עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אחת מסדרות הפעולה האהודות והמטורפות ביותר בסביבה תנסה לזרוח במציאות מדומה על גבי ה-Oculus Rift וה-HTC Vive, החל ממחר לכתבה

2. Started by Crown,

אז ככה אני תקוע עכשיו עם P3 עד שיהיה לי איזה Core2duo נחמד וכרטיס מסך נורמלי . ואין לי במה לשחק המשחק היחיד שיש לי הוא WAR3 ואני חורש עליו יותר מידיי הכרטיס מסך שלי הוא ti4200 יש לכם משהו להמליץ שירוץ טוב על המחשב הזה? (חוץ מדיאבלו!) רצוי משחק רשת, אני אוהב משחקי רשת. או אפשר גם קוואסט מאתגר. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by SilentBob,

אחד הכותרים המצופים ביותר בשנים האחרונות לא יושק עם כלי מודינג, אלא יקבל אותם במהלך השנה הבאה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מודים-ל-fallout-4-רק-בשנה-הבאה/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by aGGy,

להזכירכם, על מנת להרשם לטורניר, קודם כל אתם צריכים להרשם כאן. לאחר מכן, עליכם ליצור דיון בפורום הזה. נושא הדיון צריך להיות "[הרשמה] לאליפות CoD - קבוצת ...". בדיון עצמו אתם צריכים למלא מספר פרטים: שם הקבוצה: חברי הקבוצה: SteamID: איש קשר: פרטים ליצירת קשר (אימייל ופלאפון של נציג הקבוצה): אחרי שיצרתם את הדיון, כדי להשתתף בטורניר, כל אחד משחקני הקבוצה צריך להגיב ולאשר את השתתפותו, וכן להוסיף ScreenShot של ה console בתוך המשחק, עם ה SteamID שלו. (רושמים Status). הנה דוגמא לטופס הרשמה של קבוצת eNigmatic. רשימת הקבוצות אשר השלימו את הרשמתם (7): eNigmatic. שחקנים: MHRX, thebearjew, hymn, shuby, iluminate, BigBoss. eQuilibrium. שחקנים: sawyer, n1kita, razor, a…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. הי, אני גר בחולון. יש לי עותק **** מקורי וחוקי **** של Driv3r לפלייסטיישן 2 !!! אבל אין לי איפה לשחק אותו (אין לי מכשיר) !! מישהו רוצה ביקור ? המשחק עלי הקולה עליכם ... צרו קשר כאן, דחוף. HF

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by yoel12,

שלום, לאחרונה נתקלתי בכמה סרטונים ביוטיוב האומרים ש"CS:GO הרבה יותר טוב מBF ודורש הרבה יותר כישורים" וכו', ועוד יותר מכך אלפי תגובות בנושא לכאן ולכאן, לפיכך אשמח לשמוע את דעתכם

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by BWER21,

הורדתי את המשחק NBA 2K9 של RELODED , ויש לו ממש הרבה בעיות : 1. ראשית כל , ברגע שנגמר מחצית או רבע , אין לנו אפשרות לעבור לרבע השני , משמיעים את המוזיקה הזאת , מראים רקדניות , ואין שום כפתור שמעביר אותנו למחצית השנייה , למרות כל ניסיונתיי , לשחק עם הכפתורים ( כל אפשרות ניסיתי , לכל אות במקלדת היה תפקיד , ולמרות שהקשתי על כל המקשים במקלדת אף אחד לא העביר אותי למחצית השנייה ) 2. ברגע שאני רוצה לצאת לדוגמא ממשחק ( מחצית של משחק... תקראו את הסעיף הקודם ) אני לוחץ על exit והוא פשוט נתקע , לא יוצא לי לתפריט , לא יוצא ל-windows פשוט נתקע , רק על ידי alt+shift+delete אני עושה לו סיום משימה והוא יוצא מהמשחק , מה זה אמור להביע ? פאק במשחק ? בפריצה ? 3. כל פעם שאני מעלה את המשחק , ה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by catbert,

דבר ראשון הי לכולם, אני ניובי מוצהר. (הי kom, encoder, זוכרים אותי מפיסיטיפ? ) עכשיו לעניינים: מה עושים בשלב של הreactor ברד פאקטיון? לחצתי על השני כפתורים, פוצצתי תמחשבים, פתחתי את הדלת העגולה שלמטה בסולם. מה המהלך הבא?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by t-macc,

למי שיש,הצלחתם להריץ אותו על הגדרות גבוהות?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by DarkEnergy,

Warcraft 3 Dota Cool Video למי שלא מכיר: http://en.wikipedia.org/wiki/Defense_of_the_Ancients מה אתם חושבים על המשחק\מוד?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by r.b.y24,

היי יש לי הגה די ישן G25 ומחשב חזק מחפש משחק מכוניות שאוכל להשתמש בהגה אפשר מציאותי ומציאותי פחות תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. אלן קרץ, אחד האחראיים לפיתוח המשחק, העביר לאתר symthic.com מידע אודות השינויים שיבוצעו בנוגע לנזק, דיוק, וטווח של הנשקים השונים ב-BF3. כמו כן, על-מנת לאמת את המידע, צייץ אלן בחשבון הטוויטר שלו וציין: להלן השינויים (הרשימה עדיין בתהליך עדכון). דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by huber,

שלום אנשים. אני משחק כרגע במהדורה המשופצת של Divinity II שיצא בימים האחרונים ויש לי כמה שאלה. בלשונית SKILLS אני רוצה לשפר תכונות תחת אופציית "לוחם", אבל משום מה הוא תקוע על הלשונית "קוסם" ואני לא מוצא דרך לדפדף בין הלשוניות. מישהו יודע משהו לגבי זה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by AKA Psyco,

יש לי APELL2 וFIFA 2002 לא עובד לי מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by 9raviv9,

אני מתכוון לחשבון קיים שיש בו כבר כמה משחקים שקניתי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. הטריילרים נראים לא רע, מעניין מה נקבל בסוף. המפתחת היא Treyarch וההפצה של אקטיביז'ן לשיפוטכם: http://www.gametrailers.com/player/39880.html

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by halo,

בהתחלה שצריך ללחוץ על E בשביל להרים דברים אמורים לראות את החפץ באוויר או אמורים לראות ידים מרימות אותו? כי אצלי רואים רק את החפץ באוויר ונראה לי שזה באג..

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Nahum2,

מי משחק? באיזה שרת? (משחק אדיר!)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by taltarablus,

בצעד מהפכני לתחום כולו החליטה חברת Epic לשחרר את מנוע ה-Unreal Engine 4 שמתוצרתה, בנוסף לגרסה מוקדמת של משחק ה-Unreal Tournament החדש (שמבוסס עליו) בחינם לכלל קהילת המפתחים לכתבה: http://hwzone.co.il/unreal-engine-4-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%9c/

20. Started by Zokkar,

טוב אז תם הזמן לקבוצה החמישית של התמונות ויש לנו תוצאות! התשובות הן: 1) Tubi 2) nomPure 3) qTpYuvalshot סיכום תחרות - סה"כ 27 אנשים השתתפו בתחרות. רק 6 אנשים השתתפו בקבוצה החמישית והאחרונה של התמונות (חבל!) והנה התוצאת שלהם: אופן חלוקת הנקודות לקבוצה זו של תמונות: 0 נקודות על תשובה שגויה; נקודה אחת על תשובה נכונה בלי נימוק או עם נימוק לא מלא; 3 נקודות על תשובה נכונה פלוס נימוק נכון. Format: (name) - (pic 1) - (pic 2) - (pic 3) vor - 3 - 3 - 3 endertx - 3 - 3 - 3 freepwr - 3 - 1 - 1 desertflame - 0 - 3 - 3 gulzar - 3 - 3 - 3 amit - 0 - 3 - 3 ולכן, ...drumroll... - במקום השלישי עם 20 נקודות - FreePwR !!! 8) - בתיקו על מקום שני עם 2…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ham0r,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2973992,00.html קראו את הכתבה, ההשקה הרישמית נדחית לנובמבר \:

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yoel12,

שלום, במהלך השבועיים האחרונים חוויתי במשחקי מולטי פלייר או בכל משחק שהייה קשור לאינטרנט גמגומים קריעות קריסות וניצול אדיוטי של הGPU לדוגמא בmanu של CMW המשחק רץ בקצב מדהים של 2 פריימים לשנייה מה לא עשיתי פתחתי דיונים החזרתי הגדרות ששיניתי התקנתי מחדש דרייברים (הסרה מוחלטת) בשימוש תוכנות כאלו ואחרות דרך safe mode כמעט פרמטתי את הכונן הקשיח וכמעט התקנתי מערכת הפעלה מחדש ביחד עם 500 GB צרחתי על נציגים של בזק במשך שלוש שעות מאחת עד ארבע בבוקר (אחרי שהם צעקו עליי אך על כך בדיון אחר) וכמעט התקשרתי לorigin ופתאום נזכרתי שהתקנתי את את באטמן ארקהם נייט וחשבתי שאולי כדאי להסירו משום שזה הדבר היחיד שהשתנה שלא החזרתי לקדמותו ונחשו מה קרה........... זה צריך להגיע לreddit זו כבר פגיעה …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by danielzy,

שלום לכולם חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה דיון שנדון בו בנשקים שכל אחד מאיתנו מוצא הכי שימושים וכו' אישית אני משתמש ב SCAR-H כשאני משחק בשרתי אינפטרי, מוצא אותו סוג של "חבילת הכל כלול". מצד אחד יש דמג' נחמד מאוד מרחוק (2 יריות בראש, 4 בגוף), ומצד שני, למרות שהוא לא כל כך מדוייק מקרוב, הוא עדיין הורג בשלושה כדורים מקרוב, כך שאתה לא נשאר חסר אונים מטווח אפס.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by nadav1379,

אני משחק 1.5 ואמרו לי שעוד חודש וחצי בערך לא יהיה עוד 1.5 הכל יעבור ל1.6 זה נכון?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by e.t,

http://www.half-life2.com/ אז עכשיו כשיש אתר, נשאר רק לחכות למשחק. נקווה שנראה אותו עוד השנה... :

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים