עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בזמן שקיווינו לחשיפתו של יורש מתישהו בעתיד הלא רחוק, משחק הפעולה והאימה הפסיכולוגי מיוצרי Max Payne ייעלם בתוך יומיים מהחנויות ברשת בשל בעיות רישוי מוזיקה - וזמין עתה לרכישה במכירת חיסול אחרונה תמורת 3 דולר בלבד לכתבה

2. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע איפה אפשר לרכוש מאס אפקט 1 בפחות מ20 דולר?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שמעתי ש ב CS 1.6 צריך יותר טקטיקה מאשר CSS איך זה מתבטא?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by LazyBurger,

Fable 2 שוחרר לXBOX360 ואני שואל; מה עם המחשב?? :< יצאו כבר בהצהרות שיצא פורט או גרסה מקבילה או קרקר?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם אני טל. לפני שבוע קניתי רדאון 9800 פרו. ואני מחפש משחיקם כבדים מבחינה גרפית ומענינים. אשמח לקבל המלצות למשחקים .

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אז ככה... קניתי דרך amazon.com מספר משחקים, ואני די מרוצה ממה שיצא בסופו של דבר. אז קודם כל, קצת הסברים... הסבר קצר על mustop, למי שלא מכיר... זהו אתר שמאפשר להשיג כתובת פיקטיבית בארה"ב, לשם ניתן לשלוח דברים שמגיעים בעצם אליהם - והם דואגים למשלוח לארץ, תמורת עמלה מסויימת. למי שמעניין אותו מה סכום העמלה, אז ממה שאני זוכר זה 12$ בסיסיים על המשלוח ועוד 5$ לכל קילוגרם, או לכל 6 ליטרים של חבילה - מה שיש יותר. מעבר לזה, הם אמורים לשלם אוטומטית את המסים הדרושים וכל זה (בעצם, כשזה קשור למחשבים זה רק מע"מ נדמה לי). הרכישה מהאתר בארה"ב נעשית ככל רכישה ישירה - ועל כן יש צורך בכרטיס אשראי בי"ל (או פיתרון אחר, אם אתם מכירים. בכל מקרה משלמים על הסחורה ישירות לחנות). הסבר קצר עליי …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by swisaman,

היי, אני דיי קצר בכסף שאני מקציב למשחקים ועוד לא קניתי פרימיום למשחק,יש המלצות לאתר זול ואמין עם דגש על אימנות ומהירות משלוח של סידיקי? הכי זול שמצאתי כרגע זה 47 דולר.

8. Started by matan1806,

5vs5 ODC #5 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by geigera,

שלום רב קניתי לבן שלי פיפא 2016 למחשב PC. אחרי שפתחנו התברר לנו שלא מספיק שדרוג של כרטיס קול אלא צריך להחליף עוד רכיבים בעלות גבוהה. ניסיתי למכור ואחרי הרבה זמן מישהו רצה לקנות אבל אז התברר שאי אפשר להעביר את המשחק למשתמש אחר. חייבים לשחק עם שם המשתמש שלנו. מה עושים? יש דרך להתגבר על הבעיה הזאת? תודה ארי

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Dan1919,

http://www.pixelrage.ro/downloads/Crysis-Official-Tech-Demo-(HiRes)/download739.html נשמע מבטיח.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

512MB זיכרון 3.06MHZ מעבד GF6600GT כרטיס מסך צריך שדום ירוץ על ULTRA HIGH נכון? כי HL2 נראה מדהים!

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by redti,

יש לי GENERALS ואני לא מצליח לשחק DIRECT CONNECT נגד חבר זה רושם לי TIMED OUT שאני מנסה להתחבר אליו. אם זה חשוב לפתירת הבעיה יש לי רשת אלחוטית=FIREWALL אם זה יכול לעזור אז בבקשה פעם הצלחתי לשחק נגד חבר שלא היה לי FIREWALL. לשנינו יש אותו גרסה 1.0

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by עמוס ז,

קהילת הBF עושה מאמצים גדולים להרים שרת ישראלי לBF2142 ידוע לי שיש כאן כמה חברים שמשחקים BF2142 על מנת להרים את השרת אנחנו צריכים להראות שיש קהילה גדולה חיה ובועטת כנסו לפה --> http://forum.vgames.co.il/showthread.php?p=13597&posted=1#post13597 הרשמו לאתר וכתבו כי אתם משחקים BF2142 ותשמחו לראות שרת ישראלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מין מלחמת העולם השניה אומשהו בסגנון תודה מראש, גיל

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by yarin153,

אני רוצה להוריד את המוד שדובר עליו פה באתר ומשום מה אני לא מצליח יותר את הכתבה עליו דובר פה על מוד 4K שנבנה ע"י המעריצים ומציג את המשחק כפי שנראה בתערוכה בE3

16. Started by Moooshe,

לא עוד עיכובים... העבודה על המשחק הסתיימה והוא נשלח להטבעה וייצור. באמצע פברואר הוא אמור להגיע לחנויות ברחבי העולם (אצלנו זה בטח ייקח קצת יותר זמן). תושבי ארה"ב/ קנדה/ מקסיקו יכולים להזמין את המשחק כבר עכשיו ולקבל קיט (שנשמע ממש מפגר) יחד עם המשחק. העלות - 50$. http://eastore.ea.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=764&itemType=PRODUCT&ProductID=764

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. [glow=red,2,300]על מי אתם מהמרים? מי יהיה המשחק הטוב ביותר של השנה?[/glow] ההימור שלי : ללא ספק DRIV3R, כמה שדום 3 יפה והעלילה של HL2 תהיה טובה אני מעדיף משחקים שפשוט כיף לשחק בהם. מי שיראה את הטרילר למשחק יבין כמה כיף זה יכל להיות, מודל נזק מ-ד-ו-י-ק למכוניות, גרפיקה טובה מאוד, פיזיקה טובה עוד יותר, מכוניות שרירים אמריקאיות ורובים, מי צריך יותר מזה... : זה הימור די מסוכן אם מתחשבים במשחק הקודם בסדרה. מה אתם חושבים?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אוקיי אז יש לי את המפרט הבא: 2.4C ABIT IC-7 Mushkin Black lvl 1 512 X 2 WD 800JB Hercules Radeon 9700Pro אוקיי, שמתי את פאר-קריי על הכל "Very High" ו AA שמתי על 4 שנראה לי זה המקסימום במשחק, וAF נרהא לי שמתי שיבחר לפי הצורך. כשנאי מגיע לחלקים עמוסים קצת במשחק אז פתאום המשחק מתחיל לפעול תקוע מאוד כזה, אני מניח שזה בקטעים עם הרבה פרטים, אבל עדיין למה זה רץ ככה לאט ? זה אמור להיות ככה ? המון תודה לכל העוזרים!

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Jack_g,

או במלא שיצא או בדמו אחד מהשניים איך הוא שוה משחק?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. ??? בקשה אני חייב מודים למשחק אבל מודים טובים מי יכול לעזור לי אולי מהשיו יודע איפה אפשר להוריד???????? :s05:

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by 3emi,

קצת מצחיק אבל יצא שקניתי את שתי הקונטרולרים האלו במחשבה שזה דבר שיביא תועלת לאורך זמן בהתחשב שאני משחק במחשב לא מעט הכיוון היותר ספציפי זה לשחק עם המשפחה משחקים לשני שחקנים כמו VIRTUA TENNIS 4 לדוגמא ועוד משחק אחד של המשחקים האולמפים 2012 שעושה שימוש בקונטרולרים ו 2 שחקנים אבל מה שרציתי זה שתמליצו לי על איזה משחקים אני יכול בכלל לבחון את השלטים כדי לראות שהם בכלל עובדים כמו שצריך ניסיתי להריץ castlevania lords of shadow משום מה הייתי בטוח שתהיה תמיכה בשלט כי זה ה-משחק בשביל זה אבל גיליתי שאין שום אופציה כזאת בתפריטים ניסיתי סתם להריץ OctodadDadliestCatch ולא ממש הצלחתי להבין איך להגדיר את כל הכפתורים מסתבר שככה בדיפולט שני הגוייסטיקים הקטנים שולטים באותה יד של התמנו…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by זיובן,

שלום, הבטלפיד לא נותן לי סרברים.אז ניסיתי לקחת מהאינטרנט וזה רושם לי שיש לי גירסה ישנה מה אני עושה?איך אפשר להתקין את הגרסה החדשה עם יש?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by rikus,

אני לא זוכר אם זה בראשון או השני, שאפשר לתקוע חתולים ברובה ציד ולירות אותם על אנשים, או לערוף למישהו את הראש ואז לבעוט אותו לכיוון של אנשים והם מתחילים להקיא.. או שאשפר פשוט להשתין עליהם וזה גם עובד.. פשוט משחק של פריקת עצבים מצוין, רק שהגרפיקה שלו מאוד מיושנת כבר.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. ב-15 יום הקרובים תהיה פה תחרות חידות! החל מהיום יפורסמו 3 תמונות, וכל שלושה ימים יפורסמו עוד 3 תמונות עד לסה"כ של 15 תמונות. בכל תמונה מתחבא שם של שחקן סטארקראפט ישראלי. אתם צריכים לנחש איזה שחקן מופיע בכל תמונה ולשלוח לי תשובות בהודעה פרטית פה בפורום! תשובות יש לשלוח עד תום ה-3 ימים ולא יתקבלו תשובות על תמונות ישנות. כלומר כל 3 ימים צריך לשלוח הודעה פרטית עם התשובות של ה-3 תמונות העדכניות. נא לא להגיב עם תשובות פה בדיון!!! בסוף כל שלושה ימים התשובות ירוכזו ונקודות יחולקו (0-3) לכל מי שצדק. בסוף ה-15 יום למי שיהיה הכי הרבה נקודות יזכה בפאד חדש QCK HEAVY של STEELSERIES!! (ובמידה ויהיה תיקו על מקום ראשון יוגרל מנצח) מומלץ לנחש גם אם אתם לא בטוחים ב-100%. לא יורדות נ…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by GameGems,

המשחק הגדול הראשון שהחליט לעבור לשיטה של פרקים ועונות עושה זאת בצורה ראויה להערכה, אך בהחלט לא מושלמת לכתבה

דיונים חדשים בפורומים