משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני מחפשת משחק רשת חדש לשחק בו. שיהיה מושקע ושיתעדכן...[איוונטים וכ'ו...]... משהו בסיגנון Lineage, אבל בחינם...[לא מוכנה עדיין לשלם על משחקי רשת]. שהדמויות ייראו כמו אנשים אמיתיים ולא דמויות חמודות מידי. שיהיו הרבה אופציות לשחק בהן, פשוט אחד שיהיה שווה לשחק בו...[אגב, מה אתם אומרים על Knight Online?]. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה שניסיתי לסדר אותו לא הצלחתי, עדיין הוא לא עובד חלק, התקנתי את הפאצ האחרון שיצא אבל הוא גם לא עזר.. יש לי מחשב שאמור להעיף את המשחק כמו שהבנתי.. יש לי מעבד 4 ליבות של אייאמדי 955 כרטיס מסך של ספייר 6950 2gb פתוח ל6970 4 גיגה ראם 1333 למישהו יש רעיון?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב דואל קואר 1.8, כרטיס מסך 7600GT, ג'יגה זיכרון.. ושאני מנסה להריץ משחקים כבדים המחשב נתקע ולאחר כמה שניות עושה ריסט.. אפילו בסימס שתיים שאחותי משחקת אחרי כמה דקות משחק המחשב כבה.. ניקיתי את המחשב גם פיזית מאבק וגם מבחינת תוכנות... הספק כח שלי לפי מה שאני יודע לא שיא הטכנולוגיה וחשבתי שאולי זאת הבעיה.. מה דעתכם? או שיכול להיות שפשוט המחשב שלי עמוס בעקבות איזה וירוס או משהו שדפק כבר תמחשב ואני לא יודע עליו.. או שאני פשוט צריך לשדרג את החומרה שלי? תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מחפש שחקנים למשחק Heroes and Generals עם מיקרופון. למי שלא מכיר, מדובר בFPS עם יותר מ2.6 מיליון משתמשים...
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
ככה מה דעתכם על הגרסאה הזאת של המשחק האם הרפיקהשמוצגת שם היא הגרפיקה סופית? איך עובד אצלכם? תוך כמה זמן המשחק המלא יגיע לחנויות פחות או יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 512MB V-Data 2 X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 160GB 7200RPM, 8MB 1 Liberty ELT400AWT 400W 1 הגדרות הכי גבוהות? הכי נמוכות? קצת פרטים על איך המשחקים הבאים יפעלו במחשב הזה... Battlefield 2142 Grand Theft Auto: San Andreas Crysis Need For Speed Most Wanted Need For Speed Carbon The Sims 2 Hitman Blood Money Battlefield 2 זהו עד פה אני יערוך אם אני אחשוב על עוד משהו תודה רבה לאלה שיעזרו לי פה .. חח, אני ידוע שיש כמה משחקים שאולי לא יעבדו הכי טוב או כמה שיעבדו יותר מדי טוב אבל בכל זאת אני רוצה עוד חוות דעת :]
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
להזכירכם, על מנת להרשם לטורניר, קודם כל אתם צריכים להרשם כאן. לאחר מכן, עליכם ליצור דיון בפורום הזה. נושא הדיון צריך להיות "[הרשמה] לאליפות CoD - קבוצת ...". בדיון עצמו אתם צריכים למלא מספר פרטים: שם הקבוצה: חברי הקבוצה: SteamID: איש קשר: פרטים ליצירת קשר (אימייל ופלאפון של נציג הקבוצה): אחרי שיצרתם את הדיון, כדי להשתתף בטורניר, כל אחד משחקני הקבוצה צריך להגיב ולאשר את השתתפותו, וכן להוסיף ScreenShot של ה console בתוך המשחק, עם ה SteamID שלו. (רושמים Status). הנה דוגמא לטופס הרשמה של קבוצת eNigmatic. רשימת הקבוצות אשר השלימו את הרשמתם (7): eNigmatic. שחקנים: MHRX, thebearjew, hymn, shuby, iluminate, BigBoss. eQuilibrium. שחקנים: sawyer, n1kita, razor, a…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך משנים את הגדרות הגרפיקה יש רק רזולוציה ומסך מלא http://www.siz.co.il/my.php?i=w0kmzowrngzq.