משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
יש לי פלייסטיישן 4 (דיי חדש) וניסיתי כבר כמה פעמים להזמין דרך החנות האמריקאית של סוני (גם במחשב וגם בקונסולה) את NBA 2K15 בהזמנה מוקדמת (יש לי עוד יומיים) בעזרת כרטיס אשראי (ויזה) וכל פעם שאני מנסה, אחרי שאני מכניס את כל הפרטים, אז זה טוען קצת ואז רושם: " An error occurred while performing this operation". ואני פשוט מיואש!! ניסיתי כל דבר וכלום לא עובד לי כמו שצריך. אם מישהו כאן יעזור לי (זה חשוב כמה שיותר מהר כי אני רוצה לבצע את ההזמנה המוקדמת) אני אודה לו כלכך!! אתם לא מבינים כמה.
-
- 7 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם אני אביב ופתחתי ערוץ יוטיוב אני עדיין חדש אבל אני מאמין שבעזרתכם אני ישתפר מקווה שתהנו תנו לייק וסאב עם אהבתם הקישור http://youtu.be/UE2l3PHHYoE
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, עדכנתי את המשחק היום לupdate הגדול והמשחק נהיה ממש מוזר! ההגדרות זהות אבל פתאום נהיו לי מלא תקיעות של הגרפיקה של המשחק (שאני מזיז עכבר ורץ בעיקר ובכלל רכבים שאני רואה או אנשים נראים בתקיעות). אני על DX11 ביטלתי את הMANTLE כי זה היה עליו אחרי העדכון עוד מישהו נתקל בזה? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז התרד המקורי התחיל כשאלה על רזולציה שבסוף מצאתי לה פתרון שאפשר לראות בעריכה למטה אם גם אתם נתקלתם בה. הדיון התפתח לכללי יותר על המשחק לכן ערכתי את הכותרת לדיון ראשי והוספתי את מה שאני חושב על המשחק אחרי 5-6 שעות משחק. טוב אז קניתי את הכרטיס החדש GTX 970 ויש לי את המשחק דרך סטים Shadow of Mordor כשבאתי לשחק עם הרזולציה שמתי לב למשהו מוזר, קודם כל לא מופיע לי בכלל 1080p מה שכן מופיע לי כל מיני רזולציות משונות כשמה שהגיע לי בדיפולט היה 1810x1018 ורשום לידה 67% 100% זה רזולציה מוזרה של 2514x משהו .. והיה עוד 150% , 200% רזולציות יותר גבוהות אפילו. בכל אופן המסך היחידי שמחובר כרגע הוא מסך LG 23 שתומך ב 1080p, לא יותר. אם מישהו יודע על מה מדובר, אשמח לשמוע איך מתקנים. …
-
- 93 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
טוב, אז הפאצ' המיועד יצא לאוויר (fall patch) ויש לא מעט דיווחים ברשת על בעיות כאלה ואחרות. לכל מי שעידכן, יש בעיות? אני עדכנתי והאמת אחרי כמה דקות של משחק, המשחק פשוט "קפא". מקווה מאוד שמדובר במקרה חד פעמי, אבל משום מה אני לא כל כך אופטימי :-) ובכלל, זה הפאצ' המדובר או שסתאם עוד 1.5 גיגה של עידכון אחר בכלל? http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/bf4-fall-patch-coming/
-
- 27 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
היי, אני ארצה בעתיד הקרוב להזמין את המשחק מחו"ל (עותק בקופסה ) עם מחיר של 300 ש"ח החנויות בארץ יכולות לשמור את העותקים אצלם. בינתיים הכי זול שמצאתי כולל משלוח זה מאמזון בריטניה יוצא משהו בסביבות ה235 ש"ח יש הצעות נוספות ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קרה לכם שקיבלתם קיק ללא שום סיבה בגללם אדמינים שמנצלים גישות? בואו נעיף אותם! קרה לך שאתם מנסים לחזור אחורה אבל תמיד יהיה את זה שיתן לכם בלוק? בואו נעיף אותו שתיהיה שנה טובה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לענות לי אני כבר מנסה כמה ימים להשיג את הנשקים המעוצבים ואין לי מושג איך ! אני מנצח בתחריות מקום ראשון עם מספר הכוכבים הגבוה ביותר מבין כל השחקנים ולא מקבל כלום ושאר השחקנים כן מקבלים! אז השאלה איך אני משיג את זה? ויש לי עוד שאלה קטנה, כשאני מרים נשק מעוצב מהרצפה אז המשחק אומר לי לשמור אותו במקש F איפה זה נשמר? תודה רבה לכם אשמח מאוד לתשובות!!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מטורף במסכת גז חוטף אתכם ועוד שמונה אנשים למקום בלתי ידוע. עכשיו הוא מכריח אתכם לשחק במשחק מטורף שאם לא תשחקו בו - התוצאה תהיה המוות הבלתי נמנע שלכם. מיהו זירו - האיש במסכה? מה המטרה שלו? האם חבריכם לצרה הם באמת חברים? את כל זה תגלו אם תשחקו ב-Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors משחק מז'אנר הויז'ואל נובל שיצא לנינטנדו DS ועכשיו גם בגרסה מחודשת לאייפון ואייפד.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שלפני בערך חצי שנה היה טורניר ולא יצא לי להשתתף בו. מתי יהיה עוד טורניר שאני אוכל להשתתף בו?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.bethblog.com/2014/09/25/the-system-requirements-within/
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני משחק במיקס instanz ו-prenN הם עשו CARRY והתלהבו וקיללו אותנו שאנחנו גרועים אז התעצבנתי וזרקתי על prenN דיקוי בצחוק. אחרי זה הוא הרג אותי ולא עשו כלום. אחרי שעבר רוונד instanz בא והרג את אליעוז(mougatsu)וקילל את אמא שלו סתם. שאליעוז התלונן עליו לאדמין זיו גם prenN הרג אותו. אחרי שנגמר המיקס נתנו לי ולאליעוז באן לשבוע. אני חושב שזה באן לא מוצדק בלי סיבה אפילו שהם אלה שעברו על החוקים. רק בגלל שאדמין חבר שלהם הוא מאפשר לעצמו לעשות מה שבא לו.
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתעניין לדעת אם ניתן למדוד את ה FPS בזמן משחק, לדוגמא: Wolfenstein: New Order (אבל זה תופס כמובן לכל משחק), וזאת, מבלי לפגוע באיכות. האם קיימת תוכנה מומלצת? תודה מראש אלעד
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש כאן אנשים שמשחקים civilization v ומרוצים אולי שנפתח משחק בין חברי הפורום?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תוכנת סטים של Valve, שעד לא מזמן הייתה זמינה רק לפלטפורמת ווינדוס, מקבלת רענון עם עיצוב חדש לדף הבית, שיתאים את עצמו למשתמש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%99%d7%98%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%91-%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%aa-%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
בטעות או לא, חשפה חברת רוקסטאר באתר הרשמי שלה פרטים חדשים אודות הכותר GTA V עבור ה-PS4, Xbox One והמחשב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%95%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%91%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-gta-v-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91/
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, 1. האים GTA V יצא כבר לPC? אם לא, יש צפי שחרור?? 2. האם FAR CRY הוא משחק עלילתי, ואני חייב לשחק ב1 ו2 לפני 3? או שזה לא משנה? 3. אותה שאלה כמו 2, אבל על ASSASSIAN CREED תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום.. כשאני משחק אחרי בערך רבע שעה לפעמים יותר לפעמים פחות פתאום המסך ניהיה שחור וכל המחשב שלי נתקע, רק ריסטארט עוזר.. בהתחלה חשבתי שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי אס העלתי את מהירות המאוורר שיתקרר אך ללא הועיל. ברשותי מחשב חזק r9 280x i5 ככה שהמחשב הוא לא הבעיה.. שאלה נוספת בקטנה על דרך באיזה דמות עדיף לשחק? באיזה יש נשקים יותר טובים ופחות? ומה הנשק הכי טוב במשחק? או לפחות נשק מומלץ באסולט?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דורון, הגילד מאסטר של הגילדה הישראלית הוותיקה והמצליחה ביותר GefilteFish במשחק world of warcraft. אני שמח לבשר כי למרות ניסיונות פילוג, הגילדה הנהדרת שלנו לא הולכת לשום מקום וכמו תמיד תמשיך להוות בית חם לכל ישראלי באשר הוא. מה אנו מציעים לכם בגפילטעפיש אתם שואלים? להלן חלק מהדברים שאנו מציעים: 1. בסיס איתן לקהילה הישראלית במשחק, לרשותנו עומד פורום באתר הגמדיה ובפורום שלל פעילויות, מדריכים ודיונים כלליים אשר יעזרו לכם לחוות את המשחק בצורה נהדרת. 2. פעילויות לחברי הגילדה - בגפילטעפיש אנו מאמינים כי הגילדה היא של כולם ולא רק של מעטי מעט אשר עשו רייד כזה או אחר ועל כן, בכל שבוע תתקיים תחרות נושאת פרסים עבור כל חברי הגילדה, חלק מהתחרויות כבר פורסמו באתר הגמדיה …
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי מה קורה WHzone אני יודע שזה לא קשור לפה אבל יש לי בעיה בסטים מופיע לי למעלה תיבה אדומה ושמה כתוב : You have ban alert מה שכתוב בתוך : [h=1]This account may have been accessed by someone else.[/h] Steam Support suspects your account may have been accessed by someone else. We are temporarily restricting modifications to this account as a security precaution. Please contact Steam Support so we can assist you. [h=1]How to regain access to your account:[/h] Contact Steam Support and a support agent will verify that you are the owner of the account and restore account access to you. You may be asked to provide proof of purchase for games on the account…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
סדרת Final Fantasy המפורסמת עם כותרים לקונסולות, תגיע בקרוב גם ל-PC לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-final-fantasy-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי פס3 ובדיוק התכוונתי לרכוש את MGS HD Collection (כ- 70₪ בחנות פלייסטישן הישראלית). אבל אז הבנתי שהחבילה כוללת רק את MGS 2-4 ושבכלל יש גם משחקי MG. ואני הרי רוצה להתקדם לפי קו העלילה. אם כן תעזרו לי בבקשה, מהו הסדר בו אני צריך לשחק. אבל יותר מכך, איחו משחקים הם חלק מקו העלילה המרכזי ואילו הם ספין אופים שאפשר לוותר עליהם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו הטים ספיק שלנו עבר לכתובת חדשה : "ts.hwzone.co.il:9990" אתם מוזמנים לעדכן את הכתובת הישנה בכתובת החדשה, למי שנתקל בבעיות התחברות ראשונית מוזמן לנסות את הכתובת האיי פי הרגילה בהחדרת כתובת במועדפים או בלשונית CONNECT רשמו את הכתובת: "5.100.251.71:9990"
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו הטים ספיק שלנו עבר לכתובת חדשה : "ts.hwzone.co.il:9987" אתם מוזמנים לעדכן את הכתובת הישנה בכתובת החדשה, למי שנתקל בבעיות התחברות ראשונית מוזמן לנסות את הכתובת האיי פי הרגילה בהחדרת כתובת במועדפים או בלשונית CONNECT רשמו את הכתובת: "5.100.251.71:9987"
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-