עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ? מה אתם חושבים על הרעיון? (שחקני CS כמובן). אני פשוט אישית לא כ"כ אוהב קלאנים (למרות שיכלתי להצטרף להרבה אבל אני מסרב כל פעם (צנוע אני)). אבל לעשות קלאן של הפורום יכול להיות נחמד, לא חייב להיות רשמי... אגב, השם הברור לקלאן הזה יהיה [HWZ] ;D

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by snaek212,

שלום, קניתי את המשחק באנגלית דרך CJS ואני בחלון שמציג לי את הקוד קבלתי קוד כזה: xxx-xxx-xxx-xxx אני ניסיתי להפעיל אותו דרך origin אבל הוא לא מקבל אותו. לפי הדוגמה ב-origin זה צריך להראות כך: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx איך אני מפעיל את הקוד? עדכון: הצלחתי, יש להפעיל את הקוד דרך האתר amd4u תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Bose,

אני מקווה שמישהו לא הקדים אותי אבל הנה תמונות. אמור לצאת ברבעון הראשון של 2005. http://delobbo.com/gran_turismo_4_1.html

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by roes,

סרטון של call of duty 3 אל תשכחו שאני - ROES הביא לכם אותו !!! ח... נראה מבטיח... http://www.jeuxvideo.tv/call-of-duty-3-video-22898.html

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. עידכנתי את המשחק מ1.9 ל2 אבל עכשיו כשאני מתחבר הוא מראה לי שכל האימונים שעשיתי כבר לא "עשויים" ואני צריך להתחיל הכל מההתחלה למרות שבאתר כתוב שעשיתי הכל ויש לי 22 הונור..... (כמו שבאמת אמור להיות) מה אפשר לעשות? נכנסתי לתיקייה של המשחק וראיתי שבשם שלי (Xtaza.txt) כל המספרים על 0 וזה לא אמור להיות ככה אם משלימים את האימונים.... וגם בusername.txt בהכל כתוב 0 איזה דבר מעצבן זה!!!!! עד שיצאה גרסה חדשה וכולם התלהבו (לא ממש כולם ;D ) אז כבר משהו לא עובד!!! מישהו יודע מה אפשר לעשות? שלחתי להם כבר הודעה מאתמול ולא ענו עדיין. [רק תגובות לעניין בבקשה] :

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by OhayoNB,

היי, לא הבנתי את זה כל כך .. אם אני קונה דרך סטים ואם אני קונה דרך יו פליי זה שתי דברים שונים ? אני לא יוכל לשחק עם אנשים שקנו מיו פליי אם אני קונה מסטים או שאיך זה הולך ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. טוב משחק חינמי וטוב.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ^HocK^,

במזמן האחרון משעמם לי רצח!!! (מה עוד חדש ???) ואני מחפש איזהשהוא משחק בסגנון של HALO מישהו יכול לתת לי המלצה?(לא לינקים רק המלצה..) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. הפרק האחרון בסדרה - מבוסס על משחקים שקבלתי מכם ומהצופים ביוטיוב

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Bengo5,

התקנתי FIFA שמתי קראק ואני בא להכנס למשחק והוא לא נפתח.. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yot,

מאות לקוחות CompUSA (ארה"ב) שהזמינו PreOrder של המשחק Half Life 2 קיבלו היום אי מייל שבו כתוב שההזמנה שלהם אושרה, ושהם יחוייבו על כרטיס האשראי שלהם. כמו כן, הם גם קיבלו אי מייל שבו יש להם את מספר החבילה, ואת מועד הגעתה המשואר: Expected Ship Date: Tuesday, March 30, 2004. הם זה נכון? האלף לייף הזדהב? ללא שום הכרזות ענקיות? רק הזמן יגיד. מקור לדיון שבו מספרים האנשים שקיבלו את המיילים: http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?threadid=23146

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by -ox-,

המידע הראשוני על המשחק החדש http://www.totalvideogames.com/news/Need_for_Speed:_Carbon_-_First_Info_10130_5971_0.htm כרגע אין לי כח לפרט למי שאוהב את הסדרה שיכנס ויקרא..

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13928

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by huber,

הי חברים. התקנתי את המשחק והמשחק פשוט לא זז. נראה כאילו הוא רץ ב 2-3 פריימים, מקרטע בטירוף. גם כשאני מוריד את כל ההגדרות למדיום הבעיה לא נפתרת ככה שאני לא חושב שזה בעיית ביצועים אלא באג או משהו אחר. מותקן אצלי הדרייבר האחרון שיצא שאמור לתת תמיכה במשחק ויש לי GTX 1080 ומעבד 6700K, ככה שאין מצב שהמשחק הזה לא אמור לרוץ אצלי על הגדרות לפחות גבוהות. מה עושים?

15. היום יצא לי ליקרוא את זה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14985 כניראה מיקרוסופט רוצה להוציא את הLIVE גם לPC ומבחינתי זה דבר שיזיק למולטיפליר בPC בגלל כמה סיבות 1-רק מנוי זהב יכול באמת להנות מהמולטיפליר היום ב360 וזה יכול לגלוש למחשב ומנוי LIVE זה בתשלום 2-הLIVE מציעה בתוכו שרותים מסחרים שלדעתי רק יהרסו תחוויה של המשחקים לדוגמה רוצים עוד רובה תשלמו רוצים עוד מכוניות תשלמו וכו אומנם היום רוב המשחקים לא מגזימים בעניין אבל בעתיד זה יכול מאוד להזיק כל המסחור הזה אז נכון יש יתרונות כמו שרתים מהירים וכו אבל אני מעדיף שהשרות לא יהיה קיים במחשב

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by MishaK,

http://www.gamershell.com/news_BMaxPayne2Bofficiallyann.shtml

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by redti,

אני מנסה להפעיל את הקובץ הפעלה ואז אני רואה שזה מנסה לעלות כמו פקודת דוס כזאת וזה יוצא לא יודע מה לעשות? :-[

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by talevi83,

יש פה עוד מישהו שיש לו הערב בעיות בלהתחבר למשחק ואם בכלל מצליח זה רק עם פינגים נמוכים.. ? מה שקורה זה שאני מנסה להכנס ואז הוא מחפש הוסטים ואז הוא כאילו מגדיר אותי כהוסט והזמן מתחיל לרוץ ואף אחד לא מתחבר... אם מתחבר זה אחד או שניים ואז יוצאים כי אין אף אחד נוסף. כאשר אני מגדיר העדפת חיפוש שהפינגים על Normal אז הוא מתחבר אבל הפינגים גרועים. עוד מישהו כאן חווה את זה? חשוב לציין שבבדיקות מהירות ובבדיקות פינגים שונות הפינגים שלי תקינים לחלוטין: 5-6ms לספק, 62-65 לפראנקפורט 54ms ל 8.8.8.8 (DNS של גוגל)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ClawMarks,

שלום לכולם! יש לי בעיה קלה עם השניים הנ"ל: המשחק עובד ללא בעיה, אולם אינני מצליח להתחבר לאף שרת (בשום צורה שהיא, כלומר המשחק מתעלם מקיומם של כל שרתים שהם, כולל השרת המרכזי של המשחק. המשחק פשוט מנסה לחפש את השרת שוב ושוב ושוב, אך שום מידע אינו נשלח או מתקבל). אותה הבעיה מתרחשת גם בתוכנת Gamespy Arcade, היא עובדת ללא בעיה, אולם לא מזהה שום שרת בשום משחק. הבעיה נעוצה היכן שהוא ב-Win2K, שכן אני מצליח להתחבר עם מחשב אחר עליו מותקנת Win ME, ובשימוש אותו חיבור אינטרנט. אינני רוצה לשדרג ל-XP בזמן זה, ואינני רוצה להשתמש במערכת שאינה 2K. אשמח אם תוכלו לעזור לי. נ.ב. כל התקני המערכת מעודכנים, ועד כה הבעיה הופיעה רק בשתי התוכנות הנ"ל (Half-Life/CS, Gamespy Arcde). משחקים אחרים פועלים…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by kobibo,

מחפש את המשחק שהיה לפני דיי הרבה שנים שבו אמורים להעביר מס' מסוים של גמדים ממקום למקום ,היה ניתן להגדיר מה תפקיד של כל גמד לדוגמא: אחד היה יכול לבנות מדרגות ,אחד אחר לחפור אחד נוסץ היה עוצר את כולם . לא זוכר איך קוראים לו אבל אודה לקישור אם ניתן .

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by eladbu,

יש לי 9800פרו חדש של 3DCLUB +קאטאליסט 4.12 העניין הוא כאשר אני מריץ HL2 בהגדרות בינוניות המשחק מקרטע לפעמים באותם הגדרות גם ה 8500 היה אותו דבר אפילו יותר טוב לעומת זאת NFSU2 בהגדרות הכי גבוהות פשוט לא מזיז לו אפילו טוחן במשחק בלי לראות מה יכולה להיות הבעיה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by DannyBoy1904,

השאלה בכותרת.. למישהו יש אחד כזה? :s05: אבל שיהיה לאנריל הישן והטוב לא לכל ה 2004 וכל החדשים האלה...

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by dan9,

היי ברשותי מחשב בן שנה וקצת אבל כרטיס מסך חדש 970 gtx ראיתי שיש שתי אופציות או להעלות את הגרפיקה על אולטרה או מצב נוידיה מה באמת עדיף למקרה שהכרטיס לא מגביל! רזולוצית המעבודה שחי היא 1080

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by LeftRight,

בזמן האחרון לא יוצאים מי יודע מה משחקים טובים... מישהו יודע על משחקים טובים\מושקעים שהולכים לצאת בקרוב? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by kobipk,

שלום לכולם לאור תלונות של חברים בפורם על בעיות חיבור server has timed out game got disconnected ועוד... החלטתי לקחת יוזמה ולעשות מדריך שיסדר לכולם את הבעיות נתחיל ראשית ראוטר. פתיחת פורטים 14000-14016 UDp ] UDp 22990-23006 ] UDp 25200 - 25300] 20000 - 20100 tcp ] 80-80 tcp ] אחרי שפתחנו את הפורטים ניכנס למערכת הראוטר ונבטל את האפשרות UPnP אחרי זה לכבות והלהדליק את הראוטר עכשיו נלך להתחל בכתובת למטה נרשום run =בעיברית = הפעלה וניכנס להפעלה/run ונרשום שם services.msc הדף שנפתח תרדו למטה וחפשו את UPnP Divice Host קליק ימני ותעשו הפסק/STOP …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים