עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני יודע, היום עולם הגיימינג מסובך עם גרפיקות מטורפות וכו' וגם לי יש X1900XT אבל אני מחפש משחק שלא ינצל אותו, משחק שאני אוכל לשחק בו ב15 דק' של זמן פנוי שיש לי פה ושם לא משחקים רצינים שאני בדרך כלל משחק בסופי שבוע וכו'.... משחקים אולי ארוכים אבל קלים כאלו עם שלבים או סיבובים מהירים.... קיימת חייה כזאת ?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by roeiw,

הסוף זה כשהמפלצת הענקית הורגת אותך??

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Mon6ooSe,

פורום יקר, משתמשים ושחקנים יקרים, בתור מנהל הפורום אני מחוייב בין אם כהוראה ובין עם כעשייה מדעתי החופשית לשאול את הפורום לדעתו האישית לגבי ההתנהלות שלי ושל שאר המנהלים בפורום\TS. בחרתי לפתוח בנושא חוות דעתו של המשתמש על התנהלות ההנהלה, מכיוון שבתקופה האחרונה עמלה ההנהלה בכדי לספק לכם המשתמשים טורנירים, משחקים, שרתים הפתוחים לכלל הפורום 24\7 וכמות נכבדת של פרסים ומתנות המחולקים למשתמשי הפורום באירועים השונים בחתך הרבעוני האחרון. דעתי האישית היא שאני מאוכזב מאוד מדרך הפעולה של אחוז גדול מאוד מהפורום, אנחנו פותחים דיונים ועומלים עבור טורנירים מגוונים בעלי פרסים יוקרתיים שכל מהותם היא לספק לכם המשתמשים הנאה וכיף וגם קצת מתנות על הדרך, שמתי לב כי בדיון האחרון שנפתח העוסק בטורנ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by David :o,

5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by MAMZ BOY,

מהם 10 המשחקים הכי כבדים בכל הזמנים? הרבה זמן אני מנסה למצוא לזה תשובה

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by itayze,

חחחח , איך זה היה צפוי , כולם should have seen this coming , דום 3 נדחה לשנה הבאה . לפרטים : http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=20597 לצערם של כל מי שקנה ראיידון 9800 וgeforce fx 5900 , שחלקם קנו את הכרטיסים מציפייה לגרפיקה בדום 3 . שום משחק לא ממש יממש את מלוא הפונטציאל של הכרטיס , ועד שנה הבאה יגיעו כרטיסי מסך אחרים שיעשו את העבודה יותר טוב . לדעתי הם ממש איכזבו את הגיימרים , כל ההייפ שיצרו , דחייה כזאת ממש מדכאת , אני במילא לא התכוונתי להסתכל אל המשחק עם דרישות כאלו . עד שנה הבאה זה כבר לא יהיה כזה מרשים כאשר משחקים עם גרפיקה מרשימה מאוד קרובים אלנו ( HL, far cry וכו... ) ועוד כמה עם משחקיות מאוד מאוד מרשימה , D3 לא יהיה כזה מושך :-\ .

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Googleness,

שלום שלום, התקדמתי 40 ומשהו אחוזים במשחק במצב קריירה עכשיו אני סיימתי עם קנג'י ועם וולף והתחלתי לאכול שטחים של הקבוצה שנקראת 21ST שיש את הבחורה שמנהיגה אותם הבעיה היא שיש איזה מסלול מסויים שמופיע בכמה מירוצים שם בצורות שונות שגורם למשחק לקרוס לשולחן עבודה. יש דרך לתקן את זה?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by huber,

הנה דילמה, יד ימין שלי מושבתת לחודש הקרוב (ובדיוק שיצא THE WITCHER 3 כמובן), מה שמעלה את השאלה, איזה משחקים אפשר לשחק רק עם יד אחת?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by BarM,

http://world.ign.com/ מהאתר של IGN^ יש להם עמוד בפייסבוק,ומפורסם שם תאריך בענק-10.11.2014,יום שני הזה. https://www.facebook.com/pages/IGN-Israel/361372130690570?ref=br_tf לפי האתר של IGN העולמית האתר יופעל ע"י BrandStorm Media,באתר הרשמי שלהם אין כלום חוץ מכתובית שאומרת שהאתר ייפתח בקרוב, למישהו יש מושג אם החברה הזאת חדשה או שזה רק שם אחר לחברה קיימת?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. המשחק americas army והורס לי הכל עם פרסומת ענקית של nvidia בתחילת המשחק וזה מעצבן בצורה רצינית אני מפעיל את המשחק עם הרדיאון החדש שלי ורואה פרסומת לגיפורס או כפי שאמר המשורר או המשוררת and isn't it ironic, don't you think ?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by CashMAn,

אהלןן.. ממצב? טוב אז אני רוצה לדעת איזה קונפיג הכי טוב לשחק בו בCSS אז תמליצו.. ;D

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by [NOS],

יש לי AMD 64 3000 6800GT 1 ג'יגה זיכרון ושאני שם את הכל על המקסימום המשחק לא זז טוב. מה עושים? זה צריך ליהיות ככה?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אז ככה לפני קצת פחות משבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את ווינדוס XP. עכשיו הכל בסדר- עובד חלק ואני מאוד נהנה (כמובן שגם מאנריל), חוץ מבעיה אחת מעצבנת מאוד שאני משתגע כבר ממנה: אני מתקין את פיפא 2002 הכל עובד בסדר ואני אפילו משחק בו הכל פשוט נפלא בפעם השניה שנכנסתי לפיפא הוא רושם לי : "FIFA 2002 is not installed correctly/ please reinstall" אמרתי שאולי במקרה משהו השתבש אז הסרתי את הפיפא (uninstall) והתקנתי מחדש, אבל זה קרה עוד פעם- בפעם הראשונה אני מצליח לשחק באופן מושלם אבל מהפעם השניה הוא רושם לי את ההודעה הזאת. ניסיתי כבר אינספור פעמים את התהליך הזה- אבל לשווא ניסיתי להתקין לספריות ותקיות שונות אבל כלום לא הועיל אני רשום באיזה טורניר פיפא מסכן (שאני מקום ראשון ;D) ו…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by huber,

א. אין שום שרת עם פינג נמוך מ 300! הלאגים מזוויעים! אולי שמישהו יפתח שרת ישראלי ונארגן משחק (עדיף בנטוויזיון)? ב. כל כתב נראה מרוח. אני מתכוון למקום בו מסבירים על ה OBJECTIVE של המשימה או למשל בצ'ט בתוך המשחק (כל הכתב הירוק הקטן מרוח לחלוטין ולא מבינים כלום). מישהו נתקל בזה?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by mrraz,

תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. איזה יום שמח! הפרק הזה עלה כל הזמן בתגובות, קיבלתי המון בקשות להכין אותו, וזהו - זה סוף סוף פה. הסיפור המרתק של סגה, ממלחמת העולם השניה ועד למאה ה-21. זה אחד הפרקים הכי מושקעים ומעמיקים שהכנתי, ולדעתי בין הטובים בערוץ. מקווה שתהנו חברים! ​

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Xilver,

אני מחפש משחק יריות טוב שיגרום לי לשחק בו שעות על גבי שעות... בינתיים R6V שיעמם אותי עד מוות, CS 1.6 בהתחלה מלהיב כי אתה משתפר עם הזמן, אבל אחרי חודש ומשהו זה כבר משעמם. קיצר, אני חשבתי על COD2 אבל אולי יש לכם משחק טוב יותר להמליץ (אם הוא משחק עם גראפיקה חדשנית זה בכלל מעולה). ובבקשה בלי תגובות של חכה לקרייסיס!!

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=305890 ממשחק בלעדי ל PS למשחק מולטיפלטפורמה? אני צופה ירידה חדה באיכות המשחק החדש...

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by ולרי88,

http://www.gamershell.com/download_13278.shtml תהנו חברה אני יודע שהרבה אנשים ציפו למשחק הזה... גם אניייייייייייייייייייייי...!!!

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by bbking,

יש לי גירסת רילודד ואודה לכם אם יש למישהו שמירות מ45% ומעלה תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by ehh,

מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת? בדקתי כבר באינטרנט כמה שיטות ואף אחת לא סידרה את הבעיה. הבנתי שהדרך היחידה היא לעבור ספקית אינטרנט שמשם גם נובעת הבעיה (אני כרגע נמצא בהוט). תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by אבי11,

ניסיתי להתקין דמו של משחק OPEN SEASON אבל אני מקבל הודעה שהמשחק דורש PIXEL SHADER 1.1 האם ישנה דרך להתגבר על הבעיה? כרטיס המסך שלי הוא NVIDIA GFORCE MX2 תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by lmlm,

לעוד תמונות: http://duggmirror.com/gaming_news/AMAZING_NEW_CRYSIS_SCREENSHOTS_AND_COMPARISONS/ :o

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by zombie,

צריך עזרה המפרט: 8800GTX Q6600 @ 3.2 2GB 800Mhz אני מקבל בקרייסיס fps שלא מצליח להגיע ל30!בהגדרות של very high פרוץ בלי סינון... אמרו לי לעדכן דרייברים נכנסתי לאתר של nvidia הורדת דרייברים בטא לא הרגשתי הבדל אחר כך הורדתי דרייברים שלא בבטא........ מה עושים? אפשר קישור אולי לדרייבר המתאים? הווינדווס xp sp2 32 bit תודה רבה מראש

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום, אולי מישהו יידע לענות לשאלות האלה 1. האם יש קובץ קונפיג למשחק, בו ניתן לראות את ההגדרות ולשנות אותן? אני רוצה להציג FPS באופן קבוע ואילו render.drawfps מתבטל אוטומטית כשאני מחליף מפה או עובר שרת. 2. האם ניתן להציג את הפינג/לייטנסי באופן קבוע? 3. לא הצלחתי לעשות key binding ל-mouse scroll. האם זו בעיה אצלי או בעיה כללית? 4. שאלה נובית: איך מטיסים מסוק? למשל: איך עולים או יורדים בגובה, איך מתקדמים קדימה וכו'. תודה מראש לעונים!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים