עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by GameGems,

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by POPSTAR,

מגניב!!!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  3. טוב אז ככה שהמשחק יצא היה לו בעיה בהתקנה של הגה דוושת הברקס לא עבדה.. אז אחרי כמה ימים שהוא יצא באתר של - Need For Speed פרסמו תוכנה שמסדרת את זה.. הורדתי אותה והתקנתי.... אבל יש כמה דברים שצריך לעשות ולא הבנתי ממש מה רוצים ממני.. יש לי הגה של - Microsoft אם למישהוא יש מושג מה עושים אני אשמח לקבל תשובה.. תודה... זאת התוכנה..: ftp://ftp.thrustmaster.com/accessories/pc/Unified_Drivers/7_FFD_2005.exe וזה מה שרשום באתר של ניד פור ספיד..: Thrustmaster Driver Availablenull The fine folks over at Thrustmaster have updated the drivers for their wheels to make them compatible with Need for Speed Most Wanted. You can download the driver here. For the following wheels: Fe…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. Started by asili,

אני משחק במאפיה בשלב ראשון שבו צריך להסיע אנשים וזה די משעמם כי אי אפשר לסוע מהר וצריך לציית לכל חוקי התנועה 8) רציתי לדעת איך ההמשך? האם ההמשל יןתר טוב? והמכוניות שם נורא איטיות או שזה רק אצלי?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Zeev86,

היה לי מחשב AMD 5600 2.6 GHz, עם כרטיס מסך 9600GT. החלפתי לוח, ויש בו Pentium 4. נאלצתי להחליף לRAM ישן יותר ויש בו כעת 2 ג'יגה RAM והכרטיס נשאר זהה. איזה משחקים אני יכול להריץ? גראפיקה לא משנה. העיקר ששלא יקרטע.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אני לא מבין מה הקטע שלכם?! מה אכפת לכם שאנשים ידברו פו וישאלו שאלות על WAREZ?!!!!!!!! אם אתם לא רוצים אל תענו! אל תעשו את עצמכם צדיקים :asthanos: למה אני בטוח שאין לכם משחק אחד שהוא מקורי (אלא אם קנו לכם) יש פו אנשים שבקושי הצליחו לקנות מחשב! אז אתם רוצים שנקנה משחקים מלאים ב 220 ש"ח??? אם יש לכם כסף, מנהלים יקרים, תקנו אתם משחקים מחנויות, לי אין כסף וזכותי לשאול אנשים אחרים על WAREZ אני קורא לכולם להגיב: כדי שאולי הם (המנהלים) כבר לא ישחקו אותה, ויתנו לדבר על WAREZ בפורומים

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by camera,

שלום לכולם, באופן קבוע אחרי 10-20 דקות של משחק בבטלפילד 4 המשחק קורס ומציג הודעה "game disconnected: could not join to server". ניסיתי המון פתרונות, שום דבר לא עזר, כולל בירור מול אינטרנט רימון שהעלה שהם לא הבעיה. הדבר היחיד שלא הצלחתי זה לפתוח פורטים, אני יודע את המספרים של של ה-UCP וUDP, אני פשוט לא מצליח להפעיל תוכנה כמו שצריך, אשמח אם תעזרו בעניין הזה, אולי באמצעות מדריך, רצוי מאוד בעברית.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by sherlock1212,

מה אתם אומרים(מי ששחק כבר)על המשחק?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. האלן אנשים.. סוף סוף הרכבתי את המחשב החדש שלי ונחוש מה הדבר הראשון שעשיתי??? הלכתי להוריד את UT 2003 BETA! בכלל לא ציפיתי שזה יפעל חלק וכל זה.. אבל בכל מקרה פתחתי את ה4GB של המשחק נכנסתי לתכוכו , נכנסתי לSETTINGS שמה היה כבר הכל על ON ו HIGH! והרזולוציה היתה 1028 * 784 בחרתי לי שלב שאני רוצה לשחק בו , המשחק טען כמה שניות (אחדות!) ופשוט נדהמתי!!!!!! המחשק פעל חלק לחלוטין והגראפיקה פשוט מדהייייימממממההההה!!!!! :o כזה דבר ראיתי רק בסרטים!! עדים מכל מקום, גופות מתפוצצות ועפות, דם בצבעים שונים,נשקים מדהימים,סלטות וטריקים מדהימים אפשקטים, השתכפויות!! בקיצור משהו שאף אחד מהיתנו לא ראה עדיין באמת!!!!!!!!! :AR15:!!! בקיצור בעוד שהמשק פועל חלק בלי תקיעה אחת החלטתי להתגרות…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. השדרוג של פלטפורמת הגיימינג עשוי להפוך את החיים שלנו לקלים יותר, ואולי לחסוך עלויות המרה מיותרות לכתבה

11. לפני 3 חודשים עשיתי לחבר טובה וקניתי לו חשבון ל3 חודשים בWOW. היום אני מתעורר ובודק את חשבון הבנק, ואני קולט שבליזרד לקחו ממני שוב את הכסף בצורה אוטומטית. מה הסיכוי שלא יחזירו לי את הכסף? :-X שלחתי להם כבר אימייל. משהו עבר תהליך דומה?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by The Shark,

