משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
בעוד קהילת המודרים העולמית מתחרה מי יצליח להריץ את כותר היריות הקלאסי על המכשירים המוזרים ביותר - מכספומטים ועד בדיקות הריון - פיתוח חדש מחזיר את Doom למקומו הטבעי במחשב האישי, הפעם לא כמשחק אקטיבי אלא ככלי שימושי שנועד להגן לכם את המסך. שומר מסך, זוכרים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם..... יש לי סוני פלייסטיישן 4. בשלט סוני עובד בסוני פלייסטיישן. אני לא משחק הרבה בסוני פלייסטיישן. אני עברתי לשחק במחשב נייח. חיברתי שלט סוני למחשב נייח דרך כבל USB בחלונות 10 פרו שפה עברית. בהתחלה השלט עובד טוב משחק פורטנייט הרבה זמן. ויש אורות בשלט ותקין. עכשיו יום אחד השלט סוני לא מגיב במשחק פורטנייט במחשב נייח חלונות 10. אני רואה בשלט יש אורות וזה מזהה בחלונות 10. אני בודק בסוני פלייסטיישן השלט עובד ותקין ויש אורות. אבל במשחק פורטנייט השלט לא מגיב. נסיתי ליראות לחפש בהגדרות שלט משחק פורטנייט במחשב נייח ולא הצלחתי. אולי נראה לכם שהמשחק פורטנייט משובש משהו שלא נותן לי לעבוד בשלט סוני. האם להתקין מחדש פורטנייט במחשב נייח? או איפה מפעילים …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סדרת משחקי הקרבות המצליחה מיפן תנחת לראשונה ב-Steam, ולא תדרוש רכיבים מתקדמים יתר על המידה בכדי להנות מקצת אקשן מהיר ומאתגר לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
הצלחה ביקורתית ומסחרית גדולה למשחק התפקידים הטקטי החדש ששואב את השראתו ממיטב קלאסיקות סוף שנות התשעים ותחילת המילניום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%91%d7%97%d7%95%d7%aa-pillars-of-eternity-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%99%d7%95%d7%a8%d7%a9%d7%95-%d7%94%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99-%d7%a9/
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
וואי אין במה לשחק כל המשחקים כבר נטחנו... יש הצעות למשחקים מעניינים?..
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, התחום הזה במשחקים מרתק אותי למדי ואחרי קרייסיס החלטתי שאני רוצה להמשיך הלאה למשחקים נוספים בסגנון. אני מחפש משחקים שעוסקים בחוצונים (חייזרים), עב"מים ועדיף עם עלילה מעניינת וכד', וזה יהיה נחמד אם הוא יהיה עם גראפיקה שהיא לא מתחת לסבירה. (אבל לא חייב) יש המלצות תואמות? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רק אם מותר לשאול את זה בפורום...באיזה משחקי fps אפשר לשחק במולטיפלייר בצורה חופשית (בלי סריאל)? מדבר על משחקים בסגנון sof2,cod,moh,css וכו' איזה לא דורשים מספר סידורי בשביל לשחר במולטי? אם אסור למחוק בבקשה...
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המשחק הוא מעין מרוץ מכוניות שבסוף צריך לתת מכות במכונית כלשהי ולירות עליה עד שהיא נהרסת כאמור המשחק הזה היה בין המשחקים הכי פופולארים של שנות 90 והוא הופיע בכל מיני קונסולות כולל במכונות ארקייד .
