עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בזמן האחרון הרבה FPS מקבלים ציונים מאוד טובים ולפעמים מצוינים כמו COD4 לדוגמה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22542 (פה בגירסת הקונסולות) גם ביוסוק\הילו 3\ Gears of War שקיבל היום ביקורת 90 מגימספוט(למחשב) The Orange Box Tom Clancy's Rainbow Six Vegas ועוד ואני אומר לעצמי מאוד יכול להיות שהמשחקים טובים השאלה הגדולה זה אם הם כל כך טובים מהקודמים בזאנר או לא להצדיק ביקורות כאלו? לדעתי לא -לפחות לא רובם ביקורת טובה צריכה ליסתכל גם על מה היה בעבר ואולי זה סבבה שCOD4 סידרה שאני דווקה אוהב קיבל שיפוצים גרפים משמעותים ועבר לתקופת זמן אחרת אבל לעזזל זה משחק של 5 שעות סינגל והיתר מולטי ובלי יותר מידי מקוריות ואני אומנם ירצה לשחק בו אבל למה הציון כזה גב…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אחרי ההפתעה הנעימה בדמות הדרישות ההגיוניות של גירסת ה-PC ל-GTA V, משחק מדובר ומרשים נוסף מצהיר שתוכלו לחוות אותו בצורה ראויה אפילו עם חומרה שהושקה בשלהי העשור הקודם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9c-evolve-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%95%d7%a1%d7%91%d7%99%d7%a8-%d7%96/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ALÞHA,

חמשת המשתמשים הראשונים שיגיבו עם כתובות המייל שלהם לת'ראד, יקבלו. ה Guest Pass מאפשר לכם לשחק אונליין במשך 3 ימים, ללא הצורך לשלם. המשחק שוקל 1.2 ג'יגה. במהלך הסופ"ש המשחק מוצע ב Steam מחיר של 10 דולרים (50 אחוזים הנחה). למי שיחליט לרכוש אותו בשלב מאוחר יותר, אולי הנושא עדיין ישתלם. עד כה, ממשחק בן כחצי שעה - די מהנה (אם כי קצת כבד על הגדרות מקסימליות - ללא A.A). אין מבחר גדול של שרתי משחק עם לייטנסי שפוי, אבל ניתן למצוא ואלה שכן מאוכלסים (32 שחקנים). ***לפני שמגיבים*** המשחק ירוץ אך ורק אם ברשותכם כרטיס מסך התומך ב DX 10 ומערכת הפעלה Vista/Se7en.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום,התקנתי את המשחק Battlefield 2 והייתי משחק בו כמה שבועות לפני שנמחק לי בכל מקרה פעם הייתי משחק בלי אוברקלוק והיה לי כרטיס חם מאוד אז היה לי תקיעות ושיחקתי על הגדרות עלובות, עכשיו עם אוברקלוק אני יכול להריץ את המשחק על הגדרות הכי גבוהות רק על רזולוציה 800X600,בקיצור אם אני שם הכל על HIGH ומשחק יש לי תקיעות אבל לא FPS DROP,רק תקיעות. הכרטיס במאמץ עם OC (בדקתי עם NVTEMPLOGGER בזמן משחק) והרצתי ARTIFACT TESTER של ATITOOL,בשתיהם הטמפ' לא עוקפת את 52 במאמץ. אז אני חושד שהתקיעות באות בגלל שיש לי 128מגה זכרון בכרטיס.אה, גם שאני שם את הTEXTURE על MEDIUM עובד חלק רק פעמים נדירות תקיעה קטנה. *בקיצור השאלה העיקרית היא אם בשביל להריץ הכל על HIGH חייב שלכרטיס מסך יהיה 256MB זכרון…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם חברים מי שמכיר אותי יודע שאני מכור ל באטלפילד 4 ו3 אז החלטתי להרים את הכפפה ולבנות משהו גדול וייחודי לשחקנים פה שאוהבים את המשחק באטלפילד 4,3,1 לשם כך בפתחתי סרבר חדש בדיסקורד ואתם יותר מוזמנים להיכנס ולדבר עם כולם בסרבר יהיו חדרים לכל המשחקים 4,3,1 שרת: https://discord.gg/QrRRahE ערוץ היוטיוב שלי : https://www.youtube.com/channel/UCcJ..._as=subscriber השם שלי במשחק/אוריגין תוסיפו גם: d65t46f54g עם זאת אני הולך לעשות לייב/סטרים מדי יום + פרסים בעתיד+הגרלות מומזנים להירשם ולעקוב אני מאמין בזה ואני רוצה לבנות משהו ייחודי למשחק ולמותג שאנחנו אוהבים ! אני בשרת הדיסקורד מחכה לכם חברים !!!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by eriksexy,

7. Started by Sargon,

רציתי לדעת מה הדעה שלכם בנוגע למשחקים שהם מתחת ל60FPS. FPS זה FRAMES PER SECOND. נראה שהמצב הולך ומדרדר שבשביל גרפיקה מרשימה ובגלל קונסולות חלשות החברות מפתחות משחקים שירצו על לא יותר מ30 FPS. לפי דעתי 60 FPS נראה יותר טוב מ30FPS בכל מצב(בהינתן אותה איכות גרפיקה). אני שומע הרבה אנשים שאומרים "לא צריך יותר מ30 FPS", בדרך כלל אנשים צעירים שלא מבינים מהחיים שלהם. לפני 20 שנה היה לי מסך CRT שתמך ב100HRZ ואמרתי לעצמי "בעתיד כל המשחקים ירוצו על 100HZ". וכן יש הבדל באיכות גם ב100HZ חוש הראיה שלנו הוא די מסובך וזה לא פשוט עניין של גדול מX FPS זה כבר לא משנה. אז מה אתם חושבים על העניין? אגב, במובייל אפשר גם להגיע ל60FPS אבל רוב המשחקים הם 30 ואפילו פחות. בכלל נראה לי שעם הזמן חבר…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by neilgr,

המשחקים בעבר היו עובדים אצלי חלק בלי תקיעות וזמן טעינתם היה מהיר.. לדוגמא פיפא 07. הבאתי את המחשב לטכנאי ומאז שחזר לי המחשב הפיפא נתקעת בין מסך למסך ... כלומר כל פעם שהפתח חלון חדש הוא נתקע ומשתחרר אחרי כמה זמן שאלתי את הטכנאי מה הבעיה ואין לו איך לעזור לי. הודה לכם עם תעזרו לי. תודה ניל.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. טוב אז ככה יש כמה נושאים שהתפתחו בתעשית משחקי המחשב שאני רוצה לדבר אליהם קודם כל עלית מחירי חלק מהכותרים מה שהיה פעם 50$ (בארצות הברית ) היום כבר חלק מהמשחקים זה 60$ ואני מדבר על משחקים רגילים ולא גרסאות מיוחדות למעשה האלו מחירים בחלק מהמשחקים לרמת המחיר בקונסולות הHD רק שבקונסולות חברות משלמות עמלה ליצרניות הקונסולות אבל במחשב השוק חופשי שנית DLC בתשלום שנימצא כבר בדיסק המשחק וזה לא באמת DLC אלה פתיחת תוכן חסום בתשלום לדוגמה יש דיווחים שביושוק 2 קיבל DLC כזה (DLC=תוכן להורדה ) שלישית הגנות דוקרניות -כמו AC2 לדוגמה לטעמי כל הדברים האלו הולכים להזיק מאוד בטווח הארוך לתעשית משחקי המחשב אנשים פשוט צריכים לשלם יותר כסף על פחות תוכן ועוד ל"הנות" מהגנה דרקונית במקום …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Quntix,

טוב, לא יכלתי להמשיך לחכות לTryarch שיוציאו פאץ'. הלכתי ומצאתי את כל הפקודות למנוע של המשחק, והגדרתי לעצמי קונפיג שפשוט העלים לחלוטין (בלי עין הרע) את כל בעיות הFPS והסאונד למינהם. והמשחק עכשיו רץ חלק. חלק מהשינויים שעשיתי בקונפיג - הגדלתי את הטווח תמונה, ככה שאתם רואים יותר פרטים שיפור HUD שיפור בפונקציה עומק שדה של המשחק. הקטנת סמנים של פצצות - למשחקי SND \ HQ \ DEMO ככה שאתם רואים יותר שטח, וזה מסתיר לכם פחות. אופטימיזציה למעבדי דואל קור. שמירה על FPS יציב מי שרוצה יכול להשתמש בזה ולראות אם יש שיפור - לשים את הקובץ config_mp כאן - C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players מקווה שעזרתי למישהו .. FAQ: שאלה : אני רוצה לשים את זה …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שחקנים שתי שרתים חדשים הצטרפו רשמית לקהילת באטלפילד קודם לכל אני רוצה להגיד שהצטרפות שני שרתי המשחק שלנו מביאים גאווה גדולה לקהילת באטלפילד וקידום משמעותי בהתפתחות הקהילה ופרסומה במשחק. אנו מקווים שתהנו בשרתי המשחק החדשים שנקנו עבורכם למען משחק איכותי ומאתגר ברמה גבוה. שני שרתים שהצטרפו אלינו הינם מדורגים, וניתן למצוא אותם בחיפוש בכך שתרשמו HWzone לידיעתכם, שני השרתים מאובטחים במערכת GGC-STREAM HWzone.co.il | Israel | TDM Canals 24/7 No Explosives: מוד משחק: TDM מפת משחק: Canals Noshahr מספר שחקנים: 24 מספר כרטיסים: 500 חוקים: • חל איסור מוחלט על קללות. •חל איסור מוחלט על גזענות. •יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים. •אין לפרסם שרתי משחק \שרתי ד…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. משפט מפתח שאהבתי: http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7096891.stm take that console lovers! ;D

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. המשחק הזה מדהים מבחינה גרפית דבר שראיתי שדיי נדיר במישחקי RPG, יודעים על איזה מנוע הוא פותח ? http://gothic3.czechgamer.com/Images/wallpapery/gothic3_wall01_1024x768.jpg ככה באמת יראה המישחק ?!? מה יהיה מיוחד מבחינת ה עלילה או המשחקיות ? התאריך יציאה הצפוי שלו הוא Q1 של 06 ידוע על שינויים ? יהיו בעיות למי שלא שיחק ב 2 ו1 ? חוץ מיזה אני מעוניין ליקנות מישחק RPG ראשון, ואני לא יודע לאיזה כיוון ללכת . אני לא ממש יודע איך זה הולך שם אבל מה שאני כן רוצה ממשחק זה שתהיה אפשרות לפתח את הדמות ושהיא תעלה רמות כתוצאה מצבירת נק' ניסיון וכתוצאה מכך תוכל ליקנות חפצים או סתם לחזק את הדמות בדרך אחרת וכדומה . (מישהו זוכר את המישחקים של פוקימון לGAME BOY ? אתה נילחם מקבל נק' ועולה…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by stone cold,

טוב ביגלל שעבר זמן מהדיון הרשמי ורק כרגע סימתי תמישחק אז אני פתחתי דיון חדש אז ככה אני ציפיתי שהמישחק של הכבידה יהיה רוב הזמן במישחק ומה שהיה זה שיש מקומות שיש תכבידה אבל רוב המישחק סטנדרטי לגמרי וחבל מישחקים עם כבידה היו בעבר בחלקים קטנים של מישחקים מסוימים כבר הרבה שנים ואני ציפיתי לחידוש הרבה יותר גדול וזה לא קרה חוץ מיזה יש תבעיה הנפוצה של חוסר גיוון במישחקים מהסוג הזה ומהר מאוד האויבים חוזרים על עצמם וככה גם הנשקים והטקסטורות שזה מעצבן הרכב היחיד שהיה במישחק היה די אידיוטי וחבל שלא עשו יותר רכבים ושיהיו יותר כיפים טוב לדברים הטובים סך הכל המישחק מהנה ואני אוהב את זה שלא צריך לישמור כי אחרי שניפסלים יש תעינין הדי דפוק של הרוחות אבל לפחות מחזירים תדמות לאותו מקום ב…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Emin,

שלום, אני רוצה לקנות Xbox ויש לי מלא שאלות, אין לי מושג בקונסולות. אני רוצה לקנות את ה-Xbox מחו"ל, מאמריקה, ואמרו לי שיש בעיה עם הxbox של אירופה ושל אמריקה.., הכוונה לבעיה הזאת זה רק אם אני קונה משחקים חדשים פה מהארץ? שאלה שניה, שאני קונה את ה-xbox כמה יעלה לי לשים צי'פ לצרובים בארץ? או ששווה לי כבר להתקין אותו באמריקה? שאלה שלישית, איזה צורב אני צריך לקנות? של DVD? תוכלו לרשום לי דגמים ספציפיים ולהסביר לי מה אפשר לצרוב עם כל אחד? כי הבנתי שיש DVDR, ועוד מלא דברים (בעעע אני גרוע בזה). שאלה רביעית, האם החלקים באקס בוקס נהרסים מהר? האם יש תקלות רציניות שהעלויות תיקון שלהם גבוהות? והאם סך הכל שווה ללכת על ה-xbox מאמריקה? או ששווה להביא משמה PS2? תודה רבה רבה על העזרה אנשים

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by דניאל52,

יש לי מחשב די חזק (3800X2 X1800XT 2 GB RAM) יש לי FPS די נמוך במשחק כ-40-60 כש יש 20-030 שחקנים על HIGH MEDIUM אם AAX2 ו 1024X768 SHADOWS OFF למה זה ככה? או שזה FPS סביר? יש לציין ש יש לי FPS של 40-50 רוב הזמן אם 32 שחקנים בשרת

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני פותח דיון זה בתקווה לשפר את המצב שכרגע קיים מבחינת כלל משתמשי המחשב בארץ. בתור אדם שעובד בחברה שמספקת תמיכה טכנית בהפעלת/התקנת משחקי מחשב ונחשף לרוב הבעיות שנתקל בהם המשתמש הביתי הממוצע כאשר הוא מנסה להפעיל את המשחק החדש שהוא רכש במיטב כספו (או לחלופין צרב והשקיע מקסימום במקרה הגרוע 2.5 שקל על דיסק ריק ;D...לא שאני בעד התופעה הזאת....אבל זה המצב), רצית להעלות פה כמה בעיות מאוד נפוצות שביום תמיכה ממוצע אני נתקל בהם בממוצע משוכלל בערך 15000 פעם (בממוצע זה אני לא מכליל את הבעיות הכי שכיחות של "אני לא מצליח להפעיל את המשחק בגלל שאין לי קיצור דרך על השולחן עבודה" או "לא התקנתי את המשחק ולכן הוא לא עובד"....הרי כולנו פה אנשים אינטיליגנטים...לא). טוב...בואו ניגש לעיקרי הד…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. לא עבר זמן רב מאז ששליש מהעובדים של המפתחת פוטרו והינה מגיע גל פיטורים נוסף. קיצוץ של צוות פיתוח נוסף משאיר את RAVEN אם צוות אחד בלבד (בהשוואה לשלוש שהיו עד 2009). אחרי כ 20 שנה שכללו הרבה משחקים טובים, המפתחת שעמדה מאחורי Hexen, Heretic, SOF, X-Men legends, MARVEL ULTIMATE ALLIANCE ומשחקים רבים אחרים תהפוך לפתחת של תכני DLC. http://kotaku.com/5661071/singularity-game-developer-hit-with-layoffs

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Salwaby,

לא יודע למה אבל company of heroes מקרטע אחושליניג בקטעי מלחמה במחשב השני שלי (שימו לב לא הראשון במפרט ... הוא מקרטע בזה עם 6800gt ו 1gb ram) ואני לא יודע מה .. אני פשוט שמתי את זה על ההגדרות שהמשחק קבע בשבילי , לא נגעתי וזה כזה עובד ב slide show במלא קטעים נגיד עם מלא בניינים וחרוואטה כזה ... ולא יודע הוא לא נראה כזה כבד המשחק , גרפיקה יפה אבל ראיתי יותר .. וסתם דוגמא אני יודע שאי אפשר להשוות אבל f.e.a.r עובד אצלי מצוין על 1024 @ max עם פילטרים ... אז מה הבעיה ? ... יש משהו שאני צריך לעשות , כי אני אוהב את המשחק אבל הקרטועים מפריעים לי רצחחח ולא בא לי להוריד את הגרפיקה כי זה הורס את החוויה של המשחק , והמחשב השני (זה עם ה x1900xt ...) חחח שם זה עובד רצח מהר אבל של…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by yonatan.mendelson,

מפתחת המשחקים המתקשה שהביאה לנו את Far Cry ו-Crysis תסגור את רוב סניפי הפיתוח שלה ברחבי העולם, בתקווה להצטמצם מספיק על מנת לשרוד לכתבה

21. Started by Spawn123,

מי יודע מתי המשחק GTA 3 ייצא ל- PC ומתי הוא יגיע לישראל? למה אני מת לשחק בזה , בפלייסטישן זה נראה ממש טוב 8)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. טוב פירטתי די הכל בכותרת, בעיקרון הדוושה של הגז נלחצת בלי שאני אלחץ עליה, וכשאני לוחץ ברקס היא מפסיקה להתשגע. במירוץ עצמו, כשאני על ניוטרל אז שומעים הרבה רעש כי יש גז, אבל כשאני על הילוך ראשון הגז לחוץ ממש ממש טיפה, ועם אני לוחץ בעצמי לא קורה כלום! ברקס עובד. ניסיתי לשחק באפשרויות של ה combainde pedals מהמשחק ומהדרייבר וזה לא עוזר! לבחור הזה יש אותה הבעיה: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/303988.page#2930336 לא כל כך הבנתי איך ה wingman עזר לאנשים, התקנתי את הקובץ 502 מה שיש שם וזה לא עוזר לי! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by EagleX2,

בימים האחרונים כל המשחקים הפסיקו לעבוד לי בפתאומיות של כל החברות(מה קשור?!) המדריך מלמעלה לא עזר.... וזה לא בעיה בדיירקט איקס ולא בדרייברים כי הכל בסדר איתם והום מעודכנים וגם עד לפני כמה ימים זה עבד בעעע עשיתי עידכון לגנרלס, רנג'יד ורד אלרט שתיים ובשלושתם קיבלתי את ההודעה הבאה old file not found however, a file of the same name..... וכאמור זה לא עזר....

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by sagi82,

יצא עכשיו לSteam חינם America's Army: Proving Grounds Beta

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by itai_1813,

היי אנשים. אז ככה, לאחר שעות רבות של משחק במולטיפלייר של הדמו של BF : Bad Company (ועדיין לא נמאס) בא לי על משחק רשת למחשב (מלא כמובן). אני מחפש משחק FPS, שיהיה מהנה, שיעביר את הזמן ושיהיו בו מספיק משתמשים (אשמח לקבל גם המלצות על משחקי גוף שלישי העונים לדרישות הנ"ל). עכשיו בא החלק שקצת מגביל את האופציות - אני צריך שהוא יהיה חינמי, רק עכשיו קניתי 360 ו-LCD, אין לי כסף למשחקים . אז... למישהו יש רעיונות? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים