עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by RUONXHEV,

מקור:http://www.vgames.co.il/article/14992.html Crytek הולכת בעקבות Epic ומשחררת את המנוע עליו פותח Crysis 2 לכל מאן דהוא. התכנון הוא כזה: ראשית ישוחררו בתחילת הקיץ כלים ספציפיים עבור Crysis 2, שיאפשרו למודרים ליצור שלבים, נשקים וסוגים אחרים של תוכן בעבור המשחק. באוגוסט ישוחרר ה-SDK המלא, המנוע פלוס ערכת כלי הפיתוח בעזרתם נוצר Crysis 2, בצורה דומה לאיך ש-Epic מציעים את ה-Unreal Development Kit כבר מספר שנים. ה-CryEngine 3 SDK יגיע עם גישה מלאה לקוד המנוע, תיעוד ענף וברכתה של Crytek ליוצרים מכל מין וסוג. כמובן שמי שירצה לשווק מוצר מסחרי שהוא יצר באמצעות ה-SDK יצטרך לשלם ל-Crytek, אם בצורת מזומן ו\או תמלוגים על כל עותק שהוא ימכור. עם Unreal, מפתחים שרוצים למכור א…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

http://www.gamershell.com/news/30774.html enjoy

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by nadav1379,

יש לי משחק לסוני אבל אני לא יודע איך אני יכול לצרוב אותו בשביל לשחק בפלייסשטיין מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם, שאלה... אם אני עושה Pre-Order למשחק בסטים או באוריג'ן האם מחייבים אותי מיידית? כמו כל קנייה של משחק שכבר יצא? או מחייבים אותי בסמוך או ביום השקת המשחק?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. בחודשיים האחרונים הרשת מוצפת בשאלות לגבי הדרישות מערכת של doom 3 ולגבי כך שהמשחק יגמגם גם בכרטיסים מסך של היום והמעבדים הכי חזקים. אבל שכחנו דבר אחד חשוב doom 3 הוא יוצא לא רק לpc אלה גם לxbox. ואם אני לא טועה גם באותו הזמן. מבלי להכנס לפרטים הטכנים של האקס בוקס,הוא לא משתווה למחשבים החזקים של היום במיוחד לא לכרטיסי מסך. הרי הוא בעצם מחשב עם מעבד intel celron עם כרטיס מסך מבית nvidia שדומה לgeforce 4 mx אז איך משחק שיגמגם במחשבים כל כך חזקים יפעל בקונסולה שכזאת ??? ואם הם מוציאים אותו לאקס בוקס למה הוא לא יכול לפעול בכרטיסים יותר חלשים מfx5900 ורדאון 9800 באיכות סבירה???? אני לא יודע מה אתכם אבל לי זה חשוד ביותר נראה כאילו יש פהמזימה לסחוט מהצרכנים עוד כסף. מה דעתכם???

6. Started by rikus,

מישהו ניסה כבר? יש דעות חלוקות, לדעתי נראה מרשים אבל אני אתבעס להוציא 60 שקל על משהו מאכזב. אני ממש אוהב את הסגנון מכות הישן-FINAL FIGHT BAD DUDES וכולי של ה ARCADE , POW, ALTERED BEAST .

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אז ככה, התחום הזה במשחקים מרתק אותי למדי ואחרי קרייסיס החלטתי שאני רוצה להמשיך הלאה למשחקים נוספים בסגנון. אני מחפש משחקים שעוסקים בחוצונים (חייזרים), עב"מים ועדיף עם עלילה מעניינת וכד', וזה יהיה נחמד אם הוא יהיה עם גראפיקה שהיא לא מתחת לסבירה. (אבל לא חייב) יש המלצות תואמות? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Galit17,

אני worlock lev 16 משתמשת בינתיים ב demology רוצה שיהיו לי כמה שיותר קסמים לזימון יצורים וחיות שיעזרו לי וגם לשנות צורה. אשמח לקבל לינק ל talent tree הטוב ביותר למה שציינתי . אגב בינתיים אני נורא חלשה ומתה מהר שנראה לי שזה קשור ב TALENT TREE שלי שמתי תמונה שמראה את ה talent tree שלי תודה. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום אני סטודנט וגם עובד ולכן אין לי זמן לשחק במשחקי מחשב כמו שהייתי רוצה שנה שעברה בחופשת הקיץ שיחקתי בסטארקראפט ובדרגון אייג' ומאוד נהניתי אין לי זמן לנסות כמה משחקים ויותר מדי זמן זמן הייתי מחוץ לעולם משחקי המחשב ולכן אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על המשחק האחד והיחיד שיעשה לי את הקיץ, עדיף RPG. תודה!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Tomerico,

יש משימה אחת בעיר השניה של r שבהתחלה הוא מתעצבן עלייך והמשימה היא לפוצץ אמבולנס... אז פוצצתי את האמבולנס ו... אז האיש נופל מהאמבולנס הוא מלא תחבושות ( ) ואני מנסה לירות בו ולא קורה שום דבר ועוד בעיה צריך לעשות את זה דיי מהר... יש 10 אנשיי משטרה שלא נראים כל-כך נחמדים....

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by kokoki,

היי, התחלתי לשחק ב WITCHER 3 (אף פעם לא מאוחר מדי ) , הבעיה היא, שהמשחק לא זז בצורה חלקה, זה כאילו יש רעידות כאלה כשאני מזיז את העכבר בצורה איטית כדי להסתכל מסביב, זה מאוד מתסכל. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? אשמח לעזרה. החומרה שלי: I5-4690 (לא K) 16 ראם 1600HZ gtx 1070 :מסך PG279Q המשחק רץ בקצב של 70-80 פריימים תודה

12. Started by redti,

תיכנסו לאתר WWW.GAMEXTRA.COM זה בעברית שם אתם יכולים להוריד את זה בחינם קוראים למשחק CAROM3D תורידו תעשו לכם משתמש ונראה מה אתם שווים (סתם)!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by taimor,

בזמן החופשי שלי אני משחק, כמו כל נער אבל אין לי כבר מה לשחק ? BF2 מעצבת'י במיוחד שעוד כמה ימים יוצא 1.4 שהולך להרוס את כל החגיגה. FEAR זה אחלה אבל אחרי חצי שעה נמאס כבר =\ יש כמובן את FLATOUT 2 שכבר אפשר להגיד סיימתי =\ ומשעמם. ומידי פעם יוצא ג'נרלס(ברשת...), כעיקרון משעמם לי בזמן החופשי שיש לי, מחפש איזה משחק טוב שכמובן יש לו אפשרות של רשת, פעם שיחקתי PT ודיי אהבתי ת'משחק אז אם יש לכם משחק דומה להציעה או בכלל משחק FPS טוב אז אני אשמח לקבל עצות. ד"א אני משחק בזמן האחרון קצת COH בבטא, משחק מצויין אבל עוד כמה ימים גם הוא נסגר... DOD:S וCOD2 יש לי ואני הייתי מת לשחק בהם ברשת אבל אין קהילה ישראלית בגרוש ולשחק עם צרפתים וגרמנים לא כייף =\ (בUK מביאים לי KICKS כל הזמן =\ )…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by gigabot,

וואי אין במה לשחק כל המשחקים כבר נטחנו... יש הצעות למשחקים מעניינים?..

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  15. מה עושים במשימה הזאת משהו יודע?? זה עם המלחמה של הכנופיות שאני משטלת על שטחים של כנופיות אחרות ויש לי משימה שאני לא יודע מה לעשות עם האיש הזה!! תעזרו לי בבקשה!! הנה תמונה מהמשחק אולי היא תעזור

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by mironm,

בעת ההתקנה ההודעה הבאה עולה לי.... Component transfer error Component: Data Files Minimal File Groupe: Data Files Minimal File: f:\data.cab Error: שגיאת נתונים בדיקת יתירות מחזוריות בבקשה תעזור לי תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by NosNos22,

ישלי את המשחק X3 REUNION וקראתי שיש לו תוכנת הגנה שנויה במחלוקת קוראים לה STAR FORCE אם אני לא טועה והיא משומשת על ידי UBISOFT אני לא יןדע אם להתקין את המשחק או לא מצד אחד המשחק מהזאנר שאני אוהב אבל אני לא רוצה שהמחשב שלי יפגע תודה לעוזרים

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  18. תסתכלו במפרט שלי, במקום ה-R9000 PRO שימו GF2 MX 40, יפה מאוד ! קיבלתם את המפרט שלי לפני כמה חודשים ספורים, ככה שבמשך שנה וחצי לא שיחקתי במחשב ! (גם עם המפרט הנוכחי לא ממש ניתן לשחק בצורה נורמלית), עכשיו בעוד זמן קצר מאוד אני קונה מחשב חדש ! ואחרי שנה וחצי שלא שיחקתי אני בטוח שיש לי די הרבה להשלים ! אז יאללה תמליצו על המשחקים המומלצים ביותר לטעמכם בכל ז'אנר שהוא שיצא בזמן האחרון. ד"א הנה רשימת המשחקים שכן יצא לי לשחק בהם זמן קצר בזמן האחרון: Unreal 2003 NFS 6 NBA live 2003 gta3 - לפני הרבה זמן Hitman 2 וזהו ! אל תחמיצו דברים טובים ! ותודה רבה לכולכם :remybussi:

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אחרי שקניתי SA גיליתי שההרגשה הרבה יותר כייפית כשאתה קונה את המשחק המקורי....לכן הייתי רוצה לקבל ממכם המלצה למשחקים שווים שכדי לקנות שיהיה בהם מולטיפלייר ושלא יהיה משחקי אסטרטגיה, כי אני שונא. תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  20. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24432 המשחק יהיה בגרפיקה בסגנון מצויר והוא יהיה חלק ממשחקים חינמיים שבמקום תשלום יהיו פרסומות

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  21. בואו להיזכר במוגלי, אלאדין וסימבה, וכל מה שהפך אותם לגיבורים המושלמים גם עבור עולם משחקי הוידאו אי שם בשנות התשעים העליזות לכתבה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by -ox-,

וואי סוף סוף קצת תמונות מהדבר הזה , אחרי שראינו סרטון קצר הגיעו קצת תמונות ופיסות של מידע על המנוע והמשחק המהפכני הזה , כמו שחשבו רבים - תמיכה ב DX10 גראפיקה פוטוראליסטית (אמיתית) תמיכה בליבות כפולות ,HDR ,זמן דינאמי (שקיעה וזריחה) ,מנוע פיזיקלי מתקדם,ועוד מלא דברים שמפורטים בעמוד הבא : מקור: http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=11616 קצת תמונות , הן סרוקות מאיזה מגזין בגלל זה האיכות קצת לא משהו אבל מבינים את העקרון.. [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by yoel12,

שלום, לאחרונה שמעתי על מספר מקרים בהם STEAM מחקה חשבונות ללא כל סיבה אשמח לדעת מדוע זה קורה? ומה ניתן לעשות בכדי להבטיח שדבר שכזה לא יקרה לי? בנוסף שמעתי על מקרים בהם STEAM קנתה משחקים באופן אוטומטי אשמח לדעת במה מדובר? והאם יש סיבה לדאגה? תודה

24. Started by paulyoung,

היי אני מריץ את המשחק ב-high quality והוא טס לי כשאני מעביר ל-ultra quality הוא זז פחות מהר ונותן lag-ים פה ושם אם אני מפעיל aa X 16 או aa X 8 הוא זז בקושי לפי הלינק הזה http://www.tomshardware.com/2005/12/09/seven_of_nvidia/page37.html וגם לפי זה http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2607&p=9 וגם זה http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1886561,00.asp אני אמור לקבל בערך 75fps (ב-hl2 יש לי אחלה ביצועים) איך אני רואה כמה fps יש לי יכול להיות שיש לי בעיה בדרייברים או משהו כזה (מותקן אצלי nvidia גירסת 81.98) ראיתי באתר של nvidia שיש כבר גירסה 84.21 האם זה יכול לפתור לי את הבעיה?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  25. הכנסו אל: http://on.fb.me/147jAhI תנו לייק לעמוד פייסבוק של NVIDIA ותמלאו פרטים (אין ברשימת הארצות ישראל, אז בחרתי ארצות הברית ועובד...) הבטא תתחיל ביום שישי הקרוב (ה-22) עד ליום שני, ה-25 http://nw.perfectworld.com

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.