משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט: כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 מעבד amd phenom ii x4 X4 960T PEROCSSOR 3.00 GHZ זה לא נראה לי קשור למעבד כי יוצא אוויר קר מהמאורר של המעבד (ש לו קירור ענק) ראם-4 גיגה רוזלוציית מסך -1920-1080 מערכת הפעלה -WIN 7 ULTIMATE 64 BIT עריכה: המהרתי את המהירות מאוורר של הכרטיס מסך מ20 ל50 והבעיה נפתרה, כמעט, אם אני המהיר את עוד ע"מ שיעבוד חלק יכול לקרות משהו? כל שאר המשחקים (כולל קריסיס 2 ) עבדו חלק על המקס' אבל משום מה במשחק הראשון יש תקיעות רציניות בחלק מהשלבים (רובם דרשו ריסט למחשב) מה שניסיתי בנתיים : להוריד מVERY HIGH ל-HIGE - לא עזר לעדכן דרייברים לכ.מ - רואים שיפור אבל לא רציני עידכון למשחק - רואים שיפור אבל לא רציני מישהו יודע מה הבעיה ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הורדתי 2 משחקים מהמתנה שקיבלנו , יש לי את מספריי האקטביטציה של כל שלושת המשחקים , האם בעתיד לאחר פירמוט מחשב אני יוכל שוב להוריד אותם ? המשחק של היטמן הותקן ישירות דרך הסטים , אבל FC3 ירד לי לספרייה בסטים וכך אני יכול לגבות את הספרייה ולהתקין שוב , אבל מה יהיה עם המשחק היטמן שישר הותקן למחשב?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום רב, התעצבנתי לגלות שהמשחק Darksiders לPC זה פורט מחורבן מהX360 (לא ידעתי, קניתי דרך humble bundle). ניסיתי לשחק עם שלט של PS2 שמחובר עם מתאם USB למחשב אבל המצלמה פונה אל השמיים ולא משה משם. הדרך היחידה לשחק זה עם עכבר ומקלדת. יש דרך בכל זאת להפעיל את זה עם שלט PS2 שמחובר עם USB? ואם לא, האם יש שולטים תואמי X360 למחשב בזול או שאני חייב לקנות את השלט של מיקרוסופט שמתאים לX360 וPC (אני מתכנן לקנות X360 יום אחד אבל לא בקרוב וזה עדיין יקר לאללה)? מבדיקה קצרה כאן וכאן (קישור מKSP במקור) נראה שהשלטים המזוייפים הם על הפרצוף ולא שווים את החיסכון. אז מה לעשות? לקנות בKSP\IVORY שלט מקורי ולקוות שהוא באמת מקורי או שיש פתרון. ועוד שאלה, יש לי עכשיו חלונות 8 מותקן ואני יודע שקיימ…
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש פה עוד מישהו שיש לו הערב בעיות בלהתחבר למשחק ואם בכלל מצליח זה רק עם פינגים נמוכים.. ? מה שקורה זה שאני מנסה להכנס ואז הוא מחפש הוסטים ואז הוא כאילו מגדיר אותי כהוסט והזמן מתחיל לרוץ ואף אחד לא מתחבר... אם מתחבר זה אחד או שניים ואז יוצאים כי אין אף אחד נוסף. כאשר אני מגדיר העדפת חיפוש שהפינגים על Normal אז הוא מתחבר אבל הפינגים גרועים. עוד מישהו כאן חווה את זה? חשוב לציין שבבדיקות מהירות ובבדיקות פינגים שונות הפינגים שלי תקינים לחלוטין: 5-6ms לספק, 62-65 לפראנקפורט 54ms ל 8.8.8.8 (DNS של גוגל)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Release Date: July 