עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bobby323,

http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?topic_id=24525221

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. ממש בהתחלה כשמסתיים הסירטון וצריך להרוג עם סכין את היפני אני לוחץ על העכבר וכלום זה לא עובד אולי משהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by zag_zag,

נתקעתי במשימה שנקראת The driver. צריך לנצח שם איזה מישהו במרוץ, אבל אני לא מצליח לנצח אותו. ניסיתי לירות לו בגלגלים (עם M16 וסנייפר) איך שהמרוץ מתחיל, אבל אפילו כשנראה לי שאני פוגע הוא ממשיך לנסוע מהר. ניסיתי אפילו להקים מחסום בנקודה שהוא עובר בה, ואז לפנצ'ר, אבל גם זה לא הלך. למישהו יש רעיון?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by yossi555555,

שלום אני מתלבט מאד בין שני המשחקים האלו מאד אוהב לשחק במולטיפלייר שיחקתי בסוף שבוע חינם דרך STEAM משחק בגרסת החינם של באטלפילד ברשת האמת אני הכי אוהב את המצב של כיבוש הדגלים יש את זה בCOD3? מי מהם משחק יותר מהיר? פחות אוהב מסוקים מכוניות וכו' מעדיף לחימה על הקרקע. תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Xilver,

אני מחפש משחק יריות טוב שיגרום לי לשחק בו שעות על גבי שעות... בינתיים R6V שיעמם אותי עד מוות, CS 1.6 בהתחלה מלהיב כי אתה משתפר עם הזמן, אבל אחרי חודש ומשהו זה כבר משעמם. קיצר, אני חשבתי על COD2 אבל אולי יש לכם משחק טוב יותר להמליץ (אם הוא משחק עם גראפיקה חדשנית זה בכלל מעולה). ובבקשה בלי תגובות של חכה לקרייסיס!!

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by עידןאופיר,

הגעתי לרמה 50 ושאני צריך לעלות לרמה 1 זה לא עולה לי אמרו לי שאני צריך לעשות פריסטיג ואני לא יודע איך עושים מי יכול להגיד לי איך ואם אני לא רוצה לעלות ואני רוצה שזה יישאר לי רמה 50 האם זה אפשרי? ומה זה שווה אם כל פעם שאני מגיע לרמה 50 זה צריך לרדת לי לרמה 1 יש דרך אחרת שאפשר לעשות שזה לא יקרה כי אני רוצה להמשיך מרמה 50

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by CyberBot,

כבר יומיים שהוא לא עובד

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Interl-Conore,

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100500 בנראה ש PS3 עדין שולט "אם כל הרבה אנשים הזמינו את הקונסולה ביום אחד, מה יקרה בשבוע הראשון? שבועיים ראשונים"?

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. לא מזמן חזרתי עם שלושת המשחק המקורי (אני לא יודע אם אני הראשון פה) של המשחק. למי שלא יודע, באג מוכרים אותו ב-240 שקל (!!!) אבל קניתי עותק שמישהו כנראה החזיר בגלל שלא עבד לו עם ה VOODOO שלו והם מכרו לי אותו ב170 במקום... (למי שחושב שזאת הייתי טעות כל הדברים בפנים והדיסקים לא שרוטים, בדקתי לפני שקניתי) בזמן שאני כותב את ההודעה אני מתקין את המשחק אז אין לי התרשמות ראשונית אבל מה שמגיע עם הקופסא כבר לא כל כך רגיל למשחק מחשב ;D קודם כל היא לא קופסת DVD כמו שאר המשחקים החדשים, אלא קופסא קצת יותר גדולה מקרטון (לא בגודל של המשחקים הישנים יותר) יש בה מפה של עולם (מבד) שלושה דיסקים, ספר הוראות עם הרבה מאוד מידע על המשחק (218 עמודים) וספרון קטן עם כל CURSORS של העכבר ש…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. הגעתי להיטמן בכמה נשקים והבנתי שכשאתה מגיע לרמה הזאת אתה יכול להחזיק שני אקדחים או שוטגנים בו זמנית איךךך?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. המשחק americas army והורס לי הכל עם פרסומת ענקית של nvidia בתחילת המשחק וזה מעצבן בצורה רצינית אני מפעיל את המשחק עם הרדיאון החדש שלי ורואה פרסומת לגיפורס או כפי שאמר המשורר או המשוררת and isn't it ironic, don't you think ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by X_Dror,

אני לא יודע איך קראו למשחק. אני אנסה לתת תיאור כמה שיותר מדויק כי בכל זאת, הייתי ילד קטן אז וזה היה לפני הרבה זמן: זה מתחיל כשאתה אינדיאני ואתה שט בסירה בנהר, וכשאתה עוצר בצידי הנהר אז אתה עוצר בין שבטים אינדיאנים ואתה הורג כל מני אנשים. ויש קטע שאתה נלחם במישהו והוא זורק עליך רימונים(חחחחח איזה תיאורים דפוקים..), ויש עוד קטעים שנמצאים במערה ואז בשביל להמשיך למין אזור מושלג צריך להכניס סיסמה (הגנה של תחילת שנות ה- 90 :) ואותו דבר גם במערה שמובילה לחדר עם אוצר... אני מחפש את המשחק הזה כבר הרבה מאוד זמן וחשבתי שאולי פה אני אוכל למצוא אותו. תודה!

