משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
תאריך הטורניר והשעות: יום שבת 26/04/2014 מתחילים ב8 וחצי מסיימים ב10 אין איחורים !!! החוקים של הטורניר: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לב…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משחקים כמו diablo 3 gta 5 oni 2 dune חדש ועוד .....יכולים להמציא!!! נראה מי יהיה הכי....
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום נכנסתי היום לאתר וקיבלתי את ההודעה הזאת: [ATTACH=CONFIG]6803[/ATTACH] מישהו יכול להסביר לי מה עשיתי רע שגרם להרחקתי מהאתר
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק ואז כשאני לוחץ על האייקון של המשחק במקום להיכנס למשחק הוא רוצה שאני ארשם ליופליי..אני נרשם וכל פעם קופצת לי הודעה כשאני צריך לנסות להתחבר מהאונליין...לא יודע מה זה אונליין אבל נכנסתי לאתר של יוביסופט נרשמתי משם וגם שם לא עזר..אני נווואש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני כרגע מקום 262 בתור ובעוד 79 דקות אני אתחיל להוריד. זה FilePlanet למי שלא הבין. אם אתם יודעים איפה אפשר להשיג את המשחק הזה בלי תור אני אשמח. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא עוד עיכובים... העבודה על המשחק הסתיימה והוא נשלח להטבעה וייצור. באמצע פברואר הוא אמור להגיע לחנויות ברחבי העולם (אצלנו זה בטח ייקח קצת יותר זמן). תושבי ארה"ב/ קנדה/ מקסיקו יכולים להזמין את המשחק כבר עכשיו ולקבל קיט (שנשמע ממש מפגר) יחד עם המשחק. העלות - 50$. http://eastore.ea.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=764&itemType=PRODUCT&ProductID=764
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תצביעו ותסבירו גם למה . וגם את שילובי החיילים שאתם אוהבים.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרימייק המתקדם למשחק הפעולה משנת 2006 מתקרב להשקה על המחשבים האישיים, אך נראה שהוא יסבול מהרבה מגבלות בעייתיות מאוד מבית המפיצה מיקרוסופט במהלך החודשיים הקרובים שחקני המחשבים האישיים עתידים לקבל עוד כותר מסקרן – גירסה מחודשת של משחק הפעולה המצליח Gears of War שנוצרה מחדש בהתבסס על תקן ה-DirectX 12, וזכתה לכינוי Ultimate Edition. דרישות מערכת ופרטים על המשחק, שהגיע בסוף השנה שעברה לקונסולות ה-Xbox One, עלה (ואז נעלם) לחנות האפליקציות הרשמית של מיקרוסופט – וחושף כמה נתונים לא ממש מעודדים. דרישות המינימום עבור המשחק, אשר מותאמות ככל הנראה להרצה של הכותר ברזולוציית 720p, כוללות מעבד Core i5 של אינטל (בתדר 2.7GHz או יותר) או מעבד FX משושה ליבות של AMD, זכרון RAM בנפח…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, תהיתי אם יש כאן מישהו שיידע להסביר מה ההבדלים הין כל שלל סוגי הצ'יפים השונים שיש ל playstation 2... אני בסך הכל רוצה לקנות פלייסטיישן חדש ולהוסיף לו צ'יפ שיהיה מסוגל לקרוא כל משחק שאני מוריד בשבילו מהאינטרנט.. מישהו יכול להמליץ לי אגב על צ'יפ כזה? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.pixelrage.ro/downloads/Crysis-Official-Tech-Demo-(HiRes)/download739.html נשמע מבטיח.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חנוכה מתחיל בימים הקרובים וכאמור אמור להיות LAN שמדובר עליו כבר כמה חודשים שהוא בכלל נדחה מסוכות לחנוכה כדי שהוא יהיה ב GHOSTS אבל זה נראה כאילו אין כלום באופק.. מנהלים, מישהו? יש פרטים כבר?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
התקנתי את המשחק, בעודי שמח וקופצני נכנסתי לTUT הראשון שבו אמורים להמריא ולנחות. משום מה, היו פעם שאיך שהגברתי את הTHROTTLE הדאון התחיל לפנות שמאלה בלי שום סיבה. או אם הוא ממשיך ישר, איך שאני מכוון אותו בלחיצה קצרה לכיוון כלשהו הוא מסתבך לגמרי ובעיכוב של שנתיים. לכולם זה ככה?? מפרט: 8800 GTS 640MB E6600, 2GB
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת,חשוב שהדרישות יהיו מינימום ולא ומומלצות. תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את חבילת הDELUX של BF, אבל לפי מה שהבנתי יוצא BF 3 בקרוב. מתי הוא יוצא?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
512MB זיכרון 3.06MHZ מעבד GF6600GT כרטיס מסך צריך שדום ירוץ על ULTRA HIGH נכון? כי HL2 נראה מדהים!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את המוד שדובר עליו פה באתר ומשום מה אני לא מצליח יותר את הכתבה עליו דובר פה על מוד 4K שנבנה ע"י המעריצים ומציג את המשחק כפי שנראה בתערוכה בE3
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דמות mage, רמה 35, עם ציוד מ-deadmines :-\ בקושי 5 זהב בכיס. שמעתי שאפשר לקנות זהב במחיר זול, וחשבתי שזה יקל על העניינים. אז אם מישהו מכיר אתר למכירת זהב ל-WOW, בבקשה תביאו לי לינק
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
First Unreal 3.0 Game Released 8 November 2006 The first game to be released on the next-generation Unreal 3.0 Engine is actually a quaint game by the name of RoboBlitz. By itself the game is not necessarily exceptional, rather its significance is that it gives a good glimpse as to the types of system requirements Unreal 3.0 games will need. For example the recommended specifications for the game - the best indication of the hardware needed for the game to be genuinely playable - are a P4 3.2EE or X2 3800+ combined with a GeForce 7800 or ATI X1800 graphics card. There's a 350MB demo of the game available via Steam for you to try and see if your system can handle the bas…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשהמשחק מתחיל ניפתח לי חלון חיבור לרשת. ושאני חוזר למשחק העכבר לא מגיב. מה הפתרון ? ???
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות אקס בוקס 360 ואני רוצה לקנות לו משחקים טובים בסגנון שאני הכי אוהב הרפתקאות מגוף שלשי בסגנון GOW כלומר הרבה אקשן אלימות ומשחק כזה זורם וכיפי עם חידות שצריףך ולא רק להרוג ולהרוג גם לחשוב קצת אל תציעו לי את מחזות הגנום של דנטה וביונטה וDS תודה מראש לעוזרים בברכה מתן
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
די, נמאס. לפני חודש וחצי רכשתי מחשב חדש ב-6K, אבל אין לי משחקים. חרשתי על Oblivion שקניתי לפני שנה בתקווה שירוץ על 5900XT. סיימתי את המשחק ואני מרגיש שמציתי אותו עד תום. אני משחק כרגע ב-Medieval II, אבל גם המשחק הזה מתחיל להימאס. יש משחקים מעניינים בשוק?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-