Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף החלטתי להסב את XP לעברית אבל נתקלתי בבעיה. בשעת התקנה אני מקבל הודעות שקבצים מסויימים אינם נמצאים בספריות הנכונות. למשל הודעה שקובץ apphelp.sdb.mu_ לא נמצא. בבדיקה מתברר שקיים קובץ בשם apphelp.sdb בספריה הנ"ל וכך זה עם כל הקבצים. הההתקנה מחפשת אותם עם הסיומת mu_ בעוד שבפועל היא איננה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציע פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה לא ניתן לעדכן את WINDOWS 98 מאתר מייקרוסופט כבר יותר משבועיים ? האים מייקוסופט החליטה באופן דרקוני לחסום את עדכון WIN 98 כפי שעשתה ל-WIN 95 ז"ל, בכדי לכפות עליינו קניית WIN XP ולהגדיל עוד יותר את הכנסותייה ? האים אין זה ניצול לרעה של המונופול של מייקרוסופט על גבם של משתמשי ה-PC?!!! :AR15: האים יש עוד נפגעים שלא מצליחים לעדכן את WINDOWS 98 מאתר WINDOWS UPDATE ? ???
-
טוב שמעו נכון יש אתה system restore הזה אז כדאי לבטל אותו? כאילו אני אף פעם לא השתמשתי בו! אני יודע מה הוא עושה אבל אני מאמין שיש תקלה לעשות איזה פירמוט בריא ולא מזיק. אז כאילו כדי לבטל אותו? הוא מפריע לפעילות הסדירה של אקס פי? כאילו הוא תופש הרבה מקום או מה? מאט את המחשב או שכדאי פשוט לבטל אותו ועזוב אותך משטויות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנוסף לאייקונים מההודעה הקודמת.. יש משהו נחמד (רק בפעם הראשונה) ב-TRY למטה היכן שנמצא השעון ישנו חץ >> המציין שיש עוד אלמנטים חבויים ב-TRY. האם ניתן לבטל/להסיר אותו ? (אני אוהב שהכל גלוי וידוע) ** זה עוד לא הסוף, לאט לאט אני שם לב לעוד שינויים כפויים ולא רצויים גרררר
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ההודעה הזו מופיעה כל פעם שאני מדליק את המחשב מה זה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם! יש לי אליכם ואם תוכלו לעזור לי ,אני אשמח מאוד ואם זה לא יקרה אצטרך להמשיך בחיפושיי אחר התשובה על שאלה! :hanged: בקיצור ניגש לעניין עצמו! השאלה היא : למה טוב קובץ smartdrive.exe? ??? עווד שאלה : האם יש קובץ שיכול לזרז את התקנת מערכות הפעלה כמו Windows NT או Win XP??? ??? תודה רבה מראש על תשובתכם!!! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים המחוברים בניהם. הכל עבד לי מצויין ב windows 98 אבל כשעברתי ל XP PRO לא ממש הבנתי מה הולך שם בכלל עם כל ההגדרות. זה פשוט שונה. מישהו גם סידר לי כבר פעם את ההגדרות ב XP אבל ההיתי צריך לפרמט והכל הלך. עכשיו אין לי גישה לזה שסידר לי ואני די תקוע. אני יודע שזה אמרו לעבוד רק לא יודע איך להפעיל את זה. ניסיתי את ה wizard של ה windows אבל זה לא ממש עוזר. ככה שאם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך יוצרים דיסקט מערכת בxp ניסיתי format a: \s וקיבלתי הודעה שהוא לא מזהה את הסויץ \s
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה? יש לי בעיה ממש מעצבנת ב- outlook express 6 שלי!! לוקח לתוכנה בסביבות הדקה (אל תצחקו, זה המון) לעלות!! מחבר שלי הבנתי שגם לו זה קורה... אני תחת win xp יש לי מחשב טוב (תסתכלו למטה) ואני לא מבין את הקטע... יעני בשביל מה?? לעצבן??? קיצר... למישהו זה עוד קורה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני זוכר לפני כחודשיים שלוש כתבו באיזשהו אתר שיש בעיית תאימות בין הציפ סט של Via לXP, איך מתקנים את זה? לפני יומיים התקנתי את הXP PRO(דראק לא נורמלי), רק בעיות, כמעט אף משחק לא עובד, ועם כן עולה אז הוא ניראה על הפנים חשוך לגמרי ועקום. הדריבים של NV הם בגירסה 23.11. שאלה קטנה שאולי יכול להיות הסיבה לכול הבעיה, אחרי שהXP הותקן, התקנתי את הדריבים של NV על הדריבים של שבאים עם הXP. האם האיתי צריך להסיר את הדריבים ואז להתקין את החדשים? כמו בWIN98.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך משנים את התמונה של העננים המכוערים כשה-WINDOWS עולה? מדובר על WIN98\95.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה מוזרה במחשב.... ניסיתי להתקין לו חלונות 2000 אבל איך שהמחשב מאתחל את עצמו אחרי כמה פעולות שהוא עושה מופיע מסך כחול שמודיע על שגיאה יש הרבה גיבריש וגם כתוב שיש בעיה בבוט דיוויס!! וכל זה לאחר שהמחשב הוגדר מחדש (עם FDISK) ופורמט! מישהו נתקל במשהו דומה?!?!!?!!? (על המחשב הותקן בעבר גם XP וגם 98 ללא בעיות מיוחדות) ההודעת שגיאה שמופיע (באנגלית ולא בגיבריש או מספרים הקסדצימלים) היא INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל פעם כשאני מפעיל את XP אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: (תסתכלו בתמונה)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה וגם מצליח לשמור על קבצי הבוט החיוניים לוינדוס 2000 שלי ? כמובן שהעדיפות היא להתקנה חדשה...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני משנה את המיקום של my documant? my music? my picture?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה השירות הבא סוינדוס 2000PRO החל להציג ארורים כל כמה דקות, בינתיים הפסקתי תמידית את השירות, מה תפקידו בכלל ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שעליו מותקן Windows NT הייתי רוצה להחליף את מערכת ההפעלה ל-Windows 98 . ראיתי באתר נושא דומה לזה ורציתי לשאול אם האפשרות היחידה שלי היא ליקנות Partition Magic ובכך להתגבר על המעבר בין NTFS ל-Fat ? אם לא אז אשמח לקבל פירוט של איך להתגבר על הבעיה . תודה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שמה סידרתי הכל הבעיה של הRAM הייתה שלא הגדרתי נכון את ה SWAP עכשיו הכל FIX שיפצתי הכל רוב החומרה הגדרתי והכל טוב עכשיו אני תקועה בלי אינטרנט (נ"ב אני עובד ב KDE הכל הסתדר בסוף) עכשיו עשיתי את הדבר הבה כתבתי שם DMESG |GREP USB (קיצור עם אתה יודע לינוקס אתה אמור לדעת מה זה עושה) והוא הרא לי את כל המידע על המודם והוא אפילו זיהה את השם שלו והכל אבל אני לא מצליח להגדיר לו שישתמש במודם החיבור לאינטרנט ניסיתי לעשות שיחשוב שהמודם זה כרטיס רשת שמחובר לאינטרנט לא הלך כלום שם הדגם המלא של המודם שלי הוא 3COM HOMECONNECT CABLE MODEM EXTERNAL WITH US
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי מה אתם אומרים על ה LINSOWS יש לו סיכוי? משהו ניסה אותו? אם אתם לא יודעים על מה אני מדבר תקראו ב YNET זו מערכת הפעלה של LINUX שתומכת בישומי WINDOWS
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]Text[/glow] למה הרזולוציה ב 2000 פחות טובה
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כמו האפשרות שהייתה ב ME ו98.... משום מה נראה לי שיש לי בעייה בזיכרון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בטוח שה'בעיה' הנ"ל מוכרת לכם. אפשר לקבל הסברים בבקשה? האם ניתן להחזיר אותו? אםכן, אז איך? אני משתגע בלעדיו, יוחזר ה-Launcher עכשיו ומיד, ויפה שעה אחת קודם!
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שנכון במערכת ההפעלה XP יש את התמונה שאתה בוחר ואז הוא מציג לך אותה ב"התחל"? אז אין לי שם תמונה למרות שאני בוחר אחת, יש רק את השם! בעיה קטנה, אבל מציקה! עזרה!
-
טוב אז היה לי משעמם והחלטתי לכתוב מדריך לשיפור ויעול מערכת ההפעלה של מיקרוסופט win XP. לפני שנתחיל בטוויקים השונים אני רק רוצה לומר שכול הטוויקים עובדים אצלי כרגע במחשב ולפחות אצלי הם לא גורמים לבעיות ומשפרים את הביצועים.טוב אז נתחיל... ------------------------------------------------------------------------ שיפור מהירות כונן ה cd/dvd שלכם - א.כנסו ל regedit ב.מצאו את ה key [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem\CDFS] ג.תוסיפו או תשנו את הערכים הבאים : (CacheSize - ff ff 00 00 (binary value (Prefetch - 400 hex (DWORD (PrefetchTail - 400 hex (DWORD ד.תפעילו מחדש את המחשב ------------------------------------------------------------------------ שי…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה יכולות סיבות לאיטיות ב- W2K? ואם אפשר לקבל טיפים לשיפור ביצועים??
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-