עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by liav12,

אהלן הרבה זמן שלא כתבתי כאן נתקלתי בבעיה מוזרה, המשחק עצמו ממה שאני יודע לא נתמך עדיין דרך NVIDIA ב SLI, ועל כרטיס בודד הוא רץ חלש על 15 FPS, אני מנסה להפעיל SLI דרך NVIDIA INSPECTOR אבל לא מצליח. מה שעשיתי זה להכנס ל INSPECTOR - לבחור את הפרופיל של RYSE, שמרתי אותו בתיקייה של GURU3D ע"י add application to current file, שיניתי ב sli compatibility bits בשורה השניה לאחד המשחקים ברשימה, ואז עשיתי APPLY נכנסתי למשחק - שום דבר לא קורה. ה SLI כמובן שמופעל דרך הדרייברים, אני משתמש ב 337.xx ולא ב 344.11 שיצא כי הוא פשוט הרס לי את התצוגה כשה SLI פעל. אשמח לעזרה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by rony1880r,

היי שיחקתי במשחק הזה את השלבים הראשונים , הגרפיקה בין הגבוהים ביותר שראיתי בכל משחק עד היום , ברגע שאני מגדיר על גבוהה מאוד אז יש מין איטיות כזו לאחר כ10 דקות , משהו לא בסדר עם המשחק שנראה שהוא טוען יותר יותר זיכרון , המשחקיות יפה ויש המון סירטונים בכל שלב , לפי דעתי זה משחק שמתאים יותר לקונסלות ולא לPC , אפילו שהורדתי הגדרות לבנוני גם יש את התופעה הזו , בסך הכל נראה לי משחק בסיגנון של גוד אוף וואר . רוני

• 26 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. http://www.bethblog.com/2014/09/25/the-system-requirements-within/

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. אני בכוונה פותח את הסקר הזה בפורום משחקים ולא בפורום כרטיסי מסך כי מעניין אותי לדעת כמה משתמשים בתצורה הזו מבין כלל אלה שמשחקים במשחקים, ולא מבין אלה שמתעניינים במיוחד בכרטיסי מסך.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by tomllic,

זה פשוט יצא מכל פרופורציה לדעתי. אני רואה עכשיו את הקומנטרי של ג'ק-פראגס יחד עם אנדרז, באמת שני שחקני באטלפילד מצויינים, יושבים ארבעים דקות ומשוחחים למה באטלפילד 4 כזה לא כיף להם וגרוע ואיך הם שיחקו בו פחות מבאטלפילד 3 ואיך הנטקוד לא טוב ואיך ההיט-רג לא טוב וברקע ארבעים דקות של גיימפליי שבו ג'ק טוחן כרגיל את כל השרת ונהרג אולי 5 פעמים... אז נכון, תגידו שככה הוא עורך את זה, כי מה הטעם להראות את המשחקיות הפחות טובה, אבל זה קצת מחליש את הנקודה, לא ? אני מבין שיש במשחק בעיות. גם לי היו כל מיני בעיות עד לפני כמה חודשים, אני מאמין שיש אנשים שעדיין יש להם בעיות, אבל בחייאת ראבאק. אנחנו לא בעידן שקונים בו קופסא עם דיסק והמשחק גמור ואתה לא שומע יותר מהמפתחים חוץ מגג שניים-שלושה פ…

• 50 תגובות
    • 18.3k צפיות
  6. Started by Googleness,

https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house?utm_medium=email&utm_source=arm&utm_campaign=origin-email-na-gem-arm-na-origin-oth-daorigins-oct14-&sourceid=origin-email-na-gem-arm-na-origin-oth-daorigins-oct14- בon the house של חנות origin

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by YoniDahan,

טוב, אז הפאצ' המיועד יצא לאוויר (fall patch) ויש לא מעט דיווחים ברשת על בעיות כאלה ואחרות. לכל מי שעידכן, יש בעיות? אני עדכנתי והאמת אחרי כמה דקות של משחק, המשחק פשוט "קפא". מקווה מאוד שמדובר במקרה חד פעמי, אבל משום מה אני לא כל כך אופטימי :-) ובכלל, זה הפאצ' המדובר או שסתאם עוד 1.5 גיגה של עידכון אחר בכלל? http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/bf4-fall-patch-coming/

• 27 תגובות
    • 6.7k צפיות
  8. Started by needacomp,

או שאפשר לוותר עליו אם המשחקים רצים בסדר גם ככה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by needacomp,

ויכול להריץ משחקים כמו last of us ?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. חוץ מ CS:GO שמאוד פופלארי (אבל די מוגבל, אין רכבים, מפות קטנות וכו'). האם BF4 משתווה לפופלאריות של הקודמים ? האם אחרי התיקון האחרון הוא סוף סוף שווה קניה ? יש עוד משחקים פעילים שכאלו ?

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by הגיימר,

מצורף כאן קישור

12. Started by שניצל,

באיחור קל (המשחק יצא בתחילת 2012) יצא לי לשחק במשחק Katawa Shoujo ("בנות נכות"). המשחק מספר על היסאו, תיכוניסט שמגיע לפנימייה המיועדת לתלמידים עם נכויות, לאחר שמתברר שהוא סובל מפגם בלב. בתיכון החדש הוא צריך ללמוד להתמודד עם המגבלה שלו, להכיר חברים חדשים ולמצוא אהבה. המשחק הוא Visual Novel, דהיינו הוא סוג של סיפור אינטראקטיבי עם נקודות שבהן אפשר לבחור כיצד להתקדם בסיפור (ז'אנר פופולרי למדי ביפן), ויש הרבה כיוונים בהם העלילה יכולה להתקדם. הוא מכיל תוכן מיני בוטה אבל לא הרבה, התוכן המיני איננו הדגש העיקרי של המשחק (בניגוד למשחקים אחרים בסגנון), והמעט שישנו משמעותי ברובו לעלילה (אפשר לכבות אותו, אבל אז אפשר לפספס חלקים חשובים לדעתי). אחד הדברים המרשימים הוא תהליך הפיתוח של ה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yoni111,

יש דבר כזה קיים בטווח מחירים נורמלי?(5000-6000)??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by alex28,

שלום לכולם אני רוצה לשחק ברשת ב Unreal Tournament הראשון, אז אך אני יכול לשחק??? תוכנה או משהו אחר תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכם. יש לי בעייה של נקודות ירוקות בעת פתיחת המשחק דרך הבאטללוג כבר חצי שנה ואין לי מושג איך מטפלים/מתקנים את זה. העלתי סרטון המראה את כל המפרט שלי ומפרט הכרטיס מסך ואת הבעייה עצמה תוך כדי משחק. בתודה אלמוג.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום, אני חדש פה בפורום ושמעתי שיש פה קהילה טובה .... לעניין, אני מוכר משתמש סטים עם 6 משחקים ביניהם CSGO . CS1.6 .CS Condition Zero . RUST . DOTA 2 ועוד כמה חינמיים לא כ''כ אכפת לי המחיר שתציעו אני יקבל כל הצעה מעל ל 75 ש''ח . הכסף יתקבל אך ורק בדואר \ PAYPAL ואל תנסו לעשות עליי ''סקאם'' . ערב טוב .

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. מערכת ה-\"RoomAlive\", שאת גרסתה הקודמת הכרנו בתערוכת CES אשתקד בתור \"IllumiRoom\", תאפשר לכל שחקן להיטמע אל תוך העולם שנוצר בחדר הפרטי שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-roomalive-%d7%aa%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a8-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

18. FIREFALL האתר של המשחק, בחלק העליון ניתן להרשם לBETA. המשחק נראה מעט מצועצע כמו borderlands אבל נראה די מבטיח, עם הרבה אפשרויות של קידום והתפתחויות. ויתרון משמעותי, הוא שאפילו אם בוחרים CLASS מסויים, אתם לא מוגבלים להתפתחות הספציפית שלו. טריילר המשחק עם הסברים של המפתחים אני כבר נרשמתי לבטא, הניק Dandan מקווה שהוא יפתח בקרוב, ותהיה קהילה גדולה והכי חשוב מהכל, המשחק עצמו, יהיה חינם!!! (לפחות המולטיפלייר) ולא כמו בWOW

• 38 תגובות
    • 12.4k צפיות
  19. Started by GameGems,

משחק האינדי Dust: An Elysian Tail הוא משחק אקשן פלטפורמה עם נגיעות קלות של משחקי תפקידים שהסגנון שלו מזכיר מאוד את משחקי קאסלבניה ומטרויד, מטרובניה אם תרצו. על אף הגרפיקה שלו שמזכירה סרט מצוייר, מדובר במשחק עם עלילה בוגרת ומשחקיות מצויינת שלא תבייש אף משחק שמגיע מהסטודיואים הגדולים בתעשייה. הוא מציג משחקיות נהדרת, קרבות מהירים וכיפיים, שלבי פלטפורמה מאתגרים וגם סיפור מעניין ודיאלוגים משעשעים. אני בהחלט ממליצה עליו בחום, כך שאם יש לכם הזדמנות להשיג עותק, אל תהססו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by lev-27,

החברה מבטיחה לפתח משחק RPG אמיתי בסגנון של פעם (נקודת מבט איזומטרית, חבורה, דיאולוגים עשירים) בעולם פוסט אפוקליפטי. מאחורי המשחק עומדים הכשרונות שהביאו לנו את Fallout 1 ומשחקי תפקידים איכותיים נוספים. המטרה המקורית הייתה 900,000$, אבל הם הצליחו לגייס נכון לרגע זה 1,100,000. ככל שהם יצליחו לגייס יותר כסף הפיתוח יהיה יותר איכותי. http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2 תחשבו שאני משוגע, אבל תרמתי להם 100$. שיפתחו משחק RPG אמיתי. נמאס מכל הזבל שיוצא בשנים האחרונות. שימו לב מי שתורם רק 15$ מקבל את המשחק בעותק דיגיטלי. מי שתורם יותר מקבל בונוסים משודרגים. לא שווה?

21. Started by maze100,

הבנתי שהוא משחק חלל אבל יש לי שאלה זה יהיה משחק חינמי? משחק שקונים וזהו? או משחק P2W?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Menuval,

היי, במידה ושכחתם את אחד המשחקים הטובים שהיו כאן אי פעם.. שרת ליינאיג' שמיועד אך ורק למזרח תיכון... יהיה מעניין לראות קלאן ישראלי נלחם בכל הבני דודים (-: ממה שאני יודע החבר'ה שמקימים את השרת רציניים מאוד. מדובר בשרת Low Rate X10 בלי קאסטומים ובלי דברים משוגעים, לשחקנים שאוהבים חווית משחק ארוכה ומהנה. הנה חלק מהמפרט באתר שלהם: L2OFF Interlude C6, Retail Like Rates - Experience (XP): x10 - Skill Points (SP): x10 - Drop (Adena): x10 - Drop (Items): x10 - Spoil Chance: x10 - Spoil Amount: x3 - Seal Stones: x10 - Drop (Raidboss): x1 Quests - Drop Chance (Quest Item): x10 - Quest Reward Amount: x3 Enchant Rates Enchant Max: +16 Enchant Safe: +3 Simple Enchant Rates: 70% B…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by EladZone,

שלום, הבנתי שניתן לחבר את השלט של הסוני 4 למחשב בצורה אלחוטית, אשמח לשמוע אם מישהו עשה זאת ואם זה עובד בצורה תקינה לפני שאני קונה את השלט כמו כן, איזה ציוד כדאי לי לקנות בכדי לחבר אותו ב BLUETOOTH למחשב? תודה רבה אלעד

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  24. אהלן, למי שיש NBA 2K15 אז שירשום כאן את השם משתמש שלו או שיוסיף: Yehonatan_M (זה לאונליין)

25. Started by froggy,

היי מחפש שחקנים למשחק Heroes and Generals עם מיקרופון. למי שלא מכיר, מדובר בFPS עם יותר מ2.6 מיליון משתמשים...

דיונים חדשים בפורומים