עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by STRENGTH,

אין לי כבר מה לשחק במחשב שלי גמרתי את כל המשחקים שלי. אז אני רוצה שתביאו לי משחק טוב וכיף. תמליצו לי אפילו על משחק שמעל 4-6 שנים העיקר שיהיה טוב. תודה מראש ;D

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי לכולם, שנים לא רשמתי כאן. אבל בדרך לא דרך, נאגר לי אוסף יחסית גדול של משחקים. שהייתי רוצה למכור (אוסף משהו אחר כיום) קישור לדרייב : https://drive.google.com/drive/folders/1_HFRRj_o4KMLlwwF5Vd5JxFY77VYk-G1?usp=sharing *יש שם תמונות, קובץ אקסל מחולק לכמה קטגוריות, והן קישורים לאוסף של ב MOBY GAMES (אחד האתרים הכי טובים מבחינה של מידע ויצירת רשימה נוחה כמו שם, במיוחד כמאגר מידע על משחקי מחשב). תנו לי דעה לגבי שווי, ובכמה ריאלי למכור את כל האוסף (משחקי מחשב לא הכי משתלם למכור 1 1.. לפחות זה מה שהבנתי מתגובות בכמה אתרים, זה לא כמו משחקי קונסולות שיש להן ערך כספי גדול יותר משום מה)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by GMTK,

טוב הורדתי את המשחק מהטורנט ויש לי סטים מותקן על המחשב לפני שאני קונה משחק אני בודק אותו כמו כולם ועם באמת שווה להשקיע עליו כסף. כי לא בא לי לזרוק 150 200 שקל ככה. עכשיו הורדתי תמשחק מהטורנט והוא פותח לי תסטים כאילו איך שאני לוחץ על האייקון קופץ לי הסטים ומכניס אותי לדף הקנייה של המשחק מה אפשר לעשות? אשמח לעזרה בנושא חברים ועם הוא באמת טוב קונה אותו ויאלה חרישות של החיים כמו שתקופת הג'נרלס ג'נרלס זה אחד המשחקים הטובים ששחקתי וזה נראה גם אחלה משחק. act of aggression אשמח לעזרה או הורדה שלא תקפיץ לי תסטים או שאפשר לעשות משהו בהגדרות. תודה לכולם ויום חמישי מגניב

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הבטא באוקטובר (מאוחר,נכון) כולם יוכלו לשחק בה ועוד פרטים. http://mp1st.com/2013/08/20/battlefield-4-beta-early-october-premium-detailed-new-multiplayer-released/

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. כשאני מנסה להפעיל את המשחק זה רושם לי "Your graphics card does not support shader version 3.0, the game will not run on this machine." שזה עצוב מאד מבחינתי שזה המשחק השני הטוב שאני רוצה לשחק בו ולא יכול (הראשון הוא Splinter Cell: Double Agent) בגלל שיש לי "כולה" Radeon 9800 Pro. יש למישהו בשורות טובות בנושא הזה?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by AppleJack,

פתחתי רשת לישראלים בלבד ב-hamachi. שם הרשת: titan_isr סיסמא: hwzone כרגע ישנם 13 אנשים (כולל אותי) ברשת. כולם מוזמנים להצטרף ולשחק ביחד Titan Quest (או כל משחק אחר התומך LAN ) להורדת hamachi: www.hamachi.cc

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. התחלתי לשחק Star Wars Knights of the Old Republic בפעם השניה אחרי שלפני כמה שנים הקפדתי לבחור דברים טובים בנתיים הגעתי לכוכב הראשון ובחרתי רק דברים רעים עד עכשיו זה לא שינה כלום במשחק אולי יהיו שינוים קטנים אולי יהיה סוף שונה אבל חוץ מיזה הבחירות עד עכשיו היו בולשיט בקיצור אני לא חושב שרוב המשחקים האלו באמת מאפשרים 2 עלילות וחבל לדעתי היו יכולים לעשות כמו בסדרת CNC שיהיו 2 או 3 עלילות לפי הצד שבוחרים וזהו

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. עץ הטורניר של השלב http://binarybeast.com/xCoDBO21309220 החוקים הם החוקים המלאים: נשקים מותרים Assault Rifles MTAR, Type 25 , SWAT-556, FAL OSW, M27, SCAR-H, SMR, AN-94 SMG MSMC, Chicom CQB (2 per team) Sniper Rifles Ballista, DSR 50 (1 per team & no pickups) Shotguns R-870 MCS, KSG (1 per team & no pickups) Pistols Five Seven, Tac45. Perks Toughness (Perk 2) Awareness(Perk 3) Lethal Frag grenade Tactical Smoke/Flash (1 per player) Attachments FMJ, Ballistics CPU, Iron Sight RECORD ON ! שזהים לחוקים של 5vs5 מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו UAC3 - Universal Anti-Cheat 3. אותו ניתן להוריד בלחיצה כאן.…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by none,

אני זוכר את סידרת DOOM מהכותר הראשון, שיחקתי אצל חבר בפנטיום 75 , לי לא היה מחשב מספיק חזק בשביל להריץ את DOOM - היה לי 386, וכיום לאחר כ - 8 שנים מגיע ההמשך, ההיסטוריה חוזרת על עצמה, אין לי מחשב שיכול להריץ את DOOM. מפרט : P 4 1.5 Ghz Intel Garibaldi 850 256 RDRAM 800 Gigabyte Radeon 9000 Pro טוב, להפתעתי המשחק עבד ברוזלוציה סבירה (640X480 ) ומספר פריימים ממוצע מכובד - 28 אך עדיין לא ניתן היה לראות (או להתקרב למה שהוצג בe3 ) לכן עברתי מרזולציה לרזולוציה (1024X768 - 1280X1024) הירידה בפריימים הייתה משמעותית צניחה ל-16 :'( וגם אז הגרפיקה לא הייתה במיטבה. לבסוף עלה במחשבתי רעיון אדיר - ששמו הוא FSAA + ANISO... הנה כמה תמונות שלכדתי בהגדרות האלו: 640X480 + 4X…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Guy King,

שלום, יש לי 100 ש"ח ואני מעוניין לקנות משחק מקורי (מסיבות אישיות). אני מתלבט בין HEROES 3 COMPLETE לבין DIABLO 2. סיימתי את HEROES 3 המקורי (ללא שתי התוספות הכלולות בגרסה המלאה) ואני מאוד אוהב את המשחק הזה, אבל לא יצא לי עוד לשחק בדיאבלו ושמעתי שהוא אמור להיות משחק מאוד טוב. מה כדי לי לקנות מבין שניהם? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by nadav1379,

אני משחק 1.5 ואמרו לי שעוד חודש וחצי בערך לא יהיה עוד 1.5 הכל יעבור ל1.6 זה נכון?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by jellyBRO?,

כמו בכל שנה מתקיים טורניר נבחרות ב ESL וכמו בכל שנה גם ישראל משתתפת. השנה Divine נבחר לקפטן של הנבחרת. בלי יותר מידי דיבורים אלה השחקנים שהולכים לשחק בנבחרת : Rost: Divine Inferi Blws GolanNz fragon Backup Players: Lafa p0six Mystic שנה שעברה ישראל לקחה מקום רביעי כאשר הפסידה בחצי גמר לגרמניה והפסידה גם ליוון בקרב על המקום ה שלישי. הנבחרות שמשתתפות השנה : בלגיה צרפת גרמניה יוון הונגריה ישראל הולנד פולין רוסיה ספרד בהצלחה לנבחרת !