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה... אם אני עושה Pre-Order למשחק בסטים או באוריג'ן האם מחייבים אותי מיידית? כמו כל קנייה של משחק שכבר יצא? או מחייבים אותי בסמוך או ביום השקת המשחק?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב תמיכה יקרה. עולות לי שגיאות בהפעלת משחקים כבדים במצב מרובה משתתפים, יש לי כבל תת ימי של 40 מגה ביט. ואכן בבדיקות מהירות אינטרנט של מספר אתרים יש לי 40-50 מגה ביט הורדה ו4-5 מגה ביט העלאה לא רק זה גם מנהל ההורדות שלי מוריד בדרך כלל בין 6.223 ל 6.250 מגה בייט, בנוסף אני יכול לגלוש לכל אתר כולל אתרים מאובטחים ולצפות און-ליין בסרטים וסרטונים באיכות QHD ו 4K, לא רק זה גם אני יכול לשחק במשחקים כבדים במצב שחקן יחיד: (BF4,Duke Forever,Heroes On-Line (in camping),SFxT,SC2 legacy of the void ,(off-line),diablo 3 off-line) ובמשחקים קלים במצב מרובה משתתפים: (Etherlords II, Tzar, Diablo orgial 1995,Hearthstone , Heroes of the Storm,) בנוסף חיברתי מחשב נוסף לרשת לצורך בדיקה וב…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תיכנסו לאתר WWW.GAMEXTRA.COM זה בעברית שם אתם יכולים להוריד את זה בחינם קוראים למשחק CAROM3D תורידו תעשו לכם משתמש ונראה מה אתם שווים (סתם)!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעת ההתקנה ההודעה הבאה עולה לי.... Component transfer error Component: Data Files Minimal File Groupe: Data Files Minimal File: f:\data.cab Error: שגיאת נתונים בדיקת יתירות מחזוריות בבקשה תעזור לי תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם,שמי רום וחבר שלי מפתח משחק FPS ישראלי.אני יפרסם בשבילו כי הוא לא יכול לפרסם בגלל "רווח אישי" אתר ביתבבניה יעלה לשרת איחסון חינמי) להורדת הדמו (1.0):בהעלאה... תאריך יציאה משוער:1-1-2012 מידע על המשחק: זוהי חבילה של 3 משחקי אינדי שהמחיר שלה היה מאוד נמוך. כל המשחקים יתמכו בDX11 באופן מלא. יתכן שיתווסף מנוע הרס על חלק מהמשחק (בתהליכי בדיקה). תמונות:
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בזמן החופשי שלי אני משחק, כמו כל נער אבל אין לי כבר מה לשחק ? BF2 מעצבת'י במיוחד שעוד כמה ימים יוצא 1.4 שהולך להרוס את כל החגיגה. FEAR זה אחלה אבל אחרי חצי שעה נמאס כבר =\ יש כמובן את FLATOUT 2 שכבר אפשר להגיד סיימתי =\ ומשעמם. ומידי פעם יוצא ג'נרלס(ברשת...), כעיקרון משעמם לי בזמן החופשי שיש לי, מחפש איזה משחק טוב שכמובן יש לו אפשרות של רשת, פעם שיחקתי PT ודיי אהבתי ת'משחק אז אם יש לכם משחק דומה להציעה או בכלל משחק FPS טוב אז אני אשמח לקבל עצות. ד"א אני משחק בזמן האחרון קצת COH בבטא, משחק מצויין אבל עוד כמה ימים גם הוא נסגר... DOD:S וCOD2 יש לי ואני הייתי מת לשחק בהם ברשת אבל אין קהילה ישראלית בגרוש ולשחק עם צרפתים וגרמנים לא כייף =\ (בUK מביאים לי KICKS כל הזמן =\ )…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני worlock lev 16 משתמשת בינתיים ב demology רוצה שיהיו לי כמה שיותר קסמים לזימון יצורים וחיות שיעזרו לי וגם לשנות צורה. אשמח לקבל לינק ל talent tree הטוב ביותר למה שציינתי . אגב בינתיים אני נורא חלשה ומתה מהר שנראה לי שזה קשור ב TALENT TREE שלי שמתי תמונה שמראה את ה talent tree שלי תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שם הקבוצה Phantoms חברי הקבוצה OREO n1kz sync Lab Franco OREO http://steamcommunity.com/id/yuvaloREO/ n1kz http://steamcommunity.com/profiles/76561198027569135/ sync http://steamcommunity.com/id/isrealisoldier/ Lab http://steamcommunity.com/profiles/76561198033901830/ Franco http://steamcommunity.com/profiles/76561198010128945/ איש קשר - יובל 0549146323 yuvalg15@walla.com אם צריך להוסיף משהו תודיעו
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב, ראשית אני יודע שיש דיון שמתכלל את כל נושא STEAM אבל 428 עמודים ........... יש לי חשבון ושני מחשבים באותו בית האם ניתן להתקין את אותו חשבון על כל אחד מהמחשבים? האם זה יפגע בשמירות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום קניתי את חבילת כל ה-GTA בסטים (אחד המשחקים הוא GTA SA), יש לי שמירה שסיימתי בה את המשחק לפני כמה שנים טובות. כאשר ניסיתי להעביר את השמירה למחשב עם המשחק שהורדתי מסטים, הוא מכניס אותי לתחילת המשחק ולא לנקודה של הסוף, למרות שהוא מזהה את השמירה וכותב את שמה. יש למישהו רעיונות איך לפתור את הבעיה? עריכה: אם זה משנה אני חושב שהשמירה נוצרה על הגרסה הראשונה של המשחק, וסטים הביא לי את V3.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני מקבל את זה המון פעמים.אני יחיד? יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין דמו של משחק OPEN SEASON אבל אני מקבל הודעה שהמשחק דורש PIXEL SHADER 1.1 האם ישנה דרך להתגבר על הבעיה? כרטיס המסך שלי הוא NVIDIA GFORCE MX2 תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט וגם עובד ולכן אין לי זמן לשחק במשחקי מחשב כמו שהייתי רוצה שנה שעברה בחופשת הקיץ שיחקתי בסטארקראפט ובדרגון אייג' ומאוד נהניתי אין לי זמן לנסות כמה משחקים ויותר מדי זמן זמן הייתי מחוץ לעולם משחקי המחשב ולכן אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על המשחק האחד והיחיד שיעשה לי את הקיץ, עדיף RPG. תודה!
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
וואי סוף סוף קצת תמונות מהדבר הזה , אחרי שראינו סרטון קצר הגיעו קצת תמונות ופיסות של מידע על המנוע והמשחק המהפכני הזה , כמו שחשבו רבים - תמיכה ב DX10 גראפיקה פוטוראליסטית (אמיתית) תמיכה בליבות כפולות ,HDR ,זמן דינאמי (שקיעה וזריחה) ,מנוע פיזיקלי מתקדם,ועוד מלא דברים שמפורטים בעמוד הבא : מקור: http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=11616 קצת תמונות , הן סרוקות מאיזה מגזין בגלל זה האיכות קצת לא משהו אבל מבינים את העקרון.. [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סיקור משחק דפדפן - ספרטה אונליין. בקצרה, ספרטה אונליין הוא משחק דפדפן ישראלי מתקדם, שלא מבייש אף מתחרה בזירה העולמית בשוק משחקי הדפדפן. מאחורי משחק הדפדפן עומדת חברת היי טק ישראלית אשר פיתחה אותו במשך 3 שנים. בתאריך 19.4.2016 העונה הראשונה של ספרטה אונליין נפתחה וניתן להתחיל להירשם. אווירה, כשם המשחק ספרטה, המשחק עצמו מעוצב ומסוגנן בסטייל של יוון העתיקה. במשחק יש 4 סוגי צבאות, ספרטה, אתונה, ארגוס וצבא האלים. כמובן שכל צבא נותן את היתרונות שלו ועל כך נרחיב בהמשך. סרטון התדמית של ספרטה אונליין הרשם עכשיו למשחק הדפדפן בחינם מטרת המשחק, בדומה למשחקי הדפדפן הנפוצים ספרטה אונליין הוא משחק מלחמה - אסטרטגיה.…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי, במקום ה-R9000 PRO שימו GF2 MX 40, יפה מאוד ! קיבלתם את המפרט שלי לפני כמה חודשים ספורים, ככה שבמשך שנה וחצי לא שיחקתי במחשב ! (גם עם המפרט הנוכחי לא ממש ניתן לשחק בצורה נורמלית), עכשיו בעוד זמן קצר מאוד אני קונה מחשב חדש ! ואחרי שנה וחצי שלא שיחקתי אני בטוח שיש לי די הרבה להשלים ! אז יאללה תמליצו על המשחקים המומלצים ביותר לטעמכם בכל ז'אנר שהוא שיצא בזמן האחרון. ד"א הנה רשימת המשחקים שכן יצא לי לשחק בהם זמן קצר בזמן האחרון: Unreal 2003 NFS 6 NBA live 2003 gta3 - לפני הרבה זמן Hitman 2 וזהו ! אל תחמיצו דברים טובים ! ותודה רבה לכולכם :remybussi:
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-