עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Nahum2,

AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL - קירור מצויין למעבד לא תודה 974.30 ש"ח 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 597.92 ש"ח 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 - קירור נחושת לזיכרונות - פריים קו לא תודה 556.20 ש"ח 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 501.33 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) - bulk 282.13 ש"ח 1 Gigabyte - PX6800 GS 256mb DDR3 - PCX - Retail 1,196.52 ש"ח 1 Coolermaster Centurion 532 + 380W psu 502.84 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 172.89 ש"ח \ / | מגיע אלי מחר אני מחפש משחק שימתח את הביצועים עד הסוף(חשוב מאד) משחק ט…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מה קורה עם המשחקים שיוצאים? חוץ מ OBLIVION ו SIMS OPEN FOR BUISNESSE ו THE GODFATHER לא ראיתי שום משחק יפה שעומד לצאת בקרוב אה והאכזבה הכי גדולה TRUE CRIME 2 שהיה אמור להיות 10 קיבל 5/6 אז למה מישהו יכול להסביר לי????? :pissed:

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ETB,

כשהגעתי לשלב השלישי במשחק, קורה משהו מעוד מוזר. אחרי שהוא טוען את השלב, הקומנדר נופל מהשמיים ומת. וזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש. מה יכול לגרום לבעיה כזאת? למישהו היה את הבעיה הזאת? זה פעם שני שאני מוריד את הדיסק הראשון, כי בפעם הראשונה המשחק היה נתקעה בהתקנה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by yogev058,

יש לי בעיה שאני רואה מטושטש מאוד!!לא רואים טוב ... עד אתמול שיחקת והכל היה טוב ויפה....אולי מישהו יודע ???אולי איזה עידכון משהו.. וגם הרובע בצד שמאל ואני לא מצליח להעביר לימין ניסיתי הכל.. בבקשה שמישהו ישוב על כל דרך אפשרית אני חייבב!! תודה לכל העוזרים..!!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by integral,

מישהו יכול להמליץ בבקשה? (אחיות וכו'...)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. http://www.gamespot.com/news/6145786.html

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Funkyzord,

http://biz.yahoo.com/bw/030418/185094_1.htmll לחנויות הוא יצא ב15.5 עם יצאת הסרט כמובן אבל לא כתוב שם שום דבר בקשר לכמה דיסקים זה ???

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by nadav1379,

אני משחק CS ויש לי BAN מאחד הסרברים והאדמין רוצה להוריד לי אותו והוא לא יודע מה לעשות כי הוא חדש איך אני מביא לו את WONID שהוא יוכל להסיר את הבן ומה הוא צריך לכתוב?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by israelmg12,

מישהו יכול להגיד לי איפה ניתן לקנות את המשחק ? (Csgo)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by urib,

קונספירציה של סוני ומיקרוסופט, או שבאמת יש בעיה במשחק? http://www.pcgamer.com/mafia-3-appears-to-be-locked-to-30fps-on-pc/

11. Started by blbb,

אני מעוניין להכין סרטון של טופ 10 פראגים ממשחקים ישראלים בלבד ממה שהולך עכשיו בקהילה (גאטרים או קאפ אם יהיה),קוד 4 בלבד. כל שחקן יכול להופיע פעם אחת בלבד. מי שמעוניין בדבר הזה שיתחיל להקליט בגאטרים או בקאפים אם יהיו ולשלוח לי את הדמו לסטים: orik888 או בטיאס. אם לא תהיה תמיכה בזה אני ארד מהתכנית הזאת. אני מתכנן לאסוף דמואים מהחודש הקרוב בערך אז תתחילו להקליט. channel: http://www.youtube.com/user/blbbEdits עריכה: בשם של הדמו צריכים להיות מצוינים שם המפה והראונד.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by 2k-Twok,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by HuGeMouTh,

UBISOFT הכריזו על משחק שלישי בסדרה והראו GAMEPLAY. המשחק חוזר למראה הטרופי שראינו במשחק הראשון ומפותח על ידי UBISOFT MONTREAL. יעלו לפה גיימפלאי ברגע שזה יגיע ל YOUTUBE לדעתי ניראה הרבה יותר טוב מהשני והרבה יותר קרוב לראשון. המשחק יצא ב 2012. E3 2011: Debut Gameplay (Stream) - Far Cry 3

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by עידןאופיר,

אני יודע שיש נושא כזה אבל אני צריך רק לדעת 2 דברים מתי התאריך של היציאה של המשחק וכמה הוא יעלה דרך קנייה באינטרנט?ועכשיו אני רוצה לדעת כמה דברים על המשחק האם יהיה סרברים קבועים שיהיה אפשר לשחק בהם קבוע?תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. תוספת מנגנון הגנה בפני רמאויות במשחקים מקוונים מבית חברת Denuvo השנויה במחלוקת יוצר שלל בעיות מרגיזות עבור שחקנים שכבר רכשו את כותר הפעולה העדכני לכתבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היורש לאחד משחקי הפעולה הטובים ביותר בחצי העשור האחרון ידרוש חומרה מתקדמת יותר אם אתם משתמשים במוצריה של AMD לכתבה

17. Started by STRENGTH,

אין לי כבר מה לשחק במחשב שלי גמרתי את כל המשחקים שלי. אז אני רוצה שתביאו לי משחק טוב וכיף. תמליצו לי אפילו על משחק שמעל 4-6 שנים העיקר שיהיה טוב. תודה מראש ;D

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי, פשוט לא מזמן סיימתי את השני עוד פעם מהתחלה, ונהנתי מכל רגע. אז חשבתי אם יש באופק אולי קומנדוס 5 ... מישהו יודע משהו ? אגב סדרה מאוד מוזרה קומנדוס הראשון היה מעולה ההרחבה הייתי מיותרת לגמרי קומנדוס 2 היה הכי טוב, ולפי דעתי 1 מהמשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם. קומנדוס 3 היה אכזבה כזאת גדולה אחרי ה-2, במקום לשפר או לפחות להשאיר מה שהיה פשוט הרסו שם הכל. קומנדוס 4... מה יש להגיד? ערמה של חרא צרובה על דיסק. CrapShooter אז בתקווה שיעשו אחד אחרון כמו שצריך

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by stone cold,

1-איך עוברים את המפלצת הענקית בשלב 3 2-כמה שלבים יש במשחק (המשימות במספרים) דרך אגב אני חייב להגיד שהתחברתי למשחק לפני ששחקתי בו חשבתי שזה יהיה עוד סתם משחק פעולה גנרי אם עטיפת גרפיקה יפה אבל הרובוטים והחבל והנשקים השונים מאוד חברו אותי למשחק גם האויבים מגניבים מאוד בסגנון של מטרואיד פרים רק הרבה יותר מפורטים וגדולים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי בעיה בפיפא 2002 אני לא מצליח לשחק ברשת ובאינטרנט ניסיתי הכול פשוט כלום לא עובד זה מעצבן אני יודה עם תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by alextomin,

שלום לכולם הבאתי לכם פרטים חדשים על המשחק Need For Speed:Most Wanted!!! (על הדמו) קודם כל דרישות המערכת של הדמו(מינימאליות): OS - Windows XP/2000 Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.4 GHz Memory - 256MB RAM Hard Drive - 1.0 GB CD Drive - 8 SPEED (Demo Disc only) Video Card - 32MB (NVIDIA GeForce 2 MX/GTS or greater, ATI Radeon 7500 or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro. Laptop models of these chipsets are not supported.) Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online - Broadband; 2-4 Players פרטים על הדמו!!:רק 3 מכוניות: Mustang משופר Cayman S לא משופר ומשופר. להמתחרים יהיו המכוניות: IS300, GTO, Golf GTI…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Rob Halford,

שיחקתי בno one lives forever 2 ונתקלתי בזה יריתי בחייל אחד והוא נפל ואז זה יצא

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש אולי למישהוא פיתרון? לא יצא לי לשחק במשחק... תודה.!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by dj_horse,

שלום מישהו במקרה זוכר משחק ישן שהיה מרוצי מכוניות כאלה של חיות עם דוב פנדה וכאלה, שהיית יורה עם הרכב של כל מיני בעלי חיים ועושה מלכודות?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Doron Rosenzweig,

איפה מורידים דברים כמו DOOM2 , DUNE2 , KIRANDYA, KING QUEST6 וכו' וכו'

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים