עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by fim,

יש אזרח שרודף אחרי ואסור לפגוע בו . יצאתי מבניין קומות ואני לא יודע לאן להמשיך ? מישהו יכול לסייע ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by raiman1,

מישהו יודע איך השרת יכול לעשות בזה BAN ??? ומישהו מכיר כמה ציטים??

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by black warrior,

אני מחפש לקנות את המשחק sof2 משומש מי שמעוניין למכור נא לפנות אלי לאימייל boazyiftach@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  4. Started by Gnome,

לפני שאני אקנה את המשחק SOF2 רציתי לשאול אתכם אם זה משחק שווה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shibby15,

אני חייב עזרה בשלב של הרכבת עם הד"ר שצריך להעביר, איפה נמצע החדר בקרה ואיך אני מגיע אליו בלי להפעיל אזעקה?? ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Fenomeno,

anyone?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by TZuKi,

שמעתי על המשחק הזה, פשוט. סגנון WORMS, למשחק און ליין. קשה להשגה. אם מישהו יודע.....!!! בבקשה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מההארד דיסק!!! מה הקטע? יש איזה פאטץ או משהו?

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by sniper434,

מי בא SOF ?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by dj mccoy,

הייי לכולם האם במקרה יש למישהו את המשחק soldier of fortune 2 אני מחפש את המשחק בנרות וקצת קשה להוריד אותו . אז שמישהו יהיה נחמד ו................. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה dj

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by The Terminator,

הנושא אומר הכל

• 51 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק מופיעה לי ההודעה הבאה בקונסול: Initializing OpenGL drive r ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL Error during initialization SYSTEM ERROR ------------- Input Shutdown ------------- ------------------------------------------ איך אני יכל לפתור את זה ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

ב Soldier of Fortune II אך אני יוצר שרת שכל נשק יש כמות יותר גדולה של כדורים נגיד ב M16 יש 30 יש שרתים שיש להם 90 כדורים אך יוצרים שרת כזה ?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  14. Started by SciFi7,

אני חושב שבמשחק הזה מסתיימת קדחת המשחקים לא? מעריצי SOF ישמחו לגלות שבקרוב יוצא המשחק החדש בסדרה - PayBack אשר יציג ריאליזם ברוטאלי ונוטף דם יותר מתמיד כיעה לשאר משחקי SOF. כמסורת SoF המשחק יהיה מצויד במנוע "שבירת האברים", במשחקי העבר של הסדרה כשהייתי יורה למישהו ברגל היו אפקטים חזותיים דיי רציניים, אך כיום המנוע של המשחק שופר אף יותר אם עד כ-5 נקודות שונות רק ברגל אחת! לביצוע ריאליזם גבוה, אם נירה למישהו בקרסול רק חלק זה יפגע ויוצג וויזואלית. בנוסף אם מישהו ייפול מגובה רב על הרגלים יהיה אפשר להבחין בעצמות בגופו שנשברו, ביצעתם HeadShot ביריב? המשחק ידאג לתת את מלאו תפארת המוח שלו ושאר ירקות של דם בכול הכיוונים וזאת תעשו בעזרת ארסנל מדהים של כ-30 נשקים מודרנים מתתי מק…

• 115 תגובות
    • 13.4k צפיות
  15. Started by KOBRA CHOPER,

hi i need cd key for cs somebody here have it and can give me it ? i buy the game but guys stole it to me :'( so if somebody have it and dont need

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by ryu,

אם למישהו פה יצא לשחק או לקרוא לגביי המשחק SONIC ADVENTURE של הדרימקאסט אז אני רוצה לשאול אם מדובר באותו משחק שיצא למחשב (SONIC ADVENTURE DX DIRECTORS CUT)??? אני הורדתי את הדמו שלו סתם כדי להתרשם וזה נראה לי בדיוק אותו משחק שיש בדרימקאסט... מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by Partout,

אני משתף את המשחק Sonic Riders הוא משחק טוב Mini Requirements Windows 2000/XP 1GHz Pentium III/AMD Processor 128MB RAM 64MB VRAM DirectX 3D Compatible Video Card 3GB Hard Disk Space 640x480 16 Bit (High Color) Display Windows 2000/XP 1.4GHz Pentium 4 256 MB RAM 640x480 24/32 Bit (True Color) Display Screenshots http://i.myegy.to/images/7c93741f37c5.800x600.jpeg http://i.myegy.to/images/f963a2bd25be.800x600.jpeg http://i.myegy.to/images/66186b77d03a.800x600.jpeg Download https://mega.co.nz/#!F04zQCiI!xn8n2GwK54yqT8awh83gJ3fmotqem3pIDZ4nZRazYD0

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by koko0,

אני זוכר ששיחקתי בזה או במשהו מאוד מאוד דומה במחשב...ואני לא חושב שזה היה אימולטור. יש דבר כזה? ואם כבר, יש משחקים קטנים ממלצים להעביר תזמן? [ליטל פייטר ואימולטור לפוקימון ומעלה...]

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by yagodin,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3300488,00.html

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by Mor Abergel,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=407340&sid=127 כל החתיכות נחטפו תוך דקות ספורות! איזה יפה המכשיר. וממש טוב! תהנו (:

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by SOR3X,

אני יודע שיש בהתחלה קצת תקיעות אין לי מושג למה זה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by El Cuervo,

הי לכולם מה המצב? מישהו מכיר את המשחק הזה? (soul reaver 2 : legacy of kain) היה לי אותו פעם, לא סיימתי אותו ואח שלי בטעות מחק אותו עכשיו אני מנסה להשיג אותו שוב אני יודע שהוא קיים לפלייסטיישן ואקס בוקס אבל למחשב קשה להשיג אותו ולמצוא אותו כי הוא די ישן וכבר יש משחק מספר 3 אודה לכם מאד אם תעזרו לי בזה

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by jj516,

התקנתי את המשחק, ועכשיו כשאני משחק בו הדמויות לא מדברות נכון, הם מגמגמות וחוזרות על המילים הרבה! זה רק אצלי או שיש פתרון לבעיה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by 104952,

SOURCE FORTS הינו מוד MP לHL2. סגנון המשחק - capture the flag . לכל קבוצה יש כדור שעליו היא צריכה להגן. למשחק יש שני שלבים- שבל הבנייה ( יפורט בהמשך) ושלב הלחימה. שלב הבניה- לכל שחקן בקבוצה יש GRAVITY GUN שבעזרתו הוא מזיז לוחות וקופסאות במידות שונות במטרה לבנות מבצר שמגן על הכדור של הקבוצה. דוגמאות למתקנים שכיחים ששחקנים בונים במבצר - חומה, כניסה , יציאה, מגדל צלפים, נתיב יציאה מהיר מהמבצר. לשלב הבניה יש זמן מוקצב שלב הלחימה- לאחר שלב הבניה, יש את שלב הלחימה , שם נלחמים על מנת להשיג את הכדור של הקבוצה השניה ולהביא אותו לאזור של הכדור של הקבוצה שלך. ישנם 5 סוגי לוחמים שניתן לבחור - SCOUT - זהו הלוחם העיקרי במשחק- תפקידו להשיג את הדגל של הקבוצה השניה. היכולת המי…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by DarkMoh,

כרגע אני יכול רשמית להכריז שאני מכור ל-Steam. הורדתי המון מודים ואני מתרשם כל פעם מחדש מאיכות ההפקה שלהם. מי שלא הבין על מה אני מדבר, כל בעלי חשבון ב-Steam שיש בו משחק המיוצר מ-Valve בטכנולוגיית המנוע Source יכול להוריד מודים שמשתמשים שונים הכינו ולשחק בהם בחינם. מה שמעניין אותי זה באיזה מודים אתם משחקים, ואם יש לכם המלצות למודים שונים. אני אתחיל בפירסום כמה מהם: Insurgency מוד פנטסטי המתמקד על לחימה של צבא ארה"ב כנגד כוחות טרוריסטים. המוד מתמקד בTeam Tactics בניגוד למשחקים שונים שצצים לכם בראש [CS], וכאן כדי להצליח צריך לעבוד בקבוצה, לקחת מחסה ולהשתמש בשכל שלכם. פה, בניגוד לרוב המשחקים, אין מד חיים ורוב הזמן תמונות מירייה אחת או שתיים. תמונות: http://www.insmod.net/medi…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.