משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שאני שוקל לקנות את המשחק, רציתי לבקש מהמשתמשים פה אשר יש להם כבר את המשחק ומשחקים בו חוות דעת עליו: אילו פעילויות יש בו חוץ מ-H&S? איך הפינגים לארה"ב והאם זה מורגש במשחק בצורה יוצאת דופן? עד כמה הוא מעניין? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי סיום הייצור של קונסולת ה-NES Classic הזעירה, בנינטנדו חושפים את גירסת המיני הנוסטלגית של ה-SNES המצליחה, עם יותר משחקים, יותר יחידות שיהיו זמינות ואפילו בונוס מפתיע לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-black-friday-%d7%91%d7%a4%d7%9c%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%a0%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-ea/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה בתורות הקלאסי והנהדר זוכה לשידרוג להפרדה גבוהה ויגיע לראשונה גם לאנדרואיד ו-iOS - אך רק עבור טאבלטים לכתבה: http://hwzone.co.il/heroes-might-magic-3-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%aa-hd-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%94/
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קודים שלBM AK, ושלTW3 לGOG, השאלה היא האם לשמור אותם? או להחליף לקודים לסטים ע"י מכירה? ואם למכור אז איך ואיפה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, סופ"ש נעים לכם. שוב אני מוצא את עצמי משתעמם בבית כשאני לא יוצא החוצה, אני מבקש המלצה למשחקים שאני אוכל לשחק עם החברה,החברים, לחבר את הלפטופ לLCD הענק בסלון, לחבר מקלדת ועכבר אלחוטיים ולשחק בהנאה. חשבתי על Worms World Party בנתיים. אפשר המלצה לעוד משחקים כאלו? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Warchief Rend Blackhand החליט שאנחנו מטרה קלה מדי וצעק WOOT ;D בידיוק שתי דקות לפני שהוא הפך לחביתה אני ינסה לצלם עוד כאלה ;D אולי יהיה משהו בMolten Core שבוע הבא
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך צורבים משחק לסוני פלייסטיישן 2 קובץ WinRAR
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגעתי לשלב 16 סיימתי אותו ורשום שהשלמתי רק 59 אחוז ואין לי עוד שלבים. בסוף השלב הופיעו לי קרדיטים כמו בסיום של סרט. אז סיימתי את המשחק?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנ י מחפש אקשן זול כמו בFREELANCER, ולא איזה סימולטור דקדקני שגורם לך לא להבין מה רוצים ממך...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן, אחרי כמה שנים טובות, חזרתי לעולם המחשבים, שאותו נטשתי במשך שנים. בן דודי הצעיר ממני ביותר מ 10 שנים, הראה לי את Call of Duty ואת Need for Speed על המחשב החדש שלו, ומייד הפכתי לילד שוב! מדהים מה שהתחום הזה עבר ב 10 שנים האחרונות. בכל אופן, לאחרונה רכשתי את Need for Speed Hot Pursuit, ואת Black Ops. שניהם מדהימים, ואני נהנה מכל שבת [לא נעים להגיד]. אני בכלל ילד מגודל. א-ב-ל - אני לא מכיר עוד משחקים, ואין לי ממש מכרים שיודעים בכלל מה זה משחקי מחשב [מסכנים]. מה עוד מומלץ? אשמח לשמוע המלצה למשחקים מהסוג הזה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בואו לגלות את משחקי הוידאו שזכו לפרסים ושאר ביקורות מהללות, אבל לא הצליחו לעשות דבר קטן וחשוב אחד: למכור עותקים לכתבה: http://hwzone.co.il/צדיקים-ורע-להם-עשרה-משחקים-מצויינים-שכ/
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים את המשחק. כרגע אני משחק נגד בוטים. רציתי להבין מדוע אני מוגבל בכמות החיילות שאני יכול לבנות(100)? והאם יש דרך לעקוף את זה בצורה פשוטה'?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, התחלתי לשחק במשחק הזה (15 דולר ב STEAMׂ) - ואני חייב לציין שזה משחק הרפתקאה \ פנטזיה יפיפיה וממש כיף, מסופר על זוג אחים (מגוף שלישי) שמחפשים תרופה עבור אביהם ואתם שולטים בשניהם (באותו הזמן) במטרה לעבור את כל הקשיים שבדרך. מומלץ לשחק עם קונטרולר של קונסולה - בהחלט מוסיף לחוויה. למישהו יצא לשחק ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק פאר קרי 5 על כרטיס מסך GTX 1050. הגדרתי את כל ההגדרות של הגרפיקה ברמת אולטרה. האם אני דופק את הכרטיס מסך לאורך זמן אם ההגדרות שאני מגדיר הן מעל ליכולת הזיכרון שמורכב בו? או שזה פשוט לוקח מהראם החיצוני של המחשב ומשלים את החסר(16G)? יש לציין שהמשחק עובד חלק וגם בGTA 5 הייתה לי אותה סוגיה וגם אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
במשחק היו שתי חלליות עם שני שחקנים, ואפשר היה לשלוט בחללית קדימה ימינה ושמאלה. בחלק מהשלבים היה במרכז כוכב שהיה מפעיל כוח משיכה. בעיקרון זה היה שחקן נגד שחקן. החללית הראשונה היתה בצורת ירח כזאת. השניה הייתה דומה רק הפוך. קשה לי להסביר את החלק הזה זה משחק ממש ממש ישן. גבר מי שמזהה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיף און ליין... אם יש לכם המלצות אז בבקשה..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעייה מ'ס 1:אין לי קול במשחק - ב options הוא אומר לי no hardware found בעייה מ'ס 2:כול פעם שאני מתנגש במשהו הוא נתקע לי ואני צריך לעשות restart c-media PCI audio legacy device - זהו כרטיס הקול שלי ונאמר בפורום שיש איזהשהו FIX,מאיפה אני יכול להוריד אותו?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של המשחק ושמתי על ההגדרות הכי גבוהות (נראה לי) הקיצר התחלתי לשחק אבל עבד לי די לאט עם תקיעות כל כמה שניות ואחרי כמה זמן זה יצא לי לגמרי מהמשחק משהו יודע למה זה קורה או שהמערכת שלי לא מספיקה להגדרות הגבוהות? ד"א המערכת שלי היא amd 3000 64b 512mb 6600gt
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שעבר את ה 5 דקות הראשונות במישחק אני תקוע פה: זה מן שירותים מיקלחת עם אמבטיה מלאה בדם אחרי שהורגים את אלו עם האקדחים ב5 דקות הראשונות של המשחק... [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהתחלה המשחק היה מקרטע לי שהכרטיס היה מתחמם החלפתי דרייבר ועכשיו המשחקלא רץ חלק למה??
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GAMER.CO.IL פתחו שרת חדש של 32 שחקנים שרת רנקד כמעט כל הזמן הוא מלא אבל אפשר להיכנס כשרוצים אייפי: 199.203.85.67:16567
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש משחק סטייל CS/HALO/UT3 שירוץ לי על הגרוטאה, להלן המפרט: AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.04 GHz VIDIA GeForce FX 5500 1GB ram תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מניח שרבים מכם עוד לא שמעו על המשחק, אז אני שמח להביא את הנושא לידיעתכם, כי אני מאמין שכמוני, יש עוד לפחות כמה אנשים שזה יעניין אותם. הרבה מידע לא ידוע על המשחק, אבל אני ארכז פה את מה שיש. המשחק הוא משחק MMORPG שנמצא בפיתוח ביפן ובדרום קוריאה על ידי NTL, ומבוסס על הסדרה היפנית המפורסמת דרגון בול. Akira Toriyama אחראי על הפרוייקט. Namco Bandai הכריזה שהיא עובדת על משחק דרגון בול למחשב, שייקרא "Dragon ball online". גרסת בטא מתוכננת לקיץ הזה בקוריאה, ושחרור ביפן מתישהוא ב2008. (לגבי אירופה וארצות הברית, אין לי מידע, אבל קשה להאמין שלא יהיה). עדכון משמעותי: הגיע אלי מידע מאתר שאומר שהמשחק יצא ב2008 גם בארצות הברית! http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/data/9…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דמו ה-Infiltrator המתקדם שהוצג לראשונה עד לפני שנתיים זמין עתה להורדה והרצה גם על המערכת האישית שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/המערכת-שלכם-נגד-unreal-engine-4-עוד-הדגמה-מרשימה-זמ/
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-