתמש בפורום: HuGeMouTh סוג שרת: PVE כינוי: hugemouth דמות: Deathstroke - villain שם משתמש בפורום: SimonSix סוג ש…

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by לוח שנה,

אני משחק באמפייר ונפוליאון. יש לי גם את רומא ממזמן, כדאי לשחק בה?

11. Started by LazyBoy,

חדשות משמחות מאוד! Elder Scrolls V: Skyrim הוכרז רשמית והוא ימשיך את הסיפור של Oblivion. תאריך היציאה מתוכנן ל11/11/11 Exclusive Debut Trailer האתר הרשמי של הסדרה כבר עודכן, אבל כרגע עוד אין שם פרטים נוספים http://www.elderscrolls.com/ רכישה קבוצתית עבור חברי HWzone http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514588.0

• 802 תגובות
    • 129.7k צפיות
  12. Started by Oren_25,

שלום, קניתי את המשחק דרך הסטים וניסיתי סופסוף להעלות את המשחק, אבל כשזה היה נראה שהינה הוא עולה אני מקבל שגיאה שחסר קובץ של תמונה מסוימת, איך זה קרה? עשיתי BACKUP לקבצים בשביל לא להוריד מחדש את המשחק אבל אני גם לא יודע איך להשתמש איתם, אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. לא משחקי מחשב. (לא מצאתי איפה אפשר לשאול) אני יודע שיש הרבה משחקים כאלה. מחשבה\אסטרטגיה\פנטזיה בקלפים. יש איפשהו חנות אונליין?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MatanFrenkel,

אין דיון ראשי אז פתחתי אשכול.. אני רק התחלתי, אבל במשימה השניה, בסרטון של המטוסים רשום שמדבר F22 Pilot אבל למעשה המטוסים הם F-15 בנתיים זה הדבר היחידי ששמתי לב אליו, שתפו גם אתם, ואם זה ספוילרים (בגלל שהמשחק טרי עדין) תשחירו בבקשה

15. Started by MoRtZkInG,

יש לי מספר משחקים שנקנו ב-Steam על הכונן הקשיח שלי. אני צריך לפרמט את המחשב (למעשה אני צריך להחליף כונן קשיח. יש דרך "לגבות" את ההורדה ואז לשחזר אותה אחרי הגיבוי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by LazyBoy,

יצא עוד "אוסף" בסדרת "שלם כמה שתרצה" כמו הקודם, גם הפעם מדובר רק במשחק אחד, ובמקרה הזה הוא בכלל בגרסת אלפא. אני לא יודע מה עובר עליהם.. http://www.humblebundle.com/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by lala-blade,

שלום לכולם, הקמתי "פלוגה" בבאטלפילד 3, מיועדת לכלל השחקנים הארד-קור וגם כאלה שיותר בקטע החברתי, כל מי שמעוניין להצטרף מוזמן . לפלוגה קוראים KINGS, http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391367049960/#!/bf3/platoon/28326553913670499 הבאטל-לוג בplaton פתוח וכל אחד יכול לדבר על מה שבא לו ולהציג הישגים או לשאול שאלות שקשורות במשחק , בנוסף מי שמעוניין למצוא אותי במשחק מוזמן לפנות אלי, גם שם אני מופיע כ- lala-blade. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by alex28,

שלום חברי אני מחפש שמירה למשימה 2 עם אורקים כי נתק לי המשחק אני לא מצליח לסגור את חלון איפה אני מוצא שמירה אחרי הקטע זה http://img508.imageshack.us/img508/2525/dy2011118231225.png תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by kfirbep,

התקנתי את המשחק The Cursed Crusade וכשאני מפעיל את המשחק הוא נכנס למשחק ואז יוצא ורושם לי משהו עם כרטיס מסך וphysX. מה לעשות? תודה לכל העוזרים נ.ב לפי מה שאני רואה אי אפשר להעלות תמונות מהמחשב האישי אני צריך להעלות את התמונה לאינטרנט ואז אוכל להעלות אותה.אשמח אם תוכלו להסביר לי איך להעלות את התמונה ואז תוכלו לראות את ההודעה שזה כותב לי. (מנהלים אם הנושא הזה לא קשור לפורום אל תנעלו אותו,תעבירו אותו לפורום המתאים.תודה!)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אהלן, יש עכשיו ריבוי משחקים אונליין שהם בחינם או שדורשים תשלום חודשי אני יודע על משחקים כמו wow, rift ועוד כמה שדורשים תשלום חודשי רציתי לדעת באיזה אתר יש את כל המשחקים אונליין שדורשים תשלום חודשי כי נגיד אני רוצה לקנות את Heroes of Newerth זה תשלום חודשי? מה לגבי warhammer: age of reckoning? ומה עם שר הטבעות החדש שעומד לצאת? אני אשמח למקורות מידע

