משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
אבל שהם גם טובים ולא סתם ניסיון לחיקוי לא מוצלח. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לפני חודש קניתי ב50 דולר באטלפילד 1 וציפיתי שהמשחק ירוץ לי על 90-50 FPS על הגדרות HIGH. במצב סינגלפלייר זה באמת עומד על 85 FPS בממוצע אבל במולטיפלייר זה יורד ל70 על המקסימום ובממוצע זה על 55-30 וזה פשוט בלתי ניתן למשחק. חשבתי שזה קשור לכרטיס המסך ולכן הורדתי את ההגדרות ואת הרזולוציה אבל ההבדל לא היה עצום כמו שציפיתי. כפי שבדקתי באינטרנט ראיתי שלא מעט אנשים התלוננו על בעיה זהה עם כרטיסי מסך שונים ומפרט דומה. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. מפרט: Intel Core i5 4690 @ 3.50GHz AMD Radeon R9 290X 4GB 16GB Ram DDR3 Windows 10 Home 64-bit
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשבי ה-PC של היום פשוט לא חזקים מספיק בכדי לעמוד במעמסה...לא יהיה מספיק זיכרון גם במחשב עם 4Gb'... נלקח מ: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=112377
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Call of duty Bo2 monatge עריכה שלי, esl במידה ואהבתם לייק וסאב יעזרו D: מומלץ 1080p
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתלבת אם הוא שווה את ה300 שקל.... בכל מקרה הוא שווה קניה או לא?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מי שרוצה לשחק בצוותים, ככה בשביל הכייף שיוסיף אותי http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/matanch/stats/187837848/ סקייפ: Matanch
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האלן אנשים.. סוף סוף הרכבתי את המחשב החדש שלי ונחוש מה הדבר הראשון שעשיתי??? הלכתי להוריד את UT 2003 BETA! בכלל לא ציפיתי שזה יפעל חלק וכל זה.. אבל בכל מקרה פתחתי את ה4GB של המשחק נכנסתי לתכוכו , נכנסתי לSETTINGS שמה היה כבר הכל על ON ו HIGH! והרזולוציה היתה 1028 * 784 בחרתי לי שלב שאני רוצה לשחק בו , המשחק טען כמה שניות (אחדות!) ופשוט נדהמתי!!!!!! המחשק פעל חלק לחלוטין והגראפיקה פשוט מדהייייימממממההההה!!!!! :o כזה דבר ראיתי רק בסרטים!! עדים מכל מקום, גופות מתפוצצות ועפות, דם בצבעים שונים,נשקים מדהימים,סלטות וטריקים מדהימים אפשקטים, השתכפויות!! בקיצור משהו שאף אחד מהיתנו לא ראה עדיין באמת!!!!!!!!! :AR15:!!! בקיצור בעוד שהמשק פועל חלק בלי תקיעה אחת החלטתי להתגרות…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משחק במאפיה בשלב ראשון שבו צריך להסיע אנשים וזה די משעמם כי אי אפשר לסוע מהר וצריך לציית לכל חוקי התנועה 8) רציתי לדעת איך ההמשך? האם ההמשל יןתר טוב? והמכוניות שם נורא איטיות או שזה רק אצלי?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, רצ"ב המפרט שלי : AMD 3000 64BIT 1 GB RAM PC3200 SAPPHIRE X800 XL אני מריץ את GTA SA על X4 AA ו X 8 AF ברדייבר במשחק אני קבעתי שיהיה רק MIPMAP ביטלתי את ה FRAME LIMITER ואת ה- AA ... אני מקבל בין 37 - 42 פריימים האם זה נורמלי או שאני אמור לקבל הרבה יותר עם הקונפיגורציה הנוכחית שלי ?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הפרק החדש בסדרת הפעולה האלמותית יקבל שלב מבחני אלפא בקרוב, ויש גם ברי מזל שמתנסים בו ברגעים אלו ממש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עוד-פרטים-על-doom-החדש-אלפא-בטא-משחקיות-ות/
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה שהמשחק יצא היה לו בעיה בהתקנה של הגה דוושת הברקס לא עבדה.. אז אחרי כמה ימים שהוא יצא באתר של - Need For Speed פרסמו תוכנה שמסדרת את זה.. הורדתי אותה והתקנתי.... אבל יש כמה דברים שצריך לעשות ולא הבנתי ממש מה רוצים ממני.. יש לי הגה של - Microsoft אם למישהוא יש מושג מה עושים אני אשמח לקבל תשובה.. תודה... זאת התוכנה..: ftp://ftp.thrustmaster.com/accessories/pc/Unified_Drivers/7_FFD_2005.exe וזה מה שרשום באתר של ניד פור ספיד..: Thrustmaster Driver Availablenull The fine folks over at Thrustmaster have updated the drivers for their wheels to make them compatible with Need for Speed Most Wanted. You can download the driver here. For the following wheels: Fe…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד משחקי מחשב בחינם מישהו יודע מאיפה אפשר?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום חברים! לא מזמן הופיע הדף הרישמי של המשחק L.A Noire באתר של Rockstar. לא ממש הצלחתי להבין את הנושא של המשחק, אבל אפשר לנחש זאת בעזרת הטריילר הרישמי ששוחרר. לטריילר באתר YouTuBe להורדת הטריילר באיכות HD המנוע הגראפי של המשחק ככל הנראה הוא ה RAGE החדש של Rockstar, שעליו יבוסס גם המשחק GTA IV ומשחקים אחרים מהחברה. נצפה שזה יהיה עודמשחק גדול מבית R* ולנושא מעט אחר... באתר הרשמי של GTA: Vice City Stories הופיע טריילר חדש להורדת הטריילר (כולה 8MB). לפי הסרטון, רואים שב R* שינו הרבה דברים מה GTA:Vice City המקורי, השינוי בעיקר בדמויות ובעלילה. למרות כל זה יש למשחק כמה קשרים מיוחדים בעלילה שמזכירים את המשחק המקורי. תהנו!! :xyxthumbs:
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, מונטאג' חדש שלי אם אהבתם אל תשכחו לתת לי לייק וסאב נ.ב הקשבתי לבקשות שלכם וסידרתי את הבעיה שבכל המונטאג'ים שלי הסרטון היה מרוח סידרתי ועכשיו זה בסדר
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי אותו בחינם דרך Uplay של יוביסופט (יש אפילו כתבה חדשה באתר, אם כי הורדתי אותו כבר לפני שהיא עלתה). רק לי יש בעיות אופטימיזציה? משום מה הוא מקרטע לי לפעמים בקטעים עמוסי גרפיקה ובמיוחד בקטעי מעבר.ולא, המחשב שלי לא מ97… (:כבר ניסיתי להקשיב לאינטרנט וביטלתי בהגדרות המתקדמות את ה hw vertex processing וחבריו. זה לא עזר.בנוסף ניסיתי להכריח אותו לרוץ עם הכרטיס הגרפי (בברת המחדל הוא משתמש במובנה של אינטל) – שום שינוי (ממילא גם האינטל אמור להריץ אותו בקלות…) .שיניתי אפילו את הרזולוציה מ1080P ל 1600X1200 וגם זה לא עזר (זה ביחס המקורי של המשחק 4:3).למישהו יש עצות נוספות?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמעתי שיש משחק שניקרא Rally Sport Challenge של Microsoft איך הוא ? הוא ל PC ?
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני פשוט משוגע על המשחק הזה!!!!!!! והוא לא עובד לי בWIN XP PRO מה אני יעשה??????????????????????? אני ישתגע!!! מה יכולות להיות הסיבות?? ניסיתי להפעיל כאילו זה על וינדוס 95 וכאלה, זה לא עוזר זה פשוט מראה מסך שחור וחוזר לוינדוס
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השדרוג של פלטפורמת הגיימינג עשוי להפוך את החיים שלנו לקלים יותר, ואולי לחסוך עלויות המרה מיותרות לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
היה לי מחשב AMD 5600 2.6 GHz, עם כרטיס מסך 9600GT. החלפתי לוח, ויש בו Pentium 4. נאלצתי להחליף לRAM ישן יותר ויש בו כעת 2 ג'יגה RAM והכרטיס נשאר זהה. איזה משחקים אני יכול להריץ? גראפיקה לא משנה. העיקר ששלא יקרטע.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יוצרי יצירת האמנות The Matrix, האחים ווצ'ואוסקי (Wachowski Brothers), מלבד היותם במאים מצליחים, הינם גם חובבי משחקי וידאו מושבעים. כאשר הסרט הבא שלהם בסדרת The Matrix (הלא הוא The Matrix Reloaded) היה בתיכנון, עלתה בדעתם מחשבה להעניק לגיימרים (איתם הם מזדהים כ"כ), אשר גם חובבי מאטריקס, מתנה חגיגית - הם ישתפו פעולה עם חברת Infogroms (חברת תוכנה העוסקת בעיקר בפיתוח משחקים) בדרך להשקת משחק פעולה מגוף שלישי אשר יבוסס על סרט הבא בסדרת מאטריקס האהובה כ"כ. משחק שיקרא Enter The Matrix. על מנת להעצים את החגיגה וההתרגשות לקראת השקת המשחק, האחים ווצ'ואוסקי החליטו להוציא לאור את המשחק בזמן מקביל ליציאת הסרט, ולדברם אף יהיה קיים קשר ישיר בין עלילת הסרט לעלילת המשחק. כלומר המשחק והסר…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-