עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nizzan7,

שלום לכולם, אני אמור לקבל היום מחשב חדש, כ.מ. 5770 ומעבד מרובע של AMD, ככה שהמחשב אמור להריץ כל משחק... אני צריך המלצות על משחקי נהיגה טובים, יש לי גם הגה אז אם המשחקים גם תומכים בהגה זה בכלל מושלם. המשחקים לא חייבים להיות רק נהיגה אלא יכולים להיות גם פעולה שיש בה נהגיה (כמו GTA) תודה רבה! ניצן

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Gosha,

התחלתי לשחק ב-MS Flight Simulator ומהר מאוד הבנתי שאין לי מה לעשות שם בלי ג'ויסטיק בסיסי לפחות. בלי לחשוב פעמיים קפצתי לחנות מחשבים וראיתי שם כמה דגמים של Logitech ו-Saitek. בגלל שהתקציב שלי מוגבל ונע בין 200-250 ש"ח נאלצתי לוותר מהר על המערכת היוקרתית הזאת של Saitek וצמצמתי את הבחירה שלי לשתי הג'ויסטיקים האלה: -Logitech® Attack 3 שעולה בחנות 200 ש"ח -Logitech® Extreme 3D Pro Twist Handle שעולה 250 ש"ח כמו כן נתקלתי בג'ויסטיק בסיסי ביותר של Saitek - SAITEK ST90 STICK שעולה 100 ש"ח אם אני לא טועה, אבל נראה לי בסיסי מדי (רק 5 כפתורים לתכנות ובלי ידית Throttle). שאלתי היא, מה הג'ויסטיק המתאים ביותר לטייס המתחיל? האם עלי לקפוץ על ה-Logitech® Extreme 3D או שאני יכול להסתפק…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Googleness,

שלום שלום, התקדמתי 40 ומשהו אחוזים במשחק במצב קריירה עכשיו אני סיימתי עם קנג'י ועם וולף והתחלתי לאכול שטחים של הקבוצה שנקראת 21ST שיש את הבחורה שמנהיגה אותם הבעיה היא שיש איזה מסלול מסויים שמופיע בכמה מירוצים שם בצורות שונות שגורם למשחק לקרוס לשולחן עבודה. יש דרך לתקן את זה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Raul,

יש לי וויכוח קטן עם חבר, אז אתם תכריעו ;D איזה משחק לדעתכם נראה טוב יותר, ומי ששיחק באחד מהם שיגיב איך הוא לדעתו. Juiced: GTR: [glow=red,2,300]Let's the fight begin !![/glow]

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  5. כבר שלושה ימיים שאני מנסה לשחק ב Battlefield 2 וזה פשוט בילטי אפשרי כל פעם זה יוצא לי עם הודעת שיגאה אחרת ! נראה לי שיש להם שם יותר הודעות שגיאה מב windows , זה התחיל כבר בהתחלה או יותר נכון לפני ההתחלה ... בהתקנה שהודיעה שיש קבצים פגומים , חלק היא הצליחה להתקין לבסוף לאחר כמה לחיצות עצבניות על retry וחלק לא . אחרי זה זה היה הפאץ' שלא הסכים להתקין את עצמו . אחרי זה היה את ה "...unmodified content" . אחרי זה את בעיות עם הפאנק באסטר... וכל הבעיות חוזרות על עצמם ! החלק הכי עצוב זה שאחרי חרישה בפורומים דרך גוגל בניסיון נואש לפתור חלק מהתקלות הבנתי דרך אנשים אחרים שחוו את הבעיה, שלEA אין פיתרון ! והם לא יודעים מה לעשות נאמר שם שכל המשחק דפוק מיוסדו לדוגמה ההתקנה שלא הו…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by David :o,

5Vs5 ODC #1 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה ע…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by stone cold,

הוכרז משחק חדש בסדרה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29457 אני יחזיק הצבעות שיצא איכותי

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  8. מה יותר שווה?? ואיפו הגרפיקה יותר טובה?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by SOR3X,

אני יודע שיש בהתחלה קצת תקיעות אין לי מושג למה זה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  10. https://www.humblebundle.com/ הרבה משחקים ידועים במחיר טוב מתוך אתר ברשת: מינימום של $1 Call of Juarez: Gunslinger Grow Home Rayman Origins מינימום של כ $7 Far Cry 3 Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Assassin’s Creed Chronicles: China Bonus Games (Added to the bundle next Tuesday at 11:00 a.m. Pacific time) מינימום של כ $15 Assassin's Creed Rogue The Crew מינימום של כ $75 Tom Clancy's The Division (Pre-Order) Exclusive Tom Clancy's The Division T-Shirt Coupon for 66% off up to any three Ubisoft titles in the Humble Store (excludes certain items) מצריך שימוש בחשבון וכנראה תוכנת UPLAY …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום רב ! לפני יומיים בערך ראיתי שאפשר להוריד את ה משחק Titanfall להורדה בחינם ולשחק ברשת. האמת היא שהתרשמתי מאוד לטובה מהמשחק הוא חמוד זורם וכיפי . אודיו טוב ונראה סביר בהחלט ! החלטתי שאני רוצה לרכוש את המשחק אבל לא הבנתי מה ההבדל בין כל הגרסאות ... לפי ORIGINE ניתן לקנות את המשחק ב- 29 USD . לפי STEAM יש שם משהו שנקרא " TITANFALL -THE FINNAL HOURSE שעולה רק 2 $ . ומצד שלישי אני רואה שיש עוד כל מיני תמחורים למשחק: https://www.origin.com/en-us/store/buy/the-final-hours-of-titanfall/pc-download/base-game/standard-edition - תסתכלו הכי למטה יש 4 סוגים שונים של המשחק. ******* עריכה קלילה הבנתי שהגירסא הזו של ה- 2 $ היא לראות את הסצינות משהו כמו …

12. פרק ההמשך לאחד מהמשחקים המקוריים ביותר מבית EA בעשור האחרון כובש את תערוכת Gamescom עם סרטון משחקיות טרי בן חמש דקות לכתבה: http://hwzone.co.il/סרטון-המשחקיות-החדש-של-mirrors-edge-catalyst-ישאיר-לכם-ט/

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מלבד הרצת המשחקים דרך מכונה וירטואלית.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו פה כבר שיחק POSTAL 2??? תגידו לי מה אתם חושבים איך הוא?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by e.t,

ציטוט מחדשה טרייה באתר Vgames: Half-Life 2 מסרב לרדת מהכותרות והפעם - שתי שערוריות במקביל. החדשה הראשונה בנושא היא הכוונה של Valve, כפי שהובן ממייל והודעת פורום של מנכ"ל החברה גייב ניואל, למכור את הלהיט הודאי שלה במספר מודלים. שימו לב: 1. עותק בסיסי - בו תהיה רק האפשרות לשחקן יחיד, בלי מולטיפלייר ובלי אפשרות להפעיל Mods. הוא יימכר במחיר הנמוך ביותר. 2. עותק רגיל - עם מולטיפלייר, עם Mods. אפשר יהיה לקנות את הגרסה הסטנדרטית הזאת של HL2 או באריזה, בחנויות, או דרך מערכת Steam המקוונת של Valve. 3. עותק אספנים - כמו הקודם פלוס תוספות מיוחדות שעדיין לא נמסר מה הן. 4. תשלום חודשי ל-Steam - מי שיבחר באופציה הזו ישלם תשלום חודשי של 9.95 דולר, ויזכה בגישה לכל משחקי Valve הקיי…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by The Dom,

שמעתי שיוצאת חבילת הרחבה חדשה למשחק..... מתי?????????? והאם שווה לחכות עד שהיא תצא-כי אני מת לקנות את המשחק

17. Started by Squizen,

ראיתי שאין כלל פורום אסטרטגיה, יש כאן אנשים שמשחקים משחקי אסטרטגיה?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by a12beat,

אהה הויכוח הנצחי westwood או blizzard . :AR15: (באותו נושא amd או intel ) (microsoft או unix ) (star trek או star wars )

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by rk666,

גמרתי היום את המשחק הזה, משחק פשוט ענק כבר הרבה זמן לא היה משחק שלא שעממם אותי אחרי יומיים, אני משחק בו כבר שבוע וחצי לאט לאט והרעיון, העלילה והביצוע פשוט מעולים בשתי מילים: שווה תכסף

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by __MIKO__,

איפה ניתן להשיג משחקי PC יד שניה? ניסיתי בtradezone אבל עדיין לא עובד שם. אשמח להצעות בפרטי.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Elad Flopsi,

שלום לכל קהילת COD HWZONE אני חשבתי ביחד עם מנהלינו אלדור וקובי על רעיון נחמד של get-together של הקהילה, כמובן מי שלא רוצה לא חייב. אני רוצה לדעת מה הקהל מעדיף ולפי כך אדע מתי אפשרי לקבוע ומי יכול בדרך כלל בשביל לסדר מחיר טוב לכולם! יאללה להצביע!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אני לא יודע על איזה משחק סטים כדאי לי להשקיע את כספי כרגע חשבתי על כמה אפשרויות: don't starve together the culling lost ark rocket leauge life is fadual הצעות? אגב מישהו ניסה אחד מהם?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by GameGems,

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by LazyBoy,

http://eu.blizzard.com/wwi08/news.xml#11.02.08

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by X_Dror,

חבר שלי אמר לי לא מזמן שהוא ראה על זה פרסומת בטלוויזיה וזה עניין אותנו. למישהו יש מושג מה הרמה שם? ומה יהיה שם? יש לתערוכה הזאתי אולי אתר? ראינו בטלוויזיה שזה הגיע לתל-אביב

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים