משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני פשוט משוגע על המשחק הזה!!!!!!! והוא לא עובד לי בWIN XP PRO מה אני יעשה??????????????????????? אני ישתגע!!! מה יכולות להיות הסיבות?? ניסיתי להפעיל כאילו זה על וינדוס 95 וכאלה, זה לא עוזר זה פשוט מראה מסך שחור וחוזר לוינדוס
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משחק במאפיה בשלב ראשון שבו צריך להסיע אנשים וזה די משעמם כי אי אפשר לסוע מהר וצריך לציית לכל חוקי התנועה 8) רציתי לדעת איך ההמשך? האם ההמשל יןתר טוב? והמכוניות שם נורא איטיות או שזה רק אצלי?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני פותח את הדיון לאחר שלאחרונה חזרתי לשחק במשחק, לא יודע אם מישהו מכיר ולא בדיוק משנה אם אתם בעניין של משחקי תפקידים או לא... מדובר במצב משחק מרובה משתתפים בו ארבעה שחקנים במצב Co-op מתמודדים נגד צבא הנשלט על ידי המחשב. לאחרונה ראיתי שהמשחק נמכר בגרושים (40 שקל בערך) בכל מיני חנויות, למשל זאתי: http://www.g2play.net/store/Mass-Effect/ אז אמרתי שאני אשתף אתכם במדריך שכתבתי בזמנו, הפלוס הגדול כאן שמעבר לגרסה הכי זולה ובסיסית של המשחק לא צריך כלום כי כל ההרחבות של המולטיפלייר הן בחינם לגמרי! למי שלא מכיר Mass Effect היא סדרת משחקי תפקידים ביקום מדע בדיוני עתידי מבית חברת Bioware אשר נמשכת על פני שלושה כותרים (הוסיפו 1,2 ו3 בהתאמה) כאשר הייחוד שלהם היה בכך שהדמות אשר בנ…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
נתקעתי בקטע עם האליקופטר במיגדלור הזה, מה אני אמור לעשות ?? האליקופטר המזורגג הזה לא מזיז לו הבזוקה שאני יורה בו, וכל פעם אני מת... מה אני צריך לעשות בדיוק ?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי אני מחפש משחקים חדשים של אקשן \יריות\צבא....(לא אסטרטגיה.. משחק כמו Black Hawk Down אבל משהו חדש...משהו של 3 דיסקים ככה... אני לא אוהב משחקים של מלחמת העולם הראשונה \ השנייה.. אני רוצה משהו כמוו בלאק הווק דאון.. בבקשה תעזרו לי למצוא ותביאו לי שם..
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעתי שיש משחק שניקרא Rally Sport Challenge של Microsoft איך הוא ? הוא ל PC ?
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה שהמשחק יצא היה לו בעיה בהתקנה של הגה דוושת הברקס לא עבדה.. אז אחרי כמה ימים שהוא יצא באתר של - Need For Speed פרסמו תוכנה שמסדרת את זה.. הורדתי אותה והתקנתי.... אבל יש כמה דברים שצריך לעשות ולא הבנתי ממש מה רוצים ממני.. יש לי הגה של - Microsoft אם למישהוא יש מושג מה עושים אני אשמח לקבל תשובה.. תודה... זאת התוכנה..: ftp://ftp.thrustmaster.com/accessories/pc/Unified_Drivers/7_FFD_2005.exe וזה מה שרשום באתר של ניד פור ספיד..: Thrustmaster Driver Availablenull The fine folks over at Thrustmaster have updated the drivers for their wheels to make them compatible with Need for Speed Most Wanted. You can download the driver here. For the following wheels: Fe…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
האם הגירסה החדשה של אחד מהמותגים המצליחים ביותר בשוק המשחקים מצליחה להציע מספיק חידושים בכדי להישאר רלוונטית? בואו לגלות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש AMD Radeon R7 360 + 2GB מותקן לי חלונות 7 - 64 ביט + זיכרון 8GB + מעבד I5 קניתי משחק פיפא 2017 מקורי. היתקנתי 5 תקליטורים התקנה משחק פיפא 2017 מותקן תוכנה Origin ויש לי חשבון קיים. Origin מחובר והכל תקין. Origin מותקן פיפא 2017. בסיום התקנה פיפא 2017 בדיסק אחרון מספר 5. אני לוחץ PLAY לא עולה משחק. למה לא עולה משחק פיפא 2017, מה חסר? איך מפעילים משחק פיפא 17? אגב: שאני לוחץ PLAY ולא ניפתח משחק. אין הודעה שגיאה. פשוט לא עולה משחק. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני נוסע לתערוכת המשחקים בלליפציג היום בלילה רציתי עצות לאיזה ביתנים\חלקים ללכת כי זה שטח של 160 אלף מטר ואין סיכוי שאני אכסה הכל אני מבטיח תמונות\סרטונים ככל האפשר ;D
-
- 38 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו כבר ראה את האינדקס המצויין הזה? http://www.tescreens.be/oblivionmodwiki/index.php/Category:Mods Have fun, kids. ;D
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דמו חדש למשחק השנה Company of Heroes - הדמו הזה הוא אינו הדמו ששוחרר לפני כשבוע (ה DEMO BETA..) הדמו מכיל: A tutorial and two single-player missions - the Allies and Axis are both fully playable in Skirmish mode with full tech trees and all Commander Trees - נוספה אפשרות של SKIMISH לשחק בשני הצדדים שוקל: 1.8 GB להורדה: http://www.gamershell.com/download_15378.shtml תמונות מהמשחק: http://www.gamershell.com/pc/company_of_heroes/screenshots.html אצלי זה בהורדה אני כבר מת שזה יסיים אני מת על המשחק הזה ! תהנו אחים שלי !!!!
