עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by t d,

למשחק הזה יש כל כך הרבה פוטנציאל... רואים שהמתכנתים ממש השתדלו כאן, רק חבל שלהשתדל זה לא מספיק... אני לא מבין איך לא בודקים משחק לפני שהוא מגיע לחנויות! הגרפיקה נורא נחמדה, גם הנשקים מצחיקים ושיפרו את הair strike שפוגע רק בחלק מהאי... אבל למה השליטה כל כך נוראית!? וכשאני אומר נוראית אני מתכוון ל"וואו כואב לי הראש מרב שהיא נוראית!" קשה לכוון אפילו את הבזוקה, מישהו יודע אולי אם אפשר לשנות את העכבר שלא יהיה בinverted? (הפוך) כי אני נופל על הריצפה רק כשאני מנסה לשלוט על העכבר...!

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by itayze,

חחחח , איך זה היה צפוי , כולם should have seen this coming , דום 3 נדחה לשנה הבאה . לפרטים : http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=20597 לצערם של כל מי שקנה ראיידון 9800 וgeforce fx 5900 , שחלקם קנו את הכרטיסים מציפייה לגרפיקה בדום 3 . שום משחק לא ממש יממש את מלוא הפונטציאל של הכרטיס , ועד שנה הבאה יגיעו כרטיסי מסך אחרים שיעשו את העבודה יותר טוב . לדעתי הם ממש איכזבו את הגיימרים , כל ההייפ שיצרו , דחייה כזאת ממש מדכאת , אני במילא לא התכוונתי להסתכל אל המשחק עם דרישות כאלו . עד שנה הבאה זה כבר לא יהיה כזה מרשים כאשר משחקים עם גרפיקה מרשימה מאוד קרובים אלנו ( HL, far cry וכו... ) ועוד כמה עם משחקיות מאוד מאוד מרשימה , D3 לא יהיה כזה מושך :-\ .

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by matani122,

אני לא יודע אם זה הסיווג המתאים להם אז אני יציין משחקים ששיחקתי ואהבתי. משחקי ששיחקתי ואהבתי - * Dekaron * Dragon Nest * Silkroad * Cabal Online * DC Universe * Vindictus ** לא אהבתי את - TERA ONLINE ~ AION ~ WOW ~ FLYFF ~ Rift ~ Neverwinter ~ Planetside 2 ובטוח שיש עוד ששיחקתי ולא זוכר שאהבתי וגם לא אהבתי, בבקשה להמליץ. וגם אני זוכר שיש משחקי H&S יפים, ואם אני לא טועה הם אפילו יותר כייפים מ MMORPG * הכי כייפים המשחקים שיש להם הרבה סקילים ואפקטים! כמו DEKARON.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by n9555,

זאת הבעיה שלי.... איך אני פותר את זה? ואיך אני שולח מכתבים לsteam/ valve? פתאום אני צריך להתחבר לאתר מה שמקודם לא הייתי צריך (כבר שלחתי להם מכתב)....! ובגלל שאני לא יכול להיכנס לסטים אז אני לא יכול להתחבר לאתר

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by rtr,

http://www.gamespot.com/xbox360/driving/testdriveunlimited/index.html?q=Test+Drive+ ניראה סוף.. כרגע ראיתי רק לאקס בוקס ולPS3 מה עם PC ? ואם יש למישהו עוד פרטים,תמונות,סרטים תוסיפו ..

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by stingeR-,

לכל בעלי הv2 של CS:S(מי שיש לו יודע למה אני מתכוון ) , שאינם מסוגלים לשחק בסרברים הרגילים , כנסו לכאן , רשמו את שמכם , ונארגן משחק...

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by ronen_z90,

מישו מכיר תוכנה שמאפשרת לבנות לזה מפה??ואם יש מדריך אז מעולה...

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Nokturnal_Mortum,

http://www.gunzonline.com אחד המשחקים הכי כייפים ששחקתי בזמן האחרון מישהו פה המליץ לי עכשיו הודות ל Tov_Tov המלך! תורידו ! שחקו! הניק שלי שם הוא שוקי אם בא לכם אולי נרכיב איזה קלאן ישראלי.... המשחק ממש לא כבד ורץ מהר גם על מחשבים לא כל כך חזקים

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. המשחקים הם: Half-Life 2: Deathmatch Half-Life 2: Lost Coast Portal: The First Slice Peggle Extreme יש צורך בחשבון STEAM (ללא תשלום) http://www.steampowered.com/nvidia/

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. משחקי האסטרטגיה הנודעים של חברת Sega וקטלוג הכותרים הטרי של Square Enix מוצעים למכירה בהנחות יפות, עבור מהירי ההחלטה שביניכם לכתבה

11. אהלן. התקנתי את המשחק וכשאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעות שגיאה (מצורפת תמונה). בהתחלה את ההודעה הקטנה ואז את הגדולה. מה הבעיה? תודה... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by jackhammer,

אני נמצא בשלב שצריך לגנוב את המסמכים מ LAB X16 (שימו לב שזה 16 לא 18, לא פעם ולא פעמיים התבלבלתי בעצמי) אחרי שכבר לקחתי את המסמכים, מצאתי את ה STALKER המת הזה שקוראים לו GHOST ואני בדרך לצאת כתוב לי במשימה שאני צריך לצאת דרך המנהרה הסודית אני מגיע לסוף החדר האחרון ואני לא מוצא דרך החוצה קראתי WALKTHROUGH בGAMESPOT וכתוב שמצד ימין של הגדר צריך להיות חור ברצה שאני יוכל להכנס בתוכו אבל אני לא מוצא שום דבר הנה כמה סקרינים של איפה שאני נמצא בדיוק אם משהו זוכר מה עושים פה פליז תעזרו לי [attachment deleted by admin]

13. Started by myDGB blws,

HwZOne ODC #3 5Vs5 שלום לכלל שחקניי Call Of Duty : Ghost . HwZOne ODC ביום חמישי - 5.12.2013 יתקיים ODC 5V5 הקאפ יתחיל בשעה 18.30 וימשך עד השעה 10:00 שבסופו יתקיים גמר . החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TA…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Vidati,

אני לא מבין איך אין דיון על המשחק הגדול הזה? המשחק מופץ עלידי CODEMASTERS הידועים במשחקים האיכותיים שלהם! יש למשחק אתר אינטרנט מאוד מושקע וזה בעצם משחקון קטן בשביל להדגים לנו את הזוועות של המשחק ועד כמה הוא מסובך ויפה, שווה הצצה: http://www.codemasters.com/jericho/EnglishUSA/indexmain.php (תבחרו ארה''ב) מה אתם אומרים נראה לי הולך להיות משחק משהו משהו...

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by ehh,

מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת? בדקתי כבר באינטרנט כמה שיטות ואף אחת לא סידרה את הבעיה. הבנתי שהדרך היחידה היא לעבור ספקית אינטרנט שמשם גם נובעת הבעיה (אני כרגע נמצא בהוט). תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by a12beat,

אני משחק עכשיו הימים אלו ב wc3 ואני כל הזמן מפסיד נגד אנשים באינטרנט (מה לעשות :-\) אז רציתי שאולי תציעו לי טיפים ,אסטרטגיות ,bo למשחק כי אני ממש על הפנים . אני מנצח את המחשב בcustom game רק עם night elf וגם זה בקושי

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. http://www.blizzard.com/jobopp/bn-lead-game-designer.shtml כפי הנראה, הם מתכוננים לבנות משחק חדש שמבוסס על סגנון DIABLO הקודמים, אולי DIABLO 3 ? כזכור לפני כשנה, המפתחים הראשים של DIABLO עזבו את חברת BLIZZARD לפתחית חברה עצמאית...

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by hovav,

האדמין PARALLAX כבר מעליב אותי כבר הרבה זמן עוד לפני שנתנו לו גישות, כל פעם שאני בא לחדר איתו הוא צריך לרדת עלי ולהעליב אותי מול אנשים אחרים. ועכשיו זה כבר נמאס לי.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. Started by roeiw,

הסוף זה כשהמפלצת הענקית הורגת אותך??

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by JAMOOS GADOL,

משהו כאן משחק במשחק הזה? אם כן אז משהו יודע אם אפשר לשחק את המשחק דרך איי-פי??? רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? למי שאין או לא יודע מזה המשחק אז אני אומר לו בקיצור שהוא חייב את המשחק הזה המשחק הזה הוא ממש דומה ל- CS וגם משתמש במנוע של UNREAL שווה לקנות אותו בחנויות הוא עולה 70 ש"ח (אינפוגרם) נ.ב ההבדל היחידי שלו מ CS הוא שהוא פשוט יותר יפה ומעניין (לפחות לפי דעתי...)

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by eididan1987,

ממה שהבנתי מקריאה באינטרנט יש בעיות גלובליות במשחק ... לאגים ונפילות FPS עכבר מקרטע וכו'... ניסיתי לעבור על מדריכי תיקון אבל ללא הצלחה , מישהו מצא לזה פיתרון ?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by CyberBot,

ה"ג'נרלס 2"היה צריך לצאת ב31 יש למישהו מידע ? מאוד מחכה למשחק הזה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by עידןאופיר,

אני יודע שיש נושא שכבר קיים אבל אני חייב לפתוח אשכול חדש כי אני עוד כמה שעות קונה תמשחק אני חייב שתגידו לי אם תהיה לי בעיה אם הלאגים ובעיה אם ה-fps מבחינת המחשב יש לי מחשב שכל משחק יעלה בו וזה מחשב מצוין אם כרטיס מסך מצוין מה אתם אומרים כדאי לקנות תמשחק?ואני לא שיחקתי באף Call of Duty אתם אולי יכולים להסביר לי איך עולים רמות ואיך מתקדמים במשחק?תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by The Terminator,

אני זוכר לפני 3 שנים במגזין WIZ רשום שיוצא בקרוב המשחק, אני מזה שמחתי, משחק כזה טוב, ועוד המשך, תלת מימד.עד היום עוד היו כל מני פרסומות שיוציאו את המשחק. הנה היום באתר AVAULT.COM אני רואה הכינו כבר כתבה למשחק, זאת אומרת הוא אמור לצאת, אז מה שאני רוצה לשאול זה אם אתם חושבים שהוא ייצא, או יתעכב(כמו תמיד) ?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by stone cold,

סרטון של משחקי ווידיאו ומחשב מי ההתחלה ועד היום באיזה 2+ דקות מתומצתות

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.