עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Kobi Harosh,

שלום לכולם , אז עבר חודש כבר מאז יציאת ה COD האחרון וכולנו עדים לאחד המשחקים הפחות טובים בסדרה , אם מבחינת הביצועים והמשחקיות עצמה , ( נתון לדיון לא אפתח את זה כאן ) . בתור עובדה מוחצת מספר שחקניי PC גם בחו"ל לא גדול ואת זה אפשר לראות גם ב ESL . אז כרגע אנחנו נמצאים בסוג של דילמה מאוד חשובה וגדולה ואני רוצה לשתף את כל שחקניי הקהילה בה : מה אנחנו מתכוונים לשחק כדיי לא להעלם מן המפה .... אז האפשרויות הם : COD 4 , MW2 , MW3 , BO , BO2 אנחנו ממש לא מתכוונים ללכת לאף מקום , אבל כרגע המצב שנוצר הוא שהמון שחקנים וקבוצות עוזבים למשחקים אחרים וזה לא " כיף ככה " שאנחנו מצטמקים בגלל המשחק . נכון תמיד יהיו את האנשים שיעדיפו לשחק GHOSTS אבל כל אחד יעשה את מה שהכי טוב לו ולקבוצה של…

• 43 תגובות
    • 7.8k צפיות
  2. Started by Mandheling,

אם כל הבאנדלים והסיילים הגעתי למצב שיש לי כל כך הרבה משחקים שאני לא רואה מתי אמצא זמן לשחק בהם. אני לא יכול להקדיש מעבר לשעה~שעתיים ביום למשחק, ובקצב הזה אין לי בעצם צורך לקנות אף משחק חדש בשנים הקרובות.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Gal&Gal,

מישהו משתמש בהגדרה הזו? זה מקובל? אף פעם לא נתקלתי בזה , כמה זה תורם לנראות של המשחק?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by OREN_P,

אהלן חברים. הורדתי אתמול את המשחק החדש דרך המבצע קריסמס שב-STEAM היום התחלתי לשחק ויש לי מחשב חזק מאד. intel i5 3.4 ו- כרטיס nvidia 660ti ו- 8 ג'יגה זיכרון במחשב. בשלב הראשון שאחרי הפתיחה של המשחק אחרי כל הפרולוג המשחק מרצד לי ומשהו לא תקין במנוע הגרפי. מישהו עוד חווה את זה?

5. Started by Fasten,

היי, הנה GAMEPLAY שלי מתוך MW3. אשמח אם תתנו לייק, סאב ותביעו את דעתכם https://www.youtube.com/watch?v=1V5vdEFpASE

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אני רוצה לפרמט את המחשב ולגבות את התיקיה של השמירות של הassassin creed החדש, כך שאוכל להמשיך מהשלב בו הגעתי.משום מה המשחק גם כן לא נשמר לי תמיד כנראה יש איזו שהיא בעיה בתיקייה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by SiaTex,

טוב אני לא יודע איפה להתחיל. משחק אלוהי. משחק אגדי. אני מכור. טוב עכשיו רציני. המשחק הזה, לא משנה באיזה מוד של משחק (s&d או demolution וכו') כיף!. אני חושב שהתחרותי פה הוא לא s&d אבל אני חדש במשחק ועדיין לא התעדכנתי בהכל. טוב אז בוא נתחיל בדברים הטובים: משחק חדש, מרענן, לא מזכיר כמעט את קוד. הוא דורש טכניקות שונות לכל קלאסס ומפתח גם את יכולת הHS שלך כי ככה אתה הורג הכי מהר. משחק של מחשבה ושוב לפי מה שהבנתי לא הולך להיות S&D תחרותי. אני יכול לשבת ולשבח פה כל קלאסס וקלאסס שהם מדהימים פשוט!!!!! אבל עכשיו הגיעו החדשות הרעות: קודם כל זה מזכיר את TF וגם במשחק התחרותי פחות או יותר דומה ל TF.(אתמול בסוג של "VERSUS" ששיחקתי שמעתי הרבה קוראים למשחק TF3 ובצדק) אני לא יוד…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. במפה GULF OF OMAN ובמפות עם 64 שחקנים יש לי איטיות מעצבנת. המפרט שלי זה לוח אם סיני זבל ב100 שקל מעבד core i5 3470 3.20Ghz זיכרון 6GB ddr3 ssd 256 כרטיס מסך msi 280X 3GB אני משחק הכל על אולטרה ורזולוציה 1920:1200

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by TheOneAndOnlyLith,

למישהו יש להביא לי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ניסיתי להיכנס לחשבון שלי אבל הוא אמר לי שיש בעיה באינטרנט או משהו כזה, נכנסתי בoffline, בדפדפן היה לי אינטרנט. ניסיתי לשנות את הסיסמה ולא הצלחתי, ניסיתי להתחבר מהדפדפן והוא לא שולח לי התראה לאימייל עם הקוד. מה אני עושה? למי לפנות? יכול ליהיות שזה פשוט בעיה של השרת שלהם או משהו? אני בלחץ ואני לא יודע מה לעשות, אני ממש צריך עזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by watch out,

הי ראיתי אחד מהמשתמשים פה שיש לו חשבון ב raptr עריכה: לא משנה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by pxst17,

אני מוכר RUST כחדש לגמרי בתור GIFT, ב-10 דולר בלבד. דרך פייפאל. מעוניינים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by kalabokk,

למי שעוד מתעניין בקוד4, .4cid הוציא סרט שעבד עליו כבר שנה וחצי עם הפראגים שלי ~

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by DivineS,

merry Christmas everyone!!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yakir4u,

יש לי את שני המשחקים ברגע שאני נכנס לבאטלוג ומתחיל משחק הוא נטען מאחור ואז כשאני אמור להכנס למשחק הוא נפתח לי על חלון מלא ואחרי זה מתכווץ לחלון קטן ובשביל להיכנס למשחק אני רב איתו כמה דקות עד שהוא מסכים לעלות על מסך מלא כל פעם אני מצליח להגדיל אותו אחרי איזה דקה שאני לוחץ עליו הוא גדל ואז קטן שנייה אחרי זה קורה גם בMP וגם בSP בווינדוס 8 לא הייתה לי בעיה עם BF3 רק מאז שעברתי ל8.1 זה קורה לי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני לא אנטי קונסולות. יש לי 2 קונסולות בבית, XBOX360 וPS3. אבל ז'אנר משחקי RPG פשוט לא מתאים לקונסולות. לא היה לי אכפת אם כל משחק RPG שיוצא לPC היה נורמאלי. אבל לא - רובם פורטים עלובים ביותר. והמשחק האחרון שניסיתי, Kingdoms of Amular, פשוט זוועתי מבחינת עיצוב וגיימפליי: 1. השליטה בדמות השחקן די גרועה. 2. ניווט תפריטים מעצבן יותר אפילו מSkyrim. כל השאר מכפר על מגרעות הפורט. המשחק טוב, אפילו מעולה. אבל הקונסוליזציה פשוט מונעת ממנו להיות מושלם. וחבל. ניסיתי את הדמו לפני קניית המשחק. ואני חושב שאני אוותר.

• 17 תגובות
    • 10.1k צפיות
  17. Started by mMmSaK,

אני שם שמירה מהאינטרנט טוען ואז המשחק יוצא שאני מפעיל שמירה שאני שמרתי זה עובד עולה טוען והכל טוב סורי שאני נדוש עם המשחק אבל זה לא המחשב שלי וזה מה שיש פה חחח

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by DivineS,

רייזר עושים GIVE AWAY די גדול אז תירשמו! http://championoftheday.pgtb.me/NK9CKh?app_data=entry_id%253D45528284

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by selfie,

http://store.steampowered.com/ יש מבצע מטורף.... גם Bioshock Infinte עולה 14$ וגם כל שלושת משחקי Bioshock כולם עולים 14$ ביחד.... אז מה קניתם ובכמה ?

• 26 תגובות
    • 12.8k צפיות
  20. Started by fragon,

שחקן בשם REX מחלק 5 מפתחות לקבוצה שתעבור למשחק הזה. לינק: http://forums.warchest.com/showthread.php/38834-Extraction-key-giveaway-for-2-teams! GL מי שרוצה מי שרוצה לנסות את מזלו שיכנס ל #extraction במירק וישאל בערוך הכללי, לאנשים יש עודפים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dennis14,

לאחרונה המשחק הזה שמופץ ע"י קאפקום הוכרז במפתיע למחשב ומדובר בקונספט מעניין למדי, מעין משחק ACTION-ADVENTURE מגוף שלישי בסגנון ASSASSIN'S CREED אבל בעולם CYBERPUNK עתידני סטייל DEUS EX/BLADE RUNNER. העלילה מזכירה קצת את זיכרון גורלי או ד'וח מיוחד או INCEPTION) ומספרת על "ציידת זכרונות" שתפקידה לשנות זכרונות של אנשים למטרות שונות, למשל לגרום להם להתאבד כמו שמודגם באחד הסרטונים ששוחררו. המשחק נראה מבטיח מאד בינתיים (מזכיר לי קצת גרסה מודרנית ל - ONI) ומקווה שלא ידפקו יותר מדי את הפורט למחשב.

• 37 תגובות
    • 10k צפיות
  22. המשחק מיועד לחברה שלי שממש רוצה גם להתחיל לשחק אחרי שראתה מה זה BIOSHOCK אבל אין לה קורדינציה בכלל.. כלומר היא ממש newbieית בכל הנושא. מאיפה מתחילים? אשמח לקישורים לSTEAM , פשוט אתן לה לבחור מה שנראה לה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אני יודע שלפני הפאטצים אמרו שבwin8 הביצועים הרבה יותר טובים, זה נכון גם היום? או ששיפרו את ביצועי המשחק בwin7?

24. http://www.bf4blog.com/battlefield-4-gadget-attachment-guides/gadget-guide-m2-slam/ לא יודע אם כולם מכירים את המוקש הזה -(מוקש חדש במשחק) אני די חורש עליו הוא מעולה. ואיך לא - מפתיע את האויבים. במיוחד במפה של PARACEL STORM

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Animor,

שלום, יש עכשיו מבצע ב-steam ומוכרים את skyrim בהנחה. הגרסה הרגילה ב- 7.5$ וגרסת Legendary ב-20$. שתי שאלות: 1. על מה אתם ממליצים? האם שווה לשלם כמעט פי 3 בשביל הלג'נדרי? הוא כולל דברים חשובים שלא קיימים בגרסה המקורית? 2. הבנתי שהמשחק מגיע עם גרפיקה קצת מיושנת, ושמי שרוצה ליהנות מגרפיקה יפה יותר, צריך להתקין כל מיני מודים באופן עצמאי. האם זה נכון? אם כן, עד כמה זה מסובך וגוזל זמן להתעסק עם זה? כלומר, האם אני יכול להוריד קובץ, להכניס אותו לתיקיית המשחק ולקבל שיפור בגרפיקה, או שזה מצריך כל מיני כיולים וכיוונונים שגוזלים זמן? תודה מראש לעונים!

• 16 תגובות
    • 6.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים