עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ShaharSi,

טוב זה ישמע קצת מצחיק אבל יש משחק שאני שנים כבר מנסה להיזכר בשם שלו.. משחק מאוד מאוד ישן! ואני זוכר רק את הקטע הראשון שלו... זה היה סוג של משחק אימה ואני זוכר שמשחקים בנאדם מגוף שלישי ומנסים למנוע מזאב להיכנס לבית ע"י חסימת דלתות, חלונות וכו' אני יודע שזה מעט מאוד אבל אם מישהו יודע משהו בבקשה תשתפו אותי אני מת לדעת איך קוראים למשחק הזה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by taimor,

בזמן החופשי שלי אני משחק, כמו כל נער אבל אין לי כבר מה לשחק ? BF2 מעצבת'י במיוחד שעוד כמה ימים יוצא 1.4 שהולך להרוס את כל החגיגה. FEAR זה אחלה אבל אחרי חצי שעה נמאס כבר =\ יש כמובן את FLATOUT 2 שכבר אפשר להגיד סיימתי =\ ומשעמם. ומידי פעם יוצא ג'נרלס(ברשת...), כעיקרון משעמם לי בזמן החופשי שיש לי, מחפש איזה משחק טוב שכמובן יש לו אפשרות של רשת, פעם שיחקתי PT ודיי אהבתי ת'משחק אז אם יש לכם משחק דומה להציעה או בכלל משחק FPS טוב אז אני אשמח לקבל עצות. ד"א אני משחק בזמן האחרון קצת COH בבטא, משחק מצויין אבל עוד כמה ימים גם הוא נסגר... DOD:S וCOD2 יש לי ואני הייתי מת לשחק בהם ברשת אבל אין קהילה ישראלית בגרוש ולשחק עם צרפתים וגרמנים לא כייף =\ (בUK מביאים לי KICKS כל הזמן =\ )…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני מבצע ניסוי על מנת למצוא את הקונפיגורצייה הטובה ביותר על מנת לקצר את זמני הטעינה המאוסים שפוגעים בחווית המישחק. ניבדקים דיסקים של חברות שונות במערכי raid מגוונים. אודה לכם אם תוכלו לציין כאן את שמות המישחקים הכבדים ביותר שייצאו בשנתיים האחרונות שזמני הטעינה שלהם ,הם ארוכים במיוחד. (אני רק מבקש כמובן , לא לציין כאן משחקים שידוע שיש בהם באגים שגורמים לזמני טעינה חריגים.)

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

http://forums.firingsquad.com/firingsquad/board/message?board.id=pc&message.id=36144 Call of Duty 4 minimum requirements OS: XP or Vista Processor: 2.6ghz Pentium IV or equivalent (3.2ghz recommended for Vista) RAM: 1024mb (1536mb recommended for Vista) Video Card: DirectX 9-compliant Shader 3.0 card with 128 MB of DDR Video Memory (256 MB recommended) AGP 8x or PCI-Express x16 Sound Card: 16-bit DirectX 9-compliant sound card DirectX9 for XP and 10 for Vista, 8 gigs HD space + 600mb for swap file. Supported chipsets: Nvidia Geforce 6/7/8 series ATi X800 or higher בעלי WIN VISTA ממש מקבלים בעיטה הגונה בתחת בדרישות המערכת

