עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שהתקנתי הוא שקל 1.20GB איך הוא הגיע למשקל מטורף של 6.77GB ? אפשר למחוק את ה MEMORY.DMP הזה ? http://img8.imageshack.us/img8/7112/windows677gb.png אם אני ישנה פה ל Small memory dump זה לא יצור את הקובץ הזה ? http://img4.imageshack.us/img4/9656/smallmemorydump.png

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אז ככה...יש לי 2 כוננים...C וD... הC הוא פנימי...והD הוא חיצוני בSATA.... תקיית הסרטים הייתה מוגדרת בD...ואז הייתי צריך להוציא את הכונן... כשחזרתי...לא היה לי תקיית סרטים (במסמכים שלי..)... את כל הסרטים יש לי אבל פשוט אין תקיה שהיא מוגדרת כתקיית הסרטים.... אפשר עזרה..?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by liran2003,

היי, לפני מס' חודשים התקנתי את הבטא של ווידנוס 7, בכונן אחר, בנוסף לווינדוס אקס פי שהיה לי. בזמן האחרון עברתי מהאקס פי ל7, ועכשיו אני לא מצליח למחוק את התקייה של הווינדוס בטא שבכונן האחר. ניסיתי כבר כמעט הכל - במצב בטוח, עם תוכנה (lockhunter), כאדמין, הגדרות גישה ושום דבר לא עזר. אשמח לעזרה תודה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by over23,

שלום לכולם. יש לי בעיה באתחול המחשב, האתחול נתקע במסך כחול "WINDOWS STARTING". יש לציין שלא הוספתי או שיניתי את הקונפיגורציה של החומרה או תוכנה במחשב. גם שאני מנסה לאתחל ב- LAST KNOWN GOOD CONFIG לא תמיד המחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי לעשות RECOVERY אבל שום דבר לא השתנה. יש לי מישהו הצעות מה לנסות?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  5. היה לי windows xp professional. שידרגתי ל SP1, ובמהלך השידרוג המחשב נתקע. עכשיו כשאני בא לחדש את ההתקנה הוא אומר משהו על קיבצי DLL חסרים ו - KERNEL. אז החלתתי לפרמט, אבל אין כונן C !!! המחשב, אומנם, מזהה פיסית את הכונן והכל, אבל אין כונן C. כשנכנסים ל FDISK הוא מזהה את ההרדדיסק והנפח שלו אבל , עוד פעם, אין את האות C,ואי אפשר גם ליצור PARTITON חדש כי הוא אומר שאין מקום. ומשום מה הוא גם כותב שיש לי NTFS. (אולי באמת בשלב השדרוג זה הפך לי ,בלי שרציתי, את ההרדדיסק ל NTFS. צריך עזרה דחוף!!!! זה הרדיסק 40 GB של IBM חדש.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  6. Started by m0tek,

טוב , אני עובד על מחשב כזה p4 1500 , d850mv 1x80gb@7200 1x30gb@7200 1x20gb@5400 512 rdram מאז ומתמיד הייתה לי מין בעייה מוזרה שכזו , אני עובד על המחשב רגיל , פתאום הווינדוס מפסיק להגיב למשך 5-7 שניות לערך , ולאחר הזמן הקצר הזה המחשב ממשיך כאילו לא קרה כלום.. זו לא בעייה של חימום כי יש 4 מאוורים במחשב + HSF שהוא VOLCANO 7 הבעייה באה בתדירות של כל כמה דקות...במיוחד אם אני לא עושה RESTART הרבה זמן (כמה ימים) אני עובד על WINDOWS 2000 וגם לפניי ,כשעבדתי על XP הייתה לי את הבעייה המוזרה.. זה כבר ממש מתחיל לעצבן (יש לי תמחשב כבר מעל שנה) ואין לי מושג כבר למה לפנות.. מה אני עושה? האם זו בעייה מוכרת? בעייה של הלוח? אולי של איזה SERVICE שרץ ברקע? או פשוט המעבד או הזכרון? אני ממש מחפ…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום, לפני כמה ימים המחשב בבית התחיל לעשות בעיות: הוא פשוט נתקע (הכל קופא) כמה דקות לאחר ההדלקה. כשמאתחלים את המחשב הוא שוב בסדר ואז שוב נתקע אחרי כמה דקות (בד"כ משהו בין חצי דקה ל-4-5 דקות). ניקיתי אבק וניסיתי לבדוק טמפ' עד שהוא נתקע והמעבד בערך על 33 מעלות, אז כנראה שהתחממות זו לא הבעיה. הרצתי memtest86 מהדיסק של אובונטו, והוא רץ איזה 7 פעמים, כך שנראה שלא מדובר בבעיה בזכרונות. אין לי מושג מה עוד זה יכול להיות, אז כרגע אני חושד בדיסק הקשיח ובמערכת ההפעלה (אני מוכן לחשוד בכל דבר שהוא, אבל אז נראה לי שאלו דברים שכבר ממש אין איך לבדוק...). לפני שאני מתחיל להסתבך פה עוד יותר, הייתי שמח לקבל ייעוץ לגבי מה זה יכול להיות ואיך אפשר לבדוק האם מדובר בבעיה בדיסק הקשיח או במערכת הה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ofir,