13. Started by Zeev86,

עדכון: http://www.ezdlc.net/files בינתיים יש תוכן עבור Left 4 Dead 2 וקבוץ אחד לOblivion. מתי שיהיה לי זמן (וכוח, ישבתי על התוכנה הזאת במשך יומיים), אתחיל למלות את התוכנה עם תוכן של Oblivion ו- Fallout New Vegas, ואולי גם שלבים לHalf Life 2. מי שיכול לעזור לי עם ניהול התוכן, אנא צרו קשר דרך הפורום או מייל: Zeevs86@gmail.com אגב, יש לזכור שעדיין נשארו באגים וזאת לא הגרסה הסופית. ויש להבדיל - תוכן מתעדכן ישירות מהאינטרנט (אין צורך לעדכן קבצים ידנית), אך תיקון באגים יתוקנו עם שחרור גרסאות חדשות. בנוסף לזה, השרת ממוקם בארצות הברית, כך שזמן תגובה יהיה לפעמים לא הכי מהיר שיש. אין לי כסף כרגע לשרת ישראלי או אירופאי מהיר, ככה שאם מישהו מוכן לתרום שרת נוסף, יהיה מעולה. …

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אז ככה אני לאחרונה לא בדקתי עם FRAPS, רק יודע שGTA IV הרגיל עובד דיי חלק אבל הEpisodes from Liberty City עובד גרוע ויש נפילו כל פעם ,לפתע המשחק בתקיעות .. הכרטיס מסך שלי מוגדר שהוא יריץ את המשחק דרכו . יש לי פאצ' אחרון , לא התקנתי , אבל בדקתי עכשיו ואני רואה שיש לי 1.1.2.0 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by The Dom,

שמעתי שיוצאת חבילת הרחבה חדשה למשחק..... מתי?????????? והאם שווה לחכות עד שהיא תצא-כי אני מת לקנות את המשחק

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ולרי88,

http://www.gamershell.com/download_13278.shtml תהנו חברה אני יודע שהרבה אנשים ציפו למשחק הזה... גם אניייייייייייייייייייייי...!!!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by bau,

מישהו לקח לי תסי די קי ל-counter strike אם מישהו פהיכול להביא לי סי די קי חדש או שיש לו half life והוא מוכן להביא לי תתסי די קי שלו בבקשה בבקשה תביאו לי כי אנימממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהב תמשחק הזה אז פליז תעזרו לי

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by LazyBoy,

http://www.humblebundle.com/Introducing Humble Indie Bundle 3! Get 5 classic indie games: Crayon Physics Deluxe, Cogs, Hammerfight, VVVVVV and And Yet It Moves for whatever price you want while helping the Child's Play Charity and the Electronic Frontier Foundation. Pay what you want. If you bought these five games separately, it would cost around $50, but we're letting you set the price! All of the games work great on Mac, Windows, and Linux. We don't use DRM. When you buy these games, they are yours. Feel free to play them without an internet connection, back them up, and install them on all of your Macs and PCs freely. There is no time-limit on your downloads. …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by mrraz,

קשה לי לחכות !!!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Googleness,

שלום שלום, התקדמתי 40 ומשהו אחוזים במשחק במצב קריירה עכשיו אני סיימתי עם קנג'י ועם וולף והתחלתי לאכול שטחים של הקבוצה שנקראת 21ST שיש את הבחורה שמנהיגה אותם הבעיה היא שיש איזה מסלול מסויים שמופיע בכמה מירוצים שם בצורות שונות שגורם למשחק לקרוס לשולחן עבודה. יש דרך לתקן את זה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אנחנו מחפשים עובד/ת לחנות שלנו בגבעתיים: משרה מלאה או חלקית לפי שעות, מתאים גם לסטודנטים, מתאים גם לחיילים משוחררים. תאור התפקיד : מכירה ושירות לקוחות בחנות, טיפול בהזמנות ומלאים, ניהול שוטף של אתר מכירות באינטרנט, תפעול אירועי השקה ומולטימדיה. דרישות התפקיד: גיל : 21+ מגורים באזור גוש דן, עדיפות גבוהה לגבעתיים/ ר"ג היכרות וידע עם עולם משחקי הקונסולות והמחשב מי שמעונין יכול לשלוח לנו קורות חיים למייל : mediagamead@gmail.com ניתן גם לשלוח לנו הודעה פרטית בעמוד הפייסבוק שלנו: https://www.facebook.com/pages/Media-Game/130822523599791

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by darkdude,

איך אני יכול לפתוח סרבר ללא תשלום שבוא אני אוכל לשחק רק עם חבר שלי תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=305890 ממשחק בלעדי ל PS למשחק מולטיפלטפורמה? אני צופה ירידה חדה באיכות המשחק החדש...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. יש למשהו המלצה למשחק קווסט?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.