משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
התחלתי להתגעגע...בתקופת הילדות השוק היה מוצף במשחקי קווסט איכותיים, אך עם כניסת התלת מימד, הז'אנר הזה נרמס תחת גלגלי הפעולה והאקשן. הקווסט האחרון שלי היה sherlok homls and the silver earing, למרות כמה חידות מעצבנות בסגנון myth , הוא שמר על רמה יחסית גבוהה... יש המלצות?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה עם המשחקים שיוצאים? חוץ מ OBLIVION ו SIMS OPEN FOR BUISNESSE ו THE GODFATHER לא ראיתי שום משחק יפה שעומד לצאת בקרוב אה והאכזבה הכי גדולה TRUE CRIME 2 שהיה אמור להיות 10 קיבל 5/6 אז למה מישהו יכול להסביר לי????? :pissed:
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המשחק עם המולטי הטוב ביותר כיום (שהוא לא cod4)? אני מחפש משחק עם מולטי כייפי לפחות כמו של COD.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחד הכותרים המצופים ביותר בשנים האחרונות לא יושק עם כלי מודינג, אלא יקבל אותם במהלך השנה הבאה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מודים-ל-fallout-4-רק-בשנה-הבאה/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL - קירור מצויין למעבד לא תודה 974.30 ש"ח 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 597.92 ש"ח 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 - קירור נחושת לזיכרונות - פריים קו לא תודה 556.20 ש"ח 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 501.33 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) - bulk 282.13 ש"ח 1 Gigabyte - PX6800 GS 256mb DDR3 - PCX - Retail 1,196.52 ש"ח 1 Coolermaster Centurion 532 + 380W psu 502.84 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 172.89 ש"ח \ / | מגיע אלי מחר אני מחפש משחק שימתח את הביצועים עד הסוף(חשוב מאד) משחק ט…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המשחק איטי בFPS ברמות ואני בטוח ב100 אחוז שזאת בעיה בממשחק. בהתחלה שמתי תהגדרות על MAX ללא AA כי אי אפשר..המשחק ירד ל25 20 כל הזמן. הורדתי לHIGH נשאר אותו דבר..גם בBALANCED שמתי על ההגדרות הנמוכות ביותר..נששאר אותו הדבר... טוב אז מה לעשות??זה קורה לכם?ויש לי את כל הדרייברים.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין האלף לייף 2 לבין באטלפילד 2 , אני שחקן שאוהב גם סינגל וגם מולטי עכשיו מה כדאי לקנות? אם יש משחקים שאתם חושבים שהם שווים קנייה יותר מהם אתם יכולים להגיד.. תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש שם של דיסק של משחקים ישנים שהיה נמכר בחנויות או בספריות מיוחדות של קלטות ודיסקים. זה היה אוסף של משחקים שבכל דיסק היו בין 10 ל 15 משחקים והשם שלו היה ברוסית. אם מישהו זוכר או משהו... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה הסוף של משחקי האסטרטגיה? האם נזכה למשחקי ההמשך? מה יקרה לנו???
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש חנויות שמוכרות משחקים, אפילו האתרים המקוריים של החברות משחקים (נניח EA) ככה שאפשר לשלם בPAYPAL לדוגמא, וישר אחרי זה להוריד את המשחק המקורי אני יודע שלדוגמא לEA יש את זה, אבל זה תקף לארה"ב, אני לא בטוח שמישהו מישראל יכול לקנות ולהשתמש בשירותים האלו מישהו יודע? ניסה בעבר? יכול לעזור לי בבקשה למצוא חנויות כאלו וכו'?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני שם שמירה מהאינטרנט טוען ואז המשחק יוצא שאני מפעיל שמירה שאני שמרתי זה עובד עולה טוען והכל טוב סורי שאני נדוש עם המשחק אבל זה לא המחשב שלי וזה מה שיש פה חחח
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בצעד מהפכני לתחום כולו החליטה חברת Epic לשחרר את מנוע ה-Unreal Engine 4 שמתוצרתה, בנוסף לגרסה מוקדמת של משחק ה-Unreal Tournament החדש (שמבוסס עליו) בחינם לכלל קהילת המפתחים לכתבה: http://hwzone.co.il/unreal-engine-4-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%9c/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מאמין שהצלחתי עכשיו לסיים מקום 2 !אני סתם מתלהב או שזה באמת הישג ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום התחלתי לשחק ב- FEAR ולמרבה הפלא המשחק עובד בצורה גרועה למרות שבדמו הוא עבד מצוין. היום ניסיתי להפעיל אותו על 1024X768 כשהכל על High בלי FSAA ועם AF, היו מלא תקיעות במיוחד כשהזזתי את העכבר וחוץ מזה כל כמה שניות היו תקיעות ואחרי כמה זמן הוא היה יוצא לי מהמשחק אם שגיאה - "no memory space" או משהו דומה. אז התקנתי את ה- Patch, אז הוא שיפר בהרבה את הבעיה של התקיעות אבל עדיין הגרפיקה געילה ויש הרבה תקיעות קטנות. עכשיו כשאני חושב על זה, יש לי את הבעיה הזאת גם ב- (אין תקיעות אבל הוא יוצא לי כל הזמן והטקסטורות מגעילות)AOE 3 וזה התחיל אם אני זוכר נכון כשהתחלתי לגעת בדברים כמו StarForce Nightmare ו- SFCure. יש לכם מושג איך אני יכול לתקן את זה? תודה! (הנה תמונה מצורפת מ- FEAR, או…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי APELL2 וFIFA 2002 לא עובד לי מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק NBA 2K9 של RELODED , ויש לו ממש הרבה בעיות : 1. ראשית כל , ברגע שנגמר מחצית או רבע , אין לנו אפשרות לעבור לרבע השני , משמיעים את המוזיקה הזאת , מראים רקדניות , ואין שום כפתור שמעביר אותנו למחצית השנייה , למרות כל ניסיונתיי , לשחק עם הכפתורים ( כל אפשרות ניסיתי , לכל אות במקלדת היה תפקיד , ולמרות שהקשתי על כל המקשים במקלדת אף אחד לא העביר אותי למחצית השנייה ) 2. ברגע שאני רוצה לצאת לדוגמא ממשחק ( מחצית של משחק... תקראו את הסעיף הקודם ) אני לוחץ על exit והוא פשוט נתקע , לא יוצא לי לתפריט , לא יוצא ל-windows פשוט נתקע , רק על ידי alt+shift+delete אני עושה לו סיום משימה והוא יוצא מהמשחק , מה זה אמור להביע ? פאק במשחק ? בפריצה ? 3. כל פעם שאני מעלה את המשחק , ה…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשחק במשחק C&C 3, אבל אני רוצה קודם לשחק במשחקים הקודמים כדי להבין את סיפור העלילה. ראיתי בפריק שהם מוכרים חבילה הכוללת את כול המשחקים בסידרה. קישור: http://www.freak.org.il/sg_product~0702200801~3~2.htm רציתי לדעת, באיזה מהמשחקים שיש בחבילה הזאת אני צריך לשחק כדי להבין את העלילה של C&C3? האם יש קשר בכלל בין העלילות? תודה לעוזרים אלון
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה דיון שנדון בו בנשקים שכל אחד מאיתנו מוצא הכי שימושים וכו' אישית אני משתמש ב SCAR-H כשאני משחק בשרתי אינפטרי, מוצא אותו סוג של "חבילת הכל כלול". מצד אחד יש דמג' נחמד מאוד מרחוק (2 יריות בראש, 4 בגוף), ומצד שני, למרות שהוא לא כל כך מדוייק מקרוב, הוא עדיין הורג בשלושה כדורים מקרוב, כך שאתה לא נשאר חסר אונים מטווח אפס.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בכמה סרטונים ביוטיוב האומרים ש"CS:GO הרבה יותר טוב מBF ודורש הרבה יותר כישורים" וכו', ועוד יותר מכך אלפי תגובות בנושא לכאן ולכאן, לפיכך אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי הגה די ישן G25 ומחשב חזק מחפש משחק מכוניות שאוכל להשתמש בהגה אפשר מציאותי ומציאותי פחות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה אחרי הסרה והתקנה מחדש של משחק רשת ET התחילה לי בעיה כזאת, כל 5-10 דקות המשחק מתנתק מהסרבר וכותב לי את זה (תמונה) אני לא יודע מה הבעיה ... אולי אתם תוכלו לעזור לי ... תודה רבה , דור [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן הפעלתי מחדש את המחשב התקנתי מחדש את המשחק ובכל זאת הוא מסרב להיפתח ומציג את השגיאה הזו http://prntscr.com/7kppa0 יכול להיות שמדובר בדליפת MEM? והאם דף כרום skype וSTEAM וMSI AB וRSS (התוכנה) מצדיקים שימוש ב2.9 RAM? או שיש לי גם דליפת RAM?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
Warcraft 3 Dota Cool Video למי שלא מכיר: http://en.wikipedia.org/wiki/Defense_of_the_Ancients מה אתם חושבים על המשחק\מוד?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי וורקרפט 3 קנוי וכשר למהדרין (מהיום הראשון שהוא נחת בארץ ). בזמן האחרון לא שיחקתי בו, ולפני כמה ימים רציתי לשחק שוב (הוא עדיין מותקן במחשב) והפלא ופלא - אני לא מוצא את המשחק. כלומר, אני לא מדבר על ההתקנה המחשב, אלא פיסית, לא מוצא את הקופסה עם הסידי... הפכתי חלקים נרחבים מהבית, אפילו כאלה שלא סביר למצוא בהם את המשחק. לא מצאתי. השאלה היא כזאת. המשחק מותקן לי כרגע על שני מחשבים, עם הסריאל המקורי. אני רוצה למצוא את הסריאל ולרשום אותו - כי חוץ מאשר על העטיפה של המשחק, זה לא רשום לי בשום מקום (לא ראיתי צורך לזה, האמת). למקרה שאני לא אמצא את המשחק, לפחות שיהיה לי הסריאל - כי הרי דיסק זה לא בעיה להשיג (גם סריאל, אבל לא מקורי כמו שהיה לי שאפשר לשחק איתו בבאטל נט). בקיצו…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-