עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by aGGy,

להזכירכם, על מנת להרשם לטורניר, קודם כל אתם צריכים להרשם כאן. לאחר מכן, עליכם ליצור דיון בפורום הזה. נושא הדיון צריך להיות "[הרשמה] לאליפות CoD - קבוצת ...". בדיון עצמו אתם צריכים למלא מספר פרטים: שם הקבוצה: חברי הקבוצה: SteamID: איש קשר: פרטים ליצירת קשר (אימייל ופלאפון של נציג הקבוצה): אחרי שיצרתם את הדיון, כדי להשתתף בטורניר, כל אחד משחקני הקבוצה צריך להגיב ולאשר את השתתפותו, וכן להוסיף ScreenShot של ה console בתוך המשחק, עם ה SteamID שלו. (רושמים Status). הנה דוגמא לטופס הרשמה של קבוצת eNigmatic. רשימת הקבוצות אשר השלימו את הרשמתם (7): eNigmatic. שחקנים: MHRX, thebearjew, hymn, shuby, iluminate, BigBoss. eQuilibrium. שחקנים: sawyer, n1kita, razor, a…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by spatz,

במשחק יש מן סימן שחור כזה שמכסה את כל הסמן של המשחק, מישהו יודע מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by yoel12,

ובכן הפעלתי מחדש את המחשב התקנתי מחדש את המשחק ובכל זאת הוא מסרב להיפתח ומציג את השגיאה הזו http://prntscr.com/7kppa0 יכול להיות שמדובר בדליפת MEM? והאם דף כרום skype וSTEAM וMSI AB וRSS (התוכנה) מצדיקים שימוש ב2.9 RAM? או שיש לי גם דליפת RAM?

4. Started by icebreak,

http://www.cesspit.net/drupal/node/491 מספר משתמשים ב WOW כעסו על חלק מהאפשרויות של המשחק, וארגנו הפגנה של עשרות משתמשים אונליין בחלק מהמקומות... בתגובה BLIZZARD סגרו זמנית לכולם את החשבונות, על הפרת סדר העולם סתם מצחיק, בלינק למעלה יש הרבה תמונות של ההפגנה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

יש לי מספר משחקים שנקנו ב-Steam על הכונן הקשיח שלי. אני צריך לפרמט את המחשב (למעשה אני צריך להחליף כונן קשיח. יש דרך "לגבות" את ההורדה ואז לשחזר אותה אחרי הגיבוי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by 10ziv,

שלום. אני משחק ב Battlefield Bad Company 2 בערך חצי שעה נגיד אולי לפעמים יותר או פחות פתאום המחשק נתקע יש קול של RRRRRRRRRR כזה ואני חייב לכבות את המחשב. יש לי מחשב שמריץ את כל המשחקים על high. המפרט: מעבד:Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB קירור: Scythe Mugen 2 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155 מארז: Coolermaster HAF 932 Black ספק: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 X2 דיסק קשיח: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Retail-CF-X2 ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך ולא עזר. מה יכול להיות הבעיה? אני כלכך מבואס רק שלשום קיבלתי את המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by BeN-T,

שבת שלום לכולם. פירמטתי את המחשב והלך גם המשחק לצערי וההיתי בערך כ- 50 עד 55 אחוז של המשחק אם יש מישהו קרוב לאחוזי המשחק הללו ויכול לעלות לי את הקובץ אני מאוד יודה לו כי לא מצאתי שום קובץ באינטנט של שמירות. תודה רבה לעוזר

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. מה המשחק עם המולטי הטוב ביותר כיום (שהוא לא cod4)? אני מחפש משחק עם מולטי כייפי לפחות כמו של COD.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ofer_mat,

יש למישהו את x-com:Enemy unknow הראשון והטוב

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by myDGB blws,

קאפ במסגרת esl שכל הקבוצות הטובות ביותר במשחק מתחרות בה בכל שבוע ויכולות לזכות ב 125€ ובכל חודש ב500€. חצי גמר GO4BO2: myDGB.Razer vs TEAM BANHAMMER Alive--------------------------- SPIX blµz---------------------- DESIRE GolanNz-------------------- BuTcHeR eyalk------------------------- SeT i7 Divine---------------------- Ken4eG 13-8 לmyDGB שידור של המשחק : http://www.youtube.com/watch?v=sIW9B6uy-tI גמר GO4BO2 : myDGB.Razer vs Druidz.OZONE Alive------------------ Marre blµz------------- FRANKK GolanNz- -------…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by taltarablus,

בצעד מהפכני לתחום כולו החליטה חברת Epic לשחרר את מנוע ה-Unreal Engine 4 שמתוצרתה, בנוסף לגרסה מוקדמת של משחק ה-Unreal Tournament החדש (שמבוסס עליו) בחינם לכלל קהילת המפתחים לכתבה: http://hwzone.co.il/unreal-engine-4-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%9c/

12. עץ הטורניר של השלב http://binarybeast.com/xCoDBO21309220 החוקים הם החוקים המלאים: נשקים מותרים Assault Rifles MTAR, Type 25 , SWAT-556, FAL OSW, M27, SCAR-H, SMR, AN-94 SMG MSMC, Chicom CQB (2 per team) Sniper Rifles Ballista, DSR 50 (1 per team & no pickups) Shotguns R-870 MCS, KSG (1 per team & no pickups) Pistols Five Seven, Tac45. Perks Toughness (Perk 2) Awareness(Perk 3) Lethal Frag grenade Tactical Smoke/Flash (1 per player) Attachments FMJ, Ballistics CPU, Iron Sight RECORD ON ! שזהים לחוקים של 5vs5 מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו UAC3 - Universal Anti-Cheat 3. אותו ניתן להוריד בלחיצה כאן.…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שמתי לב לתופעה מעצבנת, כשאני משחק ב NEED FOR SPEED CARBON מידי כמה שניות המשחק נתקע, כל עשר שניות בערך יש קרטוע מעצבן למשך שניה, אני משתמש בהגדרות מקס' ובכלליות המשחק רץ בסדר רק שהתקיעות האלה מרגיזות, ניסיתי לבטל אנטי וירוס ועדיין לא עוזר... יש רעיונות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. האם זה הסוף של משחקי האסטרטגיה? האם נזכה למשחקי ההמשך? מה יקרה לנו???

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by rroonnii,

http://www.gamershell.com/download_24042.shtml תהנו ... אני הספקתי להוריד. עכשיו השרת מלא. כניראה ישימו עוד שרתים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by CsMacho,

***צונזר*** ע"י TheReaper

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by avivshaia,

אני מחפש שם של דיסק של משחקים ישנים שהיה נמכר בחנויות או בספריות מיוחדות של קלטות ודיסקים. זה היה אוסף של משחקים שבכל דיסק היו בין 10 ל 15 משחקים והשם שלו היה ברוסית. אם מישהו זוכר או משהו... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שאלה למעלה תודה למי שיענה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by froggy,

היי מחפש שחקנים למשחק Heroes and Generals עם מיקרופון. למי שלא מכיר, מדובר בFPS עם יותר מ2.6 מיליון משתמשים...

20. Started by evman007,

אי אפשר לתאר את גודל האכזבה שלי מהמשחק שציפיתי לו הרבה. אני לא יתחיל עכשיו בפירוט מלא להגיד מה לא אהבתי ,כי לא אהבתי כלום!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני מחפש משחק בו אני יכול לבנות עיר/ממלכה ולנהל אותה, כמו כן לתקוף ולכבוש ערים אחרות. אין הגבלה של תקופה זה יכול להיות מודרני אם כי לא C&C וSIMCITY ויכול להיות מתקפות ימי הביניים עם יוונים/רומאים וכו' כמו כן לא אכפת לי אם מדובר במשחק שיצא אתמול או לפני שנתיים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 3 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כלבות? לא יודע מה קרה לנו השבוע, כמעט כל דבר קטן שנאמר קיבל משמעות גסה! פעם אחרונה שאנחנו מקליטים אחרי – צונזר – מבטיחים! בכל מקרה, יש לנו פרק מעניין וגדוש בתכנים – צונזר -: יש לנו סקירה על פול אאוט החדש, ביושוק הראשון (מלא אבק) משחקים לאייפון (iSlash ו Hero Project) המון חדשות (פיטורים בהרמוניקס, אקטיויז’ן ה – צונזר – מבטלת את גיטר הירו וקונה את טייק 2, הכרזות על משחקים חדשים ועוד..) המלצות על סרטים (איירון מן 2, נייט אנ’ דיי, המכונאי וסאנקטום) וכרגיל שאלות מאזינים. אז תתרווחו לכם אחורה ליחצו על הלינק ותנו לנו ל – צונזר - לכם את המוח… עונה שנייה – פרק מס’ 3 – “שטוף זימה” …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. נינטנדו הפתיעה אותנו עם גרסה ניידת וזולה יותר של הקונסולה המצליחה שלה אשר תוכל להפעיל את רוב הלהיטים הגדולים של אחותה לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by STRENGTH,

אני מחכה כבר שנה למשחק הזה,הוא היה צריך לצאת בחודש הזה,אבל עכשיו הוא נדחה לעוד שנה ל PC :'( :'( :'( :'( :'( :'( תראו פה ותגידו לי אם זה באמת נכון :-[ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=35241

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. התחלתי לשחק Star Wars Knights of the Old Republic בפעם השניה אחרי שלפני כמה שנים הקפדתי לבחור דברים טובים בנתיים הגעתי לכוכב הראשון ובחרתי רק דברים רעים עד עכשיו זה לא שינה כלום במשחק אולי יהיו שינוים קטנים אולי יהיה סוף שונה אבל חוץ מיזה הבחירות עד עכשיו היו בולשיט בקיצור אני לא חושב שרוב המשחקים האלו באמת מאפשרים 2 עלילות וחבל לדעתי היו יכולים לעשות כמו בסדרת CNC שיהיו 2 או 3 עלילות לפי הצד שבוחרים וזהו

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.