עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. למכירות ציוד יש לוח יד שניה http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

2. Started by וזאנה,

היי קניתי את המשחק ואני לא מצליח לשחק ברשת הוא רושם up to date מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אחרי ה-Humble Store, גם חנות ה-Green Man Gaming נכנסת להילוך גבוה עם מבצעים נאים לפי תחומים ונושאים אשר ישתנו מדי יום לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-קיץ-משתלמים-במיוחד-בחנות-של-green-man-gaming/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Pythagoras,

שאלה של NOOB איך אני רואה על כמה FPS המחשב שלי מריץ משחקים ? לדוגמא אני ב CRYSIS ואין לי מושג איך לראות על כמה FPS זה רץ.. אשמח לעזרה תודה חבר'ה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Satlan,

איך יכול להיות ?:ם ה-6600GT של החבר שלי עושה ככה... איך להעלות FPS לרמה גבוהה יותר? בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by דניאל52,

יש לי מחשב די חזק (3800X2 X1800XT 2 GB RAM) יש לי FPS די נמוך במשחק כ-40-60 כש יש 20-030 שחקנים על HIGH MEDIUM אם AAX2 ו 1024X768 SHADOWS OFF למה זה ככה? או שזה FPS סביר? יש לציין ש יש לי FPS של 40-50 רוב הזמן אם 32 שחקנים בשרת

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני מצליח לפתוח מנועיל של very easy.. (שזה להרים אחד כזה).. אבל easy אני לא יכול (זה להרים 2 דברים).. אני מצליח להרים אחד.. ואת השני לא.. ואני צריך לפתוח דלת כזו.. ויש לי רק 5 lockpit או איך שקוראים להם.. אני כל הזמן עושה load מחדש ללא הצלחה..

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by oz4225,

יש לי פינגים גבוהים מאוד... מהירות האינטנט שלי היא 5MB, ובהורדות המהירות דווקא טובה. לחבר שלי יש מהירות 1.5MB ויש לו פינגים נמוכים בהרבה יותר משלי. זה לא קשור כל כל למפרט מחשב כי המשחק הוא SAMP ולא צריך אליו דרישות גבוהות ומהפרט של חבר שלי דיי דומה לשלי... עזרה בבקשה תודה מראש לעזורים!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Jexsu,

http://www.charlieintel.com/2013/08/21/dedicated-servers-for-ghosts-mp-reportedly-coming-to-pc/

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dj_horse,

מישהו מכיר את המשחק WORLD OF SUBWAYS 2? רציתי להשיג אותו אבל לא הצלחתי

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yot,

יש לי שאלה דיי פשוטה, האם אפשרי לשלב HDTV במשחקי מחשב (כמו שאתם יודעים יש כבר מסכי מחשב שתומכים ב-HDTV) כמו שה-XBox תומך בזה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by tania131,

רציתי לדעת את זה כדי לדעת האם כדי לי לקנות את UT2004 כי יש לי את 99 וזה משחק מגניב ,אז איזה משחק יותר טוב 99 או 2004? (מבחינת הקהילה באינטרנט גם..)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. כמו הגיימקיוב או האקס בוקס או הפייסטיישן 2?,למה אף אחד לא מתעניין.....?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. For E3, we have worked on a DirectX 9 version of the game and will demonstrate cutting-edge technologies onscreen: up to 3 million polygons per frame in real time, fully dynamic lighting, soft dynamic shadows cast from every object onto other objects, as well as extensive use of shaders, post-processing effects, and more. We will demonstrate one of the in-game indoor levels--the Chernobyl sarcophagus underground areas--fully in DirectX 9. It will definitely add to the tense atmosphere, while the lighting and shadows will create an intense experience--for instance, when the shadow of a monster behind the corner appears on the wall before you can actually see the monster it…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Jack_g,

תגידו איך המפרט הזה מתאים לאנריל2 הכוונה האם תהיה אפשרות לשחק ב 1024*768*32 בלי תקיעות. cpu:AXP 1600+ mobo:gigabyte7vtx kt266 ram:256ddr pc2100 vga: MSI GF4 MX 440 64mb ddr מה אתם אומרים ? העניין הוא שזה רק בקושי ב 800*600 ולפי דעתי המפרט הוא סביר למשחק.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. למישהו יש קודים למשחק "טוני הוק אנדרגראונד"? אם כן תשלחו

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. זה המפרט מחשב שלי: Asrock Z87 Pro 3 Intel Core i5-4440 3.1Ghz Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Galaxy GeForce GTX650 1GB DDR5 Toshiba 500GB SATA 3 7200RPM Kingston 120 GB SSD Kingston 60 GB SSD Zalman 500W ZM-500LE LG DVD Write x22 Tzag Elita Happy 33 case איפה הבעיה? יכול להיות שהגרסה שהורדתי היא לא תקינה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הי חברים! פוליביוס הוא אגדה אורבנית על משחק ארקייד שגרם לתופעות לוואי הרסניות אצל השחקנים. מדובר כמובן בסיפור מדורה, אבל, מסתבר שהאגדה האורבנית צמחה משלל אירועים מאוד מאוד מעניינים שאכן התרחשו במציאות. ככל שחפרתי בנושא, לא האמנתי כמה המציאות קרובה לאגדה. או כמו הפתגם המפורסם: המציאות עולה על כל דמיון. חילקתי את הוידאו לשני חלקים. חלק א' פשוט מספר את הסיפור של פוליביוס, האגדה האורבנית. חלק ב' נכנס לעובדות שמאחורי האגדה, ופה בעצם היתה רוב עבודת המחקר. מדובר בתחקיר הרציני ביותר שנעשה בארץ בנושא, וגם בסרטון הכי עובדתי שראיתי על הנושא הזה עד עכשיו. כמו תמיד, מקווה שתהנו ושיהיה לכם סוף שבוע נהדר. שלכם, אולדסקול.

19. Started by CraZyStyLe,

אהלן, אני , חברה שלי ועוד כמה שחקנים משחקים מדי פעם קומפטטיב לכיף אנחנו מחפשים חבר'ה מעל גיל 18 וראנק mg ומעלה שרוצים לשחק ביחד http://steamcommunity.com/id/PELEG/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by sashakrik,

שלום, כשאני מפעיל את PES 2013 על המחשב אני מקבל הודעה שיצא עידכון אבל אני לא מצליח למצוא איפה ניתן להורידו מישהו יודע ? תודה !

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by pAnAhI,

שלום חברה. כמו שאני יודע הקהילה הזאת מכירה כל משחק ישן נושן שקיים. אז הנה אתגר בשבילכם. כשהייתי קטן לפני משהו כמו 10-8 שנים בערך הייתי משחק הרבה במשחק הצלה כזה על מסוק כתום כזה תלת מימדי. המסוק היה טס ברחובות והיה מוריד דלי צהוב לדעתי בשביל להעלות אנשים או לקחת מים ולכבות שריפות אאל"ט. ברקע במשחק הזה היה מוזיקה כזו כמו סימפוניה כזו שאני לא מצליח לזכור את שמה (לא בטוח שזה ממש סימפוניה אבל זה טראק דיי מוכר שפשוט חוזר על עצמו וזה דיי קלאסי כזה אפשר לומר). עריכה : המסוק היה נראה בערך ככה אאל"ט אני חושב גם שככל שמתקדמים במשחקים אפשר להתקדם במסוקים רק שהייתי קטן מידי בשביל להבין מה היה רשום שם באנגלית ובשביל להצליח יותר מידי במשחק הזה אז תמיד הייתי עם המסוק הראשון.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Salwaby,

לא יודע למה אבל company of heroes מקרטע אחושליניג בקטעי מלחמה במחשב השני שלי (שימו לב לא הראשון במפרט ... הוא מקרטע בזה עם 6800gt ו 1gb ram) ואני לא יודע מה .. אני פשוט שמתי את זה על ההגדרות שהמשחק קבע בשבילי , לא נגעתי וזה כזה עובד ב slide show במלא קטעים נגיד עם מלא בניינים וחרוואטה כזה ... ולא יודע הוא לא נראה כזה כבד המשחק , גרפיקה יפה אבל ראיתי יותר .. וסתם דוגמא אני יודע שאי אפשר להשוות אבל f.e.a.r עובד אצלי מצוין על 1024 @ max עם פילטרים ... אז מה הבעיה ? ... יש משהו שאני צריך לעשות , כי אני אוהב את המשחק אבל הקרטועים מפריעים לי רצחחח ולא בא לי להוריד את הגרפיקה כי זה הורס את החוויה של המשחק , והמחשב השני (זה עם ה x1900xt ...) חחח שם זה עובד רצח מהר אבל של…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yoel12,

שלום צפיתי בלייב של EA bathesde וubisoft ושמעתי ההרבה את המשפט "on console" כלומר "בואו לביתן של של החברה הזו והזו שם תוכלו לשחק את המשחק הזה והזה ON CONSOLE" או "זה רץ ON CONSOLE" אם דגש חיובי על זה שזה על קונסולה, יש למישהו מושג למה הם מפרסמים את זה כדבר חיובי שזה על קונסולה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by יוסי111,

מה המצב חבר'ה? אני מאוד מתפלא שלא מדברים הרבה על המשחק הזה וזה סימן לא טוב... המשחק יוצא בסוף פברואר ואין ממש זכר ממנו... הינה הטריילר שאני צופה בו בדיוק עכשיו: http://www.gamespot.com/video/933473/6184995/videoplayerpop נראה מאוד יפה המשחק.. ובתור חובב אבודים ועוקב אחרי הסידרה ואוטוטו יוצא העונה הרביעית אני מצפה מהמשחק הזה.. מה אתם אומרים איך המשחק לדעתכם? יש כבר דרישות מערכת?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by deso,

משחק קצת ישן...מישהו פה מכיר? (חוץ מTeaTime שלא ממש אכפת לו מהמשחק)

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.