עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by wooper,

אפשר לומר שהסרטונים האלה מתארים את סקיירים בצורה מושלמת בגרסה המציאותית שלהם למי שלא ראה ;D http://www.games.co.il/article6187.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז קודם כל שלום לכולם, אני מתן ואני משחק בWOW RETAIL היום שבוע בדיוק. אני משחק בREALM שנקרא RAGNAROS, השחקן שלי הוא Tauren Warrior שהוא גם Protection וגם Arms כרגע רמה 59 אני חולק את החשבון עם חבר שיש לו פלאדין Retribution blood elf באותו REALM הכינוי של הTauren שלי הוא Ragok ואם יש כאן מישהו שהוא בסביבות הרמה ורוצה לעשות באטלגראונדס או דאנג'נים יחד אני אשמח

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by FreePwR,

שלום לכולם ! אין מאושר ממני כאשר אני צריך לכתוב הודעות משמחות שכאלה ! אתם אולי לא יודעים אבל אני מחפש כבר המון זמן שחקן זרג לקבוצת הסטארקראפט 2 שלנו כרגיל כמו כל שחקן שאני מצרף , לא מספיק שיהיה מדובר בשחקן טוב אלה הוא חייב להיות גם בן אדם נחמד שיסתדר עם התמהיל שאנחנו מנסים ליצור בקבוצת PwR. אני שמח לבשר שלא אחר מאשר Snykes מצטרף לקבוצה שלנו ומהיום הוא SnykesPwR ! Snykes או בשמו המלא : אור דניאל , הינו שחקן סטארקראפט מהותיקים ומהטובים שיש למדינתנו הקטנטונת להציע, הוא התחיל בתור שחקן פרוטוס (ושיחק בנבחרת ישראל בגלגול הקודם שלה) עבר לשחק טראן וכיום משחק בגזע השרצים (זרג) אין ספק שאור הוא תוספת משמעותית ומאוד חיובית לקבוצה שלנו והוא יתחיל לקחת חלק פעיל בקבוצה כבר הערב במסגרת…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by Dima67,

אם מישהו עדיין זוכר את משחק האינדי הזה, Hawken. אז אפשר להירשם עכשיו ל-CB שלהם! אם באלכם תיכנסו בבקשה דרך הלינק שלי. https://playhawken.com/?ref=pj5lssqb אם לא אז הנה הרגיל, איך שבא לכם. D: https://playhawken.com/ אם מישהו מעוניין לדעת יותר על המשחק חפשו ביוטיוב, תקראו כאן http://hawkengame.com/ או שתעשו חיפוש בפורומים. אני חושב כבר פתחו על המשחק הזה כמה דיונים, נראה בהחלט מעניין! המשחק יהיה F2P ויצא ב-12.12.12 הנה סירטון טוב D:

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by SimonSays,

במטרה לקדם את קהילת הגיימרים בישראל החליטה חברת MSI העולמית, בשיתוף אתר HWzone.co.il, לקחת חסות על שרת משחקים ישראלי. מתוך הכרה כי Battlefield Bad Company 2 הינו אחד ממשחקי הרשת הפופולריים ביותר בשנים האחרונות בעולם בכלל ובארץ בפרט, הוחלט להקים שרת עבור משחק זה להנאתם של כל הגיימרים הישראלים. אנו מזמינים את כולכם לשחק בו ולהנות. רק אל תשכחו להקפיד על החוקים, המפורטים מטה. שם השרת: MSI and HWzone Israel Official Sever כתובת: IP: 81.218.236.134:19567 אדמיניסטרציה פעילה: במשחק: NickLess09 בפורום: SimonSays במשחק: mishax1 בפורום: mishax1 במשחק: xVertigo בפורום:xVertigo על מנת למצוא את השרת יש לבטל את כל הפילטרים ולכתוב hwzone.co.il, או לכתוב…

• 385 תגובות
    • 102.7k צפיות
  6. Started by yosi90,

שלום, לאחרונה התקנתי את המשחק mafia 2 על המחשב שלי והוא עושה לי ריבועים כאלה.. , זה המפרט שלי בקצרה: מעבד: core to duo e6600 כרטיס מסך: ati radeon x1950 xt זיכרון 2gb וזהו פחות או יותר. הנה תמונה של הבעיה: http://www.*צונזר*/codes.php?i=wgqem2mm3uzm.jpg אם אתם שמים לב הבעיה היא שזה עושה לי צל כזה, ריבועים.. נסיתי להוריד תהגדרות על low ואפילו זה לא עוזר. בבקשה ממכם תעזרו לי, תודה מראש ויום טוב אני לא מבין למה אי אפשר לעלות תמונה כאן באתר? אין אוכל להראות לכם את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. גמרתי את המשחק MW3. היה לי את כל השלבים פתוחים עם התוספות של המסכים המיוחדים. העניין הוא שפרמטתי לא מזמן ועכשיו אין לי את השמירות של השלבים וסתם מידי פעם בא לי לשחק בשלבים היפים במשחק. מישהוא יכול לעזור לי עם save games שייפתחו לי את השלבים שוב או יודע מאיפה משיגים?...אין לי כוח לגמור את כל המשחק מחדש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by mrbig,

אחד המשחקים הכי כיפיים ששיחקתי בהם אי פעם. מומלץ בחום למרות שהמשחק די ישן - מדובר במשחק מאוד מעניין ושונה... תבדקו ביקורות וסרטונים שלו כדי להבין על מה מדובר - זה ו Baldur's Gate הם המשחקים היחידים ששיחקתי יותר מפעם אחת..

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. שלום אני רוצה לרכוש את המשחק battlefield bad company 2 בחנות מסוימת ורציתי לשאול האם צריך להשתמש בדיסק כל פעם שמשחקים או שמספיק להתקין את המשחק פעם אחת?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by amiel18,

כולם מוזמנים לצפות בשידורים של נבחרת ישראל מול נבחרת שוויץ במסגרת Clanbase NantionCup XV! שידור ישיר: http://www.twitch.tv/IGAIsrael תביאו חברים! צפייה מהנה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by idofr,

הי שלום לכולם, רבה הגורל וחברה שלי כרגע בארה"ב לתקופה מאוד ארוכה. עכשיו סקייפ והכל זה מגניב אבל צריך גם להיות יצירתיים ולעשות דברים ביחד, אחד הדברים שחשבתי עליו הוא לשחק משחקי רשת ביחד. לזה חשבתי על 2 משחקים, הראשון אסטרטגיה - Warcraft3, לי יש עותק מקורי והיא יכולה לקנות אותו בזול וזה יכול להיות מגניב השני אני רוצה משחק יריות First person shooting, צריך להיות משהו קליל (הלפטופ שלי יחסית חזק אבל שלה לא משהו) ושאני יכול לבחור לשחק איתה ואם אני רוצה אז גם רק איתה (אבל שתיהיה גם את האפשרות לשחק מול אחרים) אני אשמח להמלצות בנושא, חשבתי על American Army אבל מכיוון שלא שיחקתי בו מאז הראשון יצא אני לא ממש יודע\זוכר איך הוא מתנהל ברשת. עריכה --- שחכתי משהוא חשוב (!!) היא עם מק, אז…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by gman_il,

אם כן , תרשמו את הרשמים שלכם.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by Zokkar,

[glow=red,2,300]שבוע הבא יתקיים טורניר פתיחת שנת 2012 של סטארקראפט בחסות HWZONE![/glow] הפרסים: פרטים המלאים של הטורניר: הטורניר יהיה בפורמט Double Elimination BO3. המשחקים של הטורניר ישוחקו בארבעה ימים: יום חמישי ה-26 לינואר, שבת ה-28 לינואר, חמישי ה-2 לפברואר, שבת ה-4 לפברואר. בכל אחד מהימים הללו משחקים יהיו בין השעות 19:00-22:00. בכל יום ישחקו 3 שלבים: חמישי 26 לינואר - עד לשלב 3 בסולם העליון. עד שלב 2 בסולם התחתון. שבת 28 לינואר - עד לשלב 6 בסולם העליון. עד שלב 5 בסולם התחתון. חמישי 2 לפברואר - עד שלב 8 בסולם העליון. עד שלב 8 בסולם התחתון. שבת 4 לפברואר -עד וכולל הגמר. לו"ז וחוקים מלאים נמצאים בלינק לבראקטס. אופן ההרשמה: 1) יש להגיב לדיון זה עם השם …

• 69 תגובות
    • 12.9k צפיות
  14. Started by Zokkar,

גמר טורניר פתיחת השנה של HWZone לאחר שבועיים עמוסים במשחקים, טורניר פתיחת השנה של HWZone מגיע לסיומו. היום בשעה 19:00 יחל שלב הגמר של הטורניר, בו יתמודדו ארבעת השחקנים הנותרים: בבית התחתון, eSrLemon שזכה בטורניר הסטארקרפט הקודם של HWZone ובמקום השלישי של המוקדמות לטורניר IeSF, הוא אחד משחקני הטראן הטובים ביותר בארץ. מולו יתמודד qTpBHmaster, שחקן שגילו הצעיר לא מונע ממנו להוות דמות חזקה בסצנת הסטארקרפט הישראלית; הוא מגיע בקביעות למקומות הראשונים בטורנירים בארץ, ואף זכה בטורניר IGA #14. צפו לסדרת TvT ברמה הגבוהה ביותר. בבית העליון, eSrSinok נחשב כבר זמן רב לאחד ממובילי גזע הזרג בארץ. הוא זכה במקום הראשון בטורניר ה-LAN שהתקיים לא מזמן במודיעין, במקום השני של המוקדמות…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Natishapiro,

שלום לכל חברי הפורום! בימים אלה אני פותח שרת ישראלי למשחק האגדי (והחינמי) Quake 3! לכל מי שמעוניין שישלח אימייל ל: natishapiro@gmail.com אם יש איזושהי בעיה עם השגת המשחקים/התחברות לשרת וכ'ו אני אעזור לכם! בתודה רבה מראש, והמשך יום נעים (:

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by HaVoC_850,

מה עושים נגד שחקן שחוסם את הרמפה לבסיס שלו ובונה מאחורי זה 3 RAX? לא הצלחתי לעשות סקאוט בזמן לבסיס שלו ולא הצלחתי לראות את הציז הזה... יש הצעות חוץ מלשלוח סקאוט מוקדם יותר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by mestido,

Battlefield 3 Conquest only montage

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by MatanFrenkel,

נואש לשחק כבר..

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מהתחלת המשחק מחסלים דרקונים עכשיו אני בדרגה 26 ודרקון הוא בין האויבים הקלים במשחק אם כבר הוסיפו דרקונים למשחק היה צריך לעשות אותם עוצמתיים וקשים לנצחון

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Hipno,

שלום לכולם =] רציתי לדעת אם יש פה שחקנים Age of Empires Online? למי שלא מכיר, המשחק הוא משחק המשך לסדרת Age of empires. המשחק חינמי, עד שתגיעו לקווסט שלא תוכלו להפעיל או חפצים מרמת נדיר ומעלה שלא תוכלו להשתמש בהם. לאתר המשחק מישהו פה משחק בזה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by T0xicPie,

חיפשתי כאן את ההודעה הרשמית, mishax? יאללה מתי כולם מתאספים לקצת :2gunsfiring:

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by amiel18,

הי אנשים מה קורה? פתחנו את טורניר ההרשמה לטורניר מספר 20 שאי"ה יתקיים כרגיל ביום רביעי בשעה 20:30! Check-in יחל אי"ה בשעה 20:00! שוב פרס למקום ראשון פד של חברת SteelSeries! להרשמה: http://www.z33k.com/z/hl3

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by xTak,

הקומנטרי השני שלנו והראשון שלי אישית יצא!! אם אהבתם תנו לייק וסאבסקרייב, זה יעזור לנו המון D; Ri5e xTak| קומנטרי #1 קלאנים במחשב ובקונסולות

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  24. יש לי בעייה עם המשימה שאני צריך להכנס למסיבה ולפני כן אני צריך למסור את הציוד שייש לי (לא ניתן את כל הציוד) בסוף המשימה רשום שציוד (מה שלא מסרתי) חזר אלי, אבל עדיין חסרים לי הרבה פריטים שצברתי- הרוב נעלם :'( יש מקון כל שהוא שניתן לשמור בו את הציוד שאספתי?

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by MatanFrenkel,

התחדשתי בהגה G27 ואני מחפש משחקים כדי לגוון קצת מה שיש לי כרגע: Grid Dirt 3 Shift 2 : Unleashed F1 2011 אני מחפש משחקים עם מגוון רחב של מכוניות בסגנון של SHIFT 2 נגיד, שאני יכול לעשות QUICK RACE, לבחור אוטו, ולעשות שיפורים מההכי קטנים להכי גדולים, אבל כל משחק אחר גם יתאים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים