עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by RedHat_Lover,

אני ורוקפורד מחפשים שחקנים לNeed For Speed - Porsche Unleashed-מישהו מעוניין? צרכים לפחות 5. נ.ב החיבור לא משנה, לי יש למשל k28 ואין לאגים. וצרכים שהמשחק יהיה מותקן במחשב.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת אז זה נטען ואז אני לוחץ בפינה הימנית תחתונה על Join Game ונכנס לשרת ואני רואה את המפה ובפינה השמאלית עליונה יש את מי שהורג\נהרג אבל במקום שיבוא לי המפה שבה אני בוחר באיזה צד להלחם, זה יוצא לי מהשרת ואני מקבל את ההודעה הזאת שקשורה ל-Punk Buster וביטלתי אותו ואז כשניסיתי להתחבר שוב אז קיבלתי הודעה שאני יכול להתחבר רק עם PunkBuster, האם אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום, הרצתי טוני הוק 3 בפעם הראשונה היום, ונוכחתי לדעת שהוא משום מה לא מסכים לעלות עם רזולוציה יותר גבוהה מ640*480. אני יודע שתגידו "אז תשחק ברזולוציה הזאת", הבעיה היא שראיתי מערכות יותר חלשות (P4 עם Geforce2MX) רץ על 800*600. המפרט שלי הוא: Amd t-bird1.4 Asus a7v 133 Asus GeForce2 V7700 Deluxe 32mb 256 RAM GENREIC CAS3 גירסה של דטונייטור היא 28.32 וDirectX8.1 מותקן. בנתיים זה רק במשחק הזה (quake 3,ut וכו' עבדו בסדר). מישהו יכול לעזור?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by The Terminator,

אני זוכר לפני 3 שנים במגזין WIZ רשום שיוצא בקרוב המשחק, אני מזה שמחתי, משחק כזה טוב, ועוד המשך, תלת מימד.עד היום עוד היו כל מני פרסומות שיוציאו את המשחק. הנה היום באתר AVAULT.COM אני רואה הכינו כבר כתבה למשחק, זאת אומרת הוא אמור לצאת, אז מה שאני רוצה לשאול זה אם אתם חושבים שהוא ייצא, או יתעכב(כמו תמיד) ?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. http://hwzone.co.il/news/1157915512/10313/ חברה סטארט-אפ ישראלית מרמת גן בשם AIseek הציגה השבוע כרטיס הרחבה למחשב המאיץ חישובי בינה מלאכותית ומוריד עומס חישובי מהמעבד הראשי (CPU). בעזרת הכרטיס החברה מנסה לפרוק משימות מן המעבד על ידי שימוש במעבד שנקרא "Intia" המפותח בחברה ויהיה לב ליבו של הכרטיס. מעבד ה-Intia אמור לקחת חלק מן הפעולות שהמעבד עושה ובכך להוריד עומס ממנו. בנוסף נאמר ע"י החברה שהמעבד הנ"ל יכול לבצע פעולות קטנות פי 100-200 מהר יותר ממעבד רגיל. משחקים שינצלו את הכרטיס בצורה הטובה ביותר יהיו משחקי RTS (אסטרטגיה בזמן אמת), RPG (משחקי תפקידים) ו-FPS (משחקי אקשן). דוגמאות לשיפורים האפשריים בכל משחק מוצגים ב-FAQ באתר החברה. במשחקי אסטרטגיה בזמן אמת, ניתן לקבל עולמות ג…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by mrraz,

קשה לי לחכות !!!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Wizard Of Oz,

האם שווה לקנות את playstation 2 או לחכות ל-3?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by NoVaPrO6,

הנה סרטון מונטאג' שהכנתי בBF3 SNIPERS אז תראו קצת אהבה ותעשו LIKE & SUB בתודה NoVaPrO6

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום, השאלה בכותרת.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by THeOne23,

רציתי לדעת איך המשחק הזה? -מעניין/כיפי?.. לפחות יותר מ PRO STREET ? כי אני שוקל "לקנות" ( ) אותו ורצתי לפני זה לדעת אם הוא שווה בכלל..

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by WarMachine,

כל פעם המשחק הזה עולה כאן לכותרות ודועך לאיטו, אז הנה מתפרסמת לה הביקורת הראשונה(IGN 9.3) שמראה לכולנו שבהחלט מדובר כאן במשחק מעולה ושלא התבדנו בקשר אליו ואני אישית הולך להזמין אותו מראש כבר עכשיו, בעיקר בגלל המולטי המעולה שלו פשוט. מי שרוצה עוד פרטים מוזמן לעשות חיפוש בפורום והוא ימצא את כל מה שהוא צריך. לינק לביקורת: http://pc.ign.com/articles/818/818867p1.html

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by X_Dror,

חבר שלי אמר לי לא מזמן שהוא ראה על זה פרסומת בטלוויזיה וזה עניין אותנו. למישהו יש מושג מה הרמה שם? ומה יהיה שם? יש לתערוכה הזאתי אולי אתר? ראינו בטלוויזיה שזה הגיע לתל-אביב

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by stone cold,

הוכרז משחק חדש בסדרה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29457 אני יחזיק הצבעות שיצא איכותי

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. כשהייתי ממש ממש קטן הייתי חורש על סיימון 1 ו2 ואני לא אשכח איזה כיף היה לי לשחק במשחקים האלו מישהו מכיר קווסטים,לא בהכרח חדשים ועדיף לא תלת מימדיים,שיש להם סגנון משחק ו'אווירה' כמו של סיימון? (קווסט פנטזיה,חשוב שיהיה בדיוני) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by amir.o,

אהלן רציתי לדעת באיזה קווסטים אהבתם לשחק כאלה ששיחקתם ולא יכולתם לעזוב את המחשב אני יתחיל - הכי אהבתי את : Syberia

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by BlackBlood,

את הדמו מחקתי אחרי 2 משחקים ואת המלא מחקתי עכשיו אחרי 40 שניות.. יימח שמם שיישרפו EA אמן! לפחות שיוציאו הודעה שהם מפסיקים לבנות פיפא למחשב וזהו.. פאק פיפא 2009 כבר הרבה הרבה יותר טובה.. מה זה הדשא המסכן הזה? משחקיות?? גועל נפש.. נראה לי זאת פיפא 99 עם כמה שיפורים.. אני יודע שכבר הרוב לא משחקים בפיפא על המחשב.. אבל עדיין, משחק כזה בחיים לא ציפיתי שייצא..

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. כידוע לכם אחרי היציאה של החודש שעבר של הראללי הריאליסטי של ליצ'ארד ברנז לא יצא משהו שווה ובכלל משמעמם בזמן האחרון. הייתי רוצה לדעת לאילו משחקי מרוצי מכיניות / אופנועים (לא משנה הסוג) אתם מחכים. זאת הרשימה שלי: Colin Mcrae Rally 05- 19/10 Mtx Mototrax - 25/10 Driver - 2005 NFSU 2- 15/11 זהו בעצם. דיי מאכזב שכמות משחקי המכוניות כולכך קטנה לתקופה הקרובה. תאמת הייתי עושה סקר אבל הרוב כמוני היו הולכים על המשחק האחרון. בכל זאת היית רוצה לדעת למה אתם מצפים מכל.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by lmlm,

לעוד תמונות: http://duggmirror.com/gaming_news/AMAZING_NEW_CRYSIS_SCREENSHOTS_AND_COMPARISONS/ :o

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by d30DK,

נכנסתי עכשיו למולטי בדפדפן וקיבלתי הודעה על גישה מוקדמת להרחבה החדשה Final Stand. לא מצאתי כאן דיון עליה ודי מוזר שלא שמעתי עליה לאחרונה כי תמיד דיברו כאן על הרחבות שהולכות לצאת, במיוחד שבועיים לפני התאריך המיועד. העדכון שוקל 2.09GB יורד יחסית מהר. מישהו כאן עדכן את ההרחבה והספיק לשחק?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Squizen,

ראיתי שאין כלל פורום אסטרטגיה, יש כאן אנשים שמשחקים משחקי אסטרטגיה?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by myDGB blws,

HwZOne ODC #3 5Vs5 שלום לכלל שחקניי Call Of Duty : Ghost . HwZOne ODC ביום חמישי - 5.12.2013 יתקיים ODC 5V5 הקאפ יתחיל בשעה 18.30 וימשך עד השעה 10:00 שבסופו יתקיים גמר . החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TA…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. המשחק הוא מעין מרוץ מכוניות שבסוף צריך לתת מכות במכונית כלשהי ולירות עליה עד שהיא נהרסת כאמור המשחק הזה היה בין המשחקים הכי פופולארים של שנות 90 והוא הופיע בכל מיני קונסולות כולל במכונות ארקייד .

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by [NOS],

יש לי AMD 64 3000 6800GT 1 ג'יגה זיכרון ושאני שם את הכל על המקסימום המשחק לא זז טוב. מה עושים? זה צריך ליהיות ככה?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by LazyBoy,

http://www.humblebundle.com/Introducing Humble Indie Bundle 3! Get 5 classic indie games: Crayon Physics Deluxe, Cogs, Hammerfight, VVVVVV and And Yet It Moves for whatever price you want while helping the Child's Play Charity and the Electronic Frontier Foundation. Pay what you want. If you bought these five games separately, it would cost around $50, but we're letting you set the price! All of the games work great on Mac, Windows, and Linux. We don't use DRM. When you buy these games, they are yours. Feel free to play them without an internet connection, back them up, and install them on all of your Macs and PCs freely. There is no time-limit on your downloads. …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. המשחקים הם: Half-Life 2: Deathmatch Half-Life 2: Lost Coast Portal: The First Slice Peggle Extreme יש צורך בחשבון STEAM (ללא תשלום) http://www.steampowered.com/nvidia/

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים