Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי מערכת הפעלה WIN XP PRO לוח אם של SHUTTLE דגם:AV61 כשהיה לי וינדוס 98 היה מותקן לי 4IN1 הכי חדשים לאותה תקופה שהורדתי מהאינטרנט אז כדאי להתקין את זה או לא? או שהדרברים של XP מספיק טובים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני עובד על קבצי AVI or MOV ב WinXP ולאחר מכן מנסה למחוק אותם, מערכת ההפעלה מסרבת וטוענת שהקבצים בשימוש ואין אפשרות למחוק אותם, ואני יכול למחוק אותם רק לאחר Restart... מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי win98se ויש לי בעיה כל הזמן ההתקנה של האופיס הייתה חלקה אבל עכשיו אני מנסה להקליט ובאמצע המחשב ממשיך הכל רגיל אבל הוא לא מתקדם בהתקנה וניסיתי כמה פעמים וכל פעם אותו דבר מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול ליפתור אותה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי יודע את השורה הזו ?!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תוכנה (רשימון 98) אשר רצה תחת דוס כשאני מפעיל אותה בווינדוס אקס.פי העברית הפוכה דבר שלא קורה בווינדוס 98 יש לכם מושג מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מפעיל windows xp ומפעיל תוכנה כלשהי לקרור המעבד (idle) או משנה את הערך באופן ידני ב-registery ל-52 ההרד דיסק מואט בצורה משמעותית לפי דעתי זה מבטל את ה-write caching למישהו יש פיתרון? (אודה לכם אם הפיתרון לא יהיה לבטל את הקירור)
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך מבטלים את התוכניות שעולות בסטארט אפ של חלונות 2000?? (או XP) ובקשר לעיברית, יש הרבה בעיות סימני שאלה גיבריש... ניסיתי מה שכתוב במנטור אבל לא עזר יש עוד משהו?! תודה COM :smoke:
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו זוכר מה עושים כשיש ב Win 2000 וב Winxp בעיות עברית למשל בICQ יש לי Win 2000
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו הכונן שלי מפוצל ל 4 כוננים C,E,D,F עכשיו הבעיה היא שאני נכנס למחשב שלי (יש לי XP) יש את התמונה של הכונן אל כל אחד מהם היום פתאום אני נכנס אני רואה שאין תמונה פשוט ריבוע ריק אל כונן D אני אומר בסדר לוחץ עליו פתאום זה פותח לי התקנה של תוכנה(SMART FTP) ואז הבנתי שנדפק שם משהו איך אני מחזיר את הכול למצב הקודם שיהיה תמונה ושזה יעבוד ודרך אגב אם אני עושה לחצן ימני ופתח זה נכנס לכונן וגם אם אני כותב למעלה במקוםפ כמו שרושמים כתובת של אתר אינרטנט זה נכנס רק שאני לוחץ דבל קליק זה לא עובד תעזרו לי בבקשה הנה תמונה: http://rotter.net/forum/User_files/3c1a168c5b25a910.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכל היה טוב ויפה. הטכנאי של נזק בא והתקין את המודם של הADSL, אני הכנסתי את הכרטיס רשת לחריץ הPCI הראשון שמצאתי. כשהדלקתי את המחשב, התכוונתי לפעול לפי ההוראות האלה-http://rotter.net/forum/adsl.htm ( חלילה וחס, אני לא בפורומים של רוטר, אבל מישהו שאני מכיר עשה את זה, וזה על השרת של רוטר.) אך אבוי, כשנכנסתי לNetwork Connections, היה לי כבר "חשבון" מוכן, כמו בתמונה- http://www.fresh.co.il/dcforum/User_files/3c0cedc5247238cb.jpg אם אתם לא רואים אותה כנסו ללינק. עכשיו אני לא יכול למחוק את ה"חשבון" הזה, מישהו יודע איך? פשוט בגלל שזה כבר מוכן, אי אפשר ליצור אחד חדש, כי מה שנוצר זה "חשבון" לחיבור אחר. אם לא הבנתם ( אני מנחש...) בגלל הניסוח שלי אז כל מה שאני רוצה זה למחוק את ה"חשב…
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לעוד מישהו כאן שמשתמש ב-WinXP ה-Taskbar נתקע מדיי פעם לכמה שניות עד חצי דקה בערך, ובזמן הזה אי-אפשר לעבור בין חלונות ע"י לחיצה על הכפתור שלהם ב-taskbar, אי-אפשר ללחוץ על ה-Start, אי-אפשר לפתוח את ה-ICQ, וכו' וכו'... ?
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ליד השעון הקטן בפינה, כשמתחברים לאינט' אמורים להיות שני מחשבים כאלה נכון? נכון. אז לא רואים אותם...מערכת הפעלה ווינדוס2000. מישהו יכול לעזור לי שכן יראו אותם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ב-WIN XP תמיד כאשר הייתי לוחץ על Alt+Ctrl+Del הייתי מקבל חלון שיש בו איזה 4 טאבים שונים (או איך שקוראים לזה) היום אני לוחץ Alt+Ctrl+Del ואני רואה שיש לי רק את כל התוכניות שרצות כמו ב-Windows הקודמים. איך מחזירים את זה? ויש לי עוד שאלה, למה הרבה פעמים כאשר אני משחק באיזה משחק או לפעמים זה ביציאה ממשחק, ה-WIN מראה לי מסך כחול כזה שכתוב בו מלא דברים ואז עושה לי Restart. אחרי זה שאולים אותי אם אני רוצה לשלוח את זה למיקרוסופט... אה ועוד משהו אחד, יש אפשרות לבטל את ה-Disc Scan לאחר שהמחשב לא נסגר כמו שצריך? כמו בבעיה מלמעלה למשל... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נגיד ואני יוצר ספרייה חדשה, האם אני יכול לשייך לה אייקון בלעדי משלה ?!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד Athlon Xp 1600 ולוח Gigabye 7VTXH. כשיש שני Users מחוברים למחשב - אחרי שומר מסך או אחרי שעושים Switch Users ולא Log off - ואני נמצא במסך של בחירת המשתמשים, אני מנסה לעשות Turn Off ובמקום זה הוא עושה לי Restart. אחרי זה הוא שואל אותי אם אני רוצה לשלוח את הבעיה ל-Microsoft. בכל מקרה, הוא עושה את זה רק כשיש יותר ממשתמש אחד מחובר למחשב. גיליתי שביום שלמחרת המשחקים לא פועלים. זה קרה לי פעמיים הדבר הזה - גם לפני איזה שבוע וגם עכשיו. ברגע שהחלק הגראפי של המשחק עולה אני מקבל מסך כחול ואז Restart. נראה לי שהפעם זה כבר לא ליום שלם כי יש משחק שפועל עכשיו. אני ינסה אחר כך עוד משחקים. אני ישמח אם תכלו לעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם דבר כזה: יש לי חברים שאומרים שבWINDOWS XP משחקים לא עובדים טוב כמו ב 98 הם צודקים?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש קשה ואני כבר לא יודע מה לעשות....! מאז שהתקנתי XP המחשב לא ניכבה! זה PIII ! כשאני לוחץ כיבוי הוא מכבה את הווינדוס ואז כותב שעכשיו זה בטוח לכבות את המחשב... ובמחשב אין כפתור כיבוי רק כפתור הפעלה...!!! מה לעשות??? בתודה מראש!!
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין Win95 "מאפס", לאחר פורמט. כבר עשיתי את זה הרבה פעמים, אבל אני לא זוכר איך לכל הרוחות הפעלתי את ה- Cd-Rom ב- DOS. אין לי מושג מהו ה- String של ה- CD שלי ב- Mscdex.exe. אשמח לעזרה.
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP ואני רוצה לדעת איפה אפשר לראות האם ה - CDROM מסומן עם DMA או לא ?!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה לא עולה. נתקעת באמצע עליית הדרייברים (במסך הגרפי). הרצתי PARTITION MAGIC והוא הודיע שיש אכן תקלה במחיצה (error code 1516) שאפשר ותיפתר ע"י הרצת CHKDSK. הבעיה היא, שהBOOT לא מגיע לנקודה שבו הוא יריץ את הCHKDSK (העליתי במצב SAFE MODE + COMMAND PROMPT והפעלתי CHKDSK אבל הוא מודיע שזה ירוץ בRESTART הבא). למישהו או מישהי יש רעיון? תודה!
-
מישהו יודע האם ברק 013 טובים ב ADSL? הכוונה מהירים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה, עם לוח אם של GIGABYTE GA7VTX-H מארז ENERMAX S710 ויש לי ווידנוס XP יש לי בעייה בכיבוי אני עושה כיבוי ובמקום כיבוי הוא עושה לי ריסט !!! ושאני מנסה לסמן APM ב POWER OPTIONS, אין לי בכלל אפשרות כזאת (בכלל לא רשום כלום על APM) בעייה נוספת היא כאשר אני מנסה לעשות שלכל ספריה במסמכים שלי יהיה אייקון שונה, אז אני אמור לעשות כפתור ימני על אחת הספריות ואז לעשות CUSTOMISE (לא יודע איך כותבים את זה) וגם זה לא מופיע לי !! מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח לכבות את המחשב דרך חלונות מי הוא מוכן לכבות רק בכפתור מה יכולה להיות הבעיה הוא עושה ריסטרט כל הזמן
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין להתקין ויינ XP..אבל מתלבט כרגע אני עובד על 2000 והמערכת יציבה מאוד ולא עושה בעיות מיוחדות (טפו טפו ) רציתי לדעת מה דעתכם על ה XP והאם כדאי לשדרג. תודה. (אני מדבר על XP PRO כמובן.. )
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בבקשה אני חייב דחוף דרייברים הכי עידכוניים לכרטיס מסך Voodoo 3 3000 למערכת הפעלה Windwos Xp תודה אנשים.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-