משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
Fable 2 שוחרר לXBOX360 ואני שואל; מה עם המחשב?? :< יצאו כבר בהצהרות שיצא פורט או גרסה מקבילה או קרקר?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היתה לי בעיה בוייס סיטי שקראה לי פעם אחת ומאז כבר לא חזרה על עצמה. הבעיה היתה כשנכנתי למשימה והיה סרט אז לא ראו את אחת הדמויות ובחלק השני של הסרט לא ראו דמות אחרת אחרי שהפעלתי את המשחק מחדש זה הסתדר ומאז לא קרה יותר. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והוא אף פעם לא עושה לי בעיות (GeForce fx 5500) האם זה באג חד פעמי במשחק? אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מקום לקנות גירסא דיגיטלית של המשחק. ניסיתי גם באתר הרשמי וגם דרך Origin ולא ניתן מישראל. מישהו מכיר אתר אחר (ובטוח)? או חנות בארץ דרכה אפשר לקנות את המשחק במחיר שפוי?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
די, נמאס. לפני חודש וחצי רכשתי מחשב חדש ב-6K, אבל אין לי משחקים. חרשתי על Oblivion שקניתי לפני שנה בתקווה שירוץ על 5900XT. סיימתי את המשחק ואני מרגיש שמציתי אותו עד תום. אני משחק כרגע ב-Medieval II, אבל גם המשחק הזה מתחיל להימאס. יש משחקים מעניינים בשוק?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשהמשחק מתחיל ניפתח לי חלון חיבור לרשת. ושאני חוזר למשחק העכבר לא מגיב. מה הפתרון ? ???
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
או במלא שיצא או בדמו אחד מהשניים איך הוא שוה משחק?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הrpg החדש שאמור להיות פשוט אדיר סוף סוף יצא... מקווה שיגיע לארץ בקרוב! המשחק בנוי על שיטת הspecial של fallout (רק מבחינת הcharacter ששם יש גם skill, perks and traits). הוא היה אמור להיקרא בכלל fallout fantasy, אבל שינו את השם.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב קניתי לבן שלי פיפא 2016 למחשב PC. אחרי שפתחנו התברר לנו שלא מספיק שדרוג של כרטיס קול אלא צריך להחליף עוד רכיבים בעלות גבוהה. ניסיתי למכור ואחרי הרבה זמן מישהו רצה לקנות אבל אז התברר שאי אפשר להעביר את המשחק למשתמש אחר. חייבים לשחק עם שם המשתמש שלנו. מה עושים? יש דרך להתגבר על הבעיה הזאת? תודה ארי
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מה קורה אחים שלי בקיצור יש לי דיאבלו 2 עם סידיקיי מקורי והכל התקנתי תפאצ' 1.11B ועכשיו אני צריך קראק כי זה לא מזהה תדיסק אני צריך Diablo Battle Chest For PC תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את חבילת הDELUX של BF, אבל לפי מה שהבנתי יוצא BF 3 בקרוב. מתי הוא יוצא?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. במסך הראשון של המשחק- כיצד אני בורח מבית המשוגעים? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
512MB זיכרון 3.06MHZ מעבד GF6600GT כרטיס מסך צריך שדום ירוץ על ULTRA HIGH נכון? כי HL2 נראה מדהים!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש אתרים להחלפת מכוניות לGTA סאן אנדראס
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
NOM.ESET nek - STEAM_0:1:7257507 rishoN - STEAM_0:0:17989380 badE - STEAM_0:0:25256639 infront - STEAM_0:0:15648380 h1noy - STEAM_0:1:21737946 gl
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי GENERALS ואני לא מצליח לשחק DIRECT CONNECT נגד חבר זה רושם לי TIMED OUT שאני מנסה להתחבר אליו. אם זה חשוב לפתירת הבעיה יש לי רשת אלחוטית=FIREWALL אם זה יכול לעזור אז בבקשה פעם הצלחתי לשחק נגד חבר שלא היה לי FIREWALL. לשנינו יש אותו גרסה 1.0
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.pixelrage.ro/downloads/Crysis-Official-Tech-Demo-(HiRes)/download739.html נשמע מבטיח.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=-tfKtqc9Ks0 קצת ישן, אבל משובח
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הומלץ לי לנסות את התוכנה הזו. Razer Game Booster Free Download, Speed Up PC for Top Gaming Performance הסיבה לגביה ההצעה עלתה היא שמשחק מסוים עולה אצלי מאוד לאט, כנראה בגלל הרבה מה שנקרא custom content.( מדובר על סימס 3 שבתי משחקת בו). האם לדעתכם הנ"ל יכול להואיל לנושא, או לביצועי המחשב בכלל? ואילו חסרונות עלולים להיווצר אצלי כתוצאה מהשימוש בתוכנה זו?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רואה ביוטיוב ואתרי ביקורת, שאנשים מציינים FPS ממוצע with fraps, and without fraps. הם לא מציינים איך הם בודקים את זה ללא התוכנה. כיצד עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הHALF LIFE COMPLETE PACK שמגיעה עם HALF LIFE HALF LIFE 2 HALF LIFE 2:DEATHMATCH HALF LIFE 2:EPISODE ONE HALF LIFE 2:EPISODE TWO HALF LIFE:BLUE SHIFT HALF LIFE: OPPOSING FORCE TEAM FORTRESS CLASSIC במה לשחק קודם? מה הסדר של המשחק לפי העלילה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק ואז כשאני לוחץ על האייקון של המשחק במקום להיכנס למשחק הוא רוצה שאני ארשם ליופליי..אני נרשם וכל פעם קופצת לי הודעה כשאני צריך לנסות להתחבר מהאונליין...לא יודע מה זה אונליין אבל נכנסתי לאתר של יוביסופט נרשמתי משם וגם שם לא עזר..אני נווואש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
NOM-Gaming גאה להכריז על פתיחת ליגת Counter-Strike חודשית נושאת פרסים! איך יתבצע הטורניר: מדי סוף שבוע (יום חמישי) יתקיים טורניר Knock-Out, אשר בסופו שני הקבוצות המובילות (המקום הראשון והמקום השני) עולות לטורניר החודשי המסכם. כך כל שבוע בחודש, שבסופו של דבר, ישנם 8 קבוצות. הגמר החודשי (מוצ"ש של אותו השבוע) יתבצע בשיטת האלימינציה הכפולה (Double Elimination), כך שקבוצה שמפסידה יורדת לסולם התחתון. הטורניר מסתיים בכך שישנם פרסים כספיים ל 3 המקומות הראשונים. אם נראה היענות רבה מצדכם, הפרסים מדי חודש יגדלו. בנוסף לכך יכולה להיות הפתעה נוספת לזוכים החודשיים (תגלו בהמשך)! הפרסים בגמר החודשי: מקום ראשון - 600 ₪. מקום שני - 400 ₪. מקום שלישי - 200 ₪. לוח זמנים לחודש פב…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-