משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום שמי דין וכפי שכולם מכירים אותי Equinox , אני שחקן וותיק מאוד בקהילתכם עוד מימי bfbc היום כשאר רציתי להתחבר לשרת הדיבור גיליתי להפתעתי אני מורחק לצמיתות משרת הדיבור של הקהילה אני אשמח אם מישהו יוכל לדון איתי בדבר ולתת לי מענה ופירוט מדוע הורחקתי משרת הדיבור מכיוון שבסיבת ההרחקה כתוב "מפרסם קהילות מתחרות ! + סיבות עבר" איני יודע דבר מה בנושא ואשמח להסבר מפורט בתודה דין
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HwZOne Night Cup 3Vs3 שלום לכלל שחקניי B02 . " חופש משעמם !!!!! אז אנחנו נעשה לילה לבן " .... ברצוננו להודיע על פתיחת קאפ מהנה וחדש , HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 23.08-24.08 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בליל שישי בשעה 00:00 וימשך עד השעה 02:00 שבסופו יתקיים גמר . חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשכול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
5vs5 ODC #5 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים ArmA3 ואני משחק כרגע בבטא. כרגע רוב השרתים מריצים מפות גדולות ולא משחקי COOP קטנים וזה מה שבעצם אני מחפש. אשמח למצוא עוד אנשים שאפשר לשחק איתם במשימות COOP. אני לא שחקן מנוסה מאוד (למרות שבזמנו שיחקתי בFlashpoint הראשון) אבל אני אוהב עבודת צוות. ככה שאם מישהו מעוניין אז שישאיר פה את המשתמש שלו בSTEAM.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום זה פעם ראשונה שאני משחק במשחק גוף ראשון ובחרתי את רמת הקושי VETERAN כי רציתי משו באמצע ושלא יהיה לי קל מדי..רציתי לדעת אם זו הרמה הנכונה לבחור? עוד דבר מתחילת המשחק אחרי איזה 3 צ'קפוינטס בערך הגעתי לאיזור שבו סייקו עולה על גג לחפות עליי ואני צריך לעבור חיילים כשמסוק מצטרף אליהם לצוד אותי..אולי תצחקו אבל כבר 10 פעמים ניסיתי לעבור את זה ואני לא מצליח וגם אם אני מצליח להישאר בחיים מהלחץ אני לא יודע לאן להגיע בכלל...טיפים ועזרה אני אשמח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.charlieintel.com/2013/08/21/dedicated-servers-for-ghosts-mp-reportedly-coming-to-pc/
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אתמול הורדתי את החבילה במחיר מוזל , לפניי שבוע הורדתי את המשחק המלא בכ6 דולר בלבד , לפניי שנכנסתי למשחק ראיתי שיש הורדה , כניראה שאת היתה ההורדה של העדכון end game , אבל איך אני נכנס למפות האלו?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=VaahmTPrc4Q&feature=c4-overview&list=UUIEVv_XFzEUvCLCjRHeDqwg
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הבטא באוקטובר (מאוחר,נכון) כולם יוכלו לשחק בה ועוד פרטים. http://mp1st.com/2013/08/20/battlefield-4-beta-early-october-premium-detailed-new-multiplayer-released/
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום יש לי בעיה ב BF3 שאני בא להיכנס לסרבר זה ניכנס ואז יוצא וזה כותב לי אתזה ame disconnected: something went wrong. עם מישהו יכול לעזור תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר הצלחתנו בסרטון באסים בבאגז', ישבנו וחשבנו בצוות הערוץ מה אפשר לעשות ? איזה דמות אפשר לקחת שהרבה מכירים ולהעתיק אותה לBF ? אז מצאנו את הדמות, והיא יניר האחמ"ש (לראות את המקורי למי שלא מכיר לפני שרואים את שלנו) דעה אישית שלי בתור מנהל הערוץ, הסרטון לפי דעתי יצא נחמד ולא יותר, אך זה לא יקרה יותר ומעטה והלאה נפציץ בסרטונים אך אני מפרסם בכל מקרה על מנת לקבל תגובות בונות מכם, הצופים צפייה מהנה -
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקופת הנסיון מתחילה ביום שישי ה-23 [מחר] ב- 10:01 בבוקר בשעון ישראל ועד יום שני ה- 26 בשעה 09:59 בבוקר אני כותב קצת באיחור, אבל עדיין לא מאוחר מידי הרשמו עכשיו ב- https://www.guildwars2.com/en/news/register-today-for-the-guild-wars-2-free-trial-on-august-23-25/ יוצא לי דווקא טוב מאוד כי בזמן האחרון אני חושב אם כדאי לי לקנות אותו, אז עכשיו אני יכול לנסות אותו ולראות אם שווה. מישהו פה משחק או מתכנן לשחק בסוף שבוע?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברה, קודם כל קצת רקע על עצמי אני שחקן COD כבר 9 שנים, מ COD1 עד עכשיו קניתי את כל המשחקים ושיחקתי בכולם תחרותי למען האמת בשנים האחרונות התחלתי להרגיש שמשהו חסר לי אז התחלתי לפזול לשדות של BF, וקניתי את ה BF3 במבצע שהיה ב Humble Bundle. אחרי שנהנהתי מהמשחק ואני גם נהנה כרגע ( למרות שהמשחק מסובך ויש לי מספר שאלות ) אני מתלבט - מה לקנות? האם לנסות ולקנות את BF4? או להמשיך ולקנות את סדרת ה COD המוצלחת אני מבקש ממכם להיות אובייקטיבים,באתי לפורום הזה מכיוון שבפורום COD השחקנים אינם אובייקטיבים. יש לציין שאני שחקן תחרותי וקרוב לוודאי שאכנס לכיוון התחרות גם ב BF4 אבל בלי קלאן. עד כמה כל העניין של התחרות דומה ל COD והאם זה מתנהל באותה הצורה של 5 על 5? יהיה לי קשה לקלו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז כמו שאתם יודעים, הם אמרו שלא יהיה theater mode וזה מהסיבה שלXBOX יש feature חדש כמו Fraps שמקליט בזמן שהם משחקים ככה שאין להם צורך לtheater וזה אומר ש.. או שיש קונסול (record) או שאין לא זה ולא זה, מה שמשמיד כל תקווה למשחק תחרותי.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם זה פרק רביעי בסדרה שלי EPIC MOMENT אני מקווה שתאהבו ואם תרצו שאני ימשיך לחדשים מכם אתם מוזמנים להשאיר לי סאב כי זה מאוד עוזר לי ואם יש לכם עצות לשיפור אני מוזמן לשמוע שהיה לכם בוקר טוב
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Shadow Company הוא אחד המשחקים החיינמים הטובים יותר שראיתי שהם שוט אנד ראן אי פעם בזכות הדמיון שלו לכותרים מסוימים הורדה: https://ru.4game.com/sc/play/ http://www.youtube.com/watch?v=VQDkejRK_I0
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
-
חבל שיש הרבה מאוד צבעים אבל לא נורא בכללי נחמד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה שלי כשאני נכנס למשחק אני רואה מסך שחור אבל אני יכול לשמוע את מוזיקת הרקע. המפרט שלי בקצרה הוא: Q6600 GTX650 3G RAM עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, מחקתי את המשחק והתקנתי אותו מחדש מספר פעמים ושום דבר לא עזר. אני לא מבין מה הבעיה כי משחקים כבדים בהרבה מהמשחק הזה פועלים היטב. אז מה עושים אנשים יש פתרון לדבר קניתי את המשחק לפני כמה ימים ועד עכשיו לא יכולתי לשחק אפילו פעם אחת זה ממש מבאס עברתי מפורום fxp לפורום הזה כי שעם ילדים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם פה נראה לי יש אנשים אם יותר ידע. תודה מראש לאנשים שמנסים לעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות ושמתי לב שהמשחק לא זז חלק עם כמו פאוזים קטנים כמו עצירות כאלה וזה משגע אותי יש לי כרטיס חזק GTX 770 וזה לא אמור לקרות
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-