עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום! רציתי לבקש המלצה לסימולטור/משחק נהיגה. כזה שמדמה מסלולי מירוצים, ועם כל מכונית השליטה שונה(לפי המכונית) ואם יש אז שמדמה תנאים עירוניים, ובין עירוניים. תמרורים וכאלה. תודה

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. היי זה הגיוני שרק 46.7 FPS קיבלתי על הגדרות 1680X1050 הכל על מקסימום ללא פיזיקס? גם שמתי לב שיש לפעמים מין תקיעות ממש קטנות במיוחד בנסיעה בעיר שהFPS יורד מ60 ל50FPS מן פריז קטן , גם לכם יש ? רוני

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. http://www.gamershell.com/hellzone_Sim-Tycoon_The_Sims_2.shtml

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by PCBuster,

שלום אתמול מצאתי אצלי עותק מקורי של ריימן 3 והתקנתי אותו אבל אני לא מצליח להריץ אותו בכלל, המסך הופך שחור לכמה שניות ואז חוזר לדסקטופ כאילו כלום לא קרה... ניסיתי להריץ אותו כאדמיניסטרטור ובמצב תאימות ל XP, ל 98, לויסטה, עם 256 צבעים בלבד, וכו' וכו' הרצתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מועיל. באתר של יוביסופט אין שום זכר לריימן... בדקתי גם בGOG ללא הצלחה מישהו אולי יכול להמליץ לי מה עוד אני יכול לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Culandur,

מכירים את השש-בש של XP כיצד ניתן לשחק אותו על מערכות אחרות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by sagi82,

איזה מחשק אפשר להמליץ לי שהוא משחק תפקידים 1) 2) 3) הכי טוב להכי בסדר

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Domovoi,

http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1235490 ?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by orila,

שלום חברים אני מחפש כבר לא מעט זמן משחקים שדומים מבחינת משחקיות בעיקר לסדרה של fallout , בעיקר כמו לשני האחרונים בסדרה fallout 3 &fallout NV , הכוונה למשחקי FPS עם ערך של שיפור הדמות תוך כדי המשחק , אם יש לכם איזה רעיון אני אשמח להצעות תודה רבה ושיהיה אחלה יום

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by aviramgo,

שלום שאני נכנס להתקנה של מייפל סטורי גרסה v80 מופיעה לי כזה: http://www.siz.co.il/my.php?i=znjyz1mzkwdy.jpg אם תרצו את התמונה: תלחצו על הקישור ותראו את התמונה.. מה עושים? אפשר הסבר מלא בבקשה? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by tania131,

הייי רציתי לדעת איזה משחק לדעתכם יותר יפה GTA VICE CITY או MAFIA...?...

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. טוב,ממש לא ציפיתי שזה יקרה מסתבר שHALF LIFE2:EPISODE 1 הוא לא אחר מאשר שליש מHALF LIFE3. כן,שמעתם נכוןן...הפרקים שוואלב משחררת עכשיו הם בכלל HALF LIFE 3 ולא הרחבות לHALF LIFE2. בתום הפרק השלישי העלילה תסתיים באופן סופי וסאגת המשחקים הזו תסתיים. לא ציפיתי למהלך כזה מוואלב... http://pc.ign.com/articles/711/711560p1.html

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום,יש משחקי מחשב שדורשים לא מעט דברים ע"מ להפעיל או לשחק ברשת.. רציתי לדעת את כל המשחקים שדורשים תשלום חודשי באנטרנט (WoW,Conan,GoW ליינאג' ועוד..) גיליתי לא מזמן שKane & Lynch דורש תשלום חודשי וכמעט עשיתי טעות כשקניתי אותו.. חוץ מזה ,יש גם משחקים שדורשים "activation online" כמו ביושוק..יש עוד משחקים כאלה? ועוד דבר, אם ידוע לכם על משחקים טובים כמו Unreal וQuake 2 שלא דורשים CD-Key בכלל,אשמח לשמוע בקשר לCS, אני לא יודע מה עדיף לקנות- CS Source או CS 1.6 Anthologyמה עדיף? תודה ויום טוב

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. משחק האסטרטגיה בזמן אמת Act of Aggression זמין לרכישה, ומספק לשחקנים מנת נוסטלגיה הגונה לכתבה: http://hwzone.co.il/היורש-ל-command-and-conquer-generals-הושק-ומספק-את-הסחורה/

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by THE-MASTER,

שלום לכולם! יש לי בעיה במשחק FAR CRY שאני מפעיל אותו אז בתפריט הראשי הקול עובד ושאני נכנס למשחק המשחק עובד בלי קול בדקתי בהגדרות לא ראיתי שיש בעיה (יכול להיות שיש ואני לא יודע) אם מישהו חושב שהוא יודע למה הקול לא עובד שאני מתחיל לשחק בבקשה בבקשה לעזור לי אני כל כך רוצה לשחק אבל אני לא יכול כי זה משעמם בלי קול מצפה לתגובות

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אני באמת מיתנצל מראש שאני מנפץ לכל ה-fan-boys של farcry את האשליות ,אבל CRYSIS, איננו בשום פנים ואופן מישחק dx10 , אמיתי , אלא הוא מישחק dx9 שתומך במיספר תכונות מוגבל מאוד מתוך סך התכונות של dx10, וככול שידוע לי בשלב זה לא מתוכננים לצאת שום מישחקי dx10 נוספים, כך שאני לא צופה שיצאו משחקים שיתמכו בצורה מלאה ב-dx10 לפני סוף 2007. ולכן השיפור בריאליזם ובגרפיקה לא צפוי להיות מהפכני כפי שאנשי ה-pr (יחסי הציבור) של החברה המפתחת cryteck ,היו רוצים שתחשבו . כך ,שבסך הכל השיפור הגרפי הלא דרמטי שיהיה בו לא מצדיק כלל את ההיפ שנוצר סביבו.

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Ben_G,

שלום, רצ"ב המפרט שלי : AMD 3000 64BIT 1 GB RAM PC3200 SAPPHIRE X800 XL אני מריץ את GTA SA על X4 AA ו X 8 AF ברדייבר במשחק אני קבעתי שיהיה רק MIPMAP ביטלתי את ה FRAME LIMITER ואת ה- AA ... אני מקבל בין 37 - 42 פריימים האם זה נורמלי או שאני אמור לקבל הרבה יותר עם הקונפיגורציה הנוכחית שלי ?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by taltola,

מישהו שיחק בה? שלחתי להם היום בקשה להיות חלק מהבטא ולאחר כמה שעות שלחו לי קוד אימות. שיחקתי עכשיו איזה שעתיים ודי נהנתי. יצא לעוד מישהו לשחק בה? מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by J.allmighty,

need to say more ? ;D

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by avivboker,

כשיש כמה אפשרויות שם מתחילים השאלוץ איזו חנות משחקים (כדוגמת סטים וכו) הכי משתלמת או מציעה את מגוון המשחקים הכי חדשים\מעניינים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  20. Started by GameGems,

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. HOLY CRAP כשראיתי את זה כמעט חירבנתי במכנסיים מרוב התרגשות להורדה לחצו לחצן ימני על אחת מהגירסאות הנ"ל ותשמרו על המחשב [MOV-QUICKTIME WMV-WINDOWS MEDIA PLAYER http://www.gametrailers.com/downloadnew.php?id=19007&type=wmv חוץ מזה,התרוצצו כל מיני שמועות כי המשחק הוא בלעדי לקונסולות,אז הנה לכם כמה דברים ע"מ לסגור את הענין אחת ולתמיד: 1) CALL OF DUTY 4:MODERN WARFARE הוא משחק בלעדי למחשב...המשחק יצא אך ורק לגירסאת המחשב ומפותח ע"י INFINITY WARD אשר פיתחה את COD 1 למחשב ואת COD 2 בגירסאת המחשב... 2)תאריך היציאה של המשחק הוא אי אשם בסתיו 2007...לא יותר מדי זמן מעכשיו לאלו שמפקפקים בדבר היותו של המשחק בלעדי לגירסאת PC: "Fourzerotwo, IW's community manager, has relea…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by evman007,

קורס אחרי כמה דקות של משחק :-\ מישהו יכול בבקשה לעזור? :-\ לפני שבוע קניתי את המשחק ואני לא משחק

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אני חדש בפורום וכבר יש לי שאלה ממש משנת עולם בשבילכם!!! האם המשחק הזה(world of warcraft) הולך להיות יקר לקניה כמו סימס און ליין? שביזבזנו עליו 300+ שקלים ואז עוד כול חודש 10 דולר שיצא שרק לחודש הראשון יותר מ400 שקל? או שהולך להיות פה איזה מחיר סביל? האם הולכת להיות אפשרות לשחק במשחק המלא ולא הבטא כמו בסימס און ליין לאיזה חודש חינם?! או שישר מתחילים לשלם? אלה יותר שאלות שקשורות למחירי המשחק כי על המשחק אני שמעתי והוא הולך להיות מהמם! אפילו יותר שווה מאוורקווסט 2(שזה כולנו יודעים לא אפשרי) ואם מדברים על אוורקווסט 2.. האם כדאי לחכות בשבילו ולא לבזבז כסף על וורד אוף וורקראפט?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Fadida,

פה תפורסם רשימת הדרושים העדכנית 2 -סטרימרים שיכולים גם לשדר דרך המחשב וגם לפרש . 1- עורכים קהילתיים שיכולים לערוך פראגים של שחקני קהילה ולהעלות ל YOUTUBE 3-בוסטרים שמטרתם לפרסם את קהילתנו במספר מקומות רב על מנת להביא שחקנים חדשים לקהילתנו. 2-כתבים לקהילה שמטרתם לפרסם כתבות מעניינות ולהחיות את הפורום שלנו. למידע ולפרטים על הצעות הדרושים נא לפנות ל Fadida p0six Anubis תודה למועמדים ולמועמדות היפים והיפות

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

זה נכון שבקווייק 4 יהיה גם עלילה וגם משחק להרבה אנשים ברשת כמו בקווייק 3?

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.