2012Publisher: SOEDeveloper: Acony Games Genre: MMOFPS עוד משחק חינמי שמופץ ע"י סוני ובלעדי ל PC את המשחק תוכלו להוריד מכאן קבוצה של אנשים צמאים לדם נכנסת לזירת קרב, בה נלחמים עד המוות בסדרה של קרבות קבוצתיים אלימים שמצולמים ומועברים בשידור חי לכל העולם. כך בערך מרגיש משחק הרשת ההמוני הזה המשחק יאפשר לעד 20 שחקנים להלחם על פני שש מפות שונות (לפחות בשלב הראשוני). בעוד המשחק הבסיסי הוא חינמי, השחקנים יוכלו לשדרג את הדמויות שלהם ואת ארסנל כלי הנשק שלהם בתשלום. המשחק לא חף מבעיות ושני השדרנים ברקע באיזשהו שלב יכולים לעצבן אבל כשאין יותר מדי משחקי יריות מעניינים בשטח, אפשר גם להנות מהמשחק הזה. Welcome To Bullet Run
-
- 47 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
יש לי 15 מפתחות לתרום. תשאירו לי הודעה בסטים אם אתם מעוניינים באחד עבורכם. השם משתמש שלי בסטים הוא havoc_85il וקוראים לי עידו. המפתחות שיש לי יימסרו על בסיס כל הקודם זוכה. אני לא אתן יותר ממפתח אחד למבקש (גם לא אם זה בשביל חבר / אמא / אח / סבתא). אני לא אתן לכם מפתח אם כבר יש לכם אחד פעיל על שמכם. נא לא לשלוח יותר מהודעה אחת. בהצלחה לכולם.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי COH שקניתי לפני כמה שנים טובות בקופסא. אני מנסה להפעיל את הסידיקי הזה בסטים (Game >>> Activate a Product on Steam) ומשום הוא כותב לי להסידיקי הזה לא תקין. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, התשתית שלי היא של בזק במהירות 15 והספק גם בזק בינלאומי וגם שם 15 ודרכם יש לי גם חבילת גיימרים, אני משחק בפלייסטיישן בחיבור ישיר(כבל) לראוטר מסוג D-LINK 2760U תקן N (ואין אף מחשב עובד בבית בזמן הזה). הבעיה שלי היא שכאשר אני רואה מישהו לפני שהוא רואה אותי ואני מתחיל לירות בו אבל רוב הפעמים הם מצליחים להרוג אותי וכאשר אני מסתכל ב KILL CAM כלומר בהילוך החוזר מהמבט של מי שהרג אותי אני רואה שהוא בכלל ראה אותי לפני שאני ראיתי אותו בסתירה מוחלטת לכך שאצלי אני ראיתי אותו קודם (לפחות שניה קודם) כמו כן זה קורה גם כשאני בחדר רק עם ישראלים. זה פשוט הורס לי את החוויה של המשחק ושיש לי לאגים כאלה. מה אני יכול לעשות? מה האפשרויות שלי לפתור את זה? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה... אולי מישהו ידע איך לעזור לי עם זה :s05: יש לי מחשב ניייד dell inspiron n5110 עם מערכת הפעלה windows 7 ultimate 64 bit זיכרון פנימי 6 GB מעבד i5-2430M שני כרטיסי מסך אחד של nvidia Geforuse GT 525M והשני המובנה של אינטל HD Graphice 3000 התקנתי את המשחק red alert 2 המשחק עולה יש קול אבל המסך שחור... כל פעם שאני יוצא מהמשחק וחוזר אליו המסך מתחדש. נסיתי כמה הצעות כמו לשנות את ה- compatibility או להתקין כמה דברים אבל שום דבר לא עובד... :-\ בבקשה יש למישהו פתרון ??
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!אני פותח הגרלה עבור משחק Call of Duty : Black Ops . יש לי עוד הרבה משחקים, אבל נתחיל לאט לאט. אז מה צריך כדי להשתתף? הפורום לא נועד לפרסום (חינמי)
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
משחק מטוסים ארקיידי אבל עשוי לעניין מבית CAPCOM אמנם המשחק ארקיידי אבל עדיין יש הרבה מקום לתמרון והמשחקיות מהנה ולא מטופשת לחלוטין כמו שאפשר לצפות המשחק זורק אותך להרבה סוגים של סיטואציות משליטה על הרבה סוגים שונים של מטוסים מסוקים מטוס AC-130 שנותן חיפוי לכוחות למטה משחקיות מיניגן מדלת של מסוק חיפוי וכל המשימות זורמות יפה בצורה רציפה ומעבירות תחושה של מהירות בצורה שלא נתקלתי במשחקי טיסה אחרים ולמי שאוהב קשה להתנתק יש הרבה גיוון ועניין אמנם לא סימולטור אבל אחלה אקשן מבחינת הגרפיקה הרמה גבוהה והדברים נראים יפה מה שבולט זה העיצוב של הסביבות שמרגישות מציאותיות למשל בניינים ואזורים שלמים שהם בתלת מימד ולא כמו במשחקי טיסה אחרים רק טקסטורות מה גם שיש ניצול טוב של ה…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
EA ממשיכה ללכת ראש בראש עם VALVE ומנסה לצמצם פערים. מעט אחרי ההכרזה שבקרוב ORIGIN יהיה זמין גם ל MAC מגיעה הודעה מ DICE שהמנוע המוצלח של החברה גם הוא יתמוך במערכת ההפעלה של אפל. נכון להיום Frostbite 2 הוא המנוע שעליו מבוססים כל המשחקים של EA (בחירה מצויינת של EA, צעד מאוד חכם) ולכן ניתן לצפות שכל המשחקים שמפותחים על ידי המפתחות של EA יגיעו גם ל MAC בצמוד ליציאתם ל WIN PC. כנראה שתמיכה בלינוקס גם היא רק עניין של זמן, EA מנסים לצמצם פערים עם VALVE מהר ככל האפשר והמפסידה הגדולה כנראה תהיה MS שמאבדת את השליטה שלה בשוק מחשבי הגיימינג.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כנסו לפייסבוק של NVIDIA . http://www.facebook.com/#!/NVIDIAGeForce תורידו למחשב את התוכנה של ORIGIN. ואחרי זה מורידים את המשחק דרך התוכנה .
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
רוב הזמן אני משחק על הרמה הבינונית. יש משחקים פה ושם שאני משחק ברמה הקשה אבל בדרך כלל אני די סובל. (מרגיש לי כאילו רק מזוכיסטים נהנים מזה ) בגלל גם שברמה הקשה אני מתעקב בהרבה קטעים המשחק לא מרגיש זורם וזה די הורס אותו לדעתי. רמה קלה מבחינתי זה לא אופציה בכלל.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי,משחקים עם סטייל אומנותי וכדו',משחקי תפקידים ואסטרטגייה בעיקר. Baldurs gate 1 The witcher Elder scrolls שיחקתי ואהבתי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש חזק ביותר לא חסכתי בכלום (לא אפרט כרגע) , אני רוצה המלצות למשחקים טובים כל הקטגוריית ואם אפשר תקציר על כל משחק בקצרה תודה רבה רבה לכל העוזרים ושבוע מצויין!!
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
עדיף ישראליות, אבל אם אין איכותיות אז לפחות קהילות דוברות אנגלית. תודה לעוזרים =)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוסף הD&D האולטימטיבי במחיר של מנה פלאפל... http://www.impulsedriven.com/products/ESD-IMP-W3220 Bundle Includes:Baldur’s Gate 1 & 2 + Expansions [Average Metacritic: 91%] “…reigns supreme over every RPG currently available, and sets new standards for those to come“ – PC GamerIcewind Dale 1 & 2 + Expansions [Average Metacritic 85%] “Once in a while, a game comes along that completely takes over your life. “ – IGNPlanescape: Torment [Metacritic 91%] “Is it possible for a computer game to have the intellectual heft and emotional impact of a good book while remaining as captivating as a well-paced film? If so, the first candidate may well be Planescape: Tormen…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://www.facebook.com/NVIDIAGeForce/app_410306975711618 אני לקחתי שניים ביום הראשון. חיכיתי לזה מהמשחק הרביעי.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש איזשהם משחקי FPS מה-3 שנים האחרונות שירוצו בצורה טובה על אינטל HD 3000 ? וסתם ליידע כללי, HD 4000 הרבה יותר טוב למשחקים מ-3000 ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני מחפש כבר איזה שבוע איזה משחק אסטרטגיה טוב ולא מוצא!, אני רוצה אחד יחסית חדש שיצא באיזור 2011~2012. אני מדבר על משחק אסטרטגיה בזמן אמת מהסוג שבוא מייצרים מבנים וחיילים, בסגנון SC או משהו כזה, משהו עם גרפיקה מושקעת, אבל לא TOTAL WAR וכל אלה שמבוססים על TURNים. יש למישהו איזה המלצה טובה?
-
- 17 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחרונה חזרתי לשחק קצת במחשב ... תקופה כזאת... והמשחק האחרון שאני משחק בו הוא MAX PAYNE 3 . למרות שהוא לא כזה חדש, דיי נדהמתי מהגרפיקה שלו . לא ראיתי עוד שום משחק עם גרפיקה כל כך טובה, מבחינת תנועה/טקסטורות/תאורה . אז עניין אותי לדעת מה לדעתכם המשחק עם הגרפיקה הכי טובה כיום? הבחירה שלי היא MAX PAYNE . (ושיחקתי ב 2033, CRYSIS, BF,A.CREED וכו') מה אתם אומרים ?
-
- 22 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אין לנו פורום אסטרטגיה אז אני ארביץ כאן למי שלא מכיר Dawn of war הוא המשחק הראשון בסדרה אשר יצא לפני איזה 8 שנים, יצאו לו 3 הרחבות שהאחרונה שבהן נקראת Soulstorm, זאת ההרחבה האחרונה והיא Stand Alone ומאפשרת לשחק עם 9 צבאות מתוך הפלגים בעולם המשחק של WH40K. ההרחבה היא Stand Alone ומאפשרת לשחק עם כל הפלגים במשחק במצב הסינגל פלייר (מפת סטייל טוטאל וור לייט + קרבות בזמן אמת עם בניית בסיסים), במצב המולטי ניתן לשחק עם 2 הפלגים של ההרחבה ואם קניתם את המשחק המקורי + 2 ההרחבות תוכלו לשחק עם כל ה9. מה עושה המוד? קודם כל המוד מוסיף בגרסתו המלאה 3 צבאות חדשים: Beasts of Chaos \ Daemon Hunters \ Tyranids אותם ניתן לשחק במולטי או סקירמיש ומשדרג בצורה פסיכוטית את כל 9 הצבאות…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
על סמך שעות משחק? כמות משחקים? מישהו שכל החיים שלו חרש רק על משחקי כדורגל וכדורסל לא נחשב לדעתי כגיימר. יש לי חבר שחורש רק על משחקי RPG כמו WOW, dragon dogma וכו' ולא מתחבר להרבה מעבר לזה... (איך אי אפשר להתחבר למשחקים כמו uncharted, god of war, call of duty, dishonored? אבל לא משנה...) וכאן יש לנו קצת ויכוח עד כמה גיימר הוא נחשב... ההתלבטות שלי היא שאם אחד שמשחק רק משחקי RPG נחשב לגיימר אז למה זה לא מסתדר לי שאחד שמשחק רק משחקי ספורט לא נחשב לגיימר. נכון שיש כל מיני סוגי גיימרים (http://en.wikipedia.org/wiki/Gamer) אבל עדיין אנחנו די חלוקים בנושא.
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
Wildman Video Update #1: Prototype Gameplay and Q&A
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-