משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
- Universal - MU - 25x 35% Season : 8 Episode 3 Preimuim Files - Hard Server - Name: UniversalMu Files: Season 8 Episode 3 (Premium Files) Web: www.universalmu.com Facebook Page (please join): https://www.facebook.com/muisr?ref=hl Exp: 25x Drop: 35% Monster HP: 100% Points /lvl : 5 / 7 Host: 1gbps with protection DDoS to 30GBPS. ON: 24/7 Lag: 0 Spots in all maps.Opening: 10th SeptemberServer Specifications (host): RAM: 64GB Processor Speed: Intel Xeon E5 - 1650v2 3.9GHz Connection: 1GBPS Hosting Location: FranceBless: 100% Soul: 75% Life: 60%Chaos Machine:+10: 85% +11: 80% +12: 75% +13: 70% +14: 65% +15: 60% (Item+Luck) - No Custom It…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Fallout 4 יצא לפני כמה חודשים וכשלראשונה קניתי אותו הסתכלתי על דרישות המינימום וראיתי שיש לי הכול. למרות זאת המשחק בקושי רץ על הגרפיקה הכי נמוכה והרזולוציה הכי נמוכה. זה המפרט שלי הוא לפי דעתי אמור להספיק: מעבד: Intel core i5 4460 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7900 series זיכרון: 8GB of RAM דברים כמו לוח אם וספק לא נראו לי חשובים לציין.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום שלום, התקדמתי 40 ומשהו אחוזים במשחק במצב קריירה עכשיו אני סיימתי עם קנג'י ועם וולף והתחלתי לאכול שטחים של הקבוצה שנקראת 21ST שיש את הבחורה שמנהיגה אותם הבעיה היא שיש איזה מסלול מסויים שמופיע בכמה מירוצים שם בצורות שונות שגורם למשחק לקרוס לשולחן עבודה. יש דרך לתקן את זה?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אם זה מעניין מישהו. פתחתי קבוצה חדשה בפייסבוק (מסתבר שחסרה כזו) לרגל ההשקה של ההרחבה החדשה. נקראת: World of Warcraft - israel מוזמנים להצטרף. המטרה היא די בסיסית, ליצור קהילה ישראלית לאילו שמתחילים לשחק מאפס, ואילו החוזרים לשחק דמויות עבר, או שיחקו תמיד. מיותר לציין שבהחלט זה חסר בפייסבוק ועל כן החלטתי ליזום מהלך. אודה על שיתוף פעולה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מ Steam את Fallout 3: GOTY, כשאני מנסה להתחיל משחק חדש המשחק פשוט קופא ואני צריך לסגור אותו דרת מנהל המשימות. דבר דומה קורה אפילו אם אני מנסה לצאת מהמשחק רגיל. ניסיתי דברים שראיתי שמציעים ברשת כמו להתקין DLL אחר ו/או לשנות קובץ INI אך ללא השפעה כלל. עשיתי ולידציה של הקבצים מ Steam, עבר בסדר. שלחתי מכתב לעזרה הטכנית, לא ענו לי. מישהו נתקל בזה? יש רעיון למישהו?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני נמצא בשלב שצריך לגנוב את המסמכים מ LAB X16 (שימו לב שזה 16 לא 18, לא פעם ולא פעמיים התבלבלתי בעצמי) אחרי שכבר לקחתי את המסמכים, מצאתי את ה STALKER המת הזה שקוראים לו GHOST ואני בדרך לצאת כתוב לי במשימה שאני צריך לצאת דרך המנהרה הסודית אני מגיע לסוף החדר האחרון ואני לא מוצא דרך החוצה קראתי WALKTHROUGH בGAMESPOT וכתוב שמצד ימין של הגדר צריך להיות חור ברצה שאני יוכל להכנס בתוכו אבל אני לא מוצא שום דבר הנה כמה סקרינים של איפה שאני נמצא בדיוק אם משהו זוכר מה עושים פה פליז תעזרו לי [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני עוד שבועיים אתחיל קורס ברמנים בעזרת השם, ואני מתייבש משעמום בבית.. יש איזשהם משחקים מעניינים שאפשר להעביר איתם את הזמן? שיחקתי ב Call Of Chuerez אבל לא סיימתי אותו ואז עשיתי פירמוט...אני לא יודע אם שווה להתקין שוב? (הגעתי לקטע שאני רודף אחרי בילי עם הכומר...+-) BIOSHOCK MASS EFFECT COD4+5 GOW CRYSIIS DMC FO3 לא אהבתי את THE WITCHER. אלו הם משחקים ששיחקתי בהם עד כה... אני לא מוצא משהו מעניין אלא אם פספסתי משהו..יש רעיונות? בלי משחקי אסטרטגיה..אני לא סובל C&C זה ממש משעמם. לרוב אני רק ב FPS RGP וכדומה...
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני חצי שנה +- היה סקר על היום המועדף ל ODC ונבחר יום חמישי למרות שכמעט ולא הגיעו תלונות, נפתח סקר חוזר על מנת לוודא שהיום נוח לכולם. כרגע יש שני משחקים MW3/COD4 לכן שני הימים שיקבלו את הכי הרבה הצבעות יבחרו עבור המשחקים. הבחירה מרובה ולכן תשתדלו לבחור את היום שנוח לכם ביותר + עוד יום שיש לכם אפשרות לשחק בו. תיקון ~ *הערה אם לא יהיו יותר מ 40 מצביעים*, הסקר יבוטל
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש את הHL2 איפה הכי זול שאני יכול למצוא? (חנות, אשמח גם אולי אם יש איזה אתר יד שניה..חיפשתי בהומלס לא מצאתי משהו עדכני) והאם יש פה מישהו שמוכר יד שניה? (אשמח אם תפנו לפרטי) (אני רוצה את כל החבילת, הקופסה, חוברות ההוראות והכל) מקורי בלבד!
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לקהילת LoL, אני גאה להכריז על פתיחת טורניר ה-One Day Cup נושא הפרסים בשיתוף פעולה של HWzone ו-NOM-Gaming. מהלך הטורניר: - הטורניר הוא ל-8 קבוצות (כרגע, יגדל בהתאם לכמות הנרשמים) - הטורניר הוא בסגנון הגביע בהדחה יחידה (Single Elimination), כלומר קבוצה מפסידה יוצאת מהטורניר. - הגרלת המשחקים תהיה רנדומלית לגמרי ללא SEEDING מקדים. - משחק הגמר ישודר יועבר בשידור ישיר ובליווי קריינות (Streaming). - עץ הטורניר יפורסם שעה לפני תחילת הטורניר באתר binarybeast.com פרסים: המקום הראשון יזכה ב-100 ₪ מתנת NOM-Gaming ונותני החסות שלה. לו"ז: הטורניר יתקיים ביום שבת, ה-11.02.2011 …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן המתנה 2.7 סוף סוף יצא המון חידושים בגרסא הזאת * New Multiplayer Missions Interdiction (Close Combat Coop map) SF Snakeplain (Huge Coop map with driveable vehicles and Javelins) Steamroller (a big Close Urban Combat map with up to 6 floors in height). * New Training Missions HMMWV Driving Training Course (Learn how to operate the features of the driveable Hummer) HMMWV Gunnery Training Course (Learn how to operate the .50cal CROWS) Javelin Deployed Training Environment and Live Fire Exercise (Learn how to operate and deploy the Javelin Weapon System) * Implemented Vehicles Crows HMMWV system (Driveable Hummer with one of the two t…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/download_13278.shtml תהנו חברה אני יודע שהרבה אנשים ציפו למשחק הזה... גם אניייייייייייייייייייייי...!!!
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא מבין איך אין דיון על המשחק הגדול הזה? המשחק מופץ עלידי CODEMASTERS הידועים במשחקים האיכותיים שלהם! יש למשחק אתר אינטרנט מאוד מושקע וזה בעצם משחקון קטן בשביל להדגים לנו את הזוועות של המשחק ועד כמה הוא מסובך ויפה, שווה הצצה: http://www.codemasters.com/jericho/EnglishUSA/indexmain.php (תבחרו ארה''ב) מה אתם אומרים נראה לי הולך להיות משחק משהו משהו...
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי טקס חלוקת הפרסים האלטרנטיבי שלה,פלטפורמת המשחקים הגדולה ביותר מציגה לנו רשימה חדשה ומעניינת לא פחות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.gunzonline.com אחד המשחקים הכי כייפים ששחקתי בזמן האחרון מישהו פה המליץ לי עכשיו הודות ל Tov_Tov המלך! תורידו ! שחקו! הניק שלי שם הוא שוקי אם בא לכם אולי נרכיב איזה קלאן ישראלי.... המשחק ממש לא כבד ורץ מהר גם על מחשבים לא כל כך חזקים
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אז ככה לפני קצת פחות משבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את ווינדוס XP. עכשיו הכל בסדר- עובד חלק ואני מאוד נהנה (כמובן שגם מאנריל), חוץ מבעיה אחת מעצבנת מאוד שאני משתגע כבר ממנה: אני מתקין את פיפא 2002 הכל עובד בסדר ואני אפילו משחק בו הכל פשוט נפלא בפעם השניה שנכנסתי לפיפא הוא רושם לי : "FIFA 2002 is not installed correctly/ please reinstall" אמרתי שאולי במקרה משהו השתבש אז הסרתי את הפיפא (uninstall) והתקנתי מחדש, אבל זה קרה עוד פעם- בפעם הראשונה אני מצליח לשחק באופן מושלם אבל מהפעם השניה הוא רושם לי את ההודעה הזאת. ניסיתי כבר אינספור פעמים את התהליך הזה- אבל לשווא ניסיתי להתקין לספריות ותקיות שונות אבל כלום לא הועיל אני רשום באיזה טורניר פיפא מסכן (שאני מקום ראשון ;D) ו…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא יודע איך קראו למשחק. אני אנסה לתת תיאור כמה שיותר מדויק כי בכל זאת, הייתי ילד קטן אז וזה היה לפני הרבה זמן: זה מתחיל כשאתה אינדיאני ואתה שט בסירה בנהר, וכשאתה עוצר בצידי הנהר אז אתה עוצר בין שבטים אינדיאנים ואתה הורג כל מני אנשים. ויש קטע שאתה נלחם במישהו והוא זורק עליך רימונים(חחחחח איזה תיאורים דפוקים..), ויש עוד קטעים שנמצאים במערה ואז בשביל להמשיך למין אזור מושלג צריך להכניס סיסמה (הגנה של תחילת שנות ה- 90 :) ואותו דבר גם במערה שמובילה לחדר עם אוצר... אני מחפש את המשחק הזה כבר הרבה מאוד זמן וחשבתי שאולי פה אני אוכל למצוא אותו. תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לכל בעלי הv2 של CS:S(מי שיש לו יודע למה אני מתכוון ) , שאינם מסוגלים לשחק בסרברים הרגילים , כנסו לכאן , רשמו את שמכם , ונארגן משחק...
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חחחח , איך זה היה צפוי , כולם should have seen this coming , דום 3 נדחה לשנה הבאה . לפרטים : http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=20597 לצערם של כל מי שקנה ראיידון 9800 וgeforce fx 5900 , שחלקם קנו את הכרטיסים מציפייה לגרפיקה בדום 3 . שום משחק לא ממש יממש את מלוא הפונטציאל של הכרטיס , ועד שנה הבאה יגיעו כרטיסי מסך אחרים שיעשו את העבודה יותר טוב . לדעתי הם ממש איכזבו את הגיימרים , כל ההייפ שיצרו , דחייה כזאת ממש מדכאת , אני במילא לא התכוונתי להסתכל אל המשחק עם דרישות כאלו . עד שנה הבאה זה כבר לא יהיה כזה מרשים כאשר משחקים עם גרפיקה מרשימה מאוד קרובים אלנו ( HL, far cry וכו... ) ועוד כמה עם משחקיות מאוד מאוד מרשימה , D3 לא יהיה כזה מושך :-\ .
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני מכניס קבצי MP3 למשחק GTA... ושם איך אני שומע אותם?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המשחק מאוד קשה לפחות בשבילי אני נתקל בהמון המון אויבים ולא מצליח להתקדם אני משחק על normal
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי...כשאני נכנס לתור בשרת כלשהו..אחרי ההמתנה כשמגיע התור שלי, החלון הקטן של ההמתנה נשאר..למרות שלא מראה כבר את המספר שלי בתור (כייון שהתור כביכול הגיע) אבל המשחק לא נטען ולא זורק אותי פנימה.. למרות זאת לשרת שיש בו מקומות פנויים אין שום בעיה להתחבר.. מישהו מכיר ? שמע? נתקל?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-