עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mMmSaK,

זאת המשימה שצריך להרוג את ג'ימי פגורינו נוסעים על האופנוע בחוף ואז קופצים עם רמפה למסוק של ליטל ג'ייקוב ורומן זה אומר ללחוץ SHIFT שמאלי שוב ושוב כדי לעלות למסוק וזה מה שאני עושה אבל זה לא מטפס למסוק מישהו יודע מה צריך לעשות בקטע הזה?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by ELITEMU,

EliteMu | Easy Server | . - יום ראשון בשעה : השרת נפתח כבר בואו והצטרפו אלינו פרטי השרת ♦ אקספי: 9999X ♦ עונה: 4 פרק 6 ♦ פעילות: 24/7 ♦ אחוז נפילה: 80% ♦ אחוז שילוב יהלומים: 90% ♦ נקודות לרמה : 20\18 ♦ ללא לאגים מובטח ♦ חנויות קלות ♦ ספוטים קלים ♦ יש סומונר פקודות לשחקנים ♦ AddAgi - העלאת זריזות . ♦ AddStr - העלאת כוח . ♦ AddVit - העלאת חיים . ♦ AddEne - העלאת אנרגיה . ♦ AddCom - העלאת פיקוד . ♦ PkClear - ניקוי רוצח . ♦ Online - בדיקת מחוברים . ♦ Reset - עשיית ריסט . מערכות בשרת ♦ מערכת גיאמים - רואים בלון , עריכת פקודות לגיאם , שגיאם רושם רואים את שמו . ♦ מערת פקחים - רואים בלון לקח , עריכת פקודות לפקח . ♦ מערכת חדשות - תוכלו לראות הודעות ועידכונים בשרת ( אוטומטי )…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  3. :angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire: אני מזמין את כולם לשחרר לחצים ולשתף מה הרגיז אותכם היום ובאיזה משחק כמובן להשתדל לשמור על שפה לא וולגרית מדי , אבל זו כן במה להגיד את מה שיושב לכם על הלב או בתוך הבטן , אנחנו כאן כדי לעזור ולתמוך!.... אז מה הרגיז אותך היום? :angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire:

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Albetron,

פשוט קיבלתי הרגשה שכמעט כל המפות של 3 מרגישות לי כמו מחנה אימונים מת מבחינת עיצוב מראה ועיצוב טקטי..משהו מלאכותי במיוחד במפות שיצאו עם המשחק עצמו ולא משתייכות לפרימיום חוץ מAK ששיעמם אותי מהרגע הראשון למוות, אין גיוון במראה ואין גיוון טקטי. מרגיש שסתם בזבזתי על המשחק הזה מלא כסף וזמן

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by eNtro,

דיי נמאס

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by simonsix,

ממצולות Rapture של שנות החמישים אל הגבהים של עיר מעופפת בשם קולומביה והשנה היא 1912 שחקנים יגלמו בלש פרטי שנשלח להציל מהעיר אשה בשם אליזבת ומתאהב בה. מענין. Debut Trailer http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-bioshock-infinite/702794 Story & Concepts Interview http://www.gametrailers.com/video/story-bioshock-infinite/702804 Starting From Scratch Interview http://www.gametrailers.com/video/starting-from-bioshock-infinite/702825

7. Started by vk,

מי שלא קיבל מפתח לבטא, כנסו לפה, דברו בצט או שלחו אימייל ותגידו שקיבלתם קוד בטא והוא לא עובד. תדביקו אחד מהקודים האלה בבקשה: https://twitter.com/Titanfallgame/status/434894493997752321/photo/1 אם אתם בצ'ט, יביאו לכם קוד במקום. שלחתי בקשה באימייל וקיבלתי את המשחק ישר לאוריגין.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן חברים ההודעה פורסמה גם באשכול טכני יש לי בעיה בשעות האחרונות בשרתים מסויימים, אני מנסה לבדוק למה זה קורה. במהלך משחק במולטיפלייר אני מרגיש תקיעות של העכבר לסירוגין, לפעמים יותר לפעמים פחות וזה ממש מרגיז המקלדת באותו זמן עובדת כרגיל, בדקתי את כל ההגדרות של העכבר הכל תקין ואפילו עשיתי שחזור להגדרות המקוריות ועדיין לא עובד. יש מצב שזה פינג ?? (120 בשרת כשהיה לי, די גבוה אבל לא ברמה קטסטרופלית) ובכלל, התקיעה הייתה במפה ספציפית לעומת מפה אחרת שלא היו לי בה תקיעות יש לציין שה FPS בסדר גמור ולא יורד מ 70, המחשב חזק מאוד. לא מאמין שזה בעיות גרפיות. מבחינת סוללות החלפתי ועדיין יש את הבעיה. מדובר על עכבר Logitech MX ANYWHERE מחשב Y510P SLI תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. החלטתי לשחק עד שיצא הMMO אז בינתיים התקנתי כמה מודים יחד עם ENB הנה כמה תמונות + 18 (חלקן אינן מתאימות לילדים)

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. אבל אני לא מבין למה כל כך קשה להרוג שם , זה נדמה כאילו אני מת תוך רגע ולהרוג אחרים אני צריך לרוקן מחסנית. אפשר לדעת מה הסוד שלכם? אפשר טיפים? כל כך קשה לעלות שם בדרגות... אני סה"כ דרגה 2 ועם הנשקים והתוספות הבסיסיים.

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by yuri886,

שלום לכולם אני מעונין לבצע הזמנה מוקדמת של המשחק אבל אני מעונין לדעת האם יש אפשרות להזמין את המשחק בדולרים ולא ב יורו !? אשמח לשמוע אם מישהו הצליח להזמין בדולרים א לפחו ניסה אני יודע שאפשר לנסות להזמין דרך מזון אה"ב לתת כתובת של BUY2USA אבל אני מעדיף שלא תודה מראש

13. Started by blbb,

1080p

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by kalabokk,

MW3

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by David :o,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Roeebaeloha,

שלום בתאריך 27.11.13 קניתי באטלפילד 4 דלוקס אדישן(עותק פיזי שלושה דיסקים) התקנתי את הבאטלפילד על המחשב של אחי ולאחרונה רכשתי מחשב שאליו אני רוצה להעביר את הבאטלפילד רציתי לשאול איך אני עושה זאת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by --Shadow--,

בהמשך למשחק הבסיס, קיימת חבילה Battlefield 4 Premium בתשלום שכוללת: Free access to all DLC and expansion packs * .Exclusive Battlefield 4 weapons and items * .Server queue priority in multiplayer * .New Battlelog features * .Exclusive awards (ribbons and medals) q * .Double XP weekends once a month or so * .New dog tags, assignments, awards, etc * .Exclusive strategy guides and videos on Battlelog * .Additional unlocks * .New skins and camos for all classes * ה DLC הראשון - Second Assault יצא בחודש נובמבר (בלעדי לאקס-בוקס), יצא ב Q1 2014 למחשב. ה DLC השני - China Rising יצא ב- 3.12.13 . לינק לרכישה מ Origin: http://www.battlefield.com/…

• 86 תגובות
    • 20.6k צפיות
  18. Started by DivineS,

סתם גיימפלי של RECHYYY מי שרוצה שיראה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by HuGeMouTh,

סוף סוף חדשות טובות מצד ACTIVISION! מפיצת הענק הודיעה שהסדרה תעבור למחזורי פיתוח של 3 שנים מה שאומר שלכל אחת מהמפתחות יהיה שנה נוספת לסיים את הפיתוח של המשחק. אם מתחשבים בזה ש MW3 ו GHOSTS היו אסון אין לי כל כך אמון ב IW או Sledgehammer (ניתן להם עוד הזדמנות, בכל זאת IW היו אשמים גם ב MW3) אבל לפחות ל Treyarch יהיה מספיק זמן להוציא משחק טוב ששווה קניה. http://www.vg247.com/2014/02/06/call-of-duty-ghosts-top-seller-earner-in-na-and-eu-activision-q1/ נכון להיום יש ל ACTIVISION 3 מפתחות שמתמקדות ב COD ובנוסף עוד 2-3 מפתחות שתומכות (RAVEN, RADICAL ונראה לי שיש עוד אחת). חדשות מאוד טובות אם מתחבים ש GHOSTS פשוט מזעזע.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Lynch,

אז כנראה שלא רק בישראל אוהבים תמשחק הזה ומעדיפים אותו : http://www.esl.eu/eu/forum/139/29623/1153156/?page=1

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by gman_il,

אחלה אתר שמרכז דילים פחות או יותר מכל האתרים שיש. מומלץ בחום. http://isthereanydeal.com/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by IDOnoach,

וללמוד קצת על טקטיקות

24. Started by gman_il,

אז אם אתם ילדים של שנות ה-90 מוקדמות , אתם חייבים לנסות את המשחק הזה. ואם אתם לא ילדים של שנות ה-90 המוקדמות , אתם חייבים לנסות את המשחק הזה. מי שיחק?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kalabokk,

אני חייב לציין שזה כמה רמות יותר טוב ממה ש.4cid הרקוב עשה, תהנו.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים