משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
-
ואחרי זה יש הוראות איך להוריד וססמא וכו' וכו' זה הורדה של 1GB !!!! כמובן אתם תהיו הראשונים לקבל תמונות אקסקלוסיביות מהמשחק ;D (זה חוקי בכלל לעשות את זה? ???) נ.ב: כמובן שאני לא מתכוון לתת לינק לזה לאף אחד אז לא לבקש, גם לא בפרטי. קבלו את האתר הרשמי של המשחק מאת WESTWOOD.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בסרטון הבא, duke nukem בכבודו ובעצמו "מאשר" כי המשחק בדרך http://www.pixelenemy.com/2010/01/duke-nukem-himself-all-but-confirms-duke-nukem-forever/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק IAF (חיל אויר), ואני צריך שתענו לי בבקשה על כמה שאלות; 1. אם אני סגרתי על מישהו את המכ"ם, אין אני משחרר את הטיל שהוא יעוף אליו? 2. אותו דבר כמו באחד, אבל פשוט איך אני פוגע בטיל באיזה מקום באדמה? 3. אחרי שנחתתי, לאיזה צריך אני צריך להפנות את המטוס? (אמרו לי פעם "האחרון" אבל איזה "אחרון"???) סליחה על הניסוח, כי אני לא הכי טוב בזה. תודה מראש על התשובות
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר תוצאת 0-0-6 iJohny החליט להתקפמר בבביס על מנת לנסות להציל את כבודו האבוד. לאחר שלושה ראונדים כושלים, iJohnny לא הרג והיה בסיטואציה של אחד נגד שניים. בסיום ראונד מותח שבו נשארו עשרים שניות סנטיקס אסף את הבומב, וiJonnhy ניסה להורגו. לאחר ניסיונות ירי וקיר בנג מבזה סנטיקס סיים להטמין את הבומב, לאחר כל הנסיונות הכושלים iJohnny החליט לוותר על כבודו האבוד ולהתחבא בפינה, אך ספייק קלט את המזימה והגיע להרוג אותו מאחור. מוסר השכל: iJohnny אל תתפוס תחת BTW SerialNUmb אתה הבא בתור SerialBond INC
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי gigabyte ati 8500 דריברים מעודכנים המשחק קורס כל 10 דקות זה בטוח קשור לכ. מסך מישהו נתקל בבעיה ויודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ZeniMax,חברת האב של Bethesda (האחראית לסדרת The Elder Scrolls והחידוש לFallout) רכשה היום את חברת פיתוח המשחקים העצמאית ID software ZeniMax טוענת שID תמשיך לפעול כסטודיו עצמאי וZeniMax תוודא שכל משחקיה יעמדו בסטנדרטים הגבוהים של החברה בעזרת עזרה כספית בלבד Bethesda תהפוך למפיצה של ID מלבד RAGE שנחתמה עסקת השיווק שלו עם EA Bethesda Softworks parent company ZeniMax Media has just announced its acquisition of well-known video game developer id Software (Doom, Quake, Wolfenstein 3D). "id Software will continue to operate as a studio under the direction of its founder, John Carmack," vowed ZeniMax. "No changes will be made in the operations of id Software in the development …
-
- 37 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player.php?id=20463&type=wmv&pl=game הטכנולוגיה החדשה נראית משכנעת. 20GB של טקסטורות ובכל זאת חיית ביצועים. תקשיבו למה שמסביר ג'ון קרמאק בסרטון. כרגיל, מאז המנוע הראשון של ID Software הם תמיד היו כמה צעדים לפני כולם. רק שהפעם לא מקפחים אף אחד - Mac, PC, PS3 ,Xbox 360 ד"א, עם כל הדיבורים על המנוע של Unreal3, שהיה אמור להחזיר תשובה לזה של-Doom3 ( ) , החברה מ-id לא מביטים אחורה. אני "גדלתי" על המנועים שלהם ובכל פעם הופתעתי מחדש, אפילו שהציפיות היו גבוהות מהרגיל. תענוג.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לקבל שם כסף? כי אני תקוע, והאוטו שלי הרוס לגמרה, וצריך לתקן... תודה-גיל
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מוד ישראלי רציני ראשון נמצא בבנייה ל-Battlefield Vietnam. המוד יהיה על מרבית מלחמות ישראל (פרטים באתר). אם יש כאן מישהו שיכול לעזור (בעיקר סקינרים) זה יהיה מצויין. idfmod.tk יום נעים
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
IDF Clubs כתובת השרת : 212.235.52.50:29137 שם השרת : IDF HideNseek Only Rooftops Fast dll מספר שחקנים : 12 סוג השרת : Hidenseek תומך במשחק : cs 1.6 ----------------------------------------------------------------------- כתובת השרת : 212.235.52.50:23200 שם השרת : IDF HideNseek Only Floppytown Fast dll מספר שחקנים : 12 סוג השרת : Hidenseek תומך במשחק : cs 1.6 ------------------------------------------------------------- כתובת השרת : 212.235.52.50:51233 שם השרת : IDF Auto Mix Fast DL מספר שחקנים : 10 סוג השרת : Mix תומך במשחק : cs 1.6 --------------------------------------------------------- כתובת השרת : 212.235.52.50:18289 שם השרת : IDF DodgeBall Fast DL מספר שחקנים : 12 ס…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה יש בקונפיג' ?! בקונפיג' הזה אתם תמצאו את כל מה שאתם צריכים ! אם אתם חושבים שזה עוד אחד מהקונפיג'ים שעשו אותם ביום אז זה לא .. אני השקעתי שבוע שלם בשביל להביא לכם את הדבר המקצועי הזה ! אז תנו כבוד ופידבק,תנסו את זה ותעבירו פה את החוות דעת שלכם על הכל . מי שמפחד לשנות את הקונפיג' שלו ובכל זאת רוצה לנסות אז פשוט תיצרו גיבוי לקונפיג'. * ריקויל מקצועי שאין יותר טוב, חוץ מצ'יטים * חירור מדהים עם 100/99 FPS * מוד שמראה דם כמו במציאות באמצע הירי ושלולית של דם (לא מוריד FPS) * כוונת קטנה ושקופה * קניה נוחה של כל הנשקים בלחצני F1-F11 * החלפת צבעים של כוונת בלחצן אחד * צ'אט (בינדים) נוח לתקשורת מהירה עם חברים * צ'אט בצבע תכלת * הפעלה וכיבוי של פקודות בלחצן אחד * תפריט ניה…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חברי קהילה יקרים, Israel Gaming Association גאים להציג את טורניר IGA Season 1! על מהלך הטורניר: הטורניר מחולק לחמישה Clashים, שבהם שחקנים יתחרו על פרסים ועל Seeding לתחרות ה-Championship. בכל Clash, השחקנים מתמודדים על 50$ + פרסים נוספים – ובנוסף השחקנים מתחרים על Seeding) Seeding - ככל שמגיעים גבוה יותר בתחרות, מקבלים יותר "ניקוד"). בסוף חמשת הClashים, 32 השחקנים עם הניקוד הגבוה ביותר יכנסו לתחרות ה Championship. ה-Seeding חשוב גם לתחרות ה-Championship עצמה, כאשר השחקן בעל ה-Seeding הכי גבוה, ישחק נגד השחקן עם ה-Seeding הכי נמוך (מקום 1 נגד 32, מקום 2 נגד 31, מקום 3 נגד 30 וכו'). כך שלשחקן בעל ה-Seeding הגבוה ביותר, יקבל בתיאוריה (כי במציאות מי יודע מה יכול לקרות…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
למי שעוד לא יודע, ה-Multiplayer Beta של IGI 2 הולך לצאת ב-10 לחודש והדמו ל-Single Player ב-16 לחודש. לעוד מידע.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I'm stuck in the last level,In Subject 3. I should move the 3 bridges,leading to the rocket(or maybe I missunderstood the thing I should do.What 2 do with the bridges?) ,and I just don't know how 2 do it. When I get 2 the electronic panels near each bridge,no "action sign" appears(like when getting cloze 2 a door or some gate, or computer),so I can't activate anything. What Should I do? or what did I wrong?.Thanks ahead P.S -I already turned one fuel valve on the ground
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://ps3.ign.com/articles/738/738858p1.html בקיצור הם מרוצים מהמכשיר מאוכזבים מהידית
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אתמול נכנסתי כהרגלי ל-IGN והופתעתי לראות ביקורת ל-Football Manager 2009 מהצד האמריקאי של האתר (למי שלא יודע לאתר יש שלוחות בבריטניה ואוסטרליה). בביקורת המשחק נקטל לחלוטין כאשר לטענת המבקר המשחק אינו משתווה ל-PES או FIFA, שלא ניתן לשחק בפועל אלא רק לראות את הקבוצות משחקות ובנוסף לכך המשחק נקטל על הגרפיקה הגרועה לכאורה והחוסר במוזיקה במשחק. ניתן היה לראות שהמבקר (ששמו הוא Avi Burk, נשמע קצת ישראלי) אינו מבין מה הוא מבקר אך בסיומה של הביקורת נדהמתי לגלות שהציון הוא 2.0, ציון נמוך בהרבה מכל ביקורת שקיימת ברשת לגבי המשחק הזה. תוך זמן קצר הביקורת קיבלה כמה מאות תגובות זועמות באתר עצמו ובאתרי משחקים אחרים: http://www.rewiredmind.com/gaming/open-letter-ign-football-manager-2009 h…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
שלום לכולם=) כל מי שנמצא קצת זמן בקהילה כבר פחות או יותר מכיר אותי, אבל אני לא העניין פה. הקבוצה שאני חבר, ושדרן בה, מארגנת טורניר גדול כל שבוע, עם פרסים בסך 150 דולר, שווה לנסות ולהשתתף, ויותר מזה, ברגע שאני אראה אנשים מהארץ שמשחקים, אני אדחוף כדי לשדר אותם ולתת להם כמה שיותר זמן אוויר. אתר הטורניר - ISC.imba.tv אתר הקבוצה - www.Imbalanced.tv שיהיה בהצלחה =)
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, שאלה שמעניינת אותי, אולי מישהו שהתנסה בשני המשחקים האלה ידע לומר: מבחינת immersion ("השתקעות" במציאות מדומה), האם skyrim עם מודים נותן תחושה חזקה יותר מאשר The Witcher 2? אני לא מתכוון רק לגרפיקה, אלא לכל מה שמעבר לזה: האווירה והתחושה שבאמת מסתובבים בעולם אמיתי, עשיר, מגוון, שנראה מציאותי וכו'. ובפרט אני מתכוון לתרומה של המודים שפותחו ע"י הקהילה לעניין הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-