עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by walkman,

אז ככה יש לי באותו דיסק win98se, linux, winxp ועוד מחיצה נוספת כללית מסוג fat32. משום מה שני המחיצות שלה win98 וה linux נמחכו. god bless powerquest הצלחתי לשחזר אותם בחזרה. אך ה win98 נמצא בתחילת הדיסק וה xp נמצא בסוף (כלומר ה xp עושה boot מהמחיצה win98). הבעיה שאני לא יכול לעשות boot לxp. אני כן מגיע ל menu של ה xp (בחירת ה os) אבל שאני בוחר xp אני מקבל הודעה שבגלל בעיות בדיסק אי אפשר לעשות boot. כל שאר ב partitions עובדים. אני חושב שדפקתי את ה boot כי ניסיתי לשחזר את ה boot של win98 כאשר ה partiotions נמחכו. רעיונות??? אה כמעט שכחתי ה xp הוא ntfs

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, תיסלחו לי אם השאלה הזו הינה קצת טיפשית. אני רוצה להבין משהו, אם יש לי מחשב עם 2 מע' הפעלה דבר שמאוד מקובל היום, נניח שאילו Win98se ו- Win2K . יש לי כרטיס מסל מבוסס צ'יפ של Nvidia GTS2 . עכשיו, אילו דרייברים אני אמור להתקין כאן? של Win2K ו ג ם של Win98se כאשר כל אחד אני מתקין במערכת ההפעלה הרלוונטית שלו? מה שלא מסתדר לי שיש רק כרטיס אחד, אז איך ניתן לשייך לו 2 סטים של דרייברים? תודה מראש...! ליאור

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by semuel_t,

אנשים אני בהתלבטות קשה איזו מערכת אני יתקין על המחשב החדש שלי אני מעוניין בגלישה באינטרנט, משחקים, יישומי אופיס, ופיתוח יישומים (VB, C וכד') שמעתי ליש לXP לא מעט בעיות עם משחקים, כיבוי פתאומי, מודמים וכד' אז איזו מערכת כדאי לי להתקין ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by itayze,

יש לי במחשב win2k ו win2k2 עכשיו אני רוצה להתקין לינוקס זה יפריע לחלונות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Elrond,

למחשב AMD (אטלון 1400) של חבר יש בעיה תמידית, לא עוברות 10 דקות והמחשב מתחיל מחדש סתם ככה. לפי מה ששמתי לב זה קורה בעיקר לAMD (3 שאני מכיר) ולעומת זאת ב- INTEL לא קורה. עדכנו את הביוס להכי חדש (החברה הודתה באי התאמה ל XP בגרסה הלפני אחרונה), הביוס של EPOX. ועדיין.... ??? לפי מה שאני יודע זה לא קשור בתוכנות האחרות, זה קרה גם לאחר התקנה נקייה של XP. :nono:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Silvering,

בתודה מראש, שי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roadrunner,

אני מקבל הודעות מתוכנות שונות שה-WRITE CACHE לא פועל וההרד דיסק ממש איטי :'( H.D IBM 45 MB ABIT KT7 כל הדרייברים מעודכנים יש למישהו פיתרון לבעיה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by useless,

[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by DJO,

קראתי את הטרדים שהיו כאן לפני כמה שבועות, אל תצעקו ישר דווקא לא התעצלתי (אולי כי יש לי אנגלית יחסית טובה ) וקראתי את http://www.aumha.org/a/shtdwnxpz.htm . הבעיה אצלי זה שאני אומר לו לעשות כיבוי הוא עושה ריסטרט. הצלחתי לבודד את הבעיה: או שזה הלוח או שזה הכרטיס הגרפי. רוב הסיכויים שזה הלוח אבל כדי להיות בטוח: ------- VIDEO CARDS: Hercules 3D Prophet 4500 and all other video cards based on the Kyro II video chip. Causes restart and shutdown issues (or, in some cases, only restart issues) until the video adapter is removed. SOLUTION: New XP-specific drivers are now available from Hercules. At present, they remain uncertified (PowerVR, who makes the Kyro II chip, is w…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by huber,

בעייה מוזרה... התקנתי את הדרק הנ"ל - הזנתי את המספר הסיריאלי והוא קיבל אותו בשלווה יחסית. עד כאן הכל טוב ויפה, אבל.... כשניסיתי להפעיל את הוורד בכדי לנטרל את האקטיבציה, מיד בהפעלה הוא שוב דרש את הקוד. הזנתי אותו שוב כמו ילד טוב ושוב כשניסיתי להיכנס לאקטיבציה הוא דרש את הקוד. זוהי לא בעייה בקוד ה"ספציצי" כי ניסיתי שלושה קודים שונים. מישהו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by DJO,

משום מה החליטה מיקרוסופט לא לאפשר יותר החלפת שפות עם ALT + SHIFT ימני אלא רק אם השמאליים. זה מאוד מעצבן, אני מאוד רגיל לימיני, יש איזו דרך לעקוף את זה?

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by ofer_mat,

ב WINDOWS 2K ב TASK MANGER יש CPU TIME שנעלם ב XP משהו יודע כך להחזיר אותו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by X-_PLOSIVE,

הנה ההודעה שבאה אתם יודעים אולי מה זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DJO,

איזה גרסאות יצאו לווינדוס 95? windows95b? OSR1/2/3? החלטתי להתקין על המחשב הישן (פנטיום 100) של אבא ווינדוס 95 אני יודע שיצאו כל מיני גרסאות של ווינדוס95 והאחרונה היא ממש יציבה וטובה. penny hardware - ראיתי שלך יש WIN95 אולי תוכל לעזור? כמובן אני זקוק שהגרסה תיהיה תומכת עברית (Enabled מספיק) תודה

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by MishaK,

יש דרך לעשות את זה? איזה טריק חמוד שיעזור לי להתקין את הלינדוס על ה-D שלי שהוא FAT32 ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by X-_PLOSIVE,

רק רציתי לוודא אם אפשר להתקין win 98 על מחשב ישן pentium 1 133 32 mb ? ואם אפשרי להתקין office xp על ה win 98

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by DJO,

טוב יום דיי משמעותי בחיי בתחום המחשב הגיע. אלה שעותיי האחרונות עם WIN ME. יחסית הסתדרתי איתו למרות הביקורות הקוטלות והוא איתי אני מעריך כבר איזה שנה וחצי אבל הגיע הזמן לעבור הלאה. בזמן האחרון יש לי הרבה קריסות ובעיות עם הרשת בבית והחלטתי להתקין WIN XP. פירמטתי והתקנתי מערכות הפעלה בעבר אבל טרם WIN XP. יש לי כמה שאלות שאני מקווה שתענו עליהם לפני שאני מסיים לצרוב את כל השירים והפורנו שלי (זה כמה דיסקים ויש לי צורב X4 אז יש זמן :>). 1) כשאני מפרמט להשתמש בדיסקט אתחול של WINDOWS קודם? ובאיזה פרמטים של פירמוט להשתמש? 2) מה עדיף לי FAT32/NTFS.. יש לי עוד 2 מחשבים בבית שלהם יש FAT32, אם אצלי יהיה NTFS האם זו תיהיה בעייה? 3) מתי ואיך אני מגדיר את הכונן שלי בתור NTFS? 4…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by amider,

יש לי xp וזאת מערכת הפעלה מצויינת לדעתי אבל יש לי בעיה אחת ואני מקווה שמישהו יפתור לי אותה! יש לי צורב מסוג yamaha 16-10-40 , ועד שהחלפתי ל- xp ( עבדתי עם ה- me) והצורב שלי עבד מצויין ! משום מה-התוכנה שאיתה עבדתי cd creator 4 ממש לא עובדת באקס-פי וכשהורדתי גירסה של-5 גם זה לא עבד, ניסיתי הכל כולל את התאימות מערכת הזה- זה לא עובד ואגב, גם ה- nero לא עובד לי אם למישהו יש פיתרון נא לענות לי בבקשה!!! תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by DJO,

אהלן, אני על WINDOWS XP עכשיו . שרדתי את ההתקנה. אני מרגיש דיי לא בנוח כאן התפריט התחלה מאוד מוזר ברר.. הבנתי שאני יכול איכשהו להפוך את המצב למצב "קלאסי" שהתפריטים והכל יראו כמו ב 9X, משהו יכול להסביר איך? או אולי להפנות למדריך טוב? ולמה לעזאזל ה ALT + SHIFT הימיני לא מסכים להחליף שפה אלא רק השמאלי?! :<

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by e.t,

* למה אי אפשר לכתוב הודעה בלי תוכן? *

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by -JobNick-,

רציתי לשאול כמה שאלות אז ככה אני ממש משועמם מוינדוס (אותה מערכת הפעלה מ95 נמעס כבר) וכל הזמן אנשים מפרסמים SCREENSHOTS של הלינוקסים שלהם והם נראים לי פשוט פצצה ואני ממש רוצה להתקין אחד ללמוד להשתמש בזה והכל בשביל הניסוי הזה יש לי הרדיסק ישן של 4 ג'יגה שאליו אני מתכוון להתקין את הלינוקס עכשיו אתם יכולים להמליץ לי איזה לינוקס להתקין? כזה שיהיה לי יחסית קל ללמוד לתפעל (שבמדה ואפשר לא תהיה לו בעיה עם פונטים בעברית) והאם לכל לינוקס (החשדים שיש) יש מצב ממשקגרפי (משהו בסגנון וינדוס או שיש כאלה שיש בהם רק שורת פקודות?) ולסיום שאלה קטנה על KDE היה פה לפני כמה זמן בחור שכתב שהוא התקין KDE 2.2 אם איני טועה והוא אמר שלקח לו די הרבה זמון בשביל לקמפל את הליבה שלו אז השאלה שלי לכל לינוק…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by gil_st,

בזה אנחנו נסכם את הנושא של ה-TASKBAR הנתקע של XP. אחרי שכולם יענו, כדאי לשלוח את תוצאות הסקר למיקרוסופט ;D בצירוף המספר הסידורי של כל עותק כזה שנתקע

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by e.t,

חפשתי חיפשתי ולא מצאתי... : עצוב ומבאס להכסנ לכוננים דרך my computer וכו'... אז איפה זה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by doubled,

אחרי שהתגברתי על השריפה שהייתה אצלי במחשב, והתקנתי את הwin 98 מחדש והכל סוף סוף עבד (הכוונה לאינטרנט), נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה. אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (מדובר ב : Asus geforce 1 v6800) , אני תקוע ברזולוציה המעצבנת 640X480, וכאשר אני מנסה לשנות דרך הwin, אין לי אפשרות לשנות את הרזולוציה, וכאשר אני משנה דרך התוכנות של asus שהותקנו אצלי עם הדריברים, אני רואה את זה ממש מוזר (קטן ומכוער, הרבה שטח "ריק" על המסך..). לפני "השריפה" הייתי בכיף יכול להיות על 800X600, אך עכשיו, לצערי אני לא. מישהו יכול לעזור ? תודה.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by eyal,

האם שווה להתקין את הXP החדש שמלא באגים ובעיות מוזרות או להישאר ב98??? מה אתם אומרים? %D

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים