משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
לא כל כך יודע איך קוראים לזה...איך עושים כמו ה AI שזורק את הכדור קדימה ורץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היכונו: FIFA 17 הוכרז רשמית עם סרטון קצרצר, שמודיע כי המשחק יתבסס השנה על מנוע ה-Frostbite 3 המתקדם של EA, בדומה לחלק גדול מכותריה האחרים של המפיצה. החשיפה המלאה של משחק הכדורגל החדש תתרחש ב-12 ביוני, ההשקה תגיע ב-29 בספטמבר - ואנחנו מקווים שהפעם שחקני המחשבים האישיים לא יקופחו טכנולוגית, לשם שינוי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול יצאה (באופן לא רשמי כמובן) הגרסה החדשה של משחק הכדורגל הכי פופולרי בעולם. השינויים להלן: Re-invented gameplay gives you more precision and control with the new open passing system. Total customization. All-new tackling and referee model -the timing and angle of your tackles determines success or a potential card from the referee. Over 75 licensed national teams and 16 licensed leagues including the English Premier League, German Bundesliga, Spanish Premier League, the French LNF, and Major League Soccer (MLS). FIFPro License,including all the names and likenesses of FIFPro's member player associations. The ONLY game that gives you the chance to qualify…
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי APELL2 וFIFA 2002 לא עובד לי מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול יצא הדמו הרשמי של המשחק, מבית EA SPORTS !!! ;D להורדה מהאתר הרשמי (מופיע לינק בצד שמאל) (הגודל: 16MB). לצערכם הרב, הדמו דל ביותר. וכמובן שלא ניתן לכוונן את האופציות. קצת פרטים: המשחק בדמו הוא ריאל מדריד VS ארסנל, אורך כל מחצית דקה אחת שלמה (סה"כ 2 דקות...למה כ"כ הרבה אני שואל?), אח"כ המשחק יוצא עצמאית ל-WIN, ואם רוצים מפעילים שוב... הגרפיקה די מאכזבת משום שהרזולוציה היא 640X480 (או אולי 800X600...?), וכמובן שאי-אפשר לשנות את זה...! :-\ לגבי המשחקיות: מנוע המשחק עבר מהפכה של ממש (ב-EA אומרים שהם בנו אותו לגמרי מחדש!), ובאמת רואים את זה. המשחק נורא כייפי ולא באנלי כמו המשחקים הקודמים. הבעיה היחידה בשליטה היא ששינו מס' מקשים (E-ספרינט, W-"שליחה"/יציאה עם השוער), וזה…
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
כידוע לרובכם, אני כבר שחקן פיפא וותיק ביותר, בערך משנת 97 אני משחק בכל גרסה שיוצאת. בכל מקרה, סוף סוף יצאה לה גרסת 2004 הנחשקת, בסה"כ די אהבתי אותה למרות שיש מקום לשיפורים. אוקי, משום מה התחלתי עם המשחק ישירות ברגל שמאל, ישר אחרי שהסתיימה ההתקנה, אוטומטית, בלי לשאול אותי הוא נכנס למשחק. לא הבנתי למה לעזעל הם החליטו לעשות את זה... הרי יש אנשים (כמוני) שבזמן התקנות משעממות וארוכות אוהבים לשמוע מוזיקה, לדבר באיסיקיו וכו'. משום מה גם לא הייתה לי אפשרות לצאת מהמשחק ושום דבר לא הגיב.. אז נאלצתי ללחוץ על כפתור הריסרט (שאי אפשר לראות או להגיע אליו במארז שלי... מי שמכיר אותו יודע על מה אני מדבר). בכל מקרה, אחרי הריסטרט ישר נכנסתי למשחק מחדש, הפעם הכל עבד יפה. ישר משום מה קפצו עליי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני רוצה לשחק נגד המחשב השני ורציתי לדעת אם בכלל יש אפשרות כזאת כי אני לא מצאתי. אם כן אפשר לעשות את זה מבלי להרשם לאתר של EA? תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
איזה אכזבה המשחק מאוד מאוד כבד, הגראפיקה לא ציפיתי לראות כלכך יפה אבל חרא גראפיקה מאוד קל שיחטפו לך את הכדור, לעשות תרגילים זה קשה , כי יש גם את כפתור SHIFT גם Z וגם C וכל אחד נמצא במקום אחר, עדיף כולם בSHIFT כמו ב2005 בקיצור אכזבה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תקיעות מעצבנות כאלה בזמן המשחק ... זה באג ידוע או שזה רק אצלי? יש לי P-4 1.6MHZ R9800NP 512 RDR צריך להספיק למשחק כמו פיפה... אבל משום מה יש תקיעת מעצבנות ..
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://fifa-il.com/ הולך להיות משחק ענקקקקק ;D ;D ;D ;D התאריך הרישמי הוא 13 באוקטובר(מניסיון שלי זה יצא כשבוע לפני התאריך הרישמי ל#$%$
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Not that the PlayStation 2 and PC versions of FIFA 06 actually require $2 from you. No, not at all. You can instead choose to have a well-known soccer Web site "pay the subscription for you" in return for an e-mail address that can be used to contact you about "offers and promotions." Given the cost of purchasing a copy of FIFA 06, the request for an additional subscription fee or e-mail address seems like something of a slap in the face from EA אני חושב שEA עושה טעות גדולה בימיוחד שיש לה מיתחרה חזק
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, מישהו שם לב לכך שלא ניתן לשחק FIFA 2006 ברשת בצורה נורמלית עם upload אופייני לארץ? (13-16k) במקרה הטוב - המשחק עולה ונתקע כל כמה שניות בצורה שכמובן לא ניתן לשחק. במקרה הרע - המשחק לא עולה. :-X למישהו יש מידע על המחדל הזה?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
-
-
-
-
הורדתי תמשחק הזה מ GAMERSHELL בערך 750 מ"ב החשב אני מקבל קובץ ראר פותח אותו ובתיקיה יש איקון של ה EXE ן האוטוראן להתקנה בקיצור האיקון לא עובד זה מדליק מסך שחור לשניה ואז חוזר לשולחן עבודה ואין כלום ו ההתקנה קשה אני לוחץ עליה מגיעה לשלב מסוים ו לפני ההתקנה עצמה ואז זה אומר לי שאני צריך DIRECTX 9 או יותר ואני הורדתי את החדש ביותר של 2007 מה עושים תודה ??[br]פורסם בתאריך: 13.03.2007 בשעה 16:03:24 תודה???[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
באלו דרכים אני יכול לעלות את המהירות במשחק רשת יש לי ולחבר שלי מחשבים חזקים מאד כך שזאת לא הסיבה ,שנינו מחוברים לרוחב פס של 1.5 כך שזה נראה לי בסדר הורדתי גרפיקה וזה עדין לא עוזר הורדתי רזולוציה וגם זה לא עוזר אם למישהו יש עצות אני ישמח לקבלם.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מישהו יודע האם התמונה הופכלת למעוותת כאשר משחקים Fifa 2007 על מסך רחב? אם כן, כיצד לשנות?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3462721,00.html קצת תחרות והמכירים בריצפה. נקווה שעוד משחקים ילכו בכיוון הזה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-