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. נחזור לעיניינינו.... למה חשוב לעדכן דרייבריים להתקני החומרה במחשב (כרטיסי קול, מסך וכו')? הסיבה העיקרית: ניצול יכולות החומרה בצורה טובה יותר ומהירה יותר. כלומר: משחקים ירוצו בצורה חלקה יותר מהירה יותר (לא תתקלו בתקיעות או בקטיעות...דברים יראו וישמעו יותר טוב מבעבר). דבר נוסף שבגללו חשוב להתקין דרייבר מעודכן במחשב הוא התמיכה בDirectX. כלומר: דרייבר ישן לא יזהה DX חדש ולהיפך, DX ישן לא יזהה דרייבר חדש.....מה שמביא אותנו לשילוב המנצח (מבחינת כל משחק היום בשוק) של דרייברים מעודכנים וDX מעודכן. איך יודעים עם יש בעיה עם הדרייבר או אם הDX?? דבר ראשון נכנס לתוכנית הבדיקה של ה -DX (התחל - הפעלה - DXDIAG) א) בעיות בדרייבר כרטיס מסך: - הDX אמור לזהות כרטיס מסך אחד בלבד (אלא עם …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by JJ20,

אתמול חזרתי אחרי תקופה ממשוכת לקאונטר סטרייק סורס עכשיו יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 6600 256 מב' אז אני יכול להריץ את המשחק על גרפיקה יחסית גבוהה ובלי HDR. אם אני מפעיל HDR (במפות שתומכות בזה) אז ה-FPS צונח ל-1-3 והכל מקרטע אז אם אני רוצה לשחק עם HDR אני צריך לשים בהגדרות את כל האופציות המומלצות שזה הרוב על בינוני והפילטר לא Anisotropic אלא Trilinear ו-Antialiasing מבוטל. אז מה לדעתכם נראה יותר יפה חזותית? HDR מלא והגדרות גרפיות נמוכות-בינוניות או לעזוב את ה-HDR ולשים הכל על הגדרות גבוהות?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by yoel12,

שלום, במהלך השבועיים האחרונים חוויתי במשחקי מולטי פלייר או בכל משחק שהייה קשור לאינטרנט גמגומים קריעות קריסות וניצול אדיוטי של הGPU לדוגמא בmanu של CMW המשחק רץ בקצב מדהים של 2 פריימים לשנייה מה לא עשיתי פתחתי דיונים החזרתי הגדרות ששיניתי התקנתי מחדש דרייברים (הסרה מוחלטת) בשימוש תוכנות כאלו ואחרות דרך safe mode כמעט פרמטתי את הכונן הקשיח וכמעט התקנתי מערכת הפעלה מחדש ביחד עם 500 GB צרחתי על נציגים של בזק במשך שלוש שעות מאחת עד ארבע בבוקר (אחרי שהם צעקו עליי אך על כך בדיון אחר) וכמעט התקשרתי לorigin ופתאום נזכרתי שהתקנתי את את באטמן ארקהם נייט וחשבתי שאולי כדאי להסירו משום שזה הדבר היחיד שהשתנה שלא החזרתי לקדמותו ונחשו מה קרה........... זה צריך להגיע לreddit זו כבר פגיעה …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שאלה למעלה תודה למי שיענה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הכנסתי את הדיסק של הלשט במטרה להתקין אותו לפני DMC4, ולפתע קופצת הודעה מעניינת, אשר טוענת שהמחשב שלי לא תואם לדרישות אשר הם SP1 או SP1,ולי כמובן יש SP3. אז מה אני עושה פה? איך אני מתקין את השלט? [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Zokkar,

טוב אז תם הזמן לקבוצה החמישית של התמונות ויש לנו תוצאות! התשובות הן: 1) Tubi 2) nomPure 3) qTpYuvalshot סיכום תחרות - סה"כ 27 אנשים השתתפו בתחרות. רק 6 אנשים השתתפו בקבוצה החמישית והאחרונה של התמונות (חבל!) והנה התוצאת שלהם: אופן חלוקת הנקודות לקבוצה זו של תמונות: 0 נקודות על תשובה שגויה; נקודה אחת על תשובה נכונה בלי נימוק או עם נימוק לא מלא; 3 נקודות על תשובה נכונה פלוס נימוק נכון. Format: (name) - (pic 1) - (pic 2) - (pic 3) vor - 3 - 3 - 3 endertx - 3 - 3 - 3 freepwr - 3 - 1 - 1 desertflame - 0 - 3 - 3 gulzar - 3 - 3 - 3 amit - 0 - 3 - 3 ולכן, ...drumroll... - במקום השלישי עם 20 נקודות - FreePwR !!! 8) - בתיקו על מקום שני עם 2…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 3 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כלבות? לא יודע מה קרה לנו השבוע, כמעט כל דבר קטן שנאמר קיבל משמעות גסה! פעם אחרונה שאנחנו מקליטים אחרי – צונזר – מבטיחים! בכל מקרה, יש לנו פרק מעניין וגדוש בתכנים – צונזר -: יש לנו סקירה על פול אאוט החדש, ביושוק הראשון (מלא אבק) משחקים לאייפון (iSlash ו Hero Project) המון חדשות (פיטורים בהרמוניקס, אקטיויז’ן ה – צונזר – מבטלת את גיטר הירו וקונה את טייק 2, הכרזות על משחקים חדשים ועוד..) המלצות על סרטים (איירון מן 2, נייט אנ’ דיי, המכונאי וסאנקטום) וכרגיל שאלות מאזינים. אז תתרווחו לכם אחורה ליחצו על הלינק ותנו לנו ל – צונזר - לכם את המוח… עונה שנייה – פרק מס’ 3 – “שטוף זימה” …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מאוד אהבתי את Dragon age וגירסאותיו, כמו כן The Elder Scrolls V וכמובן The Witcher 1&2. אם יש למישהו המלצות נוספות, אני אשמח מאוד. מפרט המחשב שלי קצת ישן, לכן משחקים כבדים מאוד לא יעבדו טוב, למשל Crysis 3.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by gregos1990,

המפרט שלי : intel core I3-3110M 2.40Ghz ram: 4GB hard drive: 500 GB video card: Intel HD graphics 4000 windows 7 ultimate לפני שתגידו שהמחשב שלי חלש (כי יש כאלה שאוהבים יש להגיד את זה) המחשב שלי עומד יפה בדרישות המינימליות של המשחק וגם אני מריץ עליו משחקים יותר כבדים מ- RESIDENT EVIL 6 משחקים כמו SPLINTERCELL BLACK LIST עובדים חלק אז ככה, אחרי ההתקנה של המשחק היה לי מסך שחור וקראתי באינטרנט שצריך לעדכן גירסת דרייבר של הכרטיס מסך, אחרי שעשיתי את זה התקלת מסך שחור הסתדרה אחרי השלב הראשון של המשחק ששיחקתי חלק בלי תקיעות ובלי שטויות, זאת הייתה הקדמה שאחריה צריך לבחור עם איזה דמות אתה רוצה לשחק, אחרי הבחירה של הדמות ישר יוצא לי לשולחן עבודה עם הודעה של ווינדוס program has stop…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by rroonnii,

http://www.gamershell.com/download_24042.shtml תהנו ... אני הספקתי להוריד. עכשיו השרת מלא. כניראה ישימו עוד שרתים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by CsMacho,

***צונזר*** ע"י TheReaper

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Dark_Phantom,

ובכן לאחר קריאת ביקורות לא ממש מהללות אודות המשחק החדש מבית פירו ולאחר שעברתי כמה שלבים במשחק עצמו שלקחו לי כמה שעות טובות אני מוכרח להעביר לכם את ההתרשמות לי מהמשחק. קודם כל המשחק הוא טוב. הוא לא מצוין, הוא לא קומנדוס 2 משופר ובשום פנים ואופן זהו לא משחק מצוין. אבל הוא טוב. למה הוא טוב- אני אסביר לכם: המשחק, שמהווה המשך בלתי ישיר לקומנדוס 2 שכזכור היה משחק יוצא מן כלל והציב רף חדש לזאנר משחקי ה rtts-real time tactic strategy. המשחק היה מצוין. אך אחד מהנקודות החולשה המעטות שהיו לו הוא מחסור בעלילה רציפה וברורה. הסרטונים היו יפים והמשימות היו ענקיות אבל לא היה שום רצף עלילתי או הזדהות כלשהי עם הדמויות. במשחק החדש הושם דגש על כך. קומנדוס 3 הוא נטול סרטים, לפחות עד…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by e.t,

http://www.half-life2.com/ אז עכשיו כשיש אתר, נשאר רק לחכות למשחק. נקווה שנראה אותו עוד השנה... :

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.