עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by zam,

אהלן לכולם. הגיע לידי סכום כסף נכבד מאוד (בסך של 216 ש"ח) ואני מעוניין לקנות משחק חדש. אני מאוד אוהב אסטרטגיה אבל גם לחימה ופעולה. הנה רשימת המשחקים שברשותי: BLACK&WHITE 2 מקסים. מאוד אהבתי והייתי משחק אותו שעות. גם אחד היה יפה (אולי אפילו יותר). CRYSIS כל מילה מיותרת. יפה , רק אי אפשר לשחק בדרגת קושי רגילה כי זה קל מדיי. HEROES V Tribes of The East עד עכשיו לא הצלחתי לעבור שלב ראשון כי אני לא ממש הבנתי איך לשחק בו אז... הוא על המדף. MEDAL of HONOR - AIRBORNE חמוד לאללה אבל קל מדיי. Supreme Commander - ForgedAlliance כיף, למרות שהוא נגמר מהר ודיי ממצה את עצמו אחרי שלב 2. C&C 3 Tiberium Wars - Kane Edition כל מילה מיותרת. COD4 - Modern Warfar…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by guylederer0,

בידיוק רכשתי ב CJS יש עוד מישהו שיש לו תמשחק ורוצה לשחק ביחד ?! D:

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by yuval_cohen,

שלום אני והחבר'ה שלי רוצים לעשות לאן פארטי בערך 8-15 איש איזה משחקים אתם ממליצים חוץ מקאונטר ואנריל טורנמנט?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by OlymPic,

אני משחק ב CONDITION ZERO אבל אני לא מצליח לעבור את ה 60FPS ויש לי כרטיס מסך 6600GT ואני משחק בהגדרות הכי גבוהות ולא יודע למהה, גם אם אני מוריד להגדרות יותר נמוכות ה FPS עדיין לא זז מ 60 הוא נשאר יציב לא יורד ולא עולה.. אפילו עשיתי FPS_MAX 100 כלום לא עוזר זה לא עובר את ה 60 FPS...המשחק עצמו חלק בלי שום תקיעות אבל אני רוצה 100 FPS לפחות זה בטוח משו שצריך להגדיר אבל אין לי מושג מהה.. מישהו יכול לעזור לי ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by FIRE-KID,

אני משחק ואני לא מבין כלום שם!! אני יסכם את מה שאני לא מבין בכמה שאלות... 1. במשימות האלו שהמשטרה רודפות אחרייך... מה צריך לעשות שם ??? לפרק את מה שמסומן בפהה או לברוח מהמשטרות!??!?!? ומה זה המד הירוק הזה שהוא מתמלא ואז עוד מד תכלת כזה ואז אני מפסיד מזה לעזעאל איך עושים תמשימות האלו? 2. ראיתי שיש CASH (יענו הכסף שלי) ועוד משהו כזה שגם רשום שם כסף... בCASH רשום לי 27,000 ובשני הזה כתוב 50,000 מזה יש מצב שאני מוציא משם את הכסף? לחשבון שלי כאילו? כי בטעות מכרתי את המכונית שקיבלתי ולא ידעתי שמקבלים רק 50 אחוז שמוכרים את הרכב שלך אז נדפקתי עם מכונית חלשה ומשימות יותר קשות! תודה לכולם..

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. הייתה לי את הגרסא הפירטית, רציתי לשחק באינטרנט ולא יכלתי. אז קניתי אתמול ואתם יודעים מה ? כיף לשחק באינטרנט וגם ההרגשה השתנתה קצת. תמיד הורדתי משחקים והיו לי נקיפות מצפון בגלל זה, אבל אחרי שקניתי את GENERALS ההרגשה השתפרה. שמוליק אגב (ילדה בת 10 מארצות הברית ניצחה אותי היום - איזה פדיחות)

