עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Grave Digger,

משהו יכול לומר לי באיזו שפה בונים משחקים???????? אני מתכוון משחקים לא כמו סוליטר ושולה מוקשים אלה משחקים עתירי גרפיקה כמו GTA3, MAXPAYNE....

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by JAMOOS GADOL,

משהו כאן משחק במשחק הזה? אם כן אז משהו יודע אם אפשר לשחק את המשחק דרך איי-פי??? רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? למי שאין או לא יודע מזה המשחק אז אני אומר לו בקיצור שהוא חייב את המשחק הזה המשחק הזה הוא ממש דומה ל- CS וגם משתמש במנוע של UNREAL שווה לקנות אותו בחנויות הוא עולה 70 ש"ח (אינפוגרם) נ.ב ההבדל היחידי שלו מ CS הוא שהוא פשוט יותר יפה ומעניין (לפחות לפי דעתי...)

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by anDee,

אז ככה, החלפנו ל6740U ומאז או שהמשחק קורס באמצע שרת או שבכלל לא מתחבר עם אותה הודעה בשני המיקרים - could not connect to ea online. מישהו כתב ברשת שצריך לפתוח פורט 3659 לבטלפילד עם התוכנה smart port forwarding. אז לפעמים כשבכלל לא מתחבר לי המשחק אני פותח את התוכנה עושה לפורט start (כדי לפתוח אותו או משהו) ואז המשחק כן מתחבר, רק שאחרי 20-30 דקות משחק אני שוב נבעט עם ההודעה הזאת. זו ההודעה שאני מקבל: http://i.imgur.com/hUMXZyd.jpg זה מקרה ידוע עם הראוטר הזה? מה עושים?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Battlefield man,

יש לי בעיה ואני לא יודע איך לפתור אותה בבקשה תעזרו לי :'( התקנתי את המשחק אני מנסה להכנס אבל זה לא עובד זה מראה לי הודעה כלשהי אולי זה ה-crack צריך עזרה .....

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Googleness,

שלום שלום, התקדמתי 40 ומשהו אחוזים במשחק במצב קריירה עכשיו אני סיימתי עם קנג'י ועם וולף והתחלתי לאכול שטחים של הקבוצה שנקראת 21ST שיש את הבחורה שמנהיגה אותם הבעיה היא שיש איזה מסלול מסויים שמופיע בכמה מירוצים שם בצורות שונות שגורם למשחק לקרוס לשולחן עבודה. יש דרך לתקן את זה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. איזה יום שמח! הפרק הזה עלה כל הזמן בתגובות, קיבלתי המון בקשות להכין אותו, וזהו - זה סוף סוף פה. הסיפור המרתק של סגה, ממלחמת העולם השניה ועד למאה ה-21. זה אחד הפרקים הכי מושקעים ומעמיקים שהכנתי, ולדעתי בין הטובים בערוץ. מקווה שתהנו חברים! ​

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. an issue with your computer is blocking the vac system. you cannot play on secure servers אני מקבל את הבעיה הזאת כל פעם שאני משחק במשחק נכנסתי לפורום של steam לarticle שsteam כתבו עשיתי הכל וכלום לא עובד קניתי את המשחק עוד פעם וזה עדיין קורה אם לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת בבקשה תעזרו לי אני מאוד אוהב csgo אני gn3 רק בגלל זה כי אני לא מצליח לסיים משחק בבקשה תעזרו לי ובבקשה תשלחו לי הודעה לsteam שלי: xact_shot או xitay01x

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני כבר זמן רב משתעמם מהמחשב ולאחרונה התפתחה אצלי משיכה חייתית למשחקי אסטרטגיה, או יותר נכון למשחק אסטרטגיה של צבאות (בסגנון Dune,Generals וכו'...). תוכלו להמליץ לי על משחקי אסטרטגיה טובים בעלי גרפיקה מדהימה בסגנון המשחקים הללו? תודה, עמית

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by SyndromE,

PES 2013 DEMO יצא ל-PC בשעה טובה... הורדה: http://dl.pes2013demo.konamionline.com/pes2013demo/2c7ab85a893283e98c931e9511add182/PES2013_DEMO.zip unlocker פאץ' המאפשר בין היתר הוספת זמן משחק (מתוך המשחק) ועוד כמה דברים חיצונית, אפשר להוריד מכאן: http://www.pes-patch.com/2012/07/pes-2013-demo-unlocker-1-0-by-cabry.html

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by wooper,

שימו לב לזה Street Cleaning Simulator http://www.gamespot.com/street-cleaning-simulator/platform/pc ראיתם איזה ביקורת קיבל באתר עכשיו תראו את הבקורות שהמשתמשים נתנו למשחק הזוי 9.1 ניגוד השנה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אולי זה יעניין פה מישהו. http://www.gog.com/news/birthday_promo_2014

12. Started by stingeR-,

לכל בעלי הv2 של CS:S(מי שיש לו יודע למה אני מתכוון ) , שאינם מסוגלים לשחק בסרברים הרגילים , כנסו לכאן , רשמו את שמכם , ונארגן משחק...

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by bsphere,

איזה משחק עדיף ולמה? (למישהו שחדש בתחום של משחקי אונליין). בכלל כדאי להכנס ל BF2142 כל כך הרבה זמן אחרי שהוא יצא ?

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Teknik,

אני מחפש אנשים להייסטים התחלתי כלידר את ה humane labs וכל הזמן נכשל במשימה הראשונה( key codes יורים מכל הכיוונים ותמיד עם נובים שוקיסטים אני צריך A- team תוסיפו אותי בקלאב jenezio

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. החנות שלרוב בכל מקרה הזולה במיותר בישראל כתבה שבקרוב היא תוריד את המחיר עוד יותר ותתחיל למכור קודים להורדה משרותים כמו STEAM ו ORIGIN (התוכנה החדשה של EA). מהניסיון שלי ומשתמשים נוספים מהפורום מדובר בחנות מאוד אמינה שזכתה לשם מאוד טוב בזכות הפעילות שלה בשנים האחרונות. זה הצעד התרחבות השני שלהם אחרי הפתיחה של סניף איסוף נוסף בתל אביב (עד לאחרונה היה רק במודיעין). מדובר גם במהלך דיי רציני, בדרך כלל חנויות ה CD KEY מגיעות מגופים לא ידועים ובעלי אמינות נמוכה, פה זה חברה שידועה בשוק המקומי ועם עבר דיי טוב, יהיה נחמד ליראות איך המהלך הזה ישפיע ואיך הם יתנהלו בשוק הזה. ההודעה מהפייסבוק:

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Vidati,

אני לא מבין איך אין דיון על המשחק הגדול הזה? המשחק מופץ עלידי CODEMASTERS הידועים במשחקים האיכותיים שלהם! יש למשחק אתר אינטרנט מאוד מושקע וזה בעצם משחקון קטן בשביל להדגים לנו את הזוועות של המשחק ועד כמה הוא מסובך ויפה, שווה הצצה: http://www.codemasters.com/jericho/EnglishUSA/indexmain.php (תבחרו ארה''ב) מה אתם אומרים נראה לי הולך להיות משחק משהו משהו...

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by X_Dror,

אני לא יודע איך קראו למשחק. אני אנסה לתת תיאור כמה שיותר מדויק כי בכל זאת, הייתי ילד קטן אז וזה היה לפני הרבה זמן: זה מתחיל כשאתה אינדיאני ואתה שט בסירה בנהר, וכשאתה עוצר בצידי הנהר אז אתה עוצר בין שבטים אינדיאנים ואתה הורג כל מני אנשים. ויש קטע שאתה נלחם במישהו והוא זורק עליך רימונים(חחחחח איזה תיאורים דפוקים..), ויש עוד קטעים שנמצאים במערה ואז בשביל להמשיך למין אזור מושלג צריך להכניס סיסמה (הגנה של תחילת שנות ה- 90 :) ואותו דבר גם במערה שמובילה לחדר עם אוצר... אני מחפש את המשחק הזה כבר הרבה מאוד זמן וחשבתי שאולי פה אני אוכל למצוא אותו. תודה!

18. Started by kaki356,

איך אני מתחיל לשחק והכול הורודת וזה? למה אמרו פה פעם שלא צריך מקורי כדאי לשחק שמשחקים בשרתים פרטיים או משהו כזה

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. מפרט אתם יכולים לראות בצד, סלרון (מה שאומר שהקאץ שלי מסריח - 128K) כרטיס מסך GeForce4 MX440 (מה שאומר שכולו מסריח חח) בתחלס המחשב עובד פסדר, סוחב אנדרגראונד... המליצו לי על צבי הנינגה אבל ממה שראיתי בטלויזיה (TECH-TV) נראה לי יותר מידי.... מגה-סוני זאת אומרת שאתה הורג מישהו ישר קופץ לך בונוס כזה וכל מיני שטויות שלא קשורים למכות אבל אהבתי את הסגנון של הנשקים של צבי הנינגה, החרבות הקטנים והמקלות האלה.... יש משהו כזה נורמלי וכיף לשחק? לא מהסינים שמסתובבים עם חרבות 4 מטר, ולא מהמושפעים שרצים עם רובה ויורים בכל מה שזז..

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by itayze,

חחחח , איך זה היה צפוי , כולם should have seen this coming , דום 3 נדחה לשנה הבאה . לפרטים : http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=20597 לצערם של כל מי שקנה ראיידון 9800 וgeforce fx 5900 , שחלקם קנו את הכרטיסים מציפייה לגרפיקה בדום 3 . שום משחק לא ממש יממש את מלוא הפונטציאל של הכרטיס , ועד שנה הבאה יגיעו כרטיסי מסך אחרים שיעשו את העבודה יותר טוב . לדעתי הם ממש איכזבו את הגיימרים , כל ההייפ שיצרו , דחייה כזאת ממש מדכאת , אני במילא לא התכוונתי להסתכל אל המשחק עם דרישות כאלו . עד שנה הבאה זה כבר לא יהיה כזה מרשים כאשר משחקים עם גרפיקה מרשימה מאוד קרובים אלנו ( HL, far cry וכו... ) ועוד כמה עם משחקיות מאוד מאוד מרשימה , D3 לא יהיה כזה מושך :-\ .

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by darkdude,

איך אני יכול לפתוח סרבר ללא תשלום שבוא אני אוכל לשחק רק עם חבר שלי תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by roeiw,

הסוף זה כשהמפלצת הענקית הורגת אותך??

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by yoel12,

שלום לאחרונה אני משתמש הרבה בe3fx בthe witcher 3 ועד כה השתמשתי בגרסא 8.5 של המוד ובגרסא 0.18.4 של ReShade אך לאחרונה יצאה גרסא 9.5 של המוד וחשבתי לעדכן את ReShade לגרסא העדכנית ביותר 0.19.1 וכך עשיתי אך כאשר התקנתי את המוד והפעלתי את המשחק הופיע לי השגיעה X3004 ניסיתי להפעיל את המוד עם 18.4 והייה כתוב שזה עבד אך בפועל זה לא אז קראתי בפורום הודעה מאת היוצר כך נראה שאומרת שהמוד לא עובד עם אף גרסא מעבר ל18.7 של ReShade אז אשמח לדעת מה עליי לעשות והאם למישהו יש לינק להורדה של 18.7 משום שחרשתי את האינטרנט ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אז ככה לפני קצת פחות משבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את ווינדוס XP. עכשיו הכל בסדר- עובד חלק ואני מאוד נהנה (כמובן שגם מאנריל), חוץ מבעיה אחת מעצבנת מאוד שאני משתגע כבר ממנה: אני מתקין את פיפא 2002 הכל עובד בסדר ואני אפילו משחק בו הכל פשוט נפלא בפעם השניה שנכנסתי לפיפא הוא רושם לי : "FIFA 2002 is not installed correctly/ please reinstall" אמרתי שאולי במקרה משהו השתבש אז הסרתי את הפיפא (uninstall) והתקנתי מחדש, אבל זה קרה עוד פעם- בפעם הראשונה אני מצליח לשחק באופן מושלם אבל מהפעם השניה הוא רושם לי את ההודעה הזאת. ניסיתי כבר אינספור פעמים את התהליך הזה- אבל לשווא ניסיתי להתקין לספריות ותקיות שונות אבל כלום לא הועיל אני רשום באיזה טורניר פיפא מסכן (שאני מקום ראשון ;D) ו…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Star Wars Jedi: Fallen Order זוכה לתשבוחות ברשת - אבל ההשקה הפכה צורמת לקהל הישראלי עם מחיר גבוה באופן קיצוני בחנות של פלטפורמת Steam לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.