משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני מעוניין לזמין Xbox כולל מוש של צרובים והגדלת הארד-דיסק מארה"ב אהל אני לא מוצא אתר שמאפשר זאת...אני לא צריך משלוח לארץ! רק משלוח בתוך ארה"ב! בתודה ניר
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני חודש ומשהו הסרתי את GTA SA, והשבוע התקנתי אותו בשנית. עוד בהתקנה שמתי לב שהצבעים של הדמויות שמופיעות כדי להנעים את זמן ההתקנה קצת מעוותים, כאילו זה ב16bit + כתמים... חוץ מזה גם כמה פרסומות שמופיעות בצידי אתרים שונים היו קצת מעוותות מבחינת הצבעים (אבל אולי זו לא בעיה). גם במשחק עצמו, ניתן לראות כי הבגדים של הדמויות מוכתמים (למשל החליפה הסגולה של הסרסור בעיר השניה הייתה עם כתמים, וגם תמונות שתלויות על קירות וכדומה). כדי להיות בטוח בדקתי גם את Fable, וNWN אבל שם הכל בסדר.. הצילו! תודה וגמר חתימה טובה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אחרי שיתלבטתי בין 1-ליקנות\לשדרג תמחשב 2-ליקנות DS פלוס מכשיר גיבוים 3-ליקנות WII 4-ליקנות PS2 5-ליקנות 2 דברים מהרשימה לא בהכרח בסדר הזה החלטתי ליקנות PS2 +ציפ ההחלטה היתה כי 1-לא הצלחתי להשיג נינטנדו DS LITE פלוס מכשיר גיבוים למרות שהזמנתי כבר לפני יותר מיחודש וגם ככה בארץ זה מאוד יקר(הכל ביחד יוצא 2500 שקל) 2-מחשב טוב מאוד יקר וכל הזמן מצריך שידרוג אם רוצים להפעיל מישחקים כבדים ואני בתקופה שאני מאדק חגורה למחשב גם אין RPG יפנים לפחות אין הרבה וטובים וזה הסיגנון האהוב עלי 3-לWII יקח זמן עד שיצא ציפ וחוץ מנסיכת הדימדומים ומאריו אין מישחק שאני באמת רוצה כרגע אני כניראה יקנה WII עוד שנה וחצי אם יהיה ציפ טוב ומישחקים טובים אבל כרגע הוא לא בשל מבח…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מניח שיש פה הרבה כמוני שמחכים בחוסר סבלנות לצאת crysis- משחק ה-dx10 הראשון . ברור לי שאף אחד פה לא נביא ,אבל גם שמועה שהגיעה אליכם בעניין מועד ההפצה של המשחק עשוייה להקל על יסורי ההמתנה. שתפו מידע בבקשה ,אם יש לכם
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי שהוא אחד המשחק וראיתי טריילרים שלו והדרישות ממש טובות מה אתם אומרים?אחד המשחקים אה?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את המשחק זה רושם לי "Your graphics card does not support shader version 3.0, the game will not run on this machine." שזה עצוב מאד מבחינתי שזה המשחק השני הטוב שאני רוצה לשחק בו ולא יכול (הראשון הוא Splinter Cell: Double Agent) בגלל שיש לי "כולה" Radeon 9800 Pro. יש למישהו בשורות טובות בנושא הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתה לי שמירה ש SAN ANDREAS, עברתי דיי הרבה. היום מצאתי ברשת שמירה של 100% מהמשחק. שיחקתי בשמירה, ובטעות שמרתי אותה על השמירה שלי (מתוך ההרגל) :'( :'( :'( :'( :'( האם אפשר לשחזר איכשהו?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שאני עושה save במשחק ומנסה לטעון אותו, הקובץ ששמרתי לא מופיע לי שם. נכנסתי ל- help and tools ומשם ל- recorded games, והשמירה שלי לא מופיעה. יותר מזה אחרי שאני מתחיל משחק חדש ואני עושה save, אני רואה את השמירה הישנה שלי ויש לי אפשרות לשכתב אותה.. מישהו יודע מה הבעיה? או שאולי אני לא פותח את השמירה מהמקום הנכון?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אני תקוע עכשיו עם P3 עד שיהיה לי איזה Core2duo נחמד וכרטיס מסך נורמלי . ואין לי במה לשחק המשחק היחיד שיש לי הוא WAR3 ואני חורש עליו יותר מידיי הכרטיס מסך שלי הוא ti4200 יש לכם משהו להמליץ שירוץ טוב על המחשב הזה? (חוץ מדיאבלו!) רצוי משחק רשת, אני אוהב משחקי רשת. או אפשר גם קוואסט מאתגר. תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
5vs5 ODC #3 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גרסת הרימייק של כותר האסטרטגיה האגדי הוצגה עם הבטחות רבות למודרניזציה - אך הושקה בסופו של דבר בתור שכבת צבע חדשה ולא הרבה יותר מזה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק GOTHIC 3 עומד לצאת בחודש הבא, וכפי שזה נראה הוא יהיה המצלחה גדולה, ומשחק ענק. לפי מה שהבנתי הוא בסגנון של OBLIVION, ומשחק כזה יתקבל אצלי בברכה ( אהבתי מאוד את אובליביון ). מי לדעתכם יהיה יותר טוב מבחינה גרפית? משחקיות? לחימה? קווסטים? ובכללי??? לפי מה שראיתי בטריילרים, הכשפים שם יהיו יותר טובים, יש מן מטר של אש שנופל מהשמיים, אתה יכול להפוך לדינוזאור קטן, ועוד דברים מגניבים. יש גם הבדל נוסף בכשפים והוא שבאובליביון אתה בוחר כישוף ורק כשאתה לוחץ על C אתה עושה אותו, אך תוך כדי אתה יכול להילחם בחרב או בכל נשק אחר, אולם בגוטיק כשאתה בוחר כישוף כמו כדור אש אז יש לך את הכדור ביד ואתה לא יכול להחזיק חרב לפי מה שאני חושב, אול לפחות לא יכול להחזיק נשק ב-2 הידיים, זה יפה יותר …
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאור הפוסט הקודם באיכות משחק של RA2 בלי הרבה של שטויות של TILT לתוך הקרב מפרט בצד אם יש גירסא פרוצה להתנסות אשמח וכמובן אם יש קהילת אונליין עדיף בסטים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המשחק קניתי אותו מחו"ל מהאתר GAME.UK הגיע לי אתמול, התקנתי אותו הערב הכל טוב ויפה התחברתי לEA, אני בוחר לשחק בקריירה אך כשאני לוחץ עליו המשחק מתרסק לחלון העבודה ורושם שהתוכנה מפסיקה לעבוד.. יש לי את הדרייבר של ATI 10.10 לא חושב שזאת הבעיה, מישהו יודע או חושב ויכול לעזור לי להתגבר על הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כאן שהוא נדיב דיו לתת לי לינק או מידע כל תוכנה שיכולה לקודים למשחקים שונים כשמפעילים אותה עליהם ולא כזאת שיש בה אוסף בסדר, וגם תוכנה שבעזרתה ניתן לערוך דברים שונים ולשנות במשחקים תודה אני זקוק לזה דחוף.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי COD :black ops , ההתקנה הלכה בסדר המשחק עולה ואני נכנס לstory mode עד פה הכל בסדר... עכשיו כשאני משחק בהגדרות אוטמאטיות - הכל נתקע... דבר שלא נראלי כל כך הגיוני כי יש לי מחשב דיי חזק יחסית (רשום לי במפרט הכל). אז שיניתי את ההגדרות לרמה בינונית בערך על פי הערכה (רזולוציה טבעית של המסך 1920*1200 וכל השאר על medium-low והורדתי לגמרי את האנטיאליזינג הזה ). עכשיו המסך מתחיל להבהב בצהוב כל הזמן ולא ניתן לשחק, אתחול המחשב, אתחול המשחק לא עוזרים... את המשחק הורדתי בביטורנט http://torrentz.com/49840f73f2b2a6cbd2cfc8723fe61fd03c01f3b1 רק ביקורות שזה לא זיוף או משו בסגנון עזרה בבקשה מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שתי יממות לפני סופו הרשמי של המבצע - כל ההצעות חוזרות לסיבוב אחרון נוסף עבורכם. יותר מדי משחקים? אין דבר כזה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a2/
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שניסיתי לסדר אותו לא הצלחתי, עדיין הוא לא עובד חלק, התקנתי את הפאצ האחרון שיצא אבל הוא גם לא עזר.. יש לי מחשב שאמור להעיף את המשחק כמו שהבנתי.. יש לי מעבד 4 ליבות של אייאמדי 955 כרטיס מסך של ספייר 6950 2gb פתוח ל6970 4 גיגה ראם 1333 למישהו יש רעיון?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, התחלתי ערוץ והעלתי סרטונים של גיימפליי מבאטלפילד 1. הערוץ יכלול הסברים ומדריכים קצרים על הסינגלפלייר, מולטיפלייר וכל מיני טיפים יעילים. אשמח אם תיכנסו לראות, תתרשמו ותחוו את דעתכם, כמובן שבעתיד הקרוב יהיו עוד סרטונים רבים. קישור להרשמה לערוץ:https://www.youtube.com/channel/UCHPQ9nz4NTTy9Irg3PhwtTQ?sub_confirmation=1 לינק לסרטון הראשון: תהנו!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי זמן פנוי וגיליתי כמות עצומה של משחקים, חלקם ידועים, חלקם ישנים, חלקם נוסטלגיים אשר מופצים בחינם באופן חופשי. אז בדיון זה כל אחד ימליץ. [glow=red,2,300]כללי הדיון: בלי ווארז, רק גרסאות מלאות שניתנות להורדה באופן חוקי או משחקי רשת.[/glow] אז קודם כל Abandonia הוא אתר מגניב שממנו ניתן להוריד את כל המשחקים הנוסטלגיים מתקופת הדוס העליזה. http://www.abandonia.com/ דבר שני ב Gamershell יש מאגר ענק של משחקים חינמיים: http://www.gamershell.com/fullgame_download_archive.html ומספר המלצות על משחקים בפני עצמם: 1) Red Alert הראשון, נוסטלגיה בהתגלמותה: http://www.ea.com/redalert/news-detail.jsp?id=62 2) Rising Eagle: http://www.rising-eagle.com/ 3) Command & Conquer Gold: חל…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אני מחפש לקנות את אחד משני המשחקים. יש לי כמה שאלות: 1. האם שניהם באים בגרסאות למחשב האישי ול- PS2? 2. כשמדברים על כל משחק בנפרד, לאיזה פלטפורמה הגרסא היותר מוצלחת? (לדוגמה - האם PES4 יותר טוב על מחשב, או על PS2?) 3. אנו נוטה לכוון משחק מחשב, ולא לפס2, איזה משחק אני צריך לקנות? 4. אם 90% מהמשחק יהיה מולטיפלייר, איזה משחק לקנות? 5. ........ מי יותר טוב? תודה רבה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק c&c renegade וכל פעם שאני מגיע ל- 56 אחוז זה נתקע ולא ממשיך , אין בעיה כלשהי בדיסק כי חבר שלי התקין אצלו , ואין בעית חומרה שידועה לי ... תעזרו לי!! :'( תודה אלירן
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שם שמירה מהאינטרנט טוען ואז המשחק יוצא שאני מפעיל שמירה שאני שמרתי זה עובד עולה טוען והכל טוב סורי שאני נדוש עם המשחק אבל זה לא המחשב שלי וזה מה שיש פה חחח
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-