עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני שנים כבר לא קונה משחקים בגלל כל אותם מנגנוני DRM ארורים אשר מחייבים גם אקטיבציה,גם חיבור תמידי לרשת כדי להשתמש בהם וגם מגבילים את מספר ההתקנות כך שמצבו של אותו לקוח פרייאר שטרח להגיע לחנות ובזבז על זה דלק ,זמן וטרחה וקנה כחוק את המשחק ,הינו נחות באופן אבסורדי מכל אותם אנשים (99 אחוז ) שהורידו אותו חינם אין כסף תוך פרק זמן קצר וללא כל מאמץ. למעשה כל אותם פריארים מעולם לא הפכו לבעלים האמיתיים של כל אותם תוכנות שהם רכשו במיטב כספם,משום שמרבית חברות המשחקים שפשטו רגל \ניבלעו על ידי חברות גדולות,לא טרחו לעשות את המינימום המתחייב מבחינה מוסרית וצרכנית למען הלקוחות הפריארים "ולשחרר" את כל אותם משחקים ממנגנוני ההגנה , לפני שהן נסגרות סופית. לי למשל יש מספר משחקים טובים מלפ…

• 86 תגובות
    • 6.8k צפיות
  2. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. קניתי את חבילת הפרימיום אדישן, איך אני מחליף לעוד נשקים? ראיתי שחקנים עם RPG למשל ונשקים שלא ניתנים לבחירה אצלי. אם וכאשר אני מפרמט את המחשב, איך אני מוריד שוב את בטלפילד, פשוט נכנס לחשבון שלי בORIGIN ומוריד? שאלה אחרונה בינתיים, האם אפשרי להוריד את הפינגים בדרך כלשהי? חשוב לציין שאני בבזק ו014 ויש לי את חבילת הגיימר לפינגים נמוכים יותר, בשרתים הישראלים בסביבות 21-22, בחו"ל באיזור 86 .

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by אושריקו4,

מאז שהורדתי את המשחק ואפילו הספקתי למחוק ולאבד שמירות (באסה אבל הורדתי שמירה 100 אחוז אז אני משלים ככה את המשחק) יש לי בעיה כשאני מסובב את השחקן עם העכבר זה לא מסובב לכיוונים הנכונים וזה פשוט עושה מלא סיבובים , אפשר לשחק נורמלי רק כשמרביצים עם המקשים הרגילים או נוסעים.. אי אפשר לשחק ככה ניסיתי לשחק בהגדרות של המצלמה במשחק אבל שום דבר לא פותר ב100 אחוז , ממש אי אפשר לשחק ככה, לירות .... הגרסה שלי היא 1.3 ולא של SKIDEWO אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח...סך הכל מעביר שיעמום במשחק הזה..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by NivShmuel1,

צריך ערוצי גיימינג מעניינים ומקצועיים... כאלו שמסקרים וכאלו שנותנים gameplay וכאלו תודה 8)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המשחק מקורי ואני בכל האתרים רואה שרק בעוד כמה ימים הוא ישוחרר.

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  6. לי יש את המשחק, מי שרוצה את הקופון לקנות את המשחק מוזמן לבקש, הקופון יעבוד רק עד ה30 לחודש אז אם אתם רוצים אותו תמהרו להגיד לי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by swisaman,

צריך המלצות למשחקי COOP טובים,עד 4 או אפילו 6 אנשים אם אפשר. לכולם יש מחשבים טובים יחסית,גראפיקה לא כל כך משנה אלא יותר שיתוף הפעולה בין כולם וההנאה ביחד. תודה.

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by nov123,

מה קורה לפני שנה קניתי מחשב נייד חדש דיי חזק והוא מריץ לי את כל המשחקים שאני מתקין אבכל זו לא הבעייה התקנתי במשך הזמן מאז שיש לי את המחשב את רוב משחקי COD ממודרן וורפר אחד ועד ל3 וכולם עובדים מצויין הבעייה היא כל פעם בטעינה של המשחק אני מתכוון כאילו לפני שנכנסים למשימה אז לוקח לזה לפעמים לטעון המון זמן ואז אני עושה CTRL SHIFT DEL וכזה מגיע למנהל משימות אז אני שומע ברקע שהמשחק ישר נטען וכשאני מנסה לחזור אליו יש לי מסך שחור אז בעצם האפשרות היחידה שלי לשחק היא לחכות לפעמים 10 דקות כדי להיכנס... זה קורה לי רק בקול אוף גיוטי לא באף משחק אחר והתקנתי מלא... אני ממש אשמח אם משהו יעזור לי תודה רבה:]

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by וזאנה,

היי קניתי את המשחק ואני לא מצליח לשחק ברשת הוא רושם up to date מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... תוכלו בבקשה לתת לי שמות של משחקים בסגנון המשחק הנ"ל ? מבחינתי זה המשחק אחד היפים שראיתי גם מבחינת סאונד וגם מבחינת גרפיקה. אם אפשר בבקשה משחקים עם גרפיקה ממש טובה ושיצאו באיזור השנתיים האחרונות. שיחקתי כבר: Battlefield 3 Battlefield Bad Company 2 crysis 2 Medal Of Honor 2010 Call of Duty Modern Warfare 3

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by sashakrik,

שלום, אני רוצה לקנות גרסת הורדה של המשחק Pro Evolution Soccer 2012 אם מישהו ראה אתר שמוכר אני אשמח לקישור תודה !

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by Vidati,

פרסמו פה: איך עובד והאם המשחק לא איבד את הזוהר שלו.

• 54 תגובות
    • 6.7k צפיות
  13. Started by asafyy,

אם כן שלחו הודעה בבקשה בפרטי.

14. נכנסתי לפה - http://www.battlefield.com/battlefield3/1/premium-edition ואני רואה שאפשר לקנות ב שישים דולר, על הכפתור ההזמנה כתוב pre order שזה הזמנה מראש,איך הזמנה מראש אם המשחק קיים כבר? והיום היתה הודעה לכולם בדואל - https://help.ea.com/article/why-was-my-pre-order-for-battlefield-3-premium-edition-cancelled על ביטול הזמנה. מישהו קנה או שמכיר מה התופעה? האם אני יכול לקנות את הגרסה הנ''ל ב שישים דולר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Kenny,

היי אנשים, כמו בשנה שעברה גם השנה אני צריך המלצות למשחקים ל lan party. לכולנו יש מחשבים חזקים, אנחנו בסה"כ 6 אנשים. לא מעניין אותנו גרפיקה או משחק חדש... חשוב לנו שיהיה כיף, זה הכל. First person shooters \ 3rd person shooters \ cars race וכו',. לדוגמא משחקים שאנחנו משחקים עכשיו וממש נהנים : Half life 1 (תשלבו את זה עם אלכוהול וזה אחד המשחקים הכי מצחיקים שיש) C&C generals \ UT \ Quake \ CS \ Rollcage משחקים מרוצים אקשן יהיה נחמד (שאפשר לירות אחד על השני סטייל רול קייג') תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Jenia24,

אהלן, התחלתי לשחק במשחק המדהים הזה לפני יומיים. אני קשת Wood Elf רמה 2 סימן Leader ויש לי מספר שאלות. 1.הצטרפתי לגילדת הלוחמים ואני כבר journeyman. לאיזה עוד גילדות אתם ממליצים לי להצטרף? 2 . איך לומדים קסמים? והאם ה-Spells שאני מוצא הם לתמיד או שזה חד פעמי? ואיך אני משפר את הקסמים שקיבלתי עם השחקן, לדוגמא הריפוי העצמי? 3.איפה אפשר למצוא מודים מומלצים? הורדתי את הרוב מההמלצות של pc gamer, על איזה מודים נוספים אתם ממליצים. 4 . יש לי כל מיני קווסטים שבהם קיבלתי בירושה איזה שהיא אחוזה שאני צריך לקנות דברים בשבילה. מה התרומה של הקווסטים האלה והאם הם מומלצים? 5 איזה טיפים יש לכם לשחקנים חדשים במשחק ולקשתים בפרט? תודה רבה.

• 27 תגובות
    • 8.6k צפיות
  17. שלום לכולם. אני וחבר שלי פותחים יחידת קומנדו ל-Battlefield 3. היחידה בנויה משתי חוליות של ארבעה חיילים, כלומר היחידה בנויה משמונה חיילים. אלו החוליות עם התפקידים של כל חוליה: חוליה ראשונה: Alpha 1. מפקד - חייב להיות Recon הוא יכול כל רובה (רובה צלפים, תתי מקלע,Shotguns), כל אקדח ומזל"ט MAV חובה. 2. צלף - רובה צלפים חובה (חצי אוטומטי או Bolt action), אקדח עם משתיק חובה ומסמן טנקים SOFLAM חובה. 3. Engineer - כל רובה, כל אקדח, טיל נ"ט Javelin חובה ומוקש נגד טנקים. 4. Assault - כל רובה, כל אקדח, כל תוספת שהוא רוצה. חוליה שנייה: Bravo 1. Assault - כל רובה, כל אקדח, Medic Kit חובה. 2. Engineer - כל רובה, כל אקדח, טיל נ"ט Javelin חובה ורובוט EOD Bot. 3. Support - מכונת ירייה על …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ^ הגיוני שהמשחק צורך 2 גיגה של ראם ? ( אוריגין , כרום וכמובן bf3) יש לי 8 גיגה ראם , ובזמן המשחק הוא על 60 אחוזים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by idoo_e,

קניתי מחשב חדש התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך התקנתי תמשחק הכול היה סבבה רשמתי במשחק FPS_MAX 100 וזה היה על 100 קבוע ולא נגעתי בהגדרות של הכרטיס מסך ולא בשום דבר אחר רק עשיתי תפקודה עכשיו אחרי כמה יומיים שאני נכנס למשחק זה עדיין על 100 אבל שאני נכנס לשחק עם זה ברשת ועם זה נגד הבוטים זה הולך טיפה תקוע הFPS משתולל ואי אפשר לראות אפילו על איזה מספר הוא נמצא יש אולי איזה משהו שמעמיס על המחשב כי יש לי מחשב קטלני ביותר בשביל משחק כזה מהניסיון שלכם יש איזה משהו שיכול לעזור לי כי זה דבר מטומטם קניתי מחשב קטלני ובסופו של דבר לא עובד לי קונטר סטרייק כמו שצריך אתם בטח מבינים למה אני מתכוון ומה הבאסה פה...

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by IlanF,

http://sto.perfectworld.com/ המשחק הוא MMORPG חינמי התחלתי לשחק אתמול והמשחק חביב מאוד. אחד הדברים שאני מאוד אוהב במשחקי RPG למיניהם הוא האפשרות לעצב את הדמות שלך לעומק, וכאן באמת יש את זה. בשבילי זה אחד הדברים המוכרים במשחקים האלו. לצערי בהרבה MMOים שניסיתי אין ממש את זה אלא רק 3-4 תבניות קבועות. גם ממש אהבתי את השילוב של קרבות בחלל עם חללית שאתה בונה וקרבות on foot על כוכבים שונים. לצערי זה הכניסה הראשונה שלי לעולם של Star Trek (תהרגו אותי, בסדר ) אם מישהו משחק או מעוניין להצטרף למשחק, תוסיפו אותי כאן Valora@IlanF מהספינה U.S.S Adhara signing off

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by gman_il,

אני רוצה להמליץ לכם על אתר / תוכנה מעולה למעקב אחרי כל מה שאתם וחברים שלכם משחקים. אם אתם גיימרים אמיתיים , תנסו את Raptr.com. זה מתחבר ל- Steam , PSN , Xbox live ועוד , שואב את נתוני המשחקים שלכם , מנתח את הפרופיל שלכם כגיימרים ומשווה אותכם מול חברים שלכם. בנוסף אתם מוזמנים להוסיף אותי אם בא לכם : gmanIL (רק קחו בחשבון שאני גיימר בן 33 , אז אין לי את השעות שלכם יש).

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. עד לא מזמן תמיד שיחקתי בשילוב הזה בטנקים וזה היה קטלני נגד חי"ר, הייתי מחליף בין שניהם וקצב האש היה מטורף, לאחרונה כשאני עובר מאחד לשני צריך לחכות המון זמן עד שאפשר לירות. זה רק אצלי או שהם שינו את זה בכוונה?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by oferparnasa1980,

התקנתי את המשחק the darkness 2-skidrow העברתי את התיקייה של skidrow לתיקייה שבה התקנתי את המשחק. אבל אני עדיין מקבל הודעת שגיאה...

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  24. מאוד מעניין, ממליץ לקרוא http://www.rockpapershotgun.com/2012/09/05/ubisoft-drm-piracy-interview/

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nirkatan2,

Assassins creed, PES 11, Bioshock ועוד משחקים מקרטעים לי על המחשב. לא במהלך כל המשחק, בעיקר בקטעים עמוסים (הרבה דמויות, סצינה עם הרבה פרטים ועוד) עזרה בבקשה! מפרט המחשב: Motherboard: Asus p5kpl-cm Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz Memory: 4096MB RAM DirectX Version: DirectX 11 Card name: ATI Radeon HD 4800 Series Display Memory: 2296 MB

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים