עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מדובר במשחק אסטרטגיה בתורות בסגנון Heroes/Age of Wonders עמוק במיוחד עם קרבות טקטיים, דיפלומטיה וניהול ממלכה מתוחכמים. המשחק הקודם שלהם Eador: Genesis שפותח בתקציב קטן בהרבה ויצא ב - 2007 ברוסיה ולפני כמה חודשים ב - GOG גם באנגלית וזכה לשבחים רבים מחובבי הז'אנר (אני אישית לא שיחקתי בו כי הוא מיושן מאד גראפית ונראה כמו Heroes II). המשחק יוצא עוד שבועיים ב - GOG/STEAM במחיר נמוך של 20$ בלבד. http://www.gog.com/gamecard/eador_masters_of_the_broken_world http://store.steampowered.com/app/232050 אתר המשחק - http://www.snowbirdgames.com/eador/?lang=en כמה כתבות על המשחק: http://www.rockpapershotgun.com/2011/09/20/masters-of-the-broken-world-preview/ http://indiegamehq.c…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. במקרה קיבלתי היום מייל מהניוזלטר שלהם, זה הטקסט: Hello, We have just finished seven very enjoyable weeks of closed beta testing for Shattered Horizon, our multiplayer first-person shooter for the PC. And with the beta wrapped up we have a bunch of new content to share with you. New "Raid on Moondust" trailer The first trailer for Shattered Horizon to show in-game footage, this new video shows two players working together to take control of an asteroid being mined in near-Earth space. Players use rocket packs to fly freely through space and can land on any surface, surprising opponents by attacking from unexpected angles. We've released four new screenshots which you can f…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Red Siskin,

מתחיל עוד 10 דקות יש לי 8 מפתחות מי שרוצה לשחק איתי צריך מיקרופון וניסיון במשחקי באטל רויאל Steam->Redsiskin

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Monte,

ליגת HWzone הראשונה מסוגה תמה ועימה הזוכים הגדולים: The Oprah Show הזוכים בפרסים הם: 1. MVP - prenN 2. ofir 3. seanJ (Parallax) 4. instanz 5. ah sheli/Shimi Hsartan/Punish/tal צפו לבאות שתהיה שנת לימודים פוריה ומוצלחת לכל שחקני HWzone CS:GO הצעירים, ולבוגרים המשך שנה טובה ומוצלחת.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by moshe88,

ח'ברה איפה אני מוריד עדכונים (העברות של שחקנים לדוגמא זלאטן במילאן וכו...) לפרו 11 אני יודע שאפשר ידנית במשחק אבל זה יקח לי שנים...

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. האלן אנשים.. סוף סוף הרכבתי את המחשב החדש שלי ונחוש מה הדבר הראשון שעשיתי??? הלכתי להוריד את UT 2003 BETA! בכלל לא ציפיתי שזה יפעל חלק וכל זה.. אבל בכל מקרה פתחתי את ה4GB של המשחק נכנסתי לתכוכו , נכנסתי לSETTINGS שמה היה כבר הכל על ON ו HIGH! והרזולוציה היתה 1028 * 784 בחרתי לי שלב שאני רוצה לשחק בו , המשחק טען כמה שניות (אחדות!) ופשוט נדהמתי!!!!!! המחשק פעל חלק לחלוטין והגראפיקה פשוט מדהייייימממממההההה!!!!! :o כזה דבר ראיתי רק בסרטים!! עדים מכל מקום, גופות מתפוצצות ועפות, דם בצבעים שונים,נשקים מדהימים,סלטות וטריקים מדהימים אפשקטים, השתכפויות!! בקיצור משהו שאף אחד מהיתנו לא ראה עדיין באמת!!!!!!!!! :AR15:!!! בקיצור בעוד שהמשק פועל חלק בלי תקיעה אחת החלטתי להתגרות…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by IME3,

Uploaded with ImageShack.us אתר המשחק http://www.disney.co.uk/tron/tron-evolution.jsp#/games/evolution תיאור באנגלית Transport into a high-tech and action-packed world of Tron in the prequel to the thrilling 2010 film. Explore vast cities and fight high-tech enemies as you try to save a world on the brink of totalitarian domination. Gamers explore Tron's cities using the free running phenomenon Parkour, navigate among unique rebel factions, and fight an epic battle against a dictator's seemingly unstoppable army. דרישות מערכת TRON: Evolution Minimum System Requirements: * Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 Processor * nVidia G…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. כותרת

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אני באמת מיתנצל מראש שאני מנפץ לכל ה-fan-boys של farcry את האשליות ,אבל CRYSIS, איננו בשום פנים ואופן מישחק dx10 , אמיתי , אלא הוא מישחק dx9 שתומך במיספר תכונות מוגבל מאוד מתוך סך התכונות של dx10, וככול שידוע לי בשלב זה לא מתוכננים לצאת שום מישחקי dx10 נוספים, כך שאני לא צופה שיצאו משחקים שיתמכו בצורה מלאה ב-dx10 לפני סוף 2007. ולכן השיפור בריאליזם ובגרפיקה לא צפוי להיות מהפכני כפי שאנשי ה-pr (יחסי הציבור) של החברה המפתחת cryteck ,היו רוצים שתחשבו . כך ,שבסך הכל השיפור הגרפי הלא דרמטי שיהיה בו לא מצדיק כלל את ההיפ שנוצר סביבו.

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. מה קורה? יש פה אנשים שמשחקים? רצוי 25+ מחפש אנשים ל Dous/Squads talk to me

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שמעתי שיש משחק שניקרא Rally Sport Challenge של Microsoft איך הוא ? הוא ל PC ?

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Kosberg,

חברים אנחנו שמחים ונרגשים כאחד להוציא לכם את ההודעה הרשמית לכך שקהילת HWzone CS:GO נכנסת לפעילות !! להלן השרתים: #1 213.8.192.252:31150 ​להתחברות לחץ כאן! #2 213.8.192.252:31160 להתחברות לחץ כאן! על מנת להשתתף במשחק יש להיות מחוברים לשרת הדיבור שלנו שכתובתו: TeamSpeak3: 212.199.164.135:9990 אנו נשמח לראותכם בהקדם! שיהיה לנו משחק ספורטיבי ומהנה! בהצלחה לכולנו. צוות HWZONE CS:GO , עידו ודין.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי את MW3, ואני דיי מאוכזב מרמת החשיבה שנדרשת ממך בזמן משחק ברשת. המשחקיות עצמה מעולה כמובן כמו כל משחקי COD, אבל זה לא מרגיש לי מספיק, אין משימות מורכבות מספיק ואין מספיק גיוון במשימות שיש - אמנם יש הרבה מצבי משחק, אבל בתכלס כולם דומים. אני אולי אגיד משהו שיצחיק פה הרבה אנשים, אבל אפילו המשחק הישן והמעולה (לדעתי) ENEMY TERRITORY דורש יותר מחשבה במשימות מMW3 ולכן קצת התאכזבתי. השאלה היא האם שווה לי להשקיע 250 שקלים נוספים על BF3, ששמעתי שאמור להיות יותר מתוחכם והמפות גדולות יותר? אני מקווה שקלטתם את הראש שלי ואשמח אם תוכלו לעזור לי.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש רוצה לדעת איזה משחקים מהחדשים שיצאו בזמן האחרון מחשב שלי יכול להריץ שיהיה לי להעביר איתם את הזמן עד שיצא הgta v תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by matanch,

מי שרוצה לשחק בצוותים, ככה בשביל הכייף שיוסיף אותי http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/matanch/stats/187837848/ סקייפ: Matanch

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

פתחתי תרד חדש שבו יהיה אפשר לפרסם תוספות למשחק האלוהי הזה Command & Conquer Generals ותודה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. http://www.gamershell.com/hellzone_Sim-Tycoon_The_Sims_2.shtml

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by ssll8,

אני מתלבת אם הוא שווה את ה300 שקל.... בכל מקרה הוא שווה קניה או לא?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by huber,

על פי זה נראה כי נווידיה לוחצת על מפתחי משחקים לא ליישם DX10.1 על מנת לא לת למתחרה יתרון. מלוכלך ומכעיס! http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3320&p=6

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by camera,

שלום לכולם, באופן קבוע אחרי 10-20 דקות של משחק בבטלפילד 4 המשחק קורס ומציג הודעה "game disconnected: could not join to server". ניסיתי המון פתרונות, שום דבר לא עזר, כולל בירור מול אינטרנט רימון שהעלה שהם לא הבעיה. הדבר היחיד שלא הצלחתי זה לפתוח פורטים, אני יודע את המספרים של של ה-UCP וUDP, אני פשוט לא מצליח להפעיל תוכנה כמו שצריך, אשמח אם תעזרו בעניין הזה, אולי באמצעות מדריך, רצוי מאוד בעברית.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Animor,

שמתי לב שבאתר nexusmods (זה שמחזיק את המודים של Skyrim), יש גם מודים ל-The Witcher 2. בדיוק קניתי את המשחק במבצע הקיץ של Steam ואני תוהה אם מישהו התנסה במודים האלה והאם כדאי להתקין משם משהו. תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. Started by ליאור טולדנו,

Call of duty Bo2 monatge עריכה שלי, esl במידה ואהבתם לייק וסאב יעזרו D: מומלץ 1080p

23. Started by T-Flash,

שלום חברים! לא מזמן הופיע הדף הרישמי של המשחק L.A Noire באתר של Rockstar. לא ממש הצלחתי להבין את הנושא של המשחק, אבל אפשר לנחש זאת בעזרת הטריילר הרישמי ששוחרר. לטריילר באתר YouTuBe להורדת הטריילר באיכות HD המנוע הגראפי של המשחק ככל הנראה הוא ה RAGE החדש של Rockstar, שעליו יבוסס גם המשחק GTA IV ומשחקים אחרים מהחברה. נצפה שזה יהיה עודמשחק גדול מבית R* ולנושא מעט אחר... באתר הרשמי של GTA: Vice City Stories הופיע טריילר חדש להורדת הטריילר (כולה 8MB). לפי הסרטון, רואים שב R* שינו הרבה דברים מה GTA:Vice City המקורי, השינוי בעיקר בדמויות ובעלילה. למרות כל זה יש למשחק כמה קשרים מיוחדים בעלילה שמזכירים את המשחק המקורי. תהנו!! :xyxthumbs:

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by ישראל פטרוף,

אני רוצה להוריד משחקי מחשב בחינם מישהו יודע מאיפה אפשר?

25. Started by עקרב,

אבל שהם גם טובים ולא סתם ניסיון לחיקוי לא מוצלח. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.