עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ALÞHA,

2. חודש לפני ש-Star Wars Battlefront 2 בגלגולו המודרני מושק - גם המשחק המקורי מ-2005 שחולק איתו את השם זוכה לחיים חדשים עם תמיכה במצבי משחק מקוונים דרך Steam ודרך GOG לכתבה

3. תודה ???

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by nore0,

שיניתי לאופציה FIT TEXTURES IN VIDEO MEMORY ועלתה לי הודעה שהמשחק קרס החזרתי למה שהיה שיחקתי וחטפתי ריסט כמה פעמים ממה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by redead,

אני משתגע כבר.. בעיר השלישית אני מקבל משימה לקחת מטוס מהאנגר ולטוב לכיוון הים שם אני מחכה קצת ואז מגיע מטוס שאני אמור לעקוב אחרי לתוך העיגול האדום.. בחיים עדיין לא יצא לי באמת למצוא את העיגול האדום הזה השמים כולם עננים ואין לי מושג איזה גובה לטוס בכלל זה מטריף אותי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מה מהשחק בדיוק?

7. Started by שניצל,

דיון זה נועד לרכז את כל ה-Humble Bundles המתפרסמים מדי כמה שבועות\חודשים. את הבאנדלים הגדולים עצמם אפשר למצוא בלינק הבא: https://www.humblebundle.com ואת הבאנדלים השבועיים (חבילות קטנות יותר, בדרך כלל של חברה אחת) כאן: https://www.humblebundle.com/weekly

8. Started by CashMAn,

אהלןן.. ממצב? טוב אז אני רוצה לדעת איזה קונפיג הכי טוב לשחק בו בCSS אז תמליצו.. ;D

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by eyal00,

הנה לינק להורדה: http://www.gamershell.com/download_20852.shtml השרתים דיי מלאים...

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by YoShow,

אוקיי המפרט שלי בחתימה. קודם כל, כשאני עושה benchmark באמצעות 3dmark05 אני מקבל 4900 שזה מתאים לכרטיס מסך שלי. אז הבעיה שלי מתעוררת רק במשחקים (וניסיתי כל דריבר אפשרי). לדוגמא: בblack and white 2 הפריימים הם 20 עד 30. בAOE 3 אני גם מרגיש כאלה קפיצות מוזרות (לא בדקתי FPS). המשחק היחיד שאולי פועל לי כמו שצריך זה Battlefield 2 שרץ על FPS שנע בין 50 ל70. כרגע אני משתמש בדריבר 78.01 FORCEWARE של NVIDIA. הטמפרטורות מצוינות ואני לא רואה כל סיבה למקרים אלה.

11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

NOLF JACK שאני בחלל אני הורג שם את כולם אבל אחרי זה אני לא מבין מה צריך לעשות איפה אני מוצא חליפה או משהו כדי לצאת החוצה... זה נראה לי המ שצריך לעשות...

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by ^alon^,

מישהו יודע מתי יוצא המשחק? לפי מה שאני יודע הוא יוצא ברחבי אירופה ב-24 באוקטובר.... מישהו יודע מתי הוא יוצא בארץ????

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. יצא ביום שיש בלילה כניאה עדכון לדוטא 2. אני מנסה לעדכן את המשחק אבל הוא כותב לי שאין לי מספיק מקום בכונן. יש לי בכונן כ40G פנויים מתוך 478. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by Kobi Harosh,

HwZOne Night Cup 3Vs3 שלום לכלל שחקניי B02 . " חופש משעמם !!!!! אז אנחנו נעשה לילה לבן " .... ברצוננו להודיע על פתיחת קאפ מהנה וחדש , HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 09.08-10.08 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בליל שישי בשעה 00:00 וימשך עד השעה 02:00 שבסופו יתקיים גמר . בסיום הקאפ יוענק לקבוצה המנצחת CAMO בצבע שהיא תבחר או CLASS DLC. חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן ל…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. צריך איזה משהו להעביר את הזמן ככה שלא דורש אבל שעות על גבי שעות, עדיף דווקא לא עם מולטי...אבל משהו מגניב סטייל מקס פיין אולי, אלה מה ששיחקתי כבר: 1.HALF LIFE 2 +EP1 2. FARCRY 3. DOOM 3 4. PREY(רק את הדמו אבל לא ממש אהבתי) לא זוכר אבל תזרקו המלצות חופשי...לא חייב עם עלילה מדהימה פשוט שהמשחק עצמו יהיה כיף ועם גרפיקה משגעת ושלא יהיה שם צבא או משהו..