היי, יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 1 200 מגה הרץ 32 זיכרון פנימי, לאחרונה התקנתי לו מערכת הפעלה win 98 אך נתקלתי בבעיה-כאשר אני מפעיל את המחשב הוינדוס עולה ולאחר מספר דקות עבודה 3 לכל היותר המחשב פשוט נתקע ללא אפשרות להגיב מצידי, חוץ מלבצע ריסטרט כמובן, האם הבעייה קשורה למערכת ההפעלה? והאם התקנת לינוקס תפתור את הבעייה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הטלויזיה שלי מחוברת למחשב בעזרת חיבור HDMI כאשר אני צופה בסרטי HD המחשב מקרטע קצת.. אבל בלי חיבור לטלוזייה הסרטים פועלים בסדר גמור.. מה יכולה להיות הבעיה? כי המפרט שלי נראה לי לא סביר שיעשה לי בעיות כאלה.. יש לי וינדוס 7 AMD ATHLON II X3 435 BOX 4 גיגה זיכרון ati radeon hd 4200 HD תודה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by MotherShip,

לפני כמה ימים השתדרגתי ל7 , המערכת עובדת מצויין ואני אף מריץ משחקים כמעט כמו בXP ! אך דבר אחד מציק לי - כשאני מחזיק כפתור במקלדת או כאשר אני מקליד מהר מופיעות ''תקיעות'' בצליל =\ גם במשחקים , וגם כשאני גולש באנטרנט ויש לי מוזיקה ברקע . ניסיתי להתקין את הדריוורים של הלוח אם , ואחרי שזה לא עבד ביצעתי פרמוט נוסף - שום דבר . יש רעיונות ? נתוני המערכת שלי : WIN 7 32 DDR2 800 KINGSTON 2 GB AMD X2 5000+ GA-MA74GM-S2H 8800 GT

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם בחצי שעה הראשונה אחרי שהדלקתי את המחשב אני שם שירים ואני שומע אותם קטוע ונתקע זה קורה בחצי שעה הראשונה אחרי עליית הWINDOWS זה בעייה ממש מוזרה ואין לי מושג עם היא נפוצה בWINDOWS 7 או שזה בעייה בכלל אצלי כי זה מראה שמבחינת דרייברים הכל בסדר ותקין ומותקן. אשמח לכולם עם תתנו לי פתרון לבעיה נ.ב אני חייב לציין שזה לא קורה במערכת ההפעלה XP אלא רק בWIN 7

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם..קניתי ככבל hdmi חיברתי הכל עובד סבבה בהתחלה היה לי וינדוס ויסטה ועכשיו התקנתי 7 ובזמן שהhdmi מחובר תמיד אותה בעיה:כשאני מגדיל לדוגמה את חלון הicq למסך מלא הוא פשוט נתקע ועד שאני לא יוצא ונכנס מחדש הוא לא עובד... וגם מידי פעם נהפך לי כל הסדר של הסמלים בשולחן העבודה כאילו זה מרענן לי אותם ומסדר מחדש וזה מעצבן כי יש לי מלא סמלים וכל פעםאני צריך לשבת ולסדר אותם מחדש איך שאני רגיל... למישהו יש הצעות לפתרון?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  13. מישהו מוכן להסביר לי למה כאשר אני מפעיל תוכנה כמו פיירפוקס, וורד וכדומה לפני שהמערכת עלתה במלואה, יש לי את הבעייה המעצבנת הזאת? נ"ב: זה הצילום האיכותי ביותר של הבעייה שיכולתי ליצור.

14. Started by wooper,

שלום יש לי תקיעות כל הזמן כאשר זה קורה אין אפשרות לעשות כלום חוץ מאתחול למחשב בדקתי זכרונות בממטסט שנמצאו תקינות החלפתי ספק והתקיעות נמשכות אין וירוסים ורוגלות חשבתי על בעיית דרייברים השאלה זה איזה דרייברים אני צריך להוריד מדובר בלוח אם ישן GA-K8NF-9 ויש לו דרייברים ל xp 32 ביט ו 64 ביט כאשר עכשיו המערכת הפעלה המותקנת היא win 7 64 bit . איזה דרייברים אני צריך להוריד?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  15. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי עליו WIN7PRO. החל מאתמול החלה תופעה מעצבנת במידה שלא הכרתי. אם אני זז עם העכבר לאחר כמה שניות מיקום הסמן יתקע ויהיה רעש של שגיאה (ללא חלון שגיאה) הדבר חוזר על עצמו כל הזמן עד לרמה של כמה תקיעות ברצף ושניות שלמות שאי אפשר להזיז את העכבר. למישהו יש רעיון כלשהו איך אפשר לפתור את הזוועה הזאת?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by norco,

לא ידעתי בדיוק איך לנסח את התקלה בכותרת, אני ינסה להסביר אותה כאן: אני משתמש ב-WIN7 Ultimate 32bit במחשב נייד שלי (עם מעבד core i5 ו-4 ג'יגה זיכרון), וכאשר ה-windows עולה יש את הצליל טעינה שהוא נשמע מקרטע. ונניח שאני מזיז את העכבר אז כל 5 שניות הוא נתקע ואז ממשיך רגיל. דבר זה קורה ב-2 דקות הראשונות שה-win עובד ולאחר מכן אין את התופעה באף מצב. בעיה זו מוכרת לי מפעם(מחשב נייח וwindows אחר) שהיה לי עומס על ה-CPU ואז זה גרם למחשב לנגן מוזיקה עם קפיצות ולקרטע...אני לא יכול לבדוק את זה מאחר ואין לי תוכנה שיכולה לבדוק את ה-CPU בעליית ה-windows. מה מקור הבעיה?ואיך פותרים את זה? מקווה שהסברתי את עצמי באופן ברור... ??? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by Lancer,

אחריי שאני מתחבר לאינטרנט לא עוברות 5 דקות איך שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות כגון: כשאני מנסה להכנס ל "מחשב שלי" אז מופיע לי אייקון של פנס כזה אבל הוא לא מצליח לראות את התוכן,ועוד כל מניי שטויות. כמו כן שמתי לב שה אפליקצייה svchost.exe רצה אצלי 5 פעמים: 3 פעמים בתור SYSTEM פעם אחת LOCAL SERVICE ופעם אחת ב NETWORK SERVICE. למישהו יש איזה עצה בשבילי? תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  18. שלום למי שיוכל לייעץ לי מה לעשות או איך לתקן את מה שקרה לי , פשוט האקספלורר נתקע לי כל פעם דקה אחרי שמפעילים אותו.. המחשב עובד הכל טוב מחשב חדש וכל הווינדוס לא נתקע רק החלון של הקספלורר נתקע לגמרי עד שהוא מגיע לדוח שגיאות וזה.. ונסגר ניסתי כבר כמה דברים, א.להתקין אותו מחדש-לא עזר ב.הפייר פוקס לא עושה בעיות זה רק האספלורר ג.פירמטתי תמחשב לא מזמן אז זה ממש מוזר ד.אני משתמש בspywere doctor ובנוד32 והם לא מצאו שום ווירוס למישהו יש רעיון? בתודה אסי

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by omerha,

התחילה לי תקלה מעצבנת יש לי תיקיית שיתוף קבצים שאליה יורדים כל הקבצים וברגע שהם יורדים כאני מסמן אליהם אני מקבל EROR של ה EXPLORER כשלמעשה אין שום תקלה אני מריף את הסרטים והכל עובד תקין . רק שאני מסמן אליהם ה EXPLORER נסגר . אשמח לקבל פתרון . ובכל אופן שנה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by the_lighting,

יש לי תקלה מעצבנת, כל פעם שאני נכנס לתקייה של סרטים או גורר קובץ מתוך RAR יש לי שגיאה שwindows explorer has stopped working בפירו של הבעיה רשום שזה APPCRASH מישהו מכיר ויודע את הפיתרון...רצוי לציין שזה על שני מחשבים עושה את אותה הבעיה.

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by 7278608,

שלום ניסיתי להתקין אינטרנט אקסלפורר portable 7 u ואחרי שהורדתי כמה קבצים וניסיתי להפעיל אותם קרה לי משהו מוזר במחשב ועכשיו אני לא יודע איך לצאת מזה, שאני לוחץ על הסרגל למטה של קרום זה רושם לי שגיאה, ושאני ניכנס ללוח בקרה מספר אפשרויות שם לא עובדים לי , יש לי אנטי ווירוס , ניסיתי לעשות ריסטור ללא הצלחה אין לי מושג איך אני ממשיך בלי לפרמט , תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by שמואל דקל,

שלום. התקנתי מערכת הפעלה home מהאתר של מיקרוסופט שמיועדת למחשבי oem , על מחשב נייח שהרכבתי בעצמי. הפעלתי את הרשיון ב kmspico והוא אמר לי שאני צריך להחליף את הרשיון ל Retail בשביל להפעיל אותו. מאחרי ההפעלה, אינני מצליח להוריד עדכונים דרך הוינדוס אופדייט. הוא מתחיל להוריד עדכון ל windows defender ואחרי מספר שניות כתוב שאין עדכונים. תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shlom_eminob,

שלום רב! אני מקווה קודם כל שהבעיה שלי אכן קשורה לחומרה ולא למערכת הפעלה, ומקווה שהנושא בפורום המתאים. יש לי איזה בעיה שמערכת הפעלה לא מזהה לי את הצורב DVD, ניכנסתי למנהל התקנים או http://www.upit.ws/uploads/34429b3a6c73e.JPG ואני מנסה להתין את הדרייבר שלו ולא מצליח ולא מבין למה, הצורב DVD שלי עבד מציון עד לפני כמה ימים, ואני לא יודע מה בדיוק הבעיה. הוינדוס אמור להתקין באופן אוטומטי את הדרייבירם, טוב לא הצליח ,אז חיפשתי ידנית באינטרנט דרייברים ולא מצאתי,לא יודע איפה לחפש עוד, בדקתי עם תוכנת EVEREST אולי אני יוכל אפשר לגלות משהו ובתוכנת EVEREST הכל תקין, בקשה. או http://www.upit.ws/uploads/2a81becd1210b.JPG טוב אחרי שראיתי לא נראה לי שיש בעיה באמת בצורב DVD…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  24. כאשר אני מפעיל תוכנה/משחק, כמו למשל דוסבוקס (להפעלת משחקים ישנים), Windig (המשחק דיגר רימסטרייד לחלונות) וכן דום 95, הם מוצגים במקוטן במרכז המסך ולא על כולו (או על כל החלק היחסי במסך בעת הפעלת המסך במצב של התאמה אוטומטית של התצוגה לרזולוצייה). התופעה קורית במחשב של אבא שלי בלבד, בו מותקן חלונות 7 SP1. היא לא קורית במחשב שלי בו גם מותקן חלונות 7 SP1. מה הבעייה?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by no nick,

שלום. אני משתמש בWinXP Pro SP2 ולאחרונה הוא עושה לי קצת בעיות..: 1. מדי פעם סוגר תוכניות(פיירפוקס, IE, ICQ ועוד..) בלי שום סיבה, נותן לי אפשרות לשלוח או לא לשלוח דו"ח שגיאה ואז נסגר. 2. מדי פעם מופיעה לי מסך כחול שרושם שהווינדוס עשה איזשהי שגיאה, סופר עד 100 ומאתחל את המחשב. Help?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.