יוצרי יצירת האמנות The Matrix, האחים ווצ'ואוסקי (Wachowski Brothers), מלבד היותם במאים מצליחים, הינם גם חובבי משחקי וידאו מושבעים. כאשר הסרט הבא שלהם בסדרת The Matrix (הלא הוא The Matrix Reloaded) היה בתיכנון, עלתה בדעתם מחשבה להעניק לגיימרים (איתם הם מזדהים כ"כ), אשר גם חובבי מאטריקס, מתנה חגיגית - הם ישתפו פעולה עם חברת Infogroms (חברת תוכנה העוסקת בעיקר בפיתוח משחקים) בדרך להשקת משחק פעולה מגוף שלישי אשר יבוסס על סרט הבא בסדרת מאטריקס האהובה כ"כ. משחק שיקרא Enter The Matrix. על מנת להעצים את החגיגה וההתרגשות לקראת השקת המשחק, האחים ווצ'ואוסקי החליטו להוציא לאור את המשחק בזמן מקביל ליציאת הסרט, ולדברם אף יהיה קיים קשר ישיר בין עלילת הסרט לעלילת המשחק. כלומר המשחק והסר…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by ccc,

ראיתי שיצא הספר על המשחק העתידי של בליזרד האם המשחק כבר בתכנון? באיזה שלב הוא? מתי יצא? מה המצב? מה נסגר? אני מצפה לו 100 שנה כבר..

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. כותרת

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Mishmish,

שלום ! אני תקוע במשחק הנסיך הפרסי חולות הזמן ( כבר די הרבה זמן ) . רציתי לשאול אם יש אתר שנותן קודים למשחק ? (או שהוא יודע אותם בעצמו ויכול לרשום אותם ) נ.ב. : אני צריך קוד של "תעופה" (אם יש דבר כזה בכלל) .

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by ישראל פטרוף,

אני רוצה להוריד משחקי מחשב בחינם מישהו יודע מאיפה אפשר?

17. Started by moonjib,

hl2:tlc שוחרר...yeah :yelclap: עכשיו אני מתחיל לשחק , ביקורת קטנה בקרוב.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by פולי הקנטאור,

לאחר שהורדתי את התוכנה שלהם וניגשתי להתקין אותה לא הצלחתי לאשר את התקנה (פשוט ללחוץ למטה בחלון שנפתח) כיוון שתחתית החלון מוסתרת מתחת לסרגל ואין לי יכולת ללחוץ על כפתור האישור. איך ניתן לפתור זאת? מערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 פרו והמחשב הוא HP ProBook 440 G4.

19. Started by T-Flash,

שלום חברים! לא מזמן הופיע הדף הרישמי של המשחק L.A Noire באתר של Rockstar. לא ממש הצלחתי להבין את הנושא של המשחק, אבל אפשר לנחש זאת בעזרת הטריילר הרישמי ששוחרר. לטריילר באתר YouTuBe להורדת הטריילר באיכות HD המנוע הגראפי של המשחק ככל הנראה הוא ה RAGE החדש של Rockstar, שעליו יבוסס גם המשחק GTA IV ומשחקים אחרים מהחברה. נצפה שזה יהיה עודמשחק גדול מבית R* ולנושא מעט אחר... באתר הרשמי של GTA: Vice City Stories הופיע טריילר חדש להורדת הטריילר (כולה 8MB). לפי הסרטון, רואים שב R* שינו הרבה דברים מה GTA:Vice City המקורי, השינוי בעיקר בדמויות ובעלילה. למרות כל זה יש למשחק כמה קשרים מיוחדים בעלילה שמזכירים את המשחק המקורי. תהנו!! :xyxthumbs:

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שמעתי שיש משחק שניקרא Rally Sport Challenge של Microsoft איך הוא ? הוא ל PC ?

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by lazy-bones,

אני פשוט משוגע על המשחק הזה!!!!!!! והוא לא עובד לי בWIN XP PRO מה אני יעשה??????????????????????? אני ישתגע!!! מה יכולות להיות הסיבות?? ניסיתי להפעיל כאילו זה על וינדוס 95 וכאלה, זה לא עוזר זה פשוט מראה מסך שחור וחוזר לוינדוס

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by nattyk212,

תגידו המחשב יריץ לי gta v? מעבד - AMD Phenom II X4 965 3400Mhz Black Edition לוח אם - GIGABYTE GA-890XA-UD3 זכרון - Corsair CMZ8GX3M2A1600C9 DDR3 8GB(4X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE AMD Radeon HD 6870 1GB GDDR5 יש במחשב 2 כאלה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by FireandicE,

יש לי את זה גרפיקה מצויינת משחק יםה מאוד!!! פשוט אפקטים מדהימים!

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שני מחשבים בבית שאתה פותח NETWORK אתה רואה את השם של המחשב השני מחפש איזה משחק שידע לעבוד עם LAN או משהו שידע לזהות את שני המחשבים לא מצאתי משחק כזה עד עכשיו פשוט כל המשחקים עובדים דרך מולטפלייר שרץ דרך האינטרנט ודברים כאלו ולא רואים יותר דברים מסוג LAN אם מישהו יכול למצוא משהו יהיה נחמד כל סוג של משחק ממשחקי נהיגה והלאה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. Started by --Shadow--,

יוצא ב 7.11 נראה לא רע בכלל לדעתי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.