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו עדיין משחק COD4? יש תחרויות , קלאנים? אני משחק מ2008 , וחזרתי אחרי תקופה של שנה הפסקה , לשחק מחדש אני מקווה שאנשים פעילים פה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. שאני משחק Arma 3 כל פעם שאני נהרג אני לא יכול להמשיך לשחק, לא יכול להתחיל ממקום במשחק ששמרתי ולא יכול לצאת מהמשחק כרגיל (רק דרך מנהל המשימות)
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלה כללית למדי... האם אתם חברים בשבט כל שהוא ? נ.ב - KoM ואני חברים בשבט =OGS=
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פתחתי את כל הטילים באנג'ניר וסתם מעניין אותי עם איזה טיל אתם הכי אוהבים לשחק? נראה לי שאני אהיה בין הבודדים שדוקא הכי אוהב את ה- RPG 7V2 אני אוהב אותו בגלל שיחסית הוא עושה הכי הרבה נזק, ובנוסף אפשר לשגר אותו, להעלם, ולצוץ מחדש במיקום אחר. ככה קשה לאוייב לזהות מהיכן בדיוק אתה פוגע בו. נגד מסוקים/מטוסים אני הכי אוהב את ה- SA 18 IGLA מה אתכם?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המשחק מיועד לחברה שלי שממש רוצה גם להתחיל לשחק אחרי שראתה מה זה BIOSHOCK אבל אין לה קורדינציה בכלל.. כלומר היא ממש newbieית בכל הנושא. מאיפה מתחילים? אשמח לקישורים לSTEAM , פשוט אתן לה לבחור מה שנראה לה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני וחברי הטוב התחלנו לשחק אחד נגד השני דרך משחקי רשת קטנים, בהתחלה במסנג'ר אחר כך טאקי ועוד. אבל מה, נמאס. בא לנו ללכת על משחקים יותר גדולים שאפשר לשחק איתם אחד נגד השני ברשת (גדולים כמו NBA LIVE, רק שהוא לא אוהב משחקי ספורט). אז אנא המליצו לי בבקשה על משחקים מגניבים שאפשר לשחק אחד נגד השני דרך הרשת, גדולים וגם קטנים.. אבל לא קטנים מידי
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
hl2:tlc שוחרר...yeah :yelclap: עכשיו אני מתחיל לשחק , ביקורת קטנה בקרוב.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי שהמשחק קיבל בסה''כ ביקורות טובות: http://www.vg247.com/2013/11/15/need-for-speed-rivals-reviews-drop-get-all-the-score-here המשחק מפותח על המנוע של DICE בגרסת Frosbite 3 לא יודע מה איתכם אבל אני הזמנתי אותו ב ORIGIN - משתחרר ביום רביעי הקרוב, הוא נראה די טוב. המשחק משלב בין Single ל Multi-player תוך כדי המרוץ, דרך הפיצ'ר החדש שנקרא AllDrive קצת GAMEPLAY
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סוף סוף EA נזכרו לעשות מבצעים שזמינים לכל העולם וגם עשו את זה כמו שצריך. 50% הנחה + SPECACT Kit & Dog Tag Bundle בחינם לזמן מוגבל במחיר כזה שווה לקנות גם למי שאין מחשב שיכול להריץ את המשחק ופחות מחצי שנה אחרי שהוא, עד היום רק VALVE היו עושים מבצעים כאלה למשחקים טובים http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE/ עכשיו אתם יכולים לאהוב את יום האהבה גם אם אתם לבד
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את זה גרפיקה מצויינת משחק יםה מאוד!!! פשוט אפקטים מדהימים!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים שיש להם מולטיפלייר כמו בsof2-deathmatch טהור בלי כל מיני אובג'קטיבס וחארטות..רק חדש..משום מה בזמן האחרון אין בכלל משחקי fps שיש להם deathmatch טהור כיפי ונוראמלי (אני לא מדבר על prey,זה שונה לגמרי יש את המצב שהנשמה יוצאת וזה לא לעניין חח....) קיצר אני מחפש משחק fps עם deathmatch מהיר וטוב כמו בsof2 הישן והטוב...תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-