משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לקראת יציאת המשחק הייתי רוצה לדעת האם חוץ ממני כמובן עוד מישהו מתכנן לרכוש את המשחק ? ואם כן באיזו גרסה? למי שלא שמע קיימות שתי גרסאות . (כרגע) אז קדימה להתפקד !
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני זקוק באופן דחוף לקראק למשחק [glow=red,2,300]Mat Hoffman's Pro BMX[/glow] חיפשתי בכל האתרים כמו MegaGames, GameCopyWorld ו-AstaLaVista ולא מצאתי כ-ל-ו-ם ! ! ! מישהו יכול לעזור?!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
למה? מסתבר שגם בעלי GT או GTS בודד יכולים להריץ את קרייסיס חלק על HIGH או על V.HIGH-HIGH זה הכל תלוי במעבד. ראיתי ביוטיוב סרטון לא יודע מי פה עוד ראה. הריצו את Crysis על מחשב עם GT פשוט, ללא OC ללא כלום עם 2 ג'יגה זכרון על V.high המעבד הוא ה pheryn (או איך שזה אל נקרא) החדש של אינטל, מעבד ארבע ליבות. קרייסיס רץ על 70-90 FPS גם באוזרים הכי כבדים. לפי ביקורות רבות FARCRY 2 אשר יגיע אלינו כנראה בחודשים הקרובים גם הוא ירוץ חלק ביותר על מחשב בעל מעבד כזה. חשוב לציין. המחשב כולו היה פשוט וחורני, ולמרות הכל, יש קרייסיס. כדאי לראות.
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מגיע גם למחשב האישי! כל המידע: http://www.vgames.co.il/article/5758.html לא ראיתי פרסום של זה בפורום אז החלטתי ליידע את מי שלא יודע.. (לא ראיתי דיון ראשי למשחק הזה בסטיקי, אז החלטתי לפתוח נושא חדש. אם טעיתי אבקש להעביר זאת למקום המתאים, תודה)
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
לא אהבתי את המנוע הוא לא נוח ולא חלק כמו ב DRAGON AGE. המשחק יותר מידיי קוואסטי בשבילי צריך ללכת לשם ולשם וכל מיני דברים שכאלה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פשוט הזוי.. http://www.gamespot.com/news/6327427/minecraft-studio-target-of-legal-action-from-bethesda
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
היי, חבר קנה את המשחק, התקנו, נכנסו למשחק דרך האייקון על השולחן עבודה, לי זה נכנס רגיל, ולו הופיעה הבעיה הזאת אני לא מצליח למצוא אנשים שיש להם אותה, לכולם יש Right now בסוף ולו אין.. זה בעיה ממש מוזרה ואני לא מצליח למצוא פתרון.. מה זה יכול להיות ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/user/GridlokShock אני מחכה למשהו כזה שיצא כבר שנים. רק שאני לא מוצא מידע מדויק על זה...ואם זה מוד לאיזה משחק זה שייך?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למה לא יוצאים משחקים נורמלים כבר הרבה זמן? שמתם לב או שרק אני תקוע ב Command & Conquer 3 Kane's Wrath שנים.... מתי יוצאים משחקי אסטרטגיה טובים או מה יש לכם להמליץ על אלה שיצאו
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רואה שלא יהיה MU ישראל שוב פעם אז האם יש משחק חינמי דומה ואפילו טוב יותר ואם יש לו קהילה ישראלית עוד יותר טוב! תנו המלצות ממשחקים ששיחקתם/משחקים וכמובן שיפעלו לי על המחשב (מפרט בצד). תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
** אם זה לא שייך לפה נא להעביר את זה לפורום המתאים, לא ידעתי איפה לפתוח את זה ** לא מזמן קניתי מחשב חדש וחזק, תנו ליהנות ממנו תמליצו לי בבקשה על משחקים כמו: God Of War- רק למחשב. שיחקתי במשחקים שדומים לזה The Amazing Spider-man 1-2 // DMC Series // Dark Siders 1-2 // Deadpool // Legend Of Kora // Prototype 1-2 // Shadow Of Mordor. גם SaintRow שיחקתי האחרון בסדרה, פחות אהבתי אבל משחק חמוד. האגדה של קורה באמת היה אחד המשחקים.. ~ בקיצור אני מחפש משחקים בסגנון הזה, שאתה מתחיל מכלום ומקבל כל מיני כוחות ומתקפות מיוחדות בהמשך המשחק.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Dynamite טוב הלב מפורום קונסולת ה-PS2 באתר Neoseeker סרק לעולם תמונות חדשות מהמשחק GTA Vice City שהופיעו במגזין כל שהוא. האיכות לא משהו, אבל בהחלט מספיקה כדאי להעביר את המסר: המשחק הזה הולך להיות ריאליסטי פי שניים יותר מקודמו, כמו כן כבד הרבה יותר.... תמונות נבחרות: לכל התמונות
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מצטער אם כבר פירסמו את זה, זה ממש נחמד אבל: http://video.google.com/videoplay?docid=-2505863670157023946&q=GTA
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/251271.html?playlist=featured זה רק אני או שממשחק למשחק ומשחקנית לשחקנית רק מקטינים לה את השדיים?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
5vs5 ODC #4 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הגיע הזמן... אחרי שנהנו מגירסת הרב-משתתפים של המשחק... נתחיל להנות מהמשחק עצמו... (תנו דעות שלכם על המשחק..)
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משחקים מומלצים שווים לבנתיים: (אין חשיבות לסדר) 1.fruit ninja 2. angry birds/fragger 3. cut the rope 4. tiny wings 5. moonies 6.worms 7. infinity blade 8. mega jump ----------------------------------- כמובן-ANGRY BIRDS FRUIT NINJA אבל יש גם את CUT THE ROPE, QWOP ,MEGA JUMP. SAMURAI-חביב לא יותר. TALKING TOM שהוא משעשע לכמה דקות אבל לפחות ייחודי. מחפש דברים מיוחדים ממש,מקורי מבחינת חשיבה או שפשוט כיפים בצורה ממכרת.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני ממש התאכזבתי ממנו קשות יש לי מחשב מאוד חזק P-4 1.9 512RAM ו-G-FORCE 2 MX 400 64MB והמשחק ממש מגעיל והוא כבד מאוד ורק שתדעו עדיין לא עברתי את האימונים מרוב שהתאכזבתי
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יצא לי להניח את ידי על NBA LIVE 2007 היום בדיוק חזרתי ממשחק מותח heat vs suns אז נתחיל מההתחלה שזאת אומרת גודל המשחק הוא טופס די הרבה מקום כמו כל משחק מודרני 3.5GB אחרי ההתקנה המאוד מהירה נכנסים למשחק ונתקעים בתפריט פשוט יפיפה אחד הכי יפים והמושקעים שראיתי הכולל ווידיאו של כל שחקן שמוצד כרקע בתפריט ולפני זה כמובן סרטון הכניסה האיכותי אחרי כל זה אפשר להתחיל לדפדפן בין התפריטים והאפשרויות החדשות ויש המון! לדוגמא הם שילבו את ESPN עם המשחק ככה שאפשר לקבל דיווחים חיים,סטטיסטיקות שונות וכמובן סרטונים.יש כמה פינות מאוד מעניינות כמו הרגעים הכי גדולים של...ושם נמצאים כל הסופרסטארים כמו וייד,גיימס נאש וכו . יש להדגיש שעקרונית יש טעינות במשחק אבל הן כל כך מהירות שלא תרגישו אותן כ…
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-