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

יש פה בכלל שחקני סורס?? אם כן כתבו פה את הפרטים שלכם ואם יש xFire עוד יותר טוב.. נתחיל איתי.. שם במשחק: AnoxiA קלאן: אין (מתכנן להקים בקרוב) כינוי באקספייר : AnoxiAIL הערות: מחפש שחקנים להקמת קלאן רציני | יש שרת | קיצור כל שחקני הסורס להרשם פה... :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by HaVoC_850,

היי אנשים יש למישהו חדשות על המשחקים שבפיתוח אצל בליזארד? כבר חודשים מאז שיצאו פיסות מידע חדשות על המשחקים (דיאבלו 3 וסטארקראפט 2) אני חורש את הרשת ולא מוצא כלום =\ ואגב מישהו יודע מה נסגר עם המשחק הזה שהיה להם Ghost שבסוף לא יצא?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Kobi Harosh,

" HwZone Bo 2 Summer Cup " 3Vs3 שלום לכל קהילת שחקני BO 2 . בעקבות הקיץ החם בחוץ אנחנו , בקהילת HWZONE נהפוך אותו ללוהט עם Summer Cup . ה - Summer Cup יתנהל בשיטה של ליגה ושלביי בתים ממש כמו בשיטת " ליגת האלופות " ... שלבי הטורניר : ניצחון - 3 נקודות , תיקו - נקודה אחת , הפסד - 0 נקודות. כל הנקודות נספרות בכל שלב בנפרד (זאת אומרת קבוצה שעולה שלב מתחילה את ספירת הנקודות שלה מההתחלה .‬‎ שלב א' : 16 הקבוצות הרשומות יחולקו ל4 בתים באופן רנדומלי , בכל בית יש 4 קבוצות וכל קבוצה תשחק נגד כל אחת משלושת הקבוצות האחרות שנמצאות אצלה בבית - 2 הקבוצות שקיבלו את הכי הרבה ניקוד באותו בית יעלו לשלב הבא. שלב ב' : 8 הקבוצות שההפילו לשלב ב' יחולקו ל2 בתים באופן רנדומלי , בכל בית יש 4 …

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. כמעט כל התותחים הכי כבדים של חברת EA Games מגוייסים על מנת להפוך את משחק הפעולה החדש להצלחת ענק לכתבה

11. Started by Roeebaeloha,

שלום כשאני משחק באטלפילד תמיד שני הסמלים האלה מופיעים ואומרים שיש לי בעיה של פקט-לוס ולייטנסי אשמח לדעת מה זה אומר ואיך אפשר לסדר את זה? ראוי לציין שלמרות שהלייטנסי שלי גבוהה לפי המשחק אבל הפינג שלי בסרבר הוא בסביבות 70-80 בשרתים ארופיים, אז מה הבעיה? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by HuGeMouTh,

מהיום כל מי שרוצה יכול להתקין ANGRY BIRDS על ה CHROME שלו, בחינם http://kotaku.com/5800842/play-angry-birds-online-right-now-for-free הרגית חזירים מהנה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכם. יש לי בעייה של נקודות ירוקות בעת פתיחת המשחק דרך הבאטללוג כבר חצי שנה ואין לי מושג איך מטפלים/מתקנים את זה. העלתי סרטון המראה את כל המפרט שלי ומפרט הכרטיס מסך ואת הבעייה עצמה תוך כדי משחק. בתודה אלמוג.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by orila,

שלום לכלום , אני מחפש משחק פעולה- RPG דומה למשחק הממש טוב FALL OUT NV יצא לי לשחק ב borderlands 1 והוא חביב מאוד אבל לא בדיוק מה שאני מחפש וגם בדקתי קצת את stalker , ואת DEAD ISLAND (אני מדבר כאן על תקופה של שנתיים-שלוש שאני משחק בצורה עקבית) אבל עדיין לא מצאתי שום דבר שקרוב ל NEW VEGAS אין לי בעיה עם משחקים ישנים יותר , אני לא בדקתי אף אחד מהחדשים כמו crysis וגם שום משחק מסדרת far cry בקיצור אני אשמח להמלצות למשחק חדש לבזבז עליו כמה שעות פנאי (קניתי לא מזמן את RAGE ב STEAM אבל הוא לא נתקע לי משום מה...) תודה רבה לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by daleyev,

כל 25 followers אני עושה GIVEAWAY... http://steamcommunity.com/groups/itsdaleyev קבוצת הסטים של הסטרים ^^^ הסטרים עצמו twitch.tv/daleyev מומלץ להיכנס לקבוצת הסטים כדי לדעת על דברים חדשים בסטרים ומתי אני יעלה ללייב! שנגיע ל50 FOLLOWERS הGIVEAWAYS יתחילו והודעה תתפרסם בסטים!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Zeev86,

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14895893

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. כרגע יש רק מינימום ואלוהים ישמור הם עשו את זה שוב... OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit Processor: Intel CoreTM i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better Memory: 6 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1GB or better DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 55 GB available space Sound Card: DirectX-compatible עוד פעם דרישה ל 6GB זיכרון למרות ש 99% שהמשחק לא ישתמש בזה, ה GTS 450 חלש יותר מ HD 5770 אבל בכל זאת המינימום ל AMD הוא 5870 ולסיום המשחק דורש פאקינג 55GB... דרך אגב עד עכשיו לא הייתה שום הודעה על אפשרויות נוספות ל PC אז כניראה שזה פורט אחד לאחד, לא נראה לי שהם…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. https://steamdb.info/calculator/ תלכו לשם ותזינו את הפרופיל שלכם (צריך להיות פומבי) ותרשמו פה את התוצאות של: אפשר להוסיף דברים רלוונטים כמו כמה זמן יש לכם את החשבון סטים גם כן. אם אתם לא מוצאים את הלינק של הפרופיל שלכם אפשר להעזר בהוראות פה: http://steamometer.com/support/steamprofile לדוגמא: Total value of $1527 Games owned 149 (Games not played 118 (79% Games not in store 23 Hours on record 415.1h

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש משחק MMORPG מהנה וחינמי. מכיוון שאני גם דיי חדש בתחום אז גם שלא יהיה מסובך מידי. תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Salwaby,

מפתחת: robot entertainment מפיצה: robot entertainment תאריך שחרור: 12/10/2011 ז'אנר: Tower defense בשילוב עם Third Person Shooter מנוע גראפי: Havok/Trinigy Vision Game Engine אתר המשחק: Orcs Must Die! מחיר: 15$ ב STEAM ובחנויות דיגיטליות נוספות. דמו: זמין להורדה בדף המשחק ב STEAM, כולל 3 שלבים. ממוצע ביקורות: (גירסת ה XBLA, יעודכן בהמשך עם יצאו מספיק ביקורות למחשב) 85 מצבי משחק: שחקן יחיד דרישות מערכת Minimum OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 Processor: 2GHz Dual Core Memory: 2GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon x1950 or better with 256MB VRAM DirectX®: dx90c Hard Drive: 5GB HD space על המפתחת: ב- 2009, בצעד תמוה ביותר, בחר…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by itsik2525,

מישהו יודע מה יהיו הדרישות מערכת שלו

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by RUONXHEV,

שלום לכולם, שמי רום ואני רוצה להרים יוזמה חדשה,של פיתוח משחקי מחשב כאן בפורום. עריכה:

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Sol@rWind,

שלום אנשים, יש לכם שרתי UT טובים בארץ וגם בחול להביא לי ? תודההההההה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by אביחי,

כאשר אני מפעיל את המחשק במחשבו של אבי.התפריט לבחירת שפות (שמופיע בתחילת הכניסה למשחק).מעביר כל שניה אפשרות בחירת שפה אוטומטית . כאשר אני לוחץ Enter (בזמן, שהמחשב מגיע לשפה הרצויה),אני נכנס למשחק. בתפריט בחירת הקבוצות הוא שוב מעביר אוטומטית את הקבוצות ואי אפשר להכנס למשחק. כרטיס המסך הוא: GeForce fx 5200 מערכת הפעלה: windows xp Professional

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.