עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by davenos,

מה הבעיה , יכול להיות בגלל שהתקנתי windows חדש?

2. Started by bigicecream,

קבלתי אתמול לפטופ חדש עם WIN 8 ושאני נכנס לחנות ועושה עדכון הוא תקוע על pending אני לא יודע מה לעשות

3. Started by thebenjamin,

שלום, יש לי בעיה עם המקלדת... הctrl השמאלי שלה לא עובד... אז אני לא יכול לעשות כל קיצור(עם A,C,V,X,Z וכו') אבל הימני כן עובד... וכל שאר המקשים במקלדת כן עובדים.. זה קרה לי גם לפני שבוע פירקתי את המקש לחצתי טיפה ולא עזר, הדלקתי מחדש את המחשב וזה הסתדר... יכול להיות שזה עיניין של הגדרות? תודה

• 0 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by yamitk08,

xp pro sp3 hebrew mui המון תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  5. Started by avivboker,

התקנתי וינדוס XP וקורה לי משו מוזר הוא במחבר לאינטרנט ונכנס לי לאתרים בלי בעיה אבל כשאני בא להיכנס לאתרים של מייקרוסופט ולא משנה מה הקישור הוא רושם לי לא ניתן להציג דף זה ושוב הוא מחובר לאנטרנט ונכנס לכל שאר האתרים מישו יודע למה??

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by moskitos,

יש לי את הלינק הזה שבו אני מוריד איזה קובץ קטן בשביל התוכנה MEDIA PORTAL בכדי שבשלט בכפתור מסויים (יש לי HTPC) תיפתח לי את התוכנה הנ"ל ולא המדיה סנטר,בקישור אומרים לשים את הקובץ בספריה של התוכנה ולהפעיל אותו ואז משהו עם Autostart group,שנראה לי שזה בכדי שהוא יפעל שהווינדוס עולה. איך אני עושה את זה ? http://www.team-mediaportal.com/files/startdown/155/

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. Started by CosmicGate,

היה לי XP ו 98 בשתי מחיצות נפרדות. קיצר נוצרו לי האפשרויות לבחירת מערכת ההפעלה כשאני מעלה ת'מחשב. אחרי שפרמטתי תמחיצה של הXP נשארו לי שתי האפשרויות. אמרו לי שצריכים למחוק תשורה של הXP בBOOT.INI אז מחקתית עכשיו שאני מפעיל תמחשב נוצרה לי אפשרות שנייה: 1.Microsoft Windows 2.Windows Default כשאני לוחץ על האפשרות השנייה הוא פשוט עושה רסט אני וחייב ללחוץ על האפשרות השנייה. השאלה: איך אני מעלה את ה98 אוטמטית בלי לבחור? מקווה שהסברתי את עצמי נכון הפעם. :-\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by overload,

i formated the PC and reinstalled the XP PRO-english . i chenged everitingthet i can in the "regional and language options" to hebrew but i still can't write in hebrew in the Explorer-6 for exampel: ?א? ???ט???? ??א? י?א? ?ך ???? ???ב ! HELP

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by ReSt,

שלום לכולם ושבת שלום. לאחרונה קורה לי שאני מוריד קובץ , משאיר את הלפטופ פתוח ושאני חוזר המחשב נכנס למצב שינה. אחרי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה/כיבוי הוא כותב לי "Resuming WINDOWS" ונכנס לשולחן עבודה. כשהמחשב נכנס למצב זה כל ההורדות מופסקות אוטומטית. יש איזה דרך לבטל/להשהות את זה ? תודה רבה לעוזרים

10. Started by סיוון,

שלום לכולם , ממה שידוע לי ואני מכירה , יש בווינדוס 2000 , אפשרות ליצור דיסק IMAGE שעליו בילד אין איזה מיני התקנת חומרה , כך שאם מתקינים מחשבים שונים עם חומרה שונה , אפשר דרך ה-WIZARD להפנות לדרייברים המתאימים (כדי להמנע משיחזור מ-IMAGE על חומרה שונה..מה שיצריך אח"כ הסרה\התקנה של חומרה) . הרעיון הוא כמובן להשתמש בדיסק IMAGE אחד של XP (שלד התקנה) ולאפשר התאמתו למחשבים בעלי חומרה שונה (בעזרת ה-MINI SETUP WIZARD) . יש אפשרות לעשות זאת גם ב-XP ? אם כן , אודה אם תוכלו לתת לי קישור כלשהו למדריך .. תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DiSc@MaN,

כיצד ניתן להגביל גודל תיקיה ב2003 סרבר? אני יודע שיש אפשרות להגביל לפי יוזר על כל הכונן אך אני מחפש הגבלה גלובלית לפי תיקיה/שיתוף

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  12. היי לכולם. לפני כחודש התקנתי windows 7 32 אולטימייט (מהחנות, נינתיים ללא מספר היות וטרם יש לי כזה) בתחילה הכל הכל חלק אולם בימים האחרונים החלו להתגלות בעיות בהתקנות תוכנות כשרות חוקיות ואמורות להיות תואמות למערכת למשל ffdshow. בתחילה חשבתי שמדובר באיזו בעייה עקב תוכנה שרצה ברקע ומפריעה וכל שלי לעשות זה לכבות ולהפעיל מחדש את המערכת. היום בעקבות דיון בפורום הבנתי שעלי לעדכן את דרייבר כרטיס המסך שלי (ATI Catalyst) ובעזרת הדרכת החברים (תודה) הורדתי את הדרייבר החדש, הסרתי את הישן ולאחר איתחול התכוונתי להתקין את החדש. בפעם הראשונה הופיעה שגיעה והיות וחששתי שההורדה לא צלחה הורדתי אותו מחדש. גם הפעם זה לא הצליח. חששתי שיש איזו בעיה במערכת ובשל כך איני מצליחה להתקין דברים ובפז…

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  13. הסוג? כאילו איך עושים את זה? מוחקים תקיימת? ואז עליה

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by המפרט,

אני לא יודע למה אני כותב את זה פה, אני מניח שאף אחד לא יוכל להחזיר לי את הכסף שבזבזתי לשווא, אולי כדי שאף אחד אחר לא יעשה את אותה הטעות... קניתי מחשב נייד ללימודים לא ממזמן, במקור הוא מגיע ללא מע' הפעלה. החלטתי ללכת הפעם על חוקיות ולקנות ויסטה (home premium) ביחד עם המחשב. ואכן כך עשיתי. בכל מקרה, חבר הראה לי היום דבר שנקרא msdnaa - זהו בעצם "פרוייקט" אם אפשר לקרוא לזה ככה, שסטודנטים בפקולטות מסוימות יכולים להוריד באופן חוקי תוכנות של מייקרוסופט לצרכי הלימודים. אני שייך לפקולטה ששייכת לפרוייקט ברשימת ההורדות מופיעה לא פחות ולא יותר - vista buisness (גם 32 וגם 64). מה אגיד, הלכו לי ה350 שקל לפח... ועוד לגרסא פחותה יותר... טוב, אולי לפחות אני אוריד גרסא לנייח שלי, נש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש כמה סוגי מערכות xp ואני לא יודע כל כך מה הכי טובה למשחקים ובכלל יש את: win xp home oem 461 שקל win xp home+ sp2 oem 461 שקל win xp pro oem 750 שקל win xp pro+ sp2 oem 750 שקל

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by roes,

מה הקשר בין WINDOWS VISTA ל NVIDIA ? http://www.nzone.com/object/nzone_vista_home.html http://www.nvidia.com/page/technology_vista_home.html אני לא יודע כל כך טוב אנגלית אז מי שהבין מה כתוב ומה הקשר שיסביר לי...

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  17. קיימת תיקיה (לא מערכת, תיקיה רגילה), אני עושה לה גזור, הולך למקום הרצוי מבצע הדבק. הוא מדביק\מעביר למקום אך משאיר באותו מקום ההתחלתי את התיקיה ללא תוכן הקבצים. ואם מנסים למחוק את התיקיה שנשארה ריקה הוא לא מאפשר. ככה זה לא בכל הקבצים וכל התיקיות במחשב. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  18. יש לי בעיה בווינדוס 7 שבעצם ב XP היא לא הייתה קיימת, כשאני פותח תיקיה אני מעוניין לסדר קבצים בצורה מפוזרת ולא בצורה אוטומטית כמו שהווינודס קובע,איך אני משנה את זה? אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כל פתיחת חלון או אתר אחר ניפתח בקטן איך מחזירים שיפתח בגודל המסך ?

20. Started by composite,

שלום לכולם, גמרתי אומר לקנות Windows 8.1 Pro - יש שבפרו פיצ'רים שאני מאמין שאשתמש בהם. שאלותיי: 1) למרות שחיפשתי לא הצלחתי למצוא הסבר קולע להבדלים בין הגרסה הרגילה ל- OEM. אודה למי שיצליח להסביר. 2) בין שתי הגרסאות - איזו כדאי לקנות? 3) למיטב הבנתי בתור סטודנט אני זכאי לשדרוג ממערכת הפעלה קיימת ל- 8.1 Pro בהנחה משמעותית, בהנחה שיש לך מערכת הפעלה ישנה יותר מותקנת, ולי יש דיסק מקורי של Windows XP. מהם החסרונות של גרסת השדרוג הזו (חייבים להיות)? למשל, כל פעם שארצה לפרמט למשל אצטרך קודם להתקין מחדש את ה- Windows XP? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Darkone,

שלום התקנתי לפני מספר ימים את הוויסטה אולטימט וכשאני מנסה להוריד ממשק של אנגלית אני מקבל הודעת שגיאה מספר CODE2, יש משהו שניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by oz4225,

אחרי פירמוט לפני שהוא בא להיכנס ל windows יש לי הודעה של windows boot manager ויש לי שם ליבחור: earlier version ו Windows 7 ו tools: windows memory diagnostic... אני תמיד בוחר ב Windows 7 איך אני מבטל את זה....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DRAGONF669,

התקנתי driver r1.84 של realtek ו ב Speaker Configuration אין לי חיבור לאוזניות זה מחובר לי דרך stereo ושומעים חלש מאוד דרך האוזניות ואין לי שם חיבור headphone מי שהוא יודע את הבעיה בבקשה עזראה וגם ה 5.1 לא פועל

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  24. Started by yaniv1306,

אני רוצה להתקין את ווינדוס מחדש ויש לי פחד אדיר מווירוסים ובעיות אבטחה איך אני יכול להוריד קובץ בניפרד הכולל בתוכו את כל העידכונים כך שאוכל להתקינו לפני חיבור לאינטרנט כמו כן יש לי את אותה הבעיה עם תוכנת הוירוסים KASPARSKY אין לי מושג איך אני מוריד קובץ עידכונים בניפרד

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by chuny,

שלום לכולם אני יודע שנמאס לכם לשמוע על מסכים כחולים אבל אשמח אם תוכלו לעזור. אז ככה המחשב שלי בן חצי שנה ומאז שקיבלתי אותו היו לי בעיות של מסך כחול שקפץ לי פתאום כל 3 שבועות אבל זה נגמר כי זה היה קשור לכרטיס מסך וטפלתי בזה. בחודש האחרון אני מקבל מסכים כחולים עם הודעות שגיאה משתנות תוכנות קורסות לי, זת'ומרת הודעות שגיאה שבגללה התוכנות היו צריכות להסגר או שפשוט הם נסגרו ככה סתם. גם במהלך השימוש במחשב מופיע מסך שחור לשניה ושוב חוזר למצב רגיל. קראתי שיכול להיות שזה קשור לזיכרון הוירטואלי ושלא נעשה איחוי וצריך להחליף אותו. ועוד מצב מוזר. אם המחשב נתקע במסך כחול ואני עושה ריסט אז המחשב לא עולה ונתקע שניה אחרי שאני לוחץ ריסט. אבל אם אני מנתק את החיבור של המודם למחשב הוא עולה …

• 3 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.