משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
5vs5 ODC #2 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני גר בחולון. יש לי עותק **** מקורי וחוקי **** של Driv3r לפלייסטיישן 2 !!! אבל אין לי איפה לשחק אותו (אין לי מכשיר) !! מישהו רוצה ביקור ? המשחק עלי הקולה עליכם ... צרו קשר כאן, דחוף. HF
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, במהלך השבועיים האחרונים חוויתי במשחקי מולטי פלייר או בכל משחק שהייה קשור לאינטרנט גמגומים קריעות קריסות וניצול אדיוטי של הGPU לדוגמא בmanu של CMW המשחק רץ בקצב מדהים של 2 פריימים לשנייה מה לא עשיתי פתחתי דיונים החזרתי הגדרות ששיניתי התקנתי מחדש דרייברים (הסרה מוחלטת) בשימוש תוכנות כאלו ואחרות דרך safe mode כמעט פרמטתי את הכונן הקשיח וכמעט התקנתי מערכת הפעלה מחדש ביחד עם 500 GB צרחתי על נציגים של בזק במשך שלוש שעות מאחת עד ארבע בבוקר (אחרי שהם צעקו עליי אך על כך בדיון אחר) וכמעט התקשרתי לorigin ופתאום נזכרתי שהתקנתי את את באטמן ארקהם נייט וחשבתי שאולי כדאי להסירו משום שזה הדבר היחיד שהשתנה שלא החזרתי לקדמותו ונחשו מה קרה........... זה צריך להגיע לreddit זו כבר פגיעה …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה עם המשחקים שיוצאים? חוץ מ OBLIVION ו SIMS OPEN FOR BUISNESSE ו THE GODFATHER לא ראיתי שום משחק יפה שעומד לצאת בקרוב אה והאכזבה הכי גדולה TRUE CRIME 2 שהיה אמור להיות 10 קיבל 5/6 אז למה מישהו יכול להסביר לי????? :pissed:
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
עם סרטון שמציג עוד קצת משחקיות עדכנית ותמונות חדשות שממחישות תשומת לב מרשימה לפרטים הקטנים, גירסת 2015 של סדרת המירוצים הוותיקה של EA נראית טוב מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/הפרק-החדש-של-need-for-speed-ממשיך-להרשים-אותנו/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
למי שלא מכיר Eve Online הוא משחק MMO מסוג אחר שרץ כבר למעלה מ10 שנים רצוף (הגרפיקה והמשחקיות התעדכנו כמובן ) ומדובר במין ציביליזציה של שחקנים בחלל כאשר יש כמה נקודות מפתח שמבדילות את המשחק ממשחקים אחרים, 1. כל הציוד, החלליות ושאר הדברים במשחק מיוצרים על ידי השחקנים עצמם. 2. מותר לעשות הכל במשחק: לשקר, לרמות, לגנוב, להטריד והכל חוקי לגמרי. 3. אם פוצצו לכם את החללית איבדתם אותה , לכל צעד יש משמעות במשחק. בקיצור לאחר החבילת הרחבה האחרונה ('אודיסיאה') השתנתה מערכת כריית המחצבים מ'ירחים' והמערכת הנ"ל אשר הייתה לא ייחודית עד כה הפכה לסלע מחלוקת בין מספר 'בריתות' (בהמרה למינוח MMO מצוי 'ברית' היא איחוד של עשרות גילדות שונות בתוך עולם המשחק ומונה אלפי שחקנים) כאשר TEST אשר ש…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק של הלשט במטרה להתקין אותו לפני DMC4, ולפתע קופצת הודעה מעניינת, אשר טוענת שהמחשב שלי לא תואם לדרישות אשר הם SP1 או SP1,ולי כמובן יש SP3. אז מה אני עושה פה? איך אני מתקין את השלט? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז תם הזמן לקבוצה החמישית של התמונות ויש לנו תוצאות! התשובות הן: 1) Tubi 2) nomPure 3) qTpYuvalshot סיכום תחרות - סה"כ 27 אנשים השתתפו בתחרות. רק 6 אנשים השתתפו בקבוצה החמישית והאחרונה של התמונות (חבל!) והנה התוצאת שלהם: אופן חלוקת הנקודות לקבוצה זו של תמונות: 0 נקודות על תשובה שגויה; נקודה אחת על תשובה נכונה בלי נימוק או עם נימוק לא מלא; 3 נקודות על תשובה נכונה פלוס נימוק נכון. Format: (name) - (pic 1) - (pic 2) - (pic 3) vor - 3 - 3 - 3 endertx - 3 - 3 - 3 freepwr - 3 - 1 - 1 desertflame - 0 - 3 - 3 gulzar - 3 - 3 - 3 amit - 0 - 3 - 3 ולכן, ...drumroll... - במקום השלישי עם 20 נקודות - FreePwR !!! 8) - בתיקו על מקום שני עם 2…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש חנויות שמוכרות משחקים, אפילו האתרים המקוריים של החברות משחקים (נניח EA) ככה שאפשר לשלם בPAYPAL לדוגמא, וישר אחרי זה להוריד את המשחק המקורי אני יודע שלדוגמא לEA יש את זה, אבל זה תקף לארה"ב, אני לא בטוח שמישהו מישראל יכול לקנות ולהשתמש בשירותים האלו מישהו יודע? ניסה בעבר? יכול לעזור לי בבקשה למצוא חנויות כאלו וכו'?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דבר ראשון הי לכולם, אני ניובי מוצהר. (הי kom, encoder, זוכרים אותי מפיסיטיפ? ) עכשיו לעניינים: מה עושים בשלב של הreactor ברד פאקטיון? לחצתי על השני כפתורים, פוצצתי תמחשבים, פתחתי את הדלת העגולה שלמטה בסולם. מה המהלך הבא?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
#r4pe iXONN living & breathing Roster: gernite - STEAM_0:0:14797172 blackeye - STEAM_0:0:9779266 pisti -STEAM_0:1:910789 shakedtz - STEAM_0:0:16722937 zex - STEAM_0:1:11087979 מאשר http://imageshack.us/photo/my-images/825/2011122300001c.jpg/
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהוא יכול להביא לי גואס פאסס לפני שאני קונה את המשחק דיאבלו 3?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המשחק חוקי לחלוטין את גרסת הדלוקס לאחר התקנה של המשחק + כל הרכיבים הנלווים כמו dx11 , וכל ה 2005 2011 c++ . עדכון הדרייברים של כרטיס המסך לאחרון ביותר המשחק פשוט לא עובד. ניסיתי גם את הrepair שאפשר לעשות דרך uplay עדיין לא עוזר. ב uplay אני לוחץ play המשחק מופיע למטה ממוזער לא מגיב . ברגע שלוחצים start או ctrl+alt+del המשחק קורס ומופיע AC4BFSP.exe לא מגיב ראיתי שאנשים ברחבי הרשת מדוחים על דברים דומים. השאלה אם יש פתרון כי אני לא מצליח עשיתי את רוב הדברים שמשתמשים ברשת אומרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להכין סרטון של טופ 10 פראגים ממשחקים ישראלים בלבד ממה שהולך עכשיו בקהילה (גאטרים או קאפ אם יהיה),קוד 4 בלבד. כל שחקן יכול להופיע פעם אחת בלבד. מי שמעוניין בדבר הזה שיתחיל להקליט בגאטרים או בקאפים אם יהיו ולשלוח לי את הדמו לסטים: orik888 או בטיאס. אם לא תהיה תמיכה בזה אני ארד מהתכנית הזאת. אני מתכנן לאסוף דמואים מהחודש הקרוב בערך אז תתחילו להקליט. channel: http://www.youtube.com/user/blbbEdits עריכה: בשם של הדמו צריכים להיות מצוינים שם המפה והראונד.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משחק הפעולה המבטיח של יוביסופט ממשיך לעורר עניין רב גם שנתיים אחרי שנחשף, ומקבל תאריך השקה חדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%95-%d7%99%d7%95%d7%a8%d7%a7-the-division-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91-8-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%a5-2016/
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול חזרתי אחרי תקופה ממשוכת לקאונטר סטרייק סורס עכשיו יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 6600 256 מב' אז אני יכול להריץ את המשחק על גרפיקה יחסית גבוהה ובלי HDR. אם אני מפעיל HDR (במפות שתומכות בזה) אז ה-FPS צונח ל-1-3 והכל מקרטע אז אם אני רוצה לשחק עם HDR אני צריך לשים בהגדרות את כל האופציות המומלצות שזה הרוב על בינוני והפילטר לא Anisotropic אלא Trilinear ו-Antialiasing מבוטל. אז מה לדעתכם נראה יותר יפה חזותית? HDR מלא והגדרות גרפיות נמוכות-בינוניות או לעזוב את ה-HDR ולשים הכל על הגדרות גבוהות?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה אחרי הסרה והתקנה מחדש של משחק רשת ET התחילה לי בעיה כזאת, כל 5-10 דקות המשחק מתנתק מהסרבר וכותב לי את זה (תמונה) אני לא יודע מה הבעיה ... אולי אתם תוכלו לעזור לי ... תודה רבה , דור [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://steamcommunity.com/id/TheGladiatoR/ תציאו מחירים 100% אמין
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1.COLD FEAR 2.SECOND SIGHT יש לי את קולד פיר ואני בנתיים חושב שזה משחק טוב,אבל רוצה לשמוע את דעתכם.. את SECOND SIGHT אין לי.. שמעתי שזה משחק טוב,זה באמת משחק טוב?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס hd5870 ושאני משחק gta iv על הגדרות הכי גבוהות מן הסתם אז לפי msi אפטרבורנר הוא מראה לי שהוא השתמש בכ 24 אחוז עד 47 אחוז מהכרטיס וזה אומר שיש לי ירידות פריימים רציניות ביותר זה קורה עם עוד כמה משחקים כמו bf3 ועוד למה זה קורה עד שיש לי כרטיס כמו שצריך תמיד משהו צריך להרוס!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו בסגנון FEAR או משחקים כמו serios sam ומשהו של מלחמת העולם כמו medal of honor ושיהיו חדשים יחסית תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
איפה מורידים דברים כמו DOOM2 , DUNE2 , KIRANDYA, KING QUEST6 וכו' וכו'
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-