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה אני צריך להוריד משהו מיוחד??? נגיד אני רוצה לעשות Host ושמישהו יכנס אליי יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. למען האמת אני חדש פה (ראו מונה הודעות) אבל קניתי לפני כשנה משחב מאייבורי, הוא נחשב לחדש והקנייה נעשתה על בסיס הצרכים - שזה בעיקר משחקים (לא כבדים מידי, אבל שיוכל להפעיל די בקלות משחקים) - שיהיה רף גבוה להפעלת משחקים. שום משחק שקניתי במאות שקלים לא עולה לי, אני מתקין - הכל חוקי ובסדר, אבל כשהמשחק עולה הוא תוקע את המחשב, לרוב אין בכלל הודעות שגיאה ועליי לרסט את המחשב (לחיצה על הכפתור - הפעלה מחדש) זה קורה לי בSIMS, THE MOVIES, GTA ארתור והמינימונים וכו'.. אני אובד עצות. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. סביר להניח שההודעה לא קשורה לכאן - כי כאן מדברים על תוכן משחקים, ולא על בעיות כאלו - במידה והדבר אכן כך, אשמח אם תפנו אותי לפורום המיועד, ובבקשה שלא תמחקו את …
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שאני עושה save במשחק ומנסה לטעון אותו, הקובץ ששמרתי לא מופיע לי שם. נכנסתי ל- help and tools ומשם ל- recorded games, והשמירה שלי לא מופיעה. יותר מזה אחרי שאני מתחיל משחק חדש ואני עושה save, אני רואה את השמירה הישנה שלי ויש לי אפשרות לשכתב אותה.. מישהו יודע מה הבעיה? או שאולי אני לא פותח את השמירה מהמקום הנכון?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש מצב שהם שוב דחו את התאריך?.. בסטים הורידו את התאריך... ואללה רוקסטר האלה לא מפספסים שום הזדמנות לחבוט בפלטפורמת ה pc
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
#r4pe iXONN living & breathing Roster: gernite - STEAM_0:0:14797172 blackeye - STEAM_0:0:9779266 pisti -STEAM_0:1:910789 shakedtz - STEAM_0:0:16722937 zex - STEAM_0:1:11087979 מאשר http://imageshack.us/photo/my-images/825/2011122300001c.jpg/
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקנות את האוסף? Command & Conquer (August 1995) Command & Conquer The Covert Operations (April 1996) Command & Conquer Red Alert (October 1996) Command & Conquer Red Alert The Aftermath (September 1997) Command & Conquer Red Alert Counterstrike (March 1997) Command & Conquer Tiberian Sun (August 1999) Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm (February 2000) Command & Conquer Red Alert 2 (October 2000) Command & Conquer Yuri's Revenge (October 2001) Command & Conquer Renegade (February 2002) Command & Conquer Generals (February 2003) Command & Conquer Generals Zero Hour (September 2003) או לא? סה"כ 180 ש"ח חייב דעות
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה ממש מרגיז שכל פעם שאני חושב לקנות משחק אני בסוף קונה אותו מאמאזון או בסטים בגלל שהחנות הדפוקה הזאת מכריחה אותנו לשלם ביורו הבעיה היא שקנייה ב ORIGIN מקנה הטבות שאני מעוניין בהם לכן אני לא יכול לפנות לאמאזון או לסטים (שהמשחק בכלל לא זמין דרכם) יש איזה שהיא דרך לקנות משם בדולרים מבלי להשתמש ב VPN אמריקאי ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משחק בקאונטר סטרייק סורס כבר הרבה זמן.... במפות רגילות הFPS הוא 60 פחות או יותר בSURF הוא 40+- ובGG הוא מתחיל מ20 והוא יורד ל9? אם אני לא טועה זה FRAME PER SECOND? או FIRST PERSON SHOOTER? איך אני מעלה את ה FPS?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. כרגע אינ מוריד למשתמש שלי ב steam (כן שילמתי על זה) את המשחק call of duty4. אמרו לי שזה משחק כבד ולא כל מחשב מסוגל להפעיל אותו. הייתי רוצה לדעת מהן הדרישות מינימום שצריך ממחשב.. אני לא מבין בתחום אבל אני יכול להגיד לכם כמה דברים שאני כן יודע על המחשב שלי: מעבד amd ליבה כפולה (וכתוב 64 לא יודע מה זה אומר) כרטיס מסך inno3D Gforce 7300gs (כן אני יודע זה לא כרטיס הכי חזק שיש) יש לי מגה512 ראם ג'יגה160 דיסק קשיח ואני מחובר לאינטרנט ע"י wifi למחשב השני בבית, שמחובר לאינטרנט 1.5 מגה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא הצלחתי להפעיל את זה וגם קוויק 3, בקיצור כל המשחקים שעובדים על openGL יש כבר איזה דרייבר רשימי שיצא? ניסיתי דברים שפירסמו כבר ורק הייתי צריך לפרמט אחרי זה את המחשב... מישהו הצליח?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביגלל שהקודם קיבל ביקורות טובות אז התחלתי לשחק בו לא מיזמן וסך הכל מישחק מאוד חביב אומנם קצר ונישאר לי לסים אותו רק עוד איזה שעה- שעתים של מישחק ואני לא מיתכוון לחרוש את בשלבים כדי לגלות את כל הדברים הקטנים אבל אני חיב להגיד שלמרות הילדותיות והפשטות סך הכל המישחק נחמד ואני מחכה ל2 שאמור ללכת לפי הטרילוגיה הישנה אתם גם חושבים ש2 יהיה מישחק חביב?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לזמין Xbox כולל מוש של צרובים והגדלת הארד-דיסק מארה"ב אהל אני לא מוצא אתר שמאפשר זאת...אני לא צריך משלוח לארץ! רק משלוח בתוך ארה"ב! בתודה ניר
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה דיון שנדון בו בנשקים שכל אחד מאיתנו מוצא הכי שימושים וכו' אישית אני משתמש ב SCAR-H כשאני משחק בשרתי אינפטרי, מוצא אותו סוג של "חבילת הכל כלול". מצד אחד יש דמג' נחמד מאוד מרחוק (2 יריות בראש, 4 בגוף), ומצד שני, למרות שהוא לא כל כך מדוייק מקרוב, הוא עדיין הורג בשלושה כדורים מקרוב, כך שאתה לא נשאר חסר אונים מטווח אפס.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המשחק GOTHIC 3 עומד לצאת בחודש הבא, וכפי שזה נראה הוא יהיה המצלחה גדולה, ומשחק ענק. לפי מה שהבנתי הוא בסגנון של OBLIVION, ומשחק כזה יתקבל אצלי בברכה ( אהבתי מאוד את אובליביון ). מי לדעתכם יהיה יותר טוב מבחינה גרפית? משחקיות? לחימה? קווסטים? ובכללי??? לפי מה שראיתי בטריילרים, הכשפים שם יהיו יותר טובים, יש מן מטר של אש שנופל מהשמיים, אתה יכול להפוך לדינוזאור קטן, ועוד דברים מגניבים. יש גם הבדל נוסף בכשפים והוא שבאובליביון אתה בוחר כישוף ורק כשאתה לוחץ על C אתה עושה אותו, אך תוך כדי אתה יכול להילחם בחרב או בכל נשק אחר, אולם בגוטיק כשאתה בוחר כישוף כמו כדור אש אז יש לך את הכדור ביד ואתה לא יכול להחזיק חרב לפי מה שאני חושב, אול לפחות לא יכול להחזיק נשק ב-2 הידיים, זה יפה יותר …
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הטריילרים נראים לא רע, מעניין מה נקבל בסוף. המפתחת היא Treyarch וההפצה של אקטיביז'ן לשיפוטכם: http://www.gametrailers.com/player/39880.html
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק של הלשט במטרה להתקין אותו לפני DMC4, ולפתע קופצת הודעה מעניינת, אשר טוענת שהמחשב שלי לא תואם לדרישות אשר הם SP1 או SP1,ולי כמובן יש SP3. אז מה אני עושה פה? איך אני מתקין את השלט? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-