עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ממש בהתחלה כשמסתיים הסירטון וצריך להרוג עם סכין את היפני אני לוחץ על העכבר וכלום זה לא עובד אולי משהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by yossi555555,

שלום אני מתלבט מאד בין שני המשחקים האלו מאד אוהב לשחק במולטיפלייר שיחקתי בסוף שבוע חינם דרך STEAM משחק בגרסת החינם של באטלפילד ברשת האמת אני הכי אוהב את המצב של כיבוש הדגלים יש את זה בCOD3? מי מהם משחק יותר מהיר? פחות אוהב מסוקים מכוניות וכו' מעדיף לחימה על הקרקע. תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום, הרצתי טוני הוק 3 בפעם הראשונה היום, ונוכחתי לדעת שהוא משום מה לא מסכים לעלות עם רזולוציה יותר גבוהה מ640*480. אני יודע שתגידו "אז תשחק ברזולוציה הזאת", הבעיה היא שראיתי מערכות יותר חלשות (P4 עם Geforce2MX) רץ על 800*600. המפרט שלי הוא: Amd t-bird1.4 Asus a7v 133 Asus GeForce2 V7700 Deluxe 32mb 256 RAM GENREIC CAS3 גירסה של דטונייטור היא 28.32 וDirectX8.1 מותקן. בנתיים זה רק במשחק הזה (quake 3,ut וכו' עבדו בסדר). מישהו יכול לעזור?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by עידןאופיר,

אני יודע שיש נושא שכבר קיים אבל אני חייב לפתוח אשכול חדש כי אני עוד כמה שעות קונה תמשחק אני חייב שתגידו לי אם תהיה לי בעיה אם הלאגים ובעיה אם ה-fps מבחינת המחשב יש לי מחשב שכל משחק יעלה בו וזה מחשב מצוין אם כרטיס מסך מצוין מה אתם אומרים כדאי לקנות תמשחק?ואני לא שיחקתי באף Call of Duty אתם אולי יכולים להסביר לי איך עולים רמות ואיך מתקדמים במשחק?תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by BlackBlood,

את הדמו מחקתי אחרי 2 משחקים ואת המלא מחקתי עכשיו אחרי 40 שניות.. יימח שמם שיישרפו EA אמן! לפחות שיוציאו הודעה שהם מפסיקים לבנות פיפא למחשב וזהו.. פאק פיפא 2009 כבר הרבה הרבה יותר טובה.. מה זה הדשא המסכן הזה? משחקיות?? גועל נפש.. נראה לי זאת פיפא 99 עם כמה שיפורים.. אני יודע שכבר הרוב לא משחקים בפיפא על המחשב.. אבל עדיין, משחק כזה בחיים לא ציפיתי שייצא..

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. כידוע לכם אחרי היציאה של החודש שעבר של הראללי הריאליסטי של ליצ'ארד ברנז לא יצא משהו שווה ובכלל משמעמם בזמן האחרון. הייתי רוצה לדעת לאילו משחקי מרוצי מכיניות / אופנועים (לא משנה הסוג) אתם מחכים. זאת הרשימה שלי: Colin Mcrae Rally 05- 19/10 Mtx Mototrax - 25/10 Driver - 2005 NFSU 2- 15/11 זהו בעצם. דיי מאכזב שכמות משחקי המכוניות כולכך קטנה לתקופה הקרובה. תאמת הייתי עושה סקר אבל הרוב כמוני היו הולכים על המשחק האחרון. בכל זאת היית רוצה לדעת למה אתם מצפים מכל.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by amir.o,

אהלן רציתי לדעת באיזה קווסטים אהבתם לשחק כאלה ששיחקתם ולא יכולתם לעזוב את המחשב אני יתחיל - הכי אהבתי את : Syberia

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by rk666,

גמרתי היום את המשחק הזה, משחק פשוט ענק כבר הרבה זמן לא היה משחק שלא שעממם אותי אחרי יומיים, אני משחק בו כבר שבוע וחצי לאט לאט והרעיון, העלילה והביצוע פשוט מעולים בשתי מילים: שווה תכסף

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. הגעתי להיטמן בכמה נשקים והבנתי שכשאתה מגיע לרמה הזאת אתה יכול להחזיק שני אקדחים או שוטגנים בו זמנית איךךך?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by THeOne23,

רציתי לדעת איך המשחק הזה? -מעניין/כיפי?.. לפחות יותר מ PRO STREET ? כי אני שוקל "לקנות" ( ) אותו ורצתי לפני זה לדעת אם הוא שווה בכלל..

