משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
מחר אני מקבל את המשחק ואני מאוד מתלבט באיזו דמות וכישורים לבחור בגלל שיש מבחר ענק אז בקיצור מה עדיף ויותר מהנה בינתים אמרו לי שכדאי לבחור בCLERIC או איך שקוראים לו בגלל שהוא שילוב טוב של לוחם אם יכולות של קסם וגישה לכמה כלי נשק טובים ואני אעשה אותו אדם או חצי אלף אז ענו בהמוניכם.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
או קיי אז המשחק ספורט הכי גדול בארה''ב יצא ומעורר בהלה גדולה. אני התחלתי לעקוב אחר הסדרה מ05 והיא לא מאכזבת אותי אז השנה הוסיפו את ה''נשקים'' שכמו בNBA LIVE הם הפרידו בין הכוכבים לשחקנים הרגילים, והוסיפו עוד כמה דברים מעניינים http://www.gamespot.com/xbox360/action/madden08/review.html?tag=reviews;xbox360 זו הביקורת על ה360 מה שמעצבן אותי שלדעתי השנה הם היו צריחים להעביר גם את גרסאת המחשב ל''דור הבא'' אבל מה לעשות :-\ בכל מקרה המשחק יהיה אצלי תוך פחות משעה, למשהו כבר יש התרשמויות?
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חדש בפורום וכבר יש לי שאלה ממש משנת עולם בשבילכם!!! האם המשחק הזה(world of warcraft) הולך להיות יקר לקניה כמו סימס און ליין? שביזבזנו עליו 300+ שקלים ואז עוד כול חודש 10 דולר שיצא שרק לחודש הראשון יותר מ400 שקל? או שהולך להיות פה איזה מחיר סביל? האם הולכת להיות אפשרות לשחק במשחק המלא ולא הבטא כמו בסימס און ליין לאיזה חודש חינם?! או שישר מתחילים לשלם? אלה יותר שאלות שקשורות למחירי המשחק כי על המשחק אני שמעתי והוא הולך להיות מהמם! אפילו יותר שווה מאוורקווסט 2(שזה כולנו יודעים לא אפשרי) ואם מדברים על אוורקווסט 2.. האם כדאי לחכות בשבילו ולא לבזבז כסף על וורד אוף וורקראפט?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום,יש משחקי מחשב שדורשים לא מעט דברים ע"מ להפעיל או לשחק ברשת.. רציתי לדעת את כל המשחקים שדורשים תשלום חודשי באנטרנט (WoW,Conan,GoW ליינאג' ועוד..) גיליתי לא מזמן שKane & Lynch דורש תשלום חודשי וכמעט עשיתי טעות כשקניתי אותו.. חוץ מזה ,יש גם משחקים שדורשים "activation online" כמו ביושוק..יש עוד משחקים כאלה? ועוד דבר, אם ידוע לכם על משחקים טובים כמו Unreal וQuake 2 שלא דורשים CD-Key בכלל,אשמח לשמוע בקשר לCS, אני לא יודע מה עדיף לקנות- CS Source או CS 1.6 Anthologyמה עדיף? תודה ויום טוב
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמתי לב שבאתר nexusmods (זה שמחזיק את המודים של Skyrim), יש גם מודים ל-The Witcher 2. בדיוק קניתי את המשחק במבצע הקיץ של Steam ואני תוהה אם מישהו התנסה במודים האלה והאם כדאי להתקין משם משהו. תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
יש למישהו אולי צ'יטים למשחק Mat Hoffman's Pro BMX אם יש בבקשה תכתבו או צרו קשר
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
הורדתי אותו בחינם דרך Uplay של יוביסופט (יש אפילו כתבה חדשה באתר, אם כי הורדתי אותו כבר לפני שהיא עלתה). רק לי יש בעיות אופטימיזציה? משום מה הוא מקרטע לי לפעמים בקטעים עמוסי גרפיקה ובמיוחד בקטעי מעבר.ולא, המחשב שלי לא מ97… (:כבר ניסיתי להקשיב לאינטרנט וביטלתי בהגדרות המתקדמות את ה hw vertex processing וחבריו. זה לא עזר.בנוסף ניסיתי להכריח אותו לרוץ עם הכרטיס הגרפי (בברת המחדל הוא משתמש במובנה של אינטל) – שום שינוי (ממילא גם האינטל אמור להריץ אותו בקלות…) .שיניתי אפילו את הרזולוציה מ1080P ל 1600X1200 וגם זה לא עזר (זה ביחס המקורי של המשחק 4:3).למישהו יש עצות נוספות?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, התחלתי לשחק Far Cry, ומדי פעם הוא קורס לי ומוציא אותי ל Critical Problem (או משהו כזה..) האם זה בגלל הגדרות הוידאו שלי? מפרט: AMD Athlon +3000 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 2X Corsair CMX512 512 MB PC3200 DDR Sapphire RADEON X800XL באיזה הגדרות אני אמור להריץ את המשחק? Low, Medium,High? אגב, כשאני אומר לו לעשות Auto Detect הוא שם לי את הכל על Low...להשאיר את זה ככה? זה משחק כל-כך כבד? בתודה ניר
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני מעלה אותו, הוא מציג לי מסך שחור והמחשב נתקע, צריך לרסט. WIN2000, ריידון9700 ומעבד בOC. דיירקט איקס מעודכן. רעיונות?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר שהורדתי את התוכנה שלהם וניגשתי להתקין אותה לא הצלחתי לאשר את התקנה (פשוט ללחוץ למטה בחלון שנפתח) כיוון שתחתית החלון מוסתרת מתחת לסרגל ואין לי יכולת ללחוץ על כפתור האישור. איך ניתן לפתור זאת? מערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 פרו והמחשב הוא HP ProBook 440 G4.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
יש לי את זה גרפיקה מצויינת משחק יםה מאוד!!! פשוט אפקטים מדהימים!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Call of duty Bo2 monatge עריכה שלי, esl במידה ואהבתם לייק וסאב יעזרו D: מומלץ 1080p
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, מונטאג' חדש שלי אם אהבתם אל תשכחו לתת לי לייק וסאב נ.ב הקשבתי לבקשות שלכם וסידרתי את הבעיה שבכל המונטאג'ים שלי הסרטון היה מרוח סידרתי ועכשיו זה בסדר
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש AMD Radeon R7 360 + 2GB מותקן לי חלונות 7 - 64 ביט + זיכרון 8GB + מעבד I5 קניתי משחק פיפא 2017 מקורי. היתקנתי 5 תקליטורים התקנה משחק פיפא 2017 מותקן תוכנה Origin ויש לי חשבון קיים. Origin מחובר והכל תקין. Origin מותקן פיפא 2017. בסיום התקנה פיפא 2017 בדיסק אחרון מספר 5. אני לוחץ PLAY לא עולה משחק. למה לא עולה משחק פיפא 2017, מה חסר? איך מפעילים משחק פיפא 17? אגב: שאני לוחץ PLAY ולא ניפתח משחק. אין הודעה שגיאה. פשוט לא עולה משחק. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רואה הרבה סיקורים ובאנצ'ים שמשתמשים במושג FPS (פריימים לשניה) הבנתי שאיזור ה40 נחשב סבבה... מה לדעתכם נחשב למספיק טוב ומה כבר מעצבן?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
טוב,ממש לא ציפיתי שזה יקרה מסתבר שHALF LIFE2:EPISODE 1 הוא לא אחר מאשר שליש מHALF LIFE3. כן,שמעתם נכוןן...הפרקים שוואלב משחררת עכשיו הם בכלל HALF LIFE 3 ולא הרחבות לHALF LIFE2. בתום הפרק השלישי העלילה תסתיים באופן סופי וסאגת המשחקים הזו תסתיים. לא ציפיתי למהלך כזה מוואלב... http://pc.ign.com/articles/711/711560p1.html
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היה לי מחשב AMD 5600 2.6 GHz, עם כרטיס מסך 9600GT. החלפתי לוח, ויש בו Pentium 4. נאלצתי להחליף לRAM ישן יותר ויש בו כעת 2 ג'יגה RAM והכרטיס נשאר זהה. איזה משחקים אני יכול להריץ? גראפיקה לא משנה. העיקר ששלא יקרטע.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1235490 ?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-