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by -ox-,

וואי סוף סוף קצת תמונות מהדבר הזה , אחרי שראינו סרטון קצר הגיעו קצת תמונות ופיסות של מידע על המנוע והמשחק המהפכני הזה , כמו שחשבו רבים - תמיכה ב DX10 גראפיקה פוטוראליסטית (אמיתית) תמיכה בליבות כפולות ,HDR ,זמן דינאמי (שקיעה וזריחה) ,מנוע פיזיקלי מתקדם,ועוד מלא דברים שמפורטים בעמוד הבא : מקור: http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=11616 קצת תמונות , הן סרוקות מאיזה מגזין בגלל זה האיכות קצת לא משהו אבל מבינים את העקרון.. [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. בחודשיים האחרונים הרשת מוצפת בשאלות לגבי הדרישות מערכת של doom 3 ולגבי כך שהמשחק יגמגם גם בכרטיסים מסך של היום והמעבדים הכי חזקים. אבל שכחנו דבר אחד חשוב doom 3 הוא יוצא לא רק לpc אלה גם לxbox. ואם אני לא טועה גם באותו הזמן. מבלי להכנס לפרטים הטכנים של האקס בוקס,הוא לא משתווה למחשבים החזקים של היום במיוחד לא לכרטיסי מסך. הרי הוא בעצם מחשב עם מעבד intel celron עם כרטיס מסך מבית nvidia שדומה לgeforce 4 mx אז איך משחק שיגמגם במחשבים כל כך חזקים יפעל בקונסולה שכזאת ??? ואם הם מוציאים אותו לאקס בוקס למה הוא לא יכול לפעול בכרטיסים יותר חלשים מfx5900 ורדאון 9800 באיכות סבירה???? אני לא יודע מה אתכם אבל לי זה חשוד ביותר נראה כאילו יש פהמזימה לסחוט מהצרכנים עוד כסף. מה דעתכם???

7. מה עושים במשימה הזאת משהו יודע?? זה עם המלחמה של הכנופיות שאני משטלת על שטחים של כנופיות אחרות ויש לי משימה שאני לא יודע מה לעשות עם האיש הזה!! תעזרו לי בבקשה!! הנה תמונה מהמשחק אולי היא תעזור

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by compman112,

שאלה. סתם בא לי להעביר את השעמום, נזכרתי במשחק שאחות של חברה של ביקשה. קיצר, סתם, מה יותר שווה הסימס הראשון או הסימס השני?( כולל כל ההרחבות) מה כדאי יותר לשחק, בראשון או בשני, מה יותר כיפי...לא בקטע של גראפיקה. תודה ;D

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אנו מזמינים אתכם להכנס לשרת הדיסקורד של קב' הגיימרים Artemis ישראל. שרת דיסקורד איכותי ומושקע של שחקנים בגילאי 22+ שנבחרו בקפידה. הקהילה משחקת במשחקים: CODWZ, ApexLegends, battlefield v, GTAV, VALORANT, CS:GO ועוד... * מעכשיו ניתן להאזין ולדבר בשרת באיכות כפולה - 128KBPS. יש גם קבוצת וואטסאפ של 40 איש שתוכלו ישר למצוא חברים למשחק. ----------------------------------------------------------------- https://discord.gg/TgUNFKY ----------------------------------------------------------------- *כל מה שאתם צריכים לעשות זה להוריד/להיכנס לדיסקורד. *לאחר הכניסה לשרת נא בחרו ROLE של המשחק שאתם משחקים ולאחר מכן החדרים אליו ייפתחו. קצת תמונות: …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. www.qTp-Gaming.com Brainihax Nightmare - STEAM_0:1:14464348 wAZARY - STEAM_0:1:14146081 wedmate - STEAM_0:0:2374160 remind - STEAM_0:1:23346117 Vodka - STEAM_0:1:11168411 איש קשר אם מספר הטלפון שלחנו בטופס לא נפרסם אותו פה. Nightmare מאשר. http://imageshack.us/f/267/steamidz.jpg/ - תמונות מהקונסול של חמשת השחקנים בשרת

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by eagleye,

כשאני בא להתקין את המשחק פיפוש הראשון(מקורי) מופיעה לי ההודעה הבאה: setup requires_setup.dll and_isres.dll(located in_setup.lib) in order to operate properly. please ensure these files are located with setup.exe ואז זה יוצא לי מההתקנה של המשחק,משיהוא יודע מה זה ומה לעשות כדי להתקין תמשחק ולתקן לשגיאה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by .:YoGy:.,

אהלן... אני מחפש משחק ישן, ואני לא מצליח למצוא באינטרנט אפילו את השם שלו... אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפחות בשם, ואחר כך כבר נחפש איך להשיג אותו... זה משחק על הדמויות המצויירות "ביפ ביפ" ו"קיוטי" (רוד ראנר והזאב שרודף אחריו) זה מין משחק חשיבה כזה בתלת מימד... אתה משחק את הזאב, ואתה צריך לעשות דברים כדי לתפוס את הרוד ראנר... (למשל בשלב אחד אתה צריך ללבוש עור של כבש כדי שאיזה כלב לא יזהה אותך) ועוד ועוד... אני ממש אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש

13. שלום! מישהו יכול להביא קישור לתוכנה אימולטור שמפעילה משחקי פלייסטיישן על המחשב??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שמתי הכל על HIGE והמסך נכבה זה קרה כמה פעמים מחקתי התקנתי מחדש ולא עזר שמתי הכל על נמוך ועבד בסדר מה הבעיה בעבר זה לא קרה לי מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 512MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by gigabot,

וואי אין במה לשחק כל המשחקים כבר נטחנו... יש הצעות למשחקים מעניינים?..

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם! זה פשוט לא יאומן.... עבדתי קשה המון זמן, חסכתי כמה לירות ורצתי לקנות מחשב חדש! אבל הפלא ופלא, אני לא מוצא שום משחק שמרגש אותי. :'( אנא עזרו לי למצוא משחק תפקידים טוב שיחמם לי את הלב המשחקים שאהבתי: (חביב)gothic1+2, divine divinity+behond divinity, diablo 1+2, dungeon siege1+2 משחקים שלא אהבתי: neverwinter nights, icewind dale. תודה לכל העוזרים

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by halo,

מה צריכים לעשות בשלב הזה אחרי שעולים למעלה אין מה לעשות שם http://img248.imageshack.us/img248/1609/xcvxcvzep1.jpg

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by simonsix,

Tribes: Ascend זהו שמו של הכותר החדש בסידרה. לפני עשור בערך זה היה אחד ממשחקי האונליין הפופולרים בעולם. עכשיו מסתמן לו קאמבק רציני והאמת שהגיע הזמן הפיתוח הוא של חברת Hi-Rez והוא מפותח על מנוע אנריל3

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by omery000,

עוד חודשיים אני יהפוך לחוקי סוף סוף (!) ואני יוכל להוציא כרטיס ולקנות באינטרנט, רציתי לדעת איזה אתר אמין של משחקי מחשב שמוכר עותקים פיזיים במחירים זולים ועושה משלוחים לארץ אתם מכירים?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. 4A Games נשארת בידיים פרטיות, Koch Media (ידועים יותר כ Deep Silver) קנו את זכויות ההפצה של Metro. גם Ubisoft ניסו לקנות אבל ההצעה שלהם הייתה שניה בגובהה. South Park: The Stick of Truth כנראה יעבור ל UBISOFT למרות שנראה כאילו South Park Studios הולכים לערער את העסקה הזו (אומרים שאין ל THQ את הזכות למכור את הרישיון). Homefront נקנה על ידי CRYTEK. Volition, Inc נקנו על ידי Koch Media, אני מאמין שיחד עם Saints Row. Evolve (המשחק החדש של TRS) נקנה על ידי Take-Two Interactive (היה גם ניסון של TRS לקנות את ה IP אבל אין להם מספיק כסף). THQ Montreal נקנה על ידי UBISOFT, כנראה יאוחד ל UBISOFT Montreal (מה שאומר ש Patrice Déselit חוזר ל UBISOFT). Relic Entertainment נקנו על ידי SEG…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by IlanF,

אני אישית מאוד מצפה למוד הזה ועוקב אחריו מקרוב...

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ISR Soldier,

אני סיימתי את הסינגל ב MW2 ורק אז עברתי למולטי, הפעם אני אשחק בסינגל תוך כדי ואתם?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by civic,

יש דרך להתקין משחקים בלי הסטים הזה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by johnysade,

שלום לכולם הסרטון הראשון הוא טריילר שערכתי והשני מונטג אם אהבתם תנו בלייק וסאב

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים