משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
יש שגיאה background 1 texture או משהו כזה והמשחק רק משנה לי את הרזולוציה ולא נכנס והורדתי והתקנתי כמה פעמים כמה גרסאות שונות ועשיתי אפדייט ולא עובד
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
5vs5 ODC #3 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
https://youtu.be/LR4EBYeh8BQ כמה סקרינשוטים מהמשחק:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
גרסת הרימייק של כותר האסטרטגיה האגדי הוצגה עם הבטחות רבות למודרניזציה - אך הושקה בסופו של דבר בתור שכבת צבע חדשה ולא הרבה יותר מזה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק מבקש ממני להתקין דירקס אבל זה כבר מותקן והתקנתי אותו מיליון פעם מה לעשות?? נ.ב יכול להיות שזה בגלל שהמשחק מותקן לא באותו כונן של הדירדירקס??
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה הניק שלכם והמפה המועדפת? אני XTZ]-Tim_Duncan] הונר 58 מפה בריג' קרוסינג. אתם?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אחרי שיתלבטתי בין 1-ליקנות\לשדרג תמחשב 2-ליקנות DS פלוס מכשיר גיבוים 3-ליקנות WII 4-ליקנות PS2 5-ליקנות 2 דברים מהרשימה לא בהכרח בסדר הזה החלטתי ליקנות PS2 +ציפ ההחלטה היתה כי 1-לא הצלחתי להשיג נינטנדו DS LITE פלוס מכשיר גיבוים למרות שהזמנתי כבר לפני יותר מיחודש וגם ככה בארץ זה מאוד יקר(הכל ביחד יוצא 2500 שקל) 2-מחשב טוב מאוד יקר וכל הזמן מצריך שידרוג אם רוצים להפעיל מישחקים כבדים ואני בתקופה שאני מאדק חגורה למחשב גם אין RPG יפנים לפחות אין הרבה וטובים וזה הסיגנון האהוב עלי 3-לWII יקח זמן עד שיצא ציפ וחוץ מנסיכת הדימדומים ומאריו אין מישחק שאני באמת רוצה כרגע אני כניראה יקנה WII עוד שנה וחצי אם יהיה ציפ טוב ומישחקים טובים אבל כרגע הוא לא בשל מבח…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המשחק GOTHIC 3 עומד לצאת בחודש הבא, וכפי שזה נראה הוא יהיה המצלחה גדולה, ומשחק ענק. לפי מה שהבנתי הוא בסגנון של OBLIVION, ומשחק כזה יתקבל אצלי בברכה ( אהבתי מאוד את אובליביון ). מי לדעתכם יהיה יותר טוב מבחינה גרפית? משחקיות? לחימה? קווסטים? ובכללי??? לפי מה שראיתי בטריילרים, הכשפים שם יהיו יותר טובים, יש מן מטר של אש שנופל מהשמיים, אתה יכול להפוך לדינוזאור קטן, ועוד דברים מגניבים. יש גם הבדל נוסף בכשפים והוא שבאובליביון אתה בוחר כישוף ורק כשאתה לוחץ על C אתה עושה אותו, אך תוך כדי אתה יכול להילחם בחרב או בכל נשק אחר, אולם בגוטיק כשאתה בוחר כישוף כמו כדור אש אז יש לך את הכדור ביד ואתה לא יכול להחזיק חרב לפי מה שאני חושב, אול לפחות לא יכול להחזיק נשק ב-2 הידיים, זה יפה יותר …
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בואו לגלות איזה משחק נרכש בידי 50 מיליון משחקני פלטפורמת הגיימינג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
לקנות משחקי וידאו חדשים מבלי לקרוע את הארנק? זה אפשרי בהחלט, ואנחנו כאן כדי להסביר לכם על כל הדרכים לשם לכתבה: http://hwzone.co.il/המדריך-השלם-לקניית-משחקים-באינטרנט/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
#RM8S Paranormal - STEAM_0:1:10085792 Oleganoff - STEAM_0:0:13965957 Shurik - STEAM_0:0:23829057 sashajke - STEAM_0:1:25440270 mxl - STEAM_0:0:8162389 Shurik מאשר
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה אכזבה המשחק מאוד מאוד כבד, הגראפיקה לא ציפיתי לראות כלכך יפה אבל חרא גראפיקה מאוד קל שיחטפו לך את הכדור, לעשות תרגילים זה קשה , כי יש גם את כפתור SHIFT גם Z וגם C וכל אחד נמצא במקום אחר, עדיף כולם בSHIFT כמו ב2005 בקיצור אכזבה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שיש איך המשחק ??? יפה שווה גרפקה טובה לא טובה מעניין האם עשו המרה טובה מהPS2 למחשב בקיצור תנו דירוג
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שאני עושה save במשחק ומנסה לטעון אותו, הקובץ ששמרתי לא מופיע לי שם. נכנסתי ל- help and tools ומשם ל- recorded games, והשמירה שלי לא מופיעה. יותר מזה אחרי שאני מתחיל משחק חדש ואני עושה save, אני רואה את השמירה הישנה שלי ויש לי אפשרות לשכתב אותה.. מישהו יודע מה הבעיה? או שאולי אני לא פותח את השמירה מהמקום הנכון?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש חנות אמינה לקנות ממנה key יחסית בזול ל SC2:HOTS יחסית בזול: כלומר לעומת בליזארד, שבה משום מה גרסה אירופאית למשחק עולה 40 יורו. (וגרסת US עולה 40$...) אני מחפש אירופאית בפחות מ2 האופציות האלה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי COD :black ops , ההתקנה הלכה בסדר המשחק עולה ואני נכנס לstory mode עד פה הכל בסדר... עכשיו כשאני משחק בהגדרות אוטמאטיות - הכל נתקע... דבר שלא נראלי כל כך הגיוני כי יש לי מחשב דיי חזק יחסית (רשום לי במפרט הכל). אז שיניתי את ההגדרות לרמה בינונית בערך על פי הערכה (רזולוציה טבעית של המסך 1920*1200 וכל השאר על medium-low והורדתי לגמרי את האנטיאליזינג הזה ). עכשיו המסך מתחיל להבהב בצהוב כל הזמן ולא ניתן לשחק, אתחול המחשב, אתחול המשחק לא עוזרים... את המשחק הורדתי בביטורנט http://torrentz.com/49840f73f2b2a6cbd2cfc8723fe61fd03c01f3b1 רק ביקורות שזה לא זיוף או משו בסגנון עזרה בבקשה מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה לא יודע מה קרה אבל בשנתיים האחרונות משחקי מחשב כמה שהם נראים טוב מבחינה גרפית, משעממים אותי דווקא המשחקים האלה שהם לא מתקדמים כמו כמו super meat boy או The Binding of Isaac יותר מושכים אותי פעם הייתי משחק במשחקים רק אם הם היו נראים טוב אפילו skyrim שיעמם אותי :'(
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קונסולת ה-NX המסתורית סוף סוף נחשפת באופן רשמי, ומסתמנת כמו המוצר הכי שאפתני של החברה בשני העשורים האחרונים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חח כל המשחקים הטובים מיועדים להשתחרר ב Q4 2007. שיחקתי Colin Mcrae... השליטה לא משהו והרעיון המרכזי במשחק גם לא... שיחקתי GRAW2... מאז ומתמיד לא התחברתי עם יריות טקטי כל כך... שיחקת Lost Planet... פשוט בנוי... גרוע חח שיחתי Overlord... ילדותי ומשעמם... שיחקתי Shadowrun... דווקא אהבתי, אני קונה השבוע.... שיחקתי Arena Wars... מבייש את היוצרים... לא שיחקתי Halo 2 כי יש לי XP חח ממליצים על משהו ספציפי? אני אוהב יריות (דווקא אין לי בעיה עם טקטי, שיחקתי גם BF2 במשך שנה וחצי... רק שלא יהיה איטי מידי), RTS, מרוצים, Space Sims, Flight Sims (עכשיו מנסה את Microsoft Flight Simulator X) תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר'ה למי שסיים את טיטאן קווסט, איך אני הורג את טייפון שבאולימפוס?? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה זה : Special Forces זה כולל את Armored Fury ואת Euro Force ביחד?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סדרת Call of Duty חזרה לעניין אתכם אחרי Advanced Warfare המרענן? להלן הצצה לדרישות החומרה המינימליות והמאפיינים הייחודיים לגירסת ה-PC של הפרק החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/נחשפו-יכולות-ומאפייני-גירסת-ה-pc-של-call-of-duty-black-ops-3/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפתחת המשחק חושפת פרטים אודות מצב ה-New Game Plus, שיאפשר לכם להתחיל סיבוב חדש בעולם משחק מאתגר הרבה יותר, ועם כל היכולות והכוחות שכבר צברתם בפעם הראשונה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/השלמתם-את-the-witcher-3-בקרוב-תהיה-לכם-סיבה-להתחי/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אהלן אהלן. דרושה המלצה למשחקי רשת קלילים וחביבים, כאלה שאפשר לשחק מעל IP (ברשת ביתית רגילה). המשחקים צריכים להיות פשוטים, ומהנים. משהו שגם ילדה בת 11 יכולה לשחק. לא כ"כ אכפת לי הסגנון, זה יכול להיות משחק בסגנון Worms, או מירוץ מכוניות חביב (לדוגמא Wacky Wheels למי שמכיר - דוגמא נהדרת). וגם מכות. ניסיתי לדוגמא את GTA VC אבל זה שיעמם די מהר (שני אנשים, עיר גדולה, בלי מטרה מוגדרת). גם לא חייב להיות משחק חדש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-