עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי, כולנו ראינו את ה-Multiplayer Gameplay אתמול ב-E3, חלקינו התלהבנו ואחרים לא. בדיון הזה בעצם כל אחד ירשום מה ההתרשמות שלו ממה שראינו עד עכשיו. אני אישית אהבתי את המשחק, שינו את מה שצריך היה לשנות, הרי לא צריך לעשות משחק שונה לגמרי, צריך לשמור על מה שקיים והם שינו בצורה מושלמת את המשחק. אני כנראה אקנה, אני רק רוצה לשחק קצת בבטא וזהו (: מה דעתכם? דיון מהנה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מראה סמני פצעים ואז חוזרת לקרב כאילו כלום? שחקתי שעה וחצי בערך וספרתי כבר 3

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היום נפתחת קהילת הקול אוף דיוטי של HwZone.co.il, קהילה מאוחדת וחזקה שתקדם את הקהילה לכיוון חדש, כיוון תחרותי וטוב. המטרה שלנו, היא לא רק לקדם את השחקנים הוותיקים, אלא לקדם גם את השחקנים החדשים, לכן נכתב כבר מדריך פשוט לשחקנים אשר רוצים להכנס לקהילת הקוד הישראלית. המדריך השלם לשחקן המתחיל כתובת הטימספיק החדשה שלנו: 212.199.164.135:9910 אנו מבטיחים כי בקהילתנו תקבלו את ההנאה המרבית אשר ניתן לקבל מהמשחק בלאק אופס 2, עם תמיכה צמודה של מנהלים, מטרה ברורה של קידום הקהילה הישראלים למעלה, ללא שטויות מיותרות. אנחנו מודעים לכך שישנן קהילות אחרות כיום, אך הפיצול איננו נכון, ולכן אנו מציעים לכם בית חם פה בHwZone, אנו עומדים לקבל את כולם בברכה. דבר נוסף שארצה להוסיף הוא, שחשוב…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by fragon,

ביום רביעי 13.11.13 מתקיים טורניר ראשון של ESL במשחק החדש. בינתיים רשומות רק ארבע קבוצות ישראליות ויש עוד מלא שלא נרשמו :] יאללה להראות נוכחות!! אם אין לכם קלאן אז זה הזמן לחפש\להקים הרשמה בלינק: http://www.esl.eu/eu/codghosts/cup/5on5/release_cup/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. התקנתי ASE ואני רואה שאין אפילו שרת אחד .. אני זוכר שהיו הרבה שרתים , כולם נסגרו?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי את ג'נרלס ZH, עכשיו ביותר משתי קבוצות בהארד הוא רץ נורא לאט (איזה 100 טנקים באזור הבסיס שלי משומדים אחד אחד, וזה פשוט לא זז). מפרט בצד. מישהו אולי יכול להגיד לי למה זה ואיך מתקנים את זה? תודה DXM.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by דניאל52,

יש לי מחשב די חזק (3800X2 X1800XT 2 GB RAM) יש לי FPS די נמוך במשחק כ-40-60 כש יש 20-030 שחקנים על HIGH MEDIUM אם AAX2 ו 1024X768 SHADOWS OFF למה זה ככה? או שזה FPS סביר? יש לציין ש יש לי FPS של 40-50 רוב הזמן אם 32 שחקנים בשרת

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by kobibo,

התקנתי את המשחק ושמתי לב שאת רוב הדמויות במשחק אני רואה כפיקסלים ולא ניתן לראות בכלל את הפרצופים שלהם. נסיתי לשחק עם ההגדרות של התצוגה ,פעם לעלות את הרמת ההגדרות ופעם להורידם למינימום וכל פעם אני נתקל באותה הבעיה. הקטע הוא שהגרפיקה הכללית של המשחק ,נוף בנינים אני רואה בסדר רק את הדמויות ולפעמים גם את הרכבים (כל מה שנע במשחק ) אני רואה על הפנים ,ממש גרוע. אומנם המחשב שברשותי דיי ישן P III 1000 עם 512MB אך כרטיס המסך שלי דיי טוב radeon 9800 pro ולא הייתה לי בעיה להריץ על המחשב משחקים כגון: doom 3 , farcry, half life 2 ועוד... הכרטיס תקין לחלוטין הדרייבר מעודכן לגירסה האחרונה גם ה DirectX . אודה לעזרתכם.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by zag78,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות את המשחק call of duty modern warfare שיצא בשנת 2019. באתר הרשמי של החברה, המחיר הוא 60 יורו לStandard Edition, ו63 יורו לBattle Pass Edition. לעומת זאת, ראיתי באינטרנט אתרים שמציעים בהנחה של עשרות אחוזים, כדוגמת us.gamesplanet.com האם משחק שנקנה באתר שאינו רשמי, יעבוד גם בארץ? האם שווה להוסיף עוד מספר יורו עבור Battle Pass Edition? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. הכותר החדש של יוביסופט מחייה את המותג האהוב עם עולם משחק פתוח ומרשים שמזכיר את The Division, אבל יקח אתכם למקומות אקזוטיים הרבה יותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ghost-recon-wildlands-%d7%9b%d7%95%d7%91%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91-e3/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מצאתי כמה וכמה מדריכים, אבל הייתי מעדיף לשמוע ממשהו פה עם ניסיון בזה במקום לנסות 20 אלף דרכים שונות ומשונות. ניסיתי בינתיים משהו בסגנון של הדרך הראשונה שם, אבל כשהעלתי את DARKSIDERS המצלמה היתה תקועה כלפי מעלה וכמעט שום דבר לא ממש עבד.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by huber,

טוב, חברים התייאשתי. אחרי עשרות ניסיונות לעבור משימה במשחק החלטתי לוותר. השליטה על הרכב פשוט נוראית ובאופן כללי אני אישית ממש שונא מירוצי מכוניות. מדובר על המשימה immortal enemy, אם מישהו פה עבר אותה ויש לו שמירה מייד אחריה, או לחלופין מוכן לעבור אותה בשבילי, אקבל את ההצעה בשמחה, אחרת - המשחק הזה הולך לסל המחזור.

13. Started by IdanZ1,

עשו לי טיים קייל בהליקופטר וצילמתי. אדמינים לפעולתכם תודה. http://img146.imageshack.us/g/84898696.png/

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מכיוון שהפעם התמונות קצת יותר קשות, כל תשובה נכונה תתן 2 נקודות במקום 1. 1) http://i.imgur.com/FhlWJ.jpg 2) http://i.imgur.com/Pcxzj.jpg 3) http://i.imgur.com/mw9hX.jpg תשובות + השם שלכם בבאטלנט יש לשלוח לי בהודעה פרטית או במייל עד ל-6/1/12 הזמן תם והפתרונות מופיעים למטה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. טוב פירטתי די הכל בכותרת, בעיקרון הדוושה של הגז נלחצת בלי שאני אלחץ עליה, וכשאני לוחץ ברקס היא מפסיקה להתשגע. במירוץ עצמו, כשאני על ניוטרל אז שומעים הרבה רעש כי יש גז, אבל כשאני על הילוך ראשון הגז לחוץ ממש ממש טיפה, ועם אני לוחץ בעצמי לא קורה כלום! ברקס עובד. ניסיתי לשחק באפשרויות של ה combainde pedals מהמשחק ומהדרייבר וזה לא עוזר! לבחור הזה יש אותה הבעיה: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/303988.page#2930336 לא כל כך הבנתי איך ה wingman עזר לאנשים, התקנתי את הקובץ 502 מה שיש שם וזה לא עוזר לי! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by hell,

היי אני קניתי לא מיזמן פלפון די חדש MOTOROLA E-1000 אני ראיתי המון אתרים עם מישחקים להורדה אבל באף אחד מהם לא היה מקום אחד הגון לדרוג או הסבר אפילו טיפה מפורט אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום הנכון ואולי להסביר כאן יהיה נחמד תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dj shay 30010,

יש לי את המישחק המקורי Red Alert 2 התקנתי את המישחק במחשב שלי ויש בו WINDOWS XP ואין בעיה להיכנס לאופציה של NETWORK אבל במחשב השני שלי אותו דיסקים של מישחק רק WINDOWS 98 והוא לא נותן לי להיכנס ל NETWORK מה הבעיה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yot,

יש לי שאלה דיי פשוטה, האם אפשרי לשלב HDTV במשחקי מחשב (כמו שאתם יודעים יש כבר מסכי מחשב שתומכים ב-HDTV) כמו שה-XBox תומך בזה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by shalev473,

שלום ! לאחרונה התחלתי לשחק בcall of duty black ops ויש שלב שאתה מגיע לגג של בניין ויש בו כמו גומי גדול שצריך לעשות איתו משהו וללחוץ על מקש s. איך עוברים תשלב הזה? ושאלה נוספת: באיזה מקש רצים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eriksexy,

21. Started by TimoTy,

אין יותר מה להגיד פשוט תמליצו!

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by theman miki,

Just Adventure, אתר משחקי ההרפתקאות הגדול ברשת, פרסם אתמול ידיעה מרעישה: ע"פ מקורות פנימיים בחברת Headfirst Productions, מצא סוף-סוף המשחק השלישי בסדרת Simon מפיץ, והוא יצא לעולם עוד במהלך השנה הנוכחית. שם חברת ההפצה שפרסה כנפיה מעל הקוסם הצעיר, יחשף במהלך תערוכת מיליה הקרובה, אשר תיערך בין 02-04 בפברואר. מאז הושלם פיתוחו של משחק ההרפתקה המבטיח Simon 3D לפני יותר משנה, לא הצליחה חברת Headfirst, מפתחת המשחק, למצוא מפיץ אשר יסכים לשווק את המשחק בחנויות. הסיבה המרכזית לכך, על פי השמועות, היו מצבו העגום של תחום משחקי ההרפתקה, וגרסה רעועה ועתירת באגים של הפרויקט. אולם כעת נראה כי Simon, אשר שני משחקיו הקודמים זכו לאהדה רבה בארץ ואף לתרגום לעברית, יגיע בכל זאת למדפי החנויות. …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by blbb,

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום אני מחפש משחקים מגוף ראשון חדשים או אפילו משנה שעברה כדוגמת בטלפילד קול אוף דיוטי וכאלה אשמח לרשימה של 4-5 משחקים תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Sargon,

רציתי לדעת מה הדעה שלכם בנוגע למשחקים שהם מתחת ל60FPS. FPS זה FRAMES PER SECOND. נראה שהמצב הולך ומדרדר שבשביל גרפיקה מרשימה ובגלל קונסולות חלשות החברות מפתחות משחקים שירצו על לא יותר מ30 FPS. לפי דעתי 60 FPS נראה יותר טוב מ30FPS בכל מצב(בהינתן אותה איכות גרפיקה). אני שומע הרבה אנשים שאומרים "לא צריך יותר מ30 FPS", בדרך כלל אנשים צעירים שלא מבינים מהחיים שלהם. לפני 20 שנה היה לי מסך CRT שתמך ב100HRZ ואמרתי לעצמי "בעתיד כל המשחקים ירוצו על 100HZ". וכן יש הבדל באיכות גם ב100HZ חוש הראיה שלנו הוא די מסובך וזה לא פשוט עניין של גדול מX FPS זה כבר לא משנה. אז מה אתם חושבים על העניין? אגב, במובייל אפשר גם להגיע ל60FPS אבל רוב המשחקים הם 30 ואפילו פחות. בכלל נראה לי שעם הזמן חבר…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים