עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by מכבי חיפה,

בSTEAM של HL2 הודיעו שיהיה MODE של 64 BIT ( ל HL2 -LAST COST) מה זה אומר , מה השיפורים ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הפתעה נוספת לרגל סוף השבוע בחנות המשחקים הגדולה מכולן, עם כותר הפעולה הייחודי שזמין ללא עלות עבור לא פחות מחמישה מיליון (!) משתמשים שונים לכתבה

3. Started by CyberBot,

משהו בסגנון של WOW מפרט של המחשב Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz Prescott 512ram Video Adapter ATI Radeon 9550 / X1050 Series וגם משחק RTS כן מחשב גרוטאה אני יודע

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אחד הנושאים הכי מעניינים (באופן אישי) בתעשייה היום! תהנו חברים!

5. Started by sectorix,

שלום לכולם, אנחנו שמחים לבשר על קבלת חסויות נוספות כבר בתחילת 2012 החל מהיום, מצטרפות אלינו ASROCK יצרנית לוחות האם לגיימרים, וFORSA יצרנית כרטיסי הגרפיקה - כספונסרים רשמיים. אני רוצה להודות לשחר frasE על המאמצים בהשגת החסויות. נשמח אם תתמכו בנו על ידי LIKE לעמוד הפייסבוק שלנו ב facebook.com/nom.eset וכמובן לבקר את שני הספונסרים החדשים שלנו ב : http://www.asrock.com http://www.forsa.com.hk הספונסרים שלנו מהיום אם כן הם - ESET , COOLERMASTER , ASROCK , FORSA , LOGITECH , PEGASUS ואנחנו רוצים להודות להם על העזרה והגב שהם נותנים לנו כדי להתפתח ולפתח. בנוסף, ביום רביעי הקרוב - בתוכנית "רביעי עם גבינה" שתשודר ב6 בערב כרגיל בhttp://he.twitch.tv/cheapcheese יהיו הוד…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יכול להיות שזה מתאים גם לפורום מפרטים, אבל אני חושב שזו שאלה שרק גיימרים ידעו לענות עליה. אני רוצה לקנות מחשב חדש כדי שעיקר שימושו הוא משחקים. כל מה שחדש ונחשב ללהיט, עם דרישות מערכת גבוהות הוא משחק שאמור לרוץ על המחשב שלי. האם ניתן לרכוש מחשב כזה ב3,500 ש''ח? (בלי מסך). אם המחיר נמוך מדי, מהו מחיר מינימלי למחשב שמיועד למשחקים כבדים, עם סבירות גבוהה להריץ אותם גם בעוד כשנה וחצי?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/torchlight-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a2-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%92%d7%91%d7%9c/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by שניצל,

http://cycleblob.com משחק שפותח ע"י חבר שלי, כולו ב-javascript. דורש דפדפן תומך WebGL (כגון גוגל כרום או פיירפוקס 4).

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני שמח להציג לכם את הפרק החדש בערוץ - "מאיפה בא GTA?" אמנם GTA נדחה למחשב האישי (אוף!) אבל עד שהוא מגיע, לפחות נוכל קצת להכיר את ההיסטוריה שמאחורי המשחקים הפעם מצטרף אליי ינאי בן נח שבא להתארח ולקריין! כמו תמיד, נשמח לשמוע את דעתכם... אה, ולא לפספס את הבונוס בסוף! יש מתנות

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by LermanIsUberCool,

האם מותר להשתמש בצ'יטים בGTA? אני אומר שכן... כל הרעיון מאחורי המשחק הוא נטול מוסר, ואני חושב שאם הדמות היתה משחקת את המשחק לבד, היא היתה מרמה... ומאחר ואנחנו משחקים את הדמות...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by deathil93,

שלום, התקנתי את ההרחבה ל-GTA שניקראת EPISODES FROM LIBERTY CITY. הבעיה היא שאחרי כמה משימות, אני מגיע למשימה שניקראת NO.3 ב-BALLAD OF GAY TONY, שמסך הטעינה בה נתקע ולא טוען את משחק. ניסיתי לשים פאטצ'ים, להתקין דרייברים, להתקין מחדש את המשחק אבל שום דבר לא עוזר. גם פניתי לתמיכה טכנית של ROCKSTAR אבל עדיין לא החזירו לי תשובה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by David_K,

בתור פאנבוי מושבע של הסידרה אני חייב לציין WOW ,האתר שנחשב בין הנוקשים יותר נתן למשחק הזה 10 ! http://www.eurogamer.net/articles/2010-11-16-assassins-creed-brotherhood-review?page=1 אני כבר לא יכול לחכות לשים את ידי על המשחק הזה ... לדעתי AC2 היה המשחק הכי טוב שיצא עד היום ,כבר לא יכול לחכות לשחק בזה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Knopix,

ושירוצו על HD4400 לא חייב משחקים חדשיים...אפשר מכל ז'אנר... תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ido147,

כתוב באשכול על הלאן שצריך להביא מחשב ומסך,למה?!?!לא אמור להיות שמה מחשבים ומסכים?וגם כתוב להביא כבל אינטרנט..מזאת אומרת כבל אינטרנט?להביא תראוטר?עזרה..

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by iamapowerfulwerewolf,

מה אני צריך לקנות בשביל לשחק ב rise of the tomb raider 20 year celebration? יש לי את המשחק ב Steam. אני צריך לקנות את הseason pass?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by esxadmin,

שלום רב, האם מישהו חווה נפילה של FPS כאשר נמצאים ליד עשן ואש כמוני ? באם כן, האם ישנו תיקון לכך ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by X_Dror,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/4698072.stm בהחלט מהלך מלוכלך של מיקרוסופט, אבל מה איכפת לנו הישראלים? אנחנו בכל מקרה לא קונים את ה- Windows שלנו ולפחות עכשיו אנחנו יודעים שכן מתוכנן Halo 2 למחשב

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by erezo,

הצלחתי להתקין את המשחק על המחשב שלי, אך הוא פועל בצורה מקוטעת לחלוטין, כאילו שלמחשב שלי אין כוח בשבילו. המפרט של המחשב: מעבד i5-2500 3.3Ghz עם 4 ליבות, כרטיס מסך ATI Radeon 5770 1GB, זכרון 4GB RAM, דיסק קשיח 1TB WD, מערכת הפעלה windows 7 x64 כשאני משנה הגדרות גרפיקה במשחק הוא לא נותן לי לשמור אותן וכותב באדום video card out of memory ומבקש ממני לבטל את השינויים, ההגדרות הן על מקסימום טקסטורה וכד', רק אם אני עורך את קובץ graphics.xml אני מצליח לשנות הגדרות. מה צריך לעשות כדי לשפר את ההרצה של המשחק? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by aGGy,

מטרת הדיון היא לעשות קצת סדר בפורום, על מנת להקל את הניווט והשגלישה בפורום. בעתיד הקרוב הדיון יגדל ויתרחב, ולאט יכיל בתוכו את כל מה שצריך להיות בו. הרעיון הוא שבמקום שתהיה כמות גדולה של דיונים 'דביקים', הלינקים לדיונים אלה ירוכזו כאן. לינקים זמניים, של נושאים חמים: חידות סטאקראפט עם פרס למקום הראשון הלינקים החשובים של הפורום: חוקי פורום סטאקראפט. שרשור היכרות. דיון למציאת שותף לאימונים או מאמן (Coaching). ריכוז מדריכים. ערוצי Stream וערוצי YouTube של קריינים מהקהילה, וקריינים נבחרים מחו"ל. טורנירים אירופאים שמתנהלים על בסיס קבוע, ואפשר לזכות בהם בפרסים וכסף. דיון בנושא רשימת השחקנים הישראלית - אתר SC2Ranks.com. דיון שאלות קצרות - תשובות קצרות. יש לך שאלה קטנה או שאלה ט…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. http://bf3blog.com/2012/04/battlefield-3-server-update-coming-next-week-will-fix-aa-missiles/

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by jonr,

*הפינה אינה מאושרת ואינה למעשה פינה... טוב אז באופן עקרוני אני מדבר על עצמי.... אבל בטח יש פה עוד כמה... אם למישהו בא לחנוך אותי (יום שני שלי במשחק) אני אשמח... חיפשתי מדריכים אבל רובם מתמקדים בFPS כללי ופחות בBF3 ספציפי אני לא לגמרי מבין מה קורה עם ה"קלאסים" (?) והאמת שאני גם לא ממש יודע איך מפעילים את המשחק... (דרך האוריגין משם לאתר ומשם למולטי ושם לחפש סרבר ?!?!) ואם אני רוצה להחליף סרבר צריך לצאת מהמשחק ?!? ואולי הטיפ הכי חשוב - איך אתם רואים את האוייבים ?!?!? (ולא אני לא צריך משקפיים) וגם לא סגור מה קורה איתם עם מסך הQ (שעובד לי ממש מוזר) ובאופן כללי למי שבא לשחק... (אני כמובן לא מכיר אף מפה) אז למי שבא להסביר קצת דברים מטומטמים עד מתוחכמים אני אשמח

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by made in zauglom,

אני היתקנתי את המשחק פעם רשאונה כהגעתי לשנת 70 אח שלי חיבל בקובץ כל שהוא אז אחרי מכות "נמרצות " שנתתי לו אני ניגש להתקין עוד הפעם את המשחק ומה קורה לי הוא מבקש ממני סיריאל נמבר אולי כל החברים שלי ששיחקו במשחק אמרו לי שאף פעם לא קרה להם אז אולי מישהו קרה לו ואולי יודע את הסיראל המעצבן ?!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. במידה ולא קראתם את החדשות בנידון, נבחרת ישראל הוגרלה לבית C בטורניר האומות באתר Clanbase ותשחק ביום ראשון הקרוב את המשחק הראשון. המשחק יהיה נגד נבחרת הונגריה , ויתחיל בשעה 9 בערב. המשחק הזה מאוד חשוב מכיוון שאנחנו בבית עם ארבעה קבוצות שעל הנייר נראות חזקות יותר מאיתנו, ונצטרך לעבוד קשה מאוד כדי לעלות לשלב הבא. ההרכב של הנבחרת יקבע כשעה לפני המשחק, אבל צפו לראות את השחקנים הטובים בישראל משתתפים כמובן. המשחקים ישודרו בסטרים, הכתובת תפורסם לקראת המשחק. בנוסף, כבונוס לקהל האוהדים וכאמצעי אימון לשחקנים יתקיים משחק אימון נגד נבחרת מולדובה באותו הזמן במסגרת משחקי האימון של טורניר ה ESL. המשחק הזה יאפשר לשחקנים אשר הגיעו אך לא נבחרו להרכב הראשון להתאמן ולהרשים לקראת המפגשים …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הצד האפל של ה-DRM: כותר האסטרטגיה Anno 2070 הפך בלתי נגיש לרוכשים לגיטימיים, גם במצבי משחק לשחקן יחיד, בשל מפתחת הגנת הקבצים שהפסיקה לעדכן את המוצר שלה לכתבה

25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%92%d7%92%d7%aa-%d7%a2%d7%a9%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9e%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%94-2k-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.