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by TheSaintn,

שלום, עשיתי PRE ORDER ל- MW3.. שמתי לב שהשעון של ה רליס דייט שלי גבוה ב8 שעות יותר משל כל מי שאני משחק\מדבר איתו... כלמור כל מי שקנה גם כבר התחיל לשחק ב 9 ואני צריך לחכות עד 5 בערך... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? או לפחות מה הסיבה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  22. שלום קניתי זוג שלטים (גיימפאד) שמתחברים בעזרת USB למחשב. עכשיו אני מחפש משחקים שאפשר לשחק בעזרת השלטים האלה... (כמו בשיר "דרוש חתן, שמלה כבר יש") קיצר, המחשב שלי יכול להריץ כל משחק שיש. אני מחפש משחקים לשני שחקנים שניתן לשחק עם השלטים. יש לי את: need for speed, vitua tennis 2009, Super Street Fighter. אבל חוץ מהטניס אי אפשר לשחק משחק אחר בזוגות עם השלטים. אני מקווה שהסברתי את עצמי היטב. מצפה לתשובות יום טוב !

• 9 תגובות
    • 9.7k צפיות
  23. מה ידוע בינתיים? אקטיביזן לא תחרוג מהרגלה בקודש ותשחרר את המשחק ב 8.11.2011 הסינגל פליי יפותח על ידי IW או ממה שנשאר מהחברת פיתוח הזו ותעזור לה חברת Sledgehammer את המולטיפלייר מפתחת Raven Software שאחראית לכמה מפות ב BO וכמובן למולטי האגדי SOF2 המשחק יבוסס על אותו מנוע ששימש לפיתוח MW2/BO שנקרא IW 4.0 13/5/2011 דיווח של האתר kotaku: call of duty The Modern Warfare 3 Files: Exclusive First Details on the Biggest Game of 2011 Brian Crecente — Call of Duty: Modern Warfare 3 is coming Nov. 8, 2011, Kotaku has learned, delivering with it mammoth battles that engulf a dozen cities around the world including New York, Paris and London. Multipl…

• 973 תגובות
    • 100.9k צפיות
  24. Started by HuGeMouTh,

אחרי שמידע הקשור למשחק דלף בימים האחרונים UBISOFT יצאו במצעד מניעה והודיעו על המשחק רישמית + הוציאו סרטון של 6 וחצי דקות התחלה מאוד מוזרה, לא מה שציפיתי מ Rainbow 6 סרטון מאוד מוזר, לא ברור בדיוק מה הולך שם תזכרו שזה לא GAMEPLAY, זה רק סרטון שמראה את המטרות שלהם והכיוון שלהם. המשחק צפוי לצאת ב 2013 ומפותח על ידי ubisoft montreal.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. -------------------------------------------------------- תודה לכל מי שהשתתף, ציפינו ליותר אך העיקר שקבוצת S6 חוזרת! -------------------------------------------------------- כמיטב המסורת ובנוסף למכירה הקבוצתית אנחנו שמחים לקיים מיני מפגש כמידי שנה בדיזינגוף סנטר המשחק ישוחרר בעולם ב 8/11/2011. למשתתפי ההזמנה הקבוצתית המשחק כבר זמין!! המחיר לקניה הקבוצתית עומד על 249 ש"ח ליחידה. זה המחיר הכי זול כרגע בישראל. (בתנאי שנעבור כמות של 35 יחידות) מידע למניעת שאלות מיותרות: *התשלום יהיה באמצעות כרטיס אשראי או מזומן * לא ניתן לשלם ב PAYPAL * לא ניתן לשלם במזומן לשליח * לחלופין ניתן לבצע העברה בנקאית לארקדיה: בנק הפועלים, סניף 552, מס' חשבון 172162 * תשלום עבור מש…

• 153 תגובות
    • 24k צפיות

דיונים חדשים בפורומים