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by WarMachine,

כל פעם המשחק הזה עולה כאן לכותרות ודועך לאיטו, אז הנה מתפרסמת לה הביקורת הראשונה(IGN 9.3) שמראה לכולנו שבהחלט מדובר כאן במשחק מעולה ושלא התבדנו בקשר אליו ואני אישית הולך להזמין אותו מראש כבר עכשיו, בעיקר בגלל המולטי המעולה שלו פשוט. מי שרוצה עוד פרטים מוזמן לעשות חיפוש בפורום והוא ימצא את כל מה שהוא צריך. לינק לביקורת: http://pc.ign.com/articles/818/818867p1.html

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by e.t,

ציטוט מחדשה טרייה באתר Vgames: Half-Life 2 מסרב לרדת מהכותרות והפעם - שתי שערוריות במקביל. החדשה הראשונה בנושא היא הכוונה של Valve, כפי שהובן ממייל והודעת פורום של מנכ"ל החברה גייב ניואל, למכור את הלהיט הודאי שלה במספר מודלים. שימו לב: 1. עותק בסיסי - בו תהיה רק האפשרות לשחקן יחיד, בלי מולטיפלייר ובלי אפשרות להפעיל Mods. הוא יימכר במחיר הנמוך ביותר. 2. עותק רגיל - עם מולטיפלייר, עם Mods. אפשר יהיה לקנות את הגרסה הסטנדרטית הזאת של HL2 או באריזה, בחנויות, או דרך מערכת Steam המקוונת של Valve. 3. עותק אספנים - כמו הקודם פלוס תוספות מיוחדות שעדיין לא נמסר מה הן. 4. תשלום חודשי ל-Steam - מי שיבחר באופציה הזו ישלם תשלום חודשי של 9.95 דולר, ויזכה בגישה לכל משחקי Valve הקיי…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by stone cold,

הוכרז משחק חדש בסדרה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29457 אני יחזיק הצבעות שיצא איכותי

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by LazyBoy,

http://eu.blizzard.com/wwi08/news.xml#11.02.08

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אז ככה אני לאחרונה לא בדקתי עם FRAPS, רק יודע שGTA IV הרגיל עובד דיי חלק אבל הEpisodes from Liberty City עובד גרוע ויש נפילו כל פעם ,לפתע המשחק בתקיעות .. הכרטיס מסך שלי מוגדר שהוא יריץ את המשחק דרכו . יש לי פאצ' אחרון , לא התקנתי , אבל בדקתי עכשיו ואני רואה שיש לי 1.1.2.0 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. http://hwzone.co.il/news/1157915512/10313/ חברה סטארט-אפ ישראלית מרמת גן בשם AIseek הציגה השבוע כרטיס הרחבה למחשב המאיץ חישובי בינה מלאכותית ומוריד עומס חישובי מהמעבד הראשי (CPU). בעזרת הכרטיס החברה מנסה לפרוק משימות מן המעבד על ידי שימוש במעבד שנקרא "Intia" המפותח בחברה ויהיה לב ליבו של הכרטיס. מעבד ה-Intia אמור לקחת חלק מן הפעולות שהמעבד עושה ובכך להוריד עומס ממנו. בנוסף נאמר ע"י החברה שהמעבד הנ"ל יכול לבצע פעולות קטנות פי 100-200 מהר יותר ממעבד רגיל. משחקים שינצלו את הכרטיס בצורה הטובה ביותר יהיו משחקי RTS (אסטרטגיה בזמן אמת), RPG (משחקי תפקידים) ו-FPS (משחקי אקשן). דוגמאות לשיפורים האפשריים בכל משחק מוצגים ב-FAQ באתר החברה. במשחקי אסטרטגיה בזמן אמת, ניתן לקבל עולמות ג…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Squizen,

ראיתי שאין כלל פורום אסטרטגיה, יש כאן אנשים שמשחקים משחקי אסטרטגיה?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by 1_Nike_1,

השאלה בכותרת. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by X_Dror,

חבר שלי אמר לי לא מזמן שהוא ראה על זה פרסומת בטלוויזיה וזה עניין אותנו. למישהו יש מושג מה הרמה שם? ומה יהיה שם? יש לתערוכה הזאתי אולי אתר? ראינו בטלוויזיה שזה הגיע לתל-אביב

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by עידןאופיר,

הגעתי לרמה 50 ושאני צריך לעלות לרמה 1 זה לא עולה לי אמרו לי שאני צריך לעשות פריסטיג ואני לא יודע איך עושים מי יכול להגיד לי איך ואם אני לא רוצה לעלות ואני רוצה שזה יישאר לי רמה 50 האם זה אפשרי? ומה זה שווה אם כל פעם שאני מגיע לרמה 50 זה צריך לרדת לי לרמה 1 יש דרך אחרת שאפשר לעשות שזה לא יקרה כי אני רוצה להמשיך מרמה 50

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. היי חברים, לאחר שנרשמתם אתם בטח רוצים לדעת על מבנה הטורניר, הפרסים, והקבוצות המשתתפות. אז הנה כל הפרטים! מבנה הטורניר: בטורניר ישתתפו 40 שחקנים. לטורניר יהיה שלב בתים, ולאחריו שלב פלייאוף. שלב הבתים: השחקנים יחולקו לשמונה בתים, כאשר בכל בית חמישה שחקנים. יהיה סידינג כללי, לפיו השחקנים יחולקו לבתים. כל שחקן ישחק נגד שאר השחקנים בבית, סה"כ 4 משחקים לכל שחקן, בפורמט BO1. מכל בית עולים שני שחקנים לשלב הפלייאוף. שלב הפלייאוף: בעצם מדובר בטורניר של 16 שחקנים, בפורמט Single Elimination. המשחקים יהיו BO3. בסיבוב הראשון שחקנים לא ישחקו נגד יריב מהקבוצה שלהם, וכן שחקנים שסיימו את שלב הבתים במקום הראשון, ישחקו נגד שחקנים שבשלב הבתים סיימו במקום השני. משחקי הגמר ישודרו בליווי קריי…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. http://www.ted.com/talks/daphne_bavelier_your_brain_on_video_games.html השפעות חיוביות על המוח (חלוקת קשב, תשומת לב לפרטים כו') במידה ומשחקים במידה (משחקי פעולה וגוף ראשון). המרצה שברה מיתוס על זה שהראיה נפגעת ואפילו הוכיחה ההפך.. מענין.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by --Shadow--,

הצצה לסימולטור המטוסים שצריך להגיע למדפים בחודש ספטמבר הקרוב http://www.gametrailers.com/player/usermovies/227997.html http://www.gametrailers.com/player/usermovies/228063.html מה אומרים ?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by kobin,

שלום. מזה שנים שהבן שלי רוכש משחקים ב-STEAM. לאחרונה ראיתי באיזה פוסט שאנשים קונים את אותם משחקים (או את הקוד שלהם) ב-EBAY, ובמחירים שהם נמוכים מאוד יחסית ל-STEAM. מאחר שזה EBAY, אני מניח שמדובר בדבר חוקי. אודה לקבל הסבר, איך זה מתבצע, כלומר: האם קנייה ב-EBAY מוסיף את המשחק לחשבון שלי ב-STEAM כאילו קניתי אותו ב-STEAM. כמו כן, האם אני יכול למכור ככה משחקים שרכשתי ב-STEAM, וכבר לא משחקים בהם. דוגמה, משחק שרוצים לקנות עכשיו, Strife Veteran Edition מחיר ב-STEAM הוא 10 דולר. ב-EBAY המחיר 1 יורו. אודה להסבר, והאם חוקי ובטוח לקנות ב-EBAY

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by huber,

http://www.techradar.com/news/gaming/xbox/11-signs-youre-no-longer-a-hard-core-gamer-329291

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.