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום יש לי את המשחק the punisher וכשאני מכניס את הדיסק הראשון הוא מעלה את התפריט הראשי אבל כאשר אני לוחץ על התחלת משחק הוא אומר לי להכניס את דיסק מספר 1. אני ברגעים אלה מנסה להתקין את המשחק מחדש אבל אם זה לא יעבוד חשבתי על לשים no cd crack. מישהו יכול להביא לי אתרים/את הקראק עצמו כדי שסוף סוף אני יוכל להנות מהמשחק? או שהבעיה מוכרת וצאיך לעשות עם זה משהו אולי? תודה מראש. אודה להנהלה אם לא תמחק/תנעל את הנושא עקב הבעיה(גם כאשר אני מכניס את הדיסק המשחק לא עולה)

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  17. אם אני לא טועה gamespot עושים בנצ'ים לכרטיסי מסך על כל משחק אבל אני לא מוצא את זה באתר. אם מישהו יוכל להדריך או להביא קישור בכיוון (לא משנה המשחק) אשמח. תודה.

18. Started by yuvyuv,

אני שמח להכריז על שבט חדש שהוקם ע"י ושמו =OGS= את חברי השבט אתם תוכלו למצא משחקים בשרתי הארץ (IL Gaming 1,2,3, Gamer, Vgames) עם השמות הבאים: =OGS=YuvYuv =OGS=ZVISH =OGS=shaft =OGS=Plot כל מי שרוצה להצתרף לשבט ו/או להגיב על הודעה זו מוזמן להשאיר פה הודעה....

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ככה: קנית כרטיס מסך 9800 PRO הוצאתי את הכרטיס הקודם שלי-->8500 SE והמישחק פועל לי ברזולוציה 800 על 600 DETAILS הכי נמוך תקיעות קשות מוות. עכשיו אחרי ששמתח 9800 הורדתי את הדריברים של 8500 והתקנתי חדשים של 9800 (אין לי מושג) הינה את זה הורדתי: http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=12&submit.y=6 וזה פועל לי לאטטטטטטטטט! אגב יש לי INTEL 1.2 GHZ 512 sdram! למה זה פועל ככה? אני חושב רימו אותי ולקחתי איזה VOODOO 2! אבל אחי אומר שלא התקנתי טוב, וניסית 20 פעם! בבקשה אני נואש! (אגב מדובר פה ב Radeon) נ.ב:כשהיה לי ה 8500 זה פעל יותר טוב!

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  20. אני לא יודע אם באיזו גירסא כדי לשחק? מצד אחד אני ממש אוהב לשחק בשלט של ה XBOX פלוס בטלוויזיה האיכותית שלי 100HZ ומצד שני אם יש הרבה תכנים יותר טובים ב BLACK EDITION שיצאה רק ל PC (בזיון) אז אולי עדיף לשחק בזאת?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by davidcohen,

מתי יוצא episode 2 ??? זה אמור להיות היום לא ?! (9.10.07)

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by dudimalka,

חברה התקנתי היום את המשחק גרסת רילודד קיבלתי איתו קראק ושמתי אותו עכשיו כשאני מנסה להעלות את המשחק אני רואה את הסרטונים והפרסומות של ההתחלה ואז זה יוצא עם דו"ח שגיאות... מישהו יודע מה הבעיה? אולי הקראק לא תקין?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  23. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 22 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן חבר’ה! מאז שהתחלנו להקליט את התכנית הזו, חווינו בעיות ותקלות מפעם לפעם, אבל מעולם לא קרו לנו כל כך הרבה טעויות ותקלות במרוכז בפרק אחד! היה נדמה כי כאילו האלים עשו יד אחת כנגדנו בכדי למנוע מאיתנו לשחרר פרק נוסף בסדרת הפרקים השווים והפופולארים של ה”פאנבויז פודקאסט”. אנחנו שמחים לבשר לכם כי למרות שהמיקרופון של לוני שבת, המחשב של יוגי איתחל את עצמו והתוכנה עימה ינאי הקליט החליטה שהיא סיימה לעבוד איתו וסגרה את עצמה (ואלו רק חלק מהבעיות) החזקנו בשיניים ונתנו בראש כנגד כל הסיכויים וכעת יש לנו פרק נוסף עבור המאזינים. בפרק דיברנו…

24. Started by Elad Flopsi,

אוקיי , אז הבנתי שיש פה מלא בעיות של קונפיג ושטויות , לקחתי על עצמי לערוך את הקונפיג שיהיה הכי טוב שאפשר, נכון אולי זה לא גראפיקת HD אבל היא סבבה לגמרי ואין תקיעות בשיט. אמרתי שאני לא אפרסם את זה אבל בגלל שאני כן רוצה שהקהילה תישאר ולא תפרוש כי יש חרא מנוע גראפי למשחק אז אני מביא לכם את הקונפיג שלי, ובאמת חברס, עבדתי על זה חצי שעה של חיפושים , חפירות בפורומים בפוסטים ובקונפיגים של משחקים ישנים רק בשביל למצוא קומאנדס שיש בקונפיג הזה, עבדתי עליו קשה , 20~25 פקודות שיניתי, אז תנו קרדיט... http://www.f2h.co.il/pyjbjdeegfos מיקום Steamapps Common Call of duty ghost PLAYER2 להעתיק ולהחליף דגש: זה ישנה לכם את הרגישות של העכבר! מי שלא סומך עלי מוזמן גם לא להוריד, סה"כ …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by amit27,

תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.