משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
משחק מ YNET קישור חמוד מאוד , מארבעת היסודות יוצרים ובוראים את העולם ע"י צרופים של אלמנטים http://y.net-games.co.il/game/puzzle/402/?utm_source=ynet&utm_medium=computer&utm_campaign=article_dok_Games
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
השאלה שלי כזאת אני פרמטי את המחשב ושמרתי את התקיה של Origin כולל המשחק אחרי התקנה מחדש של Origin יש אפשרות שתוכנה תזהה את המשחק בלי שצריך להוריד אותה שוב תודה למי שעוזר מדובר במשחק מקורי
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מריץ את המשחק עם HD4870 ו I5 3570K . גם על ההגדרות הכי נמוכות יש מן תקיעה כזאת כל כמה שניות, המשחק עצמו רץ מהר, אבל כל כמה שניות הוא קופא כזה . זה לא שחיק ככה . שמעתי פעם שהיה איזה פאץ' שמתקן... ניסיתי להוריד איזה פאצ' מהאתר המקורי, אבל משום מה זה דפק לי את המשחק היתי צריך שוב להתקין ... מישהו יכול לעזור ? שוב מדובר במשחק מקורי לחלוטין עם CD-KEY מקורי והכל .
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שחקנים יקרים עמכם הסליחה, שרתינו יהיו סגורים עד סוף החג. מיד בתומו נרים שרתים חדשים טובים בהרבה, בלי הנפילות שחווינו בזמן האחרון. נעדכן בכתובות IP כאן בפורום, שרת הטימספיק ישאר פועל לנוחיותכם.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המשחק מיועד לחברה שלי שממש רוצה גם להתחיל לשחק אחרי שראתה מה זה BIOSHOCK אבל אין לה קורדינציה בכלל.. כלומר היא ממש newbieית בכל הנושא. מאיפה מתחילים? אשמח לקישורים לSTEAM , פשוט אתן לה לבחור מה שנראה לה.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
חנות פלטפורמת ה-Steam מציינת את השקת הסרט החדש בסדרת 'מלחמת הכוכבים' ומציעה כמה הנחות שכדאי לכם לבדוק לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פשוט הזוי.. http://www.gamespot.com/news/6327427/minecraft-studio-target-of-legal-action-from-bethesda
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפי כמה תמונות ששוחררו הGTA החדש שיצא שנה הבא נראה מאוד מבטיח עם גרפיקה ממש טובה (אולי אפילו דיי כמו CRYSIS רק שה GTA בעיר) לעומת הגרפיקה הגרועה של הGTA הקודמים (יחסית למשחקים אחרים) ראיתי רק 3 תמונות: http://www.gta4.net/images/GTA4.jpg http://gta.ag.ru/sc/gta4_1.jpg וזה (תמונה צד שמאל באמצע) http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=99132
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, שיחקתי קצת במשחק בתקופה שהוא יצא ולא היו הרבה מודים באותה תקופה. בעיקרון אני אתקין את המשחק בשעות הקרובות ואשמח לקבל פה המלצות על מודים טובים(שאתם אוהבים וישפרו את חווית המשחק) והורדה לאותו מוד אם אפשר תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי שאשכול "הבכי על" הקודם שלי גווע, החלטתי לפתוח עוד אחד על נושא אחר כי לצערי הבכי מסביב למשחק הזה לא נפסק לרגע.. לא ברור לי למה שחקנים בוכים על שחקנים אחרים שמשתמשים בסטינגרים וקוראים להם סטינגר נובז. על מה הבכי ? לא ברור לי. זה לא איזה סופר-טיל או משהו כזה. נכון, יש לו לוק און אוטומאטי והוא שגר ושכח, בדיוק כמו בחיים האמיתיים אגב, אבל חוץ מזה הוא לא OP או משהו כזה. הוא נפגע מכל הקאונטר-מז'רס, יאבד עקיבה אם הטייס משחרר מוץ, הטווח שלו קצר מאוד וברוב המקרים גם אין סיכוי להפיל כלי טיס עם טיל אחד וחייבים לשגר שניים ולפעמים שלושה. אז למה אנשים בוכים על זה ? זה איזה משהו ממשחקים קודמים בסדרה (אני לא יודע, התחלתי לשחק באטלפילד רק בגרסא 4) ?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
למה לא יוצאים משחקים נורמלים כבר הרבה זמן? שמתם לב או שרק אני תקוע ב Command & Conquer 3 Kane's Wrath שנים.... מתי יוצאים משחקי אסטרטגיה טובים או מה יש לכם להמליץ על אלה שיצאו
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
למה? מסתבר שגם בעלי GT או GTS בודד יכולים להריץ את קרייסיס חלק על HIGH או על V.HIGH-HIGH זה הכל תלוי במעבד. ראיתי ביוטיוב סרטון לא יודע מי פה עוד ראה. הריצו את Crysis על מחשב עם GT פשוט, ללא OC ללא כלום עם 2 ג'יגה זכרון על V.high המעבד הוא ה pheryn (או איך שזה אל נקרא) החדש של אינטל, מעבד ארבע ליבות. קרייסיס רץ על 70-90 FPS גם באוזרים הכי כבדים. לפי ביקורות רבות FARCRY 2 אשר יגיע אלינו כנראה בחודשים הקרובים גם הוא ירוץ חלק ביותר על מחשב בעל מעבד כזה. חשוב לציין. המחשב כולו היה פשוט וחורני, ולמרות הכל, יש קרייסיס. כדאי לראות.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, היה פעם משחק כזה... למישהו יש מושג מאיפה אפשר להשיג אותו? תודה, אסף
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה שלא העלתי סרטון מונטאג' חדש שלי במשחק battlefield 4אני מקווה שתאהבו ותרשמו לי בתגובות אם אהבתם או לא ואם כן אתם מוזמנים לתת לייק ואם אתם חדשים ולא מכירים אותי אתם מוזמנים להרשם אז קחו לכם שתייה קרה תשבו בנוח וצפייה מהנה , גווד נייט
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תוכנה להאצת ביצועי מחשב לפני משחק - מבצעת HOLD לכל ה PROCESS במערכת ! חינמית ממליץ בחום http://www.iobit.com/gamebooster.html
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני נמצא בעיר השנייה..ובהתחלה היה לי מקום אחד שהייתי מקבל משימות לבצע (הוא סומן במפה באות A)ושהתחלתי לעשות את המשימות אז פתאום אני רואה שנהיו לי עוד שתי מקומות שאני יכול לקבל משימות..אני צריך לעשות את כל המשימות שכל המקומות האלה נותנים לי (כלומר לציית ל 3 המקומות ולבצע את כל המשימות שכל אחד נותן) או שאני יכול להמשיך לקבל משימות ממקום אחד...ואני יבצע את כל המשימות שהוא יגיד לי אז אני יעבור עיר מבלי שביצעתי משימות בשני המקומות האחרים?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
5vs5 ODC #4 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אשמח לשמוע על המלצות למשחקים למחשב הביתי שמאפשרים ל2 אנשים לשחק יחד על אותו מחשב \ מסך נגד המחשב. אני משחק את הסדרה של might and magic לאורך השנים ודי נהנה, אבל אני מחפש משחקים נוספים (פחות מעולם הספורט - יותר הרפתקאות, יריות וכו'). הדגש הוא 2 שחקנים ביחד על אותו מחשב. תודה רבה! רם
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
HwZOne Night Cup 3Vs3 שלום לכלל שחקניי B02 . " חופש משעמם !!!!! אז אנחנו נעשה לילה לבן " .... ברצוננו להודיע על פתיחת קאפ מהנה וחדש , HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 09.08-10.08 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בליל שישי בשעה 00:00 וימשך עד השעה 02:00 שבסופו יתקיים גמר . בסיום הקאפ יוענק לקבוצה המנצחת CAMO בצבע שהיא תבחר או CLASS DLC. חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן ל…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, רצ"ב המפרט שלי : AMD 3000 64BIT 1 GB RAM PC3200 SAPPHIRE X800 XL אני מריץ את GTA SA על X4 AA ו X 8 AF ברדייבר במשחק אני קבעתי שיהיה רק MIPMAP ביטלתי את ה FRAME LIMITER ואת ה- AA ... אני מקבל בין 37 - 42 פריימים האם זה נורמלי או שאני אמור לקבל הרבה יותר עם הקונפיגורציה הנוכחית שלי ?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך חנות טובה למשחקי מחשב במנהטן , אם אתם מכירים אחת כזאת בבקשה תרשמו את השם או את הכתובת , וזה יעזור לי מאוד .
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום קיבלתי הזמנה לבטא, אם אתם שואלים זכיתי בCDKEY ע"י זה שהתמונה שצילמתי לתחרות זכתה טוב אז מי בבטא נריץ אחרי שאני אחזור הביתה משחק ? ? (בנתיים אני מוריד אבל בקרוב תמונות )
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משועמם נואשות, אני ממש רוצה משחק קטן, שאפשר להוריד בחינם... למישהו יש אחד טוב להמליץ לי?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-