עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by oferiko,

אני צריך המלצה למשחק חדש ומעניין... (וגם בבקשה תפרטו מה יש בו ואיזה ז'אנר הוא) נ"ב מה זה המשחק the great escape?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  2. איזו גרסא מומלץ לקנת ? האם יש טעם לחכות ל- BLACK OPS ||| ? מה משמעות ה- PREORDER ב- 0.69$ ? איפה יש הכי הרבה שחקנים ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by RUONXHEV,

מקור:http://www.vgames.co.il/article/14992.html Crytek הולכת בעקבות Epic ומשחררת את המנוע עליו פותח Crysis 2 לכל מאן דהוא. התכנון הוא כזה: ראשית ישוחררו בתחילת הקיץ כלים ספציפיים עבור Crysis 2, שיאפשרו למודרים ליצור שלבים, נשקים וסוגים אחרים של תוכן בעבור המשחק. באוגוסט ישוחרר ה-SDK המלא, המנוע פלוס ערכת כלי הפיתוח בעזרתם נוצר Crysis 2, בצורה דומה לאיך ש-Epic מציעים את ה-Unreal Development Kit כבר מספר שנים. ה-CryEngine 3 SDK יגיע עם גישה מלאה לקוד המנוע, תיעוד ענף וברכתה של Crytek ליוצרים מכל מין וסוג. כמובן שמי שירצה לשווק מוצר מסחרי שהוא יצר באמצעות ה-SDK יצטרך לשלם ל-Crytek, אם בצורת מזומן ו\או תמלוגים על כל עותק שהוא ימכור. עם Unreal, מפתחים שרוצים למכור א…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by taltola,

היי חברים, מישהו יודע האם יהיה מולטיפלייר ב-far cry 4? אני לא מתכוון למצב co-op אלא מולטיפלייר אמיתי. האמת שלפי זה אני אחליט האם לרכוש את המשחק או לא...

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Tomerico,

יש משימה אחת בעיר השניה של r שבהתחלה הוא מתעצבן עלייך והמשימה היא לפוצץ אמבולנס... אז פוצצתי את האמבולנס ו... אז האיש נופל מהאמבולנס הוא מלא תחבושות ( ) ואני מנסה לירות בו ולא קורה שום דבר ועוד בעיה צריך לעשות את זה דיי מהר... יש 10 אנשיי משטרה שלא נראים כל-כך נחמדים....

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

בטעות או לא, חשפה חברת רוקסטאר באתר הרשמי שלה פרטים חדשים אודות הכותר GTA V עבור ה-PS4, Xbox One והמחשב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%95%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%91%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-gta-v-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום, אני רוצה לשחק במשחק רשת (פלאש או משהו פשוט שאפשר גם להוריד) בco-op או אחד על אחד ברשת משני מחשבים שונים האם אתם מכירים משחקים כאלה? שאלה נוספת וחשובה - אני רוצה לשחק באבל טראבל (המשחק פשוט ממכר) באופן הזה, האם יש דרך או יש משחק דומה ומקביל שנותן אופציית משחק ברשת?? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by MaLaWaH,

[ATTACH=CONFIG]5630[/ATTACH] החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצת…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Evil RoyBoy,

כשאני מגיע למניו.. אז אני לא רואה מה כתוב! יענטו במקום שיהיה לי כתוב "START GAME" אז זה יענטו כתוב.. אבל מרובע! כאילו ריק.. יש לי ריבוע צהוב כזה במקום כתב.. נגיד שהצלחתי להפעיל את שלב ראשון(והצלחתי).. הטקסטיור במשחק נידפק! הכל מרובע מגעיל! וגם באמצע משחק הכתב משתנה לי כמו שציינתי בהתחלה! אני לא יודע מה לעשות.. ואני גם לא יודע ממש איך להסביר את זה.. אני אנסה לעשות פרינט סקרין בשביל להראות לכם.. מבקש את עזרתכם אחים שלי.. בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אפ מישהו מכיר את המשחק אני בשלב שצריך לשחרר את החייל המקסיקני אני הרגתי כמעט את כולם חוץ משני אנשים למעלה השמן שמסתובב זה שיושב למטה והשניים בצד ימין בשלב הזה אני כבר לא מצליח להרוג יותר שאני מנסה להרוג את השמן ליד החייל לא משנה איפה אני הורג אותו אפילו ליד הסוסים אני נפסל

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. והנה הקישור https://www.humblebundle.com/store/p/stealthinc2_agameofclones_freegame תהנו

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by David :o,

מה קורה אנשים , חזרתי לשחק בGHOSTS .. יום שיש המשחק אצלי ביחד עם המחשב מפלצת החדש שיריץ על אולטרה ברמה מטורפת של FPS אם מישהו לא מכיר אז אני דוד [DaNgeR] מ MW2 של פעם פעם אם מישהו זוכר.. דיי בטוח שכמה מפה זוכרים (אלו שבני 16+ בעיקר) באתי לשאול מה עם הקהילה התחרותית פה ESL וזה , אם יש מיקסים של שחקנים על רמה והכל ... ראיתי פה כמה ותיקים מפעם כמו אלעד JOINT ועוד .. שלחו סטים שלכם בפרטית ואני כבר אוסיף

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. כן כן כולנו יודעים ש E3 רק מביאה עלינו דברים לטובה וכך גם עם שלושת הטריילרים האלו של HL2,האמת קשה לי להחליט למה אני יותר מצפה,לדום3 או להאלף לייף 2... לפי מה שרואים בסרטונים האינטראקצייה עם הסביבה פשוט מרהיבה,כמות הדברים שאפשר לעשות עם הסביבה והחפצים השונים פשוט בלתי מוגבל. http://www.worldoverclockers.com/Downloads/Files/Half%20Life%202/Videos/Halflife2_2003_GS_1.mov http://hl.gamigo.de/teaser/half-life2_teaser_2_big.mpg? http://www.gamershell.com/download_2158.shtml תיהנו כי יש איכות!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שיהיה כמו ה-gamepad של ה-XBOX גדול ונוח (והאם יש אפשרות לחבר את הגייפאד של ה-XBOX למחשב ???) יש לי סאן אנדרס גם ל-XBOX וגם למחשב ב-XBOX זה נוח לאללה בגלל הג'ויסטיק במחשב אני משחק עם המקלדת וזה חרא אבל הגרפיקה הרבה יותר טובה מקווה שתמצאו לי משהו מתאים

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by taimor,

בזמן החופשי שלי אני משחק, כמו כל נער אבל אין לי כבר מה לשחק ? BF2 מעצבת'י במיוחד שעוד כמה ימים יוצא 1.4 שהולך להרוס את כל החגיגה. FEAR זה אחלה אבל אחרי חצי שעה נמאס כבר =\ יש כמובן את FLATOUT 2 שכבר אפשר להגיד סיימתי =\ ומשעמם. ומידי פעם יוצא ג'נרלס(ברשת...), כעיקרון משעמם לי בזמן החופשי שיש לי, מחפש איזה משחק טוב שכמובן יש לו אפשרות של רשת, פעם שיחקתי PT ודיי אהבתי ת'משחק אז אם יש לכם משחק דומה להציעה או בכלל משחק FPS טוב אז אני אשמח לקבל עצות. ד"א אני משחק בזמן האחרון קצת COH בבטא, משחק מצויין אבל עוד כמה ימים גם הוא נסגר... DOD:S וCOD2 יש לי ואני הייתי מת לשחק בהם ברשת אבל אין קהילה ישראלית בגרוש ולשחק עם צרפתים וגרמנים לא כייף =\ (בUK מביאים לי KICKS כל הזמן =\ )…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by DORAZABI,

במקס פיין יש לי 4 דיסקים אני מכניס את הראשון מתקין ואז נגמרת ההתקנה..והוא לא מבקש דיסק שני..כל מה שהוא התקין לפי מה שראיתי זה רק שפות.וכשאני מכניס את הדיסק השני הוא לא נותן אופציית התקנה...יש בו DATA 3 אייקון ועוד משו..מה עושים? כמו כן יש לי בעיה גם בהפעלת FAR CRY 3 מקורי,התקנתי את שני הדיסקים אני בא ללחוץ על אייקון המשחק והוא לא נכנס ומבקש להירשם ליו פליי..נרשמתי ועשיתי רגיסטר ואז נפתחה הודעה שיו פליי לאנצ'ר הפסיק לפעול...אני נואש חייב עזרה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. Started by ron1739,

שלום, יש לי בעיה, כשאני נכנס למולטי, כתוב לי שם "Your NAT Type: Strict" ובשביל לפתור את הבעיה הוא אומר לי לפתוח UPnP בראוטר, אז אני משנה את זה בראוטר ל-Enabled. וזה עדיין עושה לי אותה בעיה STRICT. למה? איך אני פותר את זה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by TheSaintn,

שלום ראיתי שכמה אנשים פה בקשו וקיבלו Guest pass, אז אם יש מישהו שיש לו ואין לו מה לעשות איתו אני אשמח לנסות את המשחק =] תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Greg#,

ליגת 2V2 של סנייפרים [הליגה היא ליגת פאן, כרגע אין פרסים]. אוקיי דבר ראשון, יש הבדל בין ליגה לקאפ, ההבדל הוא משך זמן הפעילות, וליגה יכולה להמשך גם כמה חודשים, כרגע אין פרסים פרט לדרגת "ראש הטבלה", בטימספיק, ודרגת זוכה סופי, אולי בהמשך יצורפו גם פרסים, כך שהליגה היא נטו לכיף. עכשיו למה סנייפרים?! כי זה כיף, ובתכלס זה קצת רענון לכל הדברים שהיו כאן עד עכשיו. חוקי הליגה: KILLSTREAKS אסורים כמובן! כל משחקי הליגה צריכים להיות משוחקים במפה NUKE TOWN, במוד TDM עד 30 הריגות, עם UNLIMITED TIME. הנשק היחיד שמותר הוא DSR והATTACHMENT היחיד שמותר זה FMJ. כל יריית אקדח תפסול את הקבוצה שירתה, גם דקירות אסורות. כך שהקלאן צריך להיות מורכב רק מדבר אחד, רק הסנייפר בPRIMARY, והPREKS המ…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by goma,

אני צריך קודים תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. Started by 00000,

בסגנון של רד אלרט כזה, "מה קרה בגלל שרצחו את היטלר..". משהו שיגרום לי לחשוב.....

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אז ככה, התחום הזה במשחקים מרתק אותי למדי ואחרי קרייסיס החלטתי שאני רוצה להמשיך הלאה למשחקים נוספים בסגנון. אני מחפש משחקים שעוסקים בחוצונים (חייזרים), עב"מים ועדיף עם עלילה מעניינת וכד', וזה יהיה נחמד אם הוא יהיה עם גראפיקה שהיא לא מתחת לסבירה. (אבל לא חייב) יש המלצות תואמות? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אפוס הפשע-נהיגה של רוקסטאר מגיע סוף סוף למחשב - קראו על ביצועיו הגרפיים, ההצלחה המסחרית, רשמי ביקורות והבעיות הטכניות בהן נתקלו שחקנים לכתבה: http://hwzone.co.il/gta-v-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%91/

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by stone cold,

על המשחק המשחק הוא משחק של סקוור איניקס שידועה ממשחקי תפקידים יפנים כמו פינל פנטזי ודרגון קווסט המשחק הזה פותח קודם כל לXBOX360 ואז קיבל פורט למחשב אבל הפורט הזה נחשב הרבה יותר טוב מגירסת הקונסולה כי הצליחו לתקן כמה בעיות שהיו בגירסת ה360 בכל מקרה המשחק בסיגנון JRPG (משחק תפקידים יפני) שזה בדרך כלל אומר מישחקים לינארים (אין יותר מידי חופש אלה מסלול די קבוע בניגוד למשחקים כמו אובוויליון ופלאוט3 ) אם התפתחות דמויות לפי קרבות (נקודות שמנצחים קרבות-שמספיק מהן מעלות רמה ) וקרבות בתורות ולא בזמן אמת (זה בדרך כלל אבל יש יוצאים מהכלל ) תיאור http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Remnant הורדות פה יש את הדמו -לא ניסיתי בעצמי כי אני ישר ישחק במשחק המלא ht…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  25. החלטנו לתרום שרת משחק לקהילה שזקוקה לו הכי הרבה וחסר לה שרתי משחק. יש לנו מקום לעוד שרת ואנחנו מעדיפים לתת אותו לאיזשהי קהילה נוספת במקום קהילת COD או BF. הנה המשחקים שחשבנו עליהם: - Tribes2 - Multi Theft Auto - Savage - Aliens VS Predator 2 כל אחד יבחר את המשחק שהוא חושב שצריך להיות לו שרת משחק בארץ, גם אם הוא לא מופיע ברשימה, עם הסבר למה וכמה אנשים בערך ישחקו שם. הקופסא שלנו חזקה ותחזיק את השרת בלי שום בעיות ולאגים. כנראה נגדיר אותו עם 32 מקומות. לאחר שייבחר משחק לשרת, נפתח אותו, ואם יהיה פעיל הוא יישאר. אם לא, נחליף אותו למשחק אחר. אני מבקש שכל אחד ירשום משחק אחד ולא כמה, עם הסבר מפורט למה הקהילה זקוקה לו וכמה שחקנים יש שם, כדי שלא נפתח את השרת סתם והוא יהיה ריק. שרתי…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים