עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מה זה בעצם? למה זה משמש וכיצד זה עובד?

2. המחשב של דוד שלי החליט לא לעלות יום אחד... הוא מראה לו את השגיאה הזאת: Windows could not start because the following file is missing or corrupt: \windows\system32\config\system you can atempt to repair this file by starting stup using the original setaup CD-ROM select 'r' at the first screen to start repair עשיתי מה שהוא רשם אבל זה לא עזר... יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מקירים את האפליקציה הנוחה בוינדוס XP שאפשר בה לתת מספור רציפ למספר גדול של קבצים ולהתחיל את המספור בכל מספר שבא לכם? אז, מצאת לזה פיתרון בויסטה ? משום מה לא משנה איזה מספר דוחפים לו בסוגרים הוא מתעקש למספר מ1 הצעות לאיך אני יכול להתחיל את המספור במספר לבחירתי? ???

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by BeN-T,

שלום ברשותי Xp professional באנגלית מקורי.רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני הופך אותו לעברית?! והאם זה יעשה לי בעיות?? (אם יש דבר כזה ואינו עושה בעיות בווינדוס אני מאוד ישמח ללינק.) בתודה. בן.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ranran,

שלום לכם התקנתי היום את הW7 הסופי דבר אחד שחסר לי מאוד מויסטה הוא הWINDOWS CALENDAR שהגיע ביחד עם ויסטה ניסיתי לחפש אותו להורדה לווינדוס ולא מצאתי גם לא בחבילת הורדות של הLIVE של מיקרוסופט מה אני יכול לעשות כדי להשיג את הלוח שנה הזה הוא מאוד נוח לי תודה רבה

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by perrikus,

שלום, לא מזמן הרכבתי מחשב חדש. הכל הלך חלק, התקנתי ווינדוס וגם אז הכל היה בסדר, רק מה... יש לי בעיה בלראות עברית. אני יכול לראות עברית ברוב המקומות, אבל במקומות כמו נגיד ה-Start menu, פרטים באייסיקיו, File description ובעוד כל מיני אני לא יכול. הגדרתי את הכל ב-Regional and Language Options ל-Hebrew ועדיין אני לא רואה עברית באותם המקומות. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  7. שלום לכולם, מזה כבר כמה ימים נתקלתי בתופעה מוזרה בווינדאוס. לפעמים כאשר אני פותח תיקיה מסוימת או "המחשב שלי", אז החלון נפתח ולא מוצגים בו התיקיות או הכוננים, והמחשב כאילו חושב ולא מגיב. ואם אני רוצה בכל זאת לראות את התוכן של התיקייה אני צריך להיכנס מדרך אחרת, לדומגא דרך ה cmd או קיצור אחר. לפעמים הבעיה מופיעה סתם ככה, ואחרי כמה זמן היא נעלמת. הנה דוגמא: http://img534.imageshack.us/i/unledtt.jpg/ חשדתי בהארדיסק, נקנה לפי כמה חודשים טובים, אז עשיתי לו בדיקה ב hdtune והוא הוצג כתקין. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  8. Started by shanibh,

היי לכולם רציתי לדעת...יש איזו דרך ליצור קיצור דרך לתיקייה מסויימת ברג'יסטרי, זו תיקייה שאני משחק איתה דיי הרבה והייתי רוצה שהיא תהיה יותר נגישה, אם אפשר... תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by לין,

שלום איך אפשר להחליף מערכת הפעלה xp ל 98 תהליך הפורמט נעשה כמו מ xp ל xp או יש משהו שצריך לעשות לפני כך תודה והמשך יום טוב :

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  10. מופיע לי בסרגל כלים ליד השעון סמל של מגן אדום עם X אדום עליו כשאני פותח אותו נפתח חלון של WINDOWS SECURITY שמתריא באדום שUSER ACOUNT CONTROL בOFF בXP היתי מסמן שלא יציג לי את ההודע וזה לא היה מראה זאות שוב כאן אני לא מוצא אפשרות כזו[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 11:27:35 לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by malior,

יש אפשרות כזאת? אני רוצה שאם אני ינסה להכנס לתיקיה הזאת הוא יבקש סיסמא.. אפשר? או שחייבים תוכנה?

12. הכותרת אולי לא נוסחב כהלכה, השאלה היא, כיצד ניתן להתקין ווינדוס מחדש על מחדש כולל חלוקה חדשה של "פארטישנס"? בכל פעם שאני מתקין ווינדוס על הארד-דיסק שכבר מותקן היה עליו ווינדוס, גם אם אני אומר לו התקנה חדשה לגמרי (לא Upgrade, ולא Repair), כולל פירמוט, נשארים לי קבצים בהארד-דיסק. אני רוצה למחוק את הכל, פשוט הכל, שיהיה חלק ונקי והתחיל מ-0. כולל הגדרה מחדש של הפארטישנס. מישהו יוכל להסביר לי בקצרה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי... אני משתמש במע' הפעלה: Win XP Pro, עם חיבור אינטרנט בכבלים (מהירות 1.5mg). איך אני עושה כך שהחיבור לאינטרנט יופעל אוטומטית, מבלי לבצע דבר, ברגע שה-windows נפתח? אשמח לתשובה בהקדם... סופ"ש עים לכולם... ניב.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  14. שלום חברים ברשותי מחשב נייד סלרון 1.4 ג'יגה עם 256M ז יכרון אני רוצה להוסיף עוד 256 ? האם זה יהיה אפקטיבי או שכדאי להוסיף יותר ??

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  15. יש לי windows xp לא מזמן התקנתי quicktime לא בטוח שזה קשור... עד אז כל פעם שגלשתי ולחצתי על קובץ מדיה (סרט , תמונה) קיבלתי שאלה..האם אני רוצה לשמור לפתוח או לבטל. עכשיו כשאני לוחץ על קובץ מדיה הוא פשוט נפתח אוטומטית ולא מאפשר לי לשמור. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? :-\

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. איך אפשר לשחזר\להתקין מחדש את מערכת xp במחשב נייד מסדרת HP Pavilion?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by Kurt,

איך אני עושה את זה? vista נמצאת על D וxp על C יש אפשרות למחוק רק את הקבצי מערכת של אקספי? יש לי תיקיית מוזיקה ענקית בC שאין לי כוח להעתיק

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by bv_beaver,

אני רוצה להתקין WIN98 במקום XP בלי למחוק את הקבצים שיש לי בהארדיסק ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by snusmumriken,

שלום לכם, אני זקוק לעזרה בבעיה קיימת בתהליך פרמוט שגרתי, היה ברשותי ווינדוס אקספי (לא חוקי אם זה משנה) ועקב מספר בעיות החלטתי לפרמט. רכשתי בצורה מקוונת רשיון אקספי מקורי צרבתי לדיסק ולא נתקלתי בבעיות כלל, והחלטתי לפרמט ממש כמו במדריך הזה. על מנת לבדוק את הדיסק שצרבתי לפני שהתחלתי בתהליך הפרמוט הכנסתי אותו לכונן והוא עבד והכל היה בסדר. התחלתי לפרמט וכל שלב במדריך אכן היה גם לי והכל היה בסדר לחלוטין עד שהגעתי לשלב האחרון של האתחול וזה לחכות שהדיסק יעלה את ההתקנה של הווינדוס שכבר לא דרך המסך הכחול (המעבר מסיום תהליך האתחול לתהליך בו האקס פי עולה ואני נדרש להתקינו) אך במקום שההתקנה תעלה, המחשב מחזיר אותי שוב לכל תהליך הפרמוט מההתחלה ממש, ממש לתחילת המדריך למסך הכחול של הווינד…

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  20. נגיד אני שמה שם את אימיול, אז שאימיול עובד אי הסמל שלו בהפעלה מהירה מתרחב וזה נהיה דפוק! ונגיד שמים שם אקספלורר אז הסמל שלו מתרחב אבל זה יותר מעצבן כי אי אפשר להפעיל עוד חלונות מההפעלה מהירה! והצג שולחן עבודה אני לא מצליחה בכלל לשים שם-למה זה??? זה מחרפן כ"כ! :bash: :bash:

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  21. אורח
    Started by אורח,

לפני שזה נכנס לוינדוס מופיעה לי ההודעה הזו: איך מעיפים אותה? אני רוצה שיעלה לי הוינדוס בלי ללחוץ על השם שלי.

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by hike101,

אני מנסה לגרום לחלונות הנפתחים להפוך לחצי שקופים כשאני גורר אותם. ניסיתי לשחק עם סימון V בתפריטים שונים אך ללא הצלחה. איך עושים את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, יש לי במחשב שני HD, אחד 80GB והשני 500GB. על השמונים מותקנת מערכת לינוקס ועל ה500 מערכת ווינדוס. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות את ה80GB לגמרי (שלא יסתובב) בזמן שהויסטה פועל ? תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by mik941,

שלום איך מבטלים הודעה בעיה בחשבון מיקרוסופט ? (מצורף תמונה הודעה) ובאמת גם שלא יקרה לי חסימה סיסמה בחלונות 10 פרו שפה עברית. יש לי סיסמה PIN קבועה. אני לא צריך שום דבר שינויי סיסמה. רוצה להישאר קבוע סיסמה שלי שקיים. בתודה מראש!

25. Started by imac,

קיבלתי מחשב ישן ואני נותן אותו לאחותי (עם קצת שיפורים) הנה המפרט הצעות למערכת הפעלה שימוש: ICQ וWORD מפרט: P1 200MHZ 80 MB SDRAM 1.5 WD (הראשונים של WD) אם צריך עוד פירוטים אני יתן

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.